|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- ale mam wytłumaczenie, jestem przed @ no i nie tyję
|
|
#1472 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
lena161, dzięki kochana
cindy, zazdroszczee ! ![]() ja juz nie mam siły. Zastanawiam się, czy cos ze mną jest nie tak, to już wygląda niemal jak jakieś kompulsy jak jestem w domu jem szybko, laduje w siebie niewiadomo jakie ilosci, moj tata wazy ponad 100 kg i jest bardzo wysoki, a jadlam np dzis 2-3 razy jego porcję... spokojnie zrobilam dzisiaj 5000 kcal. Jeszcze najgorsze jest to, ze ja jedząc WIEM, ze robię zle, wiem, ze nie powinnam, wiem, ze bede miec poczucie winy... nie wiem co sie dzieje, naprawde..
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To pisz co to za dieta, co trzeba robić itd. Nie opuszczaj nas nic tylko się cieszyć! A to udzielasz się na jakimś wątku SB? No i pisz jak szkoła, chłopaki, imprezy? Jak z mamą?
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poskacze 100 coś tam porobie i znowuWłaśnie nie mam porównania w opiniach czytałam tylko że wzmacnia termogeneze a u mnie to nie bardzo, bo kiedyś miałam tak że w drodze do szkoly a mam blisko cała spocona byłam i w ogóle źle sie czułam. Teraz się czuje lepiej także nie wiem czy ryzykować. |
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, no to generalnie tak jak jadłaś
Ja nie mogę na tą dietę przejść, bo muszę jeść tu co mi dają ale z chęcią bym spróbowała tej diety Meedzik, udanej imprezy ![]() pipson, nie przejmuj się, ja też dziś zaszalałam ruszać się nie mogę z przejedzenia. Plus jest taki, że jak mój kucharz zrobił sałatkę z krewetkami to myślałam, że spadnę z krzesła. Najlepsza sałatka jaką w życiu jadłam Nie ma co zazdrościć Najgorsze początki.Zoosia, co znów ten Twój TŻ zrobił? Weź kochana przemyśl sobie na spokojnie czy on aby na pewno Cię dobrze traktuje i czy nie tracisz nie potrzebnie czasu przy nim. Spójrz na mnie 6,5 roku beznadziejnie stracone a teraz mam takiego co mnie na rękach nosi (dosłownie )A ja dziś zjadłam: śn- płatki z mlekiem i bananem lunch- sałatka z krewetkami i tostem 2 kawy i słodycz (takie co się toffie rozpuszcza nad wodą) mała porcja: wołowina po chiństku z makaronem mała porcja: zapiekanka z ziemniakami, serem i warzywami 4 ciasteczka i mała paczka chipsów. Możecie mnie bić, ale i tak jak na przed @ nie jest źle a w dodatku zaraz mi brzuch eksploduje
|
#1476 |
|
Zadomowienie
|
cindy, kochanie, ale ja juz jestem z Wami ponad rok... ciagle nie moge zrzucic. jak schudne to jest jojo. Nie mam silnej woli, czuje się beznadziejnie..
Ja o tym odchudzaniu mysle nonstop, tylko, że jak przyjdzie co do czego to sie rzucam na zarcie... ja sie az boje do domu wracac, taka mam paranoje. jak jestem u siebie w mieszkaniu to wiadomo- kupujetylko zdrowe rzeczy i nawet jesli wpadnie jakas przekaska to wiem ze jest zdrowa i niskokaloryczna. a w domu jem jak smok. Musze wlasnie znow zmiejszyc zladek, racja. ale przede wszystkim, musze zaczac myslec, a jestem glupia
|
|
#1477 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Alko ograniczylam- uznalam, ze do matury musze przystopowac. Wiesz- inaczej kiedy chudniesz do swojej starej wagi, a inaczej kiedy w koncu, po wielu latach, chcesz wazyc mniej niz zazwyczaj. Dla mnie zejscie do ok. 60 bylo super, bo około tego zazwyczaj wazylam- ponizej zeszlam 4lata temu i to chwilowo, dlatego teraz tak sie męczę, ale wygram! Zośka ja wiem, ze kazdy organizm jesc inny, ale to nie oznacza, ze niektorzy nie mogą schudnąc ![]() Cytat:
![]() Jem podobnie do tego co jadlam, ale więcej- moja mama sama mowi, ze patrzac na moje porcje to jest w szoku- ona tyle jedząc by przytyla zamiast schudła. Szkoła jak to szkola- musze się uczyc i to duzo i ciągle. Staram się, ale cholernie się boje matury, czasu mało, a mi mobilizacja leci imprez nie ma, chłopaka nie ma i nie będzie :P Z mama jak to z mamą- raz lepiej, raz gorzej. Więcej teraz cwicze- 2razy w tygodniu zumba a i staram się cos więcej zawsze porobić. Niestety, męczy mnie choroba, wiec chce ją wypędzic na dobre przed wiosną. |
||
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma Heroine i Moni i coś słabo nam idzie spamowanie. Ja chyba jutro, albo w poniedziałek porobie zdjęcia porównam sobie czy są jakiś efekty, bo jak tak na siebie patrze to żadne
W tym miesiącu to już wyjątkowo daje sobie w palnik ćwiczę po 6 x w tyg
|
|
|
|
#1479 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Ladywithweapon no i doczekałaś się 5 z przodu , ekstra fajnie że nie musisz sobie wszystkiego odmawiać tylko po prostu jesz mniejsze porcje i leci Madziu pokażesz zakupki? może i ja się na coś w lidlu przyczaję A włoski które ostatnio wkleiłaś mega mega ![]() Świetnie że Heroine dotarła cała i zdrowa na miejsce Like a women waga świetna No i fajnie że Ty też nie musisz sobie wszystkiego odmawiać a mimo to spada lena161 hejka cocktailraspberry 1000? wow Na pewno CI się tylko wydaje że nie leci , może jak zrobisz zdjęcia porównawcze to zauważysz różnicę zresztą Ty jesteś taka chudzinka że nie ma za bardzo już z czego spadać A ja znów mam anginę
|
|
|
|
#1480 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jednak czasem muszę sobie odmówić,bo gdybym zaczęła jeść wszystko tak jak kiedyś to znów by było 54kg. Ja też w zeszłym tygodniu skończyłam antybiotyk,bo miałam anginę,a teraz męczę się z zatokami
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Lady możliwe, ja nigdy nie była gruba, moja waga oscylowała w granicach 50 kg, a "dzięki" Tż przytyłam do 65 kg, na szczęście w porę się opamiętałam i wzięłam za siebie
A co do tego liczenia kalorii, to u mnie tego w ogóle nie było, ja schudłam zanim trafiłam na wątek, sama zaczęłam się zdrowo odżywiać, nie jeść tłustych rzeczy czy fast foodów. Na wątek trafiłam gdy ważyłam 52/53 kg ![]() Alexis jak będę w to ubrana to pstryknę fotki ostatnio jeszcze jak Heroine ( chyba to Ona ) wstawiała gazetkę Lidla to były właśnie te bluzki jednokolorowe z długim rękawem A w tv nie widziałaś reklam, często leciały i pokazywali właśnie te bluzeczki i spódniczkę, a ostatnio też adidasy ![]() Dziękuję oczywiście pisałam do Heroinki i ją pozdrowiłam ![]() A my w sierpniu idziemy na drugie wesele właśnie do tych znajomych co wczoraj byliśmy u nich 3 sierpień, ma być z poprawinami i z hotelem teraz muszę kiecek szukać jakichś i butów ![]() Także dwa wesela nas czekają ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Alexis zdrówka u mnie też jakiś wirus panuje, najpierw Tż był chory, później tata ( cały tydzień miał gorączkę prawie 39 stopni ) a teraz mamę zaczyna gardło boleć mam nadzieję, że mnie nic nie złapie.---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- A w ogóle zapomniałam napisać, że ostatnio wrzuciłam fotki dwie do albumu z wagą około 53/54 kg
|
#1482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuruj sie kochana Cytat:
|
||
|
|
|
#1483 |
|
Raczkowanie
|
meeedzik, weszłam do Twojego albumu i co prawda zdjęć figurki nie zauważyłam (no ale to ja, pewnie znów coś nie tak zrobiłam
) ale za to widziałam włosy !!! Są piękne! Podejrzewam, że naturalnie są takie prościutkie ale używasz jakichś odżywek, maseczek? Moje to takie suszki zniszczone i marzy mi się taki firmowy włos ![]() Ladywithweapon , ach muszę poczytać coś o tej diecie Twojej bo skoro jesz sporo a chudniesz to to jakaś magia musi być No i przy okazji widzę, że też jesteś tegoroczną maturzystką? Masz takiego samego stresa jak ja? Chyba zwariuje do maja... czas leci a nauczyciele ciągla zawalają nas bieżącymi sprawami, nie wiem kiedy zdążę generalne powtórki zrobić |
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail też się cieszę, że W KOŃCU gdzieś na wesele idziemy
mówię Ci, ja ostatni raz na weselu byłam jak miałam z 6-7 lat od tamtej pory co ktoś nas zapraszał to akurat tak jak byliśmy za granicą ![]() Lena a dziękuję tak naturalnie są proste, nie prostuję już od ponad roku ( sporadycznie się zdarzy jak grzywkę wyprostuję, ale to może raz na 3 miesiące ![]() Ja kiedyś też miałam zniszczone rozjaśnianiem i prostownicą, ale już ponad rok olejuję i dbam o nie jak tylko mogę z odżywek i masek jakie używam to garnier z awokado i masłem karite, fructis oleo, maska kallos mleczna, z proteinami jedwabiu i olejem z oliwek i z keratyną ![]() A zdjęcia figury widzą osoby które mam w znajomych
|
#1485 |
|
Wtajemniczenie
|
Podłączam się do rozmów pod tytułem "przestałam chudnąć"
![]() Po miesiącu ubyło mi 2cm z ud a reszta wymiarów bez zmian Tak jak sobie obiecywałam miesiąc temu - czas na zmiany w diecie i ćwiczeniach. Niestety mój plan MŻ a więcej ćwiczyć nie daje już efektów ![]() Czas i mi ograniczyć węglowodany proste, zacząć białkowe kolacje spożywać itd Może to coś pomoże wyciągam wszystkie płyty z ćwiczeniami żeby nie powtarzać ciągle tych samych zestawów i zobaczymy za miesiąc
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1487 |
|
Zadomowienie
|
Lena u mnie jest tak samo. A motywacja leci w dół
|
|
|
|
#1488 |
|
Wtajemniczenie
|
Cocktail nie pociesza mnie "cudze nieszczęście"
bo to , że ja mam ciągle 1 krowę a sąsiadowi zdechły 3 mi nastroju nie poprawiaJakby nie było musimy się bardziej starać i tyle... szczególnie jeżeli chodzi o dietę bo jednak trochę grzeszyłyśmy obie w tym miesiącu na utrzymaniu się to sprawdza ale nie na schudnięcie
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba wziąć się w garść
|
|
|
|
|
#1490 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Więc da się a poprzednio z "grzeczności" zjadłam Mam nadzieję, że Twój sernik rodzina/Tż zjadł
|
|
#1491 |
|
Raczkowanie
|
witajcie !!
) wracam do was ! od lutego znow zaczelam sie odchudzac, w sumie to tylko zaczelam cwiczyc z ewa chodakowska, i po miesiacu pierwsze cm zlecialy :P tak wiec jest dobrze, cwicze z nia dalej, ale od dzis zabieram si za przestrzeganie diety zerooo slodyczy, bo znow zaczelam je jesc;/;/ planuje znowu wyjechac do Anglii, ale teraz w lipcu i jeszcze nie wiem czy nastale, a postanowilam jak wrocilam, ze udowodnie siostrze, ze jak sie chce to mozna schudnac na zawsze, nawet wtedy kiedy wmawiaja Ci, ze tego nie zrobisz, bo sie nie da... od jutra bede pisala co jem i ile kcal, bo zawsze mi to tutaj pomagalo trzymajcie za mnie kciuki, a ja oczywiscie za was w wolnej chwili przeczytam wasze wpisy i skorzystam z waszych rad, ktore zawsze tutaj pisaliscie Waga od ostatniego odchudzania stoi w miejscu wiec nie tyje !! milegoo popoludniaaa buzka
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- No i masz No nie...wiosna idzie, a tu choróbsko:/
|
|
#1494 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś mam mega głoda
cały czas coś bym jadła,na szczęście nie ciągnie mnie do słodyczy.Za tydzień Święta i podobno ma być już cieplej,oby
![]()
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach...grille, piwkowanie, zero mrozu...
|
|
#1496 |
|
Raczkowanie
|
niedzielny obiad po zsumowaniu - 750kcal
no przecież to chyba nierealne porcja rosołu (makaron ma w cholerę pustych kcal), ''mikrofonik'' z kurczaka i 2 kluski. Nie czułam się nawet jakoś specjalnie najedzona ![]() Nie znoszę niedzieli pod tym względem. Będę musiała za tydzień zakomunikować jednak mamie że będę zjadać mniej... ciekawe tylko jak zareaguje |
|
|
|
#1497 |
|
Zadomowienie
|
tak sledze Was i czytam i czytam, nie odzywam sie bo az wstyd! widze ze nie tylko ja lece z dietka, a raczej nie lece, to wszystko chyba przez ta zime ktora nigdy sie nie konczy i chyba nie skonczy, juz watpie w to...najlepiej by bylo jak kazda z Nas by niczego sobie nie odmawiala ,objadala sie slodkosciami, fast foodamami , miala wszystko gdzies, zeby TZ ja zawsze podziwial, nosil na rekach i chwalil za to jak wygladamy(mimo to ze przy kosci
) niestety taki swiat nie istnieje, jedna przez druga chce byc piekniejsza dla siebie lub dla TZ...kosztem czego? nerwow Naszych biednych nadszarpnietych ciaglym odmawianiem sobie bo to be tego nie rusz...ehhh patrze na te wychudzone laski i tylko wzdycham, ale zeby cos z tym zrobic to juz dupska nie chce mi sie ruszyc...dobra juz nie narzekam milego wieczorku zycze dziewczeta
|
|
|
|
#1498 |
|
Raczkowanie
|
aniolek199007, jak sobie pomyślę że reszta mojego życia ma tak wyglądać- ciągłe odmawianie sobie i ćwiczenia to mi się odechciewa
Ale w zasadzie to jest przecież dużo zdrowszy tryb życia niż siedzenie na tyłku całymi dniami i pochłanianie niezdrowych rzeczy A po ustabilizowaniu się możemy przecież sobie pozwolić od czasu do czasu na jakieś ciacho albo nawet fast fooda, oczywiście wszystko w granicach rozsądku Przyłącz się do nas, gwarantuję że świetne samopoczucie po skończonym treningu w pełni zrekompensuje Ci ciało zlane potem i zakwasy dnia kolejnego
|
|
|
|
#1499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja juz nie mam sil... nie wazylam sie dzis, do nie zdazylam przed wyjazdem. przelozylam to na 1 kwietnia
|
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, ale to mozliwe
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

przed włożeniem do piekarnika posmarowane białkiem z jajka
do tego sos czosnkowy
już od tygodnia jem jajka na kolację 
u mnie na nowo zima :/ a Tobie współczuję jazdy na rowerze w taką pogodę 

ale mam wytłumaczenie, jestem przed @ 

jem szybko, laduje w siebie niewiadomo jakie ilosci, moj tata wazy ponad 100 kg i jest bardzo wysoki, a jadlam np dzis 2-3 razy jego porcję... spokojnie zrobilam dzisiaj 5000 kcal. Jeszcze najgorsze jest to, ze ja jedząc WIEM, ze robię zle, wiem, ze nie powinnam, wiem, ze bede miec poczucie winy... nie wiem co sie dzieje, naprawde..

nic tylko się cieszyć! A to udzielasz się na jakimś wątku SB? No i pisz jak szkoła, chłopaki, imprezy? Jak z mamą?

Ja o tym odchudzaniu mysle nonstop, tylko, że jak przyjdzie co do czego to sie rzucam na zarcie... ja sie az boje do domu wracac, taka mam paranoje. jak jestem u siebie w mieszkaniu to wiadomo- kupujetylko zdrowe rzeczy i nawet jesli wpadnie jakas przekaska to wiem ze jest zdrowa i niskokaloryczna. a w domu jem jak smok. Musze wlasnie znow zmiejszyc zladek, racja. ale przede wszystkim, musze zaczac myslec, a jestem glupia

jednak czasem muszę sobie odmówić,bo gdybym zaczęła jeść wszystko tak jak kiedyś to znów by było 54kg.
oczywiście pisałam do Heroinki i ją pozdrowiłam 

i zobaczymy za miesiąc
porcja rosołu (makaron ma w cholerę pustych kcal), ''mikrofonik'' z kurczaka i 2 kluski. Nie czułam się nawet jakoś specjalnie najedzona