|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Wtajemniczenie
|
patrzcie co ciekawego znalazlam - kalendarz księżycowy- co kiedy powinnismy robic http://www.rytmnatury.pl/kalendarz-k...-i-uroda#start
![]()
#2133 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Padam na twarz, idę się czołgać do łazienki. Dobranoc ![]()
![]() |
#2134 |
Wtajemniczenie
|
Bunny dzieki
![]() ![]() Ja jutro tak czy tak maseczki itp robię bo dziś nie zdążyłam ![]() ![]() ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() waham się pomiędzy tą londa a alfą 9,21 ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]()
#2137 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry i do widzenia ![]() Kylie spada na 12h do ro ![]() ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Bobry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Zakorzenienie
|
#2139 |
Raczkowanie
|
Witam.
Mam pytanie do Blond Bunny.Czytałam na Twoim blogu o przyciemnianiu włosów.Mam farbowane na blond włosy, na poziomie 10/11.Farbuję Londą profesjonalną 12/1 lub 12/89 z oksy 12%. Postanowiłam przyciemnić je do średniego blondu.Jeśli możesz napisz czy dobrze mam zamiar to zrobić.Mam zamiar nałożyć na włosy bez odrostu. Na pigmentację wybrałam Londę profesjonalną 8/0,nakładam ją bez utleniacza,lekko rozmieszaną z kranówką na włosy na około 15-20 minut.Po upływie tego czasu nie zmywam farby i nakładam na nią 8/1 z oksy 6%(?,czy może 3%).Po upływie czasu działania określonego dla tej farby zmywam ją. PROSZĘ O POMOC BUNNY I INNE DZIEWCZYNY,KTÓRE MAJĄ JAKIEŚ DOŚWIADCZENIE W PRZYCIEMNIANIU BLOND WŁOSÓW. ![]() ![]() ![]()
#2140 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też wczoraj dołączyłam do grona rzeżuchowców ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-03-23 o 10:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Dopiero wstałam, chyba za długo spałam bo teraz jakaś zakręcona jestem ![]() ![]() Już chyba nigdy nie powiem, że chcę białe Święta ![]() ![]()
#2142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie dużo słońca i -11 ![]() ![]() ![]() Nie myślę o zimie, bo zamawiam sobie właśnie podkłady i cienie na wiosnę ![]()
![]() |
#2143 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jakie zamawiasz? ![]()
![]() |
#2144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Revlon One Step Compact. "trumacza" miałam kiedyś sypkiego z pędzlem ![]() ![]() ![]() ![]() Czaję się też na jakieś pędzelki i paletę z Lancome ![]()
Umysł w stanie blond ![]() Edytowane przez Ninedin Czas edycji: 2013-03-23 o 10:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2145 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W pędzelki to muszę się koniecznie zaopatrzyć, bo wszystkie już trochę wiekowe i nowe by się przydały ale to pewnie kupię w Rossie z Ecotools albo Hakuro ![]() Tak w ogóle to nie wiem co się dzieje ostatnio z moją twarzą, na brodzie i na czole przez ostatni miesiąc to mam masakrę, jak jedno schodzi to drugie wyskakuje. Nigdy nie miałam z tym problemu, nawet w okresie dojrzewania, więc nawet nie mam pojęcia czym z tym walczyć albo jak to zatrzymać ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() True Match też miałam w płynie, ale szczerze mówiąc zawiodłam się. Natomiast mineralny z pędzlem jest wg. rewelacyjny - poprawił mi wygląd cery ![]() Teraz spróbuję tego w kompakcie, a jak będzie ciepło to kupię w pędzlu ![]() U mnie w Rossmanach ciężko dostać pędzelki, idą jak woda. Kiedyś miałam od nich i długo służyły ![]()
![]() |
#2147 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Przychodzi mi jedno do głowy, Jezuuuuu zaczęłam dojrzewać...! ![]()
![]() |
#2148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wiesz co u mnie sie najlepiej sprawdziło? Tak naprawde nie zwracanie na to uwagi. Kupiłam lekki podkład - rimmel Perfect Match, nakładam go póki co tylko jak musze, jak wiem ze nie wychodze z domu to nie nakładam. Makijaż zmywam chusteczkami - ale nie do demakijazu tylko takimi dla dzieci, oczy płynem jedynie. Co 3-4 dni umyje sobie buzie żelem normalizującym z Evy Natury. Z kremów to do zeszłego tygodnia używałam właściwie tylko jednego - krem na dzień/na noc z ziaji med, bezzapachowy, lekko natłuszczający, ale skóra broń boze sie nie tłuści po nim. Na ślady które miałam Iwostin Purritin - żel na zmiany potrądzikowe - i musze powiedzieć że troche sie porozjaśniały. Na dzień miałam z nivei krem ale nie sprawdzał sie wogóle bo mnie podrażniał. Teraz mam z Noni care na dzień z filtrem. 2 razy w tygodniu gdzieś maseczke nawilżającą albo z AA, albo z Ziaji. I to jest wszystko. Żadnych żelów punktowych, żadnych kremów antytrądzikowych, toników, niewiadomo czego. Zawsze używałam takich rzeczy bo myślałam że pomoże. I mimo że bez alkoholu i zgodnie z tym co powinnam używać to wogóle nie pomagało ![]() No i od 1,5 miesiąca biore celebrin. I nadal mi cos wyłazi ale nie do tego stopnia jak wychodziło i bardzo szybko sie goi. Jak musze koniecznie cos na krostke uzyc to albo maść cynkowa albo po prostu - pasta do zębów ![]() I pomogło właśnie to że przestałam sie z tą buzią cackać jak z jajkiem. Wklejam włosiska 3 tygodnie po farbowaniu Joaśką szlachetną perłą. Wszystko sie ładnie wypłukało i jest ładnie ![]() ![]() P.S. Prawda że wypiękniałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2150 |
Wtajemniczenie
|
czeko bardzo ładnie Ci wypłukało się
![]() ja już posprzątałam, zakupy zrobione, obiad zrobiony, ciasto zrobione ![]() ![]() ![]() ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 | |
Zakorzenienie
|
hej!
![]() Cytat:
![]() a kiedy te porcelanowe zębiska zrobiłaś ? ![]() matko zalatana jestem że szok, ![]() obiad,lekcje z całego tygodnia młodego bo chorował i jeszcze sprzątanie ![]() ból w szczęce nadal odczuwam ,ale słabiej póki co ,chociaż i tak wzięłam nurofen ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Makijaż też nakładam tylko jak wychodzę z domu, po domu nigdy, zresztą jak wracam i wiem, że już nigdzie nie wyjdę to go zmywam. Zauważyłam też, że w tym samym czasie co na twarzy, to i na plecach co mi się zaczęło pojawiać, takie małe krostki, taka jakby kaszka, boje się, że będzie coraz gorzej ![]() Tak się zastanawiam ale nie wiem, czy to ma jakiś związek z tym, że we wrześniu odstawiłam tabletki anty. Przed ich braniem i w trakcie miałam piękną, gładką cerę. No ale to by mi się pogorszyło już wcześniej a nie dopiero teraz. Kurczę, najgorzej znaleźć przyczynę ![]() A pastę do zębów stosuję, ostatnio chodzę taka wypaćkana w białe plamki, aż Tż się ze mnie śmieję ![]() ![]() Piękny kolorek włosów ![]() ![]()
![]() |
#2153 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi też skóra sie jakos unormowała - oczywiscie jak mam @ albo zjem cos ostrego to mi wywali cos tam ,ale takto jestem w miare zadowolona ![]() ![]() moja pielegnacja cery wygląda następująco: do demakijażu stosuje wode micelarna Bourjois, pozniej myje twarz pianką do skóry wrażliwej i alergicznej z Pharmaceris, która domywa resztki makijażu. Toniku używam z reguły z Nivei, a kremy jakie stosuje to AA odżywczy i Emulsje odżywczo-nawilżająca na dzień Olay Complete ![]() ![]() ![]() ![]()
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-03-23 o 13:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też musze kurcze obiad robić, posprzątać, mama TŻ przyjeżdża, potem godzina ćwiczeń ![]() Dobrze że już słabiej boli ![]() Cytat:
![]() Także to jest bardzo możliwe. Teraz odstawiłam 3 miesiace temu i sie ciagle boje że jeszcze ten konkretny wysyp po tabletkach nie przyszedł i dopiero bedzie masakra jak wtedy ![]() A wiesz, soczewki powiekszajace oczy załozylam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2155 |
Zakorzenienie
|
czeko, co tam kolor
![]() ![]()
#2156 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Soczewki powiększające hmm? Inspirujesz się japońską modą widzę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2157 |
Wtajemniczenie
|
ja z pielęgnacją twarzy tak samo jak Wy
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jakże, musze jeszcze 2 kity sobie zrobić i spódniczke w krate. Zrobie sie na japońską uczennice! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Zakorzenienie
|
tez chyba bardziej dbam o włosy
![]() ![]() ide właśnie obciachać się trochę bo za dużą szope juz mam i mnie wnerwia ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.