|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
kocurek widocznie Marcelek lubi bajeczki
![]() ![]()
#4202 |
Rozeznanie
|
margot tak strasznie mi przykro... trzymaj się kochana
![]() Lunka współczuję śmierci dziadka ![]() ![]() dziewczyny ja tylko na chwilę, tak mnie okropnie te plecy bolą, nie wiem czy to kolka nerkowa? wstałam rano, usiadłam na łóżku i nie mogłam się ruszyć.. wzięłam lek przeciwbólowy, silny jak nie wiem, dopiero teraz mi przeszło.. masakra.. muszę znowu wziąć się za badania, bo chyba znów mi się coś dzieje z tymi nerkami ![]() ![]() najgorsze jest to, że mam pełno roboty i nie mam czasu ani na lekarzy, ani na leżenie w łóżku i co ja mam zrobic?! ![]()
#4203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dzisiaj zasłabłam na mieście, chodziłam sobie po targowisku i nagle bum ciemno przed oczami, pot na karku, i zawroty głowy. Już mi teraz lepiej.
![]() |
#4204 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Nie mogę się napatrzeć na nasze maluszki ![]() Lunka tak strasznie mi przykro z powodu tego co się stało ![]() Margot zatkało mnie ![]() Mokka jak tam sytuacja na froncie? ![]() Kocurku to Ci Marcyś fochem zarzucił ![]()
#4205 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Zamowilam dla tz prezent na allegro na urodziny, ale zapomnialam zmienic adresu (bo tam mam ciagle na rodziccow). I zorientowalam sie dopiero wczoraj jak dostalam maila z potwierdzeniem nadania przesylki. Teraz bedzie musial jechac i odebrac ta paczke od rodzicow jak przyjdzie... ![]()
Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń Edytowane przez Sophia_1 Czas edycji: 2013-03-20 o 11:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4206 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja niedawno wróciłam z wizyty u gina, zbadał mnie, stwierdził, że szyjka w porządku, pobrał materiał na cytologię, za 5 tygodni kazał przyjść po wyniki i wtedy ma też mi zrobić usg. A co do moich cykli to stwierdził, że takie odchylenia w długości są normalne. Coś mi tu nie spasowało, no ale cóż, lekarzem nie jestem. On powinien takie rzeczy wiedzieć lepiej niż ja, w końcu to on jest wykształconym lekarzem, a nie ja. Ehh.. no nic, czekam teraz do 24 kwietnia, wtedy pójdę na to usg i się dowiem, co tam wypatrzy... Jejku, jak ja bym chciała, żeby on tam coś jednak zobaczył.. ale to tylko marzenia, znając moje szczęście w tych sprawach..
![]() |
#4207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, co jakiś czas chwalicie się swoimi zwierzątkami to i ja się pochwalę. Jakiś czas temu pisałam, że zabraliśmy się z TŻtem za akwarium, które umieściliśmy w ścianie w salonie. Oto efekt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4208 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4209 | ||
Zadomowienie
|
Witam się!!!
Izuś, czy mogę poprosić zmianę na pierwszej stronie. Jakby co, to przypomnę, że urodziłam 15.03.2013 dziewczynka Lidia Elżbieta. Godz 11.58 SN. Coś jeszcze? Bo sama nie wiem. Cytat:
Cytat:
![]() Mimo, że tyle przeszłaś potrafisz inne dziewczyny pocieszyć. Podziwiam Cię. Jesteś silną i dzielną kobietą, musi się w końcu udać. My dziś byliśmy z małą u kardiologa. Mała ma 2 dziurki w sercu, w komorze. Na razie bedą ją obserwować, za miesiąc kontrola. Pani doktor mówiła, że możliwe, że się samo zrośnie a jak nie, to będzie mieć wadę wrodzoną serca. ![]() Złamany obojczyk wiem, że się sam zrośnie. Biedna mała, aż mi jej żal.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Zakorzenienie
|
Na szybko trochę napisze chodź nadrobilam dopiero dwie strony
Kwiciu mnie żadna atrakcja nie ominęła, nawet kupka ale to wam opowiem kiedyś Isiu Twój poród też masakra ale się nam trafiło... A tz niezastąpiony! Nie wiem co bym bez niego zrobiła, nie byłabym w stanie sama trzymać nóg przy parciu przez dwie godziny,mój spisał się na medal Coś jeszcze miałam ale zapomnialam. Maly chce dużo jeść bo jest duży i musiałam go dziś dokarmic bo położne by mnie tu zjadły.. Ale przynajmniej się nie męczy bo ja mam jeszcze tylko siare, ale walczyć będę jak nie tu to w domu na spokojnie ![]() Boli wszystko strasznie nie mogę się ruszać a małym się muszę zajmować |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Biedne maleńka,mam nadzieje że te dziurki się zrosną ![]() Co do tego Clo.To nawet mój tż był wczoraj wściekły jak mu powiedziałam co powiedział gin.Rozmawialiśmy i jeżeli na tej wizycie teraz nie da mi Clo to albo szukam innego gina albo pójdziemy do kliniki.Ginowi powiem wszystko to co wam,sam przecież wie że regulacja dupkiem u mnie nic nie dała ![]() ![]() ![]() A żeby nam nie było za wesoło,mój tż się dziś dowiedział że prawdopodobnie nie przedłużą mu umowy i pracuje do końca miesiąca ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4212 |
Zakorzenienie
|
Santom wychodzimy w piątek i nie zdążę na pogrzeb
![]() A tz zwariował... Poważnie mówię oszalał chłop! Moje cieszenie wygląda jak smutek przy jego, jak wychodził ze szpitala to krzyczał na całą ulice! I wogóle chyba go zameczy tak się zakochał, szaleniec mój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję,że te dziurki się zrosną a malutka będzie zdrowa ![]() Cytat:
Super że Tż się spisał. ![]() Planujesz karmić piersią? bo wiem,ze kiedyś miałaś jakieś wątpliwości. A ja musiałam zapisać się do kardiologa, niestety znowu prywatnie bo na NFZ się nie dostanę w ciągu 3tyg a muszę skonsultować moją wadę jak się ona ma do ciąży, wiec 180 zł w plecy ![]() Izka,a tą umową to już pewne?
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-03-20 o 14:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
Zakorzenienie
|
Lunka i Isia jesteście takie dzielne mamusie po porodzie
![]() Isiu mam nadzieję, że szybciutko małej się zrośnie złamany obojczyk, wbrew pozorom to częste złamanie, tak samo jak i złamanie braku. A co do problemów kardiologicznych też mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Lunka, a Ty walcz później w domku dzielnie o karmienie, możesz nawet kupić herbatki laktacyjne jak będzie mało pokarmu. Ale wierzę, że bedzie wszystko dobrze, po cięciu z tym pokarmem jest też troszkę wolniej. I jak czytam, że TŻ niezastapiony przy porodzie, to ja jednak wezmę swojego, jak będzie mu słabo to wyjdzie, ale dam mu prawo wyboru.
#4215 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przełożony go cały czas straszy że mu nie przedłużą ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-03-20 o 14:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4216 |
Zadomowienie
|
Pszczoua akwarium super.
Iza kupilam kurtke (zimowa, zle w bardzo dobrej cenie. Ta ktora ma teraz wyglada juz fatalnie, no i za rok tez jest zima) i bluze. Juz przyszlo wiec mu dalam od razu (zreszta urodzin tez juz byly, tylko ja taka opozniona w tym roku, az wstyd sie przyznac). A z ta praca tz to moze jeszcze nie pewne ![]() Isia mam nadzieje, ze te dziurki w serduszku sie zrosna same i wszystko bedzie ok. i nie pamietam co jeszcze komu mialam.....
#4217 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() na początku Isia i Lunka dzieciaczki macie prześliczne! ![]() ![]() ![]() ![]() Lunka przykro mi z powodu dziadka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny a ja sie tak zastanawiam... jeśli według OM wychodzi mi 6 tydzień i 4 dzień to jest 6 czy 7 tydzień ciąży? bo róznie pisza i juz sama nie wiem... no i w którym tyg konczy sie I trymestr? bo w wiekszości jest chyba że w 13 ale widziałam gdzieś też że w 17? wiem żźe pytanie może głupie troche... ![]()
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-03-20 o 15:37 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Zakorzenienie
|
Skierko ano pospałam znów dwie godziny po południu.
6 tc i 4 dni, to 7 tc, ale nie skończony, ale każdy powie, że 7 tc.
#4219 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny proszę was o kciuki jutro o 9,10, mam wizytę w klinice i sprawdzamy jak tam moje jajca.
Mam nadzieję, że takie wyproszone kciuki zadziałają tak samo dobrze jak te nie proszone ![]() sija
#4220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umówiłam się na USG 26.03 o 20.00
![]() |
#4222 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nic się nie dzieje... Ciiisza... a Mały to w ogóle do wyjścia się nie szykuje, bo czuję że czasem jeszcze na bok sie przewala... Czyli w kanał rodny nie planuje się jeszcze wpasowywać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do obecności Tzta to ja sobie nie wyobrażam że mogłoby Go nie być ![]() ![]() ![]() Cytat:
Mam nadzieje, że jednak Twojemu Tżtowi przedłuża tę umowę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kwicia, nie zacytowało mi Ciebie na początku... Też się juz zaczynam niecierpliwić... mógłby Mały zacząć się zbierac do wyjcia ![]()
![]() |
#4223 |
Zadomowienie
|
Mokka - no właśnie jak chodziłam na USG, choćby i genetyczne to nic nie było widać.
Rodziłam w tym szpitalu w którym nie chciałam rodzić, ale jak mi wody odeszły to już nie chciałam ryzykować a teraz nie żałuję. Super lekarze i sympatyczne położne. Gdyby nie lekarz pediatra, to nikt by nie wykrył tych szmerów, bo codziennie były dzieci przez lekarzy badane. A w niedzielę przyszła taka ponoć "zołza" ale wszyscy mówili, że ona bardzo dokładnie bada dzieci. I ona wykryła złamany obojczyk i szmery. Więc nie wiem jak to się stało, że na usg nic nie było a potem się pojawiło. Kwicia - trzymam kciuki. Idę spać, póki mała śpi. Pa.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#4224 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dużo się dzieje... w 1 dzień świąt mamy imprezę rodzinną - sprzątanie się zaczęło. Niedługo Wielkanoc - kobitki potrzebują rajstop, więc jeżdżę po klientkach ![]() szefowa mnie zapytała ostatnio czy mogłabym się wstrzymać z ciążą, aż koleżanka urodzi i wróci z macierzyńskiego, czyli UWAGA! około roku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję ze tylko go straszą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Iza ja się nie znam (jak zwykle ![]() ![]() Misia pomógł Ci ktoś?
![]() |
#4225 |
Zakorzenienie
|
Hej Elunka
![]() Na szczęście byłam blisko stoiska z owocami i taka starsza Arabka widziała, że coś nie halo ze mną, wzięła mnie za rękę i posadziła na skrzynce, a potem dała garść truskawek, także od razu mi się lepiej zrobiło. Zrobiłam u niej później zakupy, a ona życzyła mi dużo zdrowia i dzidziusiowi. Miałam ubrane spodnie ciążowe z h&m i ten pas mam zawinięty, więc wtedy to w ogóle widać. TŻ się ze mnie śmieje, że nie mam brzucha, to chociaż pas mnie pogrubia ![]()
#4226 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do brzuszka... to z tego co kojarze to z Ciebie taka chudzina, że chyba 10 pasów byś musiała miec żeby ktoś ciąże podejrzewał u Ciebie ![]()
![]() |
#4227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty uciekaj na porodówkę ![]() Próbowałaś przyspieszaczów jakiś ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4228 |
Zadomowienie
|
Mokka moze juz za pozno,no ale..
na przyspieszenie przed porodem polozna poradzila mi wziac kapiel,napic sie kawy i duzo chodzic,ja dodatkowo zrobilam kilka przysiadow i pomoglo.Plus dzien wczesniej seksik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4229 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do szefowej, to powiem Ci, ze pojechala po bandzie (moim zdaniem). A co Ty zamierzasz z tym zrobic? Witam sie rano. Wczoraj pospalam prawie do 8 (rozpusta ![]() ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Misia dobrze, z byl obok ktos, kto Ci pomogl. ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Misia dobrze, z byl obok ktos, kto Ci pomogl.
Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń Edytowane przez Sophia_1 Czas edycji: 2013-03-21 o 06:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już miałam nauczkę i wiem, że są rzeczy ważne i ważniejsze ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.