Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-22, 22:21   #1261
d0tkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
dotkaa: no ja tez nie wiedziałam, ale babka na lotnisku w Gda, ze sluzby celnej i mowi ze nastenym razem mam przechodizć obok, bo to naświetlenia są, a brzuch już widać.

amelka; ładne i dobrze mi sie kojarzy..mam małą kuzynkę i fajna z niej dziewuszka
hm niewiem.Moja szwagierka z brzuchem tez leciala i normalnie przez bramki przechodzila farta mialas hehe :P

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

tyle Was jest podglądających a tu taka cisza? ide sie ogarnac i wyrko rozlozyc.Podziwiam te co czytaja na noc ksiazki ja ledwo co na oczy widze hahahaha

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 22:23   #1262
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Wogole powiedzialam rodzica ze chcemy dac Amelka ale ze to nie jest na sto jeszcze tylko tak wstepnie a oni odkad wrocilam chodza i wymyslaja glupie imiona moj ojciec chodzi i caly czas przychodzi do nas do pokoju i pyta " irena nie moze byc? "a Joanna Ci sie nie podoba" a to a tamto a takie a takie imie a to ... a to... a NATASZA .. czy jakies eh i wkurza mnie to tylko to moja decyzja z TZ i my zdecydujemy nawet jak oni beda podsylac swietne pomysly.. i mowie do ojca ze ja nie chce dac dziecku na imie tak jak ma wiekszosc osiedla eh

Rozumiem sie angazowac,to mile wiem ze sie ciesza i wogole ale ojciec jest natrętny jakby jeszcze jakies fajne imiona wymyslal a nie stare i beznadziejne ( sory jak kogos uraze:P)
mam to samo, wszyscy z rodziny tż chcą imię wybierać dla naszego syna i wiecie jakie podaje ..... Margosia ukłon dla Ciebie "Saturnin" oczy stawiają i kończą się gadki

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

idę spać, jutro do szkoły eh

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 22:25   #1263
lachryma
Zakorzenienie

ja jednym okiem na wizazu, drugim na meczu
jak tylko sie skonczy meczyk, mykam spac, bo jutro robotny dzien mnie czeka.
Stary 2013-03-22, 22:29   #1264
Neni1984
Zakorzenienie

A ja jednym okiem na wizażu a drugim na allegro-kupiłam karuzelkę
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 22:29   #1265
Guuusiaa
Zadomowienie

Z wielkim żalem i rozczarowaniem piszę że niestety ale nie udało się...

Ale jak ktoś jest piratem drogowym i wymusza pierwszeństwo to się nie ma co dziwić
A egzaminator najlepszy jaki mógł się trafić, wyrozumiały, pogadał pośmiał się i na kilka rzeczy przymrużył oko jeździłam znów ponad 40 min i w drodze do PORD-u wymusiłam...

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 22:33   #1266
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
gratki
rainforest? kupowalas nowa?

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość

Ale jak ktoś jest piratem drogowym i wymusza pierwszeństwo to się nie ma co dziwić
A egzaminator najlepszy jaki mógł się trafić, wyrozumiały, pogadał pośmiał się i na kilka rzeczy przymrużył oko jeździłam znów ponad 40 min i w drodze do PORD-u wymusiłam...
oj, zdarza sie najlepszym nastepnym razem bedzie lepiej
Stary 2013-03-22, 22:36   #1267
dzoan
Zakorzenienie

Nie wiem jak to zrobiłam, ale jednak nadrobiłam..ale komentować już nie dam rady..

Mogę z czystym sumieniem się położyć.. tylko nie wiem czy zasnę, bo mąż nawija przy meczu i komentuje i gada do telewizora i go uciszyć nie mogę

Malinka za wizytę. dzidziol bardzo ciężki Mój nawet połowy z tego jeszcze nie ma.

Słodkich snów

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 22:39   #1268
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
jaka karuzele ja wlasnie musze kupic cos do lozeczka takiego na te pajacyki co zwisaja taka do zakladania.niby ma obok melodyjki jakies to lozeczko ale wsuie karuzeli z jakas ladna nutka nigdy malo haha :P wiem tylko ze chce taka co gra dluzej niz 5 sekund -taka ma szw i glupio co chwile wstawac i ciagnac za sznurek zeby gralo:P pochwal sie!

Cytat:

Ojjej .. następnym razem napewno zdasz juz
mi tez powiedział ze wymusiłam ale ja powiedziałam ze facet z tylu mi mrugnął światłami ze mnie wpuszcza i jakoś przeszło tylko faktycznie mi mrugnol he nie ze sobie wymyslilam

Zuza

Razem
Stary 2013-03-22, 22:39   #1269
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość

Dobra idę zająć się Tż co by nie pomyślał, ze dostał dziś jakąś dyspensę

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
No może zrobię wcześniej jak tż namówię na zdjęcie. Może w niedzielę

Jestem po wizycie Myślałam, że się spóźniłam pustki dziś były dosłownie. Ledwo mnie pani zdążyła zważyć i zmierzyć ciśnienie i już musiałam wchodzić do gabinetu To mi się podoba Przynajmniej nie musiałam tyle w poczekalni czekać.
Z dzidzią wszystko dobrze. Waży już 1kg z "groszami" i nie ma wątpliwości, że Milenka jest Milenką Poza tym poprawiły mi się wyniki morfologii i nawet ginka je pochwaliła Pokonałam anemię! Mimo wszystko chyba do samego końca będę już brała żelazo (ale już nie tak mocne jak wcześniej). I znów przytyłam ponad 2kg Ważę już 58,8kg i od początku ciąży przytyło mi się 11,8kg Muszę się wziąć za siebie
Super, że z malutką ok
A wagą to się później będziesz przejmować A ja razem z Tobą
Cytat:

Ojj nie martw się
Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
gratki
rainforest? kupowalas nowa?:
Rainforest
Uzywaną, ale w idealnym stanie, za stówkę
Stary 2013-03-22, 22:41   #1270
katarynnnaaaa
Raczkowanie

Mamusie moje drogie zycze Wam dobrej nocy )Cos mi sie chce spac wiec trzeba to wykorzystac:p
katarynnnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 22:42   #1271
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
jaka karuzele ja wlasnie musze kupic cos do lozeczka takiego na te pajacyki co zwisaja taka do zakladania.niby ma obok melodyjki jakies to lozeczko ale wsuie karuzeli z jakas ladna nutka nigdy malo haha :P wiem tylko ze chce taka co gra dluzej niz 5 sekund -taka ma szw i glupio co chwile wstawac i ciagnac za sznurek zeby gralo:P pochwal sie!
Taka:
https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dziec...hp?produkt=169
Stary 2013-03-22, 22:42   #1272
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

No i się okąpałam, nakremowałam, założyłam czystą koszulkę, po czym moja mleczarnia ją w 5 minut zaplamiła
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 22:44   #1273
d0tkaaa
Zakorzenienie

dobranoc wszystkim mamuska co poszly sobie:P

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39932163]No i się okąpałam, nakremowałam, założyłam czystą koszulkę, po czym moja mleczarnia ją w 5 minut zaplamiła [/QUOTE]

fajna ta karuzela

hehe nie ma to jak swieze mleczko

Zuza

Razem
Stary 2013-03-22, 22:46   #1274
Neni1984
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39932163]No i się okąpałam, nakremowałam, założyłam czystą koszulkę, po czym moja mleczarnia ją w 5 minut zaplamiła [/QUOTE]

O rety! Nieźle
Stary 2013-03-22, 22:51   #1275
Katerine2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Dzien dobry brzuszeczki!
Wpadlam tylko na chwike zeby pochwalic sie wczorajsza wizyta. Lapek jeszcze nie naprawiony a pisanie na tel podnosi mi cisnienie Do rzeczy: nasze dziecie wreszcie sie zlitowalo, wrecz za bardzo wzielo sobie do serca moje prosby i cala wizyte szeroko rozkladalo nozki i uwaga, uwaga jest SYNUS
Babel wazy 600 g i jest sliiiczny Mi ladnie przybylo wod plodowych wiec maly ma wreszcie gdzie poplywac. A najlepsze jest to ze jak weszlam do gabinetu to ginka chciala mnie do ktg podpinac bo myslala ze ja juz na wykonczeniu taki mam bodziol
No i dostalismy zdjecie jak to gin powiedziala jajeczek do swieconki haha
Buziolki dla Was, pa

Cytat:
Witam się moje kochane babeczki i dzieciaczki

Wczoraj byłam zbyt późno w domu więc piszę dziś

A mianowicie dzidziuś rośnie jak na drożdżach, wszystko oczywiście w normie i Termin nakłada się równiutko z OM pięknie pozował dał zmierzyć sobie stópki nawet i wyszło 3,4 cm A teraz najważniejsze !
Uwaga Uwaga ! moja Córcia zrobiła psikus i wczoraj pięknie pokazała że jednak będzie SYNKIEM! mamy nawet pamiątkowe zdjęcie i teraz o pomyłce nie ma co mówić bo ewidentnie było widać siusiaka i jajka
A i połówkowe będzie jednak 8. 04 bo jeszcze było za wcześnie no i dostałam skierowanie na glukoze 75... grrrrr
Wrzucam wam foto moich małych stópek (fot1) i genitaliów (fot 2)
Wow ale niespodzianka dla synka

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Co A nie możesz wcześniej?

WOW MOŻNA TO WSTAWIĆ NA POCZĄTEK WĄTKU

córkę
To bedziesz miala chlopca

Cytat:
Napisane przez katarynnnaaaa Pokaż wiadomość
Widzial, jest przy kazdej wizycie ale po nim to jak po kaczce splywa. A co tam serduszko ze bije, a co tam ze sa raczki i paluszki itp... Szkoda gadac az serce boli...
Tacy niektorzy faceci sa niestety...moj mimo tego ze ma 32 lata i to nasze 2 gie dziecko i jeden aniolek za nami to takze nic nie robi w kierunku tego zeby pogadac o niuni, nie dotyka brzucha, na USG siedzi i patrzy ale tak jakos dziwnie bo jak wychodzimy to ja sie ciesze i uskuteczniam swoj monolog a on.....nic poprostu nic. Jeszcze bardziej przykre jest to ze dla naszego 8 letniego syna nie potrafi byc wzorem i oparciem tylko ciagle mu zwraca uwage, nie slucha go i nie pamietam zeby sie kiedys z nim w cos bawil. Niestety nie pomaga zadne tlumaczenie przytaczanie przykladow innych ojcow, poprostu ja jako kobieta staram sie synkowi wynagrodzic to ze tata dla niego oschly jest. Nie rozpieszczam go bo jestem mama z zasadami ale musze duzo wiecej tlumaczyc i sluchac i "miec jaja". Nawet teraz jak choruje i nie mialam sily go zawiezc do szkoly to poprostu dziecko nie poszlo przez 2 dni..
Trzymam kciuki zeby twoj sie zmienil jakims cudem moze poprostu jak dzidzia sie urodzi to cos w nim peknie i bedzie juz ok, tego Ci zycze z calego serduszka
Katerine2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 22:54   #1276
lachryma
Zakorzenienie

oo, czyli jednak bylo spa
Stary 2013-03-22, 22:54   #1277
Neni1984
Zakorzenienie

Katarine to też masz nieciekawie
Uciekam do łóżka, oglądać Graysów, pa
Stary 2013-03-22, 22:56   #1278
czerwony_balonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
ja będę busem jechać i pokazuje mi, że przystanek przy pałacu kultury (muszę brata zapytać dokładnie bo on jeździ nim, dzwoniłam do niego, ale nie odbiera-chyba z kobietą romansuje )
doskonały pomysł szczególnie co do ciacha no i lepiej przed razem iść będzie przyjemnie
trzeba będzie jutro ponowić apel, zeby warszawianki się zapisywały
Koniecznie Jeszcze miesiąc czasu,może się jeszcze trochę z nas zapisze i wybierzemy się grupowo Apropo ciastek, ostatnio zakochałam się w ciastku z Burger kinga Kosztuje 6zł http://www.burgerking.de/menu/hot-brownie ojjj ale bym je teraz zjadła Chyba zrobie na dniach sama coś podobnego- wystarczy upiec czekoladowe ciasto typu brownie i pokroić, póki jest gorące włożyć do każdego kawałka ciasta kawałek białej czekolady,by się roztopił (lub podgrzać w mikrofali) i dać na to bitą śmietanę mniam
Stary 2013-03-22, 23:00   #1279
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Rainforest
Uzywaną, ale w idealnym stanie, za stówkę
ja tez chyba bede patrzyla za uzywana

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

mykam
Stary 2013-03-22, 23:01   #1280
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
oo, czyli jednak bylo spa
takie mini
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 23:23   #1281
d0tkaaa
Zakorzenienie

hm... te co chca karmic piersia.. czy kupujecie butelki jakos przed porodem czy pozniej ewentualnie?
Mysle wlasnie ze zrobie zapas wczesniej bo niewiem czy dziecko sie bedzie najadac i wogole czy dam rade z karmieniem piersia..
chce kupic butelki aventu
podgrzewacz Aventu -

http://allegro.pl/avent-podgrzewacz-...098037736.html

taki, ten sterylizator mikrofalowy jest super,juz ostatnio zachwalalam ale Wam nie wklejalam linka -

http://allegro.pl/philips-avent-ster...088899460.html

i fajny jest pojemnik na mleko- np taki
http://allegro.pl/pojemnik-na-mleko-...087726803.html
nie trzeba w nocy np myslec ile lyzeczek wsypac tylko nasypac wieczor i heja gotowe pozniej tylko z woda hehe

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

myslicie ze konieczny jest odciagacz do cyca?

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

nie no spoko,pogadam sobie sama ze sobą .lajcik

Zuza

Razem
Stary 2013-03-22, 23:25   #1282
czerwony_balonik
Zadomowienie

Cytat:
hm... te co chca karmic piersia.. czy kupujecie butelki jakos przed porodem czy pozniej ewentualnie?
Mysle wlasnie ze zrobie zapas wczesniej bo niewiem czy dziecko sie bedzie najadac i wogole czy dam rade z karmieniem piersia..
podgrzewacz Aventu -

taki, ten sterylizator mikrofalowy jest super,juz ostatnio zachwalalam ale Wam nie wklejalam linka -

nie trzeba w nocy np myslec ile lyzeczek wsypac tylko nasypac wieczor i heja gotowe pozniej tylko z woda hehe

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Kupię przed porodem i butelki i odciągacz i mleko w proszku. Nad sterylizatorem się zastanawiam jeszcze,bo chyba wystarczy przelać wrzątkiem,zamiast sterylizować, czy to nie na to samo wyjdzie? Po porodzie różnie bywa, laktacja może nadejść pare dni po dopiero (szczególnie jeśli poród cc), datego chcę mieć w razie czego mleko zastępcze. Odciągacz może i nie jest konieczny,ale ułatwia życie,bo dziecko nie zawsze jest głodne wtedy,kiedy akurat jest pokarm w piersi,a jak się ten pokarm przetrzyma za długo może dojść do jakiegoś stanu zapalnego,zatrzymania laktacji etc. Nawał pokarmu najlepiej odrazu ściągać. Pozatym odciagacz kupuję też dlatego,że ja chcę karmić odciąganym pokarmem z butelki (mam wrażliwe i drażliwe sutki),a nie prosto z piersi
Stary 2013-03-22, 23:33   #1283
d0tkaaa
Zakorzenienie

Enlevee a ty znowu masz wizyte dzien przedemną he
Ciekawe ile corcia wazy moja Nikt ze mną nie gada to spadam.. hahahah Dobranoc zabeczki.

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Kupię przed porodem i butelki i odciągacz i mleko w proszku. Nad sterylizatorem się zastanawiam jeszcze,bo chyba wystarczy przelać wrzątkiem,zamiast sterylizować, czy to nie na to samo wyjdzie? Po porodzie różnie bywa, laktacja może nadejść pare dni po dopiero (szczególnie jeśli poród cc), datego chcę mieć w razie czego mleko zastępcze. Odciągacz może i nie jest konieczny,ale ułatwia życie,bo dziecko nie zawsze jest głodne wtedy,kiedy akurat jest pokarm w piersi,a jak się ten pokarm przetrzyma za długo może dojść do jakiegoś stanu zapalnego,zatrzymania laktacji etc. Nawał pokarmu najlepiej odrazu ściągać. Pozatym odciagacz kupuję też dlatego,że ja chcę karmić odciąganym pokarmem z butelki (mam wrażliwe i drażliwe sutki),a nie prosto z piersi
Aaaahhhaaa no tak,masz racje.. to tez sie zaopatrze w odciagacz chyba i zobaczymy jak to bedzie.. a co do sterylizatora to wedlug mnie jest to wygodne bo ani nie trzeba myc tych butelek doslownie tylko przelac woda zeby resztki wylecialy i tylko heja do mikrofali i czysciutkie świeżutkie a jednak szwag. mowila ze ta specjalna do mycia gabka czy jak to sie nazywa jednak sie tak dobrze nie umyje i troche smierdzi z butelek takim mlekiem wiecie.. a tak to jaka wygoda ufff....

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

a ja myslalam ze pokarmu w cycku nie moze byc za duzo i poprostu sie daje dziecku z cyca wtedy kiedy jest glodne.. hm..

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

to ja tez juz lece dobranoc do jutra paaaaaaa dobrej nocki!!!!!!!!!!

Zuza

Razem
Stary 2013-03-22, 23:37   #1284
Katerine2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
No może zrobię wcześniej jak tż namówię na zdjęcie. Może w niedzielę

Jestem po wizycie Myślałam, że się spóźniłam pustki dziś były dosłownie. Ledwo mnie pani zdążyła zważyć i zmierzyć ciśnienie i już musiałam wchodzić do gabinetu To mi się podoba Przynajmniej nie musiałam tyle w poczekalni czekać.
Z dzidzią wszystko dobrze. Waży już 1kg z "groszami" i nie ma wątpliwości, że Milenka jest Milenką Poza tym poprawiły mi się wyniki morfologii i nawet ginka je pochwaliła Pokonałam anemię! Mimo wszystko chyba do samego końca będę już brała żelazo (ale już nie tak mocne jak wcześniej). I znów przytyłam ponad 2kg Ważę już 58,8kg i od początku ciąży przytyło mi się 11,8kg Muszę się wziąć za siebie

A i jednak rozmyśliłam się z tego łóżeczka, które Wam pokazywałam. Stwierdziłam, że szuflada na kółkach nie jest dobra bo może mi panele porysować itp. i sprzedawca mi się nie widział i jeszcze nie zauważyłam, że kolor łóżeczka nie pasuje nam do mebli (mamy meble w kolorze wenge, a tam był jasny orzech). Ale już znalazłam inne odpowiadające moim wymogom i bardzo podobne do tego które pokazywałam I na dniach pewnie zamówimy Materac też
Ale Milenka juz duza za udana wizyte.

Cytat:

Szkoda ale nastepnym razem napewno sie uda

Cytat:
Katarine to też masz nieciekawie
Uciekam do łóżka, oglądać Graysów, pa
Zdarzylam sie juz przyzwyczaic do takiej sytuacji chociaz czasem jest ciezko... Jestem twarda kobieta bo taka byc musze ale nie powiem ze nie zdarza mi sie plakac czy martwic bo zdarza ale samej tak zeby nikt nie widzial a ze wy mnie nie widzicie to moge lezke uronic.

Dobranoc dziewczynki
Katerine2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 06:12   #1285
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
mam to samo, wszyscy z rodziny tż chcą imię wybierać dla naszego syna i wiecie jakie podaje ..... Margosia ukłon dla Ciebie "Saturnin" oczy stawiają i kończą się gadki
nie ładnie straszyć ludzi imieniem mojego syna
Cytat:

Statystyczny polak zdaje za 4 razem więc spokojnie
Cytat:
podgrzewacz Aventu -

Butelki ze dwie kupimy i to wszystko
Resztę dokupimy w razie potrzeby
Cytat:

a ja myslalam ze pokarmu w cycku nie moze byc za duzo i poprostu sie daje dziecku z cyca wtedy kiedy jest glodne.. hm..
No niestety może i podobno nie jest to przyjemne... Dlatego warto mieć kapustę w lodówce

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 06:56   #1286
czarownica1
Zakorzenienie

Dobry Brzuchatki

nadrobiłam, ale z odpisywaniem będzie ciężko
Niedługo się ogarniam i muszę z kicią do weta podjechać, a później zająć się trochę domem, Tż, Mamą i sobą.

Oliath chwilowo a w wolnej chwili skrobnę w temacie "domu"
Perse, tulę i Ciebie domyślasz się za co ... tym razem musi być dobrze. Jesteś bardzo dzielna i Dawidek już Tam trzyma rękę na pulsie, żebyś Tu była bardzo szczęśliwa

witam Nowego Brzuchatka - Katarynę, fajnie że do nas dołączyłaś

Za objawionych Dzieciaczki
Za udane wizyty
Za kolejne rozpoczete tygodnie
Za słońce, które u mnie świeci
no a teraz zadzieram kiece i lece się doprowadzić do stanu używalności

a no i w załączniku zdjęcia z netu wózka i fotelika. Jeden i drugi sprzęt fajnie się prezentuje na szaro-czarnym "stelażu" wózka. A no i kolor gondoli i spacerówki jest w rzeczywistości nieco zgaszony niż na zdjęciach. Zdjęcia Jedo na necie, jak i w katalogu sporo kolorystycznie się różnią od rzeczywistości.
Zdjęcia z netu bo ja nawet nie mam tu gdzie zrobić konkretnego zdjęcia bo mam tak zagracone mieszkanie sprzętami w tej chwili, że chyba ścieżki sobie wytyczę do kibla i łóżka
(i na co mi było sprzątanie na środę?)

-------
Boszzzeee, jaka ja czuję się samotna, w tej chwili na wątku jestem tylko ja!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 176.jpg (35,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sza.jpg (48,3 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez czarownica1
Czas edycji: 2013-03-23 o 07:00
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 07:23   #1287
BelleFramboise
Raczkowanie

Hej,

spać nie mogę, a to dlatego że wczoraj sprzedaliśmy pierwszego ze szczeniaków i przeżywam:brzydal :
Nie wiem jak ja będę spała pierwsze dni po porodzie, chyba wcale z tych emocji

Co do butelek to ja mam już takie, mimo że mam zamiar karmić piersią, kupiłam w razie "W" http://allegro.pl/philips-avent-zest...098948161.html

zastanawiam się nad laktatorem ręcznym z tej firmy, ma ktoś jakieś doświadczenia czy opinie o nim?

smoczki mam te: http://allegro.pl/dynamiczne-smoczki...051330049.html te z napisami dwa i drugi zestaw biało różowy http://allegro.pl/canpol-lovi-hotcol...118071456.html

Na razie nie kupuję żadnych sterylizatorów czy podgrzewaczy do butelek

Kocham

Razem od 23.08.2009
03.11.2012.- II kreseczki

Maleństwo

Nelly
BelleFramboise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 07:25   #1288
katarzynkajg
Zadomowienie

Dzień Dobry

Słońce ale pewnie jest strasznie zimno patrz ac jak ludzie przemykają poowijani w szaliki.
Wczorajszy mecz tragedia ale tak obstawiałam jak Tż zapytał jki będzie wynik choć w duchu wierzyłam że może chociaż remis będzie no ale wyszło jak zawsze.

Dziś śniło mi się że każdy napotkany człowiek gratulował mi ciąży , miłe to było nie powiem
A teraz ide poczytać to co wieczorem naklepałyście

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 07:52   #1289
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

dzien dobry laski!
ja wczoraj wieczorem pozarlam sie z tz wiec zamiast miec mily wieczor byla kiszka.. faceci sa beznadziejni!
slonce tez u nas swieci j
a ja od 7 tradycyjnie nie moge spac

imprezka zaczyna sie o 11 - Ignacek przeszczesliwy
musze jeszcze umyc glowe , przygotowac salatke i babeczki na slono reszta ok. a moja mama przywiezie zupe taka jest kochana
milego dnia !!!

Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Czas edycji: 2013-03-23 o 07:54
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 08:00   #1290
shestiger
Rozeznanie

Hejoo
U mnie za oknem też słoneczko, aż chce się wstawać
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości