|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Zostawić Was na chwilę same...
![]() ![]() Iza byłam z wapniakami, nie chciałam się wydzierać na całe Intermarche ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TY!!! Tera mi się skojarzyło!!! Ja nawet przed Tobą prz kasie stałam!!!!!!!!!!!!!!!! jestem zła na siebie, ale ja mam kurfa zapłon ![]() Kurcze, kupiłam dwie bluzki w rozmiarze 48, jedna jest trochę przymała, ale postanowiłam kupić, bo śliczna (pokażę Wam potem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zakupy ciuchowe nadaję się tyylko i wyłącznie sama. Nikt mi nie truje, że go nogi bolą od chodzenia albo coś. Idę gdzie chcę, kupuję co chcę i finito. I jestem szczęśliwa ![]() Tak więc wiecie co, naprawdę muszę się spinać żeby dojść do dwucyfrówki, bo ta amarantowa bluzka jest prześliczna i jak mało któa bosko na mnie leży ![]() ![]() ![]() dobra. lecę na kawę. nadrobiłam Was po łebkach, bo mi sie nie chcialo wiecej ![]() ![]() Kwiatuszek, ale ja Twoją małą czcionke tez widziałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że nie ma większej czcionki!
Co nie? ![]() mckwadrat startujemy z dietą owsiankową? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zadomowienie
|
#1207 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam kochane
![]() Wrocilam z pracy i jakos mi sie slabo robilo tzn spocilam sie i bylo mi zimno jednoczesnie a w domu 38.5 temp...nic mi nie jest poza bolem. Uwaga..oczu.... Menu z dzis: Sniadanie: owsianka z bananem 2 sniadanie jablko i pomarancza 1obiad: gotowane misko drobiowe i marchewka 2 obiad salatka z ogorkow. I filet w sosie brokulowym Na kolacje mam zraz z lososia ze szpinakiem. Jakos nic mi nie smakuje. Teraz leze i kawe pije. |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zadomowienie
|
JEZU ZNOWU TEN BIAŁY SYF U NAS PADA!!!!!
![]() ![]() ![]() Nie wytrzymam, to nie na moją kruchą psychikę.. ![]() Ma któraś jakieś przecieki tam z góry? Moja prognoza mówi, że na plusie będzie dopiero 28.03 i to - wow - 4 stopnie ![]() edit: a teraz patrzę, że już zdążyli zmienić zdanie i nie będzie to 4, a 1 stopień, a 3.04 miało być 17st, a już teraz mówią, że 13... czas zmienić pogodynkę..
Keep on rockin'! ![]() 78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65! https://www.facebook.com/taauhandicraft/ Edytowane przez Furry Sue Czas edycji: 2013-03-21 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kwiatuszku to musimy sie zmowic na zlot czarownic ![]() nadalka po co te cukierki? dla kogo? toż to samo zło i cukier! ogolnie czekamy na fotki zdobyczy Furry co to za aplikacja? może sciagne? Dobra laski ja juz po chodakowskiej i mel b. Powiem Wam, ze chcialam mel odpuscic, ale jak spojrzalam na opone to pomyslalam "co mi tam to TYLKO 10 min". Kto jeszcze nie cwiczyl to sie brac, dotyczy to wszystkich! Uwielbiam byc wladcza hahahaha ![]() ![]()
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
lubię mieć coś na stole jak ktoś przyjdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | ||
Zakorzenienie
|
Furry u mnie też pada
![]() ![]() Cytat:
![]() anulciak a czy ty przypadkiem za malo nie jesz? podliczyłaś kalorie? Może stad ten spadek nastroju i odponosci psychicznej i fizycznej ... ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
Joanna ale ja jestem najedzona a wrecz pczasami zmuszam sie do jedzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Rozeznanie
|
nie wiem o czym mówisz
![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() fury albo zamów inną pogodynkę albo spadamy do ciepłych krajów ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- ołłł yes ![]()
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie spoglądałam na pogodę, na święta nie ma być źle 8-10 stopni u mnie, ale spodziewam się, że zmienią zdanie na naszą niekorzyść...
U mnie też teraz prószy śnieg. W radiu mówili, że jak tylko pojawi się słońce mamy łapać każdy promień...Bo nie wiadomo kiedy zaświeci nad nami na dobre...Dla pocieszenia powiem Wam, że w Malezji jest 30 stopni Celsjusza na plusie...Na Cyprze 20...Więc może by tak skorzystać z zaproszenia Hindusika ![]() W ogóle taki numer z nim...Powiedziałam mu, że ojciec dał mi pieniądze. I zapytał czy mój ojciec dał mi więcej niż on ![]() ![]() ![]() ![]() Jezu, mojej Przyjaciółki ojciec się ze mnie nabija, że to przeze mnie ta afera z bankami na Cyprze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |
Rozeznanie
|
monia zazdroszczę danych zakpów
![]() ![]() chociaż w tym tygodniu znajoma przysłała mi 3 sukienki które kupiłam przez internet z uk. są cudne ( zapłaciłam za nie w grudniu....a dopiero teraz do mnie dotarły) ale to zawsze coś nowego ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- fury, anukciak mam puytanko. jak ogarniacie pożądki ze swoimi dziecmi? tzn czy sprzątają po sobie itd. jak wygląda pokój dzieci? bo powiem wam że ja tematu nie ogarniam. moje laski wczoraj miały pożądek , a dzisiaj pokój wygląda jak po wojnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() niee no ludzie, to się robi komiczne...Nawet nie dociera do niego to, że niebawem zacznę pracę i będe mieć jakieś pieniążki...Boże ![]() a ja chciałam iść do outletu jakiegoś, ale kuźwa pozamykali ![]() No ale spoko, nie będę szaleć z bluzkami, bo jeszcze na dżinsy się czaję, może się zmieszczę w BigStarowe...Bo widziałam fajne i niedrogie. I zakup płaszcza przede mną, a kasa fruuuuuuuu łatwo z portfela leci, oj łatwo...jak się potrzebuje wszystkiego na raz... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
Kwiatuszek moj niestety nie ma swojego pokoju ale jak nawyciaga zabawek to wyglada jak po tornadzie bo nie umie sie bawic jednym i rozklada kolejne. No ale przyznam ze nie mam problemu zeby sprzatnal.
A ile maja Wasze dzieciaczki? |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
anulciak tak tylko pytam o to jedzenia - bo to moja obsesja
![]() ![]() No a potem kiepsko się czuje - i M. to zawsze zrzuca na diete i na to ze za mało jem ... Wczoraj mi powiedział że mam zrobić przerwe i zacząć jesc normalnie .. No to prawie łzy mi w oczach staneły i pytam co to jest normalnie? Bo tak jak żarłam jak tyłam to raczej nie jest normalnie ... wiecie co wg niego jest normalna dietą ?- "normalne śniadanie, czyli tosty pszenne z dżemem , biały makaron z sosem pomidorowym i mielonym, frytki na kolacje" ![]() Dodam że jego "nadwaga" to 85 do 90 kg przy 185 ... A on tak je - plus pizze, hamburgery, batoniki w pracy ... W ogole bez komentarza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Asia faceci maja nna gospodarke hormonlna i inna przemiane materii...niestety...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() TAAAAKK WE 4 (ja, Ty, Ola i Monia) ![]() ![]() ![]() A co do ptania o radość z tego co mamy, ja często próbuje tak myśleć ale gdy nie starcza na podstawowe potrzeby od pierwszego do pierwszego (a nie płacimy za nic...) to proza życia wygrywa ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1221 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Na targu też byłam i co? I torebki - byłam mega wściekła, że nie miałam kasy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wiecie co miło mi się dziś zrobiło ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Furry ![]() ![]() Anulciak ja nienawidzę jak mnie oczy bolą ![]() ![]() Nadalka, Kwiatek i Milenka zazdroszczę Wam kobity tej silnej woli ![]()
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
No i sie pożaliłam - bo chyba moje wsparcie w domu w diecie właśnie zdechło
![]() A chciałam tylko podzekować Milence ![]() ![]() Przy okazji ogolnie ostatnio ogladałam tutaj płaszczyki wiosenne - i też nic ciekawego ... Jedynie w Orsayu jakos to wyglada - ale drogie niestety ... Za to są tu takie sklepy Biba i Ulla Poppen (to chyba jest i w PL) gdzie maja rozmiary od 42 + - i ciuszki fajne - ale ceny ![]() ![]() tak że uznałam ze lepiej nie inwestować za dużo bo jeszcze potem okaze się za duże - mam płaszczyk 42 który zaczął sie dopinać na swetrze (cały jesień chodziłam w bluzkach samych bo nie mogłam go zapiąć inaczej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No widzisz, my dwie takie dupy wołowe ![]() ![]() ![]() Asia wiem, ze Ulla Popken ma drogie ciuchy ale duze...nieraz tam bylam, ale tez troche mi fasony i wzory nie odpowiadają, bo troche takie...hm babciowe wzory, nie urazajac nikogo rzecz jasna ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-03-21 o 17:40 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 |
Wtajemniczenie
|
na śniadanka ależ oczywiście!!!!!!
![]() płatki owsiane 4 łyżki łyżeczka słonecznika kilka suszonych żurawin łyżeczka miodu 2/3 małego jogurtu naturalnego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UWIELBIAM ![]() miiilenka melduję, że dwie godziny wykonane BPU+ ATC później miało być TBC ale instruktorka zapytała, czy nie chcemy stepu, delikatnego bo wie, że mam problemy z kolanami. I był delikatny... haha :P ale był mężczyzna z nami więc dawałam z siebie trzy razy więcej (żeby siary przy nim nie było i żeby Was nie zawieść ![]() Edytowane przez mckwadrat Czas edycji: 2013-03-21 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
KOCHAM CIĘ ![]() ![]()
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
Babcia Joanna tak ogólnie komentowałą stan zastały w sklepach
![]() Zresztą ogolnie o czym my tu gadamy ? o płaszczykach wiosennych?? Toż to futro trzeba szykować i śniegowce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz co, mnie mama kiedyś ubierała po babciowemu...jak byłam nastolatką...bo twierdzila, ze nic innego na mnie nie było...ale fakt, kiedys było gorzej z duzym rozmiarem. teraz to jest praktycznie nic specjalnego, ze ktos ma duza dupe ![]() ale sama teraz juz od wielu lat sobie kupuje ciuchy i jakos wyglądam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]()
#1230 |
Rozeznanie
|
a myslisz że tak owa nastanie?????
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.