|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
Co do kwasu foliowego to tak jak mówisz każdy ma inne zdanie, na pewno nie zaszkodzi, a jedynie może pomóc ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2072 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Dziewczyny, ja już uciekam bo jadę z mężem na mecz ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2073 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
też bym chciała to wiedziec u siebie ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- a ja jakas padnieta dziś po pracy spałam 2 h ciekawe co będę robic w nocy ![]() gotuję właśnie obiad na jutro, jutro znów do pracy ale krócej na 6h. cięzko mi się przestawic po półrocznym siedzeniu w domu ![]()
![]() |
#2074 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2075 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym cyklu już nic dobrego nie będzie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Zadomowienie
|
hola hola dziewczyny, przecież maj to już za chwilę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a po drugie nie jestem na umowie, narazie ot tak a później staż jak kasa będzie z urzędu pracy
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2078 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wrzucisz może fotkę tej palmy? Cytat:
![]() obecnie chciałabym zobaczyć Kambodżę i Wietnam ![]() ja też mam nadzieję, że to będzie mój ostatni cykl, ale z drugiej strony jakoś staram się o tym nie myśleć, żeby się nie nakręcać... co będzie to będzie ![]() Tak, tak byłam i jesteś ślubującą w 2012 ![]() U mnie pada ciągle już 2 dzień i do tego okropnie wieje... ehhh gdzie ta wiosna, ja się pytam?? Nawet nie chcę myśleć, że ktoś krzywdzi dzieci... Justii ty to zawsze człowieka rozśmieszysz, nawet w taką pogodę heheh Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2079 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
padłam po tym tekscie i smieje sie sama do siebie ![]()
![]() |
#2080 |
Rozeznanie
|
Witam sie z samego rana
Wiec tak jak wczoraj mialam 14dc i robione usg dopochwowe przez gina aby zobaczyc jak tam owu i jak sie okazalo nie ma a powinien byc chociaz slad po pęknietym pecherzyku a tu ani przecherzyka ani sladu po nim wiec owu nie bylo wiec zapytalam jak to sie ma do testu owu ktory wyszedl pozytywnie a gin ze z sprzysadki mozgowej idzie sygnal o owu i hormon LH rosni dlatego test wychodzi pozytywny ale nie urósł zaden pecherzyk wiec nie ma co stymulowac do uwolnienia i zaplodnienia dlatego musze wziasc lek ktory pomoze rozwinąc pęcherzyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, cycki moze bym i pokazała, oczywiście tak tylko w celach rozpoznawczych
![]() ![]() ![]() ![]() Jak wstane to więcej napisze, tymczasem miłego dnia dziewczynki ![]()
![]() |
#2082 | ||
Zakorzenienie
|
A Ja siedziałam i wypatrywałam Cię na stadionie, ale nikogo nie ujrzałam bez koszulki :/,zawiodłam się na Tobie
![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Ty nie padaj ![]() ![]() A jajka pomalowane?? Ja mam zamiar swojemu zaraz po @ wymalować, żebym miała co święcić ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2083 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witam Was w ten piękny wiosenny dzień słońce grzeje mnie przez szybę ale zimno przeokropnie....
Jeszcze troszkę niestety ale coraz częściej zaczynam o tym myślec bo się najzwyczajniej w świecie boje i od tego czasu czas strasznie mi się zaczął dłużyć... Cytat:
Cytat:
![]() właśnie wyobraziłam sobie te gołe cycki na murawie z napisem Gegee to ja ![]() Cytat:
Cytat:
![]() jakos nie przyszło mi do głowy żeby zrobić zdjęcie ![]() z tego co wiem to w Hiszpanii wiosna już pełna parą ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki jak Wam mija sobota?
![]() Bo Ja wzięłam się za wiosenne porządki ![]() Dziś zakupiłam kolejne opakowanie wiesiołka i od razu wzięłam 3 tab, a po południu kolejne 2, a niech śluz się tworzy a tłuszcz pali ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Rozeznanie
|
Ja też właśnie w wirze porządków. Mieszkanie przez tydzien nazbiera zawsze tyle kurzu, ze nie wiem skąd to się bierze. Zwłaszcza ze teraz prawie w ogóle okien nie otwieramy. Ciekawe co to latem będzie
![]() Justiii Twoje teksty są rozbrajajace ![]() ![]()
![]() |
#2086 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do kwasu foliowego ja kupuję w aptece bez recepty z dawką 400ug lub 200ug - za max 4,50 zł dlatego jestem ciekawa co ma twój kwas w składzie że jest na receptę. Życzę Wam kochane udanej soboty ! owocnych staranek. Jeśli @ nie przyjdzie to testuję 1 kwietnia. Ale byłoby fajnie powiedzieć mężowi że to nie PrimaAprilis ![]()
![]() |
#2087 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaki Ci lekarz ten kwas przepisał ze taki tani? Ja kupuje bez recepty za 15-20zł Cytat:
![]() Gdzie Wy taki tani ten kwas dostajecie? A data faktycznie fajna na powiedzenie tak ważnej rzeczy ![]() U mnie sobota mija bardzo leniwie po wczorajszej imprezie ja odpoczywam a mąż zrobił nam obiadek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Zakorzenienie
|
Justii - ty robiłaś porządki w szafie, a ja w pracy byłam bleeee, ale w następnym tygodniu mam dwa dni wolnego pod rząd, a co
![]() no właśnie, a co to za folik? ja mam zapas na 90 dni, no w sumie już troszkę mniej Dzoker - to rzeczywiście fajna data by była i trzymam kciuki! Padam na ryjek.... Justii też uwielbiam ciepło i tak się zastanawiam czemu ja w IE mieszkam hahah |
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja poukładałam wszystko w szafie i nawet TŻ koszulki wszystkie wyprasowałam i ma posegregowane kolorystycznie ![]() ![]() Moje teksty rozbrajające ? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
Acidum Folicum Richter 15 mg - jest dostępny tylko na receptę. ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2090 |
Zakorzenienie
|
Justii - ale czy Acidum Folicum - to po przetłumaczeniu nie kwas foliowy? czyli może jedno i to samo... aż poszukam w necie info o nim
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- z tego co wyczytałam to jest kwas foliowy - czyli tzw folik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Rozeznanie
|
hej hej ja wczoraj na urodzinkach 3 letniej chrzesnicy bylam alez ona jest cudowna no i oczywiscie zawsze cos musi czlowiekowi humor popsuc bo przyszly tez 2 kuzynki i obie w ciazy z widocznyhmi juz malymi brzuszkami alez ciezko przebywac w takim towarzystwie jak sie czlowiek stara i nic ( pomimo ze sie ciesze ich szczesciem bo dzieciaczki planowane )
a kwasik bardzo tani ja najtanszy jaki milam to 3,45 a teraz kupuje taki za 12zl 180sztuk zamawiam na doz pl wogole jak zamawiam leki z tej strony to sa tansze np. duphaston normalnie w aptece to kosztuje 38zl a na doz. pl 30,50 wiec roznica jest zycze wszystkim milej niedzieli ![]() Edytowane przez PPPatinka Czas edycji: 2013-03-24 o 05:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2092 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak wogóle to witam w ten niedzielny wiosenno zimowy poranek, zrobil sie ze mnei ranny ptaszek ![]()
![]() |
#2093 |
Zadomowienie
|
PPPatinka, czemu ty w niedziele o 6 rano nie spisz?!
my z mezem i tesciówką wczoraj porzadkowalismy ogrodek przed domem, nigdy nie sadzcie winobluszczu, to cholerstwo jest jak wrzód na d... i megaciężko się tego pozbyc, grrrr. spedzilismy prawie caly dzien wycinajac do cholerstwo, dlatego tez nie mielismy juz sily sprzatac w mieszkaniu, grrr. a dzisiaj nie mam juz siły, krzyż mnie boli po wczorajszym :/ powiem wam ze uwijalismy sie przed domem, slonki pieknie swiecilo, ale ziiiimno bylo strasznie. nie moge sie doczekac cieplych dni, ale pewnie nie jestem w tym pragnieniu osamotniona ![]() zycze wam udanej niedzieli, za tydzien swieta, wiec pare wolnych dni wam wpadnie ![]() ![]() Edytowane przez Eleo765 Czas edycji: 2013-03-24 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2094 |
Rozeznanie
|
eh ze mnie taki ranny ptaszek ze nawet w weekendy tak wczesnie wstaje choc czasem marze zeby pospac jak moj TZ on znow dla odmainy mogłby ciagle spac i zasypia na zawolanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
Rozeznanie
|
Witam się i ja niedzielną porą
![]() PPPatnika - nie przejmuj się. Po pierwsze cykle bezowulacyjne się zdażają, więc niekoniecznie musi to oznaczać, że tak jest zawsze. Po drugie, dostaniesz leki i będzie ok. Szybciutko zaskoczycie. Justiii, Malgos_12 - ja też uwielbiam upały i bardzo chętnie przeprowadziłabym się na stałe w miejsce, gdzie średnia roczna temp to 25 stopni ![]() ![]() Justiii - przykro mi, że się zawiodłaś ![]() ![]() A teksty czemu rozbrajające? no chociażby te o jajeczkach malowanych ![]() ![]() Wracaj do zdrowia ![]() Pradip - czas szybko zleci ![]() ![]() No i nie zakładaj z góry, że się nie uda. Zobacz ilu dziewczynom udało się za pierwszym, drugim razem ![]() Dobrze z balkonu widzisz stadion? Fajnie macie ![]() ![]() Dzoker007 - też bym zmieniła garderobę... chociaż ja takie pomysły mam cały czas, a szafa oczywiście pęka w szwach ![]() A testować będę jakoś niedługo po Tobie chyba. Teoretycznie @ powinna przyjść właśnie koło 28 - 31 marca, ale na święta wyjeżdzamy z teściami i chyba nie chę testować na wspólnym wyjeździe. Jak by coś było to mogłabym nie wytrzymać z okazywaniem mega radości ![]() ![]() Eleo765 - wow, ten bluszcz robi wrażenie ![]() u nas póki co tyle śniegu, że nawet jak byśmy mieli ogródek to nie dałoby radę czegokolwiek zrobić ![]() Czym się zajmujesz, jeśli wolno spytać? Ja w święta żadnych dyżurow nie mam, ale za to w majówkę 5 maja od rana ![]() To teraz ja Wam się pochwalę, moimi poduszkami na kanapie. Akurat wczoraj porządki robiłam to i zdjęcie cyknęłam ![]()
![]() |
#2096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko tak na chwilkę wpadałam i zmykam na obiadek do mamusi bo dopiero co z łóżka wyszliśmy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza dzisiaj?
![]() Dzisiaj naprawdę leniwy dzień. Cały dzień się odprężam, ale wczoraj ciężko pracowałam. Robiłam świąteczne porządki ![]() @ jeszcze nie ma więc może niepotrzebnie rozpaczałam w piątek ![]() Śmiać mi się chce z siebie ![]() Ktoś testuje w tym tygodniu? Bo nie ogarniam już za kogo trzymać kciuki ![]() Ktoś pytał czy jeszcze nie załatwiłam tej sprawy z ubezpieczeniem. Otoż jakoś mi nie po drodze do ZUSu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2098 |
Rozeznanie
|
My wróciliśmy właśnie z Kościoła i leniwa niedziela dopiero teraz się zaczyna
![]() ![]() Cala gromada dziewczyn testować będzie w święta ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Gegee Czas edycji: 2013-03-24 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Zadomowienie
|
witam wieczorową porą
![]() widziałam dziś mała Pysię mojej siostry ciotecznej, amła ma 2 tygodnie Jezu jaka słodka i taka malusieńka ![]() Ja spodziewam się @ w piątek. Weekend zleciał i to tyle jutro znów poniedziałek ![]()
#2100 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witam się w ostatnia mroźną noc tej wiosno-zimy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Widok mam centralnie na PKIN więc stadion mam trochę na lewo ale widać go dobrze. Fajne te poduchy i ramki pasują ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No to sie udałaś z tym wypatrywaniem @ ![]() U nas dziś byli przez większość dnia znajomi z roczna kruszynką ![]() ![]() Brzucho zaczyna mnie ciągnąć na @ spróbuję te jajka pomalować zanim przyjdzie ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.