Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-22, 20:04   #1321
cherrry2009
Zakorzenienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa Pokaż wiadomość
Idę na film, piwo i spać.

Dobranoc skarby
PIWO?
Stary 2013-03-22, 20:09   #1322
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:

dla córy iiii ogromne brawa dla Ciebie jaka z Ciebie laska Olu aż wstyd mi się Wam pokazać i opanowuje mnie przekonanie, że ja nie dam rady, po za tym idzie mi jakby nie szło

niunia no wiesz nie miałam na celu cię demotywować

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez MonaN_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, od wtorku mnie nie było i muszę przyznać, że grzeszyłam. Aż wstyd przyznać, co i ile jadłam Jedyny posiłek, o którym mogę powiedzieć, że trzymałam zdrowo to owsianka na śniadanie. Jakiś taki dół mnie nadszedł i zwątpienie, a fakt, że waga stoi, podczas gdy spadała, jak jadłam byle co... no wstyd, należą mi się baty. Nawet od wtorku odpuściłam sobie wszystkie ćwiczenia
mona cycki do góry , już 12 kg za tobą, ja ostatnio też miałam maleńki kryzysik wszystko zwalam na pogodę.....słońca brak
uszy do góry i się nie poddawaj jutro będzie lepiej
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 20:35   #1323
ogolnie
Zakorzenienie

Iza ojej biedactwo Kochane Nie smutaj Bo mi tez smutno będzie
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 21:35   #1324
CARLA_23
Wtajemniczenie

Nadrobiłam Was 5 stron od wczoraj nastukały szalone
Odpisywać nie mam już siły wybaczcie... Wolałam poświęcić czas na ćwiczenia
Dobrej nocy Robaczki

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 21:38   #1325
ogolnie
Zakorzenienie

Eeej...Za każdym razem jak wchodzę tutaj to mi Avast blokuje wirusa Co jest?

Joanna dziś też masz romantyczny wieczór? BO coś CIĘ nie ma

A ja właśnie idę za przykładem Carli i śmigam romansować z poduszką
Dobranoc Chudzielce
Stary 2013-03-22, 21:39   #1326
Kinia_Sw
Zadomowienie

monia idzie waga w dół brawo dzięki za piosenkę poprawiła mi humor w pracy

niunia tez tak mam czasem , ehh nie nawiedzę się kłócić ale czasami nie możemy sobie pozwolić, współczuje Ci że musisz sie opiekować babcia... ja nie wiem czy dała bym rade tak.... mam za słaba psychikę do czegoś takiego....
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 21:52   #1327
Joanna XL
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość

Joanna dziś też masz romantyczny wieczór? BO coś CIĘ nie ma

A ja właśnie idę za przykładem Carli i śmigam romansować z poduszką
Dobranoc Chudzielce
ogolnie no cholera w założeniu romantyczny -a w praktyce skończyło sie na ... ROZMOWIE Coś ostatnio za dużo tych rozmów Ale niby już dobrze ...
Byłam na obiedzie w restauracji - i dostałam taka porcje że Kate Moss by się nie najadła Niby dobrze ale wyszłam sfrustrowana (i głodna)- dodam że cena jak za duuuzą porcje ... To po co grzeszyć jak sie nie najadać ? ;(

Potem zaliczyłam galerie i powiem Wam ze rozmiar to stan umysłu - ja wchodze w 38-40 w zależności od sklepu - a itak miałam wrażenie że mam gruba dupe (wiec ogolnie nie dawaj klapsów bo sie cellulitem zarazisz )

Edytowane przez Joanna XL
Czas edycji: 2013-03-22 o 22:03
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-22, 21:52   #1328
Furry Sue
Zadomowienie

O matko, co za dzień... odwiozłam dziecko na zbiórkę harcerską (mają weekendowy biwak WIOSENNY ) spóźniliśmy się pół godziny, wszyscy na nas czekali, co za wstyd... dzień mi się totalnie rozjechał i jeszcze staliśmy w korku DO Warszawy (niespotykane zjawisko w piątek po południu, raczej w drugą stronę to działa), a potem wszystkie proste dzida - 130-140km/h jak debilka... nie darowałabym sobie, gdyby pojechali bez niego, tak się cieszył wszystko się udało, ale teraz się stresuję, czy wszystko dobrze, czy sobie poradzi... matko

Potem chór, niedawno wróciłam, zjadłam jogurt (wiem, nie mogę, ale nic innego nie mam w domu, nocuję dziś "u siebie", lodówka pusta, najlepsze jest to, że nawet kołdry tu nie mam, jakiś szczątek koca został, wszystko już wywiozłam ) no i zabieram się zaraz za pakowanie reszty rzeczy a potem do wyrka.

Czuję się już świetnie, więc od jutra wracam na właściwe tory i zaczynam znów ćwiczyć Milenko i Asiu!

Do jutreka, dziewczęta!

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 22:07   #1329
Joanna XL
Zakorzenienie

Dodam jeszcze ,ze nie dostałam tej pracy co miałam rozmowę w sumie sie tego spodziewałam ... ale i tak smutno .. zwłaszcza że zasadniczo praca poniżej kwalifkacji

niunia co ja mam ci powiedziec - ja sie ostatnio z m. też dogadać nie moge .... Jest niby dobrze - a potem nagle cos A ja sie szybko nakrecam - nawet dzis uciekłam do łazienki obrazona A on nawet nie jest zły - tylko nie bardzo mnie rozumie ... No ale chce rozumieć ... tylko nie rozumie

ogolnie dystans do swojej wagi ? ja do dzis jestem obrażona na portiera w akademiku - że opisujac moja osobe użył wyrażenia "taka grubsza dziewczyna" - przy M. zreszta który mi to powtórzył jako żart ...A ważyłam wtedy pewnie z 70-72 Wiec to naprawde nie jest kwestia liczb - a według mnie ( i to miał być i jest komplement wy jesteście co najwyzej "rubensowskich kształtów"

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

W zwiazku z powyższym ja też się akoholizuje ...a konkretnie winkuje ... i co jest naprawde przerażajace pod dietetyczna szyneczke ...

Edytowane przez Joanna XL
Czas edycji: 2013-03-22 o 22:13
Stary 2013-03-22, 22:59   #1330
Kinia_Sw
Zadomowienie

Asia ja sie tam nie przejmuje ;-) chudne to najwazniejsze coraz bardziej podobam sie sobie i jest cool. M kocha mnie taka jaka jestem i jestem happy....
Dobranoc chudzinki ;-)
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 05:06   #1331
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

dzien dobry już jestem ha ha nawet w sobotę nie mogę spać

---------- Dopisano o 06:01 ---------- Poprzedni post napisano o 05:30 ----------

monia jak tam u ciebie , w pogodzie oglądałam że - 16 miało u ciebie być u mnie jedyne -12 niema co nawet nosa na dwór nie wystawię

fury powiadasz że dziecię na biwak wosenny pojechało???????? a gdzie pod namioty???????
właśnie o to ostatnio pytałam czy jeżdzi na wycieczki z noclegem? moja patrycja jedzie w maju na zieloną szkołe nad morze....nie będzie jej 4 dni

---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość
O matko, co za dzień... odwiozłam dziecko na zbiórkę harcerską (mają weekendowy biwak WIOSENNY ) spóźniliśmy się pół godziny, wszyscy na nas czekali, co za wstyd... dzień mi się totalnie rozjechał i jeszcze staliśmy w korku DO Warszawy (niespotykane zjawisko w piątek po południu, raczej w drugą stronę to działa), a potem wszystkie proste dzida - 130-140km/h jak debilka... nie darowałabym sobie, gdyby pojechali bez niego, tak się cieszył wszystko się udało, ale teraz się stresuję, czy wszystko dobrze, czy sobie poradzi... matko
rozumiem cię bez zbędnych słów ja w pażdzierniku też miałam okropne wyrzuty sumienia, bo pokićkały mi się godziny i spóżniliśmy się 10 mnimut na przedstawienie do przedszkola. matko jakiego miałam moralniaka, na szczeście to był dopiero początek teatrzyku .
a dodam że ja jestem z rodzaju "zegarka szwajcarskiego" i nie cierpię się spóżniać
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-23, 06:14   #1332
anulciak85
Zakorzenienie

Witajcie. Ja wczoraj nic nie pisalam bo nie dostalam zadnych powiadomien o postach a korzystam z komorki.
Na dodatek rozwalilam wczoraj buty i jestem zla.poprostu pekla mi cala podeszwa i uwaga okazalo sie ze w srodku jest styropian.

Teraz wzielam TLF i zaraz zrobie owsianke a teraz kawe pije. Potem jakies jedzenie na wyklady zrobic i jade
Stary 2013-03-23, 06:20   #1333
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek2 3 Pokaż wiadomość
dzien dobry już jestem ha ha nawet w sobotę nie mogę spać
no co Ty nie powiesz ja nie miałam siły nawet komputera włączać..
Stary 2013-03-23, 07:09   #1334
Joanna XL
Zakorzenienie

nadalko kwiatuszku mozna na Was liczyć że do porannej kawy bedzie co poczytać ja też spać nie moge...

Za oknem tylko -9 - trzeci dzień wiosny Ale słońce świeci - wiec pewnie pójde na wiosenny spacerek...

Zostałam nagrodzona za wczorajszy umiar i za wybór restauracji dla anorektówków ....Do wymarzonej granicy - 600 g ... Odliczam do konca do tych 75 Nie ma jak to obsesja ...

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Może powinnam opatentować diete alkoholików ? Bo patrzac po ostatnich dwóch dniach to moja waga ruszyła z kopyta mimo/dzieki winku...

No a wczoraj zachowałam wyjatkowy rozsądek (na ogół jak pije to dietetyczne hamulce mi puszczaja) i mimo że w domu były czekoladowe jajka z kremem nie ruszyłam ani jednego ... Niczego poza dietetyczną szynka 9w rozsadnej porcji) nie ruszyłam
Stary 2013-03-23, 07:13   #1335
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Hej dziewczyny!!!
Ja dziś zaliczyłam już kawe i 2 kanapki żytniego chleba z szynką i jogurt....więc treściwe śniadanko
A tak wogóle to musze Wam napisać że bardzo dziwnie się czuje od tygodnia,mam dziwne kłucie w jajnikach i boli mnie podbrzusze ale to taki dziwny ból jak przed okresem ale mniejszy...hmm nigdy tak nie miałam,bolą mnie piersi,w środe mam okres dostać i jeżeli nie dostane to biegne po test...oby się nam udało za pierwszym razem

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
nadalko kwiatuszku mozna na Was liczyć że do porannej kawy bedzie co poczytać ja też spać nie moge...

Za oknem tylko -9 - trzeci dzień wiosny Ale słońce świeci - wiec pewnie pójde na wiosenny spacerek...

Zostałam nagrodzona za wczorajszy umiar i za wybór restauracji dla anorektówków ....Do wymarzonej granicy - 600 g ... Odliczam do konca do tych 75 Nie ma jak to obsesja ...

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Może powinnam opatentować diete alkoholików ? Bo patrzac po ostatnich dwóch dniach to moja waga ruszyła z kopyta mimo/dzieki winku...

No a wczoraj zachowałam wyjatkowy rozsądek (na ogół jak pije to dietetyczne hamulce mi puszczaja) i mimo że w domu były czekoladowe jajka z kremem nie ruszyłam ani jednego ... Niczego poza dietetyczną szynka 9w rozsadnej porcji) nie ruszyłam
A wiesz pare lat temu dużo imprezowałam,dużo piłam,tańczyłam i byłam szczupluteńka-więc chyba coś w tym jest

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-23, 07:20   #1336
Joanna XL
Zakorzenienie

Siadam do niemieckiego, potem A6W i 2 sniadanko z m. (do tej pory to może wstanie
Rozważam zrobienie dzis killerka - ale troche sie boje reakcji M. na to szaleństwo z bieganiem w miejscu, skakaniem itd...A na obiad przewiduje spaghetti Rozważam czy w ogole jeśc makaron czy dla siebie polać sosem rukole ... Moja tesciowa tak robi - patent wydaje sie być fajny ...

Udanej dietetycznej soboty

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!!
Ja dziś zaliczyłam już kawe i 2 kanapki żytniego chleba z szynką i jogurt....więc treściwe śniadanko
A tak wogóle to musze Wam napisać że bardzo dziwnie się czuje od tygodnia,mam dziwne kłucie w jajnikach i boli mnie podbrzusze ale to taki dziwny ból jak przed okresem ale mniejszy...hmm nigdy tak nie miałam,bolą mnie piersi,w środe mam okres dostać i jeżeli nie dostane to biegne po test...oby się nam udało za pierwszym razem

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

A wiesz pare lat temu dużo imprezowałam,dużo piłam,tańczyłam i byłam szczupluteńka-więc chyba coś w tym jest
No ja w studenckich czasach byłam .. szczuplejsza ... utrzymywałam 68 bez problemów... Ale naprawde duzo imprezowałąm i były to czasy gdy często wybierałam miedzy piwem wieczorejm a jedzeniem z uwagi na brak kasy A teraz stać mnie na jedno i drugie ...i tyje

Na pytanie zdrowotne - nie odpowiem bo sie nieznam ale życze ci sukcesu w staraniach Za to przypomniałaś mi że miałąm zadać swoje :
Wczoraj czułam lekki ból w prawym jajniku (podejrzewam że to to -w podbrzuszu po jednejstronie).. NAwet nie ból tylko utrzymujace sie pare godzin pulsowanie - czy to jest normalne? Np w ktorejs fazie cyklu ? .Bosze jaka jestem zielona w tym...
Stary 2013-03-23, 07:28   #1337
ogolnie
Zakorzenienie

Dzień doberek
Joanna cellulitem ja się już zaraziłam sto lat temu, ale kurka nie wiem od kogo Mmm, lubię określenie "rubensowskie kształty" Hah, powiem Ci, że mnie ze szkoły kojarzą tylko jako grubą dziewczynę, co wiecznie ma banana na gębie Czasem - wiadomo - musiałam się poodgryzać, ale z czasem nabrałam dystansu, dużego dystansu do swojego cielska. Dystans znikał jak miało dojść do sytuacji intymnej z facetem
Ja nie chcę nic mówić, ale skoro Ty taka laska odchudzona jesteś, to śmigaj do shopu z bielizną, kup coś ładnego na noc i pokaż się mężowi... Jak chcesz mieć romantyczny wieczór, czemu by nie spróbować?
Kwiatuszek u mnie dziś -13 było, a teraz leci w górę, bo słońce dziś napierdziela, że hej Ja mam takie oczoyebne rolety i od 5 rano mi w paszczu świeciło, bo to takie Ci rolety są, że gorzej jak są, niż by ich nie było A ja dziś nos wystawię o ile będzie ciepło w trakcie dnia. Poza tym zbliża się spowiedź wielkanocna Nie "celebrowałabym" spowiedzi, ale wiem, że mój ojciec się będzie srał jak nie pójdę (on się sra nawet jak nie jadę do kościoła w niedzielę), a wolę mieć spokój i idę dwa razy w roku przedświątecznie. Osobiście nie uznaję spowiedzi i chodzę ze względu na ojca. (powiecie, że się go boję nie nie, ja po prostu nie chcę robić w domu syfu i często robię coś dla świętego spokoju)
Kinia No waga POWOLI leci w dół, ale dziś już w górę, bo wczoraj wyjątkowo nie zaliczyłam ani razu kibelka
Furry za prędkość
Stary 2013-03-23, 07:31   #1338
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Siadam do niemieckiego, potem A6W i 2 sniadanko z m. (do tej pory to może wstanie
Rozważam zrobienie dzis killerka - ale troche sie boje reakcji M. na to szaleństwo z bieganiem w miejscu, skakaniem itd...A na obiad przewiduje spaghetti Rozważam czy w ogole jeśc makaron czy dla siebie polać sosem rukole ... Moja tesciowa tak robi - patent wydaje sie być fajny ...

Udanej dietetycznej soboty

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

No ja w studenckich czasach byłam .. szczuplejsza ... utrzymywałam 68 bez problemów... Ale naprawde duzo imprezowałąm i były to czasy gdy często wybierałam miedzy piwem wieczorejm a jedzeniem z uwagi na brak kasy A teraz stać mnie na jedno i drugie ...i tyje

Na pytanie zdrowotne - nie odpowiem bo sie nieznam ale życze ci sukcesu w staraniach Za to przypomniałaś mi że miałąm zadać swoje :
Wczoraj czułam lekki ból w prawym jajniku (podejrzewam że to to -w podbrzuszu po jednejstronie).. NAwet nie ból tylko utrzymujace sie pare godzin pulsowanie - czy to jest normalne? Np w ktorejs fazie cyklu ? .Bosze jaka jestem zielona w tym...
A który masz dzień cyklu?
Możliwe, że to opóźniona owulacja, której towarzyszą lekkie kłucia jajników, możliwe też, że to sygnały przed okresowe
U mnie kłucie,rwanie i delikatny ból utrzymuje się już od wtorku bez przerwy,a nigdy tak nie miałam
Stary 2013-03-23, 07:32   #1339
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Asia mnie bardzo często boli jeden jajnik, pulsuje. Czasem nawet jak chodzę to boli bardziej. Mnie boli właśnie w czasie owulacji...Pytałam swego czasu o to gina, bo martwiłam się, że miesiąc w miesiąc takie coś mam i szczerze miałam tego dość, bo utrudniało życie...Powiedział, że to pewnie owulacja i tego się trzymam. Teraz pobolewa nieczęsto.
A kiedy masz @ dostać?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-23, 07:47   #1340
Joanna XL
Zakorzenienie

Cytat:
Asia mnie bardzo często boli jeden jajnik, pulsuje. Czasem nawet jak chodzę to boli bardziej. Mnie boli właśnie w czasie owulacji...Pytałam swego czasu o to gina, bo martwiłam się, że miesiąc w miesiąc takie coś mam i szczerze miałam tego dość, bo utrudniało życie...Powiedział, że to pewnie owulacja i tego się trzymam. Teraz pobolewa nieczęsto.
A kiedy masz @ dostać?
W moim przypadku "miałam dostac"- jakiś tydzień temu No jakby to była owulacja to byłoby super -bo z tego co mówił gin moje cykle były raczej bezowulacyjne czy jakoś tak ... Ja w ogole musze się wybrać do gin - planowałm to na kwiecien/maj ... Może polecicie kogos dobrego w Poznaniu? Wszystkim dotychczasowym miałam coś do zarzucenia

W sumie teraz myśle że ten brak okresu mógł być spowodowany podróżami i zmeczeniem po nich... Tak czy owak uspokoiłyscie mnie wiec dziekuję

U mnie słońce na....dala w brudne okna .. W kuchni już umyłam, w pokoju mam wielkie i M. miał myć... No ale przy mrozie to chyba bez sensu - wiec nie wiem - powiesz firanki żeby nie było widać? Cóz żadna ze mnie jak widać perfekcyjna pani domu
Stary 2013-03-23, 08:08   #1341
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Hey

Wczoraj wieczorem K. dzwonił, żebym sprawdziła jego FB a tam wiadomość od siostry "wracamy we wtorek razem i nie marudź bo zobaczysz" no fanie z 2 dni wyszły 4... Ciekawe co z pracą oni są kompletnie nieodpowiedzialni...

A na swojej poczcie znalazłam wiadomość od rodzinki z Australii właśnie wrócili z podróży z Ameryki Południowej i karnawału w Rio...

Mona trzymaj się my wszystkie chyba jesteśmy już zmęczone tą głupią zimą

Cytat:
niunia no wiesz nie miałam na celu cię demotywować
To nie tak Olu ja bardzo się cieszę z Twoich sukcesów tylko w siebie nie zbyt wierze co przekłada się na wagę cel wydaje mi się tak daleki, że niemożliwy...

Cytat:
Iza ojej biedactwo Kochane Nie smutaj Bo mi tez smutno będzie
dziś chyba mi lepiej

Cytat:
Też mam Avast ale u mnie wszystko ok.

Cytat:
Napisane przez Kinia_Sw Pokaż wiadomość
niunia tez tak mam czasem , ehh nie nawiedzę się kłócić ale czasami nie możemy sobie pozwolić, współczuje Ci że musisz sie opiekować babcia... ja nie wiem czy dała bym rade tak.... mam za słaba psychikę do czegoś takiego....
Łatwo nie jest ale jakoś idzie. Ja mam bardzo twardy charakter mimo tego, że nie wyglądam - problemy pojawiają się gdy to ja zaczynam się łamać a przecież to ja jestem tym co wszystkich do przodu ciągnie. Muszę przepracować sama problemy no i później znów głowa do góry puki sił starczy

Cytat:
Dodam jeszcze ,ze nie dostałam tej pracy co miałam rozmowę w sumie sie tego spodziewałam ... ale i tak smutno .. zwłaszcza że zasadniczo praca poniżej kwalifkacji

niunia co ja mam ci powiedziec - ja sie ostatnio z m. też dogadać nie moge .... Jest niby dobrze - a potem nagle cos A ja sie szybko nakrecam - nawet dzis uciekłam do łazienki obrazona A on nawet nie jest zły - tylko nie bardzo mnie rozumie ... No ale chce rozumieć ... tylko nie rozumie
Asiu szkoda z tą pracą ale jak nie ta to inna a co do tego dogadywania się pięknie to w słowa ubrałaś - u nas też tak jest - czyżbyśmy mieli kryzys roku 5

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!!
Na tego typu dolegliwościach się kompletnie nie znam ale trzymam kciuki żeby się Wam udało

Ja już po kawie i musli z jog., nic mi się nie chce

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 08:22   #1342
ogolnie
Zakorzenienie

Iza mnie też denerwuje zdezorganizowanie w rodzinie...

A tak w ogóle to sobotni dzień czas zacząć...sprzeczką z ojcem jak co tydzień. Wypomniał mi, że nie dał mi kasy na jedzenie, ale na ciuchy...A ja poszłam wczoraj do Biedry, kupiłam kilogram bananów, monte i czekoladowe zajączki, ale dałam to w paczce do córki mojej koleżanki, a parę bananów zostawilam sobie...Afera była o banany Kumacie to Masakra. A kupiłabym za swoją kasę, ale nie chciało mi się iść do bankomatu, a że miałam w portfelu kasę od ojca to bylam jakby uratowana Ten człowiek nigdy nie przestanie mnie zadziwiać...
Stary 2013-03-23, 08:40   #1343
nadalka
Zakorzenienie

Mnie też często bolą jajniki i to bez względu na który dzień cyklu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-23, 09:09   #1344
cherrry2009
Zakorzenienie

77,8kg na 75,3kg - 3 dni. CZEMU TO TYLKO WODA?! Ja chcę tak spalać tłuszcz
Stary 2013-03-23, 09:12   #1345
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherrry2009 Pokaż wiadomość
77,8kg na 75,3kg - 3 dni. CZEMU TO TYLKO WODA?! Ja chcę tak spalać tłuszcz
to co, źle? :p na początku zawsze spada woda:p
Stary 2013-03-23, 10:00   #1346
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
fury powiadasz że dziecię na biwak wosenny pojechało???????? a gdzie pod namioty???????
właśnie o to ostatnio pytałam czy jeżdzi na wycieczki z noclegem? moja patrycja jedzie w maju na zieloną szkołe nad morze....nie będzie jej 4 dni

rozumiem cię bez zbędnych słów ja w pażdzierniku też miałam okropne wyrzuty sumienia, bo pokićkały mi się godziny i spóżniliśmy się 10 mnimut na przedstawienie do przedszkola. matko jakiego miałam moralniaka, na szczeście to był dopiero początek teatrzyku .
a dodam że ja jestem z rodzaju "zegarka szwajcarskiego" i nie cierpię się spóżniać
A, no to teraz kumam A ile Twoja mała ma lat?
Szkoła nie organizowała, ale za to puściłam go w ubiegłe wakacje na dwa turnusy każdy trwał tydzień. Miał wtedy 6,5 roku i bardzo chciał jechać, a jest dość samodzielny i komunikatywny, więc doszłam do wniosku, że ok. Umówiłam się z opiekunami, że będę dzwonić raz dziennie o określonej porze i jakoś to poszło. Teraz, mimo że to tylko 2 noclegi to i tak się boję, bo zimno, bo niby znam kadrę, ale cholera wie. I jeszcze mam doła, bo obiecałam mu przygotować przed wyjazdem jakieś akcesoria do występu (mają tam jakieś przedstawienie na miejscu robić) i k..a nie zdążyłam

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Kwiatuszku, zazdroszczę, ja do zegarka szwajcarskiego mam daleko, spóźniam się b. często ale tak strasznie nienawidzę być spóźniona.. czas mi się rozłazi, a ponadto zawsze mam problem z oszacowaniem ile czasu potrzebuję do wyjścia

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:

Asiu, jeszcze trochę i zdetronizujesz Kwiatuszka no, jestem pod wrażeniem.
Dieta alkoholików brzmi bosko! Myślę, że miałaby wzięcie
600g... to tyle, co nic parę dni i po sprawie. Jej.. 10kg

U nas w ciągu godziny temperatura podskoczyła o cały stopień, czyli jest już JEDYNE -8 patrzę na prognozę i cycki opadają...

Idę sobie zrobić śniadanie, wstałam o 10.00.... gdy nie ma dzieci w domu....

Edytowane przez Furry Sue
Czas edycji: 2013-03-23 o 10:03
Stary 2013-03-23, 10:13   #1347
ogolnie
Zakorzenienie

Ola tak teraz siedzę i się uczę i mi mignęła taka myśl mam zapłon jak maluch, ale dobra
Pogratuluj córce medalu ! Powiedz, że ciotki się cieszą
Stary 2013-03-23, 10:17   #1348
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
To nie tak Olu ja bardzo się cieszę z Twoich sukcesów tylko w siebie nie zbyt wierze co przekłada się na wagę cel wydaje mi się tak daleki, że niemożliwy...
Niuńka, a jakbyś ustawiła sobie bliższy cel? Taki mały, np. 3kg, albo 4? I nie, że osiągniesz w określonym czasie, tylko w ogóle. Wiem, że jestem ostatnią osobą, która może udzielać rad na tym forum ale tak mi wpadło do głowy, więc piszę

Stary 2013-03-23, 10:26   #1349
ogolnie
Zakorzenienie

Iza ta wyżej dobrze prawi Możesz jeszcze na piechotę do mnie wpadać, spacer byś miała taki, że ho ho
Kwiatuszek nie mogę się napatrzeć na Twoje zdjęcia

Dziewczyny mam pytania dwa. Czy owsiankę mogę zjeść wieczorem na kolację? Bez owocu rzecz jasna.
A drugie pytanie mam o hennę Czy któraś z Was robiła kiedyś sama w domu bądź u kosmetyczki rzęsy henną? Ja kupiłam w Rossku ostatnio i chcę dziś nałożyć, ale powiedzcie czy potem można jeszcze podmalować rzęsy tuszem? Po farbowaniu henną? Nigdy tego na oczach nie miałam
Furry kopa dostaniesz za ten awatar
Stary 2013-03-23, 10:28   #1350
Furry Sue
Zadomowienie

A tak btw, to będę miała przymusowy odwyk od wagi... zostawiłam w "nowym domu" i zważę się dopiero w poniedziałek rano, czyli całkiem przepisowo boję się jak diabli

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości