Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-23, 11:24   #1351
idzia111
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
ja jak bylam w odwiedzinach u kuzynki to ona miala takie lozeczko z ta szuflada i nie narzekala bez problemu stala przodem do niego i wyciagala malego.A faktycznie duzo rzeczy tam pochowala,pampersy itp.

A te co chca Cadeta ,to ktory kolor bo ja musze jechac je ogladnac na necie podoba mi sie fiolet ale niewiem.. ) I wybieracie 3w1? z Fotelikiem Maxi-Cosi?

Wogole to dziwnie moze zabrzmiec ale.. przeraza mnie karmienie piersia ogolnie nie ze dziecko ssa,ze bedzie ból popekane brodawy czy cos tylko to ile rzeczy nie bede mogla jesc! jak ja juz teraz jestem mega wybredna a co dopiero pozniej eh...

Obczaj te cadety i daj znać co i jak

Mnie w karmieniu piersią cieszy to, że je się takie lekkie rzeczy. Ja mam tak, że jak jem lekko, gotowane mięsko itp. to szybko tracę na wadze. Moje diety tak właśnie wyglądają. A najlepsze jest to, że jak jestem na diecie to jem do oporu, czyli nie chodzę głodna, a i tak chudnę
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 11:24   #1352
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Ja wrzucałam wymiary, faktycznie są mniejsze, ale wózek jest bardzo stabilny.

My myślimy, żeby kupić oddzielnie fotelik - używany, bo to sporo zmniejsza koszt wózka. Chcemy dokupić maxi cosi cabrio fix. A kolor... mi się podoba szary chyba najbardziej. Ale nie widziałam innych na żywo, więc to też robi swoje
a w jakich cenach sa u Ciebie? bo u mnie w hurtowni lekko za Krakowem jest juz z fotelikiem maxi-cosi za ok. 1600 zl.

No mi tez szary sie podoba no ale dziekuje bardzo to prac i sie denerwowac hahaha

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 11:26   #1353
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
a mi nnie przeszkadza ze kola sa mniejsze,dzieki temu podobno sie super prowadzi.zreszta jaki on jest maly jak sie go zlozy tez! super jak dla mnie i malego bagaznika haha ) tylko trzeba dokupic do fotelika te zaczepy takie pani w smyku mowila ze ok 90 zl kosztuja.. niewiem jak one sie nazywaja..
adaptery? Na allegro są po 45 zł, może na gumtree będą jakieś używki

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
a w jakich cenach sa u Ciebie? bo u mnie w hurtowni lekko za Krakowem jest juz z fotelikiem maxi-cosi za ok. 1600 zl.

No mi tez szary sie podoba no ale dziekuje bardzo to prac i sie denerwowac hahaha
też coś w tych cenach. Pomyślimy jeszcze Może da radę na nowy Moi rodzice się dorzucają. A mama męża powiedziała, że jak się dziecko urodzi, to dostaniemy pieniądze :P Jakby wszystko się kupowało po porodzie :P no ale dobra

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 11:27   #1354
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Obczaj te cadety i daj znać co i jak

Mnie w karmieniu piersią cieszy to, że je się takie lekkie rzeczy. Ja mam tak, że jak jem lekko, gotowane mięsko itp. to szybko tracę na wadze. Moje diety tak właśnie wyglądają. A najlepsze jest to, że jak jestem na diecie to jem do oporu, czyli nie chodzę głodna, a i tak chudnę
jak je gdzies spotkam to napewno dam Wam znac,bo wsumie nie wiem kiedy wozek bedziemy kupowac ale napewno nie teraz jeszcze.w smyku byl ten zielony ale strasznie razil po oczach:P
Cytat:
adaptery? Na allegro są po 45 zł, może na gumtree będą jakieś używki
No wlasnie adaptery,no dlatego napisalam ze w smyku ok 90 zl hahhaa bo tak to napewno taniej )

Zuza

Razem
Stary 2013-03-23, 11:29   #1355
malinka0525
Zadomowienie

Cytat:
ja jak bylam w odwiedzinach u kuzynki to ona miala takie lozeczko z ta szuflada i nie narzekala bez problemu stala przodem do niego i wyciagala malego.A faktycznie duzo rzeczy tam pochowala,pampersy itp.

A te co chca Cadeta ,to ktory kolor bo ja musze jechac je ogladnac na necie podoba mi sie fiolet ale niewiem.. ) I wybieracie 3w1? z Fotelikiem Maxi-Cosi?

Wogole to dziwnie moze zabrzmiec ale.. przeraza mnie karmienie piersia ogolnie nie ze dziecko ssa,ze bedzie ból popekane brodawy czy cos tylko to ile rzeczy nie bede mogla jesc! jak ja juz teraz jestem mega wybredna a co dopiero pozniej eh...
Wydaje mi się, że wszystko zależy od tego jakie łóżeczko z szufladą się wybierze. Bo faktycznie te które mają szuflady na kółkach mogą być nie wygodne bo dosięgają niemalże całkowicie do podłogi. A takie wysuwane jak normalne szuflady będą ok.

Też mnie przeraża karmienie piersią bo nie wiem co mi będzie wolno jeść, pić itp, a też jestem wybredna i nie wszystko mi smakuje.

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 11:32   #1356
d0tkaaa
Zakorzenienie

wydaje mi sie ze juz lepiej kupic z fotelikiem niz bez bo to kwestia 200 zl może? ale mogę sie mylić bo rzuciła mi sie w oczy cena bez fotelika chyba raz.. :P

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że wszystko zależy od tego jakie łóżeczko z szufladą się wybierze. Bo faktycznie te które mają szuflady na kółkach mogą być nie wygodne bo dosięgają niemalże całkowicie do podłogi. A takie wysuwane jak normalne szuflady będą ok.

Też mnie przeraża karmienie piersią bo nie wiem co mi będzie wolno jeść, pić itp, a też jestem wybredna i nie wszystko mi smakuje.
Ona miala wysuwane ,bez kolek z tego co pamietam
Dobrze ze nie jestem sama.. bo z tego jak sobie mysle co teraz jem... a czego z tego nie bede mogla jesc... to chyba bym wszystko musiala wykluczyc.. trudno sprobojemy zawsze mozna sie na MM przerzucić

Dobra jeszcze chwile i lece bo juz prawie 12.

Zuza

Razem
Stary 2013-03-23, 11:32   #1357
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wrzucałam wymiary, faktycznie są mniejsze, ale wózek jest bardzo stabilny.

My myślimy, żeby kupić oddzielnie fotelik - używany, bo to sporo zmniejsza koszt wózka. Chcemy dokupić maxi cosi cabrio fix. A kolor... mi się podoba szary chyba najbardziej. Ale nie widziałam innych na żywo, więc to też robi swoje
Zrobicie jak zechcecie, ale ja wolałabym kupić wózek używany niż uzywany fotelik. A fotelik kupić nowy. Ewentualnie jeżeli masz możliwość kupić uzywany ze sprawdzonego źródła. Ja takiego nie mam, a też mam zamiar kupić lepszy fotelik i liczę się z tym, że będzie to koszt rzędu 400-500zł.

Przy używanym nie masz pewności, że nie brał udziału w wypadku np. Wg mnie za duże ryzyko, bo tu chodzi o bezpieczeństwo. Gdzie w wózku używanym chodzi tylko o wygląd w sumie. Czasami używane są jak nowe prawie.

Ja na razie takiego nie znalazłam, albo mam za duże wymagania albo źle trafiałam.

Cytat:

to bardzo dobra cena A jaki fotelik maxi-cosi? Może city? I to już jest gondola, spacerówka, adaptery do fotelika i fotelik? A jak z torbą do wozka, moskitierą, folią przeciwdeszczową? I czy mogłabyś podać dokładnie gdzie jest ta hurtownia. Mam kuzynkę w Krakowie i kiedyś zaoferowała się, że kupi jak coś będę chciała
Stary 2013-03-23, 11:34   #1358
d0tkaaa
Zakorzenienie

No i zapomnialam helllooollll witam sie w 24 tyg wedlug OM !!!!!!!!!!!!!!!

Zuza

Razem
Stary 2013-03-23, 11:35   #1359
malinka0525
Zadomowienie

Dotkaaa pisałaś, że dziś się do pepco wybierasz Mam do Ciebie prośbę Mogłabyś przy okazji sprawdzić czy są tam takie rzeczy jak kołderki, poduszeczki, pościele dla dziecka do łóżeczka? Bom ciekawa

Milenka
Stary 2013-03-23, 11:36   #1360
d0tkaaa
Zakorzenienie

jak ktos ma poduszke powietrzna z przodu to mozna fotelik montowac z przodu tez czy tylko z tylu?

Zuza

Razem
Stary 2013-03-23, 11:38   #1361
malinka0525
Zadomowienie

Cytat:
jak ktos ma poduszke powietrzna z przodu to mozna fotelik montowac z przodu tez czy tylko z tylu?
Podobno jak poduszka powietrzna jest włączona to z przodu nie można montować fotelika.

Milenka
Stary 2013-03-23, 11:39   #1362
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Tylko z tyłu, chyba, że jest opcja wyłączenia poduszki.

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Lecę się ogarnąć i chatkę też Będę później ze zdjęciami w klubie pa!

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 11:41   #1363
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Gratki za tydzień. W takim wypadku montujemy z tyłu, chyba że wyłączysz poduszkę z przodu.
Stary 2013-03-23, 11:43   #1364
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dotkaaa pisałaś, że dziś się do pepco wybierasz Mam do Ciebie prośbę Mogłabyś przy okazji sprawdzić czy są tam takie rzeczy jak kołderki, poduszeczki, pościele dla dziecka do łóżeczka? Bom ciekawa
Pewnie,zobacze
Cytat:
Zrobicie jak zechcecie, ale ja wolałabym kupić wózek używany niż uzywany fotelik. A fotelik kupić nowy. Ewentualnie jeżeli masz możliwość kupić uzywany ze sprawdzonego źródła. Ja takiego nie mam, a też mam zamiar kupić lepszy fotelik i liczę się z tym, że będzie to koszt rzędu 400-500zł.

Przy używanym nie masz pewności, że nie brał udziału w wypadku np. Wg mnie za duże ryzyko, bo tu chodzi o bezpieczeństwo. Gdzie w wózku używanym chodzi tylko o wygląd w sumie. Czasami używane są jak nowe prawie.

Ja na razie takiego nie znalazłam, albo mam za duże wymagania albo źle trafiałam.

to bardzo dobra cena A jaki fotelik maxi-cosi? Może city? I to już jest gondola, spacerówka, adaptery do fotelika i fotelik? A jak z torbą do wozka, moskitierą, folią przeciwdeszczową? I czy mogłabyś podać dokładnie gdzie jest ta hurtownia. Mam kuzynkę w Krakowie i kiedyś zaoferowała się, że kupi jak coś będę chciała
oo z tym nowym fotelikiem tez sie zgadzam.. nigdy nic nie wiadomo co do uzywek.

co do wozka to tak jest fotelik maxi-cosi City tu masz link na allegro mozna tez zamowic to jest kawalek za Krakowem w Bochni

http://allegro.pl/wozek-navington-ca...112767984.html

oo i wlasnie doczytalam ze jest wszystko adaptery,folie itp wiec calutki zestaw za 1685 i wsumie przesylka "tylko"25 zl wiec tez nie strasznie duzo

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

tylko nie ma torby,chyba ze nie doczytalam ale chyba nie ma.
Ale to mozna wybaczyc hihi

Zuza

Razem
Stary 2013-03-23, 11:45   #1365
malinka0525
Zadomowienie

Cytat:
Pewnie,zobacze
Dziękuję

Milenka
Stary 2013-03-23, 11:47   #1366
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Gratki za tydzień. W takim wypadku montujemy z tyłu, chyba że wyłączysz poduszkę z przodu.
no wlasnie wiedzialam a ojciec sie ze mna kłoci ze mozna eh.. Drazni mnie i juz mowi ze musi mama zrobic u nich w szafie polke zeby sie wszystko pomiescilo dla dziecka ehhhhhhhhh rozumiem ze chce pomoc ALE niech zrozumie ze ja sie pomieszcze bo kupujemy jeszcze komode o boShhee... Niewazne... musialam to napisac,ide sie kompac bo sie nie wyrobie z niczym do pozniej byee

Zuza

Razem
Stary 2013-03-23, 11:51   #1367
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie wiedzialam a ojciec sie ze mna kłoci ze mozna eh.. Drazni mnie i juz mowi ze musi mama zrobic u nich w szafie polke zeby sie wszystko pomiescilo dla dziecka ehhhhhhhhh rozumiem ze chce pomoc ALE niech zrozumie ze ja sie pomieszcze bo kupujemy jeszcze komode o boShhee... Niewazne... musialam to napisac,ide sie kompac bo sie nie wyrobie z niczym do pozniej byee
To powiedz mu, że jak zamontujesz malucha tyłem do kierunku jazdy (bo tak jeżdżą maluszki), a nie daj Boże będzie stłuczka czy wypadek i poduszka wystrzeli to zgniecie malucha. Zresztą za taką jazdę jest mandat, chyba, że wyłączysz poduszkę.

Ciekawe czy da się dokupić do cadeta torbę?
Stary 2013-03-23, 12:07   #1368
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Witam
Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Neni - przeglądałam tą Twoją wyprawkę i mam dwie sugestie:
1. przemyśl Fridę - miałam przy Norbercie i wprawdzie jej skuteczność jest bez zarzutu, ale jednak zarazki przez ten gąbkowy filtr przechodzą, bo zawsze po odglucaniu byłam chora ja - infekcji bezkatarowych od Norberta nie łapałam... Moje koleżanki potwierdzają. Ja dzięki koleżankowym rekomendacjom tym razem zakupię katarek - część mam jest nieprzekonana, ale on działa jeszcze lepiej niż Frida i nie ma ryzyka infekcji u rodzica.
potwierdzam, katarek rewelacja. Tez mamy fride i lezy, a z katarkiem szybko, umyje wysusze i juz.

Cytat:
ł

Aaaaaa już wczoraj miłam pytać - KTO SIĘ ZASTANAWIAŁ NAD NAVINGTONEM CADET?????

Macałam, oglądałam przedwczoraj - genialny!!! Koleżanka śmiga nim 3 miesiąc, wybrali piękną bałą gondolę, pomarańczowy fotelik i chyba niebieską czy granatową spacerówkę - mówi, że lekki, świetnie się składa, łatwy w prowadzeniu, a doświadczona, bo to 3 synuś
ja mam ponizej mlodej zdjecie w nim.

Cytat:
a mi nnie przeszkadza ze kola sa mniejsze,dzieki temu podobno sie super prowadzi.zreszta jaki on jest maly jak sie go zlozy tez! super jak dla mnie i malego bagaznika haha ) tylko trzeba dokupic do fotelika te zaczepy takie pani w smyku mowila ze ok 90 zl kosztuja.. niewiem jak one sie nazywaja..
ja za adaptery do nosidla placilam 45 zl, poszukaj na necie, lub w innym sklepie niz smyk, bo 90 zl to duzo.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013

Edytowane przez eveewe
Czas edycji: 2013-03-31 o 21:30
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 12:12   #1369
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Witam

potwierdzam, katarek rewelacja. Tez mamy fride i lezy, a z katarkiem szybko, umyje wysusze i juz.

ja mam ponizej mlodej zdjecie w nim.

ja za adaptery do nosidla placilam 45 zl, poszukaj na necie, lub w innym sklepie niz smyk, bo 90 zl to duzo.
Kochana moja, cudowna kobieto Zmierz w środku spacerówkę Cadeta i napisz jakie ma wymiary siedzisko? Czy w spacerówce jest ten pas co rozdziela nóżki?
Stary 2013-03-23, 12:14   #1370
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
misiaczka, roxi, Persephone, elaine gratuluję nowych tygodni

Elaine co do Fridy też tak słyszałam od koleżanki.. bardzo dobrze oczyszcza, ale później mamuśka ma problemy z gardłem, łapie zarazki..więc albo lepiej szukać innego sposobu albo poświęcić się dla maluszka
to nie ja od Fridy
A Katarek muszę obczaic bo nie slyszalam

Cytat:
gratulacje.

Ide na spacer,bo pogoda super.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 12:22   #1371
Margosia__
Zakorzenienie

Ale zmuła

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 12:31   #1372
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Kochana moja, cudowna kobieto Zmierz w środku spacerówkę Cadeta i napisz jakie ma wymiary siedzisko? Czy w spacerówce jest ten pas co rozdziela nóżki?
kochana moja jakie wymiary cala dlugosc i szerokosc? przypomnij sie jutro bo mam w garazu ja teraz, bo maz ganek szpachluje. Tak jest pas rozdzielajacy nozki, bo w niego wpinasz pasy
Edit: na stronie z wozkami sa takei wymiary:
siedzisko (sxg): 32x26,5cm
wysokość oparcia: 47cm
długość powierzchni leżącej:90cm
długość podnóżka: 17,5cm

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013

Edytowane przez eveewe
Czas edycji: 2013-03-23 o 12:35
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 12:40   #1373
misiaczka555
Wtajemniczenie

za wszystkie rozpoczęte tygodnie

Wróciłam z TZ ze spacerku, pomimo słońca mróz okropny aż nos boli

Neni należą ci sie
Uratowalas mi życie kochana dzisiaj.
Dostaje telefon 9:30 ze znajomi wpadną za pól godziny!
Ja panika bo oboje z TZ w pizamach i sajgon w chacie
I przypomnialam sobie o twoim sposobie na mycie podłogi, ja psikalam a mąż jechał mopem. Poszło blyskawca. A znajomi przyszli po 15 min
Nie lubię takich wizyt, chociaż może bym inaczej mówiła jak bym miała zawsze błysk w domu hehe

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 12:45   #1374
czerwony_balonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Wiesz co i butelki i mleko możesz kupić po porodzie. Mleko tym bardziej nie ma sensu przed kupować. Czasem dostaje się tyle próbek, że nie nadążasz tego zużywać. Ja dwa pudełka musiałam wyrzucić bo się termin skończył. Dziewczyny nie przesadzajcie. Ja wiem, że pierwsza ciąża to chce się mieć wszystko też tak miałam. Podgrzewacza ani razu nie użyłam. Karmiłam piersią, a jak przeszłam na butelkę to wcale mi nie był potrzebny. Sterylizator mam i go używałam fajna sprawa. Ale można sterylizować w garnku z wodą. Odciągacz dobra sprawa ale można po porodzie kupić.

Ja miałam ręczny aventa z oszczędności kupiłam taki a nie elektryczny. Nie narzekałam. Owszem trzeba się namachać i więcej energii zużyć niż przy elektrycznym, ale on mi się sprawdzał bez problemów.
A ja wolę kupić przed porodem butelki, odciągacz i opakowanie mleka (w razie czego) i wcale nie uważam tego za przesadę Wszystkie te trzy rzeczy chcę sama wybrać,a nie prosić po porodzie kogoś na szybko by kupował takie jakie się trafi gdzieś,albo czekać na przesyłkę z allegro Próbki mleka jak dostanę to fajnie,ale nie zamierzam na to liczyć,bo mogę nie dostać najzwyczajniej w świecie,pozatym chcę sama wybrać jak już pisałam i nie uważam żeby w to było jak piszesz bezsensu Wiesz,każdy ma swoje zdanie, ja akurat wcale nie chcę mieć wszytskiego,bo to 1 ciąża,bo wiem,że połowa rzeczy może się nie przydać,ale rzeczy do karmienia mam przemyślane co jak i dlaczego. Co do sterylizatora i podgrzewacza się zgadzam, wystarczy wrzątek a do podgrzewania ciepła woda
Stary 2013-03-23, 12:48   #1375
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
kochana moja jakie wymiary cala dlugosc i szerokosc? przypomnij sie jutro bo mam w garazu ja teraz, bo maz ganek szpachluje. Tak jest pas rozdzielajacy nozki, bo w niego wpinasz pasy
Edit: na stronie z wozkami sa takei wymiary:
siedzisko (sxg): 32x26,5cm
wysokość oparcia: 47cm
długość powierzchni leżącej:90cm
długość podnóżka: 17,5cm

jutro się przypomnę. Mi chodzi o wymiar tego siedzenia na którym jest pupa dziecka, bez oparcia.

Planujesz kupić inny wózek dla małej?
Stary 2013-03-23, 12:51   #1376
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
łóżeczko na pewno z szufladą? mnie wkurzało u kuzynki, że przez szufladę nie da się podejść do łózeczka, bo stopy nie mają gdzie wejść... i trzeba stać bokiem
Cytat:
Na pewno z szufladą. Innej opcji nie biorę pod uwagę bo chciałabym mieć dodatkową przestrzeń do przechowywania takich rzeczy jak pościel maluszka, pieluchy, kocyki itp. A w tym łóżeczku myślę że będzie ok bo pomiędzy szufladą a podłogą jest jeszcze sporo miejsca i myślę, że moje stopy się tam zmieszczą gdy będę do łóżeczka podchodzić
Ja mialam dwa razy z szuflada na rolkach i dwa razy pozbylam sie dziadostwa po miesiacu czy dwoch - duzo sie tam nie przechowa, bo dno slabe nawet w dobrych lozeczkach, poza tym kurz sie zbiera (a ja mam naprawde czyste podlogi, raz dziennie myte jak nic)
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 12:56   #1377
karolajn1987
Wtajemniczenie

My już po spacerku -9,0C jest u nas i zimno!
Co do wózka to właśnie wahaliśmy sie między x landerem x move ( meżowi się bardziej podoba, ze względu na koła) , ja bardziej cadet ( jemu się natomiast nie podoba)
a fotelik bym chciała taki http://allegro.pl/navington-cadet-3w...103023157.html

My będziemy trochę jeździć i boję się, że cadet sobie na nierównym terenie nie poradzi...

http://allegro.pl/navington-cadet-3w...103023248.html tu macie fajną ofertę z Citi

aaaa wczoraj miałam studniówkę

Edytowane przez karolajn1987
Czas edycji: 2013-03-23 o 12:58
karolajn1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 13:00   #1378
enlevee
Zakorzenienie

wróciłam od lekarza i okazało się, że wyniki spirometrii (badanie pojemności płuc przy astmie) wcale nie są takie kolorowe i minimum raz w miesiącu mam się stawiać na kontrolę.
Przepisała mi jakiś steryd do nosa nieszkodliwy dla dzidziola+ inhalator.. o lekach na alergię mogę zapomnieć, więc będę się niesamowicie męczyć przed porodem

Ale potem wpadłam na chwilę do lumpka i patrzcie jakie rzeczy kupiłam Bezikowi

-To z panterką maleńkie, ale nie mogłam się opanować, najwyżej komuś dam czy na allegro puszczę
- większy pajacyk z napisem "I love daddy and daddy loves me"
- 2x spodenki- jedne dresiki szare (Tż ma praktycznie identyczne więc będzie podobienstwo)+ jeansy
- 2x body. Jedne z murzynami

Jejku dziewczyny przez tą chorobę powiem Wam szczerze mniej siedzę z Wami i komentuję, musicie mi wybaczyć, ale jestem i czytam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1364037666133.jpg (18,6 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1364037640765.jpg (12,5 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1364037606163.jpg (19,5 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1364037536021.jpg (21,3 KB, 31 załadowań)
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 13:14   #1379
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość

-To z panterką maleńkie, ale nie mogłam się opanować, najwyżej komuś dam czy na allegro puszczę
- większy pajacyk z napisem "I love daddy and daddy loves me"
- 2x spodenki- jedne dresiki szare (Tż ma praktycznie identyczne więc będzie podobienstwo)+ jeansy
- 2x body. Jedne z murzynami
Aaaaaaaaaaaaale slodziaki

Ja mam jeszcze taki pajacyk I LOVE DADDY
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg i love daddy.jpg (85,2 KB, 25 załadowań)
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 13:19   #1380
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaaale slodziaki

Ja mam jeszcze taki pajacyk I LOVE DADDY
słodkie, a ta czapeczka cud miód!

Jedyne co to mój apetyt na słodkie nie jest tak rozbudowany w czasie choroby jak bez niej, więc chociaż tyle pożytku z tego
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości