Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-21, 14:47   #1201
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
Oooo Niunia to my moze we 3 spotkamy sie w Poznaniu? ktos z lubuskiego tu byl chyba?
ja jestem ja do poznania mam tylko 100 km mówcie tylko gdzie i kiedy

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
BRAC SIE TLUSCIOCHY DO ROBOTYYYYYYYYYYY!!!!!!!!! !!!!!!!!!! (to w ramach codziennej motywacji -wybaczcie)
tak jest generale

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość

Zrobiłam na obiadek ten placek z tuńczyka, jest świetny, bardzo sycący (moja wersja była jeszcze bardziej sycąca, niż oryginał, bo zamiast jednego jajka dałam dwa, z rozbiegu, jak do omleta ) co w połączeniu z warzywami dało taką porcję, że patrząc na to zastanawiałam się, czy na pewno jestem na diecie ale było mniamuśne i złożone z takich rzeczy, do których trudno się przyczepić, więc mimo pełnego po brzegi brzuszka nie mam wyrzutów sumienia

co to za placek ? podaj przepisik - chętnie wyprubję
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:58   #1202
ogolnie
Zakorzenienie

Zostawić Was na chwilę same...
Iza byłam z wapniakami, nie chciałam się wydzierać na całe Intermarche Słyszałam jak mama Ci się pytała jaką mąkę chcesz Też potem szukałam coś dla siebie, ale nic nie znalazłam. Po obiadku pojechałam sama z powrotem do WRC i kupiłam sobie dwie bluzki Płaszcz też był, ale 230 złotych A ja maksymalnie na wiosenny przeznaczam 150-180 zł, bo ponad 200 to przesada jak za wiosenny, niefirmowy płaszcz
TY!!! Tera mi się skojarzyło!!! Ja nawet przed Tobą prz kasie stałam!!!!!!!!!!!!!!!! jestem zła na siebie, ale ja mam kurfa zapłon

Kurcze, kupiłam dwie bluzki w rozmiarze 48, jedna jest trochę przymała, ale postanowiłam kupić, bo śliczna (pokażę Wam potem ) i mam motywację do dalszego odchudzania...A druga jest w porządku, nie wiem jak oni robią te rozmiary Ale wiecie co, dacie wiarę, że za dwie bluzki zapłaciłam 70 złotych Normalnie to dziś rano na targu kupiłam jedną za 60 Masakra, ale jestem zadowolona. W ogóle miło mi się zrobiło, bo poszłam kupić sobie gatki (uwielbiam kupować gatki ) i szukałam...największych A pani przyszła i mówi "Hoho, po co od razu 3XL? Dwójki wystarczą" (ps. dla przezorności wzięłam jednak trójki mam nadzieję, że będą dobre, właśnie je wyprałam i jutro bedę mierzyć)
Na zakupy ciuchowe nadaję się tyylko i wyłącznie sama. Nikt mi nie truje, że go nogi bolą od chodzenia albo coś. Idę gdzie chcę, kupuję co chcę i finito. I jestem szczęśliwa
Tak więc wiecie co, naprawdę muszę się spinać żeby dojść do dwucyfrówki, bo ta amarantowa bluzka jest prześliczna i jak mało któa bosko na mnie leży normalnie wygladam jak bizneswoman (z wielką oponą na brzuchu )

dobra. lecę na kawę. nadrobiłam Was po łebkach, bo mi sie nie chcialo wiecej I zauwazyłam te wielkie litery Milenki I Kwiatuszka
Kwiatuszek, ale ja Twoją małą czcionke tez widziałam
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 15:02   #1203
nadalka
Zakorzenienie

A ja wszystkie wasze czcionki widzę także uważajcie

Kupiłam 2 kg cukierków
Stary 2013-03-21, 15:04   #1204
ogolnie
Zakorzenienie

Szkoda, że nie ma większej czcionki!

Co nie?

mckwadrat startujemy z dietą owsiankową?
Stary 2013-03-21, 15:06   #1205
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Szkoda, że nie ma większej czcionki!

Co nie?

No... szkoda
Stary 2013-03-21, 15:07   #1206
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek2 3 Pokaż wiadomość
co to za placek ? podaj przepisik - chętnie wyprubję
prosię
http://tygryskowym-okiem.blogspot.co...-tunczyka.html

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 15:23   #1207
anulciak85
Zakorzenienie

Dziekuje Wam kochane
Wrocilam z pracy i jakos mi sie slabo robilo tzn spocilam sie i bylo mi zimno jednoczesnie a w domu 38.5 temp...nic mi nie jest poza bolem. Uwaga..oczu....
Menu z dzis:
Sniadanie: owsianka z bananem
2 sniadanie jablko i pomarancza
1obiad: gotowane misko drobiowe i marchewka
2 obiad salatka z ogorkow. I filet w sosie brokulowym
Na kolacje mam zraz z lososia ze szpinakiem.

Jakos nic mi nie smakuje.
Teraz leze i kawe pije.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-21, 15:27   #1208
Furry Sue
Zadomowienie

JEZU ZNOWU TEN BIAŁY SYF U NAS PADA!!!!!
Nie wytrzymam, to nie na moją kruchą psychikę..

Ma któraś jakieś przecieki tam z góry? Moja prognoza mówi, że na plusie będzie dopiero 28.03 i to - wow - 4 stopnie

edit: a teraz patrzę, że już zdążyli zmienić zdanie i nie będzie to 4, a 1 stopień, a 3.04 miało być 17st, a już teraz mówią, że 13... czas zmienić pogodynkę..

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/

Edytowane przez Furry Sue
Czas edycji: 2013-03-21 o 15:33
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 15:32   #1209
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Dziekuje Wam kochane
Wrocilam z pracy i jakos mi sie slabo robilo tzn spocilam sie i bylo mi zimno jednoczesnie a w domu 38.5 temp...nic mi nie jest poza bolem. Uwaga..oczu....
Menu z dzis:
Sniadanie: owsianka z bananem
2 sniadanie jablko i pomarancza
1obiad: gotowane misko drobiowe i marchewka
2 obiad salatka z ogorkow. I filet w sosie brokulowym
Na kolacje mam zraz z lososia ze szpinakiem.

Jakos nic mi nie smakuje.
Teraz leze i kawe pije.
owoce to za mało na posilek... moja mantra hehehe... doloz jogurt i bedzie git na obiad tez zamalo, dalabym jeszcze ze 300g jakijs zupinki, kalafiorowa np?

kwiatuszku
to musimy sie zmowic na zlot czarownic

nadalka po co te cukierki? dla kogo? toż to samo zło i cukier!

ogolnie czekamy na fotki zdobyczy

Furry co to za aplikacja? może sciagne?

Dobra laski ja juz po chodakowskiej i mel b. Powiem Wam, ze chcialam mel odpuscic, ale jak spojrzalam na opone to pomyslalam "co mi tam to TYLKO 10 min". Kto jeszcze nie cwiczyl to sie brac, dotyczy to wszystkich! Uwielbiam byc wladcza hahahaha ide sie myc

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 15:35   #1210
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
nadalka po co te cukierki? dla kogo? toż to samo zło i cukier!
lubię mieć coś na stole jak ktoś przyjdzie
Stary 2013-03-21, 15:42   #1211
Joanna XL
Zakorzenienie

Furry u mnie też pada Niby poziom życia wyższy a głupiej zimy przepędzić nie potrafią Za to odśnieżaja maszynkami dziedziniec o siódmej rano ...

Cytat:
Tak se mysle dziolchy, ze moze my za duzo chcemy? Moze powinnismy sie cieszyc tym co mamy? Nie mozna miec wszytskiego na raz. Nie wiem czy dobrze rozumuje.
Milenko no święte słowa Też tak czasem czuje...

anulciak a czy ty przypadkiem za malo nie jesz? podliczyłaś kalorie? Może stad ten spadek nastroju i odponosci psychicznej i fizycznej ...

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:

Dobra laski ja juz po chodakowskiej i mel b. Powiem Wam, ze chcialam mel odpuscic, ale jak spojrzalam na opone to pomyslalam "co mi tam to TYLKO 10 min". Kto jeszcze nie cwiczyl to sie brac, dotyczy to wszystkich! Uwielbiam byc wladcza hahahaha ide sie myc
Hi jestes wladcza albo ja podatna na sugestie .. ide ćwiczyć chodakowska - niby A6W zrobiłam rano ale czuje że to mało
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-21, 15:48   #1212
anulciak85
Zakorzenienie

Joanna ale ja jestem najedzona a wrecz pczasami zmuszam sie do jedzenia.
Stary 2013-03-21, 16:07   #1213
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
Kwiatuszek, ale ja Twoją małą czcionke tez widziałam
nie wiem o czym mówisz

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość
JEZU ZNOWU TEN BIAŁY SYF U NAS PADA!!!!!
Nie wytrzymam, to nie na moją kruchą psychikę..

Ma któraś jakieś przecieki tam z góry? Moja prognoza mówi, że na plusie będzie dopiero 28.03 i to - wow - 4 stopnie

edit: a teraz patrzę, że już zdążyli zmienić zdanie i nie będzie to 4, a 1 stopień, a 3.04 miało być 17st, a już teraz mówią, że 13... czas zmienić pogodynkę..
u mie też cały czas pada. mam przemoczone wszystkie buty przez tę chlapę
fury albo zamów inną pogodynkę albo spadamy do ciepłych krajów

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:

kwiatuszku
to musimy sie zmowic na zlot czarownic
ołłł yes
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-03-21, 16:12   #1214
ogolnie
Zakorzenienie

Ja właśnie spoglądałam na pogodę, na święta nie ma być źle 8-10 stopni u mnie, ale spodziewam się, że zmienią zdanie na naszą niekorzyść...
U mnie też teraz prószy śnieg. W radiu mówili, że jak tylko pojawi się słońce mamy łapać każdy promień...Bo nie wiadomo kiedy zaświeci nad nami na dobre...Dla pocieszenia powiem Wam, że w Malezji jest 30 stopni Celsjusza na plusie...Na Cyprze 20...Więc może by tak skorzystać z zaproszenia Hindusika
W ogóle taki numer z nim...Powiedziałam mu, że ojciec dał mi pieniądze. I zapytał czy mój ojciec dał mi więcej niż on Bo jeśli tak to on się teraz będzie źle z tym czuł... A w sumie dali mi po równo I on chce znowu wysyłać kasę, co ja mam zrobić, żeby nie wysyłał?
Jezu, mojej Przyjaciółki ojciec się ze mnie nabija, że to przeze mnie ta afera z bankami na Cyprze No jasne, ja Bogu ducha winna
Stary 2013-03-21, 16:19   #1215
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

monia zazdroszczę danych zakpów ja powiedziałam sobie że narazie nic nie kupję bo mamy inne wydatki związane z remątem. a co do płaszczyków wiosennych to mam chyba 3 które miałam na sobie kilka razy.....bo się w nie nie mieściłam. za to teraz w nie wchodzę i czuję się jakbym miała 3 nowe płaszcze

chociaż w tym tygodniu znajoma przysłała mi 3 sukienki które kupiłam przez internet z uk. są cudne ( zapłaciłam za nie w grudniu....a dopiero teraz do mnie dotarły) ale to zawsze coś nowego

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
W ogóle taki numer z nim...Powiedziałam mu, że ojciec dał mi pieniądze. I zapytał czy mój ojciec dał mi więcej niż on Bo jeśli tak to on się teraz będzie źle z tym czuł... A w sumie dali mi po równo I on chce znowu wysyłać kasę, co ja mam zrobić, żeby nie wysyłał?
podaj mój numer konta

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

fury, anukciak mam puytanko. jak ogarniacie pożądki ze swoimi dziecmi? tzn czy sprzątają po sobie itd. jak wygląda pokój dzieci? bo powiem wam że ja tematu nie ogarniam. moje laski wczoraj miały pożądek , a dzisiaj pokój wygląda jak po wojnie
cel IV 65,64,63,62

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-21, 16:27   #1216
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
monia zazdroszczę danych zakpów ja powiedziałam sobie że narazie nic nie kupję bo mamy inne wydatki związane z remątem. a co do płaszczyków wiosennych to mam chyba 3 które miałam na sobie kilka razy.....bo się w nie nie mieściłam. za to teraz w nie wchodzę i czuję się jakbym miała 3 nowe płaszcze

chociaż w tym tygodniu znajoma przysłała mi 3 sukienki które kupiłam przez internet z uk. są cudne ( zapłaciłam za nie w grudniu....a dopiero teraz do mnie dotarły) ale to zawsze coś nowego [COLOR="Silver"]

podaj mój numer konta
haha, no powiem Ci, że za kasę co mi przysyła spokojnie kupiłabyś sobie zaje.biste lustro do łazienki I szczotkę do sedesu
niee no ludzie, to się robi komiczne...Nawet nie dociera do niego to, że niebawem zacznę pracę i będe mieć jakieś pieniążki...Boże
a ja chciałam iść do outletu jakiegoś, ale kuźwa pozamykali
No ale spoko, nie będę szaleć z bluzkami, bo jeszcze na dżinsy się czaję, może się zmieszczę w BigStarowe...Bo widziałam fajne i niedrogie. I zakup płaszcza przede mną, a kasa fruuuuuuuu łatwo z portfela leci, oj łatwo...jak się potrzebuje wszystkiego na raz...
Stary 2013-03-21, 16:47   #1217
anulciak85
Zakorzenienie

Kwiatuszek moj niestety nie ma swojego pokoju ale jak nawyciaga zabawek to wyglada jak po tornadzie bo nie umie sie bawic jednym i rozklada kolejne. No ale przyznam ze nie mam problemu zeby sprzatnal.

A ile maja Wasze dzieciaczki?
Stary 2013-03-21, 17:25   #1218
Joanna XL
Zakorzenienie

anulciak tak tylko pytam o to jedzenia - bo to moja obsesja Jak jem to całe góry- jak już trzymam diete to bardzo mało jem i taka huśtawka
No a potem kiepsko się czuje - i M. to zawsze zrzuca na diete i na to ze za mało jem ... Wczoraj mi powiedział że mam zrobić przerwe i zacząć jesc normalnie .. No to prawie łzy mi w oczach staneły i pytam co to jest normalnie? Bo tak jak żarłam jak tyłam to raczej nie jest normalnie ...
wiecie co wg niego jest normalna dietą ?- "normalne śniadanie, czyli tosty pszenne z dżemem , biały makaron z sosem pomidorowym i mielonym, frytki na kolacje"

Dodam że jego "nadwaga" to 85 do 90 kg przy 185 ... A on tak je - plus pizze, hamburgery, batoniki w pracy ...

W ogole bez komentarza Niestety ja naprawde nie do końca wiem co to znaczy normalne jedzenie - tj jeśli chodzi o ilości bo jakościowo ucze sie co jest dobre a co nie ...
Stary 2013-03-21, 17:27   #1219
anulciak85
Zakorzenienie

Asia faceci maja nna gospodarke hormonlna i inna przemiane materii...niestety...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-21, 17:31   #1220
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
anulciak jesli bedzie dla Ciebie pocieszeniem to napisze tak. Ja tez w zyciu nic nie osiagnelam, mam faceta, nie mam slubu, mieszkamy z jego rodzicami, ktorzy placa za nas rachunki etc., nie dokladamy sie do niczego, ale zywienie na swoj koszt (mamy rozne gusta), nie mam pracy, rodzine zostawilam 170km stad, moj K. wyjezdza za tydzien. Nie mam nic. moim jedynym marzeniem, ktore sie spelnilo jest moj pies. Skonczylam szkole i nie mam pracy i jestem zalezna od kogos. Kochanie moze sprobuj docenic to co masz? Jestes zdrowa, masz syna, jestes mloda. Jeszcze tyle rzeczy pzred Toba! I nie pisz tu takich bzdur, my jestesmy tu po to, zeby psychicznie tez pomagac

Tak se mysle dziolchy, ze moze my za duzo chcemy? Moze powinnismy sie cieszyc tym co mamy? Nie mozna miec wszytskiego na raz. Nie wiem czy dobrze rozumuje.

Oooo Niunia to my moze we 3 spotkamy sie w Poznaniu? ktos z lubuskiego tu byl chyba?
Mam to samo co Ty... Tyle, że u moich rodziców i źle się z tym czuję
TAAAAKK WE 4 (ja, Ty, Ola i Monia) uprzedzam w życiu pociągiem nie jechałam i na dworcu w Poznaniu nie byłam więc na bank się zgubie odnajdziecie mnie prawda
A co do ptania o radość z tego co mamy, ja często próbuje tak myśleć ale gdy nie starcza na podstawowe potrzeby od pierwszego do pierwszego (a nie płacimy za nic...) to proza życia wygrywa

Cytat:
ja jestem ja do poznania mam tylko 100 km mówcie tylko gdzie i kiedy

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 17:34   #1221
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Iza byłam z wapniakami, nie chciałam się wydzierać na całe Intermarche Słyszałam jak mama Ci się pytała jaką mąkę chcesz Też potem szukałam coś dla siebie, ale nic nie znalazłam. Po obiadku pojechałam sama z powrotem do WRC i kupiłam sobie dwie bluzki Płaszcz też był, ale 230 złotych A ja maksymalnie na wiosenny przeznaczam 150-180 zł, bo ponad 200 to przesada jak za wiosenny, niefirmowy płaszcz
[COLOR="red"]TY!!! Tera mi się skojarzyło!!! Ja nawet przed Tobą prz kasie stałam!!!!!!!!!!!!!!!! jestem zła na siebie, ale ja mam kurfa zapłon
Kurcze, kupiłam dwie bluzki w rozmiarze 48, jedna jest trochę przymała, ale postanowiłam kupić, bo śliczna (pokażę Wam potem ) i mam motywację do dalszego odchudzania...A druga jest w porządku, nie wiem jak oni robią te rozmiary Ale wiecie co, dacie wiarę, że za dwie bluzki zapłaciłam 70 złotych Normalnie to dziś rano na targu kupiłam jedną za 60 Masakra, ale jestem zadowolona. W ogóle miło mi się zrobiło, bo poszłam kupić sobie gatki (uwielbiam kupować gatki ) i szukałam...największych A pani przyszła i mówi "Hoho, po co od razu 3XL? Dwójki wystarczą" (ps. dla przezorności wzięłam jednak trójki mam nadzieję, że będą dobre, właśnie je wyprałam i jutro bedę mierzyć)
Na zakupy ciuchowe nadaję się tyylko i wyłącznie sama. Nikt mi nie truje, że go nogi bolą od chodzenia albo coś. Idę gdzie chcę, kupuję co chcę i finito. I jestem szczęśliwa
Tak więc wiecie co, naprawdę muszę się spinać żeby dojść do dwucyfrówki, bo ta amarantowa bluzka jest prześliczna i jak mało któa bosko na mnie leży normalnie wygladam jak bizneswoman (z wielką oponą na brzuchu )
No wiesz Ty co ja to gapa jak nic (kiedyś nawet wspominałam, że na kogoś patrzę a nie widzę - za cholerę nie wiem o czym w takich sytuacjach myślę macie tak czasem czy tylko ja jestem jakaś inna? Nie chodzi o to, że robię to specjalnie tylko mam jakiś odlot ) - koniec końców ja też sobie nic nie kupiłam
Na targu też byłam i co? I torebki - byłam mega wściekła, że nie miałam kasy poważnie ogarnęła mnie wściekłość a płaszcz faktycznie dużo kosztował jak na wiosenny - ja za swój dałam 110 alee pytanie czy będzie mi jeszcze dobry (w zeszłym roku w niego wchodziłam a w tym może być różnie - lepiej żeby był ok, bo nie mam nowego w biznesplanie ) uwielbiasz kupować gatki mówisz a ja torebki i buty hmm a może trzeba było posłuchać tej miłej pani co je sprzedawała hm?? I pokazuj koniecznie bluzki

A wiecie co miło mi się dziś zrobiło jak już przeszła fala wściekłości o niekupioną torebkę jak wróciłyśmy z objazdu miasta to czekała za nami moja ciocia i mówi do mnie "oo chudłaś, na jakiej diecie jesteś?" ja na to oczywiście "ale gdzie tam schudłam" na co ciocia "schudłaś i nie pier.ol" (ucieszyła się, bo to ten gatunek cioci co to lubi powiedzieć "oo znów Ci się przytyło" a zauważyła, że troszkę zjechałam)

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Furry nawet telefon nawrócił się na dobrą drogę

Anulciak ja nienawidzę jak mnie oczy bolą zakropl sobie może pomoże

Nadalka, Kwiatek i Milenka zazdroszczę Wam kobity tej silnej woli

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-03-21, 17:34   #1222
Joanna XL
Zakorzenienie

No i sie pożaliłam - bo chyba moje wsparcie w domu w diecie właśnie zdechło

A chciałam tylko podzekować Milence - bo ruszyłam tłusty tyłek spod koca i zrobiłam Trening Z gwiazdami ... Faktycznie jak zaczniesz to idzie .. ale zacząć

Przy okazji ogolnie ostatnio ogladałam tutaj płaszczyki wiosenne - i też nic ciekawego ... Jedynie w Orsayu jakos to wyglada - ale drogie niestety ... Za to są tu takie sklepy Biba i Ulla Poppen (to chyba jest i w PL) gdzie maja rozmiary od 42 + - i ciuszki fajne - ale ceny ... No ale wychodze juz powoli z 42 więc w sumie odkrycie spóżnione
tak że uznałam ze lepiej nie inwestować za dużo bo jeszcze potem okaze się za duże - mam płaszczyk 42 który zaczął sie dopinać na swetrze (cały jesień chodziłam w bluzkach samych bo nie mogłam go zapiąć inaczej i jakos przepykam ... A potem może przecenia troche ...Czas pracuje na naszą korzyść
Stary 2013-03-21, 17:37   #1223
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa Pokaż wiadomość
TAAAAKK WE 4 (ja, Ty, Ola i Monia) uprzedzam w życiu pociągiem nie jechałam i na dworcu w Poznaniu nie byłam więc na bank się zgubie odnajdziecie mnie prawda
Przecież Cię ciotka zabiorę! Gdzie będziesz się pociągiem szlajać, jak możesz ze mną jechać
No widzisz, my dwie takie dupy wołowe Ty mnie nie widziałaś, a ja się kapnęłam że Cię widzialam dopiero jak w domu byłam LOL

Asia wiem, ze Ulla Popken ma drogie ciuchy ale duze...nieraz tam bylam, ale tez troche mi fasony i wzory nie odpowiadają, bo troche takie...hm babciowe wzory, nie urazajac nikogo rzecz jasna

Edytowane przez ogolnie
Czas edycji: 2013-03-21 o 17:40

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-21, 17:47   #1224
mckwadrat
Wtajemniczenie

Cytat:

na śniadanka ależ oczywiście!!!!!! masz jakieś przepisy? bo ja mam moje ulubione śniadanko z owsianką:
płatki owsiane 4 łyżki
łyżeczka słonecznika
kilka suszonych żurawin
łyżeczka miodu
2/3 małego jogurtu naturalnego
: love:
UWIELBIAM

miiilenka melduję, że dwie godziny wykonane BPU+ ATC później miało być TBC ale instruktorka zapytała, czy nie chcemy stepu, delikatnego bo wie, że mam problemy z kolanami. I był delikatny... haha :P ale był mężczyzna z nami więc dawałam z siebie trzy razy więcej (żeby siary przy nim nie było i żeby Was nie zawieść )

Edytowane przez mckwadrat
Czas edycji: 2013-03-21 o 17:52
mckwadrat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 17:49   #1225
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Przecież Cię ciotka zabiorę! Gdzie będziesz się pociągiem szlajać, jak możesz ze mną jechać
No widzisz, my dwie takie dupy wołowe Ty mnie nie widziałaś, a ja się kapnęłam że Cię widzialam dopiero jak w domu byłam LOL

Asia wiem, ze Ulla Popken ma drogie ciuchy ale duze...nieraz tam bylam, ale tez troche mi fasony i wzory nie odpowiadają, bo troche takie...hm babciowe wzory, nie urazajac nikogo rzecz jasna

KOCHAM CIĘ tylko nic K. nie mów

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-03-21, 17:52   #1226
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa Pokaż wiadomość
KOCHAM CIĘ tylko nic K. nie mów
Słowo harcerza, nie powiem

Laski, ale czekamy na ładną pogodę, nie?
Stary 2013-03-21, 17:56   #1227
Joanna XL
Zakorzenienie

Babcia Joanna tak ogólnie komentowałą stan zastały w sklepach fakt że mi się tam nie udało nic kupic - ale głównie z wrodzonego skąpstwa ... W ogole to preferuje polskie sklepy - róznicy w cenach może nie ma ale wybór u nas jest sensowniejszy ...

Zresztą ogolnie o czym my tu gadamy ? o płaszczykach wiosennych?? Toż to futro trzeba szykować i śniegowce
Stary 2013-03-21, 17:59   #1228
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
Babcia Joanna tak ogólnie komentowałą stan zastały w sklepach fakt że mi się tam nie udało nic kupic - ale głównie z wrodzonego skąpstwa ... W ogole to preferuje polskie sklepy - róznicy w cenach może nie ma ale wybór u nas jest sensowniejszy ...

Zresztą ogolnie o czym my tu gadamy ? o płaszczykach wiosennych?? Toż to futro trzeba szykować i śniegowce
Nic mi nie mów Wzrośnie liczba samobójstw tej wiosny, z powodu pogody
Wiesz co, mnie mama kiedyś ubierała po babciowemu...jak byłam nastolatką...bo twierdzila, ze nic innego na mnie nie było...ale fakt, kiedys było gorzej z duzym rozmiarem. teraz to jest praktycznie nic specjalnego, ze ktos ma duza dupe
ale sama teraz juz od wielu lat sobie kupuje ciuchy i jakos wyglądam...
Stary 2013-03-21, 17:59   #1229
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Słowo harcerza, nie powiem

tak ja tez myślę, że jak będzie ładna pogoda Monia a my? Czekamy na wiosnę? Ona chyba nam na złość się tak wlecze

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-03-21, 18:01   #1230
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:

a myslisz że tak owa nastanie?????
cel IV 65,64,63,62

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości