Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 13 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.13 2 4,08%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.13 0 0%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.13 3 6,12%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.13 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.13 2 4,08%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 3 6,12%
Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 22 44,90%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.13 10 20,41%
Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.13 0 0%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.13 5 10,20%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 2 4,08%
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-21, 14:00   #1081
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
dopytam gina właśnie, tylko idę dopiero 10.04, do tgeo czasu postaram się ograniczyć do absolutnej ostatecznosci
ja idę 26.03 więc mogę się dopytać, tylko przypomnij nazwę tego syropu

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
A co do pytania cynamonowej, robiłyście HBS? ja dostałam skierowanie na to badanie na ostatniej wizycie...
ja robiłam na początku, wyszło OK i więcej nie pamiętam
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:00   #1082
maarchewka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWI

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Chyba bym umarła leżąc tutaj w fiszbinach mnie ratują tylko sportowe. Trudno. Będą mi dyndac cycki po porodzie w okolicy kolan
będziemy nimi sobie grać w Zośke

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:00   #1083
candace1
Zakorzenienie

Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Hej, witam sie jeszcze z łóżka i dziś w nim chyba zostanę
Czuje sie fatalnie, o rana miałam kilka prób wstanie i każda zakończona zawrotami głowy i mroczkami przed oczami. Nogi mam jak z waty.. Zmierzylam ciśnienie 90/52 wiec tragedii nie ma.. Wypilam mocna kawę z nadzieja ze mnie oDrowi, ale nic z tego. Zmierzylam temp i mam 37,2 stopnie
Chyba mnie coś rozkłada
Wrr... Nienawidzę takiego stanu i braku kontroli nad swoim ciałem
To nie wstawaj - leż i odp[oczywaj.
Takie zawroty głowy są niebezpieczne-szczególnie jak jesteś sama w domu - nie ruszaj się i koniec.
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Witamy w 30 tc !!!

U nas ogólnie wszystko w porządku, tylko od 2 dni męczy mnie wieczorami zgaga Wczoraj byliśmy na SR - było o karmieniu piersią, szczepieniach i przyszła babka z banku komórek macierzystych, za tydzień ostatnie spotkanie i nie wiadomo kiedy zleciało 6 tyg ...

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Witam,

Jestem przyszłą mamą październikową 2013 pozwoliłam sobie do Was zajrzeć z pytaniem, może któraś z Was mi pomoże.
Mamy już skończony 11 tydzień, za tydzień usg. Ciągle mam mdłości i wymiotuje, moja mam je miała do 6 miesiąca ciąży
Aktualnie jestem na zwolnieniu, pracuje w banku na obsłudze i nie dawałam rady.
Jestem w trakcie poszukiwań gin prywatnie w Warszawie, który nie będzie robił problemów z L4,bardzo proszę o pomoc i namiary na priv . Nie jestem w stanie pracować a moja gin z Medicover jest niechętna do przedłużania zwolnienia.
To dziwne, ze Ci nie chce przedłużyć zwolnienia...
Ja mam bardzo dobrego lekarza w Wawie ale bierze 3stówki za wizytę więc jeśli jesteś zainteresowana to pisz pw.
Ja jestem w 8 m-cu i wymiotuję więc spokojnie - jeszcze wszystko przed Tobą

Cytat:
Powodzenia

Mnie czeka randka nr 2 i ponowne picie 75 g
bleeeee
Trzymam kciuki.

Cytat:
Napisane przez angie83 Pokaż wiadomość
Witam się z wami w 33 tygodniu!

Ostatnio tylko podczytuję, bo Bartula tak się rozpycha, że ani usiąść ani się położyć. A teraz właśnie ma czkawkę. Dzisiaj z kolei kłuje mnie koło pępka, ale to pewnie macica rośnie, albo skóra się naciąga. Ogólnie spoko, pranie w pralce, wyprawka już w 90% skompletowana. Jeszcze tylko zostało:
-pościel
-wanienka (znalazłam na all tę z ikei i chyba ją zakupię, z przesyłka koło 30 pln)
-kosmetyki dla bejbika
-laktator
-smoczek uspakajający
-kilka śpiochów

Reszta same detale. Do szpitala mam wszystko, teraz już mogę się powoli pakować

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Ja się obawiam słodkiego smaku glukozy i, że mnie zmuli- bez jedzenia mogę funkcjonować do wczesnych godzin południowych
Weź ze sobą cytrynę - ja gdybym sobie jej trochę nie wcisnęła to bym tego nie wypiła

Cytat:
No właśnie nie wiem jak to tutaj wygląda- pytałam ostatnio i powiedzieli mi, że jak nie będzie potrzeby to robić nie będziemy Dlatego ja chcę sobie zrobić glukozę jak będziemy w Wielkanoc w PL.
I staram się zrobić listę badań krwi, które zrobie zanim pójdę do lekarza: myślałam o TSH, FT4, morfologii, do tego chcę zrobić badanie moczu i nie wiem co jeszcze...

Dziewczyny- jakie badania miałyście robione w trakcie ciąży?
Mnie zrobili w 10tc żelazo, HIV, różyczkę i zbadali mocz- i tyle
Jak chcesz zrobić TSH to jeszcze dodatkowo zrób ft3 i ft4.
TSH jest niemiarodajne.
U mnie wychodzi zawsze w normie a mam niedoczynność

toxo nie miałaś? To też bym zrobiła.
Ja miałam masę dodatykowych badań ale to przez te ciągłe wymioty...
------------------------
Wróciłam ze spacerku.
Śpię na siedząco
Kupiłam półśpiochy 2 sztuki w pepco za 7,99zł i dwa bodziaki po 4,99zł
Pyszny, gorący i pachnący chlebuś w biedrze oraz truskawki
I w rossmanie mini kosmetyki i składaną szczotkę do zębów.
Dziś pakuję swoją torbę
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:00   #1084
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
A co do pytania cynamonowej, robiłyście HBS? ja dostałam skierowanie na to badanie na ostatniej wizycie...
anty HBS? Ja robiłam w I i mam teraz w III trym. powtórzyć. Chyba, ze chodzi Ci o GBS, czyli wymaz na paciorkowca - robi się go w III przed porodem

Cytat:
spróbujcie siemie lniane, ja nie miałam w prawdzie dużych problemów, ale pijąc 2 x dziennie siemie jest rewelacja
wprawdzie już mi lepiej, ale przetestuję, dzięki
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:01   #1085
Katate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
a to nie ma się co faszerować nospą jak nie ma potrzeby. Ja tam niestety ten fenoterol wcinam jak każą, asmag też. Ja ja miałam takie max zaparcia to nic mi nie pomagało, żadne śliwki, żadne kapusty kiszone nic, no to kupiłam czopki glicerynowe... niby pomogły, ale bez szału. W każdym razie po tygodniu mi przeszło. Teraz jest ok, ale nie tak jak normalnie. Jak dla mnie to za jakiś miesiąc chętnie urodzę i wrócę do normalnego życia
Hehe ciekawe świata dziewczynymoże dzięki temu, że tak nisko siedzą to szybko wyjdąja tak po cichu liczę, że może dzięki temu ominie mnie cc z powodu nie wejścia dziecka do kanału rodnego, bo moja to już sobie tam siedzino i rozwarcie przy sn szybciej pójdzie jak główka będzie elegancko napierać na szyjkę. Ooooby! Staram się tak myśleć
Chyba coś w tym jest. Mój całą ciążę siedział nisko i w 3 godziny urodziłam przed terminem. A siostry mała 2 tygodnie przenoszona, nie mogła się wstawić w kanał, jakoś źle się ta główka ułożyła, 2 dni wywoływali i w końcu cc.
Teraz też mi gin powiedział we wtorek, że główka przyparta więc liczę ponownie na szybki poród (tylko tak za 3 tygodnie, nie wcześniej)
Katate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:02   #1086
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Robiłam

Lublana to jest taki plus tych leków na podtrzymanie, jest szansa, że się szybko urodzi i można się jakoś przygotować...

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:02   #1087
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
, ale robiłam jakieś 1,5 roku temu, bo wynik był mi do czegoś potrzebny i teraz nie muszę powtarzać - gin po prostu wpisał wynik do karty ciąży.
Juz po wpisach widzę, ze to jednak standardowe badanie
Dzięki za odp.
Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
a po ile było w naturze?? ja kupiłam w rossmannie ale po standardowej cenie więc pewnie sporo przepłacilam.. Tylko to taka jakby oliwka jest z taką dziurką, nalewasz na ręcie i smarujesz.. ja myślałam ze to bardziej krem albo coś psiukanego..
Coś koło 26,99 czyli jakąś dychę taniej niż normalnie.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:03   #1088
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym chodziła w fiszbinach chętnie i gęsto ale mnie te druty tak uwieraja w zebra albo nei wiem w co, że się dusze.. muszę ściągnać. I to tak w ciaży mi się zrobiło.. Już nawet nie chodzi, że rozmiar mam zły bo on może być nawet luźno, ale pochodzę trochę, coś zjem i mam wrażenie ze się uduszę zaraz.. Trochę czuje jakby ciężar całych cycek spoczywał na tych drutach, może jakiś inny rozstaw ramiączek powinnam szukać, zeby mocniej trzymaly??
ramiączka nie trzymają cycków tylko obwód, podstawa brafittingu ma być ciasno pod biustem, a ramiączka dopasowuje się później

może masz jakieś dziwne staniki? ja mam tak, że nawet jak ściągne ramiączka cycki są w tym samym miejscu, ale w wielu stanikach mam fiszbin z boku jeszcze, jakby pod pachą, może o to chodzi
Stary 2013-03-21, 14:03   #1089
maarchewka
Zakorzenienie

a są jakieś cwiczenia sportowe poprawiające wygląd biustu?
Nas na gimnastyce babka maltretuje takimi z cięzarkami, a to cięzarki do góry a to łokcie do góry, a to ściskanie piłki.. one mają pomóc na biust??

Wojtek
Stary 2013-03-21, 14:03   #1090
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
ja robiłam w pierwsyzm trym i mam miejsce w ksiazce na 3 ttrym tez
Mi na wyniku pisze "nie doszczepiać w ciągu 2-3 lat", więc chyba nie ma sensu robić badania ponownie

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:03   #1091
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
zazdroszczę hemoglobiny i gratuluję wyników
dzięki to witaminki Vitamin Plus Mama Olimp pomogły

Cytat:
ja nie robiłam, dopiero teraz w szpitalu mi zrobili (zdziwili się, że nie miałam zleconego Hbs)
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:03   #1092
Aaś
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 201

Cytat:
A jaki smak ma luteina?
Oblesny. Właśnie sse...
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:04   #1093
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Wróciłam ze spacerku.
Śpię na siedząco
Kupiłam półśpiochy 2 sztuki w pepco za 7,99zł i dwa bodziaki po 4,99zł
Pyszny, gorący i pachnący chlebuś w biedrze oraz truskawki
I w rossmanie mini kosmetyki i składaną szczotkę do zębów.
Dziś pakuję swoją torbę

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
Chyba coś w tym jest. Mój całą ciążę siedział nisko i w 3 godziny urodziłam przed terminem. A siostry mała 2 tygodnie przenoszona, nie mogła się wstawić w kanał, jakoś źle się ta główka ułożyła, 2 dni wywoływali i w końcu cc.
Teraz też mi gin powiedział we wtorek, że główka przyparta więc liczę ponownie na szybki poród (tylko tak za 3 tygodnie, nie wcześniej)
Kurcze nie mówicie tak mój siedzi wysoko, główkę ma najniżej ale nie jest ułożony typowo główkowo, mam nadzieję, że pięknie się wstawi w kanał rodny, ma jeszcze czas

Stary 2013-03-21, 14:05   #1094
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
ja idę 26.03 więc mogę się dopytać, tylko przypomnij nazwę tego syropu
gelatum alumini, podziękował
Stary 2013-03-21, 14:05   #1095
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
ramiączka nie trzymają cycków tylko obwód, podstawa brafittingu ma być ciasno pod biustem, a ramiączka dopasowuje się później
dokładnie
Cytat:
Nas na gimnastyce babka maltretuje takimi z cięzarkami, a to cięzarki do góry a to łokcie do góry, a to ściskanie piłki.. one mają pomóc na biust??
myślę, że tak

Stary 2013-03-21, 14:05   #1096
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
paranoja i co im daje to wymaganie skoro twój TŻ nie może z tobą chodzić ze względu na godziny? w ogóle jest taka ustawa o porodzie i opiece poporodowej, gdzie wspomniane jest że podczas porodu rodząca ma prawo do wsparcia osoby bliskiej, i personel powinien zachęcać do skorzystania ze wsparcia bliskiej osoby.. nie podoba mi się płacenie za poród rodzinny, a co dopiero wymóg szkoły rodzenia - przecież jakbyś pracowała w pewnych godzinach to jak niby miałabyś iść na tą szkołę rodzenia? głupie to
no głupie i to bardzo
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:06   #1097
Veronic
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWI

Cytat:
Oblesny. Właśnie sse...
potwierdzam:brzy dal: fuj
Stary 2013-03-21, 14:06   #1098
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Hej mamusie

Uprzejmie proszę o trzymanie kciuków jutro od 9.30 - mam egzamin na prawko
kciuki zapewnione!!

Wojtek
Stary 2013-03-21, 14:06   #1099
lonely_lady
Zakorzenienie

Atena - miło, że w końcu do nas wróciłaś

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
http://podwojona-sroka.blogspot.com/p/moje-analizy.html Dziewczynki polecam, może się wypowie nasza forumowa chemiczka czy faktycznie jest tak jak opisuje to ta dziewczyna, bo ja wywnioskowałam tyle, że najlepsze kosmetyki to z Hippa i Rossmana
ten link przewijał się przez forum wielokrotnie, bardzo fajna stronka. I faktycznie kosmetyki hipp i babydream wypadają najlepiej, a chusteczki z huggies
prze zakupie kosmetyków wezmę to pod uwagę

Cytat:
Witam Was po przespanej nocy !!!!

w prawdzie katar i bolące gardło mnie trochę męczyło, ale zgagi nie było

odpowiedzialnym za ten cud jest płyn: gelatum alumini

polecam

lecę nadrabiać
super, że w ońcu znalazłaś skutecznego sprzymierzeńca w walce ze zgagą

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Witam się z rana, jakoś jak już Wam wspominałam ostatnio nie mam czasu na nic ale Was czytam codziennie,
żeby zrobić sobie taką miłą odskocznię od tych wszystkich nerwów przez które nie mogłam spać przez ostatni tydzień wybieram się dziś do fryzjera i kosmetyczki. Potrzebuję zmiany i spokojnego dnia tylko dla siebie
podziwiam Was za te generalne zmiany w restauracji
tylko Ty nie przesadzaj i nie przemęczaj się za bardzo

Cytat:
Napisane przez Kamciatka Pokaż wiadomość
Na przeziębienie jest super taki syrop dla cieżarówek czosnkowo - malinowy chyba Prenalen - a aptece będą wiedzieć. Ja co roku byłam kilka razy przeziębiona, w ciaży jak tylko gardło mnie zaczynało boleć i piłąm ten syrop, przechodziło
dzięki
znam ten syropek, na razie spróbuję domowych sposobów. Czosnek, mleko z miodem, sok z malin...

Cytat:
Lonely kuruj się. Może to chwilowa niedyspozycja. Młody domaga się odpoczynku i tyle

oby tak było...

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
ojjj... leż grzecznie, mleczko z miodkiem i czosnkiem pij ;> mam nadzieję, że się poprawi szybko !

Cytat:
Cześć

Co do odstawiania leków, ja luteinę odstawiłam w 32+0 a Fenoterol i magnez odstawiam w 36+0, czyli za 3 tygodnie Poza tym wszystko u nas ok, szyjka 36mm, więc nic a nic nie skrócona, mała w 32+0 ważyła 1780g a w weekend zaczynamy już 34tc
oo w końcu jesteś
dobrze, że alarm z szyjką odwołany
jejjj.. to Ty już niedługo rodzić możesz

Cytat:
Witamy w 30 tc !!!

Cytat:
Lonely nie daj się chorobie!

Jakiś gorszy dzień dzis mam.
Non stop brzuch mi dokucza.
Ciągnie mnie cała lewa strona
I chcę wiosnę!
dziękuję, staram się
Ty też się nie dawaj

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
nie pochwaliłam się jeszcze , że mam b. ładne wyniki , hemoglobinę 13 a ostatnio miałam 11
to chyba przez witaminki bo biorę dopiero od niecałych 2 miesięcy
ooo, 13 to rewelacyjny wynik --> gratulacje

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:06   #1100
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
to pokazują najczęściej jako ćwiczenia na biust na gimnastyce https://polki.pl/work/privateimages/formats/E/19665.jpg
Stary 2013-03-21, 14:06   #1101
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
ja przed ciążą miała TSH, cytomegalię i toksoplazmozę (igg, igm). TSH i cyto wyszły ok, więc w 2 trymestrze powtarzałam tokso czy się nie przypałętała. standardowo był mocz + morfologia co miesiąc/dwa no i jak coś wyszło nie tak to bardziej dokładne badania (posiew moczu etc.). do tego na samym początku: HCV, HBS, WR (HIVu nie bo miałam wynik z oddawania krwi), po 28t krzywa cukrowa, potem nie wiem co dalej będzie
Cytomegalię, listeriozę i toksoplazmozę w obu grupach miałam robione po # więc tego powtarzać nie będę.

Zerknęłam do swojego segregatora ciązowego i zwracam honor tutejszej służbie zdrowia- miałam robione w 10tc:

-HIV
-Kiłę
-WZW B
-Różyczkę
-Glukozę ()- ale po śniadaniu
-Morfologię
-Mocz

A w notatkach od ginekologa w Polsce dostałam zalecenie zrobić na następną wizytę:
-TSH
-WR
-HBS
-HCV
-HIV
-cukier

cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:07   #1102
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
ooo moja od 20 tc nisko jest, to mnie pocieszyłaśu mnie tez na wizycie wyszło, że jest meega nisko, ale niech jeszcze miesiąc posiedzi i chętnie ją powitamTy z tego co kojarzę jesteś jakoś 2 tygodnie przede mną, więc w zasadzie i za 2 tygodnie już dzidziuś będzie bezpieczny

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Lublana to jest taki plus tych leków na podtrzymanie, jest szansa, że się szybko urodzi i można się jakoś przygotować...
no wiesz, ale leki nie dają gwarancji, że wcześniej nie urodzę, więc taki średni plusja to się bardziej wkurzę jak odstawię leki a tu nic się nie będzie działo, mam wizję, że odstawiam leki, idę na spacer, wracam z parku i wio do szpitala, niech mnie życie w swojej dobroci nie rozczaruje
Stary 2013-03-21, 14:10   #1103
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
morfologia i mocz co miesiąc, w każdym trymestrze: toksoplazmoza, cytomegalia, kiła (I i III trymestr),hiv, różyczka, biocenoza pochwy, mykoplazmy, ureaplazmy, chlamydia (wymazy z cewki moczowej), TSH, FT3 i FT4, anty HCV i anty HBS (I i III trymestr), glukoza na czczo i z obciążeniem no i GBS w III trym. Chyba tyle
Sporo tego
A wszystko zlecił Ci gin ??

Jak mam z toxo oba wyniki ujemne to mam powtórzyć wynik na oba czy tylko na jedno - które: IgG czy IgM ?

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:10   #1104
Katate
Raczkowanie

Cytat:
Ja jestem w 8 m-cu i wymiotuję więc spokojnie - jeszcze wszystko przed Tobą
No to pocieszyłaś koleżankę

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość

Kurcze nie mówicie tak mój siedzi wysoko, główkę ma najniżej ale nie jest ułożony typowo główkowo, mam nadzieję, że pięknie się wstawi w kanał rodny, ma jeszcze czas
Twój ma jeszcze kupe czasu.
A wiadomo, że to i tak nie ma reguły.
Ale jak się możemy pocieszać, że lżej nam będzie, to czemu nie
Katate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:11   #1105
lonely_lady
Zakorzenienie

ja dalej leżę w łóżku
temperatura nie rośnie ale też nie spada- ciągle 37,3st
Tż zaraz będzie, kupił świeży czosnek.. mam nadzieję, że szybko mi przejdzie

świra zaraz dostanę,
nienawidzę chorować !!!!!!!!!!!!!!
nienawidzę marudzić !!!!!!!!!!!

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:12   #1106
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
no wiesz, ale leki nie dają gwarancji, że wcześniej nie urodzę, więc taki średni plusja to się bardziej wkurzę jak odstawię leki a tu nic się nie będzie działo, mam wizję, że odstawiam leki, idę na spacer, wracam z parku i wio do szpitala, niech mnie życie w swojej dobroci nie rozczaruje
też bym tak chciała
Stary 2013-03-21, 14:13   #1107
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
samego biustu z sensie obwisłej skóry nic nie poprawi, możesz wzmocnić mięśnie klatki piersiowej, ale szczerze co za różnica czy ma się mocne mięśnie jak skóra zwiotczała. Rozbudowane mięśnie klatki powodują tylko, że postawa jest taka bardziej wyprostowana.

Cytat:
Mi na wyniku pisze "nie doszczepiać w ciągu 2-3 lat", więc chyba nie ma sensu robić badania ponownie
ja tez mam odporność na WZW B a i tak powtarzam ant HBS, bo chodzi o to, żeby mieć po prostu aktualne badania i tyle.

Cytat:
oo w końcu jesteś
dobrze, że alarm z szyjką odwołany
jejjj.. to Ty już niedługo rodzić możesz
mogę i zamierzamnie lubię być w ciąży tak szczerze mówiąc, za dużo stresu, brak kontroli nad własnym ciałem, to nie dla mnie
Stary 2013-03-21, 14:15   #1108
candace1
Zakorzenienie

Lublana a nie wolisz od razu z parku karetką na porodówkę-5 min i po krzyku?
Stary 2013-03-21, 14:15   #1109
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
Weź ze sobą cytrynę - ja gdybym sobie jej trochę nie wcisnęła to bym tego nie wypiła

Jak chcesz zrobić TSH to jeszcze dodatkowo zrób ft3 i ft4.
TSH jest niemiarodajne.
U mnie wychodzi zawsze w normie a mam niedoczynność

toxo nie miałaś? To też bym zrobiła.
Ja miałam masę dodatykowych badań ale to przez te ciągłe wymioty...
------------------------
Wezmę cytrynę- dzięki za radę
Toxo miałam robione po poronieniu

Cytat:
Oblesny. Właśnie sse...

Dzięki Dziewczyny za rady odnośnie badań- zaraz to sobie spiszę ładnie na kartce i się przebadam od stóp do głowy

Edytowane przez cynamon_owa
Czas edycji: 2013-03-21 o 14:18
cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:16   #1110
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
No to pocieszyłaś koleżankę
ja tu spec od pocieszania jestem

Cytat:
ja dalej leżę w łóżku
temperatura nie rośnie ale też nie spada- ciągle 37,3st
Tż zaraz będzie, kupił świeży czosnek.. mam nadzieję, że szybko mi przejdzie

świra zaraz dostanę,
nienawidzę chorować !!!!!!!!!!!!!!
nienawidzę marudzić !!!!!!!!!!!
A marudz - każdy czasami musi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości