Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-23, 11:29   #1741
Kretka666
Zakorzenienie

Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV

Ja się mieszczę w spodnie 42, ale na co mi to, jak większość i tak jest za krótka
Górę garderoby mam 40, a i tak nie wszystko jest dobre, bo niektóre ubrania to są robione chyba dla karłów
Stary 2013-03-23, 11:35   #1742
Arschen
Wtajemniczenie

Ja ostatnio złapałam sie za głowe jak zobaczyłam rozmiar spodni 32 złapałam sie za głowe i to wcale nie było na dziale dziecięcym...tommy hilfiger dział damski Że ja tak spytam kto sie w to zmieści?

Pije 2litry wody dziennie
ćwicze
Arschen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 11:43   #1743
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arschen Pokaż wiadomość
Ja ostatnio złapałam sie za głowe jak zobaczyłam rozmiar spodni 32 złapałam sie za głowe i to wcale nie było na dziale dziecięcym...tommy hilfiger dział damski Że ja tak spytam kto sie w to zmieści?
A nie była to inna numeracja? Czy reszta spodni była 34, 36, 38 i tak dalej?
Stary 2013-03-23, 11:52   #1744
Arschen
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
A nie była to inna numeracja? Czy reszta spodni była 34, 36, 38 i tak dalej?
nie nie akurat na tym sie znam to byla numercja europejska 3 razy patrzyłam bo niedowierzałam...napewno znajda sie takie kobietki wychudzone modelki z wybiegów ...

Ja bym chciała znowu zmieścić sie w 36 rozmiar ale jak mam wyglądać dobrze to moze być 38 niby wchodzę w38 ale jednak boczki i brzuszek odstaje A marze ubrać i sie nie martwić że coś mi odstaje

ćwicze
Stary 2013-03-23, 11:58   #1745
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
ja tak samo zwaze sie na II co by wiedziec na czym stoje tylko
ja tak samo
Stary 2013-03-23, 12:01   #1746
Ladywithweapon
Zadomowienie

Arschen ja w mango wszędzie 34 itp. widzialam- masakra! Choc w klasie mam dwie laski, ktore spokojnie by w nie weszły. Jedna kupuje ciuchy w dziale dzieciecym, bo jest taka chuda!

Kretka nic mi nie mow- ja zawsze szukam spodni, ktore są długie, bo tez wszystkie sa za krótkie. Ostatnio kupilam dzinsy i patrze, ze nie sa super długie, ale uznalam, ze schudne to się poluzują i będą niżej Poza tym mogę je nosic do balerinek, bo do tego wszystko pasuje
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 12:09   #1747
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dziewczyny co myslicie o bezach cytrynowych na slodziku?
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 12:13   #1748
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
nie nie akurat na tym sie znam to byla numercja europejska 3 razy patrzyłam bo niedowierzałam...napewno znajda sie takie kobietki wychudzone modelki z wybiegów ...

Ja bym chciała znowu zmieścić sie w 36 rozmiar ale jak mam wyglądać dobrze to moze być 38 niby wchodzę w38 ale jednak boczki i brzuszek odstaje A marze ubrać i sie nie martwić że coś mi odstaje
Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Arschen ja w mango wszędzie 34 itp. widzialam- masakra! Choc w klasie mam dwie laski, ktore spokojnie by w nie weszły. Jedna kupuje ciuchy w dziale dzieciecym, bo jest taka chuda!

Kretka nic mi nie mow- ja zawsze szukam spodni, ktore są długie, bo tez wszystkie sa za krótkie. Ostatnio kupilam dzinsy i patrze, ze nie sa super długie, ale uznalam, ze schudne to się poluzują i będą niżej Poza tym mogę je nosic do balerinek, bo do tego wszystko pasuje
Są takie drobne kobiety, niekoniecznie nawet chude, po prostu drobniutkie. Żona mojego taty jest taka malusia i pewnie w 34 wejdzie Miałam w liceum dziewczynę z klasy, która miała jakieś 155 cm i była drobnej budowy, normalnie w dziecięce ciuchy się mogła ubierać

Dlatego kupuję spodnie w KappAhlu, bo mają większą rozmiarówkę, dłuższą - w końcu to szwedzki sklep Ale trochę za szerokie są w pasie, więc muszę zwężać.
Stary 2013-03-23, 12:15   #1749
Ladywithweapon
Zadomowienie

Musze się wam pochwalić, ze zmobilizowalam kolegę, zeby mnie mobilizował srednio z kim mam biegac u siebie na wiosce (do lo chodzę do miasta obok), a jednak samej zawsze się boje zapuscic w las, a on lubi biegac, wiec po świetach ruszamy razem. Z ta roznicą, ze on ma kondycje, a ja nie ale powiedział, ze kwestia paru tygodni i tez bede spokojnie biegac, wiec trzymam go za słowo. Zawsze to duza mobilizacja dla mnie, jak ktos z boku będzie biegł i biegł :P
Stary 2013-03-23, 12:20   #1750
asmenaa
Zakorzenienie

pocwiczylam ufff! teraz w tym sniegu i swietnej pogodzie musze zapierniczac do sklepu

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
o co chodzi, ze na innym watku mi emotki nie dzialaja
odpowie ktos mi
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 12:21   #1751
content
Raczkowanie

Hej. Po owsiance z jabłkiem, pomarańczą, nutellą i serkie homo. Orzechy i porcja węgli zachowane na późne drugie śniadanie - naleśniki.
Ale pospałam. Zapomniałam zamknąć okna, spałam przy uchylonym.

Cytat:
Napisane przez kala2505 Pokaż wiadomość
Wystaw za okno jak tak zimno
To jest myśl!

Cytat:
Content ja tez lubie Wojewodzkiego, ale jak czasem zaprosi pewnych gosci to.... najgorzej z takimi pustyki laskami. Ciągle tylko jeden temat, bez zadnego sensu. Ale ostatni odcinek z Owsiankiem byl super- nie myslalam, ze to taki super facet tak prywatnie. Milo bylam zaskoczona.
Pamiętam jak chyba kiedys byla u niego Rutkowska czy jak ona sie zwala (to z twarza konia) i nie wiedziala kto to Jan Nowicki! Wsyd jak nic. Szkoda, ze nie ma tego odcinka na tvnplayer, bo uwielbiam tego aktora i super sie z nim wywiad robilo, bo w ogole nie wiedział co się dzieje w showbiznesie :P

A na wadze 59,5! Jak dziwnie nie wciskać "6" na klawiaturze porobilam sobie foty to potem mnie porownacie :P

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Guleczek dobrze zrozumialam, ze idziesz na rachunkowosc?
Wazne zeby się uczyc, kształcic i w ogole. Ja ide na studia (dalej nie wiem jakie) i biore dwa kursy językowe- angielski i mam problem z drugim- może ktos pomoze :P Po maturze jak bede miec czas to chce sama zacząć powtarzac niemiecki, bo tak sie z niego opuscilam zawsze mi się marzył francuski, ale zaczęłam myślec o norweskim.
Co myślicie?
Ja w sumie rozumiem zapraszanie płytkich gości na rzecz oglądalności - cóż, takimi prawami rządzi się telewizja, a że szczytem popularności cieszą się u nas po prostu ładne panie, to już inna sprawa. Wojewódzki prowadzi talk-show, a nie oficjalne dyskursy intelektualne, a i tak ze swojej strony zawsze jest w stanie przemycić dość stałe wartości i poziom. Za konsekwencję, niewymuszoną inteligencję i bezpardonowe poczucie humoru go lubię. Chodzi chyba po prostu o typ człowieka, na żywo też tacy właśnie mnie kręcą.

Z języków bardzo polecam hiszpański. W dwa lata mam go na tyle opanowanego, że potrafię w mniej lub bardziej podstawowy sposób wyrazić z grubsza wszystko i jestem w stanie dogadać się z nativami bez spiny i większych ograniczeń. Francuski jest nieco trudniejszy jeśli chodzi o wymowę i zapis w sumie, no i mi się ciągle miesza ze świeżym wciąż hiszpańskim, ale też zdecydowanie przyjemny w nauce i otwierający drzwi na inne języki (wybrałam hiszpański, bo potem prosta droga przez portugalski, włoski i francuski). Norweskiego uczy się moja koleżanka, która w przyszłym roku się tam przeprowadza. Poza tym, że niełatwo znaleźć lektora, to podobno język jest mocno nieprzyjemny - to na pewno subiektywna ocenaa, ale mówiła o niemieckim brzmeniu, zawiłości odmiany i tonach wyjątków. O ile sama skandynawia mnie ciągnie, o tyle na ich języki ochoty nie mam.

Cytat:
Dzień dobry znad miski owsianki z serkiem homo, masłem orzechowym i jabłkiem

A w tej godzinie zmieścił się też TŻ-towy prysznic i golenie jego głowy
A już Cię podejrzewałam o godzinne okupowanie łazienki wieczorową porą. Mój współlokator tak robi. I nie sprząta. Brrr.

Cytat:
Mam to samo.
content jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 12:22   #1752
Ladywithweapon
Zadomowienie

Kretka jedyną sieciowka w ktorej mierze spodnie jest divers- w innych wyglądam okropnie! Nie mieszcze się w łydkach i udach, a w pasie za szerokie. Nie mówiac, ze wiszą mi na tyłu, bo mam płaski

Czytam sobie bloga jakies laski i super widac, ze waga o niczym nie mowi :P
waga +1kg
talia -9cm
biodra -1cm
boczki -9cm
udo (2cm od krocza) -2cm
udo (10cm od krocza) -4cm
łydka -4cm
pod biustem 0
biust 0

]
Stary 2013-03-23, 12:23   #1753
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
A moim wyznacznikiem czy z waga jest ok sa plecy
Jak sie zlapie i nie poczuje tłuszczu to znaczy ze jest ok
Ech ciekawe czy ja KIEDYKOLWIEK sie zlapie i nie poczuje tluszczu

Cytat:
ja sie nie waze bo juz mnie wkurza ta waga ale widzę po sobie i ubraniach że chudnę a to najważniejsze Coraz bardziej sie do tego przekonuje

Dziołchy na polsacie leci Herkules!! aaa moja bajka z dziecinstwa pamiętam te czasy jako moża było kupić zabawki w McDonaldzie miałam tez gre na komputer Ahhh to były czasy
ja gralam w tarzana sobie skakal po drzewkach

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
a ja się nie ważę, mam wyglądać dobrze, a nie mieć dobrą wagę

masz racje tylko jak mam to wytlumaczyc mojej glowie ktora chce mniejsze cyferki

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Przysiegam ostatnio widzialam dziewczyne (szla przede mna), ktora miala PUPE jak moje udo a noge jak reka moja... wygladala jak na szczudlach, jakby miala sie polamac zaraz
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2013-03-23, 12:25   #1754
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez content Pokaż wiadomość
Ja w sumie rozumiem zapraszanie płytkich gości na rzecz oglądalności - cóż, takimi prawami rządzi się telewizja, a że szczytem popularności cieszą się u nas po prostu ładne panie, to już inna sprawa. Wojewódzki prowadzi talk-show, a nie oficjalne dyskursy intelektualne, a i tak ze swojej strony zawsze jest w stanie przemycić dość stałe wartości i poziom. Za konsekwencję, niewymuszoną inteligencję i bezpardonowe poczucie humoru go lubię. Chodzi chyba po prostu o typ człowieka, na żywo też tacy właśnie mnie kręcą.

Z języków bardzo polecam hiszpański. W dwa lata mam go na tyle opanowanego, że potrafię w mniej lub bardziej podstawowy sposób wyrazić z grubsza wszystko i jestem w stanie dogadać się z nativami bez spiny i większych ograniczeń. Francuski jest nieco trudniejszy jeśli chodzi o wymowę i zapis w sumie, no i mi się ciągle miesza ze świeżym wciąż hiszpańskim, ale też zdecydowanie przyjemny w nauce i otwierający drzwi na inne języki (wybrałam hiszpański, bo potem prosta droga przez portugalski, włoski i francuski). Norweskiego uczy się moja koleżanka, która w przyszłym roku się tam przeprowadza. Poza tym, że niełatwo znaleźć lektora, to podobno język jest mocno nieprzyjemny - to na pewno subiektywna ocenaa, ale mówiła o niemieckim brzmeniu, zawiłości odmiany i tonach wyjątków. O ile sama skandynawia mnie ciągnie, o tyle na ich języki ochoty nie mam.
Ja lubie FP Wojewodzkiego :P Super teksty tam wstawia

O! Hiszpanski to jest mysl. Ja będę miala ok. 5lat na nauke językow. Z angielskiego chce dosc jak najdalej i miec certyfikat. I moze w takim razie hiszpanski i francuski. No i niemiecki dla siebie.
Niemiecki to język uzywany w piekle czasem jezdze na zakupy do Niemiec (mam rzut kamieniem do granicy) i muszę sprobowac cos powiedziec, bo malo kto mowi tam po angielsku....
Stary 2013-03-23, 12:28   #1755
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak samo
podziwiam mnie ta glupia waga kusi jak stoi i patrzy na mnie, zawsze mam nadzieje, ze bedzie mniej

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Kretka jedyną sieciowka w ktorej mierze spodnie jest divers- w innych wyglądam okropnie! Nie mieszcze się w łydkach i udach, a w pasie za szerokie. Nie mówiac, ze wiszą mi na tyłu, bo mam płaski

Czytam sobie bloga jakies laski i super widac, ze waga o niczym nie mowi :P
waga +1kg
talia -9cm
biodra -1cm
boczki -9cm
udo (2cm od krocza) -2cm
udo (10cm od krocza) -4cm
łydka -4cm
pod biustem 0
biust 0

]
a zdjecia pokazala?
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2013-03-23, 12:31   #1756
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
A już Cię podejrzewałam o godzinne okupowanie łazienki wieczorową porą. Mój współlokator tak robi. I nie sprząta. Brrr.
Nieee, biorę prysznic, myję twarz, smaruję się i wychodzę, nie mam potrzeby siedzenia godzinami w dusznej łazience
Za zostawianie chlewu w łazience to był miał ode mnie solidny op*eprz
Stary 2013-03-23, 12:31   #1757
content
Raczkowanie

Cytat:
Ja lubie FP Wojewodzkiego :P Super teksty tam wstawia

O! Hiszpanski to jest mysl. Ja będę miala ok. 5lat na nauke językow. Z angielskiego chce dosc jak najdalej i miec certyfikat. I moze w takim razie hiszpanski i francuski. No i niemiecki dla siebie.
Niemiecki to język uzywany w piekle czasem jezdze na zakupy do Niemiec (mam rzut kamieniem do granicy) i muszę sprobowac cos powiedziec, bo malo kto mowi tam po angielsku....
Tylko nie zaczynaj jednocześnie - ja tak zrobiłam i ostatecznie musiałam na jakiś czas zrezygnować z francuskiego, bo start w tym samym czasie źle wpływał na obydwa. Wydaje mi się, że warto zacząć od hiszpańskiego, bo jest prostszy, a jest mnóstwo analogii w słownictwie i gramatyce.
content jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 12:33   #1758
Arschen
Wtajemniczenie

Cytat:

ja gralam w tarzana sobie skakal po drzewkach

masz racje tylko jak mam to wytlumaczyc mojej glowie ktora chce mniejsze cyferki

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Przysiegam ostatnio widzialam dziewczyne (szla przede mna), ktora miala PUPE jak moje udo a noge jak reka moja... wygladala jak na szczudlach, jakby miala sie polamac zaraz
ooo tak tarzana tez grałam

o mamo to są anorektyczni masakra ciekawe jak bez ubrania wygladała...

Ja zaraz wybywam na miasto Jetem przygotowana powiedzmy
2 pary skarpetek

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Tylko nie zaczynaj jednocześnie - ja tak zrobiłam i ostatecznie musiałam na jakiś czas zrezygnować z francuskiego, bo start w tym samym czasie źle wpływał na obydwa. Wydaje mi się, że warto zacząć od hiszpańskiego, bo jest prostszy, a jest mnóstwo analogii w słownictwie i gramatyce.
ja ostatnio rzmawiałam z Brazyljką oczywiscie gadałysmy w języku angielskim bardzo podstawowym i doszłysmy do tego ze mamy taki sam alfabet

Ona mi mowi CEBULA i wie co to znaczy Ha

ćwicze
Stary 2013-03-23, 12:39   #1759
Ladywithweapon
Zadomowienie

Content nie no- chyba bym się nawet w czasie nie wyrobila, bo chce intensywnie uczyc się angielskiego do certyfikatu i drugi język spokojnie- tak zeby w rok opanowac dobrze podstawy Nie mam super pamięci, ale będę się starac.

Asmena zdjęc nie pokazywala, bo nie chciala wrzucac na bloga swoich fotek. Ja jednak ufam jej słowa, ze po wszystkich programach cwiczeniowych, jakie zrobila, ma lepsze ciało. Po za tym widac to po wymiarach jak dla mnie.

Arschen dlaczego w "angielskim bardzo podstawowym"?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-23, 12:53   #1760
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja sie łapie codziennie z ta nadzieja

Dzisiaj jest Gala boksu na pewno popłyne z TZ %

Tak wiec odrazu prosze o rozgrzeszenie
Stary 2013-03-23, 13:17   #1761
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie łapie codziennie z ta nadzieja

Dzisiaj jest Gala boksu na pewno popłyne z TZ %

Tak wiec odrazu prosze o rozgrzeszenie
Jak się łapię to czuję skórę luźną. Właśnie, na plecach mi jej sporo zostało o dziwo.

Ja Cię rozgrzeszam , są sytuacje, gdzie alkohol jest nierozłączną częścią celebracji, ja to rozumiem i dlatego zawsze z alkoholu rozgrzeszam
Stary 2013-03-23, 13:46   #1762
moooniek
Zakorzenienie

obiad zjedzony: 2 kostki mintaja i fasolka szparagowa
Stary 2013-03-23, 13:54   #1763
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
obiad zjedzony: 2 kostki mintaja i fasolka szparagowa

Nie za mało jesz?

Zwolnisz sobie metabolizm niepotrzebnie, I i tak jest restrykcyjna bardzo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-23, 13:54   #1764
Ladywithweapon
Zadomowienie

Moniek jedz więcej tej rybki :P co to sa dwie kostki? Na rybke nie masz limitu :P

Ja zjadlam obiad i musze wam powiedziec, ze był zaje***. Kawałaki kurczaka wrzuciłam na patelnie grillową, do tego małą cukinie, pól opakowania pieczarek, pół papryki (takie resztki co mi zostały ze wszystkiego :P) i wlasnie do tego ser typu bałkanskiego (na oko wymierzylam te 30g- nie zabije się przeciez jak zjem 35 :P). Posypałam oregano i niebo w gębie! a jaka jestem pełna!

Zgram zdjecia na kompa to i się wam pochwale swoją sylwetka :P
Stary 2013-03-23, 13:56   #1765
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Ja sobie zamarynowalam w oleju kokosowym i ziolach prowansalskich piers, wlasnie sobie upieklam i ugotowałam pol brokuła i nie moge wepchnac w siebie ale to porcja jak dla konia
Stary 2013-03-23, 13:57   #1766
Kretka666
Zakorzenienie

2 kostki to normalna porcja według mnie
Stary 2013-03-23, 14:12   #1767
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Nie za mało jesz?

Zwolnisz sobie metabolizm niepotrzebnie, I i tak jest restrykcyjna bardzo
Cytat:
Moniek jedz więcej tej rybki :P co to sa dwie kostki? Na rybke nie masz limitu :P
ale jedna kostka ma 100g
Cytat:
2 kostki to normalna porcja według mnie
Według mnie też
Stary 2013-03-23, 14:16   #1768
Ladywithweapon
Zadomowienie

[zdjęcia usune wieczorem]

Oto moje spojrzenie na straty bez zyskow (zyskac bym chciala w tyłku ]
Zdjęcia w stroju są z września
Waga: 67,5

Kolejne w bieliznie robiłam z wagą 62,7 (jesli dobrze pamiętam). Zdjęcie w legginsach jest z początku lutego. No i ostatnie sa z dzisiaj (tak jak wstałam).
Tak- nie nosze seksi bielizny oraz musze sie przyznac, ze po zrzuceniu największy problem mam z majtkami, bo wszystkie są za luzne, a ja nie wiem czy jeszcze schudne czy powinnam kompletowac juz teraz nową bielizne... poczekam na efekty SB

Ogólnie:
waga: było 68,9 jest 59,5
talia: było 77 jest 66cm
boczki: było 93 jest 83/2
udo: było 58 jest 54/3
biust: było 98 jest 92
ramiona: było 28 jest 26
biodra: było 97 jest 95

To takie moje zestawienie. Widac roznice?

Edytowane przez Ladywithweapon
Czas edycji: 2013-03-24 o 08:26
Stary 2013-03-23, 14:17   #1769
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
ale jedna kostka ma 100g

Według mnie też
200 g to dobra porcja

Czasem się zastanawiam czy to ja jestem biedakiem, czy inni mają pieniędzy po sufit, bo nas nie byłoby stać na jedzenie pół kilo mięsa dziennie, jak to wszyscy każą Nawet jakbym bardzo chciała. Albo zjem tyle ile trzeba, albo zapłacę za prąd, co wybrać?!
Stary 2013-03-23, 14:24   #1770
Ladywithweapon
Zadomowienie

Monieka mrozona czy jaka? moje mama robi takie dosc małe i lekkie kostki, wiec się wystraszyłam. Z drugiej strony jak ci to wystarcza to nie ma co sie napychac

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
200 g to dobra porcja

Czasem się zastanawiam czy to ja jestem biedakiem, czy inni mają pieniędzy po sufit, bo nas nie byłoby stać na jedzenie pół kilo mięsa dziennie, jak to wszyscy każą Nawet jakbym bardzo chciała. Albo zjem tyle ile trzeba, albo zapłacę za prąd, co wybrać?!

sama teraz często robie zakupy i całkowicie się rozumiem- strasznie drogie wszystko jest. Za pol roku sie przekonam sama ile wynosi całe jedzenie, poniewaz wyprowadze się z domu. Juz teraz twierdze, ze będe potrzebowac wizyt taty co dwa tygodnie, zeby uzupelnic zapasy mięsa, serow, warzyw i owocow :P

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

A i to zdjęcie w spodniach! te dresy kupiłam na początku odchudzania jako spodenki do ćwiczeń. Uwazam, ze najlepiej po nich widac ile zrzuciłam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości