|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9
Cytat:
Obczaj te cadety i daj znać co i jak ![]() Mnie w karmieniu piersią cieszy to, że je się takie lekkie rzeczy. Ja mam tak, że jak jem lekko, gotowane mięsko itp. to szybko tracę na wadze. Moje diety tak właśnie wyglądają. A najlepsze jest to, że jak jestem na diecie to jem do oporu, czyli nie chodzę głodna, a i tak chudnę |
|
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mi tez szary sie podoba no ale dziekuje bardzo to prac i sie denerwowac hahaha |
|
|
|
|
#1353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
Może da radę na nowy Moi rodzice się dorzucają. A mama męża powiedziała, że jak się dziecko urodzi, to dostaniemy pieniądze :P Jakby wszystko się kupowało po porodzie :P no ale dobra
|
||
|
|
|
#1354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
hahhaa bo tak to napewno taniej )
|
||
|
|
|
#1355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też mnie przeraża karmienie piersią bo nie wiem co mi będzie wolno jeść, pić itp, a też jestem wybredna i nie wszystko mi smakuje. |
|
|
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi sie ze juz lepiej kupic z fotelikiem niz bez bo to kwestia 200 zl może? ale mogę sie mylić bo rzuciła mi sie w oczy cena bez fotelika chyba raz.. :P
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() Dobrze ze nie jestem sama.. bo z tego jak sobie mysle co teraz jem... a czego z tego nie bede mogla jesc... to chyba bym wszystko musiala wykluczyc.. trudno sprobojemy zawsze mozna sie na MM przerzucić Dobra jeszcze chwile i lece bo juz prawie 12. |
|
|
|
|
#1357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy używanym nie masz pewności, że nie brał udziału w wypadku np. Wg mnie za duże ryzyko, bo tu chodzi o bezpieczeństwo. Gdzie w wózku używanym chodzi tylko o wygląd w sumie. Czasami używane są jak nowe prawie. Ja na razie takiego nie znalazłam, albo mam za duże wymagania albo źle trafiałam. Cytat:
A jaki fotelik maxi-cosi? Może city? I to już jest gondola, spacerówka, adaptery do fotelika i fotelik? A jak z torbą do wozka, moskitierą, folią przeciwdeszczową? I czy mogłabyś podać dokładnie gdzie jest ta hurtownia. Mam kuzynkę w Krakowie i kiedyś zaoferowała się, że kupi jak coś będę chciała |
||
|
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
No i zapomnialam helllooollll witam sie w 24 tyg wedlug OM !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#1359 |
|
Zadomowienie
|
Dotkaaa pisałaś, że dziś się do pepco wybierasz
Mam do Ciebie prośbę Mogłabyś przy okazji sprawdzić czy są tam takie rzeczy jak kołderki, poduszeczki, pościele dla dziecka do łóżeczka? Bom ciekawa
|
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
jak ktos ma poduszke powietrzna z przodu to mozna fotelik montowac z przodu tez czy tylko z tylu?
|
|
|
|
#1361 |
|
Zadomowienie
|
Podobno jak poduszka powietrzna jest włączona to z przodu nie można montować fotelika.
|
|
|
|
#1362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Lecę się ogarnąć i chatkę też Będę później ze zdjęciami w klubie pa!
|
||
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Gratki za tydzień. W takim wypadku montujemy z tyłu, chyba że wyłączysz poduszkę z przodu.
|
|
|
|
#1364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co do wozka to tak jest fotelik maxi-cosi City tu masz link na allegro mozna tez zamowic to jest kawalek za Krakowem w Bochni![]() http://allegro.pl/wozek-navington-ca...112767984.html oo i wlasnie doczytalam ze jest wszystko adaptery,folie itp wiec calutki zestaw za 1685 i wsumie przesylka "tylko"25 zl wiec tez nie strasznie duzo![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- tylko nie ma torby,chyba ze nie doczytalam ale chyba nie ma. Ale to mozna wybaczyc hihi |
||
|
|
|
#1365 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do pozniej byee
|
|
|
|
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe czy da się dokupić do cadeta torbę? |
|
|
|
|
#1368 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nigdy nie odbieraj nikomu nadziei ! Może to jedyne co mu pozostało ! 12.06.2010![]() Edytowane przez eveewe Czas edycji: 2013-03-31 o 21:30 |
|||
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy w spacerówce jest ten pas co rozdziela nóżki?
|
|
|
|
|
#1370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Katarek muszę obczaic bo nie slyszalam Cytat:
Ide na spacer,bo pogoda super.
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zmuła
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: na stronie z wozkami sa takei wymiary: siedzisko (sxg): 32x26,5cm wysokość oparcia: 47cm długość powierzchni leżącej:90cm długość podnóżka: 17,5cm
Nigdy nie odbieraj nikomu nadziei ! Może to jedyne co mu pozostało ! 12.06.2010![]() Edytowane przez eveewe Czas edycji: 2013-03-23 o 12:35 |
|
|
|
|
#1373 |
|
Wtajemniczenie
|
za wszystkie rozpoczęte tygodnie![]() Wróciłam z TZ ze spacerku, pomimo słońca mróz okropny aż nos boli ![]() Neni należą ci sie Uratowalas mi życie kochana dzisiaj. Dostaje telefon 9:30 ze znajomi wpadną za pól godziny! Ja panika bo oboje z TZ w pizamach i sajgon w chacie ![]() I przypomnialam sobie o twoim sposobie na mycie podłogi, ja psikalam a mąż jechał mopem. Poszło blyskawca. A znajomi przyszli po 15 min Nie lubię takich wizyt, chociaż może bym inaczej mówiła jak bym miała zawsze błysk w domu hehe
|
|
#1374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystkie te trzy rzeczy chcę sama wybrać,a nie prosić po porodzie kogoś na szybko by kupował takie jakie się trafi gdzieś,albo czekać na przesyłkę z allegro Próbki mleka jak dostanę to fajnie,ale nie zamierzam na to liczyć,bo mogę nie dostać najzwyczajniej w świecie,pozatym chcę sama wybrać jak już pisałam i nie uważam żeby w to było jak piszesz bezsensu Wiesz,każdy ma swoje zdanie, ja akurat wcale nie chcę mieć wszytskiego,bo to 1 ciąża,bo wiem,że połowa rzeczy może się nie przydać,ale rzeczy do karmienia mam przemyślane co jak i dlaczego. Co do sterylizatora i podgrzewacza się zgadzam, wystarczy wrzątek a do podgrzewania ciepła woda
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Planujesz kupić inny wózek dla małej? |
|
|
|
|
#1376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1377 |
|
Wtajemniczenie
|
My już po spacerku
-9,0C jest u nas i zimno!Co do wózka to właśnie wahaliśmy sie między x landerem x move ( meżowi się bardziej podoba, ze względu na koła) , ja bardziej cadet ( jemu się natomiast nie podoba) a fotelik bym chciała taki http://allegro.pl/navington-cadet-3w...103023157.html My będziemy trochę jeździć i boję się, że cadet sobie na nierównym terenie nie poradzi... http://allegro.pl/navington-cadet-3w...103023248.html tu macie fajną ofertę z Citi aaaa wczoraj miałam studniówkę ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez karolajn1987 Czas edycji: 2013-03-23 o 12:58 |
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam od lekarza i okazało się, że wyniki spirometrii (badanie pojemności płuc przy astmie) wcale nie są takie kolorowe i minimum raz w miesiącu mam się stawiać na kontrolę.
Przepisała mi jakiś steryd do nosa nieszkodliwy dla dzidziola+ inhalator.. o lekach na alergię mogę zapomnieć, więc będę się niesamowicie męczyć przed porodem Ale potem wpadłam na chwilę do lumpka i patrzcie jakie rzeczy kupiłam Bezikowi ![]() -To z panterką maleńkie, ale nie mogłam się opanować, najwyżej komuś dam czy na allegro puszczę ![]() - większy pajacyk z napisem "I love daddy and daddy loves me" - 2x spodenki- jedne dresiki szare (Tż ma praktycznie identyczne więc będzie podobienstwo)+ jeansy ![]() - 2x body. Jedne z murzynami Jejku dziewczyny przez tą chorobę powiem Wam szczerze mniej siedzę z Wami i komentuję, musicie mi wybaczyć, ale jestem i czytam
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam jeszcze taki pajacyk I LOVE DADDY
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
słodkie, a ta czapeczka
Jedyne co to mój apetyt na słodkie nie jest tak rozbudowany w czasie choroby jak bez niej, więc chociaż tyle pożytku z tego
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

) I wybieracie 3w1? z Fotelikiem Maxi-Cosi?

Mogłabyś przy okazji sprawdzić czy są tam takie rzeczy jak kołderki, poduszeczki, pościele dla dziecka do łóżeczka? Bom ciekawa 

Dziękuję 
Wszystkie te trzy rzeczy chcę sama wybrać,a nie prosić po porodzie kogoś na szybko by kupował takie jakie się trafi gdzieś,albo czekać na przesyłkę z allegro