|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Cytat:
![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-03-21 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1952 |
Wtajemniczenie
|
Exclusive Ty podawałaś jakiś czas temu (chyba na walentynki) 3 swoje ulubione wina, między innymi carlo rossi różowe. jakie były te 2 pozostałe? bo bardzo lubię carlo różowe i może inne Twoje typy mi przypadną do gustu, na urodziny chce kupić
![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#1953 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A zwykły ibuprofen Ci w ogóle nie służy? To jeden z lepszych leków przeciwbólowych i przeciwzapalnych. Sam paracetamol nie pomógł mi chyba nigdy na ból. Antidol ma fosforan kodeiny, w Acodinie jest inny składnik zwany potocznie DXM, to zupełnie inne składniki. Kodeina w dużym skrócie jest pochodną morfiny, działa podobnie, ale dużo słabiej. Do brania doraźnego przez kilka dni nie zaszkodzi. Moim zdaniem lepiej 2-3 dni wziąć kilka dawek mocniejszego leku niż truć się większymi porcjami słabszym. Latem dopadło mnie prawdopodobnie zapalenie nerwu trójdzielnego, okropnie bolesna sprawa, łykałam ibuprom forte i właśnie Antidol, który dawał cudowną ulgę. Solpadeine jest droższy, ale w formie rozpuszczalnej, działa szybciej. Od bólu w okolicach głowy szału można dostać, siada psychika, współczuję Ci bardzo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1954 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() To rozejrzę się za tym antidolem/solpadeine i ibupromem forte ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1955 |
Zakorzenienie
|
Ex jeszcze cię boli?
#1956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny długowłose macie może porównanie szczotki Tangle Teezer i z włosia dzika? Przez ponad rok zachwycałam się TT, ale od kiedy postanowiłam zaszaleć z jaśniejszym kolorem chyba przestała mi służyć. Niedawno trafiłam na posta http://www.blondhaircare.com/2013/03...le-teezer.html przemyślałam i może faktycznie włosom uwrażliwonym, porowatym pod wpływem farbowania może szkodzić. Jak miałam zdrowsze włosy, były raczej średnioporowate, farbowania zrobiły z większości mocno porowate. Podczas czesania słyszę ten charakterystyczny TT-owy dźwięk, który często słychać w filmikach dziewczyn z YT. Czym czeszecie swoje włosy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1957 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze? Cały czas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1958 | |
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o usuwanie ósemek, to na moim przykładzie widać, że nie zawsze usuwanie z NFZ-u to rzeźnia
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja mam TT i dziką (Khaja), wg mnie dzika lepiej nadaje się do przeczesywania suchych włosów, natomiast TT jest niezawodna do rozczesywania włosów po myciu. Dzika bardziej nadaje taki połysk, blask, nie rozczesuje tak dobrze jak TT i u mnie trochę przyspieszała przetłuszczanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1960 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z szczotek mam jeszcze klasyczną Outchless firmy Goody klik dałam za nią 7 zł na jakiejś szałowej przecenie w Tesco, zdecydowanie lepsza niż zwyczajne szczotki, ale bez rewelacji ![]() Ta jest ciekawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1962 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po zastrzyku czasami robił mi się taki guz na dziąśle, ale przechodziło po kilku dniach i nie bolało aż tak. Jak ty biedaku wytrzymasz do poniedziałku? ![]() ---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1963 |
Zakorzenienie
|
heja i lece do pracy
![]() tz wrocil juz PL ![]() ![]()
![]() |
#1964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a byłaś grzeczna? ![]()
![]() |
#1965 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
![]() mam nadzieję że ząb przestanie boleć po tych lekach co dziewczyny polecają!
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rózgę Ci pewnie przywiózł zaśnieżoną z Pl ![]() Dziewczyny mozecie polecic jakis dobry puder matujacy w kamieniu? Miałam sypki z Essence ale mnie strasznie denerwował i wole jadnak cos w kamieniu ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Ex słoneczko jak sie czujesz??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1967 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() własnie jestem w trakcie samodzielnego farbowania włosów (pierwszy raz!) ciekawe jak wyjdzie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1968 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() takze jesli czeszesz mokre- to szeroki grzebien lub twoje tt jesli lubisz a na suche dzikusa ![]() jednak dzik tez ma minusy... jesli bedziesz szczotkowac wlosy ze 2-3 razy na dobe to mycie bedzie codziennie bo dzik najlepiej z wszelkich szczotek rozprowadza łój po wlosach i dla wlosow to zdrowe i dobre jednak niekoniecznie musi byc estetyczne ![]() ja szczotkuje raz, gora 2 dziennie i myje wlosy co 3 dni. Cytat:
![]() o nieeee... ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1969 |
Zakorzenienie
|
Ciągle pada śnieg
![]() ![]()
#1970 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie na taki krok jeszcze nie odwazyłam ![]() dziekuje za propozycje, zaraz ide do miasta i wiem,że chyba w drogerii Aster jest szafa Essence. w ogole u mnie na galerii gdzie pracuje otworzyli http://www.marionnaud.pl/ i widziałam bronzer The Balm ![]() zakochałam sie ![]() Cytat:
![]() moze tez bym sie skusila, bo ja molestuje TT ciagle ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie z tych, którym czesanie dopiero na sucho nie służy. Wyglądają jak stóg siana, powywijane, pozginane. Efekt zniszczonych włosów, nawet jeśli są zdrowe ![]() ![]() ![]() Widziałam wczoraj tego typu szczotki: włosie dzika plus nylon, ale chyba na początek chciałabym 100%, zerknę do Superpharmu ![]() Tangle Teezer był dla mnie cudem, od dziecka mam plączące się włosy, rozczesywanie ich doprowadzało mnie zawsze do płaczu (no, ale w dzieciństwie był sam szampon, jak u większości ![]() Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2013-03-22 o 10:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziewczyny stał się cud- odkąd wstałam o 9 ząb mnie nie boli, a jak już to leciutko pobolewa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1973 | ||||
Zakorzenienie
|
hej!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() zależy może gdzie się trafi i na jakiego lekarza ![]() Cytat:
![]() a czym robisz? ![]() Cytat:
![]() ![]() mnie nadal zatoki trzymają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() za to mnie boli od wczoraj z prawej strony chyba to oczny od zatok i mam wrażenie jak smarkam , że z zęba mi idzie ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1974 | |||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję za wsparcie i zainteresowanie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1975 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://blogblondbunny.blogspot.com/2...otkowanie.html Cytat:
![]()
![]() |
#1976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asiu ja też chcę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1977 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Mam dzisiaj lazy day - dostałam @ i zdycham ![]() ![]() jutro jade do Tż-ta i jego sis bedzie mi końcówki podcinać bo wole przed zrobieniem tego ombre mieć zdrowe włoski ![]() wstawiam foty- moje włosy na dzień dzisiejszy jakieś 2-3tyg od farbowania. jak widać kolor sie ocieplił bardzo i nie wiem czy nie przyspieszyć tego farbowania... ![]()
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-03-22 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1978 | |
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle to wczoraj wracając z miasta zobaczyłam pierwszy raz że u mnie w mieście triumph'a otworzyli
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Nie liczę na to że ból całkowicie ustąpi, ale nie wiesz jaka to dla mnie cudowna odmiana- od paru tyg budziłam się codziennie rano z mega bólem zęba ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1979 |
Zakorzenienie
|
Asiu a czym czyścisz zatoki?
lavia ciepły, ale ładny odcień ![]()
Umysł w stanie blond ![]() Edytowane przez Ninedin Czas edycji: 2013-03-22 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1980 |
Marcelover ♥♥♥
|
dziekuję dziewczyny
![]() włosy wyszly bardzo ladnie, nie mam nigdzie niedofarbowanego miejsca ![]() robiłam londą 12/9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.