|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - XXII
Cytat:
|
|
|
#1832 |
|
Copyraptor
|
Malla, nie wprowadzaj dziewczyn w błąd
|
|
|
|
#1833 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
przy trenerce fitness, która regularnie i intensywnie ćwiczy od kilkunastu lat, będzie słaba, natomiast przy mnie, która no. wymięka, jak ma przez kilkanaście sekund oprzeć ciężar ciała na ramionach, będzie mistrzynią świata. krótka piłka: potrzebuję fryzjera bo już nie mogę na siebie patrzeć. takiego który mnie nie skrzywdzi, a nieco ogarnie włosy, do 50zł, nie w Hucie, z krótkimi terminami zapisów (czyli do świąt)
|
|
#1834 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj byłam i wyszłam z niczym. Większość przeceniona tylko o 30%. Czekam na likwidację tego w Bonarce. Cytat:
Czy mogłabyś w takim razie zostawić Kasi?Z hydrolatem już nieważne, zastanawiałam się czy zamawiać ale chyba tam był. Kasiencja ma moje opakowanie po odżywce? Jak się zgodzi to mogę jej przekazać ten balsam Cytat:
Cytat:
Co innego gdyby tę decyzję podjęli w trójkę.Czytałam właśnie, że A i A próbowali wyjść na pomoc i też mnie zdziwiło, że w bazie nie było nikogo więcej. Chociaż jeśli T zasłabł krótko po zejściu ze szczytu to zanim pomoc by dotarła i tak by było za późno. Wcześniej mówili jeszcze coś o jakims Pakistańczyku, który ruszył z pomocą. On nie był w ich ekipie? Zastanawia mnie jak wygląda taka baza. Namiot i ognisko?
|
|
#1835 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cienias to jestem ja, przedwczoraj miałam problem z wczłapaniem (bo wejściem bym tego nie nazwała) na czwarte czy tam nawet trzecie piętro... Wstyd
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tani, nie w Hucie i jeszcze, żeby miał termin w gorącym przedświątecznym okresie (najbliższe 7 dni)
|
|
|
#1837 |
|
Pani Buka
|
no to może być też po świętach, ale reszta wymagań aktualna
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
kasiencja, https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1043. To nie Huta
![]() Kiedyś chodziłam też do Piotra Karnafała, Hair Club na Żabincu, ceny też jakoś 40-50 zł, byłam zadowolona, ale przestałam jeździć, bo w godzinach szczytu długo się stamtąd wyjeżdżało.
|
|
#1839 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Gdybyś ćwiczyła tyle co ja, podnosiłabyś jedną ręką fortepian, a moim osiągnięciem jest co najwyżej wytrzymanie pełnej ilości powtórzeń. Z górami kiepsko niestety. W lecie będę mogła chodzić sama, ale zimą nie chcę, więc grzeję dupkę w domu. Jakie ognisko?
|
|
|
#1840 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Po prostu moim zdaniem trochę przesadzasz mówiąc, że coś było turbołatwe bo ty wytrzymałaś, jednocześnie pisząc, że ileśtam osób nie dało rady.
|
|
|
|
|
#1841 |
|
Zadomowienie
|
Cholerka ćwiczy mega dużo, tak wszystkich zawstydziła w obwarzankach, że przestały się w ogóle odzywać
|
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem
|
#1843 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście projekt, który wygrał konkurs na mural Galerii Krakowskiej? https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Szary, bury...
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już planuje dietę od dawna i co, nie chce mi się
Kocham jeść
|
|
|
|
#1846 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Obeszłam wszystkie sklepy w centrum i tylko jeden model był dla mnie naprawdę wygodny notabene mocne wiązanie butów to dla mnie taka katorga że po ~10 przymierzonych parach miałam bąbel (sic) na ręce Nie zauważyłam, że są przystojni Ale jeden to facet mojej znajomej ![]() No a kto mi lepiej doradzi ![]() Cytat:
![]() A nie mówiłam Ci kiedyś o dobrej fryzjerce na Kurdwanowie? U mnie na osiedlu też jest fajna jakby co ![]() Cytat:
To przekaż, proszę mam Ci coś za niego dać?Cytat:
---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- High five!
|
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Myszka też mi się taki smutny wydaje ten mural
![]() Cytat:
![]() A w Twoim opakowaniu serio nic nie było? Nic a nic?
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w ogóle dostałam dzisiaj masę prezentów, bo odebrałam zamówiony przedwczoraj blenderek, zgarnęłam od Kasiencji zamówienie bb (dzięki Hiper
![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Nie ![]() Cośtam pod światło było odrobinę widoczne, ale jak się dotknie palcem to i tak jest suche
|
#1849 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Zdarzały mi się zajęcia, po których trzeba było mnie zdrapywać z podłogi, a instruktorka niewzruszona wyginała się w pełnym makijażu ![]() Mój organizm ma bardzo ograniczone możliwości, płuca wcześniaka są mało wydolne, w spirometrii zawsze wychodzi, że oddycham skrzelami, bo płucami to raczej nie Chodziłam przez parę miesięcy na doskonalenie pływania, a nie przepłynę kraulem dwóch metrów, najczęściej kręcę się w kółko Mam fatalną koordynację, podstawowy obrót w salsie wykonam tylko w zwolnionym tempie i z odliczaniem, bo inaczej plączą mi się nogi. Mimo to uwielbiam ruch i endorfinowy zastrzyk, jaki mi daje ![]() Mięśniaki dziś wymiękły przy podskokach ze skrętem. Widać, że trenują tylko siłowo, zaniedbują aeroby i dlatego marudzą "nie dam rady", "ile jeszcze"... To urocze Instruktorka do mnie "o, tak właśnie trzeba to robić", a panowie leżą i paczają. Jogin - pakerzy 3:0. W niedzielę chyba znowu się wybiorę, bo na takich zajęciach jeszcze nie byłam i jestem ciekawa, jak będą wyglądać kolejne. Żeby nie było, spociłam się jak szczur, nawet w pachwinach (wyglądało, jakbym się posikała, okropność). Odkąd używam blokera, pocą mi się dziwne miejsca... ![]() Cytat:
![]() w wątku też ![]() Cytat:
A jak marnie płonie ogień na takiej wysokości...Cytat:
Bury to mi właśnie pięty podgryza, chyba głodny.Cytat:
Mierzyłam trochę tego, spędziłam w sklepie godzinę.Wyglądają dobrze Daj znać, jak się sprawują, ostatnie buty górskie bez membrany, jakie miałam, to były martensy W moich poprzednich "płynna guma" na czubku zaczęła pękać po 4 latach.
|
|
|
#1850 |
|
Copyraptor
|
Ja tego w sumie nie rozumiem, na basenie pływam godzinę, przepływam 1-1,5 kilometra i nie czuję zmęczenia, mogłabym pływać jeszcze drugą godzinę. Po 45 minutach steppera modlę się, żeby się czas skończył, a na aerobiku w ogóle wymiękam
Ola, jakie stempelki? Pochwal się, uwielbiam takie rzeczy wczoraj łaziłam po empiku i macałam.Ja wczoraj odebrałam zamówienie od Mistrzyni, dziś od 6^m, i nie mogę się doczekać środy i BB i cieni od Gg
|
|
|
|
#1851 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam zestawy: "Miss you", "Hello doodle" i "Spunky Nature" - wzięłam takie najbardziej uniwersalne, jakieś kwiatki i inne bzdety ![]() Likwidują sklep i stempelki są w śmiesznych cenach, ale mnie już na nic nie staaaać
|
|
#1853 |
|
Copyraptor
|
Ja nie do końca rozumiem, to są takie naklejki, czy gumowe te stampy, czy jak się tego używa?
*ignorancja*
|
|
|
|
#1854 | |||||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko jak mi się kilka kolorów wymieszało na mix to co, mam się w Kopciuszka bawić i oddzielać ziarneka?![]() Cytat:
Mnie po miesiącach braku ruchu wykończyło 50 min. jogi dla początkujących, gdzie prawie cały czas się stało, albo siedziało. Wysiłkiem było samo utrzymywanie prostej sylwetki i napięcia mięśni. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem, który projekt wygra na AGH
|
|
|
#1856 |
|
Konto usunięte
|
wróciłam - cześć pisemna zdana, ustny w plecy
![]() realnie do ustnego będę podchodziła w sierpniu, bo na termin czerwcowy nie wiem czy się fizycznie uda załatwić papierologię ![]() ale i tak powinnam się cieszyć że udało mi się zdać część pisemną za pierwszym razem. |
|
|
|
#1857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
1. https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater 2. https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Według mnie o wiele ładniejsze od tych, które przeszły
|
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wielkie za zdanie pisemnego! Przecież to już duży wyczyn![]() Akumulator mi padł w autku I to na dodatek jak już go w całości odśnieżyłam i odskrobałam z lodu
|
|
|
#1859 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki OMD, dużo osób mi to mówi, cieszę się oczywiście z tego pisemnego. ale porażką było to, że ustny był w tym samym dniu co pisemny. Poza tym jak weszłam na ustny to już na wejściu widziałam że komisja jest nastawiona na anty, przewodniczący komisji coś zaczął gadać że zdałam, i że jest to wiele i tak nie wiele i mi pod nos podsunął moje wyniki pisemnego (w sumie 78 pkt miałam, 5 pkt zadanko, reszta test). I potem zadawał pytania, które w większości były dziwne i poniekąd związane z tym co powinny ale nie do końca. Trafiłam na wrednego osobnika który z takich dziwnych zachowań jest znany.
Na bogini przecież to jest egzamin a nie konkurs wzorowego ucznia żeby mieć maksymalną ilość punktów!!! poza tym to by było za piękne gdybym zdała całość od razu. |
|
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hard, gratulacje Teraz będzie Ci łatwiej zdać ustny
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.

A ja głupia poszłam z kolegą i w buciorach zamiast w szpileczkach z brzydszą koleżanką...

przy trenerce fitness, która regularnie i intensywnie ćwiczy od kilkunastu lat, będzie słaba, natomiast przy mnie, która no. wymięka, jak ma przez kilkanaście sekund oprzeć ciężar ciała na ramionach, będzie mistrzynią świata. 
.

notabene mocne wiązanie butów to dla mnie taka katorga że po ~10 przymierzonych parach miałam bąbel (sic) na ręce 

Zdarzały mi się zajęcia, po których trzeba było mnie zdrapywać z podłogi, a instruktorka niewzruszona wyginała się w pełnym makijażu 
za zdanie pisemnego! Przecież to już duży wyczyn