|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zdrowe odżywianko+spalanko, czyli Jak zostać aniołkiem VICTORIAS SECRET do lata
Cytat:
z dieta dzis o dziwo idealnie pomimo @,pocwicze cos dzis namawia i namawia i ciagle powtarza,ze jestem idealna..a jak powiem,ze zgrzeszylam ze bylam np,na ciastku a prowadze diete,to mowi ze jest ze mnie dumny bo sie 'nie katuje' a zdrowe jedzenie jest o wiele smaczniejsze niekiedy
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdrowe odżywianko+spalanko, czyli Jak zostać aniołkiem VICTORIAS SECRET do lata
ach, Ci źli faceci :P tylko namawiają nas do grzeszenia
|
|
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
Witam aniołki
![]() Cieszę się, że pojawiłyście się znów na forum i nie dajecie się ![]() Jak tak was czytam to widzę, że jest jakiś plus tego, że nie mam TŻ na chwile obecną ))Ja się z wami pożegnam na 3 dni, mam nadzieje, że przynajmniej nieliczne elementy przemycę podczas tego weekendu ![]() Mimo, ze pogoda nie wróży nic ciekawego to mimo wszystko, życzę wam miłego weekendu Trzymajcie się cieplutko )
|
|
|
|
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
Funit a ja właśnie bym chciała taką pupę "po zbóju"
![]() aza3994 szalona Ty z tą folią a tą truskawką to mnie rozmarzyłaś.... mniammm jakoś się trzymam i mam nadzieję, że z nadejściem wiosny będzie jeszcze lepiej jak zacznę biegać to myślę, że zobaczę większe efekty.... póki co słońce świeci dziś, ale -4 dalej podobno jeszcze tylko przyszły tydzień ma być zimny a później coraz lepiej... oby!kotto no to masz 3 tygodnie, żeby jeszcze trochę popracować nad sobą i w swoje urodziny wyglądać świetnie! każdy powód dobry by mieć motywację ![]() Neeeska_39 dzięki i wzajemnie, udanego weekendu!
Edytowane przez cinnamon cookie Czas edycji: 2013-03-22 o 14:12 |
|
|
|
|
#156 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakies tam plusy jednak z tego są w tym miesiacu wyjatkowo ciezko,ale na szczescie sie konczy i jutro przyjedzie tż,wstyd sie przyznac ale w tym tyg czepialam sie o wszystko,potrafilam sie wkurzyc w ciagu tyg 3 razy dziennie na niego w sumie to o nic dzis odpoczynek bo wolny piatek,z dieta od dwoch dni idealnie oby tak dalej małe domowe spa![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
kupie i ja dzis jakis balsam i znow zrobie folie
Zapuszczam włosy-> 65 cm Zmieniam skore naWAKACJE 160cm 51 ![]() 50 ![]() 49 ![]() 48 DAM RADE-tym razem! CDN ->8 min abs-3 8min buns-4 Edytowane przez kotto Czas edycji: 2013-03-22 o 15:13 |
||
|
|
|
|
#157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do domowego spa to też uwielbiam a gdzie reszta dziewczyn???
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro zrobię cwiczenia, peeling i folię, tym razem grzecznie, na 2h :p mnie się już 5 dzień @ spóźnia, wiec jestem maksymalnie rozdrazniona i sie czepiam. ale staram się omijac TŻ w tym, bo ostatnio ma swoje problemy, więc jednak nie chcę mu dociążać sobą, wręcz przeciwnie
![]() a u mnie z dietą jest przeciętnie, niby się staram, ale coś tam czasem wpadnie za dużo
|
|
|
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, jak tam weekend?
U mnie jakoś wyjątkowo "chudo" jak narazie jestem tylko po śniadaniu, więc trzeba już coś zjeść, tylko jakoś się nie chce ależ dzisiaj wspaniałe słońce!!!! tylko ta temperatura dalej nieciekawa lecę nasmarować się balsamikiem, rozgrzać troszeczkę miłej soboty laseczki!!
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu cisza.... u mnie sobota minęła przyjemnie, grzecznie
|
|
|
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
Czesc
u mnie weekend tez bez grzeszenia wracam do ćwiczen bo przez ten tydz i przez @ nie zrobilam nic na wadze od dwoch dni,kreska przed 50
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam mały grzeszek, ale to takie nic. jestem przed spóżniającą się @, nie chce mi się, jestem zmęczona i boli mnie brzuch
ale wieczorem nie ma bata, biegam i ćwiczę z Mel. Ostatnio znowu mam wrażenie, że jakoś mi się spuchło, ale to pewnie przez ten okres. co do Mirandy, niby ładna, ale mnie aż tak urodą nie powala :P ja jeśli chodzi o samą urodę uwielbiam Leighton Meester http://www.people.com/people/leighton_meester/
|
|
|
|
|
#163 |
|
Przyczajenie
|
hej, mogę dołączyć do Was?
![]() Mi niestety dużo brakuje do tych aniołków, ale zawsze motywacja jest ![]() Ważę 65kg przy wzroście 166cm
|
|
#164 |
|
Rozeznanie
|
cześć laseczki, jak tam po weekendosie? u mnie...szkoda gadać, na śniadania były crossainty z czekoladą a wieczorem w sobotę byli u nas znajomi więc nie obeszło się bez .....szarlotki.......podj adaliśmy ją więc również całą niedzielę...w niedzielę na obiad zaś były cepeliny,jakby któraś nie wiedziała- wielkie ogromniaste wręcz kluski ziemniaczane z mięsnym farszem w środku....ponadto ZERO ćwiczeń w weekend, w piatek zrobiłam brzuszki z MEL B i pół skalpela czyli ok 20 min bo więcej mi się nie chciało
dziś jestem na detoksie, rano była owsianeczka i cały dzień jem jogurt naturalny z jabłkiem... siłowniadopiero jutro..dziś wracam późno z pracy. Wciąż czekam na wiosnę żeby sobie pobiegać w lasku...zimą nie potrafię się ubrać dobrze na jogging,raz jest mi za zimno,raz za gorąco,odrazu boli mnie gardło.Święta niby mają być ciepłe mhmmm ciekawe...Jak tam dziewczyny?co u Was? Musimy podciągnąc wątek bo spadł :P Neeeska jak tam zajęcia?PS nie wiem czy wiecie ale w Łodzi jest "ogromna" gwiazda Justin Biber Już lecę na jego koncert nóżki gubię. Czekam na mojego Michela Buble
Edytowane przez BaBy Girl Czas edycji: 2013-03-25 o 14:40 |
|
|
|
|
#165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zajęcia ok, ale troszkę pracy mnie czeka. Któż by by nie słyszał o Justinie ;D Ja chciałam się wyrwać w tym roku na Bon Jovi, ale akurat będzie to środek sesji a musiałabym całą Polskę przejechać więc w jednym dniu bym się nie zamknęła a stracić więcej w sesji to dla mnie zdecydowanie za dużo ![]() ja dzisiaj powinnam dostać solidne lanie cały weekend i dzisiaj był kompletnie "niekontrolowany"... . Jak planujecie święta? Całkowicie bez diety, czy całkowicie z dietą? Bo ja postaram się "poświętować: ale z umiarem ![]() No i witam nowego, przyszłego aniołka )
|
|
|
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam gorączkę i jest malo fajnie, siedzę cały dzień w łózku. Nie mam apetytu, więc dzis zjadłam bardzo mało na śniadanie jogurt, potem świeży sok z pomarańczy, na obiad odrobina warzyw i piersi kurczaka i teraz jeszcze jeden jogurt.Justin jest w moim mieście, komunikacja jest zawalona, a dzikie tłumy fanek szczęśliwe. Łódź przeprasza. |
|
|
|
|
|
#167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gdzie ta wiosna,nie mam sily cwiczyc...z nosa leci teraz to. Łódź przeprasza -
|
|
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
aza3994 dzięki, bo mi słowa typu "nic się nie stało" nie pomagają ;d ale dzisiaj miałam 1 cm mniej w biodrach ;D mimo, ze waga stoi
ale wolę jak lecą cm niż kg jeśli muszę wybierać ) Mam nadzieje, że Łódź żyje ;d w każdym bądź razie, ja wybaczam ;D Dziewczyny wracajcie do zdrowia
|
|
|
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
Heheheh Bieber sparaliżował miasto
widziałam wczoraj w wiadomościach, jak nastolatki piszczały i czekały na swojego idola, szok ![]() U mnie jakoś średnio, weekend minął całkiem całkiem, wczoraj w pracy zjadłam przez cały dzień 2 drożdżówki spóźniłam się do pracy i to był jedyny ratunek.... Dziś się poprawiam! Mam takie przeczucie, że teraz jeszcze zimno zimno, a później będzie parę dni ciepłego przejścia i BOOOOOM! Lato, gorąco i "krótko"... a ja jakoś nie czuję się gotowa na krótkie ciuszki
|
|
|
#170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
mimo wszystko ja tez..
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
słowa "nic sie nie stalo" nigdy nie pomagają :P musi być silna motywacja :P ja też się jeszcze nie widzę w krótkich spodenkach i spódniczkach, a lato coraz bliżej... ale damy jakoś radę. najważniejsze są cm, bo czasem jakiś mięsień urośnie, który waży, ale tłuszczyk zleci i jesteśmy mniejsze
![]() no Łódź, była sparaliżowana, fanki się biły, pod hotelem tłumy, i to o dziwo nie były 13 dziewczyny, lecz już starsze i to mnie zszokowało... |
|
|
|
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
Śniadanie- kanapeczki z ciemnym słonecznikowym pieczywem+szynka swojska+rzeżucha
II śniadanie - kanapka j.w Przekąska - dwa jabłka +orzechy nerkowca Obiadokolacja_pierś kurczaka pieczona+kasza+sałata(duu żo sałaty) A na deser, w sumie to już na jutro, bo dziś późno ciasteczka owsiane z tego przepisu: http://www.gotujmy.pl/ciasteczka-ows...isy,48298.html Zamienniki: zamiast cukru miód, mąka razowa zamiast zwykłej edit: zjadłam jedno...na spróbowanie
Walcz świnko ! Edytowane przez >>> Czas edycji: 2013-03-26 o 20:33 |
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
siemanko
>>> smaczne wyszły? zachęciłaś mnie, dzis posadzę rzeżuchę naszą pyszną w sumie przez ten śnieg zapomniałam, już zaraz świeta! Ja dzis czuję się lepiej, więc wcinam "normalne" śniadanie, owsiankę z jabłkiem i cynamonem, pyyyycha
|
|
|
|
|
#175 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale chciałabym spędzić te święta w miarę aktywnie,np chociaż jeden dzień pójść na basen(np w poniedziałek,u nas powinien być czynny) i na pewno pójdę na dłuuugi spacer z psem więc gdzieś to wszystko się samo spali . Hehe w Wigilię musiałam odpocząć od tej krzątaniny w kuchni i rano czmychnęłam Mamie, pojechałam na basen, było cudownie byłam tylko ja sama i ogrroooomny basen+ jacuzzi tylko dla mnie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teraz synoptycy zapowiadają stopniowe odchodzenie wiosny na rzecz lata, a więć w następnych latach zima będzie dłuższa,wiosny nie będzie wcale a lato będzie duszne i upalne,klimat przypominał będzie ten który teraz panuje w Rosji i na Ukrainie....także super.. Ja wczoraj byłam na siłowni, spaliłam kolejne 1000 kcal, na obiadek był chudy rosołek, a na kolację- budyń waniliowy ale tylko kilka łyżek,patrzył na mnie z szafki już kilka dni, nie mogłam się powstrzymać Dziś spokój od ćwiczeń, mięśnie się regenerują, ale jutro znów siłownia, a piątek mamy wolny Już nie mogę doczekać się Świąt, a Wy?
|
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
BaBy Girl widzę, że dobrze się trzymasz!! Ojjj nie wiem czy będę miała tyle motywacji, żeby coś poćwiczyć w święta, ale w sumie kto wie
a na basenie nie byłam ojj ojj albo i dłużej :P chodzę raczej "od święta do święta" może dlatego, że nie lubię basenu w moim mieście...U mnie tempo jakoś zwolniło, nie mam ostatnio na nic ochoty, ćwiczenia, jem byle jak... Nie, że jakoś dużo, ale jednak byle jak trochę motywacji mi potrzeba
|
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
Ja też
uwielbiam Wielkanoc - czasem wydaje mi się, ze wolę te święta niż Boże Narodzenie ) niestety chyba do świąt będę się rzadko pokazywać na forum bo mama w pracy a ja mam wolne więc sprzątanie, pranie, mycie, szorowanie i wszystkie inne czynności domowe zostały na mojej głowie....Za to po świętach zaczynam biegać (już siostra powiedziała, że cokolwiek się nie będzie działo 2 kwietnia startujemy) no i pewnie będzie jakiś 1 kg nadprogramowy ale może jak będę jeść w świętach troche mniej dietetycznie to może w końcu waga ruszy Dodatkowo Mel i więcej warzyw i owoców bo już taka pora, ze powoli się zaczynają mam nadzieje, ze 2 miesiące uda mi się osiągnąć wymarzoną wage, zwłaszcza, że mam ułożony plan zjazdów w bardzo fajny dla mnie sposób, który mam nadzieje, nie zaburzy mojej regularności posiłków ) i zaakceptuje siebie w szortach ;dChociaż ostatnio usłyszałam, że mam chude nogi (!) - od koleżanki,która jest taka drobniutka, ze hej
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i ja już nie mogę doczekać się biegania... Póki co u mnie na termometrze -3... z tego co widziałam, oczywiście u mnie dalej będą latać białe niedźwiedzie, np w poniedziałek u mnie koło 3 stopni, a na dole Pl 18!!!!!!! I gdzie tu sprawiedliwość?
|
|
|
|
#179 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pomyśl sobie,że w maju będzie już gorąco i siłą rzeczy trzeba będzie zdjąć z siebie długie spodnie!Skończą się ciepłe dresiki zakrywające zimowe tłuszczyki, a zaczną się szorciki i obcisłe bluzeczki! Imprezki, grille,wyjścia ze znajomymi, spotkanka, trzeba ładnie wyglądać! Trochę to infantylne,ale taka prawda ![]() Cytat:
![]() Popieram bieganie! Ja też porzucę siłownię i zaczynam jak tylko zrobi się cieplej, kto wie,może 2go kwietnia będzie już fajnie ![]() Cytat:
![]() Poniżej motywacja dla każdej z nas
|
|
|
#180 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
![]() mam takie pytanie, jak robicie owsiankę? Same gotujecie czy korzystacie z wersji instant?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

Dieta w miarę Ok, chociaż ta paskudna pogoda plus pomysły na jedzenie mojego TŻ mnie dobijają
ale widzę, że nie jestem z tym sama hihihi
ten to ma charakterek heheh.... Lubi "krągłości" dlatego argument, że chcę zrzucić parę kilo do niego nie przemawia
żyjesz??? hehe żartuję, no ale to długo bardzo, czytałam, że tak 40 min-1 godz wystarczy... no i ja dziś zrobiłam i chyba kiepski balsam rozgrzewający kupiłam bo żadnego efektu rozgrzewania to ja nie czuję :/ no i pod tą folią też mi się nic nie spociło
tylko nie zrzucaj z pupy!! Teraz duża pupa w modzie
zero smaku i wartości odżywczych, musimy czekać....
z dieta dzis o dziwo idealnie pomimo @,pocwicze cos dzis

jakoś się trzymam i mam nadzieję, że z nadejściem wiosny będzie jeszcze lepiej 

bo przez ten tydz i przez @ nie zrobilam nic 
gdzie ta wiosna,nie mam sily cwiczyc...z nosa leci
i ja już nie mogę doczekać się biegania... Póki co u mnie na termometrze -3...