|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy związek -czy za wiele wymagam?
Autorko, zapytam z ciekawości, czy chłopak napisał Ci coś jeszcze po tym swoim biegu? Czy uznał sprawę za zamkniętą i więcej się nie odezwał?
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Potem smsowaliśmy, mamy się dzisiaj spotkać. Ale mam wrażenie, że się sfochował i już nie chce dłużej. |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Nie depcze krokusów
|
Raczej został zdemaskowany
|
|
|
#64 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Ale o wiele prostsze jest zakończenie tego teraz niż za jakiś czas. Do tej pory nie zadziałał jeszcze czynnik zauroczenia, zakochania, przyzwyczajenia.
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak na ironię odezwał się dzisiaj do mnie ex.... Może to znak :P |
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na prawdziwą miłość przyjdzie jeszcze czas |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Wiem.... ja po prostu tracę nadzieję i zaczynam szukać winy w sobie mimo że każdy z partnerów zawsze mi wmawia że to ich wina i u mnie nic złego nie ma. To jeśli nie ma, skąd ten ciągły pech? :/ 3 poważne związki, jeden związany z mieszkaniem i zaplanowanym ślubem. Już nie powiem ile takich "pseudo-związków" na miesiąc-dwa jak ten....
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Pierwszy "powazniejszy" to jakoś 18... A co do przerw? Nie mówie o tych pseudo. Ale po tych poważniejszych minimum 5 miesięcy, max 1,5 roku czekalam aż zaczynałam jakąkolwiek (poważną czy niepoważną) relację.
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Ja pier...... Nie wierzę. Wiedziałam, że coś z nim nie tak, ale że aż tak to nie przypuszczałam... Myślę, że to można dołączyć do hitów Wizażowych....
OTÓŻ: Spotkaliśmy się po pracy. Był miły, uśmiechnięty, nawet żartował. Postanowiliśmy pojechać do mnie, żeby na spokojnie porozmawiać. W drodze nawet ze dwa razy mnie nieśmiało pogłaskal. Ciągle patrzył w oczy.... W domu jakoś tak nawet było wesoło, ale zaczeliśmy rozmawiać. Dałam mu mówić jako pierwszemu, bo chciałam usłyszeć co ma do powiedzenia. Jego wywód trwał godzinę, więcej było milczenia niż mówienia, ale reasumując przeprosił mnie za maila, za swoje zachowania, powiedział że taki jest z charakteru, że stara się być dobry i im bardziej się stara tym bardziej mu nie wychodzi.... W końcu powiedział, że chciałby być ze mną, że bardzo mu zależy, ale boi się że mnie skrzywdzi. I tak kilka razy. Więc ja powiedziałam "no wiesz, skoro masz wątpilowści, to chyba nie ma o czym gadać....". Popatrzył smutno w podłogę i cisza.... Mi emocje buzowały więc powiedziałam, że idę do pokoju obok się położyć. Poszedł za mną. Stanął nad łóżkiem i tak patrzył jak leżę.... Po 10 minutach stania bez ruchu usłyszałam mały trzask. Podniosłam wzrok nie stał nade mną. Wyszłam do przedpokoju , jego nie było. WYSZEDŁ! Zaczęłam dzwonić. Nie odbierał. Napisał smsa "Przepraszam Cię....", Odpisałam "odbierz do cholery ten telefon". Wyłączył. Jest poza zasięgiem. Już nie dzwonię. Ale mam wnerw jak chyba nigdy. CO to miało znaczyć? Że pogodził się z rozstaniem i wyszedł kończąc związek? Ze poszedł się przejść i pomyśleć? Że poszedł skoczyć z mostu? Czy że moze za godzinę zapuka do drzwi???? CAŁA SIĘ TRZĘSĘ! |
|
|
|
|
#74 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
Bo milczał...a ja się źle poczułam (z emocji) i powiedziałam mu że nie czuję się najlepiej i idę się na chwilę położyć. Poinformowałam co robię i dlaczego. A nie ani spierd...ani nic.
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Nowy związek -czy za wiele wymagam?
No to kiniec. Jakby nie chcial skinczyc ti by nie wyszedl. Chyba mu ulzyli..na to wyglada bi ani nie zaprzeczal ani nuc..
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Nowy związek -czy za wiele wymagam?
Może tak. Tylko po co godzinny monolog o tym jak to niechciałby się rozstawać, że nie wyobraża sobie tego, że tak mu zależy itp...??? Rozdwojenie jaźni?
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
spotykałam się kiedyś z taką ☠☠☠☠eńa, ochłoń, juz po wszystkim. ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- zagłuszanie wyrzutów sumienia |
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Teraz płaczesz, a miałaś szansę załatwić to po ludzku - trzeba było rozmawiać, a nie iść się położyć, co to w ogóle miało być? Ma na tyle godności, by za Tobą nie latać po pokojach i nie zdzierać z Ciebie kołdry, więc Ty miej tyle, by go nie wyzywać i nie wydzwaniać do niego, skoro go olałaś ciepłym moczem.
|
|
|
|
#81 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
10 min nad Tobą stał i patrzył, po czym wyszedł.
Liczyłaś na to, że ile będzie nad Tobą stał?
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
No stał ale ani słowa nie powiedział. A ja w tym czasie po faktycznie leżeniu z 5 minut usiadłam na tym łóżku i płakałam. Fakt , mialam schyloną głowę więc nie widziałam że się zbiera. Ale sorry to nie było tak że on do mnie mówił a ja się odwracałam, fochowałam, albo milczałam. Oboje milczeliśmy.
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się wydaje, że on po prostu był bezradny, nie wiedział co ma zrobić, więc wyszedł.
Pewnie chciałby się w Tobie zakochać i być z Tobą szczęśliwy, ale nie może, bo nie odchorował jeszcze byłej. A zarazem nie chce zrywać z Tobą kontaktu, bo potrzebuje jakiejś bliskości, odskoczni, iluzji, że wszystko w jego życiu jest ok.
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
W sumie od razu po jego wywodzie mogłaś powiedzieć coś w stylu "ja też trochę myslałam o tym wszystkim i chcę to zakończyć" i tyle. Pewnie by wyszedł od razu albo by chwilę postał i tez poszedł, a tak w sumie to trochę tak z boku wygląda jakby bardzo Cię zabolało co on mówił skoro poszłaś obok się położyć i płakać. A chciałaś to zakończyć dziś ze swojej inicjatywy ? Bo myslałam, że tak- więc w sumie nie wiem czemu Cię zabolało tak jego zachowanie ? tak czy siak już masz jasną sytuację i nie ma co płakać, że nie wyszło
dobrze, że więcej czasu nie poświęciłaś tej relacji.
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No zerwałaś z nim. Nie miał Ci nic do powiedzenia na swoją obronę, to zachował się jak się zachował. W sumie się nie dziwię, bo co miał Ci powiedzieć? Skłamać? Czy siąść z Tobą i też płakać? No bez sensu, widocznie wolał pójść uspokoić emocje.
Ciekawe czy się odezwie. ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Myślę że tak na świeżo, to i on nie ma pojęcia.
|
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym wkurza mnie ta rozbieżność. Spotykamy się, całuje mnie w usta, zartuje, rozmawia normalnie, pyta jak w pracy, kilka razy delikatnie dotyka, pyta co zjemy na kolację... Już w sumie miałam wrażenie że jak nie wrócę do tematu, to w ogóle przejdzie do porządku dziennego. Tak to wygladało. Ale nie chcialam tego tak zostawiać. Potem gada godzine jaka jestem ważna, jak chce zostać ze mną...poczym wychodzi. |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
ale czemu się przejmujesz tak co on sobie teraz myśli i co planuje i co to dla niego znaczy... olej to
jak chcesz żeby on miał pełny ogląd sprawy to napisz mu "dla mnie to koniec" czy coś w tym stylu i tyle... wątpię, że będzie wydzwaniał czy przychodził, a po jego nieodbieraniu też możesz zrobić tak samo- po prostu odciąć się.
|
|
|
|
|
#90 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

Na prawdziwą miłość przyjdzie jeszcze czas