![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: reakcja chłopaka na powiększenie piersi...
OK, stop. Widzę, że mnie nie rozumiecie, więc może teraz w ten sposób...
Powiedzmy, że TŻ ma niedużego penisa. Mnie się podoba i go akceptuje, jest mi z nim dobrze, ale nie miałabym nic przeciwko gdyby był większy. TŻ go nie lubi i chce go powiększyć (dla mnie i dla siebie) przez operacje i pyta mnie o zdanie. Nie wyobrażam sobie powiedzieć: "świetny pomysł". Powiedziałabym:"masz cudownego penisa, jest mi z nim baardzo dobrze, nie wymyślaj głupot bo nie potrzebne Ci są żadne operacje" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
Ty naprawdę bardzo chcesz wierzyć w to co sobie wymyśliłaś :d i szukasz poklasku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
facet przez 5 lat żył za tymi cyckami. żyłby z nimi nadal gdyby autorka nie wpadła na ten rewelacyjny pomysł. ba, jesli się rozmysli to on będzie nadal funkcjonował mając jej małe cycki przed oczami. empatia czy jej brak ma tu niewielkie znaczenie. gdyby facet zaczął protestować to ona by doszła do wniosku ze 5 lat temu powiedział ze mogłaby mieć większe piersi a teraz mówi że nie potrzebuje operacji, więc widocznie kłamie żeby jej nie zrobić przykrości. i tak źle, i tak niedobrze. jak ktoś ma kompleksy to powinien sam się z nimi uporać a nie wplątywać w to innych.
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
A ty na prawdę nie masz za grosz empatii.
Nigdy nie miałaś tego problemu, to nie wiesz jak się czuję. Powiedziałaś co wiedziałaś, pośmiałaś się ze mnie, to możesz już iść. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: reakcja chłopaka na powiększenie piersi...
Cytat:
Jesteś z kimś kto nie jest/nie był dla Ciebie pociągający i seksowny? Nie ogarniam. Serio ![]() Pewne jest to, że zachowałaś się w zgodzie ze wszystkimi stereotypami o kobietach, które wymagają czytania w myślach i strzelają focha, jeśli misiu tego nie robi. * Caps Lock w celu zachowania pisowni i powagi oryginalnej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czy Twój facet powiedział Ci podczas rozmowy o operacji że jednak Twoje piersi mu się nie podobają, że kłamał, że teraz będziesz bardziej atrakcyjna - coś w tym stylu? Jeśli nie, to skąd wniosek że kłamał? Naprawdę nie rozumiem Twojej logiki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Hrodebert
|
Cytat:
Empatia akurat ma tu bardzo duże znaczenie biorąc pod uwagę kompleksy osoby na której nam zależy ,cóż pomyślunkiem chłopak nie grzeszy . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
edit: albo prawie żadnego |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
mogła po prostu powiedzieć że przesadzam i że ona nie widzi problemu, nie rozumiem po co od razu poniżać i wyśmiewać...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym teraz zaczynasz sytuację przedstawiać, wartościując ją tak, żeby tylko nas przekonać. A z pierwszego postu sytuacja wcale nie wynika analogicznie do tej Twojej historyjki o penisie. Powinno być tak: Facet ma małego penisa, ma na tym punkcie kompleks. Ty wolisz duże, ale ten też jest ok, kiedyś nawet mówiłaś mu że wolisz większe, ale w sumie z czasem przywykłaś i kręci Cię taki jak teraz. Nagle facet twierdzi, że dojrzał do decyzji i idzie na operację. Naturalną reakcją chyba jest, że skoro tak chce to ok, będziesz go wspierać w walce z największym jego kompleksem. Przynajmniej dla mnie wymyślenie sobie 'pójdę na operację', a zawracanie pare lat tyłka przeżywaniem swoich kompleksów i w końcu decyzja 'zmieniam to' to dwie różne sytuacje. W pierwszej mówi się prawdę czyli 'wymyślasz' w drugiej 'ok, będę przy Tobie, jesli tego chcesz, to nie stanę Ci na drodze do szcześcia'. Dwa, że w tej reakcji miał tez zapewne duży udział czynnik 'lubię duże cycki, będzie miała duże, hura'. Aczkolwiek w tym tez nic złego nie widzę, skoro to dziewczyna podejmuje decyzje, to po co mam kłamać, że dla mnie to jakaś tragedia, skoro też mi się pomysł spodobał? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
A w jakim celu ten wątek? Mamy Ci doradzić, czy go rzucić?
![]() |
![]() |
#43 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
Więc jeśli moje piersi dla niego są ok, to dlaczego chce je we mnie zmienić? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
and cigarettes
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
damn good coffee
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to Ty wyszłaś z pomysłem operacji. tak właściwie to serio chcesz zrobić tę operację, jesteś zdecydowana czy tak się spytałaś dla podpuszczenia go bo chciałaś usłyszeć że jesteś dla niego idealna i podwyższyć sobie samoocenę? jest mnóstwo kobiet które zrobiły sobie operację i ich faceci nie protestowali, ale one same tego chciały, więc o co tu się obrażać?
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A idąc tym tokiem myślenia, mogę sobie poprawić wszystko, ciągle i ciągle bez końca... Ciekawe czy wtedy też byłby do tego taki chętny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
zuy mod
|
Odp: reakcja chłopaka na powiększenie piersi...
Jezu. Dziewczyno, posluchaj madrej rady.
Nigdy, przenigdy nie mow facetowi, czegos tylko po to zeby zaprzeczyl. Nigdy nie mow 'ale grubo wygladam w tej sukience ![]() Nie mow facetowi ze idziesz na basen zeby zrzucic pare kilo bo moze stwierdzic, ze to faktycznie dobry pomysl (co wiecej moze tak powiedziec nawet gdy nie uwaza ze powinnas schudnac tylko wychodzi z zalozenia ze skoro Ty masz sie poczuc lepiej to bedzie Cie wspieral w tym). I nigdy, przenigdy nie mow mu ze chcesz zrobic operacje plastyczna gdy w rzeczywistosci nie chcesz, bo bedzie tak jak teraz. I czemu zakladasz ze klamie? Czy skoro w ciagu zwiazku najpierw przytylam jakies 10 kilo i schudlam ok 7 potem to moj TZ mnie oklamywal (kiedy tylko) bo caly czas twierdzi ze mu sie podobam i ze jestem seksowna? Nie klamie, facetowi podoba sie dziewczyna czesto bez wzgledu na rozmiar biustu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
no wiesz gdyby Ci mówił co krok jakie masz okropne małe cycki, wzdychał nad zdjęciami cycatych modelek itp. to byłby większy problem.
oczywiście mógłby nie wspominac absolutnie nic o Twoim biuście i udawac że nie istnieje ale nie jest jakimś wielkim kłamstwem i oszustwem powiedzieć że lubi Twoje piersi bo skoro Cię kocha i akceptuje to takie rzeczy wychodzą naturalnie. o pewne rzeczy po prostu nie warto pytać bo odpowiedź nigdy nie będzie satysfakcjonująca. szczególnie jak ma się tak głęboki kompleks.
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Czyli wszystko jasne - powiedziała że chce operacji by sprawdzić faceta
![]() Skoro tak Ci to przeszkadza to z nim zerwij - znasz inne wyjście?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Hrodebert
|
Dot.: Odp: reakcja chłopaka na powiększenie piersi...
A gdyby po zrzuceniu tych 7 kilogramów powiedział >'kochanie świetnie że schudłaś'< To jakie byś miała odczucia ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
zuy mod
|
Odp: reakcja chłopaka na powiększenie piersi...
Normalne
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#56 | |
and cigarettes
|
Cytat:
Poza tym,on sobie nie chce penisa powiększać, nie masz w czym go wspierać. To Ty chcesz się pozbyć SWOJEGO kompleksu, sama chcesz sobie poprawić wygląd. Dlaczego Tobie Twoje piersi mają prawo się nie podobać, masz prawo chcieć je zmienić, masz prawo chodzić i narzekać, a on NIE MOŻE Ci przytaknąć, bo foch? Dlaczego? Zaakceptuj siebie, całą, z małymi piersiami, albo zmień je i nie miej pretensji, że inni chcą Ci w tej akceptacji pomóc. Facet wspiera Cię w spełnianiu marzeń (jak to sama napisałaś), a Tobie to przeszkadza. No kurde, tego jeszcze nie było. Edytowane przez coffee Czas edycji: 2013-03-25 o 18:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() On nie chce ich zmienić. To ty mu zakomunikowałaś, że chcesz je zmienić a on przyklasnął, ponieważ aprobuję tę zmianę. Ale to nie znaczy, że jak tego nie zmienisz to mu się nie podobasz. To nie znaczy, że cię okłamywał, że podobają mi się twoje piersi. To znaczy, że większe TEŻ będą mu się podobały. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jesli nie obrzydzają, to czemu uważasz, ze powinny obrzydzać Twojego faceta? A jeśli obrzydzają i nie chciałaś zrobić operacji, to po jaką cholerę gadałaś o tym, tak jakbyś nagle podjęła decyzję życia? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
Oh, te przewrażliwione kobiety z pokrętną logiką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
BAN stały
|
Dot.: Odp: Dot.: reakcja chłopaka na powiększenie piersi...
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.