Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-24, 12:00   #91
_polly_
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI

kasiaj85, ale bym się napiła malibu.
Z sokiem ananasowym.

Byłam w lumpku i kupiłam sobie świetny sweterek.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 12:04   #92
xaggg
Raczkowanie

Cześć Wam
Nie wiem, czy ktoś w ogóle mnie jeszcze pamięta :P kiedyś kiedyś przez w którymś wątku już tu z Wami chwilkę byłam, ale później, że tak powiem dopadło mnie życie, musiałam trochę odpuścić kompa i wizaż, a po powrocie trudno mi było wbić się w Wasze rozmowy
Mam nadzieję, że nowa część wątku będzie świetną okazją do ponownego przyłączenia się do blogowo-urodowych /i pewnie nie tylko / ploteczek

Tak więc witam się z Wami wszystkimi i z każdą z osobna!!
xaggg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 12:05   #93
taka jedna madzia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Bry

Witaj Madziu w naszych skromnych progach

Hej Bello
Dzięki Tobie (jak już wspomniałam w komentarzu) jak tylko stopnieją śniegi zabieramy się za balkon!
Teraz tylko muszę rozejrzeć się za stoliczkiem i krzesełkami, bo ozdóbki, to chyba też ikeowskie. A czy Ty zastanawiałaś się nad zagrodzeniem barierek np. trawą, czy bambusem? (nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi?) Czy to sprawdza się w praktyce, czy raczej wyrzucenie kasy w błoto?
___
Dziewczęta, czy mogłybyście mnie poinstruować, jak w stopce zainstalować link do bloga?

Aha, dzięki Wam zmotywowałam się także do zmienienia nagłówka na bardziej wiosenny (chociaż nie wiem, czy pora roku ma coś do tego, bo zamieniłam kratkę na groszki) - chciałabym jednak pokombinować z jakimś graficznym menu, bardziej czytelnym - czy możecie mi coś podpowiedzieć, w tej kwestii?
taka jedna madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 12:13   #94
_kurka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Kurka ide dzisiaj do super pharm po tej wysuszacz revlona mam nadzieje ze sprawdzi sie jak u ciebie .
Mam nadzieję, że Ci przypasuje, bo inaczej mi się dostanie
Stary 2013-03-24, 12:14   #95
ciriness
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _kurka_ Pokaż wiadomość
To możecie mi troszkę oddać

Na Malcie Wybór ogromy, pełne półki! Może dzisiaj dopiero zaczęła się ta promocja O dziwo nie buło dużo kupujących, za to w samym centrum masakra... Nienawidzę ludzi, którzy jadą na niedzielny spacer, szlajają się jak zombie i mnie taranują
Z chęcią bym oddała

Tjjaa na Malcie zrobiło się tragicznie dlatego ja tam chodzę najwyżej wcześnie rano albo późno wieczorem, ale ja muszę prawie tylko przejść przez ulicę więc mam łatwiej

A nie byłaś w Nine West? Bo tam na przecenione pary butów przy zakupie 2 jest jeszcze 60% zniżki

Wiosna idzie, czuję to, z dnia na dzień ma być cieplej
ciriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 12:18   #96
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Thumbs down Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI

Cytat:
Mam nadzieję, że Ci przypasuje, bo inaczej mi się dostanie
Hihi tez mam taka nadzieje! A wiesz moze czy bedzie w sephorze zlbo douglasie? Bo bede dzisiajnwncentrum handlowym ale tam kurde nie ma SP i musialabym specjalnie jechac a sie napaliłam bo w koncu pomaluje pazury.. Tak dawno nie malowalam bo sie wsciekam jak mi dlugo schnie lakier, robia sie odciski itp

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-03-24 o 12:32
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 12:24   #97
_kurka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ciriness Pokaż wiadomość
Z chęcią bym oddała

Tjjaa na Malcie zrobiło się tragicznie dlatego ja tam chodzę najwyżej wcześnie rano albo późno wieczorem, ale ja muszę prawie tylko przejść przez ulicę więc mam łatwiej

A nie byłaś w Nine West? Bo tam na przecenione pary butów przy zakupie 2 jest jeszcze 60% zniżki

Z Nine West mam złe przeżycia ;/ Kupowałam tam szpilki na studniówkę ale uwierały mnie w kostkę i tak obtarły, ze stróżka krwi mi leciała. W domu je rozchodziłam ale dopiero podczas tańczenia objawiły swoją naturę. I jak wkleiłam do nich poduszeczki żelowe i chciałam jedną poprawić to wyrwałam wkładkę Może trafiłam na dziwny model nie wiem Musze się kiedyś jeszcze tam zakręcić, może znajdę jakieś płaskie buty do człapania na co dzień Na razie fundusz ciuchowy i tak wykorzystałam

A Maltę bardzo lubię bo sa wszystkie moje ulubione sklepy w 1 miejscu oprócz Reserved ale rzeczywiscie lepiej z rana jechać

Pamiętam jak kiedyś byłam w jakimś centrum handlowym i niedaleko mnie były 2 babki z małą dziewczynką. Ta mała płakała, że chce do parku na spacer a jej chyba mama na to "No ale jesteśmy na takim spacerku" Biedne dziecko...

Cytat:
Hihi tez mam taka nadziejen! A wiesz moze czy bedzie w sephorze zlbo douglasie? Bo bede dzisiajnwncentrum handlowym ale tam kurde nie ma SP i musialabym specjalnie jechac a sie napaliłam bo w koncu pomaluje pazury.. Tak dawno nie malowalam bo sie wsciekam jak mi dlugo schnie lakier, robia sie odciski itp
Moze ewentualnie w Douglasie ale głowy nie dam... Na pewno jest jeszcze w Hebe

Edytowane przez _kurka_
Czas edycji: 2013-03-24 o 12:26
_kurka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-24, 12:39   #98
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Z Nine West mam złe przeżycia ;/ Kupowałam tam szpilki na studniówkę ale uwierały mnie w kostkę i tak obtarły, ze stróżka krwi mi leciała. W domu je rozchodziłam ale dopiero podczas tańczenia objawiły swoją naturę. I jak wkleiłam do nich poduszeczki żelowe i chciałam jedną poprawić to wyrwałam wkładkę Może trafiłam na dziwny model nie wiem Musze się kiedyś jeszcze tam zakręcić, może znajdę jakieś płaskie buty do człapania na co dzień Na razie fundusz ciuchowy i tak wykorzystałam

A Maltę bardzo lubię bo sa wszystkie moje ulubione sklepy w 1 miejscu oprócz Reserved ale rzeczywiscie lepiej z rana jechać

Pamiętam jak kiedyś byłam w jakimś centrum handlowym i niedaleko mnie były 2 babki z małą dziewczynką. Ta mała płakała, że chce do parku na spacer a jej chyba mama na to "No ale jesteśmy na takim spacerku" Biedne dziecko...

Moze ewentualnie w Douglasie ale głowy nie dam... Na pewno jest jeszcze w Hebe
To zobacze dzisiaj kiedys w sephorze widzialam lakiery revlona ale cholera wie czy jeszcze są
Stary 2013-03-24, 12:39   #99
xaggg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ciriness Pokaż wiadomość
oby! bo jak patrzę na ten śnieg za oknem, to wrrr
nie wiem, skąd ludzie biorą tyle entuzjazmu ;p na mnie pogoda ma naprawdę duży wpływ, teraz ilość śniegu mnie naprawdę przytłacza i oczywiście to, że tak długo już panuje u nas zima... ja chcę wreszcie cieeeepło, zieleń, slońce ech ech

Cytat:
Hihi tez mam taka nadzieje! A wiesz moze czy bedzie w sephorze zlbo douglasie? Bo bede dzisiajnwncentrum handlowym ale tam kurde nie ma SP i musialabym specjalnie jechac a sie napaliłam bo w koncu pomaluje pazury.. Tak dawno nie malowalam bo sie wsciekam jak mi dlugo schnie lakier, robia sie odciski itp
ja ostatnio kupiłam sobie lakier do paznokci, w osiedlowej drogerii, z jakiejś nieznanej /przynajmniej dla mnie/firmy, z serii Softer Crazy Colours ? za jakieś grosze, a ledwo go położę na paznokciach a już wysycha!

Cytat:

no, naprawdę niezły spacerek... dobrze, że moja mama nie wpadała na takie "szaleńcze" pomysły...
Stary 2013-03-24, 12:39   #100
_Kajka_
Wtajemniczenie

Z opóźnieniem, ale melduje się w kolejnej części Strasznie pędzicie!

Na blogu nowy nagłówek
i nowy post o tuszu z Essence - Get Big Lashehs
Zapraszam KLIK

Żyj! Bo życie to najlepsze co mogłeś dostać

Szczęśliwa

_Kajka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 12:43   #101
CarmenSandiego
Raczkowanie

nie, ja nie mam bloga;P ale bardzo lubię je oglądać. Ja robiłam z tego przepisu http://smallrosie.blogspot.com/2012/...rzewienia.html
zamowiłam rzewien na allegro, bo nie mam tu u siebie młynka, żeby zmielić, a po korespondencji ze sprzedawca zobowiązał się to zrobić.
rozjaśniałam 2 razy. za pierwszym trzymałam mieszankę 25min, efekt był ale słaby. Ostatnio (wtorek) trzymałam godzinę. Efekt powiem Ci, że jest u mnie trochę poszedł w rudawy (nie mam zdjęć niestety), ale może się trochę wypłuczę, bo od wtorku myłam włosy 2 razy i ostatnio nawet jeszcze czułam ten zapach rzewienia przy zmoczeniu włosow ;P spektakularnych efektów nie ma, nie wiem jaki masz naturalny kolor włosow. ja u siebie zauwazylam taka poświatę złotą, plus rozjasnienie koncowek ktore byly jasniejsze przedtem, zalezy w jakim swietle patrze, czasem wydają mi sie rude (takie karmelowe). ja mam kolor taki sredni blond. moze jutro wstawię zdjecie.
minusem maseczki jest przede wszystkim trudnosc w nakladaniu, papka mi czasem spadala, po za tym ona farbuje strasznie ubrania (recznik), ciało tez, ale się zmywa. i ziolowy zapach.

CarmenSandiego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 12:45   #102
taka jedna madzia
Przyczajenie

Hej, dodałam niedawno post tutaj, ale ponoć ma on czekać na akceptację, czy on się tutaj jeszcze pojawi? Orientujecie się?
taka jedna madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 13:12   #103
BeatriceM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmenSandiego Pokaż wiadomość
nie, ja nie mam bloga;P ale bardzo lubię je oglądać. Ja robiłam z tego przepisu http://smallrosie.blogspot.com/2012/...rzewienia.html
zamowiłam rzewien na allegro, bo nie mam tu u siebie młynka, żeby zmielić, a po korespondencji ze sprzedawca zobowiązał się to zrobić.
rozjaśniałam 2 razy. za pierwszym trzymałam mieszankę 25min, efekt był ale słaby. Ostatnio (wtorek) trzymałam godzinę. Efekt powiem Ci, że jest u mnie trochę poszedł w rudawy (nie mam zdjęć niestety), ale może się trochę wypłuczę, bo od wtorku myłam włosy 2 razy i ostatnio nawet jeszcze czułam ten zapach rzewienia przy zmoczeniu włosow ;P spektakularnych efektów nie ma, nie wiem jaki masz naturalny kolor włosow. ja u siebie zauwazylam taka poświatę złotą, plus rozjasnienie koncowek ktore byly jasniejsze przedtem, zalezy w jakim swietle patrze, czasem wydają mi sie rude (takie karmelowe). ja mam kolor taki sredni blond. moze jutro wstawię zdjecie.
minusem maseczki jest przede wszystkim trudnosc w nakladaniu, papka mi czasem spadala, po za tym ona farbuje strasznie ubrania (recznik), ciało tez, ale się zmywa. i ziolowy zapach.
też tam znalazłam przepis młynek mam, opakowanie wyszło mi po 2,50 zł z odbiorem osobistym w aptece, więc cena zawrotna ja mam taki ciemny blond z pasemkami i strasznymi odrostami i mam nadzieję to trochę wyrównać. raz się żyję, najwyżej będę zielona tylko wolałabym bardziej jaśniejszy odcień, żaden rudy...

a ja się w końcu biorę za notkę o taniej chińskiej biżu z ebaya

wymieniam kosmetyki
BeatriceM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 13:31   #104
Mart_91
Rozeznanie

GG do Mart_91

Witam się popołudniowo...nad morzem było tak cieplutko jak byliśmy z TŻtem z psiakiem na plaży, aż tu nagle taka zimnica, że szkoda gadać;/ przyznać się, która pogody pozazdrościła?

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
jaki post, czemu ja znów o niczym nie wiem

bry! wczoraj zasnęłam po malibu z mlekiem jak dzidzia po spacerze
Malibu z mlekiem, moje ulubione! Aż chyba sobie zrobię po powrocie do domu...

swoją drogą zamówiłam próbki minerałów z Lumiere...teraz tylko zastanawiam się nad pędzlem...czy sunshade minerals ( klik) czy pędzle z Lancrone: flat top (klik lub klik ) lub taki okrągły (klik).

Chyba, że macie jakieś inne do polecenia, Hakuro etc. Wolałabym coś "wielofunkcyjnego, w razie "wu" jak mi minerały nie podpasują...

18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi?
16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk...
12.03
Poprawki w makijażu? You need this in your life!
Mart_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 13:34   #105
_Kajka_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mart_91 Pokaż wiadomość

Malibu z mlekiem, moje ulubione!
Moje też! I jeszcze lubię z sokiem ananasowym

Żyj! Bo życie to najlepsze co mogłeś dostać

Szczęśliwa

_Kajka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 13:36   #106
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kajka_ Pokaż wiadomość
Ja też.
Passoa z sokiem ananasowym też lubię.

Stary 2013-03-24, 13:51   #107
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Z sokiem ananasowym.

pokazuj!
ja piłam w trzech wersjach: z mlekiem, z sokiem ananasowym i ze Spritem. Wszystkie trzy pycha, chyba nie umiałabym wybrać jednego... ale mleko przeważnie mam pod ręką

Cytat:
Cytat:
Napisane przez _Kajka_ Pokaż wiadomość
Cytat:
Ja też.
Passoa z sokiem ananasowym też lubię.
widzę, że pokusiłam )
lubię jeszcze Choyę, nie wiem czy próbowałyście.. śliwkowe wino, słodziak, ale pyszna no i białe Martini ze Spritem albo samo z lodem.

kurczę wczoraj wieczorem (w nocy) opublikowałam posta i się nie uaktualnił na FB a w blogrollu dopiero rano :/

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 14:00   #108
Mart_91
Rozeznanie

GG do Mart_91

Cytat:
pokazuj!
ja piłam w trzech wersjach: z mlekiem, z sokiem ananasowym i ze Spritem. Wszystkie trzy pycha, chyba nie umiałabym wybrać jednego... ale mleko przeważnie mam pod ręką
widzę, że pokusiłam )
lubię jeszcze Choyę, nie wiem czy próbowałyście.. śliwkowe wino, słodziak, ale pyszna no i białe Martini ze Spritem albo samo z lodem.

kurczę wczoraj wieczorem (w nocy) opublikowałam posta i się nie uaktualnił na FB a w blogrollu dopiero rano :/
Pokusiłaś, niedobra Ty
Martini też uwielbiam, tak jak Ty białe solo lub ze spritem, a czerwone z colą uwielbiam też wszelkie vermuty (najlepsze z tańszych Bonetti ok 13 zł za 1l pyyyycha) z colą/spritem
A z mocniejszych trunków Lubelska limonka z miętą i sprite cuuudo, istne mojito

18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi?
16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk...
12.03
Poprawki w makijażu? You need this in your life!
Mart_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 14:03   #109
CarmenSandiego
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BeatriceM Pokaż wiadomość
też tam znalazłam przepis młynek mam, opakowanie wyszło mi po 2,50 zł z odbiorem osobistym w aptece, więc cena zawrotna ja mam taki ciemny blond z pasemkami i strasznymi odrostami i mam nadzieję to trochę wyrównać. raz się żyję, najwyżej będę zielona tylko wolałabym bardziej jaśniejszy odcień, żaden rudy...

a ja się w końcu biorę za notkę o taniej chińskiej biżu z ebaya
zielona to na pewno nie ;P podobno na farbowanych słabszy efekt jest.
no własnie na swieta jade do domu i nie wiem czy nie kupic jednej paczki na wszelki wypadek to tam sobie w domu zmielę, chociaz juz mowilam sobie ze wiecej tego nie będę robić, przez te klopoty pozniejsze ze sprzataniem (sama maseczka wygladem przypomina kupę ) no ale uwazam, ze i tak warto ją robic bo jest naturalna.
wstaw zdjęcia jak zrobisz

CarmenSandiego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 14:06   #110
Denticoo
Raczkowanie

Cytat:
Z sokiem ananasowym.

Oj tak, ja też się piszę na malibu, dawno nie piłam a uwielbiam.
Ja jakoś nie potrafię nic sobie w lumpku znaleźć, albo u nas takie kiepskie rzeczy.

NA blogu masełko pistacjowe do ciała NIP+FAB

http://denticoo.blogspot.com/
Denticoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 14:07   #111
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
pokazuj!

widzę, że pokusiłam )
Nie piłam ze sprite, będę musiała spróbować.

Ja sobie ostatnio z ciekawości kupiłam sobie Cin Cin Cherry, ze spritem smakował całkiem, całkiem.

Sweterek jest milusi i ma zamek z tyłu. Niby nic takiego, ale bardzo mi sie podoba.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CYMERA_20130324_125104.jpg (26,7 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez _polly_
Czas edycji: 2013-03-24 o 14:08
Stary 2013-03-24, 14:10   #112
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Denticoo Pokaż wiadomość
Ja jakoś nie potrafię nic sobie w lumpku znaleźć, albo u nas takie kiepskie rzeczy.

Czasami trzeba się nagrzebać.
No to dzisiaj na wątku impreza z Malibu.

Stary 2013-03-24, 14:10   #113
BeatriceM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmenSandiego Pokaż wiadomość
zielona to na pewno nie ;P podobno na farbowanych słabszy efekt jest.
no własnie na swieta jade do domu i nie wiem czy nie kupic jednej paczki na wszelki wypadek to tam sobie w domu zmielę, chociaz juz mowilam sobie ze wiecej tego nie będę robić, przez te klopoty pozniejsze ze sprzataniem (sama maseczka wygladem przypomina kupę ) no ale uwazam, ze i tak warto ją robic bo jest naturalna.
wstaw zdjęcia jak zrobisz
wstawię pewnie na bloga to dobrze jak na farbowanych słabiej (ja mam pasemka robione rozjaśniaczem, ale chcę zrezygnować, żeby nie niszczyć włosów) bo chcę wyrównać kolor i odrosty

wymieniam kosmetyki
Stary 2013-03-24, 14:15   #114
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Witam się popołudniowo...nad morzem było tak cieplutko jak byliśmy z TŻtem z psiakiem na plaży, aż tu nagle taka zimnica, że szkoda gadać;/ przyznać się, która pogody pozazdrościła?

swoją drogą zamówiłam próbki minerałów z Lumiere...teraz tylko zastanawiam się nad pędzlem...czy sunshade minerals ( klik) czy pędzle z Lancrone: flat top (klik lub klik ) lub taki okrągły (klik).

Chyba, że macie jakieś inne do polecenia, Hakuro etc. Wolałabym coś "wielofunkcyjnego, w razie "wu" jak mi minerały nie podpasują...
ja polecam hakuro, mam h51 i jest świetny - do minerałów, do podkładu płynnego, do pudru miałam też sunshade minerals, ale po 2 latach się rozleciał hakuro dzielnie trzyma, a też już ma gdzieś tyle

Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Czas edycji: 2013-03-24 o 14:17
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 14:25   #115
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Pokusiłaś, niedobra Ty
Martini też uwielbiam, tak jak Ty białe solo lub ze spritem, a czerwone z colą uwielbiam też wszelkie vermuty (najlepsze z tańszych Bonetti ok 13 zł za 1l pyyyycha) z colą/spritem
mohito zwłaszcza latem
Cytat:

Cytat:
Nie piłam ze sprite, będę musiała spróbować.

Ja sobie ostatnio z ciekawości kupiłam sobie Cin Cin Cherry, ze spritem smakował całkiem, całkiem.

Sweterek jest milusi i ma zamek z tyłu. Niby nic takiego, ale bardzo mi sie podoba.
bardzo fajny! jeszcze jak ma zamek z tyłu to love! lubię
spróbuj ze Sprite, pycha

Mój beauty blog
Stary 2013-03-24, 14:25   #116
madlen345
Zakorzenienie

Dziewczyny polecicie mi dobry pędzel do podkładu ? Przeglądam i sama nie wiem już zgłupiałam
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 14:30   #117
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo fajny! jeszcze jak ma zamek z tyłu to love! lubię
spróbuj ze Sprite, pycha
Dzięki.
Wieczorem spróbuję.
Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość
Dziewczyny polecicie mi dobry pędzel do podkładu ? Przeglądam i sama nie wiem już zgłupiałam
Ja polecam hakuro h51, mam go baaaardzo długo, a jeszcze mi włosek z niego nie wypadł.
Lepszy od mojego drugiego, z Sunshade Minerals.

Stary 2013-03-24, 14:36   #118
BeatriceM
Zakorzenienie

zapraszam do mnie na post o taniej biżu z ebaya

wymieniam kosmetyki
Stary 2013-03-24, 14:44   #119
xaggg
Raczkowanie

Cytat:
pokazuj!

widzę, że pokusiłam )
/
Pogrubione przepyszne Pije się jak pyszny sok i nawet nie wie kiedy zaczynają szumieć %% :P a co do mleka, to nie znoszę połączenia mleka z alkoholem, ajj

Cytat:
Pokusiłaś, niedobra Ty
piłam na moich ostatnich urodzinach :P źle wspominam to połączenie :P :P
wy tak o alkoholu, a ja ostatnio mam fazę na zdrowe jedzenie i po alkohol raczej nie prędko sięgnę!

Cytat:

Też tak myślałam do zeszłego poniedziałku Zrobiłam sobie rajd po większych lubelskich lumpkach i zdobyłam naprawdę niezłe perełki za grosze no, ale oczywiście nie byłam w dniu dostawy, bo w tych tłumach czuję się przytłoczona i zagubiona
Stary 2013-03-24, 15:00   #120
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez xaggg Pokaż wiadomość
Pogrubione przepyszne Pije się jak pyszny sok i nawet nie wie kiedy zaczynają szumieć %% :P a co do mleka, to nie znoszę połączenia mleka z alkoholem, ajj
z żadnym innym alkoholem mleko nie "siedzi" ale z Malibu to inna bajka!
ale faktycznie, %%% szybko udzerzają po takich lekkich drineczkach

Mój beauty blog
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości