![]() |
#2611 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
hahaha...nie no żarcik
![]() Dziś właśnie mamy rocznice ![]() ![]() ![]()
#2612 | ||||
Zakorzenienie
|
hej hej!
moj Kubuleslaw skonczyl dzis 3 miesiace!!!!!!!!!! ![]() czyli dzis startujemy z 4 miesiacem ![]() a tak w ogole to mamy skok rozwojowy. wczoraj pislalam wam o tym jego ryku... rzeczywscie z niewyspania to bylo. popoludniu zasnal mi przed 17 i to juz bylo spanie normalnie na noc! czujecie akcje? budzil sie na cyca jak zawsze i zasypial. pospalismy tak do 8, umylismy sie,przebralismy, cyc i co? i spiocha juz z dobre pol godziny ![]() Cytat:
![]() a prosze bardzo. myslalam co prawda ze taniej ja pykne ale co tam, toc nie bede oszczedzac na mlodym ![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=3081222559 ta bedzie taka "wyjsciowa". mam juz 2 takie cieniutkie, kolorowe. i styka. wiecej kurtek nie kupuje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2613 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, zamówiłam też cyckonosze z Alles, cudne są, polecam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2614 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tesciowa de best ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no nareszcie... super!!!!!!!! ucaluj Krzysiulka od cioci ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale leci ![]() U mnie w grupie jest laska w 5msc ciązy. Powiem Wam, ze mi brakuje brzucha i tych ruchów ![]() ![]() ten ostatni miesiąc ciązy był tragiczny, ale 2 trymestr super. Aj.. Lenova, kurcze moze wizyta domowa? ja pierdziu ale sie masz, jak nie urok to sr.aczka. Dziewczyny, nie wiem o co cho. Całą ciąze mialam zapalenia tam na dole. Teraz znowu mi wróciło;/ przecież sie myje ;p musze jakies witaminy jednak kupic.. ale tu pytanie. Co mozna brac dowcipnie? oprócz smarowania clotrimazolum? i bez recepty? bo wizyta dopiero nie wiem kiedy ;p jeszcze sie nie zapisalam. Ale pewnie po świetach
![]() ![]() |
![]() |
#2616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam lubie takie kolory, ale kremowy tez nie zly... i co do chrzcin to najgoorsze ze my tam na conajmniej 2 dni a moze i tydzien pojedziemmy, a ja juz wiem jak to bedzie.... Lenova ![]()
![]() |
#2617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratulacje rocznicy!!! Super ![]() To dzsiaj swietujecie? ![]() My we wrzesniu mamy 5 lat ![]()
![]() |
#2618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 9 lat ja pierdziu ![]()
![]() |
#2619 |
Zakorzenienie
|
Pstryniu, gratulacje dla was za 3 miechy!
A pamietam jak sie szykowalas na ta ostatnia wizyte u gin i na porodowce wyladowalas, ajjjjj ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Wlasnie Illusion, wrzuc zdjecie do klubu ![]()
#2620 |
Zadomowienie
|
A my czekamy az Maluch wstanie i idziemy na spacer, musze kupic szampon i gumki do wlosow a no i herbatniki maslane do kawy bezkofeinowej
![]()
#2621 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
Deli, ja też uważam, że 2. trymestr był super.
![]() ![]() Silver, gratuluję 9 lat! ![]() ![]() ![]() ![]() Pstryniu, ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2623 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() ![]() ![]() Pstryczku buziaki dla 3 miesięcznego już Kubusia ![]() Lenova strasznie Ci współczuję. Musisz strasznie się czuć i dla mnie to szok, że do lekarza nie można się dostać. Masakra. Wisienko jak dzisiaj się czujesz? Lepiej już? Nam w maju stuknie 7 odkąd się spotykamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2624 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2625 |
Zakorzenienie
|
Ojjj tak...łezka się w oku kręci na wspomnienie....czuję nawet lekk zazdrość jak widzę kobiety w ciąży:P ( wczesnej, albo 2gi trymestr). Do tej pory jak na Małą patrzę to nie mogę się nadziwić, że ona rosła w moim brzuchu, od takiej małej kropeczki z pierwszego zdjęcia na usg.
Hmmm..u nas brzusiowe kłopoty, mała kwękała wczoraj pół dnia, potem 2 mega kupki. Dziś też kwęka, i w nocy się przebudziła bo bolesne bączki. Biedna.. Pierwszy raz wypróbowałam suszarę, żeby móc iść do wc - i powiem Wam - działa! ![]() My z Tż w kwietniu mamy 5t rocznicę ślubu. A razem jesteśmy 7 lat. |
![]() ![]() |
![]() |
#2626 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też nie wiem jakim cudem ten czas tak szybko leci. W lipcu 4 rocznica ślubu a w sierpniu 12 lat związku! Cytat:
![]() Wieczorem jadę do fryzjera więc jak będę wyglądała jak człowiek to poproszę męża żeby mi cyknął fotę w kiecce i nowej fryzurze. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2627 |
Zadomowienie
|
wstawie zdjecie mojej Niuni bo do klubu nie mam kiedy zajrzec, zdjecia regularnie wstawiam na fb, kiedys jak nie mialam dzidzi, to jak ktos ciagle wstawialam to tak sobie myslalam zdjecie z prawej zdjecie z lewej itdd a teraz sama co 5 minut bym jej robila i wstawiala zdjecia
moja kochana jest grzeczna caly dzien, ale w nocy nie moze zasnac tzn zasypia z placzem ja trzeba tulic i zasypia 24,1 w nocy ale za to spi do 12 z przerwami na jedzenie ale je praktycznie na spiaco i nie wiem ja k jej przestawic zeby spala od 20 do 8 a nie od 24 do 12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Zakorzenienie
|
Lenova, biedactwo, współczuję.
![]() ![]() A moje dziecię dzisiaj skończyło równiutko 1,5 miesiąca. Ahh, jak ten czas leci. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też ciągle fotki cykam małej, a dziś nagrałam na pamiątkę filmik jak ciągnie cyca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2630 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas niedługo będzie 3 miesiące, a konkretnie w niedziele. Ja używam dadów zarówno pieluch jak i chusteczek i mi nie śmierdzą ![]() ![]() Tak żeby się wdrożyć to tak: zakupiłam karuzele nad łóżeczko, oczywiście ja mam pecha i przyszła mi karuzela bez jednej właściwie głównej części, noi czekam teraz żeby mi dosłali brakującą część. Mamy też leżaczek bujaczek - ale jeszcze nie wiem jak się sprawdzi, bo przez szpitalne pobyty nie było kiedy z niego korzystać, mam nadzieje, ze Krzysiu go polubi ![]() U nas zredukowała się już liczba kup do 1 lub 2 dziennie, tak podobno się dzieje już w pobliżu 3 miesiąca, pomijam oczywiście fakt, że przy ostatniej biegunce tak nie było ![]() Krzysiu pomimo całych tych szpitalnych stresów jest pogodny, często się uśmiecha, uśmiech jest rozbrajający. Wciąż karmimy się tylko piersią, choć nie wiem chyba to mleko matki jakieś przereklamowane, bo jakoś choroby nas nie ominęły. W nocy mi ładnie śpi i o dziwo w szpitalu również ładnie mi spał. W nocy zazwyczaj budzi się raz lub dwa na karmienie, ale potem zaraz zasypia. Często zasypia w okolicy 21 - 22 i potem budzi się dopiero w okolicy 1-2. Czasem już śpi do rana gdzieś do 6 czy 7, a czasem jeszcze budzi się na jedno karmienie w okolicy 5. W dzien już mało śpi, ale już potrafi się sam czymś zainteresować, choć to oczywiscie zależy od dnia i humoru. Kolki nas już opuściły i kropelek nie podaje. Próbuje podawać herbatki do picia, bo chcę żeby się przyzwyczajał pić z butelki, ale tu nic nie uległo zmianie, on uznaje tylko cyca ![]() Dobra to tyle tak wszystko naraz, ale tyle mnie nie było, że nie wiem o czym pisać ![]()
![]() |
#2631 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - czy to prawda, że do 3go miesiąca są kłopoty brzuszkowe a potem raczej nie? I dlatego też tak jak mówi Basia - zmniejsza się ilośc kupek??
Lanova: może wizyta domowa? Basia: Cieszę się, że w domu jesteście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2632 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ------------------------- Plecy dalej napie.dalają, ale już trochę mniej, więc, cóż, zmykam czyścić boazerię i myć żyrandole. Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-03-21 o 11:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2633 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
aaaa no i ja biorę męża z całym dobytkiem - znaczy się Blanką, będę miała drugiego słodkiego bobasa bez bycia w ciąży i rodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi kręgosłup też już daje o sobie znać (mam dość sporą skoliozę) i boję się co będzie dalej, bo mała coraz cięższa, a lubi być na rączkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2635 |
Zadomowienie
|
To ja też się pochwale że w grudniu będzie 6 lat z tż
![]() U nas tak jak u większości z was problemy z baczkami, tak bardzo go boli robienie ich, a kupki nie zrobił od 22 godzin. A biedactwo ma dopiero 3 tyg i 2 dni.
#2636 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wisienko, Ty to jesteś... ja mieszkanie tak zapuściłam, że źle się tu czuję. No ale i tak się wyprowadzam, z resztą nie chce mi się, wolę odpoczywać albo tulić małą ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2637 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2638 |
Rozeznanie
|
Taa, do 3 miesiąca - koniec z bólami u dziecia, początek wypadania włosów.
![]() ------------ Co do sprzątania, to muszę, żeby nie było, że nic nie robię cały dzień. ![]() Ale w sumie zauważyłam ostatnio, że się przy tym... relaksuję. ![]() ![]() Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-03-21 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Lenova popieram koleżanki, wizyta domowa jak nic by Ci się przydała. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
Niunia zasnęła o 10.30 więc wzięłam się za porządki świąteczne. W kuchni można robić "test białej rękawiczki" :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.