Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-25, 10:47   #1531
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Na pewno ciało jest bardziej zbite i umięśnione Nie wierzę w to, że ćwiczenia nie dały nic a nic...no nie wierzę!!! Mel b daje na d.pkę
Widzę, że uda mi sie robią straszne nie chce takich
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 12:11   #1532
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cześć Dziewuszki
Nie wiem czy pamiętacie Mnie , ale cóż co mi szkodzi napisze !
Wiem wiem pojawiam się i znikam , ale zawsze jestem w temacie czytam Was na bieżąco i wg .
Wy staracie sie odchudzać a ja wróciłam do Pepsi , Coca-Coli i fast food . Wiem był czas że rzuciłam to ale powróciłam i ciężko z tego zrezygnować .
Rzadko się tu udzielam a dlatego że mało czasu , ostatnie dnie to Same wiecie że praca a po pracy porządki przed świąteczne .
Obiecuje poprawę

PS. Przygarniecie biedną Żelcie ? setny raz
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 12:16   #1533
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki jejuuu ale u mnie pi.źdz.i.awi.ca zimno jak na Syberii, a musiałam dziś wstać o 6.30 i jechać z kuzynem do Nysy na wku, tam się wyczekałam 2 godziny i wymarzłam. Dość mam, teraz siedzę w polarze takim ze stójką po same oczy i odmarzam muszę herbatkę sobie zrobić
Aaa byłam dziś w Biedronce i były banany w promocji, kupiłam 3 kg i jeszcze kiwi to mam na dłuuugo na koktajle, bo z kiwi mi najbardziej smakują
A w Nysie w Naturze kupiłam lakier brokatowy teraz malowanie mnie korci

Cindy dziękuję kochana za takie miłe słowa
Skoro spodnie z dup.ki spadają to znaczy, że jest dobrze i nie ma się co przejmować a co do rozmiarówki tych czerwonych spodni to Ci nie pomogę, bo rozmiar rozmiarowi nie równy, kiedyś nawet na wątku porównywałyśmy rozmiary z obwodem w cm ja mam też parę spodni w rozmiarze 38 i wcale duże nie są
Cocktail na pewno ciałko masz fajniejsze i bardziej zbite od takiej ilości ćwiczeń a może to tylko Ty nie widzisz różnicy
Zoska oby Ci się wszystko poukładało
Stary 2013-03-25, 12:17   #1534
lena161
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
kurczaki pierzaki zamiast mieć smukłe, jędrne nózki to będziemy przypominać napakowane kulturystki (może lekka przesada ale też nie chcę mieć masywnych ud). Kiepsko, kiepsko... Wrzuć może zdjęcia porównawcze jeśli masz, ocenimy czy faktycznie zaszły jakieś wizualne zmiany
lena161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 12:18   #1535
meeedzik
Zakorzenienie

no hej hej Zeluśka gdzieś się podziewała jak tam brzuszek? No i co pleciesz, jak mogłybyśmy Cie nie pamiętać
No i na wstępie za gazowane napoje pamiętasz jak je rzucałaś i jak było ciężko, to po kiego diabła znów zaczęłaś je pić
Stary 2013-03-25, 12:24   #1536
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
No coż...uroki umięśnionych nóg po ćwiczeniach

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 12:24   #1537
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
no hej hej Zeluśka gdzieś się podziewała jak tam brzuszek? No i co pleciesz, jak mogłybyśmy Cie nie pamiętać
No i na wstępie za gazowane napoje pamiętasz jak je rzucałaś i jak było ciężko, to po kiego diabła znów zaczęłaś je pić
Fajnie czytać stare Twarze !!
Gdzie sie podziewałam ? Kurde praca mnie pochłania , praktycznie siedzę większe pół dnia w pracy a potem to z TŻ i tak mało czasu na kompa i wizaż .
Wróciłam do gazowanych przez TŻ zaczął pić i pękłam i przez to już brzuch zaczyna boleć . był spokój jak nie piłam a teraz wszystko powraca . Póki co jestem na urlopie bo byłam kilka dni w szpiatu(przez brzuch ) . Dlatego postanowiłam napisać bo dzięki Wami rzuciłam napoje . Byłyście mega wsparciem dla Mnie dlatego też jestem !

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 12:30   #1538
zooska
Zakorzenienie

Żelka Sieeema

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Hej laseczki jejuuu ale u mnie pi.źdz.i.awi.ca zimno jak na Syberii, a musiałam dziś wstać o 6.30 i jechać z kuzynem do Nysy na wku, tam się wyczekałam 2 godziny i wymarzłam. Dość mam, teraz siedzę w polarze takim ze stójką po same oczy i odmarzam muszę herbatkę sobie zrobić
Aaa byłam dziś w Biedronce i były banany w promocji, kupiłam 3 kg i jeszcze kiwi to mam na dłuuugo na koktajle, bo z kiwi mi najbardziej smakują
W wrocku to samo zimno, wieje, w ogóle masakra
Hiehie, 6.30 to ja też wstałam, na 8 na uczelnie,a godzine tam dojazd mi zajmuje Hiehie, widzę że podobnie, też w biedrze bananów nakupowałam

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Wróciłam do gazowanych przez TŻ zaczął pić i pękłam i przez to już brzuch zaczyna boleć . był spokój jak nie piłam a teraz wszystko powraca . Póki co jestem na urlopie bo byłam kilka dni w szpiatu(przez brzuch ) . Dlatego postanowiłam napisać bo dzięki Wami rzuciłam napoje . Byłyście mega wsparciem dla Mnie dlatego też jestem !
Natychmiast to świństwo odstawiaj!!!!!!!!! Zaraz z Tobą porządek zrobimy!!!! Zobaczysz, wszystko do pionu wróci.

Stary 2013-03-25, 13:06   #1539
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewuszki
Nie wiem czy pamiętacie Mnie , ale cóż co mi szkodzi napisze !
Wiem wiem pojawiam się i znikam , ale zawsze jestem w temacie czytam Was na bieżąco i wg .
Wy staracie sie odchudzać a ja wróciłam do Pepsi , Coca-Coli i fast food . Wiem był czas że rzuciłam to ale powróciłam i ciężko z tego zrezygnować .
Rzadko się tu udzielam a dlatego że mało czasu , ostatnie dnie to Same wiecie że praca a po pracy porządki przed świąteczne .
Obiecuje poprawę

PS. Przygarniecie biedną Żelcie ? setny raz
Hej zgubo

Cytat:
Cocktail na pewno ciałko masz fajniejsze i bardziej zbite od takiej ilości ćwiczeń a może to tylko Ty nie widzisz różnicy
Zoska oby Ci się wszystko poukładało
Eh załaduje zaraz zdjecia to sam zobaczycie, że porażka aż siara wrzucać. I niech ktoś mi powie , że ie wyglądam jak pączek

Cytat:
No coż...uroki umięśnionych nóg po ćwiczeniach
Extra tylko mój program przewidywał wysmuklenie sylwetki, bo taki wybrałam
Stary 2013-03-25, 13:10   #1540
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Natychmiast to świństwo odstawiaj!!!!!!!!! Zaraz z Tobą porządek zrobimy!!!! Zobaczysz, wszystko do pionu wróci.
Wiesz dlatego wróciłam by to świństwo rzucić ! a zawsze to lepiej jak ktoś mobilizuje jeszcze te fast food praktycznie codziennie jestem w Mc'donald's . A najlepsze że nic nie przytyłam ! Najważniejsze dla Mnie jest to by wrócić do zdrowego trybu życia !
A to możliwe tylko Dzięęki Wam ! )

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Hej zgubo
wracam z potrójna siła ! by walczyć z gazowanym i fast food !
Stary 2013-03-25, 13:23   #1541
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz dlatego wróciłam by to świństwo rzucić ! a zawsze to lepiej jak ktoś mobilizuje jeszcze te fast food praktycznie codziennie jestem w Mc'donald's . A najlepsze że nic nie przytyłam ! Najważniejsze dla Mnie jest to by wrócić do zdrowego trybu życia !
A to możliwe tylko Dzięęki Wam ! )

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

wracam z potrójna siła ! by walczyć z gazowanym i fast food !
Walcz, walcz tym bardziej, że Ci służą i zaczynają się znowu problemy z brzuchem

Załadowałam zdjęcia
Stary 2013-03-25, 13:29   #1542
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Eh załaduje zaraz zdjecia to sam zobaczycie, że porażka aż siara wrzucać. I niech ktoś mi powie , że ie wyglądam jak pączek
Kochana jak Ty nie widzisz różnicy miedzy 1 a 3 foto,to do okulisty Cie wysyłam.
Widać wyraźnie różnicę w boczkach,biodrach i tyłku.Więc nie marudź bo Ci doopsko zlejemy jest dobrze
Stary 2013-03-25, 14:05   #1543
zooska
Zakorzenienie

Cocktail Jaaa...widać mega różnice na d.pie i nogach...

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Zjadłam na obiad dwa kawałki domowej pizzy Taaaka dobra była Zaraz idę sprzątać do babeczki na 3 godziny a potem na winko do koleżanki paznokcie mi zrobi.

Stary 2013-03-25, 14:20   #1544
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail Jaaa...widać mega różnice na d.pie i nogach...

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Zjadłam na obiad dwa kawałki domowej pizzy Taaaka dobra była Zaraz idę sprzątać do babeczki na 3 godziny a potem na winko do koleżanki paznokcie mi zrobi.
Ja tam nic nie widze
Stary 2013-03-25, 14:28   #1545
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Walcz, walcz tym bardziej, że Ci służą i zaczynają się znowu problemy z brzuchem

Załadowałam zdjęcia
tak zaczynam walczyć ! bo muszę walczyyć ! by być zdrowa
a zdjęcia ejj ja różnicę widzę
Stary 2013-03-25, 14:38   #1546
lena161
Raczkowanie

Cocktailraspberry, wysłałam Ci zaproszenie, ciekawskie babsko ze mnie i chętnie zobaczyłabym efekty

meeedzik i zooska u mnie też pogoda OKROPNA. Ja dzisiaj nosa na dwór nie wystawiłam, w zasadzie nawet z łóżka się nie ruszam ale rodzice teraz z zakupów wrócili i wyglądają jakby z zimowej przeprawy górskiej Nosy czerwone, łapki zmarznięte... wiosna
Stary 2013-03-25, 14:40   #1547
alexis77
Zadomowienie

Meedzik fajnie że aż 2 wesela wam się szykują , wybawicie się zwłaszcza że tak dawno nie byłaś na weselu Jak zobaczyłam fotki i przeczytałam że to tylko kilka kg to nie mogłam uwierzyć , ja bym powiedziała że masz teraz mniej tak z 13 przynajmniej Ogromna różnica , strasznie zmieniłaś się na twarzy , byłaś taki pulpecik a teraz taką piękną masz buzię

Zośka Nie dobrze że masz zły humor a Tz powinien Cie wspierać i skoro masz inne problemy to chociaż on CI nie powinien ich dodawać . Trzymaj się cieplutko , wszystko się ułoży

Cindy no i tu się z Tobą zgodze skoro twój Tż taki zadbany to wzrasta Twoja motywacja do walki z kilogramami Mój ma troszkę brzuszka to aż tak mnie nie mobilizuje do chudnięcia No i z tym jedzeniem w nagrodę za schudnięcie mam niestety zupełnie tak samo

Cockailraspberry
jak to nie widać różnicy? ja widzę na prawdę Tylko Tobie juz nie ma z czego za bardzo lecieć dlatego jakiś mega spadków nie będzie ale jest duzo lepiej
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 14:43   #1548
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość

Cockailraspberry
jak to nie widać różnicy? ja widzę na prawdę Tylko Tobie juz nie ma z czego za bardzo lecieć dlatego jakiś mega spadków nie będzie ale jest duzo lepiej
Jak ważyłam 54 kg to miałam w udzie 52,5cm a nie tak jak teraz 57 Także musze zrzucić kg ;/
Stary 2013-03-25, 15:07   #1549
monika01011986
Zakorzenienie

heja dziewuszki!

Ahhh co za szalone dni u mnie, ciągle coś i gdzieś latam, załatwiam, biegam. Nie mam czasu na kompa strasznie mnie to boli ale kurde nic nie poradzę Jak wrócę z PL to powinno być lepiej. No własnie bo ja jadę do Polski pojutrze czyli w środę po południu. Nie chce mi się jak cholera ale udaję że się cieszę bo ostatnio mi siostra z mamą powiedziały że co ze mnie za siostra i córka skoro nie chce się zobaczyć z rodziną.... więc jest ok i sie cieszę ale na samą myśl o tych 1200 km w samochodzie mi słabo..... Jakoś przezyję... chyba
Ja nadal biorę te antybiotyki od ginekologa. Brzuch się zmniejszył i duzo mniej boli choć czasami jeszcze pobolewa. Ale ogólnie jest duża poprawa
Byłam dzisiaj pierwszy raz na kursie!! Ja myślałam że jak pójdę na ten bardziej zaawansowany to będę najgorsza z wszystkich ludzi a tu się okazało że większość prawie rozmawiać po niemiecku nie umie No ale przynajmniej literki znają więc nie uczymy się pisac i czytać Ekipa fajna, dużo młodych dziewczyn i nawet jedna polka więc mam koleżankę na szczęście arabów (turków itd) żadnych niema więc jest luzzzz
Waga 62,9 !!!! czyli pomału spada z dietą idealnie oprócz wczorajszej pizzy serowej :/ no ale raz w miesiącu chyba można??
Pogoda u mnie też do dupy :/ zimno - 0 stopni!!! i to tego śnieg prószy :/
Poza tym nic nowego. Muszę Was trochę nadrobić więc idę czytać i jak mąż się nie zjawi za szybko to może zdążę poodpisywać....

ooo Żelcia wróciła!!! Dobrze wiedzieć że żyjesz kochana

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Jak ważyłam 54 kg to miałam w udzie 52,5cm a nie tak jak teraz 57 Także musze zrzucić kg ;/
ehhh witaj w klubie :/ tez mam 57 cm także nie jesteś sama kochana!

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:

Ja będę szczera ! jak zawsze
Z tyłu różnicę widać pupa mniejsza i pośladeczki ładnie zaokrąglone i na prawdę szczupluteńką masz pupę!!!
Z przodu jakoś mniej tą różnicę widać ale pewnie kwestia postawy ciała Ogólnie jest bardzo ładnie i na pewno nie jesteś pączek!!!!!!! Jeszcze raz tak powiesz a focha na Ciebie walnę

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Właśnie ja pms nigdy nie przechodzę, a do @ daleko...nastrój zryty i tyle... Mam dość problemów, przerasta mnie to, po prostu upust emocje musiały gdzieś znaleźć i postanowiły uraczyć mnie depresją;/

Zosia jak czytam Twoje posty to mam chęc przy...j..ebać Twojemu TŻ!!! I Tobie też że się męczysz tyle z nim!!!! Sama widzisz że to niema sensu i tylko cierpisz!!! Weź się w garść i zakończ to!! Trochę odwagi kochana a będziesz miała spokojne i fajne zycie.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 15:10   #1550
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
heja dziewuszki!

Ahhh co za szalone dni u mnie, ciągle coś i gdzieś latam, załatwiam, biegam. Nie mam czasu na kompa strasznie mnie to boli ale kurde nic nie poradzę Jak wrócę z PL to powinno być lepiej. No własnie bo ja jadę do Polski pojutrze czyli w środę po południu. Nie chce mi się jak cholera ale udaję że się cieszę bo ostatnio mi siostra z mamą powiedziały że co ze mnie za siostra i córka skoro nie chce się zobaczyć z rodziną.... więc jest ok i sie cieszę ale na samą myśl o tych 1200 km w samochodzie mi słabo..... Jakoś przezyję... chyba
Ja nadal biorę te antybiotyki od ginekologa. Brzuch się zmniejszył i duzo mniej boli choć czasami jeszcze pobolewa. Ale ogólnie jest duża poprawa
Byłam dzisiaj pierwszy raz na kursie!! Ja myślałam że jak pójdę na ten bardziej zaawansowany to będę najgorsza z wszystkich ludzi a tu się okazało że większość prawie rozmawiać po niemiecku nie umie No ale przynajmniej literki znają więc nie uczymy się pisac i czytać Ekipa fajna, dużo młodych dziewczyn i nawet jedna polka więc mam koleżankę na szczęście arabów (turków itd) żadnych niema więc jest luzzzz
Waga 62,9 !!!! czyli pomału spada z dietą idealnie oprócz wczorajszej pizzy serowej :/ no ale raz w miesiącu chyba można??
Pogoda u mnie też do dupy :/ zimno - 0 stopni!!! i to tego śnieg prószy :/
Poza tym nic nowego. Muszę Was trochę nadrobić więc idę czytać i jak mąż się nie zjawi za szybko to może zdążę poodpisywać....

ooo Żelcia wróciła!!! Dobrze wiedzieć że żyjesz kochana

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

ehhh witaj w klubie :/ tez mam 57 cm także nie jesteś sama kochana!

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Ja będę szczera ! jak zawsze
Z tyłu różnicę widać pupa mniejsza i pośladeczki ładnie zaokrąglone i na prawdę szczupluteńką masz pupę!!!
Z przodu jakoś mniej tą różnicę widać ale pewnie kwestia postawy ciała Ogólnie jest bardzo ładnie i na pewno nie jesteś pączek!!!!!!! Jeszcze raz tak powiesz a focha na Ciebie walnę
Hej kochana musisz nas częściej odwiedzać. Chociaż rozumiem, że tu dzieci, dom i kurs. Ale brakuje nam Ciebie
Z tą pogodą to zwariować można święta idą a tu trzeba sie jak bałwany poubierać

Myślałam, że jak zaczne masować się bańkami to troche cm z ud spadnie tu nic jak na złość. Tym bardziej że mięśniej się wyrabiają i boje sie że będe miałą coraz wiecej cm
Hahaha a co do pupy to chciałabym mieć szczupluteńka a nie jak szafa Wielka du.pa i wielkie nogi to jest dołujące Ale wiem, że taką mam budowe ;/ Ja bym chciała być szczuplejsza bardziej wysmuklona a nie to co teraz. Wiem że teraz kwiestia lezy w wadze. Bo mam porównanie jak wyglądałam przy 54kg i musze dążyć do niższej wagi to będzie lepiej.
Stary 2013-03-25, 15:53   #1551
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail zgadzam się z dziewczynami po pupie widać różnicę zaokrąglona i ładna
Alexis na tych dwóch zdjęciach w blond włosach ważyłam 53-54 kg a na reszcie zdjęć 65 to w sumie różnica jest 17 kg
Monia tęsknimy za Tobą kochana mam nadzieję, że jak wrócisz z PL to będziesz do nas zaglądała przynajmniej raz dziennie
Fajnie, że ekipa z kursu Ci się podoba, no i że waga spada
Stary 2013-03-25, 17:14   #1552
pipson
Zadomowienie

Medzik, jak korci malowanie, to maluj, a co! tylko pokaż potem ;>

Zooska, pokrecilam troche umieralam prawie, bo kupiłam termoaktywne serum, nigdy wiecej!!! teraz na zwykle bede foliować

coctail, nawet nie wiesz, jaki mi sie miesien robi na łydce ja nie wiem, jakos najszybciej mi lydki "rozpycha". Moze powinnaś się porządniej i dłuzej rozciągać po treningu??

Monia, bez Ciebie tu smutno i motywacja spada!!!!

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Coctail, obejrzalam fotki, zaraz Ci za marzudzenie. Ciało jędrniejsze, bardziej zbite, a uda tez mi się wydaje, ze odrobine zmiejszyły obwód
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 17:24   #1553
lena161
Raczkowanie

meeedzik, jaka metamorfoza! Szok W ogóle, jaką Ty masz talię Cudowne masz ciałko
Stary 2013-03-25, 17:32   #1554
meeedzik
Zakorzenienie

Pipson pomalowałam właśnie zaraz po tym jak napisałam posta fotki też już nawet zrobiłam tylko wrzucić muszę

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Lena dziękuję

Kurcze chyba choroba mnie łapie, cały dzień mi zimno i mam dreszcze
Stary 2013-03-25, 17:40   #1555
Margot85
Wtajemniczenie

monia odwiedzaj nas częściej

Cocktail pięknaś Ty pupa wygląda dużo jędrniej , masz umięśniony brzuszek to ja nie wiem jak on ma być jeszcze lepszy ale Ty na budowę narzekasz a tego to nie zmienisz, kurcze masz wąska talie i szerokie biodra ale nie grube!!! pewnie, że jak wrócisz do 54kg to z ud Ci spadnie ale sylwetki o 180 stopni się nie zmieni a każda baba widzę pragnie tego czego nie ma

pipson 52cm w udzie - zamieńmy się a tak serio to ile miałaś wcześniej? tzn w tych jasnych spodniach

zelka zaraz Ci wybijemy z głowy te smakołyki

U mnie jak do tej pory ładnie
Spacerek do Castoramy zaliczyłam a wieczorem poćwiczę
Na kolację mam wędzonego pstrąga a jabłko do śniadania dodałam, jakoś powoli się przestawiam choć po obiedzie na deser truskawki były ale na kolację to już zero węgli
Stary 2013-03-25, 17:49   #1556
meeedzik
Zakorzenienie

Margot mnie tam się figurka Cocktail bardzo podoba kobieca góra drobna, wąska talia, boczków zero i fajny tyłeczek

Kurcze chciałam poćwiczyć, ale coraz bardziej mnie rozkłada jejku nie chcę być chora
Stary 2013-03-25, 17:52   #1557
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość

pipson 52cm w udzie - zamieńmy się a tak serio to ile miałaś wcześniej? tzn w tych jasnych spodniach
myslę, że ok 49-48, bo tyle mialam najmniej, a to byly czasy mnie wiecej tych spodni
Stary 2013-03-25, 17:53   #1558
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Margot mnie tam się figurka Cocktail bardzo podoba kobieca góra drobna, wąska talia, boczków zero i fajny tyłeczek

Kurcze chciałam poćwiczyć, ale coraz bardziej mnie rozkłada jejku nie chcę być chora
meeedzik mi też się podoba właśnie dlatego tak napisałam bo mam wrażenie, że Cocktail swojej figury nie docenia i nie lubi troszkę

Kuruj się szkoda by było święta w łóżeczku przeleżeć
Stary 2013-03-25, 17:54   #1559
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
monia odwiedzaj nas częściej

Cocktail pięknaś Ty pupa wygląda dużo jędrniej , masz umięśniony brzuszek to ja nie wiem jak on ma być jeszcze lepszy ale Ty na budowę narzekasz a tego to nie zmienisz, kurcze masz wąska talie i szerokie biodra ale nie grube!!! pewnie, że jak wrócisz do 54kg to z ud Ci spadnie ale sylwetki o 180 stopni się nie zmieni a każda baba widzę pragnie tego czego nie ma
Dzięki Wam za słowa, ale ja i tak jestem załamana ;/

Ja wiem, że budowy nie zmienie chciałabym wyszczuplić nogi a jedynie co na to zadziała to spadek wagi. Także tego ....
No i mam zamiar pracować nad brzuchem żeby pozbyć sie tłuszczyku i mięśnie wydobyć.
Jeszcze moja sytuacja wychodzi z tego, że ciągle siedze w domu a ćwiczenie po 30-60 minut to kropla w morzu. Także musze ruszyć du.pe zacząć biegać czy gdzieś chodzić. Jak będzie cieplej to rower, rolki i będzie lepiej. Musi ! Wakacje niebawem

To nie jest tak, że nie lubie swojej figury. Ja jestem załamana, że rok temu ważyłam 54kg zostało mi 4 do celu a to zaprzepaściłam i obecnie męcze sie z 59kg ale pretensje mogę mieć tylko do siebie.

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-03-25 o 17:57
Stary 2013-03-25, 17:54   #1560
pipson
Zadomowienie

tak apropos, pochwalę się- dziś w jadłospisie ok 1200 kcal, w planach trening interwałowy, więc chyba wchodze spowrotem na dobrą drogę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości