Znalazłam skuteczny sposób na wypadanie włosów cz.II - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-20, 17:03   #871
maniek77
Raczkowanie

Dot.: Znalazłam skuteczny sposób na wypadanie włosów cz.II

Cytat:
Napisane przez AglioOlio Pokaż wiadomość
Mastiff i Maniek,
obydwie nie macie w kuracji antycholu - jest jakis powod?
Moze teraz na przednowku warto dopakowac troche antyutleniaczy?

Pewnie bredze... ale moze jesli wypadaja Wam takie malutkie bejbiki to bardziej kwestia ukrwienia mieszkow?
Ktos tu kiedys opisywal, ze opukuje czerep szczotka z dzika w ramach masazu. A MAria uzywa rollera i mowi, ze sie sprawdza.

Mastiff zawsze lepszy jest olej wyciskany na zimno - jesli jeszcze nie kupilas. Polecam ten moj - ma dobry smak - jak na olej oczywiscie.
Ja się boje antycholu bo mam niski cholesterol -143 mg/dl nawet poniżej normy ( a jem sporo mięsa, tłuszczy, jaj masła, śmietany) wprawdzie ma dobry stosunek dobrego HDL 71,13 mg.dl do złego 63,73 mg/dl ale trójglicerydy też mam niske 43,59 mg/dl. Boję się, że nawet ta jedna tabletka antycholu jeszcze bardziej obniży mi cholesterol, Co o tym sądzicie -antychol jest chyba na obniżenie cholesterolu?
Na razie włączyłam lioven też wpływa na cholesterol ale przynajmniej nie jest to wymienione jako główna pierwsza zaleta.

Wiesz co do łojotoku od androgenów to ja ma androstendion 0,94 ng/ml( norma 0,40-4,10) teścia na poziomie ok 60 % zakresu normy, wysokie SHBG i bardzo niski wolny testosteron, DHEA na ok 68,82% zakresu normy, DHEASO4 w swojej grupie wiekowej na ok 34% zakresu normy i lekarze mówią, że tu się nie ma do czego przyczepić.
Pozostaje tylko prolaktyna właśnie ją diagnozuje i ma 8 krotnie podwyższona po obciążeniu- ona jest induktorem DHT i powoduje tysamym łojotok i wypadanie włosów ect. W przyszłym tyg, będę u mojego gina i chyba mamy winowajcę .

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Cytat:
Napisane przez smerfetka10 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co myslicie o tabletkach ducray anacaps ? http://allegro.pl/ducray-anacaps-tri...104540887.html
Analizowałam ostatnio je dokładnie i dawki poszczególnych składników i cena nie jest adekwatna do zawartości można znaleźć coś tańszego o podobnym składzie a nawet troszkę lepszym dużo taniej. Porównaj do Olimp Bio- Silica- który ma cynk i w ogóle lepsze dawki i jest tańszy. Trzeba ew. rano brać osobno żelazo i nawet lepiej bo tak się lepiej wchłania niż w zbiorowym suplemencie na dodatek z cynkiem.
beta karonten
palma sabałowa
Solgar VM75
wierzbownica
Salfazin
Olimp Chela-Ferr Med
,

Edytowane przez maniek77
Czas edycji: 2013-03-20 o 16:57
maniek77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 17:10   #872
neo999
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mastiff Pokaż wiadomość
Neo ile Ty tego magnezu pochłaniasz? Ten mi najmniej znany i nie wiem, tak samo się przelicza jak inne? Wychodzi mi, że 3 x dziennie.
Chodzi Ci o ten z SP? Jeden kaps dziennie!
http://www.olimp-supplements.com/?p=3&m=22&m2=59&id=197

W podpisie mam "czasami witaminki". Magnez to minerał, ale w uproszczeniu witaminka.

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Nieeeee, jeden mam Wersja eco z prażonych pestek. Jeszcze go nie otworzyłam, ale wiem, że jest w smaku bardziej słony (tak napisali). Ale mnie tylko działanie interesuje, nie smak
Jak go nie otworzyłaś, to może spróbuj w tym sklepie wymienić na mięso?

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Cytat:
Przy ŁZS trzeba uważać z tym masowaniem, bo to pobudza gruczoły do produkowania łoju, a ja go mam aż nadto. Jajecznicę bym sobie mogła na głowie usnażyć
To masuj bezpośrednio przed myciem głowy.
neo999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 17:58   #873
mastiff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neo999 Pokaż wiadomość
Chodzi Ci o ten z SP? Jeden kaps dziennie!
http://www.olimp-supplements.com/?p=3&m=22&m2=59&id=197

W podpisie mam "czasami witaminki". Magnez to minerał, ale w uproszczeniu witaminka.

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Jak go nie otworzyłaś, to może spróbuj w tym sklepie wymienić na mięso?

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

To masuj bezpośrednio przed myciem głowy.
Tak, mam ten którego link wrzuciłeś. Ok, akurat chelatawy mi jest mniej znany i nie wiem jak to się przelicza, ale jak tak mówisz, to Ci wierze. Nie chciałabym, żeby zaczęły mnie atakować widelce
Tak, wymienię na dzika. I najlepiej takiego z włosiem, od razu za jednym zamachem będę mieć i szczotkę
mastiff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 18:05   #874
MM-1968
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Antuanetta Pokaż wiadomość
Dziś premiera szamponu Biokap, właśnie listonosz przyniósł.
Ja też dziś dostałam premiera jutro raniutko

- ,
-magnez B6, kerabione booster, kolagen
-pielęgnacja włosów: kosmetyki Monat, farba Biokap delicato
https://www.instagram.com/fioletowa_nessie/

MM-1968 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 18:12   #875
Gaya_oo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka10 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co myslicie o tabletkach ducray anacaps ? http://allegro.pl/ducray-anacaps-tri...104540887.html
Dostałam daaawno temu od dermy, tzn. poleciła mi jako skuteczne, cały zestaw i szampon i wcierkę jakąś i tabsy. Nic nie pomagało.
Gaya_oo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 18:19   #876
neo999
Rozeznanie

Cytat:
Tak, mam ten którego link wrzuciłeś. Ok, akurat chelatawy mi jest mniej znany i nie wiem jak to się przelicza, ale jak tak mówisz, to Ci wierze.

dawkowanie masz w tym linku ,
poza tym na kartoniku
dodatkowo w środku na ulotce
no i jeszcze mi wierzysz

1 kaps. po posiłku

To oznacza, że masz się odżywiać nie samym magnezem.

Meldujcie wszystkie biokapki jakie wrażenia
Stary 2013-03-20, 18:51   #877
biannie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez susse Pokaż wiadomość
Właśnie do takich włosów dążę jak na tym rysunku, są absolutnie piękne! Mnie na Yasminelle codziennie wyłaziła garść włosów. Po nocy miałam całe pasma na piżamie. Podczas mycia też koszmar, szybko odstawiłam i problem się skończył. Z tym, że u mnie testosteron w normie, estrogeny też. Ocet nabłyszcza, zamyka łuskę włosa. W przypadku włosów farbowanych kolor dłużej się utrzymuje
Susse, nie kumam...Najpierw piszesz,żebyła masakra,ale na szczęście pojawił Ci się porost po Yasminie i dlatego masz takie ładne włosy a później, że cały koszmar z wypadającymi włosami zaczął się właśnie po nim czy po Yasminelle, więc szybko odstawiłaś i była poprawa, ale przecież one mają identyczny skład!Jedno drugiemu zaprzeczaNie rozumiem nic
Stary 2013-03-20, 19:00   #878
susse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biannie Pokaż wiadomość
Susse, nie kumam...Najpierw piszesz,żebyła masakra,ale na szczęście pojawił Ci się porost po Yasminie i dlatego masz takie ładne włosy a później, że cały koszmar z wypadającymi włosami zaczął się właśnie po nim czy po Yasminelle, więc szybko odstawiłaś i była poprawa, ale przecież one mają identyczny skład!Jedno drugiemu zaprzeczaNie rozumiem nic
Dostałam od lekarza najpierw Yasminelle i po nich włosy wychodziły garściami, więc odstawiłam sama. Wtedy lekarz zapisał mi Yasmin i po nim mam odrost.

Skład Yasminelle:
1 tabl. powl. zawiera 0,02 mg etynyloestradiolu i 3 mg drospirenonu.

Skład Yasmin:
Skład: 1 tabl. powl. zawiera 0,03 mg etynyloestradiolu i 3 mg drospirenonu

Skład różni się nieznacznie. Mimo to Yasmin na mnie działa lepiej.
susse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 19:13   #879
mastiff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neo999 Pokaż wiadomość

dawkowanie masz w tym linku ,
poza tym na kartoniku
dodatkowo w środku na ulotce
no i jeszcze mi wierzysz

1 kaps. po posiłku

To oznacza, że masz się odżywiać nie samym magnezem.

Meldujcie wszystkie biokapki jakie wrażenia
Tak Neo, ale wiesz to co pisze na opakowaniu a to ile się powinno przyjmować, to trochę inna bajka. Nieważne. Jak przestanę się pojawiać to znaczy, żę zaatakowały mnie widelce
Ja jestem ciekawe bardzo tego Biokapu Mój już czeka

Edytowane przez mastiff
Czas edycji: 2013-03-20 o 19:34
Stary 2013-03-20, 19:55   #880
biannie
Raczkowanie

Cytat:
Dostałam od lekarza najpierw Yasminelle i po nich włosy wychodziły garściami, więc odstawiłam sama. Wtedy lekarz zapisał mi Yasmin i po nim mam odrost.

Skład różni się nieznacznie. Mimo to Yasmin na mnie działa lepiej.
Już kumamDziękuję Słonko za szybką odp, bo zgłupiałam czytając Twój post a później ulotki od tych antyków i nazwy w internecie.Myślałam,że to" jeden pies"Swoją drogą dziwne, że taka różnica pomiędzy jednym a dugim.Dobrze wiedzieć.Zobaczę jak zadziała na mnie....
Stary 2013-03-20, 20:01   #881
AglioOlio
Raczkowanie

Ooooo jakas inwazja Biokapu?
Szkoda, ze mnie ominelo.
Czekam z niecierpliwoscia na Wasze relacje i mam nadzieje, ze zadziala.
Mam zamiar najpierw wykonczyc cysterny szamponow czekajacych w lazience nooooo chyba, ze stwierdzicie, ze mus!

Biannie jak przebiega u Ciebie kuracja z kozieradka?
Rusza sie cos?

Mastiffek bylam na Twoim blogu. Tak trzymac!

Edytowane przez AglioOlio
Czas edycji: 2013-03-20 o 20:12
AglioOlio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 20:03   #882
susse
Zakorzenienie

Cytat:
Już kumamDziękuję Słonko za szybką odp, bo zgłupiałam czytając Twój post a później ulotki od tych antyków i nazwy w internecie.Myślałam,że to" jeden pies"Swoją drogą dziwne, że taka różnica pomiędzy jednym a dugim.Dobrze wiedzieć.Zobaczę jak zadziała na mnie....

A jak u Ciebie teraz z włosami? Wyczytałam, że wcierasz Seboradin Forte, ja też zaopatrzyłam się w niego, ale dopiero w niedzielę, więc jeszcze za wcześnie, żeby coś stwierdzić. Działa? Kończę za to 3 tydzień Jantara i efektów zero Chyba go odstawię.
Stary 2013-03-20, 20:25   #883
neo999
Rozeznanie

Cytat:
Tak Neo, ale wiesz to co pisze na opakowaniu a to ile się powinno przyjmować, to trochę inna bajka. Nieważne. Jak przestanę się pojawiać to znaczy, żę zaatakowały mnie widelce
Ja jestem ciekawe bardzo tego Biokapu Mój już czeka
A jaka jest Twoja bajka? Że chcesz być bardziej przyciągająca?
Na opakowanku piszą, że jak ktoś chce brać inaczej niż 1 kaps, to po konsultacji z lekarzem. Jakby Ci w jakichś badaniach np. wyszedł megadeficyt, taki że odpychasz widelczyki, to wtedy 3 kapsy pewnie mało.

Biokap jeszcze dzisiaj będzie w użyciu?
Stary 2013-03-20, 20:35   #884
AglioOlio
Raczkowanie

Neo bierzesz beta-sitosterol w postaci antycholu czy wersji pure?
Jakies wynalazki?
Stary 2013-03-20, 20:52   #885
biannie
Raczkowanie

Cytat:
A jak u Ciebie teraz z włosami? Wyczytałam, że wcierasz Seboradin Forte, ja też zaopatrzyłam się w niego, ale dopiero w niedzielę, więc jeszcze za wcześnie, żeby coś stwierdzić. Działa? Kończę za to 3 tydzień Jantara i efektów zero Chyba go odstawię.
A czy u Ciebie po Jantarze jest ich chociaż optycznie więcej i są pogrubione?
Niestety po Seboradinie efektów zero.Wręcz mialam wrażenie,że jest gorzej,więc zrobiłm przerwę,bo skalp jakoś po nim ucierpiał;(
Ktoś wspominał o szamponach.Nizoral z ketokonazolem faktycznie jest świetny na łupież i podobno wzmacnia kłaczki i przeciwdziała wypadaniu.Mam zamiar kupić i stosować dwa razy w tygodniu a włoski myję cztery razy na tydzień tak gdzieś co drugi dzień...
Neoś, może Ty wiesz,co to oznacza jak cebulka przytwierdzona do włoska, który wypadł jest taka strasznie sucha,że kruszy się w palcach?wiem,że to głupie i nietypowe pytanie,ale w necie nie znalazłam na nie odpowiedzi....Mam wrażenie,ze to coś dziwnego.Prawie każda z cebulek jest malutka i jak okruszek od ciastka sucha.Już o tym wspominałam.Wcześniej tak nie miałam.Moze przesuszyłam skalp wcierkami na alkoholu?teraz od tygodnia sama kozieradka!

Edytowane przez biannie
Czas edycji: 2013-03-20 o 20:59
biannie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 21:03   #886
susse
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety po Seboradinie efektów zero.Wręcz mialam wrażenie,że jest gorzej,więc zrobiłm przerwę,bo skalp jakoś po nim ucierpiał;(
Ktoś wspominał o szamponach.Nizoral z ketokonazolem faktycznie jest świetny na łupież i podobno wzmacnia kłaczki i przeciwdziała wypadaniu.Mam zamiar kupić i stosować dwa razy w tygodniu a włoski myję cztery razy na tydzień tak gdzieś co drugi dzień...
Nie. Jantar je tylko skleja. Może za dużo leję? Nie jest ich więcej. Zaopatrzyłam się w cały zestaw. Szampon jest ok. Mgiełka też, ale kompletnie nie wiem kiedy jej używać Odżywkę stosuję codziennie, ale bejbików brak. Mam wrażenie, że mrowi mnie trochę skóra głowy, ale nie wiem po czym.
Stary 2013-03-20, 21:09   #887
Maria221
Wtajemniczenie

Hej, hej, jak tam po biokapie?

Dzisiaj przyszedł mój Spectral DNC-N i szczęka mi opadła, bo ma inny skład. zamiast hydrolizowanych protein łubinu i żeń szenia, to na "dzień dobry" jest glikol propylenowy, dopiero potem Nanoxidil, kilku składników nie ma np. tauryny, argininy, ale niby w zamian jest coś innego. Hmmm, mam nadzieję, że nie będzie lininienia. Przetrzepałam neta, ale wszędzie podają skład, jaki ja znam i jakiego używałam wcześniej (jedna flaszka), czyli z łubinem i żeń szeniem. Nie wiem, czym to wytłumaczyć. Kupiłam w oryginalnym sklepie. Na allego widac, że są 2 rodzaje opakowań nanoxidilu: jedno bardzij brązowe, a drugie czerwone. O co do ch***** kamman.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255
Maria221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 21:15   #888
biannie
Raczkowanie

Susse,wiesz że jak patrzę czy przeglądasz wątek,to Ciebie nie widać a Neo na przykład się na dole na pasku "wyświetla"?dziwne...Cz asem sprawdzam z ciekawości,żeby wiedzieć kto siedzi przy kompie
Stary 2013-03-20, 21:20   #889
maniek77
Raczkowanie

Maria221 jak długo bierzesz już Solgar VM 75 i jak się czujesz na takich dawkach witamin B?
beta karonten
palma sabałowa
Solgar VM75
wierzbownica
Salfazin
Olimp Chela-Ferr Med
,

maniek77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 21:21   #890
Maria221
Wtajemniczenie

UWAGA, UWAGA wieszczę wypuszczenie nowego Spectrala w 2 butelkach. Oto skład:

INGREDIENTS SOLUTION 1: DEIONIZED WATER, PALMITOYL PINE BARK EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, ADENOSINE, BIOFLAVONOID COMPLEX (PINE BARK EXTRACT, SERENOA SERRULATA EXTRACT, CAMELIA SINENSIS EXTRACT, ZEA MAYS (CORN) GLUTEN PROTEIN, SALIX ALBA BARK EXTRACT, PUNICA GRANATUM EXTRACT, CAPSICUM, THYMUS VULGARIS (THYM) EXTRACT, GINSENG EXTRACT), PYRROLIDINYL DIAMINOPYRIMIDINE OXIDE, DIAMINOPYRIMIDINE OXIDE, ACETYLSALICYLIC ACID, ETHYLBISIMINOMETHYLGUAIAC OL MANGANESE CHLORIDE (EUK-134), RETINOL, MALUS DOMESTICA FRUIT CELL CULTURE EXTRACT (STEM CELLS), AZELAIC ACID, CALCIUM PANTHOTHENATE, PYRIDOXINE HYDROCHLORIDE, PHOSPHOLIPIDS (NANOSOMES), BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1, MYRISTOYL PENTAPEPTIDE-17, OCTAPEPTIDE-2, ARGAN OIL, PREZATIDE COPPER ACETATE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, SORBIC ACID

INGREDIENTS SOLUTION 2: DEIONIZED WATER, GLYCERIN, ARGININE, ACETYL TYROSINE, GLYCINE, ARCTIUM MAJUS ROOT EXTRACT, HYDROLYZED SOY PROTEIN, POLYQUATERNIUM 11, POLYSILOXANE, POLYALKYLENE, COPOLYMER, CALCIUM PANTOTHENATE, ZINC GLUCONATE, NIACINAMIDE, ORNITHINE HYDROCHLORIDE, PROCYANIDIN B-2, CITRULLINE, GLUCOSAMINE HYDROCHLORIDE, BIOTIN, LYSINE, HISTIDINE, ASPARTIC ACID, THREONINE, SERINE, GLUTAMIC ACID, PROLINE, ALANINE, VALINE, METHIONINE, ISOLEUCINE, LEUCINE, GLUCOSE, TYROSINE, HENYLALANINE, CYSTEINE, ARCTIUM MAJUS ROOT EXTRACT, DEXTRAN, TRIPEPTIDE-1, DIMETHYLSULFONE, PHENOLSULFONEPHTHALEIN, PHENOYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL

Dokładnie to żremy w antycholu, kurcze, też na to wpadli.

http://www.spectraldncs.com/spectral.dnc-s.html

Już wiem, dlaczego Spectrale nie powodują linienia u mnie. Minoxidil w nich użyty jest lepszej jakości, bardziej oczyszczony, dnc-n z kolei zawiera minoxidil w jakiejś innej formie, ale chyba tak samo skutecznej.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255

Edytowane przez Maria221
Czas edycji: 2013-03-23 o 09:28
Maria221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 21:24   #891
Antuanetta
Rozeznanie

Biokap został użyty Cóż by tu o nim napisać i nie skłamać. Fajnie chłodzi skalp to chyba extrakt z mięty czuję nadal choć od mycia minęła godzina. Włosów wypadło 50 szt. to nic w porównaniu z poprzednimi wynikami ale liczę na więcej tzn. na mniej na grzebieniu z czasem Po pierwszym użyciu cudów się nie spodziewam ale z każdym kolejnym życzę sobie znacznego ograniczenia wypadania. Pieni się rewelacyjnie, choć sobie nie pożałowałam szamponu.

Biannie- ja mam takie same cebulki włosów, malutkie i kruche jak skorupki czy ciasteczka
Antuanetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 21:33   #892
julia19780
Raczkowanie

Ja dziś miałam drugie użycie Biokapu Podczas mycia prawie nic nie wypadło za to trochę wypadło po odżywce, ale wydaje mi się,że mniej niż ostatnio To miłe zakończenie beznadziejnego dnia

Gymstick nawet przez wakacje
julia19780 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 22:52   #893
AglioOlio
Raczkowanie

Cytat:
Neoś, może Ty wiesz,co to oznacza jak cebulka przytwierdzona do włoska, który wypadł jest taka strasznie sucha,że kruszy się w palcach?wiem,że to głupie i nietypowe pytanie,ale w necie nie znalazłam na nie odpowiedzi....Mam wrażenie,ze to coś dziwnego.Prawie każda z cebulek jest malutka i jak okruszek od ciastka sucha.Już o tym wspominałam.Wcześniej tak nie miałam.Moze przesuszyłam skalp wcierkami na alkoholu?teraz od tygodnia sama kozieradka!
Biannie poszukalam troche pod katem Twoich kruchych cebulek i znalazlam to:
dzialania niepozadane minoksydyl (loxon)
///W miejscu aplikacji: zaczerwienienie, swędzenie, suchość i łuszczenie się skóry, czasem odbarwianie bądź wypadanie włosów, zapalenie mieszków włosowych, reakcje alergiczne (kontaktowe zapalenie skóry, pokrzywka, rumień, nieżyt nosa, obrzęk twarzy).///

Bede jeszcze szukac. Trzymaj sie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-20, 22:55   #894
susse
Zakorzenienie

Cytat:
Susse,wiesz że jak patrzę czy przeglądasz wątek,to Ciebie nie widać a Neo na przykład się na dole na pasku "wyświetla"?dziwne...Cz asem sprawdzam z ciekawości,żeby wiedzieć kto siedzi przy kompie
Przeraża mnie tylko, że ten SF trzeba stosować tak długo: pełna kuracja przez okres min 3 m-cy Pierwsze widoczne efekty od 3-6 tyg. Ja zużyłam dopiero 3 ampułki. No nic zaraz idę wcierać.

Biorę też od 1,5 mca czysty beta sitosterol i nie widzę nowych włosów po nim
Stary 2013-03-20, 23:06   #895
marlena29
Raczkowanie

dlaczego moje posty nie przechodzą?
marlena29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 23:10   #896
AglioOlio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marlena29 Pokaż wiadomość
dlaczego moje posty nie przechodzą?
Hejka, byc moze sa wstrzymywane przez moderatora. Postaraj sie nie zamieszczac zadnych linkow, produktow, nic nie polecac itp.
Po jeszcze kilku "probnych" postach bedziesz mogla zamieszczac.
Cierpliwosci.
Stary 2013-03-21, 07:37   #897
marlena29
Raczkowanie

no to teraz już rozumię ,moje posty były naszpikowane nazwami produktów,ale w końcu ja tutaj o nich czytałam.Mniejsza z t

Chciałam wszystkim podziękować za wiedzę jaką tu przekazujecie,praktycznie większość rzeczy które polecacie już stosuję.
Saw pallmetto,olejek s...a, foli...n, acai z zieloną herbatą,a od dzisiaj zacznę stosować serum na skalp z wyciągiem z kończyny.
Na razie nie zauważyłam znaczącej poprawy ,tak jak u was jest dzień ,że poleci 40 a nastepnego 70.Po za tym moje włoski sa naprawdę cienkie,u mnie proces miniaturyzacji jest naprawdę widoczny.Moje włosy po wypadnięciu prawie w ogóle nie maja cebulki.Beybików też nie mam ,jakieś pojedyncze włosy ,które sterczą z tych dłuższych .Zdałam sobie sprawę ,że te krótsze coraz bardziej widać ,bo dłuższe nie są już ich w stanie przytrzymać bo są rzadkie.
Także biorę tych supli naprawdę sporo,nie wymieniam wszytskich bo znowu mi post nie przejdzie.
marlena29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 08:04   #898
mastiff
Zadomowienie

Było myju myju Biokapem. Miało być wieczorem, ale coś mi strzeliło w kręgosłupie i pół dnia chodziłam jak paralityk, więc o schylaniu się nie było mowy Umyłam więc rano, ale szału nie było, tzn różnicy żadnej. Pieni się kiepsko, ale też go jakoś szalenie dużo nie polałam, więc pewnie dlatego. Ale pomyślałam, że poużywam go tak przez tydzień cięgiem i zobaczę

Edytowane przez mastiff
Czas edycji: 2013-03-21 o 08:12
Stary 2013-03-21, 10:29   #899
Antuanetta
Rozeznanie

Mastiff u mnie tez bez rewelacji ale poczekam do 3-4 użycia, dla przykładu clobex dopiero po 3 użyciu zredukował wypadanie do minimum i sprawowałby się świetnie, tylko przesusza skórę i nie można go tak stosować całe życie. Dodam, że po jego odstawieniu znów było tylko gorzej.
Antuanetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 13:19   #900
Milaano
Przyczajenie

Witajcie wszystkie piękne kobitki i Neo

Jestem z Wami tutaj juz od dawna ale działałam "z ukrycia"
Przeczytałam I i II cz wątku robiąc notatki i zajęło mi to kilka dobrych miesięcy jestem pod duzym wrażeniem Waszej wiedzy Cieszę się,że udało mi się dobrnąć do końca II wątku i że wreszcie moge do Was dolączyć
Mój problem z włosami zauważylam ok 8 lat temu (teraz mam 26).Moja historia jest bardzo długa i nie wiem czy chciałybyscie się o niej dowiedzieć .Podejrzewam ze mogę miec androgenowe i ŁZS. Kilka lat temu pisałam tez na forum pt "wypadające włosy" i stamtąd kojarzę Marię i jej pomysł na fantastyczny wątek z recepturami na domowe wcierki

Pytanie do Bianneczki czy pomimo picia czerownej koniczyny nadal masz uderzenia gorąca?Ja niestety tez tak czasami mam np. w pierwszy dzien okresu z tym ze sa to uderzenia zimna i goraca na przemian

Oglądając swoja łepetynę w miejscach przezrzedzonych (przedziałek)zauwazyłam ze cebulki są tak jakby na wierzchu Tam gdzie troszkę puchu odrasta tego nie ma, widac tylko odrastajacy wlos a cebulka jest ukryta
czy Wy tez tak macie?

MASZKOWA WHERE ARE YOU?!PLEASE COME BACK!!!!!
Milaano jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości