Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 172 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-24, 12:42   #5131
takaja13
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

[QUOTE=iloona79;39952887]Witam w przedobiedniej porze

Cytat:
Napisane przez Martika25300 Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie w ten piękny, słoneczny ranek
Dwa dni mam wyjęte i zła jestem bardzo.......kupiłam materac, łóżko i miało być tak fajnie.....a po drugiej nocy -ruszać się nie mogę, spuchnięta, bolą mnie plecy i ręce drętwieją- dosłownie masakra Nie dość ,że sajgon w domu, przemeblowanie to ja ledwo chodzę.....
I pewnie to nie wina materaca, bo ten dopasowuje się do ciała, średnio twardy i naprawdę dobry ale niestety mojego powykrzywianego kręgosłupa.....nawet tż nie mogę się pożalić, bo oczywiście negował ten zakup twierdząc, że kanapę mam super i wydziwiam.....ach mówię Wam szkoda gadać......tyle kasy wydałam i jak mi to nie przejdzie to chyba będę spać na podłodze.....

Martika,
a jak Ty masz takie problemy z kręgosłupem to może idź do jakiegoś kręgarza, na masaż-ale taki już specjalistyczny....bo jak zrobisz cycuchy to może być problem,choć pomijając już ten fakt operacji to powinnaś zadbać o swe kręgi

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

no coś Ty-to takie coś jest możliwe,zeby poczekalnia graniczyła z salą i i to szybą, przez którą wszystko widać???Brrr....
Nie-ja bym nie chciała aby mój tż tam stał-nawet nie wyobrażałam sobie,aby "asystował" przy cesarce,choć wiem ze zdarza się tak,ale nie chciałabym aby oglądał moje wnętrzności
Zresztą obawiać się o to i tak nie muszę,bo on akurat podczas mojej op będzie z dziećmi w domu
A no jest niestety powiedzial lekarz,ze niektore pacjentki czuja sie lepiej psychicznie jak najblizsza osoba jest blisko ,nwet jak beda mi podawac narkoze maz moze trzymac mnie za reke,po operacji dostaje sie pokoj z dwoma lozkami co by partner czy jakas inna bliska osoba mogla zostac przez ta dobe -ponoc to wszystko w trosce o pacjenta ,tylko,ze moj jest czasami nadopiekunczy i wiem,ze bedzie mnie po jakims czasie po prostu wkurzal,staram sie mu to wybic z glowy ale nie slucha mnie na razie,musze znalezc gdzies video jak wyglada taka operacja wiec moze mu sie odechce,ja musze czuc sie zrelaksowana a nie denerwowac sie facetem.

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 12:45   #5132
margo50100
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez takaja13 Pokaż wiadomość
Te 1 to sa Nagora i nie wiem ktore lepsze
(...)
Kobietki czy jak bylyscie operowane to Wasi panowie czekali na Was ? bo moj uparciuch malo,ze bedzie czekal ( gdzie po wszystkim chyba nie mialyscie ochoty na pogaduszki ) a pozatym durny powiedzial,ze On bedzie za szklanym parawanem czekal i sie przygladal a niestety lekarz Nam pokazal sale operacyjne i jest przy samej sali taki maly pokoik ze szklana sciana i tam jak ktos jest na tyle odwazny moze sobie siedziec ja bym chyba nie chciala aby widzial to wszystko.
No pieknie, nie myślałam ze to mozliwe dla kogoś innego niż studentów
Ja też nie chciałbym żeby mój tż oglądał przebieg całej operacji... ym nie nie!

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

[QUOTE=takaja13;39953236]
Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Witam w przedobiedniej porze
A no jest niestety powiedzial lekarz,ze niektore pacjentki czuja sie lepiej psychicznie jak najblizsza osoba jest blisko ,nwet jak beda mi podawac narkoze maz moze trzymac mnie za reke,po operacji dostaje sie pokoj z dwoma lozkami co by partner czy jakas inna bliska osoba mogla zostac przez ta dobe -ponoc to wszystko w trosce o pacjenta ,tylko,ze moj jest czasami nadopiekunczy i wiem,ze bedzie mnie po jakims czasie po prostu wkurzal,staram sie mu to wybic z glowy ale nie slucha mnie na razie,musze znalezc gdzies video jak wyglada taka operacja wiec moze mu sie odechce,ja musze czuc sie zrelaksowana a nie denerwowac sie facetem.
i to jest własnie argument dla Pana Doktora, zeby nie pozwolił Twojemy tz na takie uczestniczenie w zabiegu...
Stary 2013-03-24, 12:48   #5133
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Ooo kurczę, jakoś ciężko mi sobie to wyobrazić. Nie wiem czy to dobrze, żeby patrzył na coś takiego, żeby później nie był obrzydzony? Hmm choć z drugiej strony jak będzie widział co tam robią, będzie wiedział, że musi uważać, bo jednak to poważna ingerencja i ostudzi trochę jego zapał? Sama nie wiem. W każdym bądź razie mojego tż bym sobie nie wyobrażała, choćby mu płacili by na to nie patrzył, zawartością żoładka ubarwiłby taki pokoik i odpłynąłby Niby taki twardziel a mimo wszystko taki wrażliwy i delikatny
P.S. Mój mąż z koleżanką mnie przywieźli, potem pojechali na miasto i jak się obudziłam wrócili, zebrałam się i pojechaliśmy do domku Nie siedzieli, bo po co mieli się nudzić w tym czasie
Ja tez sie boje zeby nie dostal obrzydzenia bo to roznie bywa,chociaz moj czasem strasznie przesadza i boii sie o mnie jak o jajko,jest to bardzo meczace,jestesmy bardzo blisko ze soba i nie mamy tajemnic zadnych przed soba ale On do lekarza nawet musi isc ze mna co by mi krzywdy chyba nie zrobili :mysli: na poczatku bylo milo ale teraz czuje sie zmeczona.

Stary 2013-03-24, 12:48   #5134
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cytat:
Napisane przez Pommelo1 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, powiedzcie, jak długo czułyscie, ze mięśnie próbują wypychac wkladki?
Ogólnie czuje sie bardzo dobrze. Rekami moge wykonywać wszystkie ruchy, oczywiście bez obciążenia ale nie czuje żadnych ograniczeń. Natomiast najbardziej męczy mnie to stałe napięcie w piersiach. Przypominają mi sie czasy laktacji, jak pokarm naplywal do piersi a młody nie ściągał wystarczająco dużo. Miałam tez epizod, kiedy zablokował mi sie kanalik, mleko nie mialo ujscia i pierś napeczniala, napuchla, mało nie eksplodowala. Teraz czuje podobnie.
Czy Wy tez tak macie i kiedy to wreszcie minie?
mi już piersi zaczynają mięknąć ale rano jak wstaję są twarde czy jak leże to są twarde jeszcze no kochana musimy sie uzbroić w cierpliwość i czekać aż się ułożą cycunie są świeżutkie i potrzebują trochu czasu
Stary 2013-03-24, 12:49   #5135
takaja13
Zakorzenienie

MARGO 50100 ja tez nie chce ale nie wiem jak mu to wybic z glowyw ostatecznosci jak sie wkurze do pojade do polski bo powiem mu ,ze tam taniej byle tylko moglabym byc sama

Stary 2013-03-24, 12:51   #5136
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Madlen666,
no ja Ci się nie dziwię,ze nie chcesz mówić i masz rację-ja pochodzę i mieszkam w dużej miejscowości a i tak mam ten sam problem.
Ludzie jeszcze tego nie rozumieją,ale to się z czasem zmieni....
Ja też powiedziałam tylko niewielu osobom.

margo cieszę się, ze wszystko ok
Stary 2013-03-24, 12:51   #5137
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
MARGO 50100 ja tez nie chce ale nie wiem jak mu to wybic z glowyw ostatecznosci jak sie wkurze do pojade do polski bo powiem mu ,ze tam taniej byle tylko moglabym byc sama
Może powiedz lekarzowi jaki to dla Ciebie dyskomfort? w końcu chodzi o Twoje samopoczucie a nie jego tak?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-24, 12:54   #5138
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Mój mąż przyjechał jak się obudziłam i chwilę rozmawialiśmy. Ale jakoś specjalnie długo nie, bo byłam zamroczona po narkozie Nie wiedziałam, ze niektórzy lekarze pozwalają oglądać wow
Tutaj jakos tak inaczej to wszystko wyglada ,w Polsce to jest jakies bardziej prywatne a tu nawet przy porodzie moglam sobie zaprosci kogo chcialam byle nie wiecej niz 4 osoby mam nadzieje,ze wybije mu to z glowy jak tylko puszcze mu video nawet na you tubie znalazlam

lece teraz do sklepu bo zanim przez te zaspy sie przebije ... milego popoludnia.

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
Może powiedz lekarzowi jaki to dla Ciebie dyskomfort? w końcu chodzi o Twoje samopoczucie a nie jego tak?
Tak na boczku chyba bede musiala ,bo nie chce sie stresowac.

Stary 2013-03-24, 12:56   #5139
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Tak na boczku chyba bede musiala ,bo nie chce sie stresowac.
no i o to chodzi jak nie da sie inaczej? miłego dnia

Saba, dziękuję
Stary 2013-03-24, 12:56   #5140
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

[QUOTE=Piękne cycory Jusi Jakieś większe mi się teraz wydają.... Masz jeszcze duże ograniczenia ruchowe? Śpisz dalej na plecach?[/QUOTE]
niop są większe niż widać na zdjęciach nie zmieniły się tylko zmiękły piersi już nie bolą jedynie sutki pobolewają i są strasznie wrażliwe czasami to aż stanik podrażnia je już są milusie w dotyku bo nie takie sztuczne są w dotyku .... jeszcze jak ściągam bluzkę to są opory i czuć że mięśnie przytrzymują i nie mogę do końca wyprostować rąk staram się nie odnosić czegoś ciężkiego już mogę pozamiatać czy odkurzyć więc z tygodnia na tydzień coraz lepiej
Stary 2013-03-24, 13:39   #5141
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:
A powiesz mi czy masz zwykle okragle czy anatomiczne ? bo ja chce koniecznie okragle czy to Twoje wlasnosci sa w avatarku ?
Tak jak piszą dziewczyny,fota moja i implant okrągły

Nelson może nie mam racji ale w przypadku jaki opusujesz nie bedzie potem problemu w doborze samego stanika choćby ?
W końcu zelek układa sie inaczej niż naturalna pierś i dwie takie same miseczki biustonosza nie muszą koniecznie byc odpowiednie dla twoich piersi po takim polowicznym zabiegu ?
Nie bede ci nic doradzać moja droga bo nie rozumiem tego co tobą kieruje tzn. elementu o biuscie ktory ma wyglądać dobrze choćby tylko w staniku a skoro nie rozumiem to dobrze nie doradze
Broń Boże nie neguje,co prawda dla mnie priorytetem było to aby piersi w całości dobrze wyglądały ale to nie znaczy ze ktoś inny nie ma prawa miec swoich wyznacznikow tylko jedno chciałabym dodać czasami warto robić cos dobrze albo wcale

Jedyne co mi przychodzi do głowy to nie robić nic dopóki dwóch nie związanych ze sobą specjalistów nie potwierdzi ze taka metoda bedzie dla ciebie odpowiednia

Amorcio nie pomysł ze omijam twoje posty ale odpisze juz całość w pw jak w końcu bede mogła na spokojnie do tego usiąść )

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-24, 16:21   #5142
ninka28
Raczkowanie

cześć dziewczyny ale się rozchorowałam mam taki kaszel że masakra i nic mi nie pomaga
o kurczę ja też bym nie pozwoliła mojemu mężowi żeby był przy operacji on chyba sam by nie chciał na to patrzeć całe szczęście

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 17:02   #5143
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Amorcio, te 120ml ryzu przy anatomach to trzeba chyba dodac a nie odjac...
Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Margo Kochana, wiele razy czytalam na forum i na stronach o implantach tez, ze aby porownac wielkosc okraglego np 350ml do anatoma to do tego drugiego trzeba dodac ok 120ml, wynika to z ksztaltu.... czyli w druga strone to odjac zalezy jak sie patrzy
Ja natykam się wszędzie na opinię, że jeśli mamy anatomy np 245cc to by osiągnąć taki sam efekt okrągłym to trzeba by wziąć okrągły 350. I wszędzie gdzie czytałam to jest opinia że większy okrągły da efekt jak mniejszy anatom
ale nie mam pojęcia czy to prawda, chociaż patrząc na wymiary implantów w tabeli to by się raczej zgadzało
Stary 2013-03-24, 17:06   #5144
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Ja natykam się wszędzie na opinię, że jeśli mamy anatomy np 245cc to by osiągnąć taki sam efekt okrągłym to trzeba by wziąć okrągły 350. I wszędzie gdzie czytałam to jest opinia że większy okrągły da efekt jak mniejszy anatom
ale nie mam pojęcia czy to prawda, chociaż patrząc na wymiary implantów w tabeli to by się raczej zgadzało
odwrotnie...'
anatom ok. 350 cc będzie wyglądal jak okrągły ok. 300 cc

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 17:20   #5145
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
odwrotnie...'
anatom ok. 350 cc będzie wyglądal jak okrągły ok. 300 cc
Horo - a to chodzi o wypełnienie góry? Bo jak tak to rzeczywiście anatom musi być większy
ale już patrząc na szerokość i projekcje to mniejsze anatomy mają wymiary jak większe okrągłe

zakręcone to dla mnie
Stary 2013-03-24, 17:25   #5146
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Horo - a to chodzi o wypełnienie góry? Bo jak tak to rzeczywiście anatom musi być większy
ale już patrząc na szerokość i projekcje to mniejsze anatomy mają wymiary jak większe okrągłe

zakręcone to dla mnie
ale patrzac na caloksztalt to okrągłe wyglądają na większe niz anatomy o tej samej pojemnosci
tylko tutaj też sporo zależy od producenta, itp. Byłam jakiś czas temu z koleżanką na konsultacji ... musialam pokazać swoje, bo chciala przedstawić doktorkowi efekt jaki chce osiagnąć
jak juz dr zacvzął przeliczać to okazalo sie , ze moje 615 g allergan inspira odpowiada któremuś modelowi mentorów (w przyblizeniu) 690 cc ... no i byłam w szoku, a anatomkom coś ok. 740 cc (ale nie pamietam dokladnie, bo to nie o mnie chodziło na tej konsultacji).

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 19:03   #5147
Martika25300
Raczkowanie

Cytat:
Sabusdziekuje chociaz ja zaznaczam ze "na ta chwile" ;-)
Bylam wczoraj u naszego Doktora ale zapomnialam go od Ciebie pozdrowic. Wszystko przez lekka panike bo po prysznicu moj tz przyuwazyl ze saczy mi sie ropa z obydwu ran. Lekarz nie chcial czekac do wtorku na sciagniecie szwow i chcial zobaczyc co sie dzieje od razu. Takze specjalnie przyjechal do kliniki pod wieczor... no naprawde czuje ze jestem w troskliwych rekach. Oczywiscie okazalo sie ze to nie byla zadna ropa tylko od wody tak czesc rany rozmiekla
Margo- czy to znaczy ,że tak cycuchy szorowałaś ,że aż rana rozmiękła Dobra wiadomość to, że lekarz reaguje błyskawicznie no i ,że to nic poważnego

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Pommelo1 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, powiedzcie, jak długo czułyscie, ze mięśnie próbują wypychac wkladki?
Ogólnie czuje sie bardzo dobrze. Rekami moge wykonywać wszystkie ruchy, oczywiście bez obciążenia ale nie czuje żadnych ograniczeń. Natomiast najbardziej męczy mnie to stałe napięcie w piersiach. Przypominają mi sie czasy laktacji, jak pokarm naplywal do piersi a młody nie ściągał wystarczająco dużo. Miałam tez epizod, kiedy zablokował mi sie kanalik, mleko nie mialo ujscia i pierś napeczniala, napuchla, mało nie eksplodowala. Teraz czuje podobnie.
Czy Wy tez tak macie i kiedy to wreszcie minie?
Pommelo- jesteś krótko po operacji- kiedy pierwszy raz umyłaś sobie sama włosy? Opisz dokładnie te wszystkie ruchy, które możesz wykonaćBardzo się o to dopytuję dziewczyn, bo jak widzę różnie to bywa i każda inaczej przechodzi rekonwalescencję.....
Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 19:08   #5148
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Margo- czy to znaczy ,że tak cycuchy szorowałaś ,że aż rana rozmiękła Dobra wiadomość to, że lekarz reaguje błyskawicznie no i ,że to nic poważnego
Tak, MW pod tym względem jest rewelacyjny... Zresztą pod każdym

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Pommelo- jesteś krótko po operacji- kiedy pierwszy raz umyłaś sobie sama włosy? Opisz dokładnie te wszystkie ruchy, które możesz wykonaćBardzo się o to dopytuję dziewczyn, bo jak widzę różnie to bywa i każda inaczej przechodzi rekonwalescencję.....
Martika, nie ma co pytać dziewczyn, bo co innego możliwość fizyczna, a co innego pozwolenie lekarza Każdy lekarz zaleca co innego i nawet jeśli fizycznie mogłabyś coś zrobić, to bardzo możliwe, że możesz mieć to zakazane Pytaj bezpośrednio pacjentek JJ

horo przejrzałam Twoje albumy i nie znalazłam fotki poprzednich implantów Podpowiesz, gdzie szukać?
Stary 2013-03-24, 19:15   #5149
Martika25300
Raczkowanie

Cytat:
Tak, MW pod tym względem jest rewelacyjny... Zresztą pod każdym
No myślę Sabuś - sama się przekonam jakie zrobi wrażenie

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Saba- wszystkich pytam, bo duże rozbieżności są.....jedna myje i prostuje włosy 3 dni po, druga po dwóch tygodniach. Nie wiem czy sama siebie chcę pocieszyć i dodać otuchy Oczywiście wiem, że trzeba rygorystycznie przestrzegać zaleceń lekarza i sama też to zrobię ale i tak ciekawa jestem jak sobie radzą......

Edytowane przez Martika25300
Czas edycji: 2013-03-24 o 19:43
Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 19:16   #5150
Saba08
Zadomowienie

Cytat:

zakręcone to dla mnie
Dla mnie na początku też było po operacji dopiero zaczęłam to ogarniać jak na sobie zobaczyłam co i jak
Stary 2013-03-24, 19:17   #5151
Amorcio
Wtajemniczenie

[

Margo robi sie Kochana

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-03-24 o 20:04
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 19:21   #5152
Saba08
Zadomowienie

Cytat:

Saba- wszystkich pytam, bo duże rozbieżności są.....jedna myje i prostuje włosy 3 dni po, druga po dwóch tygodniach. Nie wiem czy sama siebie chcę pocieszyć i dodać otuchy Oczywiście wiem, że trzeba rygorystycznie przestrzegać zaleceń lekarza i sama też to zrobię ale i tak ciekawa jestem jak sobie radzą......
Wiesz, każdy ma inny próg bólu i wytrzymałość Na pewno dasz sobie radę Dla efektów warto pocierpieć A prawda jest taka, że najgorsze jest pierwsze 5 dni, potem z górki Ale jak to ktoś napisał, bez tż byśmy sobie nie poradziły
Stary 2013-03-24, 19:21   #5153
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Tak, MW pod tym względem jest rewelacyjny... Zresztą pod każdym[COLOR="Silver"]
TO FAKT!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-24, 19:22   #5154
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
i znowu randke macie beze mnie
Chodź porandkować z nami :P
Stary 2013-03-24, 19:23   #5155
przedpo
Raczkowanie

Hey z wieczora. Byłam na spacerze ok godziny. Wiadomo mróz, zimno. I cycki mnie tak jakby szczypały :/

Czy Wy też tak macie?

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 19:25   #5156
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Dla mnie na początku też było po operacji dopiero zaczęłam to ogarniać jak na sobie zobaczyłam co i jak
Dla mnie ważne, że moje są już na miejscu

i we wtorek stuknie im 5 tygodni
Stary 2013-03-24, 19:29   #5157
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Nieeee cycuchów nie szorowałam, no coś Tyyyy tylko strumień wody rozmiękczył blizenki i zrobiły się takie białe miejsca które faktycznie wyglądały jak ropa... ale tak jak pisąłm była to niepotzrebna panika.
A Pan Doktor to dokładnie tak jak napisała Saba!!!!
Stary 2013-03-24, 19:29   #5158
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Chodź porandkować z nami :P
kusisz, kusisz Kochana ale Ty wiesz, zapodasz ino date
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 19:37   #5159
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Hey z wieczora. Byłam na spacerze ok godziny. Wiadomo mróz, zimno. I cycki mnie tak jakby szczypały :/

Czy Wy też tak macie?
Już nie, ale kiedyś miałam - takie jakby spinanie się piersi
Stary 2013-03-24, 19:43   #5160
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Już nie, ale kiedyś miałam - takie jakby spinanie się piersi
No u mnie ewidentnie takie szczypanie, a przecież godzina spaceru to nie długo, ale wydaje mi się, że kiedyś już ktoś wspominał tu na forum o takich "atrakcjach".

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości