|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1322 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
![]() uszy do góry i się nie poddawaj ![]()
![]() |
#1323 |
Zakorzenienie
|
Iza ojej biedactwo Kochane
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1324 |
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam Was
![]() ![]() ![]() Odpisywać nie mam już siły wybaczcie... Wolałam poświęcić czas na ćwiczenia ![]() Dobrej nocy Robaczki ![]()
#1325 |
Zakorzenienie
|
Eeej...Za każdym razem jak wchodzę tutaj to mi Avast blokuje wirusa
![]() ![]() Joanna dziś też masz romantyczny wieczór? ![]() ![]() A ja właśnie idę za przykładem Carli i śmigam romansować z poduszką ![]() Dobranoc Chudzielce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Zadomowienie
|
monia idzie waga w dół
![]() ![]() ![]() niunia tez tak mam czasem , ehh nie nawiedzę się kłócić ale czasami nie możemy sobie pozwolić, współczuje Ci że musisz sie opiekować babcia... ja nie wiem czy dała bym rade tak.... mam za słaba psychikę do czegoś takiego.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Byłam na obiedzie w restauracji - i dostałam taka porcje że Kate Moss by się nie najadła ![]() Potem zaliczyłam galerie i powiem Wam ze rozmiar to stan umysłu - ja wchodze w 38-40 w zależności od sklepu - a itak miałam wrażenie że mam gruba dupe (wiec ogolnie nie dawaj klapsów bo sie cellulitem zarazisz ![]() Edytowane przez Joanna XL Czas edycji: 2013-03-22 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1328 |
Zadomowienie
|
O matko, co za dzień... odwiozłam dziecko na zbiórkę harcerską (mają weekendowy biwak WIOSENNY
![]() ![]() ![]() Potem chór, niedawno wróciłam, zjadłam jogurt (wiem, nie mogę, ale nic innego nie mam w domu, nocuję dziś "u siebie", lodówka pusta, najlepsze jest to, że nawet kołdry tu nie mam, jakiś szczątek koca został, wszystko już wywiozłam ![]() Czuję się już świetnie, więc od jutra wracam na właściwe tory i zaczynam znów ćwiczyć Milenko i Asiu! ![]() Do jutreka, dziewczęta!
#1329 |
Zakorzenienie
|
Dodam jeszcze ,ze nie dostałam tej pracy co miałam rozmowę
![]() ![]() niunia co ja mam ci powiedziec - ja sie ostatnio z m. też dogadać nie moge .... Jest niby dobrze - a potem nagle cos ![]() ![]() ![]() ogolnie dystans do swojej wagi ? ja do dzis jestem obrażona na portiera w akademiku - że opisujac moja osobe użył wyrażenia "taka grubsza dziewczyna" - przy M. zreszta który mi to powtórzył jako żart ...A ważyłam wtedy pewnie z 70-72 ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- W zwiazku z powyższym ja też się akoholizuje ...a konkretnie winkuje ... i co jest naprawde przerażajace pod dietetyczna szyneczke ... ![]() Edytowane przez Joanna XL Czas edycji: 2013-03-22 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Zadomowienie
|
Asia ja sie tam nie przejmuje ;-) chudne to najwazniejsze coraz bardziej podobam sie sobie i jest cool. M kocha mnie taka jaka jestem i jestem happy....
Dobranoc chudzinki ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 | |
Rozeznanie
|
dzien dobry już jestem
![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:01 ---------- Poprzedni post napisano o 05:30 ---------- monia jak tam u ciebie , w pogodzie oglądałam że - 16 miało u ciebie być ![]() ![]() ![]() fury powiadasz że dziecię na biwak wosenny pojechało???????? a gdzie pod namioty??????? ![]() właśnie o to ostatnio pytałam czy jeżdzi na wycieczki z noclegem? moja patrycja jedzie w maju na zieloną szkołe nad morze....nie będzie jej 4 dni ![]() ---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() a dodam że ja jestem z rodzaju "zegarka szwajcarskiego" i nie cierpię się spóżniać
![]() |
#1332 |
Zakorzenienie
|
Witajcie. Ja wczoraj nic nie pisalam bo nie dostalam zadnych powiadomien o postach a korzystam z komorki.
Na dodatek rozwalilam wczoraj buty i jestem zla.poprostu pekla mi cala podeszwa i uwaga okazalo sie ze w srodku jest styropian. Teraz wzielam TLF i zaraz zrobie owsianke a teraz kawe pije. Potem jakies jedzenie na wyklady zrobic i jade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1333 |
Zakorzenienie
|
no co Ty nie powiesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1334 |
Zakorzenienie
|
nadalko kwiatuszku mozna na Was liczyć że do porannej kawy bedzie co poczytać
![]() Za oknem tylko -9 - trzeci dzień wiosny ![]() Zostałam nagrodzona za wczorajszy umiar i za wybór restauracji dla anorektówków ....Do wymarzonej granicy - 600 g ... Odliczam do konca do tych 75 ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Może powinnam opatentować diete alkoholików ? Bo patrzac po ostatnich dwóch dniach to moja waga ruszyła z kopyta mimo/dzieki winku... No a wczoraj zachowałam wyjatkowy rozsądek (na ogół jak pije to dietetyczne hamulce mi puszczaja) i mimo że w domu były czekoladowe jajka z kremem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!!!
Ja dziś zaliczyłam już kawe i 2 kanapki żytniego chleba z szynką i jogurt....więc treściwe śniadanko ![]() A tak wogóle to musze Wam napisać że bardzo dziwnie się czuje od tygodnia,mam dziwne kłucie w jajnikach i boli mnie podbrzusze ale to taki dziwny ból jak przed okresem ale mniejszy...hmm nigdy tak nie miałam,bolą mnie piersi,w środe mam okres dostać i jeżeli nie dostane to biegne po test...oby się nam udało za pierwszym razem ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1336 | |
Zakorzenienie
|
Siadam do niemieckiego, potem A6W i 2 sniadanko z m. (do tej pory to może wstanie
![]() Rozważam zrobienie dzis killerka - ale troche sie boje reakcji M. na to szaleństwo z bieganiem w miejscu, skakaniem itd...A na obiad przewiduje spaghetti ![]() Udanej dietetycznej soboty ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() Na pytanie zdrowotne - nie odpowiem bo sie nieznam ale życze ci sukcesu w staraniach ![]() Wczoraj czułam lekki ból w prawym jajniku (podejrzewam że to to -w podbrzuszu po jednejstronie).. NAwet nie ból tylko utrzymujace sie pare godzin pulsowanie - czy to jest normalne? Np w ktorejs fazie cyklu ? .Bosze jaka jestem zielona w tym... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1337 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Joanna cellulitem ja się już zaraziłam sto lat temu, ale kurka nie wiem od kogo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja nie chcę nic mówić, ale skoro Ty taka laska odchudzona jesteś, to śmigaj do shopu z bielizną, kup coś ładnego na noc ![]() ![]() ![]() Kwiatuszek u mnie dziś -13 było, a teraz leci w górę, bo słońce dziś napierdziela, że hej ![]() ![]() ![]() ![]() Kinia No waga POWOLI leci w dół, ale dziś już w górę, bo wczoraj wyjątkowo nie zaliczyłam ani razu kibelka ![]() Furry ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możliwe, że to opóźniona owulacja, której towarzyszą lekkie kłucia jajników, możliwe też, że to sygnały przed okresowe ![]() U mnie kłucie,rwanie i delikatny ból utrzymuje się już od wtorku bez przerwy,a nigdy tak nie miałam ![]()
![]() |
#1339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kiedy masz @ dostać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W sumie teraz myśle że ten brak okresu mógł być spowodowany podróżami i zmeczeniem po nich... Tak czy owak uspokoiłyscie mnie wiec dziekuję ![]() U mnie słońce na....dala w brudne okna .. W kuchni już umyłam, w pokoju mam wielkie i M. miał myć... No ale przy mrozie to chyba bez sensu - wiec nie wiem - powiesz firanki żeby nie było widać? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1341 | ||||
Rozeznanie
|
Hey
![]() Wczoraj wieczorem K. dzwonił, żebym sprawdziła jego FB a tam wiadomość od siostry "wracamy we wtorek razem i nie marudź bo zobaczysz" no fanie z 2 dni wyszły 4... Ciekawe co z pracą oni są kompletnie nieodpowiedzialni... A na swojej poczcie znalazłam wiadomość od rodzinki z Australii właśnie wrócili z podróży z Ameryki Południowej i karnawału w Rio... Mona trzymaj się ![]() ![]() To nie tak Olu ja bardzo się cieszę z Twoich sukcesów tylko w siebie nie zbyt wierze co przekłada się na wagę ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja już po kawie i musli z jog., nic mi się nie chce ![]()
![]() |
#1342 |
Zakorzenienie
|
Iza mnie też denerwuje zdezorganizowanie w rodzinie...
A tak w ogóle to sobotni dzień czas zacząć...sprzeczką z ojcem jak co tydzień. Wypomniał mi, że nie dał mi kasy na jedzenie, ale na ciuchy...A ja poszłam wczoraj do Biedry, kupiłam kilogram bananów, monte i czekoladowe zajączki, ale dałam to w paczce do córki mojej koleżanki, a parę bananów zostawilam sobie...Afera była o banany ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1345 |
Zakorzenienie
|
to co, źle? :p na początku zawsze spada woda:p
|
![]() ![]() |
![]() |
#1346 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szkoła nie organizowała, ale za to puściłam go w ubiegłe wakacje na dwa turnusy każdy trwał tydzień. Miał wtedy 6,5 roku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Kwiatuszku, zazdroszczę, ja do zegarka szwajcarskiego mam daleko, spóźniam się b. często ale tak strasznie nienawidzę być spóźniona.. czas mi się rozłazi, a ponadto zawsze mam problem z oszacowaniem ile czasu potrzebuję do wyjścia ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
![]() Dieta alkoholików brzmi bosko! ![]() ![]() 600g... to tyle, co nic ![]() ![]() U nas w ciągu godziny temperatura podskoczyła o cały stopień, czyli jest już JEDYNE -8 ![]() Idę sobie zrobić śniadanie, wstałam o 10.00.... ![]()
Keep on rockin'! ![]() 78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65! https://www.facebook.com/taauhandicraft/ Edytowane przez Furry Sue Czas edycji: 2013-03-23 o 10:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1347 |
Zakorzenienie
|
Ola tak teraz siedzę i się uczę i mi mignęła taka myśl
![]() ![]() Pogratuluj córce medalu ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1349 |
Zakorzenienie
|
Iza ta wyżej dobrze prawi
![]() ![]() Kwiatuszek nie mogę się napatrzeć na Twoje zdjęcia ![]() Dziewczyny mam pytania dwa. Czy owsiankę mogę zjeść wieczorem na kolację? Bez owocu rzecz jasna. A drugie pytanie mam o hennę ![]() ![]() Furry kopa dostaniesz za ten awatar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Zadomowienie
|
A tak btw, to będę miała przymusowy odwyk od wagi... zostawiłam w "nowym domu" i zważę się dopiero w poniedziałek rano, czyli całkiem przepisowo
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.