Wiosenne buty z szafy wyciągamy i na wiosnę czekamy!! Część 83 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2013-03-22, 12:18   #3121
Choco_
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne buty z szafy wyciągamy i na wiosnę czekamy!! Część 83

Moja kolezanka w szkole kosmetycznej po malowankach na buzi bo całym weekendzie miala strasznie sucha i podrazniona skóre, ja uzywalam tego kremu i tez jej poleciłam - bardzo chwaliła, ja tez bardzo chwale - jest ciut bardziej tłusty wiec na noc idealny
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...do-twarzy.html
Choco_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 12:21   #3122
lianeska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
z tym ze emolium jest bardziej treściwe, ale nadaje sie na takie ostre przypadki przesuszenia kiedy juz nie ma przebacz. Kiedyś jakieś cudo do twarzy tak mnie załatwiło że miałam poparzone przesuszone policzki aż popękane, bałam sie ze mi sie jakieś blizny zrobią i na takie "otwarte rany cetaphil się nie nadaje, ale emolium szybko mnie z tego wyleczył. Tylko tak jak mówie to raczej krem do zadań specjalnych niż do stosowania codziennego.
mnie np emolium uczula-mam azs za to cetaphilu jestem fanką

ℒℴѵℯ ..
lianeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 12:26   #3123
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Choco_ Pokaż wiadomość
Nie lej mnie

Słomka, Monika, ja mam od +/-2 tygodni https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-du-teint.html - tez mam raczej suchą skórę, szukałam czzegoś co nie zapycha i nie zostawiała tłustego filmu - póki co, odpukować sprawuje sie super
myslalam ze bedzie kulawy, bo jest lekki, ale to tylko pozory
ooo jak mi się cetaphil skońćzy to może spróbuje(chociaz nie wiem kiedy to bedzie bo poprzednie opakowanie kupione w marcu tamtego roku dopiero w grudniu mi się skończyło. Po opisie wydaje sie bardzo podobny, bo cetaphil bardzo leciutki a super nawilża. Wogóle wydaje mi sie ze lżejsze kremy lepiej nawilżaja, bo ta tłusciejsza treściwsza formuła wydaje mi sie za gesta zeby wniknać w skóre.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 12:26   #3124
Monikaaa_19
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam ten problem z czymś do mycia buzi, albo mam wrazenie że coś mi tej skóry nie oczyszcza, a jak trafie na coś co ją oczyszcza to albo mnie przesusza albo mnie uczula. Mam ochote na żel do mycia effaclar, ponoć dobrze myje ale nadaje się do suchej wrażliwej skóry, używał go ktoś do suchej skóry?
Ja mam fajny tonik nawilżający z Soraya nie zapycha jest lekki i likwiduje uczucie ściągania skóry po umyciu nim twarzy
i wydajny jest

Cytat:
Nie lej mnie

Słomka, Monika, ja mam od +/-2 tygodni https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-du-teint.html - tez mam raczej suchą skórę, szukałam czzegoś co nie zapycha i nie zostawiała tłustego filmu - póki co, odpukować sprawuje sie super
myslalam ze bedzie kulawy, bo jest lekki, ale to tylko pozory
gdzie go kupiłaś i masz bardzo suchą skórę czy mniej suchą?
Stary 2013-03-22, 12:31   #3125
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lianeska Pokaż wiadomość
o widzisz, bo ja mam odwrotnie tzn cetaphil mnie nie uczyla, ale w stanach skrajnego przesuszenia potrafi mnie podrażnić, co nie zmienia faktu że jest moim KWC for ever i wtedy siegam po emolium bo on mnie nie podrażnia
Stary 2013-03-22, 12:31   #3126
lianeska
Zakorzenienie

Słomus i jak? na zakupkach bylas? czy jeszcze nie?

ℒℴѵℯ ..
Stary 2013-03-22, 12:32   #3127
annnie88
Zadomowienie

GG do annnie88

Cytat:
z tym ze emolium jest bardziej treściwe, ale nadaje sie na takie ostre przypadki przesuszenia kiedy juz nie ma przebacz. Kiedyś jakieś cudo do twarzy tak mnie załatwiło że miałam poparzone przesuszone policzki aż popękane, bałam sie ze mi sie jakieś blizny zrobią i na takie "otwarte rany cetaphil się nie nadaje, ale emolium szybko mnie z tego wyleczył. Tylko tak jak mówie to raczej krem do zadań specjalnych niż do stosowania codziennego.
Zgadzam sie z tym Dlatego mowie ze ja do rąk go tylko używam, do twarzy nawilżenia nie potrzebuje bo mam tłusta cere.
Cytat:
No widzisz, ale to już indywidualnie od osoby zalezy, tak jak z każdym kremem

Star doszła paczuszka, nudziaki sa (lewy mnie trochu cisnie w palce jakby pol cm byl mniejszy haha ale to mam nadzieje sie rozchodzi ) sandałki zreszta tez ! Dziekuje za zamówienie i szybkaa wysyłke

Czytam.. 8/2014

Edytowane przez annnie88
Czas edycji: 2013-03-22 o 12:37
annnie88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 12:33   #3128
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez annnie88 Pokaż wiadomość
Zgadzam sie z tym Dlatego mowie ze ja do rąk go tylko używam, do twarzy nawilżenia nie potrzebuje bo mam tłusta cere.

No widzisz, ale to już indywidualnie od osoby zalezy, tak jak z każdym kremem

Star doszła paczuszka, nudziaki sa sandałki zreszta tez ! Dziekuje za zamówienie i szybkaa wysyłke
prosze bardzo
Stary 2013-03-22, 12:39   #3129
lianeska
Zakorzenienie

Cytat:
o widzisz, bo ja mam odwrotnie tzn cetaphil mnie nie uczyla, ale w stanach skrajnego przesuszenia potrafi mnie podrażnić, co nie zmienia faktu że jest moim KWC for ever i wtedy siegam po emolium bo on mnie nie podrażnia
no z azs niestety tak jest..raz cos pomoze.. raz zaszkodzi...dla mnie najgorsze jest lato dlatego na jesien/zime wracam do "zycia"

ℒℴѵℯ ..
Stary 2013-03-22, 12:44   #3130
Choco_
Zakorzenienie

Cytat:
ooo jak mi się cetaphil skońćzy to może spróbuje(chociaz nie wiem kiedy to bedzie bo poprzednie opakowanie kupione w marcu tamtego roku dopiero w grudniu mi się skończyło. Po opisie wydaje sie bardzo podobny, bo cetaphil bardzo leciutki a super nawilża. Wogóle wydaje mi sie ze lżejsze kremy lepiej nawilżaja, bo ta tłusciejsza treściwsza formuła wydaje mi sie za gesta zeby wniknać w skóre.
Być może coś w tym jest, ja dotychczas używałam właśnie bardziej tłustych myśląc, że te lekkie nie dają rady. W tym konkretnym przypadku ta lekka formuła kremu sprawdza się super
Cytat:
Napisane przez Monikaaa_19 Pokaż wiadomość
Ja mam fajny tonik nawilżający z Soraya nie zapycha jest lekki i likwiduje uczucie ściągania skóry po umyciu nim twarzy

gdzie go kupiłaś i masz bardzo suchą skórę czy mniej suchą?
Ja się przerzuciłam na micele dawno temu i już do żadnego toniku nigdy nie wrócę teraz prowadze eksperyment biedronkowy, zachwalały dziewczyny tego micela z Bebeauty z biedroiny za 5 zł Kupiłam, narazie próbuję kilka dni
A Corine de Farme kupiłam na allegro, bo stacjonarnie nawet nie wiedziałam gdzie szukać
Stary 2013-03-22, 12:51   #3131
iloveacneshoes
Zadomowienie

Cytat:
love, dawno Cie nie było, co u Ciebie?
U nas stara bida, aktualny temat to wiosna - dziewczyny nie moga przeżyć, że jeszcze nie nadeszła
i mamy owe grochy dwa,o!
Choco
czytam was regularnie, ale nie zawsze się odzywam teraz, w Krakowie mam beznadziejny mobilny internet, czyli jest praktycznie tak jakbym go nie miała wczoraj wróciłam do domu, więc sobie wszystko na spokojnie przeglądam
wiosna to chyba tak jak wszędzie, widziałam zdjęcie na facebooku 'pomóż wiośnie - zacznij jeść śnieg'
kto nowym groszkiem?
iloveacneshoes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 12:53   #3132
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Być może coś w tym jest, ja dotychczas używałam właśnie bardziej tłustych myśląc, że te lekkie nie dają rady. W tym konkretnym przypadku ta lekka formuła kremu sprawdza się super

Ja się przerzuciłam na micele dawno temu i już do żadnego toniku nigdy nie wrócę teraz prowadze eksperyment biedronkowy, zachwalały dziewczyny tego micela z Bebeauty z biedroiny za 5 zł Kupiłam, narazie próbuję kilka dni
A Corine de Farme kupiłam na allegro, bo stacjonarnie nawet nie wiedziałam gdzie szukać

Moja mama ma to samo przekonanie co do kremów skończył sie jej krem i podrzuciłam jej cetaphil na próbe, posmarowała sie raz i od razu stwierdziła ze zły bo nie tłusty i mało gęsty

ale zastanawiając sie nad składem to przecież substancje typowo nawilżajace jakieś super gęste nie są.

a co do miceli to też kupiłam ten biedronkowy na próbe ale w sumie nie otwierałam jeszcze bo muszę tą nieszczęscną bioderme wykończyc. Nie wiem nad czym sie ludzie zachwycają bo jej główny atut jakim miałobyć nie podrażnianie oczu to jakiś żart, bo on mi skóre twarzy potrafi podrażnic a oczy to już nawet nie próbuje. ale kupiłam wiec wyrzucać nie bede, tragedii strasznej przy zmywaniu twarzy nie ma, ale oczy po biodermie to gwarancja wyglądu zombii
z be bauty otworzyłam juz zel micelarny ale rewelacji nie ma. Nie robi nic, ani dobrze nie myje ani nie szkodzi.
Stary 2013-03-22, 13:02   #3133
Choco_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iloveacneshoes Pokaż wiadomość
Choco
czytam was regularnie, ale nie zawsze się odzywam teraz, w Krakowie mam beznadziejny mobilny internet, czyli jest praktycznie tak jakbym go nie miała wczoraj wróciłam do domu, więc sobie wszystko na spokojnie przeglądam
wiosna to chyba tak jak wszędzie, widziałam zdjęcie na facebooku 'pomóż wiośnie - zacznij jeść śnieg'
kto nowym groszkiem?
UnholyOne - Ola i Wika28
ja nie wiem czy nawet jedzenie sniegu cos pomoze byleby nie jesc zoltego u mnie jest taka potworna sniezyca ze znow moze byc problem z zakopianka jak tam na studiach sobie radzisz?
Cytat:
Moja mama ma to samo przekonanie co do kremów skończył sie jej krem i podrzuciłam jej cetaphil na próbe, posmarowała sie raz i od razu stwierdziła ze zły bo nie tłusty i mało gęsty

ale zastanawiając sie nad składem to przecież substancje typowo nawilżajace jakieś super gęste nie są.

a co do miceli to też kupiłam ten biedronkowy na próbe ale w sumie nie otwierałam jeszcze bo muszę tą nieszczęscną bioderme wykończyc. Nie wiem nad czym sie ludzie zachwycają bo jej główny atut jakim miałobyć nie podrażnianie oczu to jakiś żart, bo on mi skóre twarzy potrafi podrażnic a oczy to już nawet nie próbuje. ale kupiłam wiec wyrzucać nie bede, tragedii strasznej przy zmywaniu twarzy nie ma, ale oczy po biodermie to gwarancja wyglądu zombii
z be bauty otworzyłam juz zel micelarny ale rewelacji nie ma. Nie robi nic, ani dobrze nie myje ani nie szkodzi.
Moja mama uzywa tylko Nivei tej podstawowej - za nic w swiecie nie przekonam jej do CZEGOKOLWIEK innego
Ja cetpahil też miałam, też chwaliłam - ale zmieniam sobie, zeby miec na co kase wydawac
Ja bioderme mialam ta rozowa do wrazliwej cery i kurde to bylo jakis czas temu ale nie pamietam zeby mi oczy podrazniał, to juz pewnie indywidualnie zalezy od skóry
Mi ten micel spoko domywa resztki makijazu, bo wiekszosc zmywam tym żelem z SVR, narazie nic mi nie wyskoczyło ale to dopiero kilka dni, nie bede sie zachwycac przedwczesnie plusem jest dla mnie to, że nei ściąga mi tej głupiej buzi :P
Stary 2013-03-22, 13:03   #3134
slomka
in the dark of night

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Ja uzywam gabinetowego firmy Leim
http://allegro.pl/leim-krem-star-vit...105409030.html
Duże opakowanie, starczy na długo i jest rewelacyjny dla mnie
nie znam, ale poczytam

Cytat:
Chyba nie znajdziesz nie pochlebnych opini na temat cetaphilu Polecam wersje DA ultra, bo ta lipoaktywna jest troche bardziej treściwa, choć również nadaje się na dzień. Ja używam DA ultra w miesiacach ciepłych a lipoaktywny w zimie a jaki masz typ skóry? sucha sama z siebie, czy też w wyniku jakichś kuracji kwasami?
ram miałam żel do mycia Cetaphil i właśnie nie posłużył mi, ale kto wie, może krem byłby dobry, muszę poczytać dokładnie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

żebyś wiedziała ja też mam suchą skórę i cały czas szukam kremu, który mnie zadowoli
ja będę próbować chyba wszystkiego, póki nie znajdę ideału

Cytat:
Również polecam tyle że ja używałam do dłoni po przebytym AZS mam teraz straasznie suchaa skóre a cetaphil fajnie ja nwilża używam też emolium i również polecam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...lium-krem.html
mam zapisany Emoluim na liście do obadania

Cytat:
Moja kolezanka w szkole kosmetycznej po malowankach na buzi bo całym weekendzie miala strasznie sucha i podrazniona skóre, ja uzywalam tego kremu i tez jej poleciłam - bardzo chwaliła, ja tez bardzo chwale - jest ciut bardziej tłusty wiec na noc idealny
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...do-twarzy.html
nie znam, musze się wygryźć w temat, bo widzę, że to będzie trudny wybór

Cytat:
Słomus i jak? na zakupkach bylas? czy jeszcze nie?
niet, mieliśmy dzisiaj już do Polski jechać, ale jedziemy jutro rano, a wczoraj po szkole nie dałam rady podejść, jedziemy dzisiaj o 17 na szoping

o włacha, z Biedrony też chcę micelarny płyn i ten żel do mycia twarzy, właśnie słyszałam, że sa genialne

Edytowane przez slomka
Czas edycji: 2013-03-22 o 13:05
slomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 13:09   #3135
Monikaaa_19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
też mam taki zamiar
Stary 2013-03-22, 13:09   #3136
Just:)
Zakorzenienie

Cytat:
Kilka dnie temu znalazłam Twoje aukcje na allegro (przez przypadek) i tak obserwuję sobie tą ramoneskę niebieską
Planujesz może otwierać coś z tego co wczoraj wklejałaś?
np.

Stary 2013-03-22, 13:10   #3137
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
nie znam, ale poczytam

Moja Mama w gabinecie ma różne kosmetyki tej firmy, a ten krem (jak i drugi z tej serii z Q10) to przebój klientek. Wszystkie kupuja i przynajmniej raz w tyg. zamawiam dla nich po kilka. Mówią,. ze nigdy nie miały tak nawilżonej buzi jak po nim. Ja uzywam i w końcu znikneły moje suche skóry z nosa
Także warto wypróbować
Stary 2013-03-22, 13:11   #3138
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez Just:) Pokaż wiadomość

Planujesz może otwierać coś z tego co wczoraj wklejałaś?
np.

Właśnie myślę nad balerinkami
Marzec 586.jpg
Marzec 647.jpg
Marzec 604.jpg
Marzec 599.jpg
Stary 2013-03-22, 13:12   #3139
SuLoVa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iv3 Pokaż wiadomość
Sul, jaki numer zostawiasz sobie z czarnych botków?
jeszcze nie wiem, nie miałam czasu wczoraj zmierzyć

Cytat:
Ojej az mi glupio, ze Cie tak "wykorzystuje" to zaraz posyłam adres i Ci troszkę miejsca w domu zrobie
Cytat:
I moja
mam jeszcze większe paczki od Waszych do wysłania i nie wiem jak ja się z nimi zabiorę
SuLoVa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 13:12   #3140
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
UnholyOne - Ola i Wika28
ja nie wiem czy nawet jedzenie sniegu cos pomoze byleby nie jesc zoltego u mnie jest taka potworna sniezyca ze znow moze byc problem z zakopianka jak tam na studiach sobie radzisz?

Moja mama uzywa tylko Nivei tej podstawowej - za nic w swiecie nie przekonam jej do CZEGOKOLWIEK innego
Ja cetpahil też miałam, też chwaliłam - ale zmieniam sobie, zeby miec na co kase wydawac
Ja bioderme mialam ta rozowa do wrazliwej cery i kurde to bylo jakis czas temu ale nie pamietam zeby mi oczy podrazniał, to juz pewnie indywidualnie zalezy od skóry
Mi ten micel spoko domywa resztki makijazu, bo wiekszosc zmywam tym żelem z SVR, narazie nic mi nie wyskoczyło ale to dopiero kilka dni, nie bede sie zachwycac przedwczesnie plusem jest dla mnie to, że nei ściąga mi tej głupiej buzi :P
właśnie ja też tą różową mam 500ml i sie nie chce skończyć a ta pompka to wogóle chyba nie wypróbowana przez nich przed wypuszczeniem, bo jak przykładam wacik i naciskam to mi na boki pryska i to z dużym rozmachem
korci mnie żeby otworzyć ten bebauty ale silnie sie powstrzymuje

moja mama z kolei tylko clarena lub dermika, działa jej na psychike że to przecież gabinetowe to musi byc dobre

Cytat:
nie znam, ale poczytam

ram miałam żel do mycia Cetaphil i właśnie nie posłużył mi, ale kto wie, może krem byłby dobry, muszę poczytać dokładnie

mam zapisany Emoluim na liście do obadania

nie znam, musze się wygryźć w temat, bo widzę, że to będzie trudny wybór

niet, mieliśmy dzisiaj już do Polski jechać, ale jedziemy jutro rano, a wczoraj po szkole nie dałam rady podejść, jedziemy dzisiaj o 17 na szoping

o włacha, z Biedrony też chcę micelarny płyn i ten żel do mycia twarzy, właśnie słyszałam, że sa genialne
właśnie ja sie tak o tym zelu micelarnym nasłuchałam , a teraz jak kupiłam juz i używam to wszędzie słysze opinie na youtube że ta wersja to w sumie kiepska że ta z mikrogranulkami dobra
Stary 2013-03-22, 13:13   #3141
Just:)
Zakorzenienie

Cytat:
Drugie jasne
Stary 2013-03-22, 13:14   #3142
slomka
in the dark of night

Cytat:
też mam taki zamiar
a jaki masz teraz?

wiecie, ja uriage hyseac kupiłam w aptece, i tak po miesiącu mam wrażenie, że krem się zważył :| jest to możliwe w ogóle? ja nie mam 500 stopni C w łazience, a kremu nie trzeba trzymać w lodówce... i tak tym smaruje

Unholy, to mnie teraz zaciekawiłaś
Stary 2013-03-22, 13:18   #3143
Choco_
Zakorzenienie

Cytat:
te marzec szejset ileś tam ładne 604 hehe, chabrowe - podobne do lordsów, śliczne
Stary 2013-03-22, 13:23   #3144
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Akurat skończyła mi się frakcja i właśnie postanowiła, że kupię tego cetaphila w superpharm bedzie?
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 13:24   #3145
Monikaaa_19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SuLoVa Pokaż wiadomość
mam jeszcze większe paczki od Waszych do wysłania i nie wiem jak ja się z nimi zabiorę
i dla mnie piramidka też będzie

Cytat:
a jaki masz teraz?
teraz na noc używam ten bardzo tłusty z masłem kakaowym z ziaji, a na dzień, różnie bo mam kilka próbek i próbuję wszystkiego co się da. Kiedyś używałam Vichy Aqualia Thermal ale nawet on nie dawał rady z moimi suchotami na twarzy
Stary 2013-03-22, 13:28   #3146
slomka
in the dark of night

Cytat:
i dla mnie piramidka też będzie

teraz na noc używam ten bardzo tłusty z masłem kakaowym z ziaji, a na dzień, różnie bo mam kilka próbek i próbuję wszystkiego co się da. Kiedyś używałam Vichy Aqualia Thermal ale nawet on nie dawał rady z moimi suchotami na twarzy
koleżanka miała Aqualię zawsze chciałam wypróbować

ja na noc atakuję niespodziank serum falvo-c z BU, Effaclar + czasem olejek różany, a na dzień do walę Hysaec, ale muszę znaleźć coś mega nawilżającego i niezapychającego, koniecznie

idę ogarniać walizy, potem poczytam o kremach w przerwie na kawkę
Stary 2013-03-22, 13:29   #3147
kasia1608
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, macie jakiś sprawdzony krem nawilżający? Taki bardziej apteczny. Ja właśnie kończę Aurigę Hyseac, ale potrzebuję większego nawilżenia...
ja używam 2 jeden to z sephory ale on droche drogi
drugi to iwostin sensitia
kasia1608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 13:36   #3148
Choco_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
Akurat skończyła mi się frakcja i właśnie postanowiła, że kupię tego cetaphila w superpharm bedzie?
bedzie, w aptece SP
Cytat:
Napisane przez kasia1608 Pokaż wiadomość
ja używam 2 jeden to z sephory ale on droche drogi
drugi to iwostin sensitia
U mnie się totalnie nie sprawdził, w ogole nie nawilżał, miałam i ten z filtrem i ten drugi, kompletnie nie. Za to żel do mycia z tej serii był już bardzo fajny

Edytowane przez Choco_
Czas edycji: 2013-03-22 o 13:38
Stary 2013-03-22, 13:39   #3149
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez SuLoVa Pokaż wiadomość
jeszcze nie wiem, nie miałam czasu wczoraj zmierzyć

Cytat:
Napisane przez Just:) Pokaż wiadomość
Drugie jasne
Te najjaśniejsze?

Cytat:
a jaki masz teraz?

wiecie, ja uriage hyseac kupiłam w aptece, i tak po miesiącu mam wrażenie, że krem się zważył :| jest to możliwe w ogóle? ja nie mam 500 stopni C w łazience, a kremu nie trzeba trzymać w lodówce... i tak tym smaruje

Unholy, to mnie teraz zaciekawiłaś
Czym?

Cytat:
te marzec szejset ileś tam ładne 604 hehe, chabrowe - podobne do lordsów, śliczne
No ładne
Stary 2013-03-22, 13:43   #3150
slomka
in the dark of night

Cytat:

Czym?
tym kremem, pierwsze słyszę o nim, lubię nowości

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości