|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: A nazwa IV części wątku mamuś wrześniowo-październikowych brzmieć będzie: | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV |
|
23 | 42,59% |
| Wyskakują naprzód brzuszki, bo w nich rosną jesienne maluszki |
|
8 | 14,81% |
| Słońca już wyczekujemy, bo wystawić brzuszki chcemy mamusie IX-X.2013 |
|
11 | 20,37% |
| Na słoneczko już czekamy - dzidzie i ich boskie mamy IX-X.2013 |
|
5 | 9,26% |
| wrzesniowo-pazdziernikowe mamusie czekaja na swoje brzusie |
|
4 | 7,41% |
| Non-stop dużo tu gadamy i na jesień wciąż czekamy |
|
3 | 5,56% |
| Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III
Cytat:
fioletowa wg mnie lepsza
|
|
|
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
a mój to chyba nie muszę mówić ![]() ja dzisiaj na 13:00 idę do fryzjera i się jaram, bo już mam odrost na 4cm chyba
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2013-03-25 o 08:51 |
|
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
LaLoca ciemne lub kolorowe dodatki i będzie git
![]() Monia no to nie wiem Ja póki co nie mam brzuszka, ale kto wie co będzie za te 6-7 tygodni.Ale to chyba niemożliwe,żeby w takim czasie aż tak urósł?![]() A do tej fioletowej to jakie dodatki?Czarne?A rajstopy czarne czy cieliste? A może czarne grubsze legginsy jeśli nie będzie zbyt ładnie?Hmmm same problemy. My jesteśmy na wesele zaproszeni na 17 sierpnia,ale to w wielkopolsce mojego kochanego wujka (który nota bene jest w moim wieku). Bardzo bym chciała pojechać, ale w 8 miesiącu jechać taki kawał drogi i wytrzymać na weselu?Nie dam rady na bank
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2013-03-25 o 08:59 |
|
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe po ile sa w de bo jeszcze nie patrzylam, ale tu ogolnie ceny zblizone do pl wiec szalu nie bedzie...Witam po weekendzie musze sie po chwalic ze weekend odbyl sie bez pawika co prawda lekkie mdlosci byly ale i tak jest sukces bo zeby nic a nic przez 2 dni z rzedu to tego jeszcze nie bylo haha mam cicha nadzieje ze tendencja sie utrzyma...Dzis wizyta musze wstawac i brac sie za depilacje hehe i pospisywac pytania na kartce bo znajac zycie znow polowe zapomne
|
|
|
|
|
#2527 | |
|
dryfuję słowami
|
Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III
Cytat:
Nicku bym nie zmieniła powiem nieskromnie Ojciec wyjechał, ale i tak dużo stresu z tym mieszkaniem. Drogie, my mało kasy mamy, mąż liczy tez kredyt, którego wciąż nie wzięliśmy a oferta z początkiem kwietnia się kończy i nie wiadomo co dalej. Mogą dać inna lepsza albo gorsza, a mnie obrót na koncie spadł bardzo. Nie mam siły angażować się w to, jest mi to coraz narzuty obojętne. Chce tylko mieć gdzie mieszkać i stworzyć w końcu jakiś dom i żeby nad było na niego stać. Mąż ma mi za złe, że tak się nie angażuje, ale mnie to potwornie stresuje, bo widzę, że na wiele na nie stać nas, bo mieszkania albo ruiny albo drogie. ![]() A co do fryzjera juz taka cwana nie jestem, odpuscilam farbowanie. Boję się. Zapytam mojej gin po świętach czy mogę. Mam nadzieję, że mi pozwoli choćby jakąś specjalna farba, bo już mi siwe pasemka wychodzą spod odrostow :banghead:
Albert Einstein Edytowane przez inwersja Czas edycji: 2013-03-25 o 09:08 |
|
|
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też z przerażeniem zauważyłam dwa siwe włosy, których regularnie farbując nigdy nie widziałam...też po świętach muszę coś z tym zrobić...
I jeszcze chcę chodzić na ćwiczenia dla ciężarnych od kwietnia, o ile gin mi pomoże.Wykupiłam kartę Multisport to muszę ją jakoś wykorzystać ![]() No i zapisujemy się już na szkołę rodzenia, będziemy chodzić od 20 tyg. przez 10 tygodni (raz w tygodniu dwugodzinne zajęcia). Można to też zrobić w 5 tyg. i zajęcia są 2 razy w tygodniu, ale ciężej byłoby nam się wyrobić. Inwersja w Łodzi też są takie drogie mieszkania??
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2013-03-25 o 09:17 |
|
|
|
#2529 | |
|
dryfuję słowami
|
Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam ten 17tc już ale i tak nie czuję się jakoś spokojniej
|
#2532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kuzde ja dzis tez mam wizyte jednak na 17, ale zapomnialam sie wczoraj wydepilowac no nic, mloda uspie to trzeba bedzie sie tym zajac
|
||
|
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem właśnie w połowie 13 tygodnia i wcale nie czuję się spokojniejsza
![]() pawik dzisiaj rano jeszcze był ale w weekend na szczęście był spokój
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze a ja muszę jutro iść na pobranie krwi
jak ja wstanę
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
matko jak ja w piątek musiałam iść na pobranie krwi z rana to też obudzić się to była masakra i potem cały dzień się źle czułam i rzygałam
także dla mnie takie "atrakcje" są masakryczne
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobie pewnie też niedługo już odpuszczą
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie dzisiaj się spoko czuję (tfu tfu!!!) rano to już się przyzwyczaiłam że sobie pawika puszczę i potem już normalnie śmigam o ile jestem wyspanadzisiaj się mnie jedna babka z pracy pytała kiedy dzidziusia będę miała- taka największa firmowa plotkara i krętacz - na co ja yyyyyy sobie myślę to już tak widać ubrałam się dzisiaj w maskujące ciuszki i sama bym nie powiedziała że w ciąży jestem więc sądzę że blefowała a z resztą zwisa mi to i tak już długo się nie pomaskuję zaraz będą święta, po świętach aby tydzień do pracy pochodzę i idę na urlop na 2 tygodnie i jak wrócę to pewnie już z piłeczką z przodu
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Tancerka a może ta pani, która wiedziała się wygadała?
![]() bo podejrzane to ![]() ja mam takie spodnie przedciążowe z niskim stanem wczoraj założyłam, włożyłam koszulkę do środka i troszkę było widać-jak się najadłam, ale jednak
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2013-03-25 o 10:14 |
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Matko jedyna 15 stron od piątku... powariowały baby
![]() Jak kogoś przeoczę bardzo przepraszam, ale kciuki i tak hurtowo i cały czas trzymam, tak na wszelki wypadek za wszystkie wątkowe mamusie ![]() Za dzisiejsze wizyty ![]() ![]() ![]() ollka26 Witam i gratuluję ![]() passion, co to znaczy, że się wynik na toxo nie spodobał? ewacia, mój zje dwa razy pod rząd... a nawet trzy Zrobiłam mu w sobotę curry i jadł w sobotę, w niedzielę i we wtorek też będzie jadł. Za to codziennie sobie coś innego do tego gotuje, a to ryż, a to makaron, a to chlebDiorisha, daj proszę znać jak wyszły ciasteczka - od jakiegoś czasu się na nie czaję Ewunie fajne są ![]() dirtymagic ![]() A co to za ciasto cytrynowe ![]() papugo Bardzo się cieszę, że jesteś znowu z nami Doczytałam o TŻ... walizki już spakowane ![]() Asika, nie martw się, w ciąży zazwyczaj temperatur jest lekko podniesiona teacherka, pisanie o jedzeniu na biało chyba nie przejdzie... pół wątku by było nieczytelne ![]() Snow_White... też oglądałam Zmierzch... i doszłam do wniosku, ze to straszny shit... po czym w sobotę popędziłam o biblioteki po dwa pierwsze tomy i do niedzielnego południa miałam je przeczytane... dzisiaj jadę po kolejne dwa... ciąża się rzuca na mózg ![]() madzia, uff... dobrze że jesteś ![]() shure, niebieskie widoczne żyły to ja mam od zawsze.. na dekolcie, skroniach, stopach i dłoniach... podobno wynika to z tego, że mam dosyć cienką i delikatną skórę, do tego dosyć płytko unaczynnioną. Poza efektem wizualnym, w niczym mi to nie przeszkadza ![]() Makrela ja mam anagram od imienia... tyle, ze przez W wyglądał idiotycznie, a że "zwykła" vea była zajęta, to sobie 7 dodałam Zreztą to nick sprzed Wizażu![]() butterfly, ja bym brała fioletową |
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Uff, nadrabiania mam z całego weekendu... Do wieczora może zdążę Ja w sobotę przywitałam się i Małego w 15 tc.
|
#2543 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny mam cholesterol 260 już - ktos tak ma? nie wiem co z tym zrobic, a lekarz dopiero 10 kwietnia....
przytyłam 2 kg i wcale sie nie objadam tłustym oprócz sera zółtego
|
|
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
badałaś tsh? bo tarczyca tez ma związek z cholesterolem
|
|
#2545 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki
witam się po weekendzie. dzisiaj rano byłam na pobraniu krwii na tsh inie chciała mi krew lecieć z żyły, bardzo wolno leciała i mnie opieprzyły kobiety z labolatorium, że nie jadłam śniadania. podobno w ciąży na czczo robi się tylko glukozę? Ktoś jeszcze o tym słyszał?Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A wczoraj oglądaliśmy z mężem Zakochanych w Rzymie na dvd i super śmieszny film, pokręcony jak to Woody Allen, ale co się naśmialiśmy to nasze
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
a jadlas wieczorem przed badaniem? ja kedys przed pobieraniem krwii jadlam cos ze smietana i tez zafałszowało wyniki
|
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
ja się wczoraj cieszyłam że chyba mi mdłości przechodzą bo od kilku dni nie wymiotowałam... oczywiście nie mam sie co cieszyć dzisiejszy dzień przywitałam pawiem i za chwile chyba będzie drugi także niestety nic mi nie przechodzi
|
|
#2548 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
moze zadzwon do lekarza i zapytaj? ja niestety nie pomoge bo na cholesterolu sie kompletnie nie znam.
|
|
|
|
#2550 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.

fioletowa wg mnie lepsza

jak ja wstanę
w sumie dzisiaj się spoko czuję (tfu tfu!!!) rano to już się przyzwyczaiłam że sobie pawika puszczę i potem już normalnie śmigam o ile jestem wyspana
ubrałam się dzisiaj w maskujące ciuszki i sama bym nie powiedziała że w ciąży jestem