|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | |
Raczkowanie
|
Dot.: W świetnej formie: ćwicz z Mel B
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Przeczytałam dzisiaj prawie całe forum (zamiast pisać pracę licencjacką ![]() ![]() To teraz troszkę o moim ćwiczeniu.. Powiem, że szczerze, że leń ze mnie okropny i gdybym ćwiczyła systematycznie to efekty były by super. Ale od początku zaczęłam ćwiczyć w listopadzie, później w grudniu kilka dni, styczeń znów ćwiczyłam a w lutym pierw spadłam ze schodów i się strasznie potłukłam, później dopadło mnie grypsko okropne, ale od marca znów ćwiczę ![]() ![]() ![]() A oto moje wyniki po tych ćwiczeniach z przerwami: listopad 2012: 2.01.2013: 28.02.2013: - talia; 74 -71 -70 - brzuch; 87 -81 -79 - biodra; 89 -85 -84 - uda; 58 -59 -59 Jak widać spadek cm z ud jest najmniejszy, mam nadzieję, że ćwiczenia z Mel mi z tym problem pomogą, następne mierzenie pod koniec marca ![]()
Termin porodu: 6 maj 2016 ![]() Edytowane przez klaudia1534 Czas edycji: 2013-03-22 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Przyczajenie
|
witam po miesiącu
![]() jak już pisałam ćwiczę od połowy stycznia, średnio 5x w tygodniu, na początku ćwiczyłam z Chodakowską, głównie skalpel i choć szybko mnie znudził to wytrwałam miesiąc i po tym mies. ubyło mi po 2 cm w talii, brzuchu i biodrach ![]() teraz ćwiczę z Jillan 30day shred, obecnie męczę level 3 (który najmniej mi sie podoba). Niestety u mnie ten shred zamiast 30 dni przeciągnął się do ponad 40 dni ![]() do końca miesiąca ćwiczę jeszcze z Jillian, a potem kolejne mierzenie, ale coś czuję, że nie będzie zbyt wielkich efektów... nie wiem co robię źle... może winna jest moja dieta, bo niestety jem nieregularnie ![]() tak na marginesie - kocham Mel ![]() i już myślę co będę ćwiczyć w kwietniu jak skończę trening z Jillian ![]() zapomniałam dodać, że od początku ćwiczeń waga stoi w miejscu, no może jakieś 0,5kg spadło, ale to mało... ja wiem, że ważniejsze są obwody, no ale no... chciałabym zrzucić 5 kg, żeby osiągnąć wagę sprzed ciąży, dodam, że synek w styczniu skończył 2 lata, a ja się dalej bujam z tymi 5 kg... Edytowane przez bozii Czas edycji: 2013-03-22 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Wtajemniczenie
|
Zdecydowanie też kocham Mel B, za wszystko ale za jej energię i podejście które motywuję szczególnie, ćwiczę co 2 dni na zmianę ze Skalpelem, chodź no właśnie Skalpel jest dla mnie zbyt monotonny.
Z Mel B ćwiczę: 5 minut rozgrzewki 10 minut pośladki 10 minut brzuch 15 minut cardio i abs zdarzyło się że ćwiczyłam po 5 minut na nogi i ramiona/klatkę piersiową ale zdecydowanie stawiam na nogi, pośladki i kardio ewentualnie abs. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
No i coraz więcej widzę wypowiedzi osób, które skalpel nudzi i dla których jest monotonny. Coś w tym jednak musi być, bo w końcu też powtarzamy non stop ćwiczenia z Mel czy Tiffany i nikt nie narzeka, że są nudne, a w końcu to powtarzanie tego samego może tylko w innej kolejności. Ja wczoraj miałam chyba 7 skalpel (nie liczę) i powiem wam, że chyba jeszcze tak źle mi się nie ćwiczyło, czekałam tylko na koniec i co chwila patrzyłam na czas. Zrobiłam go tylko po to, żeby nie mieć wyrzutów sumienia i poza tym nie lubię czegoś nie kończyć. Co ciekawe, po skalpelu ochoczo zrobiłam boczki z Tiff. Tak więc kończę epizod ze skalpelem, dalej jestem z Mel B i Tiff i zaprzyjaźniam się z Jillian.
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W tym tylko to że Ewa raz sie nie poci na filmikach i to mnie dekoncentruję bo zastanawiam sie głupio czy poprostu mam aż tyle tłuszczu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Raczkowanie
|
jeśli mogę, to chętnie do Was dołączę
![]() ![]() Chcę uniknąć monotonii więc udzielam się już chyba w 5 wątkach o autorskich workoutach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#970 |
Raczkowanie
|
Tak samo jest z mel b, jest tyle ćwiczeń że każdego dnia wybieram inny zestaw i mnie nie nudzi.
Dzisiaj 70 min aerobicu, wczoraj 60 minut inny zestaw i wciąż mi się chce i każdego dnia nawet przed pracą ![]() ![]() ![]() ![]()
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...8e6feeab13.png Było 90kg Jest 76kg Będzie 68kg ![]() Talia:było 10484 biodra: było 114104 uda: było 6556 ![]() 28.01.2013 rowerek st. ![]() 2.02.2013 1h Mel. B ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Przyczajenie
|
Bozii ja podobnie ćwicze waga stoi w miejscu po centymetrach też ja nie widze zeby cos się ruszyło, ale znajomi twierdza że juz widac ze schudłam no i po niektórych ciuszkach już widac że co nie co jest mniejsze.
Więc dalej cwicze i czekam na efekty ![]() Milego dzionka ja zaraz ide na kijki a potem Jillian , Tiffi i Mel B ![]()
#972 |
Raczkowanie
|
Widzę, ze wiele nowych osób do nas dołączyło
![]() Witam wszystkie ![]() Ja w weekend zawsze odpuszczam sobie ćwiczenia, bo TZ siedzi w domu i nie lubię przy nim ćwiczyć. Udanego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Przyczajenie
|
cieszę się, że tyle nas dołączyło, motywacja jeszcze większa kochane
![]() ja właśnie jestem po treningu z Mel B, a rano stepperek, ufff... ![]() a zaraz wskakuje pod prysznic, peeling z kawy i balsam antycellulitowy i będę w pełni wypoczęta ![]() życzę wszystkim miłego, intensywnego dnia ![]() ja z Mel B ćwiczę 5 razy w tygodniu, prawie od miesiąca, kolejność ćwiczeń już znam sama, ale nie znudziła mi się, wręcz przeciwnie, staram się bardziej intensywniej ćwiczyć, a ostatnio ćwiczyłam przy lusterku, uśmiałam się z siebie niesamowicie ![]() sobota, pewnie wyszłabym wieczorem na miasto, napić się, ale wieczorem spacerek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Raczkowanie
|
Kocham ćwiczenia z Mel B! To jedyny trening, który czuje następnego dnia w mięśniach i to mi daje znać, że działa. Poza tym już 2 osoby powiedziały, że schudłam, hurra!
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
Te uparte kilogramy też mnie doprowadzają do szału. W obwodach niby mniej ale waga.... szału nie ma. Uwzięła się i stoi. No może odrobinę drgnęła. Tyle, że spodziewałam się więcej. Chyba muszę mniej jeść.... innego wyjścia nie ma....
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
Mam nadzieję, że mogę się przyłączyć do wątku, bo oprócz tego, że potrzebuje ćwiczeń to jeszcze bardziej potrzebuje motywacji- może Wasze wpisy dadzą mi przysłowiowego kopa w cztery litery ![]() Bardzo Wam zazdroszczę wytrwałości. Sama ćwiczyłam z Ewą Chodakowską 3 tygodnie, ale tylko skalpel I i skalpel II i po tych treningach zaczęłam już czuć i zauważać efekty. Niestety potem zmarła mi babcia z którą byłam bardzo blisko i porzuciłam wszelkie ćwiczenia, a na dodatek zajadałam (czyt.pochłaniałam w ogromnej ilości) swoje smutki słodyczami. Stres, obżarstwo i leżenie na kanapie 2 tygodnie spowodowały, że wyglądam jak mały morświn, czyli gorzej niż przed Ewą, ale powiedziałam sobie STOP i biorę się do roboty. ![]() Bardzo spodobały mi się treningi Mel i Tiffany, ściągnęłam już większość. Teraz tylko trzeba wejść na wagę i się zmierzyć (właśnie zbieram się na odwagę), a potem wziąć się ostro za ćwiczenia. Myślicie, że jak będę codziennie ćwiczyć 30 minut Mel i przeplatać to raz 30 minut z Tiffany, a raz 30 minut z Ewą (w sensie codziennie Mel i inna Pani) to w 30 dni zamienię figurę morświna na figurę syrenki? Czy może to Tiff lub Ewa powinna być stałym punktem ćwiczeń? Mam nadzieję, że podołam. Trzymam też kciuki za Wasze wysiłki i oczekiwanie na ładne ciało! ![]()
#979 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Jeżeli pozwolicie ja także przyłączę się do was ![]() Ja mam ochotę wyrzucić wagę do śmietnika,wczoraj 75,dziś 79 i tak cały czas skaczę ![]() ![]() ![]() Już 2 razy ćwiczyłam z Mel B - mięśnie bolą w ciągu ćwiczeń,nie wychodzi mi ten rower górki,słyszałam,że szybko są efekty płaskiego brzucha i lekki zarys mięśni. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sama mam podobny problem, strasznie niecierpliwa jestem i najchętniej chciałabym zmienić swoje ciałko nie do poznania w czasie 2 tygodni no ale to nierealne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Planuję od jutra rozpocząć ćwiczenia z Mel B. Mam nadzieję że dam radę ćwiczyć 5 razy w tygodniu następujący zestaw: 1. rozgrzewka 5 min 2. nogi 10 min 3. brzuch 10 min 4. klatka piersiowa 10 min 5. rozciąganie 5 min Do tego planuję pić co najmniej 1,5 l wody dziennie no i jakoś wcisnąć w ten dzień 5 ograniczonych w tłuszcze i węglowodany posiłków. ![]() Zaczyna ktoś ze mną? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Raczkowanie
|
Hej wizażanki!
Dołączam się do wątku, od tyg ćwiczę z Mel B ale tylko brzuch 10 min, rano i wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Przyczajenie
|
Dołączam także - od jutra planuję zacząć ćwiczenia z Mel B
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj przy niedzieli 70 min z mel b aerobic plus 2h rowerka st
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A od jutra zaczynam przysiady 50 razy i na 30 dzień będzie ich 250 ![]() ![]() ![]() Lubie takie wyzwania ![]() ![]() ![]() ![]() https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...61010574_n.jpg
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...8e6feeab13.png Było 90kg Jest 76kg Będzie 68kg ![]() Talia:było 10484 biodra: było 114104 uda: było 6556 ![]() 28.01.2013 rowerek st. ![]() 2.02.2013 1h Mel. B ![]() Edytowane przez Dorothka Czas edycji: 2013-03-24 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki ![]() ![]()
![]() |
#990 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jestem z siebie dumna.
Jestem już po następujących ćwiczeniach: 1. rozgrzewka z Mel B - 5 min 2. brzuch z Mel B - 10 min 3. klatka piersiowa z Mel B - 10 min 4. pośladki z Mel B - 10 min 5. ćwiczenia rozluźniające - 5 min Uf.. Jak na to, że nie miałam kontaktu z jakimkolwiek sportem - od kilku dobrych lat (jak nie kilkunastu:P) to chyba jestem zadowolona. A Wy, jak tam? Zaraz idę się zmierzyć! Mam nadzieję, że centymetry będą schodziły sukcesywnie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.