|
|
#601 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#602 |
|
Nindżopesz
|
Ja wzięłam Maestro. A jaki miałaś do tej pory?
|
|
|
|
#603 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No mam cały zestaw Hakuro, ale kupowałam ze 2 lata temu za śmieszną cenę 35 zł. Teraz są po ok 150 zł
I są miękkie i dobrze się nimi maluje.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
Redzia - czy Ty widzisz to co ja na prawo w KWC?
błyszczyk hamujacy apetyt
|
|
|
|
#605 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
aparat ruchomy jest na nfz do 12 rż
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaaki mróz! Po umyciu podłogi wyszłam na chwilę na schody, żeby wylać wode z wiadra i... przykleiłam się mokrymi kapciami do betonu
|
|
#607 | |||||
|
Panaroja
|
Znad pięknej zimy , słońca i mrozu
![]() i sk...syńskiego lodowatego wiatrru ![]() Cytat:
![]() ![]() kla ski:2. o , to bym Cieu mogła poprosić o zanabycie sypkiego w Wawie wypollizowali ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
w lodówie mam głównie słoiki i jakimiś pozaczynanymi przetworami których nikt jeść nie chce, a wyrzucić szkoda Zanabyłyłam dziś cienie Pierre Rene robione w Ustce dwa ciemnobrązowe w różnych odcieniach i dwa takie typu kość słoniowa też różne , matowe , i ciekawa jestem jak się będą sprawować . Najfajniej że takich kolorów od dawna szukałam i żadna z tzw renomowanych firm kosmetycznych (nie mówię o ofercie daglasa ponieważ to nie jest sklep dla normalnych ) takich nie ma , a kolory żaden cymes http://www.pierrerene.pl/product.php?id_product=120 trójka , piątka , siódemka i ósemka
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dooobre 2. a ja ten mróz uwielbiam - słońce i sucha mroźna pogoda - niedawno wróciłam z przewietrzania się ) wyłam gryzałm trzęsłam się no pełen zestaw
|
|
|
|
|
#609 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
2.na bazarku nakapało mi wody z dachu na rękaw w słońcu , a jak weszłam w cień natychmiast zamarzło i miałam bryłkę lodu przyczepioną do rękawa ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#610 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie widziałam, mam to schowane. Cytat:
Cytat:
Ty, to może sprzedaj ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja Mam miała kiedyś
|
|
|
|
|
#612 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-03-23 o 15:59 |
|
|
|
|
#613 |
|
To ja :)
|
Czy ja jestem w Skandynawii?? Chociaż chyba za jasno...
Ale mamy skandynawską wiosnę... Jeśli lato też będzie mroźne, to ja pierniczę i uciekam. Lubie zimę, nawet bardzo. Ale zimą... Błyszczyk hamujący apetyt mam, kupiłam, a potem w domu przeczytała, co to jest... Pracowicie zdrapywałam napis, bo mi wstyd było ![]() W ogóle, to byłam w Lidlu i jest taki szał z tymi butami Kappa, że coś okropnego... Małżon nabył sobie czarne, ale damskie były tylko z różowościami i to cudem było parę chyba znaleźć.. Ludzie są, jak hieny...
|
#614 |
|
Piers do przodu
|
Oj w Lidlu to norma
A mnie się pycho samo śmieje do słońca
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj, chyba mnie wzięło...
|
|
#616 |
|
Wtajemniczenie
|
trochę posprzątałam poza tym Maja ![]() Słońce super, ale zimno. Za zimno. O coś chciałam zapytać, ale zapomniałam... A, już wiem ![]() Czy ten bronzer, który Melk polecała, był bronzerem, czy cieniem do powiek użytym jako bronzer?
|
|
#617 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#618 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#619 | |
|
Nindżopesz
|
Maja, Ty się nie śmiej tylko martw czy nie zaszłaś
Cytat:
Chociaż... teraz mam pędzle Idę poszukać swoich starych pigmentów i potestować.Revlon brzmi drogo ale może się mylę? |
|
|
|
|
#620 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() moja teściowa tak ma, że kupuje w Lidlu wszystko co widzi, bez względu na to kiedy i czy w ogóle jej się to przyda. Później np rozdaje jako prezenty ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#621 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedyś miałam ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...czkow-duo.html
I od prawie półtora roku szukam (co prawda niezbyt intensywnie) chłodnego różu, niezbyt jasnego i chłodnego brązera, jasne, chłodne kakao. I co? Nie ma
|
|
#622 |
|
Piers do przodu
|
Maju, ważne że Ci się pysio śmieje
![]() Mnie w Lidlu zawsze ponosi na spleśniałe sery jak jest tydzień DeLuxe
|
#623 |
|
Nindżopesz
|
NYX
Już mi jedna dziewczyna na włosowym polecała Ponoć na ebayu są.
|
|
|
|
#624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A w Polszy nie ma? Bo wypatrzyłam sobie właśnie dwa, ze zdjęcia niebywale podobne do moich dawnych wypollizowanych Tamte kupiłam, bo na wyprzy były, na próbę :green: i się ostały i tak je polubiłam ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- E-bay to dla mnie nie do przejścia jest
![]() Edytowane przez tricolor Czas edycji: 2013-03-23 o 16:47 |
|
|
|
|
#625 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Konkrety ![]() Ja robię zakupy głównie w lidlu, ale szczerze mówiąc zawsze lecę stałą trasą i biorę w kółko te same rzeczy. Chętnie poszerzyłabym repertuar ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- W Warszawie niedawno otworzyli pierwszy sklep NYX, w Blue City. |
|
|
|
|
#626 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a so robiłas?
|
|
|
#627 |
|
BAN stały
|
Włosomaniaczki, paczcie, co zagranico mają z serii Garnier Oleo!!
|
|
|
|
#628 | |||
|
Zakorzenienie
|
oj nie chiałabym się tu w Barze powtarzać, bo to już mantra była
to odpowiem krótko - przez lata każden gin - jedna odp - abo hormo pilsy abo nic - jestem zdrowa taka moja natura - wiele kobiet tak ma - to ostatnie to fakt. end of story. piłam zioła ale se nie kupiłam ostatnio Cytat:
używałam brązowego cienia do oczu Maybelline przywiezionego z USA przez kumpelę 5 temu - no ale się skończył był Cytat:
Deluxowe sery są świetne - Cheddara Isle of Man już mam tylko 2,5 sztuki a szykują mi się goście razy 3 ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
szukałam najpierw bazy na powieki - niby pod cienie ale mnie się nei chce używać cieni - zwłaszcza wiosną/latem dlatego wymyśliłam, że to czego potrzebuję to cień w kremie i baza w jednym - ale Maybelline Tattoo są zbyt brokatowe - Essence też się błyszczą - wiem bo je mam czy jest coś satynowego w kremie bazo/cień ? matowego ? są Paint Poty Mac ale nie mam do nich dostępu a poza tym chyba straaaasznie drogie może ma ktoś używkie ? ja wiem, że ja dziwny człowiek jestem no ale jakoś nie lubię na sobie błysku a żylaste powieki warto przykryć i przy okazji dac subtelny kolor bez perły i brokatu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-03-23 o 17:23 |
|||
|
|
|
#629 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mam jeden cień w kremie Essence właśnie i jeden Catrice, ale i tak ich nie używam. Wiem, że jeszcze Make Up For Ever ma coś takiego (Aqua Cream się nazywa), ale to też jest cholernie drogie. |
|
|
|
|
#630 |
|
Piers do przodu
|
Melk kupuję zawsze brie i camemberty
jak są nadziewane twarożkiem czy pesto czy szczypiorkiem to już odpał zawsze do tego kupuję cheddar w kawałku (podkowie) 250 dag.
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

,
Na dodatek zapuszczam brwi co nadało mi wygląd transwestyty. Postanowiłam więc rozjaśnić je rudą farbą do włosów jak już odrosną 

I są miękkie i dobrze się nimi maluje.

kla ski:
w Wawie wypollizowali 

) wyłam gryzałm trzęsłam się no pełen zestaw ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
moja Mam miała kiedyś