Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: A nazwa IV części wątku mamuś wrześniowo-październikowych brzmieć będzie:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV 23 42,59%
Wyskakują naprzód brzuszki, bo w nich rosną jesienne maluszki 8 14,81%
Słońca już wyczekujemy, bo wystawić brzuszki chcemy mamusie IX-X.2013 11 20,37%
Na słoneczko już czekamy - dzidzie i ich boskie mamy IX-X.2013 5 9,26%
wrzesniowo-pazdziernikowe mamusie czekaja na swoje brzusie 4 7,41%
Non-stop dużo tu gadamy i na jesień wciąż czekamy 3 5,56%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-21, 19:31   #1951
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

A my nie mamy celibatu
Lekarz nie kazał, a ja się już czuję lepiej.

Ej, normalnie właśnie się po brzuchu macałam i mam taką piłeczkę z przodu

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 19:32   #1952
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dziś koleżanka powiedziała mi, żeby kupować ciuszki od razu na 62 cm. Że mniejszych mogę nie zdążyć nawet nałożyć. Zastanawiam się tylko, w jakim rozmiarze kupujecie ubranka na listopad, grudzień i resztę zimy??? Plisss, odpowiedzcie
podczytuje mamusie styczniowo lutewe 2013 i one dopiero niedawno odkładały rozmiary 56cm, także wydaje mi się że się przydają jednak

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Zabierzcie ten śnieg. Normalnie wrze we mnie od tej pogody
2 h prawie z pracy wracałam, godzina 19, a ja mam bałagan w domu, nie ma co jeść, klatka szczurów woła o pomstę do nieba, a dziecko za chwilę powinno iść spać
Wiosno! Wiosno! PRZYJDŹ!
To chyba jakieś żarty z tym deszczem ze śniegiem ;(
a dajcie spokój z tym śniegiem!! siedziałam sobie w pokoju z 2 godzinki, idę do kuchni bo zgłodniałam a tu co widzę??? ŚNIEG i jeszcze więcej sypiącego ŚNIEGUUUUUUU

z tą suszarką dobre ale u mnie musiałoby przestać pierw sypać matko no już dość mu będzie :/

a na facebooku ostatnio przeczytałam że tegoroczna zima jest jak student, próbuje nadrobić pare miesięcy w pare dni

a i zjadłam frytki
Larysa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 19:34   #1953
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak kupowałam, że miałam tylko kilka na 56 cm, a młody urodził się 51 cm i chudziutki i na cito wysyłałam tż po bodziaki na 50 cm, bo nawet te moje 56 cm na nim wisiały
Ale obok leżała babka z dzieckiem 64 cm urodzonym, to wtedy faktycznie mniejsze niepotrzebne

Ja pewnie kupię kilka na 56, trochę na 62 i tyle. Najwyżej znów tż będzie jechał do tesco, w szpitalu i tak 3-4 dni się jest, 1 dobę - przynajmniej u nas - dziecko jest w ubrankach szpitalnych jakoś specjalnie odkażanych, więc jest czas na dokupienie
Ja jestem praktycznie w 100 procentach nastawiona na poród w prywatnej klinice O ile, oczywiście, nie będzie żadnego zagrożenia i komplikacji.

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 19:36   #1954
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
A my nie mamy celibatu

Zazdroszczę! Dla mnie seks... eh, jakoś nie mam ochoty Biedny mój TŻ już nawet nic nie mówi.... Nie wiem, co mi jest

Stary 2013-03-21, 19:36   #1955
butterfly20
Zakorzenienie

M.a.r.t.a. co do zakupów dla dziecka dopiero za kilka miesięcy, poznania płci, kupna wózka i ciuszków w uniwersalnych kolorach to mam tak samo jak ty A pokoik dziecięcy będzie miał beżowe ściany i białe mebelki.
Nie miałam takich przeżyć jak ty,ale również jestem ostrożna.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 19:37   #1956
wiktom
Raczkowanie

zmienniczka piękne dziecię znasz już płeć??
wiktom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 19:38   #1957
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Kur... myślałam, że jak wyjde z tego szpitala to będę miała spokój, ale gdzie, po co?! Ojciec na miejscu pospieszał mnie,nie przeczytałam tego wypisu, a oni tam takie bzdury napisali... W rozpoznaniu poza zagrożeniem poronieniem napisali "Zapalenie zębodołu szczęk i żuchwy". Co to w ogóle jest? Na jakiej podstawie? Nikt mi tam w gębe nie zaglądał. Poza tym nie dalej jak 3 tyg temu byłam u dentysty i wszystkie zęby leczyłam.
Poza tym napisali mi, że podawali mi oprócz Duphastonu i No-spy jakąś papaweryne. Co to do cholery jest? W życiu tego nie dostawałam! Ja ☠☠☠☠☠☠☠e... ręce opadają.

Nie wiem czy jutro tam nie pojechać i nie zapytać o to... co ja potem dam ten wypis lekarzowi i powiem, że "wie pani co,ale tam to raczej bzdury są"?

wie któraś co to w ogóle jest to "Zapalenie zębodołu szczęk i żuchwy"? skąd to sie bierze i jak leczy? bo nawet tak z ciekawości szukam i nic znaleźć nie mogę
Inwersja to jakaś masakra wszystko co piszesz co się tam dzieje w tym szpitalu, zje*ali ci wypis na bank, skoro nikt ci w buźkę nie zaglądał, to jakiś konował musiał klepać wypis, oni mają takie gotowce porobione, szablony, zeby było szybciej, więc pewnie ktoś nie wyciął z poprzedniego schematu przykładowo informacji, która wogóle cię nie dotyczy...Ja p...
A papaweryna to lek rozkurczowy, ma działanie jak nospa, jest powszechnie używana w medycynie. Nic złego, o to się nie martw.
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 19:40   #1958
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
A my nie mamy celibatu

My też nie mamy celibatu ale jak coś podziałamy ,że tak powiem dogłębniej to mnie tam zaraz wszystko swędzi i się maziam potem dwa dni Clotrimazolem. Więc zaprzestałam przytulanek.Ciekawa jestem kiedy mąż zacznie protestować
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 19:40   #1959
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
1 zdj- wszystko na 62 cm
2 zdj kombinezon na 68 cm- mam termin na 5-09 zakładajac ze ja i tz jak sie urodzilismy mielismy po 57 cm a zima trwa teraz tak dlugo napewno będzie dobry
3 zdj - dres lup ze smyka na 68 cm - niebieski ale ja dziewczynce tez założe tom&jerry 72
Cudaśne!
Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
W moim przypadku sami nie wiemy kiedy doszło do zapłodnienia. Stosowaliśmy antykoncepcję - najwyraźniej nie na tyle starannie żeby jakiś uparty plemnik się nie przedarł
Ale akurat los tak się ułożył, że wszystko jest ok. Jesteśmy szczęśliwi i dobrej myśli

Szkoda, że nie każda para z taką samą łatwością płodzi dziecko

Inwersja, już nigdy więcej tam nie idź. Przecież to śmiech na sali. I nauczka na przyszłość - koniecznie czytaj co jest na wypisie. Może się zdarzyć taka bzdurna pomyłka, ale i coś ważnego, nie zrozumiałego dla Ciebie. Należy się domagać żeby wszystko przetłumaczyli.

Czytałam, że hormony bardzo dają jej do wiwatu, stąd ten przyrost wagi. Moim zdaniem to przykre, a nie śmieszne. Kim jest bardzo zdrowa i wysportowana, to tym bardziej świadczy o tym, że nawet każdej z nas mogłoby się coś takiego przydarzyć.
Bardziej niepokoją te niebotyczne szpile. Kręgosłup nie ma lekko.
Ciekawi mnie to bardzo z tymi hormonami,bo ja przed pierwszą ciążą tez byłam szczupła i wysportowana,a w ciązy przytyłam 24 kg! Byłam mega opuchnięta... teraz spodziewam się tego samego :/

Cytat:
Napisane przez zmienniczka Pokaż wiadomość
moj dzieciu 13 tydz
Śliczny dzieciu

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 19:41   #1960
zmienniczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez shure Pokaż wiadomość
Mam jeszcze pytanie czy ktoras z was ma tez problemy z tarczyca choc przed ciaza bylo wszystko ok?
chyba ostatnio przyciagam pecha..

Zmiennniczka gratuluje duzego chlopa
czy ja gdzie powiedzialam ze znam plec??? obys sie mylila
Cytat:
Napisane przez wiktom Pokaż wiadomość
zmienniczka piękne dziecię znasz już płeć??
nie doszlam do wniosku ze jak jest tak duze prawdopodobienstwo pomylki to ja nie chce wiedziec narazie grzecznie czekam

http://babystrology.com/tickers/baby..."180"></embed>
zmienniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 19:42   #1961
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Mam jeszcze pytanie czy ktoras z was ma tez problemy z tarczyca choc przed ciaza bylo wszystko ok?
ja mam niedoczynność tarczycy, biorę euthyrox

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 19:47   #1962
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Ale u tej Kim w ogóle brzucha nie widać nawet maciupkiego ciążowego.
Biedna
Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Ciekawi mnie to bardzo z tymi hormonami,bo ja przed pierwszą ciążą tez byłam szczupła i wysportowana,a w ciązy przytyłam 24 kg! Byłam mega opuchnięta... teraz spodziewam się tego samego :/
Moja mama miała "zatrucie ciążowe" i jej organizm tragicznie magazynował wodę, przyrost wagi był bardzo duży, przy czym większość stanowiła właśnie woda i po porodzie błyskawicznie to z niej zeszło. Nie wiem czy ma to związek z hormonami, czy po prostu jakąś ogólną niewydolnością. W drugiej ciąży było już pod tym względem ok.
Stary 2013-03-21, 19:47   #1963
shure
Zadomowienie

zmienniczka sory zle przeczytalam posta... (zakrecona chodze jak radziecki termos ) w takim razie zycze dziewczynki

Kaska 87 ja sie wczoraj dowiedzialam i tez biore euthyrox. zaczelam troche panikowac bo jak nie krwawienie to krwiak... to teraz tarczyca wrrr.

co do braku celibatu to zazdroszcze bo ja mam od samego poczatku ciazy niestety. Ciaza bardzo wysokiego ryzyka a ja z tz az czerwoni i tylko grzecznie patrzymy sie na siebie

[*]

Edytowane przez shure
Czas edycji: 2013-03-21 o 19:49
shure jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 19:50   #1964
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kaska 87 ja sie wczoraj dowiedzialam i tez biore euthyrox. zaczelam troche panikowac bo jak nie krwawienie to krwiak... to teraz tarczyca wrrr.
jak jesteś pod opieką endo to nie jest takie straszne jaką masz dawkę? 25 pewnie na początek?

Stary 2013-03-21, 19:51   #1965
passion80
Zakorzenienie

Zmieniczka, to może jak lekarz nie wyrywał się z odpowiedzią, to jest z 51% na dziewczynkę?
Stary 2013-03-21, 19:52   #1966
zmienniczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Moja mama miała "zatrucie ciążowe" i jej organizm tragicznie magazynował wodę, przyrost wagi był bardzo duży, przy czym większość stanowiła właśnie woda i po porodzie błyskawicznie to z niej zeszło. Nie wiem czy ma to związek z hormonami, czy po prostu jakąś ogólną niewydolnością. W drugiej ciąży było już pod tym względem ok.
moja mama tez miala...zatrula sie hyba wtedy fasolka po bretonsku..wyladowala w szpitalu ale na szczescie siostre mam zdrowa

Cytat:
zmienniczka sory zle przeczytalam posta... (zakrecona chodze jak radziecki termos ) w takim razie zycze dziewczynki
bez przesady, nic sie nie stalo..zycz zdrowej dzidzi...a w 2 kolejnosci dziewczynki

http://babystrology.com/tickers/baby..."180"></embed>
zmienniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 19:53   #1967
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Ha, widać nie tylko my mamy problem z nazewnictwem
W sieci znalezione:

Nazewnictwo ubranek dla noworodków

Gdy w domu ma zamieszkać nowy maleńki człowiek, rodzice muszą się do tego odpowiednio przygotować. Noworodek potrzebuje ubranek. W jego szafce powinna się znaleźć garderoba, której nazwy różnią się nieco od nazw ubrań noszonych przez rodziców:
  • czapeczka - nakrycie głowy, w którym detale określają jej funkcjonalność np. czapeczka z daszkiem chroni oczy dziecka przed nadmiernym nasłonecznieniem oczu i całej buźki;
  • bluza - ubranko wierzchnie z długim rękawem, czasami z kapturem, doskonałe na wiosenne czy jesienne spacery i zabawy na świeżym powietrzu; powinno być nieco obszerniejsze i rozpinane z przodu na zamek błyskawiczny lub guziki;
  • body - podkoszulek zapinany w kroku z krótkimi lub długimi rękawkami, dla wygody ubierania dziecka może mieć zatrzaski koło szyjki albo być na zakładkę - całe może być zapinane kopertowo, wiązane, lub tradycyjne;
  • kaftanik należy do tak zwanej drugiej warstwy ubranek - ubierany jest zazwyczaj na body, koszulkę lub pieluszkę; może być zapinany na zatrzaski lub na guziki;
  • koszulka to bluzeczka ubierana bezpośrednio na ciało maluszka w połączeniu ze śpioszkami lub też na body bez rękawów, z krótkim rękawem z zatrzaskami, z guzikami lub zapinana kopertowo czy też wiązana;
  • podkoszulek to element odzieży zasadniczo zaliczany do bielizny i w podstawowym zastosowaniu noszony bywa pod koszulką dziecka; wykonany jest z cienkiej białej bawełny, okrywa jedynie tors maluszka, nie ma rękawów i ma dość głębokie wycięcie pod szyjką;
  • śpioszki to połączenie spodenek na szelkach ze skarpetkami w jednym, aby dziecko nie musiało nosić skarpetek, zapewniających ciepło nóżkom - powinny mieć rozpinane nogawki - przy zmianie pieluszki nie ma wówczas konieczności ściągania całego ubranka, a jedynie wystarczy rozpiąć nogawki i wymienić pieluszkę;
  • półśpioszki to spodenki ze skarpetkami - w pasie nie powinny mieć gumki, a jedynie gruby ściągacz, by nie uwierał brzuszka maluszka;
  • pajacyk to ubranie jednoczęściowe pełniące funkcję piżamki, jak i stroju dziennego; dół mają jak śpioszki, a góra jest zabudowana - powinien rozpinać się na całej długości łącznie z nogawkami; często na końcu rękawów ma wbudowane rękawiczki.
Brakuje na tej liście rampersów, czyli body z krótkim rękawkiem i nogawkami
Edit: Po zdjęciach patrząc jednak nie zrozumiałam, ale poprawiłam wpis... na zdjęciach widać co to za cudo

I pod linkiem wersja z obrazkami
http://domowa.tv/ubranka-dla-niemowlat-poradnik/
Ależ to skomplikowane...Ciekawe po ile sztuk z jakich rozmiarów trzeba kupić...

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Kur... myślałam, że jak wyjde z tego szpitala to będę miała spokój, ale gdzie, po co?! Ojciec na miejscu pospieszał mnie,nie przeczytałam tego wypisu, a oni tam takie bzdury napisali... W rozpoznaniu poza zagrożeniem poronieniem napisali "Zapalenie zębodołu szczęk i żuchwy". Co to w ogóle jest? Na jakiej podstawie? Nikt mi tam w gębe nie zaglądał. Poza tym nie dalej jak 3 tyg temu byłam u dentysty i wszystkie zęby leczyłam.
Poza tym napisali mi, że podawali mi oprócz Duphastonu i No-spy jakąś papaweryne. Co to do cholery jest? W życiu tego nie dostawałam! Ja ☠☠☠☠☠☠☠e... ręce opadają.

Nie wiem czy jutro tam nie pojechać i nie zapytać o to... co ja potem dam ten wypis lekarzowi i powiem, że "wie pani co,ale tam to raczej bzdury są"?

wie któraś co to w ogóle jest to "Zapalenie zębodołu szczęk i żuchwy"? skąd to sie bierze i jak leczy? bo nawet tak z ciekawości szukam i nic znaleźć nie mogę
To jest chore, karygodne!!

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 19:56   #1968
shure
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jak jesteś pod opieką endo to nie jest takie straszne jaką masz dawkę? 25 pewnie na początek?
Na szczescie tak ale jestem wsciekla bo 2 tyg lezalam w szpitalu i nikt nie zrobil tsh ... norma jest chyba do 2,5-3 a ja mialam prawie 5 ....
Kurde mamy jakiegos pecha z ta dzidzia.

Zmienniczka bedzie zdrowe;p wiec jeszcze raz zaczne : "zycze zdrowej jak malowanej cory"

Inwersja jedz do szpitala i zadaj zniany w dokumentach... oni pisza co im pasuje i za co nfz placi (jesli chodzi o leki)

[*]

Edytowane przez shure
Czas edycji: 2013-03-21 o 19:58
Stary 2013-03-21, 19:58   #1969
87czarna
Zakorzenienie

inwersjaszkoda w ogóle słów na ten szpital!

Stary 2013-03-21, 19:58   #1970
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Na szczescie tak ale jestem wsciekla bo 2 tyg lezalam w szpitalu i nikt nie zrobil tsh ... norma jest chyba do 2,5-3 a ja mialam prawie 5 ....
Kurde mamy jakiegos pecha z ta dzidzia.
w ciąży w I trymestrze norma u mnie jest 1,85 także dobrze, że zrobili Ci to badanie i masz leki, bo sporo przekraczasz normę-a robili też ft4? też jest ważne

Stary 2013-03-21, 20:00   #1971
matallewar
Zakorzenienie

12t5d... Normalnie mega
Ostatnio w 22 tygodniu taki miałam!

Dorzucam dla porównania zdjęcie brzucha sprzed ciąży (po schudznięciu do 63 kg ) - połowa stycznia!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3243.jpg (27,8 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 17_01_13_61_8_kg.jpg (10,8 KB, 46 załadowań)

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2013-03-21 o 20:06
Stary 2013-03-21, 20:01   #1972
pszczoua
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

Cytat:

Zmiennniczka gratuluje duzego chlopa
Ja tez mam problem z tarczyca. Przed ciaza wyniki w normie a teraz tsh tylko 0.06... We wtorek jade na usg tarczycy, musze zrobic tez dokladne badania krwi lacznie z przeciwcialami tarczycowymi i znow jakies dwie stowki pojda na badania... Ale czego sie nie robi dla zdrowej dzidzi No a poza tym mam zakaz lykania witamin z jodem. Bez jodu znalazlam tylko elevit a on troche kosztuje...
Stary 2013-03-21, 20:01   #1973
shure
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
w ciąży w I trymestrze norma u mnie jest 1,85 także dobrze, że zrobili Ci to badanie i masz leki, bo sporo przekraczasz normę-a robili też ft4? też jest ważne
za 2 tyg mam isc i porobic wlasnie te wszystkie badania bo wczoraj moja endokrynolog przyjela mnie z biegu ze wzgledu na wynik i zalecenie od ginekologa. po drugie chce zobaczyc jak ten lek bedzie dzialac

[*]
Stary 2013-03-21, 20:02   #1974
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
12t5d... Normalnie mega
Matall,ale Ty szczuplutka jesteś Oczywiście, brzuszek ciążowy piękny, ale figura do pozazdroszczenia

Stary 2013-03-21, 20:04   #1975
shure
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Ja tez mam problem z tarczyca. Przed ciaza wyniki w normie a teraz tsh tylko 0.06... We wtorek jade na usg tarczycy, musze zrobic tez dokladne badania krwi lacznie z przeciwcialami tarczycowymi i znow jakies dwie stowki pojda na badania... Ale czego sie nie robi dla zdrowej dzidzi No a poza tym mam zakaz lykania witamin z jodem. Bez jodu znalazlam tylko elevit a on troche kosztuje...
co do kosztow lekarza to wiem cos na ten temat wczoraj wyszlam lzejsza o 400 od gina i endo lacznie z lekami... ale coz dzidzia wazniejsza

[*]
Stary 2013-03-21, 20:06   #1976
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
12t5d... Normalnie mega
Ale masz zarąbisty brzuszek!
Taka ładna piłeczka, zero wzdęć, ja to juz prawie spod cycków mam wypukłe przez te jelita, z resztą u mnie zawsze kilogramy zawsze bardziej szły w brzuch niz w biodra czy cyce.
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 20:06   #1977
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

matallewar piękny!!!
Ja mam chyba 2 raz większy

Stary 2013-03-21, 20:08   #1978
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Matall,ale Ty szczuplutka jesteś Oczywiście, brzuszek ciążowy piękny, ale figura do pozazdroszczenia
Dzięki
dodałam przedciążowy dla porównania

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-03-21, 20:11   #1979
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
12t5d... Normalnie mega

Dorzucam dla porównania zdjęcie brzucha sprzed ciąży (po schudznięciu do 63 kg ) - połowa stycznia!
śliczny brzuszek jeden i drugi

dziewczyny, miałam przeszło 1,5 roku teu riobione badanie na tarczyce i było ok, ostatnio chciałam zrobić przy okazji innych badań i babka z labo stiwerdziła, że teraz nei ma co bo i tak hormony szaleją, robić

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
matallewar piękny!!!
Ja mam chyba 2 raz większy
ja też tyle, że dużo wcześniejsza ciąża

aporpos, mamy takie same preferencje co do imion
Stary 2013-03-21, 20:12   #1980
shure
Zadomowienie

passion rob... oczywiscie ze tak.
ja przed ciaza tez nie mialam problemu... ale niestety moja tarczyca produkuje zbyt malo hormonu i dzidzia zrzera caly bo nie potrafi jeszcze sama wyprodukowac i dla mnie nie zostaje nic dlatego chodze spiaca nie moge sie skoncentrowac. a bobasowi ten hormon potrzebny jest do rozwoju mozgu.

(jestes z okolic łodzi ?? patrzac na avatar tak stwierdzam)

[*]

Edytowane przez shure
Czas edycji: 2013-03-21 o 20:13
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości