|
|
#151 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9
Bry.
Cytat:
Więc po prostu - taki urok ciąży. Trzeba przetrwać. Ja czasami budzę się na godzinę przed budzikiem i już nie umiem zasnąć... |
|
|
|
|
#152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za tydzień i oczywiście za wizytę---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Zaczął padać śnieg z deszczem
|
|
|
|
|
#153 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale okropnie dzidzia płacze na pobraniu krwi
![]() Nie wiem jak bym to zniosła gdyby to było moje dziecko, już teraz mi sie płakać chce
|
|
#154 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry !!!
u nas pada deszcz ze śniegiem samochodu nie mogłam dzisiaj z śniegu odkopać bo wczoraj nie był odśnieżany, ten śnieg się trochę stopił i zamarzł i trzeba było walczyć z tym zlodowaceniem. Gdzie ta wiosna??Trzymamy za dzisiejsze wizytacjeI gratulujemy nowo rozpoczętych tygodni Cytat:
Córcia ślicznie rośnie Cytat:
Super, będzie mała modeleczka z długimi nogami Życzymy duuużo zdrówka, abys szybko doszła do siebie Cytat:
![]() ale miałam już tak, że np w wolną sobotę szłam się kąpać o 5rano, bo nie umiałam spać od 3 i się wierciłam. ![]() Cytat:
|
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
hejka,hejka
![]() Ja po raz 1 w nowym wątku ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- u mnie noc z wtorku na środe była bezsenna od 2 do 5 nie mogłam spać-katar a jak już o 5 zasnęłam to o 7 nie mogłam się obudzić żeby dziecko do szkoły wyszykować
|
#156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mochery oczywiście pożerały mnie wzrokiem ale cóż nie broniłam się i podeszłam a ludzi było ok 50 więc było mi na rękę jak mnie zawołała i mówiła żę ciężarne mają dyspensę ![]() A babcia darła się przez pół przychodni że ona też chce dyspensę bo jest schorowana, a ta do niej że gdyby była chora nie miała by sił krzyczeć no i ją zatkało
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
ale mi się wczoraj pić chciało, jeszcze maż miał piwo i sobie pił a ja miałam też taką ochotę-nie to żebym lubiła ale jak się pic chce fajnie napić się takiego gorzkiego
![]() aaaa ja dziś zaczynam 18tc i zazwyczaj dzidzie czuję rano i wieczorem
|
#158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#159 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
super, Pannica rośnie, a brat już teraz ją kocha !Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Odnośnie wyrozumiałości- wiem Cytat:
Gratulacje za kolejny tydzień ! A ja się witam i ledwie co ślinę mogę przełknąć.. chyba to jednak nie zgaga, a zapalenie gardła/ anginy. Wzięłam dwa strepsilsy bo juz nie wytrzymałam i muszę się zaraz zapisać do lekarza, ehh
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|||||||
|
|
|
#160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#161 |
|
Wtajemniczenie
|
no nie udalo nie udalo
ze niby 2 tyg a sama nie wiem kiedy mi ten czas zlecialMoj Xawek dzis stwierdzil ze braciszek bedzie Mikołaj i będzie mu przynosił prezenty
|
#162 |
|
Zadomowienie
|
Nigdy wcześniej skurcze mnie nie brały
![]() Biorę tylko kmpleks witamin i tam jest magnez, ale chyba kupię sobie osobno... Ale ból był nie do zniesienia, aż tłukłam się po łydce żeby przeszło i małż masował
|
#163 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zdrowiaCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mam zamiar zrobić selekcje i zostawić tylko udzielające się stale Dzień dobry Play mnie pocieszyl dziś, oddadzą mi kasę jeśli nie uda się odpalić neta u mnie na komie |
|||||
|
|
|
#164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale ostatnio zostałam przepuszczona w urzędzie pracy, odczekałam półtorej godziny w kolejce i w końcu się zlitowali i mnie wpuścili, a tak to bym tam jeszcze ze 2 godziny siedziała bo masa ludzi była przede mną |
|
|
|
|
#165 |
|
Konto usunięte
|
U mnie w żadnym laboratorium nie ma takich reguł i mówię Wam, są wieczne kłótnie o wszystko. Babcie oczywiście najgorsze [z całym szacunkiem, sama miałam schorowaną babcię i wiem, że naprawdę schorowany człowiek inaczej wygląda i się zachowuje, a ostatnie, o czym myśli, to ochrzanianie ciężarnych :/]. O wejściu bez kolejki nie mam nawet co marzyć.
A na glukozę umówię się z tatą. Tata mi zajmie miejsce, a ja sobie podjadę do takiego lepszego laboratorium, gdzie się nie siedzi wśród zarazków, jak u nas. |
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie dziś mgła dzień przywitała i czuje się jakby czołg po mnie przejechał |
|
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że nam się nie udało, ale może następnym razem jak znajdziesz chwilkę Cytat:
Kurcze w enel- medzie nie ma na dzisiaj wolnych miejsc do internisty.. ew bede sprawdzac bo ktos moze odwołać, dopiero na jutro są miejsca. Muszę chociaż na chwilę zejść z psem bo Tż pojechał załatwiać wszystko z tym autem z samego rana, a też chory się zrobił.. ehh
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
||
|
|
|
#169 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z rańca
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39892246]Bry. Miewam to samo. Idę siku, a potem się przewracam z boku na bok godzinę, dwie... Nie zmieniałam nic w trybie życia, a NIGDY PRZENIGDY nie miałam ani pół sekundy problemu ze snem - zarówno z zasypianiem, jak i potem ze spaniem całą noc. Więc po prostu - taki urok ciąży. Trzeba przetrwać. Ja czasami budzę się na godzinę przed budzikiem i już nie umiem zasnąć...[/QUOTE] Mam dokłądnie tak samo Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale raz przyszłam i siedział Pan w kolejce, ale był tak miły, że mnie przepuścił
|
|||
|
|
|
#170 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za tydzień, za wizytę, nie płacz więcej ![]() Cytat:
za kolejny tydzieńCytat:
dla pani pielęgniarki dla mocherowej babeczki
|
||||
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Urzad Skarbowy NIE ODBIERA telefonu, wrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9
Cytat:
trzymam kciuki za wizyty i gratuluję wczorajszych udanych Wizyt.Mela wrzuc to może do rzeczy ważnych w klubie. Dzoan, trzymam kciuki..niech tylko cos powiedza...to wspomnij słowa Enlevee ![]() Elaine...Kciuki za usc
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie:
czy to u nas któraś pisała, że łóżeczka KLUPŚ są niezbyt bezpieczne? coś mi się gdzieś obiło o uszy, a my węszymy w temacie łóżeczkowym profilaktycznie jakby jednak nie udało się nam zdążyć ze zrobieniem takiego jak chcemy. |
|
|
|
#174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Ja również za wszystkie dzisiejsze wizyty
|
||
|
|
|
#175 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak siedziałam na glukozie w sobotę, to przyszedł też taki cwaniaczek, nic nikomu nie powiedział tylko wszedł do rejestracji, a drugi facet za nim skoczył i mówi, że jest kolejka i gdzie on się pcha bez kolejki. Jakaś babka też zaczęła na niego krzyczeć, że widzi że ciężarne siedzą, a on się pcha bez kolejki i gościu jak szybko wszedł, tak szybko wyszedł po tej nagonce. [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39892739]U mnie w żadnym laboratorium nie ma takich reguł i mówię Wam, są wieczne kłótnie o wszystko. Babcie oczywiście najgorsze [z całym szacunkiem, sama miałam schorowaną babcię i wiem, że naprawdę schorowany człowiek inaczej wygląda i się zachowuje, a ostatnie, o czym myśli, to ochrzanianie ciężarnych :/]. O wejściu bez kolejki nie mam nawet co marzyć. A na glukozę umówię się z tatą. Tata mi zajmie miejsce, a ja sobie podjadę do takiego lepszego laboratorium, gdzie się nie siedzi wśród zarazków, jak u nas.[/QUOTE] Ja chodzę do takiego przyszpitalnego właśnie bo w przychodni to też nie ma takich reguł i jest zawsze czarno ludzi a poczekalnia wspólna z chorymi. Mnie gin polecił, abym tam jeździła bo własnie uznają, że ciężarne bez kolejki. No i ja chodzę w soboty, a wtedy zazwyczaj babcie nie przychodzą bo badania są płatne i droższe niż w tygodniu. Przyjeżdżam punktualnie o 7,30 jak otwierają, to zazwyczaj jest tylko kilka osób w kolejce, mówię, że jestem w ciąży i że wejdę pierwsza i jak tylko otwierają to wchodzę i tyle ![]() Na początku ciąży to wstydziłam się korzystać z tego przywileju bo brzucha nie miałam i stałam po 2 godziny w kolejce, to mi się strasznie słabo robiło, więc jestem szcześliwa, ze teraz już nie muszę w tej kolejce stać ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Nic nowego
|
|
|
#176 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A do tego przyszpitalnego mam ok. 20 minut busem (i prawie 7 zł za bilety ), więc nie opłaca mi się tam jeździć, no ale na glukozę pojadę, bo to jest jednak 2 godziny siedzenia. Czarownica ja też kiedyś czytałam, że te łóżeczka Klupś nie są najlepsze, ale to są bardzo popularne łóżeczka, stąd może i wiele złych opinii - jak i dobrych. Po prostu to chyba najpopularniejszy model, dlatego dużo ludzi je ma i się wypowiada. Zaraz się zbieram po wyniki z lab i po coś na obiad... |
|
|
|
|
#177 |
|
Rozeznanie
|
Dam wam znać, póki co martwie się bo torba ciężka a jeszczze jedzenie nie popakowane..do busa odprowadza mnie byly ale w Nowym Targu muszę sama dojść do mikrobusa i się do niego zmieścić z mała..
Co do Kampani Piwka to czy któraś z was zna Street com?? Polecam się zapisać, można załapać się do super kampanii bo to już nie moja pierwsza np z Pampersa miałam.
|
|
|
|
#178 | ||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
A za oknem znów sypie śnieg Nie dość, że zima późno przyszła to jeszcze się zasiedziała, a wiosna gdzieś się szlaja. Cytat:
za wizyte i trzymaj się ciepło. Nie daj się anginie.Cytat:
|
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
Witamy się z rańca
![]() Nelly bardzo dziękuje Ciociom za gratulację, sama jestem w szoku że to już taka duża dziewczynka, dwa tygodnie temu miała 460gram,aż tyle urosła? ![]() Dzisiaj mam już 4 zajęcia w szkole rodzenia, jak ten czas szybko leci |
|
|
|
#180 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() enlevee Oj biedactwo, kuruj się Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za tydzień, somersby gruszkowe, mniammmm ![]() Oliath Ty to jednak jesteś nie z tego świata Ja: Odkleję starą okleiną, zetrę lekko papierem ściernym, wygładzę, pomalujemy lakierem do drewna i będzie jak nowy Tż: ok Ja: chwila myślenia i jednak mi się nie chce, zedrę starą i nakleję nową Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- za dzisiejsze wizyty
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

za pięknie założony wątek 

za wizytę

ale oplacalo sie czekac. Niuni nic nie przyroslo i juz pewnie nie urosnie wiec zostaje Maja, wszystko zostalo posprawdzane pomierzone i termin wg USG jest o 5 dni wczesniej. Niunia wazy 438 g. Przytylam od poczatku ciazy 5,5 kg.

Maja jest hardcorem - lezy glowka do dolu a ja myslalam ze tak nozki trzyma a jednak wali mnie z glowki
ze niby 2 tyg a sama nie wiem kiedy mi ten czas zlecial

nie płacz więcej
dla mocherowej babeczki
), więc nie opłaca mi się tam jeździć, no ale na glukozę pojadę, bo to jest jednak 2 godziny siedzenia.