Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy. - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-23, 20:54   #2431
dilula
Rozeznanie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
ale wtedy raczej bolałoby mnie dziąsło, a teraz to mi tab bardziej skóra od środka i kość
co za dziadostwo się do mnie przyplątało, aż mówić nie mogę

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

kurde, mam nadzieję że to ósemka, a nie nie wiadomo co...
Moja dolna ósemka dawała mi popalić mega opuchlizną - policzek wyglądał jak u chomika, szczękościskiem, bólem po całej lewej stronie buzi + hiperbólem, gdy niefartownie przygryzłam śliniankę, bo była tak opuchnięta, że tylko cudem przy otwieraniu ust dało się jej nie przygryźć. Masakra.

Radzę wybrać się szybko do dentysty, bo opuchliznę można zlikwidować tylko antybiotykiem, a jak się powiększy, to będzie jak u chomika.

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
Mi się tak zrobiło na zakończenie roku szkolnego w 1klasie liceum, wyglądałam, jakby mi ktoś przywalil

Ja się przedwczoraj prawie spakowałam i powiedziałam, że wracam do rodziców

Dokładnie tak jak opisujesz miałam przy rosnącej ósemce, ale tylko przy lewej
Przy dolnej miałam 3 stany zapalne, a z opuchlizną łaziłam non-stop, nawet po wyrwaniu. Dopiero teraz, po kilku miesiącach od wyrwania zaczynam wyglądać jak człowiek.

Edytowane przez dilula
Czas edycji: 2013-03-23 o 20:55
dilula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 20:56   #2432
Krrem
Wtajemniczenie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Ósemka?

Ciekawe kiedy ja się dorobię pierwszej kłótni
Ja się pierwszej kłótni dorobiłam po 4 miesiącach Pierwsza kłótnia w tym roku więc jest dziwnie. Bo się średnio dwa razy w miesiącu w zeszłym roku kłóciliśmy.
Cytat:
ale wtedy raczej bolałoby mnie dziąsło, a teraz to mi tab bardziej skóra od środka i kość
co za dziadostwo się do mnie przyplątało, aż mówić nie mogę

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

kurde, mam nadzieję że to ósemka, a nie nie wiadomo co...
Mnie boli szczęka i cała dolna warga bo mi dentystka we środę przejechała narzędziem tortur tak na lewo od wędzidełka dolnego przy wardze. Nie chce mi się to zagoić i boli strasznie. Nie moge jeść twardych rzeczy bo mi włazi tam i bardziej boli
Od przygryzienia tez miałam takie coś. Tylko ze mi nie spuchło nigdy.
Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
ósemka to wcale nie taka fajna sprawa

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Ja lekko agresywna jestem, czasem kłótliwa, a z TŻ znam sie ponad 2 lata i nie wuja. Nie udało mi się do tej pory go sprowokować
A mi ósemka rośnie sobie bez objawowo jak na razie. W zeszłym roku bolało teraz nic. Ale rośnie bo widze już ją

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 20:57   #2433
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Napisane przez dilula Pokaż wiadomość
Moja dolna ósemka dawała mi popalić mega opuchlizną - policzek wyglądał jak u chomika, szczękościskiem, bólem po całej lewej stronie buzi + hiperbólem, gdy niefartownie przygryzłam śliniankę, bo była tak opuchnięta, że tylko cudem przy otwieraniu ust dało się jej nie przygryźć. Masakra.

Radzę wybrać się szybko do dentysty, bo opuchliznę można zlikwidować tylko antybiotykiem, a jak się powiększy, to będzie jak u chomika.

Przy dolnej miałam 3 stany zapalne, a z opuchlizną łaziłam non-stop, nawet po wyrwaniu. Dopiero teraz, po kilku miesiącach od wyrwania zaczynam wyglądać jak człowiek.
o to miałaś masakrę!
U mnie zeszło po dwoch dniach samo, szałwią chyba plukałam, albo jakąś inną herbatką ziołową, o już wiem septosan to się nazywało!
Stary 2013-03-23, 21:09   #2434
dilula
Rozeznanie

Cytat:
o to miałaś masakrę!
U mnie zeszło po dwoch dniach samo, szałwią chyba plukałam, albo jakąś inną herbatką ziołową, o już wiem septosan to się nazywało!
Podejrzewam, że prawdziwe piekło przeżyję, gdy prawa ósemka się "przebudzi". Leży poziomo i jest pod kością. Chirurg już mnie uświadomił jak będzie wyglądał cały zabieg i wolę o tym nawet nie myśleć.
Niektórzy nawet wyrywanie z dłutowaniem znoszą bardzo dobrze, a u niektórych kończy się to opuchlizną jak u potwora i 2 tygodniami wyjętymi z życia.
Stary 2013-03-23, 21:18   #2435
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
zamelduj się już po
Jestem po Ale ale...jestem niepocieszona, bo Alterra Parfumfrei całkiem idzie w odstawkę, nawet kubeczkowo. Albo mam lewe ręce, albo naprawdę mi te cienkie myjadła nie służą. Musiałam po 2 rozieńczonych myciach Alterrą dla pewności dowalić SLeSem, bo i tak platało, a nie myło. No i poszło więcej Alterry niż zwykle...
Teraz siedzę z bananowym zmieszanym z kroplą HA i odrobiną wit. B3.

Cytat:
Napisane przez dilula Pokaż wiadomość
Podejrzewam, że prawdziwe piekło przeżyję, gdy prawa ósemka się "przebudzi". Leży poziomo i jest pod kością. Chirurg już mnie uświadomił jak będzie wyglądał cały zabieg i wolę o tym nawet nie myśleć.
Niektórzy nawet wyrywanie z dłutowaniem znoszą bardzo dobrze, a u niektórych kończy się to opuchlizną jak u potwora i 2 tygodniami wyjętymi z życia.
Mnie też uświadomiono. Póki co ósemka sobie żyje, czasem boli, ale bez jakiegoś dużego ała
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 21:26   #2436
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
A moim zdaniem pomadki Nonicare to badziew jakich mało, gorszy to miałam tylko chyba balsam sliders, isana też kiepska

Moim zdaniem rządzi tisane, alterra w starej wersji też była super, nowa niestety tak śmierdzi że nie jestem w stanie jej używać.
W życiu nie używałam pomadki do ust jak są suche czy coś to wystarczy, że zrobię masaż zębami i po sprawie
Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91 Pokaż wiadomość
Ja wrzucam efekty po opasce Z przodu robiłam cieńsze falki i są bardziej poskręcane. Z tyłu odwaliłam trochę fuszery i nawijałam grubsze pasma.
Ale lok! I co za błysk!
Cytat:
Ja lekko agresywna jestem, czasem kłótliwa, a z TŻ znam sie ponad 2 lata i nie wuja. Nie udało mi się do tej pory go sprowokować
Też bym się chciała mieć z kim pokłócić
Co do agresywności to czasami sama się siebie boję. Mimo że mój I. to najspokojniejsza osoba jaką znam, kłóciliśmy się średnio 3 razy na jazdy, zawsze z mojej inicjatywy (uwielbiam wkurzonych facetów ). W klasie przez moją wybuchowość (itp.) dostałam przezwisko Choroba - w sensie nerwica
Wszystko przez czterech dziadków i rodziców choleryków. Się we mnie skumulowało

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 21:31   #2437
aniaamelia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dolczi Pokaż wiadomość
Jak sie nie boisz, to wyslij zdjecie na pw. Jakie zdjecia napisalam wyzej. Bez makijazu, ze spietymi wlosami. Podpowiem jak konturowac twarz i jakie kolory cieni bd pasowac do teczowki oka.
Jutro postaram się wysłać zdjęcia. Podałabyś mi na PW swój adres email (nie wiem jak do pw na wizażu dodać załącznik).

Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość
No, jak mówiłam, nie jest tak źle. Nie smutaj. Na wiosnę odżyją [ doczekamy się jej wreszcie ]
Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
Ładneee.
Cytat:
W dobrej są kondycji. Nawet na górze blisko skóry głowy się błyszczą. A problem cienkich i rzadkich włosów to ja znam aż za dobrze...Jedynie kolor jaśniejszy, bo taki no sraczko...tfu ciemny blond
Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
ładne
Cytat:
Napisane przez sheep_zonz Pokaż wiadomość
WOW, piękne
Dziękuję dziewczyny
aniaamelia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 21:35   #2438
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Wy tu o ósemkach, a ja na siódemki czekam
Stary 2013-03-23, 21:35   #2439
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ciekawe kiedy ja się dorobię pierwszej kłótni
Cytat:
My chyba już limit kłótni przez 2 lata znajomości wyczerpaliśmy.
To zaraz, były te kłótnie czy nie?

Cytat:
Ja się przedwczoraj prawie spakowałam i powiedziałam, że wracam do rodziców

Cytat:
u nas to ja wrzeczszę, a TŻ wygląda jakby miał się rozpłakać i siedzi cicho, a mnie jeszcze bardziej nosi
U mnie TŻ przybiera odpychającą zimną minę i mówi nadętym spokojnym tonem aż mam ochotę mu przywalić. Mi zaraz przechodzi i próbuję jakoś dojść do kompromisu ale on wtedy dostaje powera - nie i koniec, musi być tak jak on chce i w ogóle nie ma dyskusji.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 21:59   #2440
Scarrabeo
Zakorzenienie

Przestałam Was ogarniać. Rano nadrobiłam zaległości ze wczoraj, teraz nadrabiam zaległości z całego dzisiejszego dnia. Zdecydowanie lepiej jest nie odchodzić od komputera na dłużej, bo człowiek traci orientację.

Dzisiaj odbyłam drugi raz z arganowym Bingaczem, rozprostował mi włosy.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 22:08   #2441
sanlan
Rozeznanie

hej laski

też miałam jeszcze rano loczki, całą noc męczyłam się, bo zawinęłam włosy na takie grube plastikowe wałki i spać nie mogłam, wyszło spoko ale co? po lokach juz ani śladu, bo chciałam zakręcić na piance, ale ona wazna do 09.12 ;D

wiec kupilam isane pomaranczowa, z prosta pania jutro albo pojutrze sprobuje znowu, nawet fotki nie zdazylam cyknac.

powiedzcie mi, czemu jest tak, ze jak chcemy zeby ktos sie do nas odezwal, napisał to niee, milczy jak zaklety, a jak mamy kogos dosc i splawiamy go jak tylko sie da to pisze do nas 24/h ;x chyba lapie depreche ;/

+ versatille, paczuszka poszła !

o6.11. - Jantar I
15.o4 Jantar II

Edytowane przez sanlan
Czas edycji: 2013-03-23 o 22:13
sanlan jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-23, 22:21   #2442
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaamelia Pokaż wiadomość

Zdjęcie z początku marca znajduje się w załączniku.
ładniusie

Cytat:
Napisane przez Dolczi Pokaż wiadomość
Jak sie nie boisz, to wyslij zdjecie na pw. Jakie zdjecia napisalam wyzej. Bez makijazu, ze spietymi wlosami. Podpowiem jak konturowac twarz i jakie kolory cieni bd pasowac do teczowki oka.
potwierdzam, koleżanka daje świetne i fachowe rady, nie bać się wysyłać twarzy saute

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Wy tu o ósemkach, a ja na siódemki czekam
high five, ja też mam jakoś tak mało zębów

kurczę, niby zadowolona jestem z włosów, ale przejrzałyśmy właśnie z przyjaciółką licealne zdjęcia... wtedy jakoś zdecydowanie lepiej się kręciły i gęściochy były z nich... ech, chyba naprawdę nie będę się szczypać, tylko kręcony bob pójdzie (nie bij, Xminor!)

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 22:24   #2443
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Cytat:
Jak się kręci na chusteczkach?
Bierzesz pasmo, zawijasz na chusteczce, związujesz chusteczkę. Powtórzyć do końca pasm.

http://www.anwen.pl/2012/10/loki-na-chusteczkach-d.html więcej informacji tutaj

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 22:57   #2444
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
To zaraz, były te kłótnie czy nie?
To już nasz któryś początek - wcześniej kłóciliśmy się ciągle. Teraz jest jakiś dziwny spokój
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 07:02   #2445
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość

kurczę, niby zadowolona jestem z włosów, ale przejrzałyśmy właśnie z przyjaciółką licealne zdjęcia... wtedy jakoś zdecydowanie lepiej się kręciły i gęściochy były z nich... ech, chyba naprawdę nie będę się szczypać, tylko kręcony bob pójdzie (nie bij, Xminor!)
ja zbije! nie wolno ciąć loczków

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 07:53   #2446
XminorXlosX
Zakorzenienie

Co ja widzę
Śliczne loki na chusteczki
Anielskie loki blondyny

ver, mój rodziciel 2 tygodnie temu założył letnie opony i przy obecnej pogodzie nie chcą mi dać auta... Jak widzę jak nie umie z bramy wyjechać przez śnieg to mnie szlag trafia nie lubię go.

deszczowy psie , no ja Cię proszę patrz jakie Ty masz włosy odbite u nasady, jakie loki ładne widziałam sporo Twoich zdjęć i widzę, że takie coś jak na tamtym zdjęciu nie wyjdzie Takie przylizane fale to ja mogę mieć.. A nawet dzisiaj po nocy mam, chyba pianka Isany mocniejsza niż żel , bo wczoraj wróciłam do żelu i się rozlazły

A jeszcze, uśmiechnięteoczy, jak rośnie ósemka to nie jest powiedziane , że dziąsło boli mnie bolały węzły chłonne , uszy tam w środku, potylica, oko, szyja... Jeszcze jedna gnida mi została do wyrwania, ale nie chcę zostać bez czucia w całym języku

Edytowane przez XminorXlosX
Czas edycji: 2013-03-24 o 07:55
XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 08:14   #2447
Helvete
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość
Biowax do włosów ciemnych sprawdzony. Mocno nawilża. Włosy puszyste, ale nie spuszone. Miękkie. Kręciły się. Zostanie ze mną na dłużej.
nawilżone i kręcą się chyba jednak każę TŻowi mi ją kupić (ma podwójną karę-za wyrzucenie mi czepka i za to, że powiedział, że mam włosy jak sianko zazwyczaj )

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
A co chcesz wiedzieć? Przemieszkałam w kilku, a bywałam chyba we wszystkich.

A ja mam dla was moje faloloczki z chusteczek nawilżanych. Te mi się podobają.
jaki pięknyy kolor to zwykła czerwona farba ? bo wygląda jakbyś ją zmieszała z jakąś różowo-fioletową

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
W życiu nie używałam pomadki do ust jak są suche czy coś to wystarczy, że zrobię masaż zębami i po sprawie

Ale lok! I co za błysk!

Co do agresywności to czasami sama się siebie boję. Mimo że mój I. to najspokojniejsza osoba jaką znam, kłóciliśmy się średnio 3 razy na jazdy, zawsze z mojej inicjatywy (uwielbiam wkurzonych facetów ). W klasie przez moją wybuchowość (itp.) dostałam przezwisko Choroba - w sensie nerwica
o, na mnie też TŻ mówi nerwica..albo Mały Goebbels ;/ no ale faktycznie nerwowa jestem strasznie. I też po rodzicach (no, po mamie )
Helvete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 08:34   #2448
sanlan
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość

ver, mój rodziciel 2 tygodnie temu założył letnie opony i przy obecnej pogodzie nie chcą mi dać auta... Jak widzę jak nie umie z bramy wyjechać przez śnieg to mnie szlag trafia nie lubię go.
haa, ja jeżdzę 3-ci tydzień na letnich oponach, chociaż jak wsiadam do auta to mnie to nie bawi ale zmuszona byłam bo zimówki z przodu nadawały się już tylko na śmietnik, wiec coż. zycie.

w końcu niedziela wolna, idę napaćkać na włosy coś, nim zacznę sprzątać ^^ tylko nie wiem co ;>

o6.11. - Jantar I
15.o4 Jantar II
sanlan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 08:53   #2449
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Dziś na włosach miałam mixa
resztka oleo + resztka biovaxa do ciemnych + bingo z shea + bingo z ghassoul

a teraz już ugniatam

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-24, 09:21   #2450
blondynaaa_91
Rozeznanie

Dziękuję wszystkim za komplementy moich loków Następnym razem postaram się też z tyłu żeby wyszły spiralki nie taki pognieciuchy:P
Fajnie się po jakimś czasie trochę rozprostowały i wyglądały bardzo naturalnie

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
Bierzesz pasmo, zawijasz na chusteczce, związujesz chusteczkę. Powtórzyć do końca pasm.

http://www.anwen.pl/2012/10/loki-na-chusteczkach-d.html więcej informacji tutaj
To, to, to! Na bank to wypróbuję przez Święta, dzięki!

A co do ósemek to nie straszcie. Mnie jeszcze nic nie wyrwali, a jedna mi wyszła (swędziało mnie dziąsło, a nie bolało o_O) i dentystka mówi że póki co wszystko z nią w porządku Mam nadzieję, że tak zostanie, moja mama ma wszystkie ósemki wyrośnięte i trzymają się ładnie.
Nie mam na górze czwórek, bo wyrywali jak miałam zakładany aparat, więc może dlatego się zmieściła
blondynaaa_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 09:24   #2451
antoninamotyl
Rozeznanie

Dawnooo mnie nie było ale staram się Was systematycznie nadrabiać

Wczoraj nałożyłam na włosy krem Isany kakaowy+BD fur mama+ BD maść (na końce) a w skalp wtarłam GP olejek łopianowy z czerwoną papryką
I taki zestaw zmyje dziś wieczorkiem, już się nie mogę doczekać bo wczoraj kupiłam w Kauflandzie odżywkę Garnier Oleo więc dzisiaj będą testy

a teraz powinnam iść się pouczyć wosu, ale tak mi się nie chce
Stary 2013-03-24, 09:43   #2452
moooniek
Zakorzenienie

a ja wlasnie zjadlam sniadanko
wieczorem bede myla wlosy, wiec kolo poludnia zarzuce sobie jakiegos mixa
Stary 2013-03-24, 09:54   #2453
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
ja zbije! nie wolno ciąć loczków
Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
deszczowy psie , no ja Cię proszę patrz jakie Ty masz włosy odbite u nasady, jakie loki ładne widziałam sporo Twoich zdjęć i widzę, że takie coś jak na tamtym zdjęciu nie wyjdzie Takie przylizane fale to ja mogę mieć.. A nawet dzisiaj po nocy mam, chyba pianka Isany mocniejsza niż żel , bo wczoraj wróciłam do żelu i się rozlazły
no ale coś takiego? http://www.fryzuranadzis.pl/storage/...ef0f24ffd9.jpg

a już najprędzej:
http://img297.imageshack.us/img297/2799/3253gross.jpg ?

nie wiem, mam ochotę na skrócenie, wiecie, taki francuski styl: loczki, mocne brwi, podgolony kark, spódnice i obcasy

Stary 2013-03-24, 09:56   #2454
justusia16
Wtajemniczenie

Ja na włosach z olejem kokosowym, jutro zmyje

Co ze składem Balei more blonde:
Aqua  Cetearyl Alcohol  Behentrimonium Chloride  Dipropylene Glycol  Dicaprylyl Ether  Citric Acid  Panthenol  Chamomilla Recutita Flower Extract  Hydroxyethylcellulose  Citrus Limon Peel Extract  Parfum  Glycerin  Tocopheryl Acetate  Lauryl Alcohol  Cetrimonium Chloride  Isoamyl P-Methoxycinnamate  Butyl Methoxydibenzoylmethane  Tocopherol  Limonene  Sodium Benzoate  Ci 19140.

?
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 09:56   #2455
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
a ja wlasnie zjadlam sniadanko
wieczorem bede myla wlosy, wiec kolo poludnia zarzuce sobie jakiegos mixa
A ja po wczorajszym miksie mam super włoski. Tzn te które nie zawiązałam na chusteczkach. Tam zrobiły się okropne tak że musiałam je związać.
A teraz idę do TŻ. Tak idę z buta Z środka woli na środek ursynowa. Wycieczka krajoznawcza

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 10:03   #2456
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
A ja po wczorajszym miksie mam super włoski. Tzn te które nie zawiązałam na chusteczkach. Tam zrobiły się okropne tak że musiałam je związać.
A teraz idę do TŻ. Tak idę z buta Z środka woli na środek ursynowa. Wycieczka krajoznawcza
to ja chyba też miksy muszę zacząć robić!

coooo?! komunikacja padła w Warszawie czy co? przecież 5 godzin będziesz szła

Stary 2013-03-24, 10:05   #2457
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
no ale coś takiego? http://www.fryzuranadzis.pl/storage/...ef0f24ffd9.jpg

a już najprędzej:
http://img297.imageshack.us/img297/2799/3253gross.jpg ?

nie wiem, mam ochotę na skrócenie, wiecie, taki francuski styl: loczki, mocne brwi, podgolony kark, spódnice i obcasy
Ale Twoje loczki są śliczne! Nie ścinaj

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-24, 10:17   #2458
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
W gim kolega się śmiał jak leżałam na ławce że jestem jak kuchenka. 4 palniki

Cytat:
Ja wrzucam efekty po opasce Z przodu robiłam cieńsze falki i są bardziej poskręcane. Z tyłu odwaliłam trochę fuszery i nawijałam grubsze pasma.
ale ci super wyszły, mi sie wogole nie udały jak kiedyś robilam
Cytat:
Napisane przez aniaamelia Pokaż wiadomość

Moim zdaniem mam włosy średniej długości. Nazywam je biedaczkami, bo są cienkie i jest ich mało

gdzie tam jak juz pisałam wiele razy są śliczne !

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
ja też choleryczka

chociaz niektórzy mi uswiadamiają, ze czasem jestem zbyt wybuchowa..:P

Cytat:
Napisane przez sanlan Pokaż wiadomość
powiedzcie mi, czemu jest tak, ze jak chcemy zeby ktos sie do nas odezwal, napisał to niee, milczy jak zaklety, a jak mamy kogos dosc i splawiamy go jak tylko sie da to pisze do nas 24/h ;x chyba lapie depreche ;/
no właśnie...

ja dzisiaj zarzuce jakis olej po poludniu, moze macerat z alg + musztardowy :P

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 10:19   #2459
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Ale Twoje loczki są śliczne! Nie ścinaj
haha, dzięki kochana ale pamiętajmy: włosy nie cycki, odrosną!

poza tym przyczyna chęci ścięcia jest też inna, od dłuższego czasu nie mogę zejść z tego cholernego degażowania z tyłu i gdybym je ścięła tak mocno to łudzę się, że odrosną tak gęste i kręcone jakie miałam w liceum...

Stary 2013-03-24, 10:29   #2460
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
haha, dzięki kochana ale pamiętajmy: włosy nie cycki, odrosną!

poza tym przyczyna chęci ścięcia jest też inna, od dłuższego czasu nie mogę zejść z tego cholernego degażowania z tyłu i gdybym je ścięła tak mocno to łudzę się, że odrosną tak gęste i kręcone jakie miałam w liceum...

No w sumie racja Też mnie ostatnio kusi żeby ściąć, ale nie! Jak sobie przypomnę jak długo już zapuszczam i jak wyglądałam w krótkich, to ta myśl szybciutko odchodzi

Jeśli uważasz, że dzięki temu Ci się polepszą to zetnij

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości