|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
|
|
|
|
#2342 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Wymienię Midnight Rain ze zdjęcia
W zamian szukam: - Miss Dior Le Parfum - Coco Noir - MR - Messe de Minuit - Angel Taste oczywiście - szukam odlewek
|
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze to lepiej dopytać niż strzelić gafę
A nie masz czegoś, żeby dodać do tej wymiany?
Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2013-03-21 o 10:10 |
|
|
|
#2344 |
|
Zadomowienie
|
Wymienię:
Flakony: 1. Armani Acqua di Gioia ok. 47/50ml EDP, z dwoma balsamami po 75ml (1 testowany) 2. Miniaturki Diora: J'adore, Addict i Miss Dior Cherie nówki w pudełku i 3/4 HP (najchętniej na jedną małą flaszkę) 3. Miss Dior Cherie EDP, (1P01), 94/100ml, z kartonikiem 4. Hermes Eau D'orange Verte, Cologne, ok. 70-75/100ml, jest pomarańczowe pudełko 5. Rasasi Roohy Tehebak, ok. 17 ml, z kartonikiem 6. Rasasi Khaltat Al Oudh, ok. 22 ml, z kartonikiem 7. Body Shop - Bakula Midnight mgiełka 100ml - nowa nieotwierana 8. Body shop - Bakula Midnight -50 ml - psik 9. Ambre Gris Balmain - 23ml (tylko za wish) 10. Costume National, Costume 21 tester - 29ml (tylko za wish) 11. Hermessence Rose Ikebana 15ml - psik wymienię na Vetiver Tonka Odlewki/próbki: Amouage Opus III - 2,4ml Boss Nuit (N) Dior Tendre Poison - 5ml Fragonard, Grain de Soleil - 2 ml Guerlain AA Rosa Magnifica - 8ml GuerlainRobe Noir (N) Lancome La Vie Est Belle (N) Latifah, Queen of Hearts - 2ml LM Parfums Ambre Muscadin - 2ml Lutens Chypre Rouge - 0.4ml Lutens Louve 0.7ml Lutens, Fille de Berlin - 1ml - 2 psiki Made in Italy Rome - 4,8ml Mugler Womanity (N) Nobile 1942, Ambra Nobile - 2ml Loewe 7 - 1ml 2 nowe książki z amazona: 1. The little book of perfume www.amazon.co.uk/Little-Book-Perfumes-100-classics/dp/1846685192 2. The Secret of Scent www.amazon.co.uk/The-Secret-Scent-Adventures-Perfume/dp/0571215386/ref=pd_sim_b_2 Odleję ze swojego flakonu Dior Mithaz i wymienię na: Malle Portrait of a Lady Malle French Lover Armani Rose Arabie Armani Ambre Orient Lubin Akkad Lubin Galaad Montale Dark Oud Szukam: Amouage niekwiatowe CDG - róża Chanel Coco Dyptique - Lente, Opone, inne niekwiatowe Goutal - Sables, Duel, Songes Guerlain Habit Rouge (nie sport) Guerlain Heritage L'artisan - Al. Oudh, Voleur de Roses Montale - te, których nie znam zawsze chętnie Parfumerie Generale niekwiatowe i niepiżmowe Reminiscence - paczule róże nierachityczne, drewna, ambry, kadzidła W Warszawie możliwa wymiana osobista. W zamian za własne chciejstwa mam sporo perfum niewymienionych w wątku. Edytowane przez harrisonka Czas edycji: 2013-03-21 o 12:54 |
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Harrisonko
Rasasi Khaltat al oudh Mitzah (mam Rose d'Arabie i Galaad) Latifah, Queen of Hearts - 2ml Znajdziesz coś w zamian?
|
|
|
|
#2346 |
|
Konto usunięte
|
Wymienię Coco Mademoiselle 20 ml wkład (twist and spray) mam takie 3 i chętnie się jednego z nich pozbęde. Identyczny jak na zdjęciu poniżej.
|
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Harrisonko, podoba mi się Armani Acqua di Gioia ok. 47/50ml EDP, z dwoma balsamami po 75ml (1 testowany) - zerknij, proszę, do mnie
|
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Chetnie wymienie Allure Sensuelle edp 40/50ml i Fendi Palazzo edp 40/50ml
chetnie przygarne: Chance Tendre Addict Jimmy Choo edp Gucci Guilty,Intense Coco Mademoiselle The one Desire D&G za Palazzo; La Perla Jaime Nuit Pure Poison Rush2 Gucci P.s w razie czego bede na pw
Edytowane przez magsch Czas edycji: 2013-03-21 o 17:31 |
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2354 |
|
Zadomowienie
|
Marzą mi się (odlewki, flakony):
Chanel Chance Chanel Coco Noir (f) MaxMara Kashmina Touch (f) Armani Prive Figuier Eden do testów: Ramyata L'Erbolario Dolcelisir Le Labo Rose 31 Nobile 1942, Ambra Nobile Mauboussin Histoire d'Eau Idole de Lubin edt Diptyque Opone Pro Fvmvm Roma Battito d'Ali, Ichnusa Mad et Len Feuille Cassis, Figue Orange CdG Sherbet Peppermint Odleję z własnych flakonów: Iso E Super Lutens Daim Blond, FdB, Szpilkówna (Fille en Aiguilles) Stendhal Ambre Sublime Armani Code Couture L'Artisan Premier Figuier, T4T Sisley Eau de Sisley 2 edt Guerlain AA Herba Fresca Sunny Diane Diane von Furstenberg Lalique Amethyst Roger & Gallet - Bois d'Orange odlewki Profumum Dambrosia 5ml Gucci by Gucci edt 11ml Fragonard Grain de Soleil 10ml bez psika próbki z Galilu w samplach wizażowych raz testowane 1-2ml Diptyque Philosykos edt, Oyedo 2ml Heeley Hippie Rose Byredo Black Saffron Laboratorio Olfattivo Alkemi Miller et Bertaux Quiet Morning, Parfum Trouve, Oh ooOoh...oh Szulc Sale M. Micallef Style edp 5ml (z kalendarza) Profumum Dambrosia próbka Quality A bez psika Villoresi Teint de Neige edt próbka z Quality A Aedes de Venustas, Signature 2ml A bez psika Coal Andrea Maack 2ml bez psika John Varvatos Artisan Black firmowa 1,5ml Bottega Veneta firmowa próbka 1,2ml A Hermes L'Ambre des Merveilles firmowa próbka 2ml A Gucci Premiere firmowa 2ml A Lady Gaga Fame firmowa 1,2ml A Armani Code Homme 1,5ml A
Czas nie leczy ran, tylko przyzwyczaja do bólu ... Edytowane przez olaola1 Czas edycji: 2013-04-11 o 22:43 Powód: aktualizacja |
|
|
|
#2355 |
|
Wtajemniczenie
|
Olu,coś u mnie za odlewkę? Ile tego masz ? ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Harrisonko,coś u mnie za Poisona? |
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2357 |
|
Zadomowienie
|
Mysia,
interesuje mnie u ciebie (oprócz Gaalada i Rose za Mitzah) Hermes Eau de Pamplemousse Rose i Eau Lente (ale rozumiem, że już nie masz)? Elizziak, a masz jeszcze Dolcelisir? Poza tym podobają mi się - L'Artisan Passage d'Enfer 7 ml i S. Lutens Boxeuses Ender, nic nie znalazłam. Olaola1, Mogłabym odsamplować: Bortytis, CN21 i Mehares i odrobinę Wonderwooda. Interesuje mnie np.: Heeley Hippie Rose Phaedon Grisens, Dzhari ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Mam też Angel Schlesser Oriental II |
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię 19 ml (może być dowolna mniejsza ilość) Botrytis Ginestet na coś, na przykład Kashminę, albo co inszego...
Piękny zapach, ale ma znienawidzoną przeze mnie bazę i musimy się rozstać
|
|
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeee, szkoda ![]() Bo juz Ci chcialam wszystko zaproponowac |
|
|
|
#2363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oddam fiolki : Armani Diamonds edp ok. 0.7 ml Azzaro Chrome Legend ok .1.5 ml Burberry London ok. 1.1 ml Burberry Brit Red ok. 1.8 ml Bvlgari BLV ok. 1.5 ml Bvlgari Jasmin Noir ok. 0.8 ml Cacharel Eden 3 ml Cacharel Eden 3 ml Chantall Thomas Osez Moi 3 ml D&G Red Cap 3 ml Dior Jadore edp ok. 1 ml E.Lauder Youth Dew 3 ml Elie Saab ok.2.7 ml E.Pucci Vivara ok. 0,7 ml Escada Into the Blue 2 ml Escada Lily Chic ok. 2 ml Escada Marine Groove 2 ml Etro Messe de Minuit ok. 2.5 ml Fragonard Etoile perfumy ok. 2.5 ml Givenchy Ange ou Demon edp ok. 2 ml Guerlain Idylle edp ok. 0.9 ml H.Boss Deep Red ok. 1.8 ml J.Ch>Brosseau Jasmin-Lilas ok. 6 ml JPG Gaultier 2 ok. 1.8 ml John Varvatos Vintage ok. 3 ml Lancome- Attraction-0,7 ml Lancome La Vie Est Belle 3 ml Lancome Poeme 3 ml La perla -j'aime-0,7 ml L'Artisan- Tea for two ok. 09 ml L.Biagiotti Due Donna 2 ml Max Mara Le Parfum ok. 0.9 ml Paco Rabanne Black XS ok. 2.5 ml Penhaligon’s Malabah edp ok. 1.5 ml Perles de Lalique 3 ml Prada Amber edp 1,6 ml Rochas Eau de Rochas ok. 1.4 ml Ricarda M. Sweet Lady ok. 1.8 ml Salvatore Ferragamo For Fascinating ok. 1.5 ml Salvatore Ferragamo For Fascinating ok. 1.5 ml T.Mugler Angel la Rose ok. 2.2 ml T.Mugler Angel edp 0,7 ml Ungaro Apparition ok. 2 ml V.Westwood Boudoir (koniak) ok. 1 ml Versace Bright Crystal ok. 2.3 ml Versace Emotional Essence ok. 1.4 ml Odlewki: Balenciaga Rumba ok. 7 ml CK In2U ok. 8.5 ml CK One 5 ml CK Eternity ok. 4 ml Guerlain AA Angelique Lilas ok. 4.8 ml Guerlain AA Gentiana 5 ml H.Rubinstein Wanted ok. 8 ml Vera Wang Princess Night ok. 10 ml oraz mogę odpsikać do 3 ml z moich flakonów : Roma, Osez Moi, Moschino Femme, Oriflame by Marcel, JPG Classique edp i edt, Fragile edt, D&G Red, La Perla edp, Kenzo Amour edp, Le Parfum, Flower edp, Jungle, Womanity, Alien edp, Juicy Couture edp, Couture Couture edp, Habanita, Poeme, Pamplelune, Lolita edp, Beyonce Heat, EA Splendor, 5th Avenue, Perles de Lalique, Tesori d’Oriente Jasmin di Giava oddam Oriflame Marcel ok 45/50 ml Edytowane przez halcia211 Czas edycji: 2013-03-22 o 13:31 |
|
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Angel Schlesser Oriental Edition II 50-tka bez jakichś 10 psików - jednak za słodki dla mnie, przy teście nadgarstkowym mniej tej slodyczy było
![]() wymienię na coś niesłodkiego, może być dziwadło odlewki superowe też wchodzą w grę ( Bottega Veneta, lutensiaki ) Edytowane przez dixi Czas edycji: 2013-03-22 o 13:45 |
|
|
|
#2365 | ||
|
Zadomowienie
|
posiadam 200ml flaszke Marc Jacobs Biscotti - chętnie sie podzielę
![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
Guerlain AA Angelique Lilas ok. 4.8 ml Guerlain AA Gentiana 5 ml ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
mozliwa wymiana osobista ![]() Guerlain AA Rosa Magnifica - 8ml GuerlainRobe Noir (N)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1206161 Edytowane przez mmarchewkaa Czas edycji: 2013-03-22 o 14:20 |
||
|
|
|
#2366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety nic dla siebie nie znalazłam |
|
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak pisałam wcześniej, poza wątkiem mam jeszcze L'Occitane Immortelle oraz Burberry Brit edt
|
|
|
|
|
#2368 |
|
Zadomowienie
|
mam 5ml odlewke i próbkę z Quality bez psika, (który mnie powalił słodyczą)
niestety nic nie znalazłam odpisałam
Czas nie leczy ran, tylko przyzwyczaja do bólu ... Edytowane przez olaola1 Czas edycji: 2013-03-22 o 15:12 |
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Może ktoś chciałby
Jette Dark Saphire 50/75 ml (flakon nieznacznie upaćkany lakierem )Lancome Magie Noire (nowa wersja) 60/75 ml Replay prawie pełen flakon Green Tea Arden 30 ml |
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Halciu, niestety nic dla siebie nie znalazłam
Cytat:
Elizziaku, u Ciebie podoba mi się T4T i odrobina Burberry Brit, bo nie znam. Może tak być?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

Mojego Galliano za mało czy za dużo?