|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9481 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
laylaaa - idź na koncert, naprawdę, uwielbiam Wilki
bo się teleportuję i ukradnę Ci bilet Ja mam rekolekcje za tydzień, tez już nie mogę się doczekać ![]() idę pisać analizę, coś mam lenia
|
#9482 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
nie sądzę
wszystkiego najlepszego Cytat:
|
|
|
|
|
#9483 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem przyzwyczajona do piątkowego wychodzenia.
Teraz cały czas mi się wydaje, że jest niedziela Coś się nam tematy chwilowo wyczerpały...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#9484 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Relaks i nauka-ze wskazaniem na relaks i "nicnirobienie" .Cytat:
Pisz, może pomoże. (częstochowskie rymy ) Cytat:
Cytat:
.Króweczko nasza najdroższa, czyżeś jest z mlekiem czy bez , WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Żebyś nam nadal była taką madrą i kochaną, i podbiła wszystkie sceny w kraju i za granicą. i uśmiechnięta.
|
|
|
#9485 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Ale co sie dzieje? Tak dawno Cie nie bylo, nie odzywalas sie.. Cytat:
-masz prawo do popelniania bledow. Jestesmy tylko ludzmi. A czlowiek na bledach sie uczy (wiem to nawet z autopsji.. )Nie smuc sie Krowko Krowko nasza kochana , zdrowia(bo najwazniejsze), ulozenia sobie zycia, czerpania z niego pelnymi garsciami, zebys zawsze byla z nami Kochana wszystkiego najlepszegooooo Alatienka-no to pieknie Mam nadzieje, ze bdziesz juz szczesliwa )
|
|
|
#9486 |
|
Zadomowienie
|
Agosek & blaque Dziękować
też mam taką nadzieję
|
|
|
|
#9487 |
|
Zakorzenienie
|
Ty nie miej nadzieji, tylko umiejetnie korzystaj..
Bo fakt faktem, ale 'wiekszosc' lezy w rekach kobiety..
|
|
#9488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W zeszłym tygodniu byliśmy na koncercie Metalliki w Multikinie, teraz na kawce, a w piątek nocny maraton oskarowy ![]() I już się nie mogę doczekać
|
|
|
|
|
#9489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#9490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama nie mam i nie bde pewnie miala, ale koocham jak komus sie uklada i w ogole lubie sluchac o szczesciu i milosci kogos.. To takie.. cudowne
|
|
|
#9491 |
|
Zadomowienie
|
Ja też, jakoś tak lepiej mi sie robi, jak sobie pomyślę, że czasem sie jednak układa jakoś
. Wogóle jakoś ludzi szczęśliwych w miłości łatwo poznać (tak mi się wydaje)-inaczej podchodzą do życia i sa chwilami cudownie nieobecni.
|
|
#9492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zgadzam sie z tym ![]() Nie tylko z obserwacji, ale sama wiem jak sie mozna wtedy zachowywac, czuc te motylki w brzuchu.. ech, jak mi tego brakuje..
|
|
|
#9493 |
|
Zadomowienie
|
Agosek & blaque Kochane jesteście
Ja jestem tymbardziej wniebowzięta, że to moja pierwsza love story Tzn. tak, że chcę i ja i on. I pierwszy raz wierzę w happy end, który w zasadzie będzie początkiem CZEGOŚ![]() blaque Na Ciebie też gdzieś czeka Ten Jedyny Ja wgl lubię dzielić się swoim szczęściem, jeśli tylko ktoś chce tego słuchać ![]() Nie kocham [jeszcze], ale faktycznie moje podejście do życia bardzo się zmienia. Na lepsze rzecz jasna. Nawet koleżanki z klasy poznały, że cośj est na rzeczy, a ja nawet słowem nic nie wspomniałam Fajna rzecz.
|
|
|
|
#9494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech, chcialabym zeby Twoje slowa byly prorocze.. Ojej, czujesz takie motylki w brzuchu? Jak o nim pomyslisz to caly swiat staje sie piekniejszy, i jak wariat analizujesz cale spotkanie-ja powiedzialam tak, on mi na to...? hehe No widzisz-to Cie dorwala strzala amora ![]() Ja jestem taka, ze nie chodze i nie paplam o sobie, swoim szczesciu ale to na ogol. Bo swoim przyjaciolkom, osobom do ktorych mam zaufanie i ktorych b.lubie-lubie opowiadac (jesli sie pytaja i tylko chca sluchac ), dzielic swoim szczesciem..
|
|
|
#9495 | |
|
Zadomowienie
|
blaque Coś w tym jest, co piszesz
![]() Jednak potrzebuję trochę czasu, żeby zapomnieć o tym, co mi tak ostatnio namieszał w głowie. Cytat:
|
|
|
|
|
#9496 |
|
Zakorzenienie
|
Alatienka-zapomnisz, zapomnisz
|
|
#9497 |
|
Zadomowienie
|
blaque Dzia
|
|
|
|
#9498 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja już od dłuższego czasu spoglądam na jednego faceta, ale umiem przejść do jakiegoś czynu ehhhCytat:
od którego chciałoby się być uzależnionym ![]() napisałam analizę
|
|
#9499 |
|
Zakorzenienie
|
Nmzc
Ide na jakis film ![]() Wpadne pozniej
|
|
#9500 |
|
Zadomowienie
|
ciekawa_świata Dzia
I trzymam kciuki, żebyś zaczęła działać Pomyśl sobie, że raz się żyje i trzeba ryzykować żeby coś mieć Warto.I oczywiście gratuluję napisania analizy
|
|
|
|
#9501 | |||
|
Zadomowienie
|
Obejrzałam sobie "Trinny i Susannah rozbierają", była taka para, że on był młodszy od niej o 18 lat... Ale jak oni się kochali...
Cytat:
A nawet moja klasa była dla mnie strasznie życzliwa. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#9502 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo, wreszcie jakiś ludzki temat, to mi się podoba
![]() Właściwie to chyba nigdy nie czułam tych słynnych motylków w brzuchu, ale inne, mniej powszechne objawy większego niż przeciętne zainteresowania i zaangażowania były. Faktycznie, człowiek robi się wtedy jakiś taki... lepszy dla świata ![]() Ciekawa świata wiem mniej więcej co czujesz i życzę powodzenia. Ja już od jakiegoś czasu czaję się na osobę, z którą przez chwilę było bardzo miło, ale... teraz jakoś mi dziwnie, sama nie wiem... Widuję go raz na jakiś czas i tylko 'cześć', bo nie wiem na jaki temat w ogóle się odezwać, a jak jestem zdeterminowana, to kupa jego kumpli naokoło ![]() Nie pamiętam już z jakiego filmu, ale dobry tekst: "Real losers are people who are so afraid of not winning, they don't even try." Spotkałam dzisiaj w Mc chłopaka, kolegę kolegi, którego poznałam w sylwestra i do tej pory nie widziałam. I poznał
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#9503 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale zabrzmiało ![]()
|
|
#9504 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też miałam iść na ten koncert 'Tallicy ale nie miałam z kim i nie poszłam w końcy :/ szkoda. Cytat:
Cytat:
Są jednak takie błędy które mają swoje poważne konsekwencje... Mam nadzieję że jednak wszystko się wyprostuje. Chcę już o tym zapomnieć i nie napiszę niestety o co chodzi bo nie chcę żeby to ktoś znajomy przeczytał. Kochane jesteście dziękuję jeszcze raz
|
|
#9505 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jestem taka szcześliwa, co za cudowne urodziny ![]() Nie mam jednak teraz ani czasu, ani siły by je dzisiaj opisywać, zdjęcia będe mieć jutro, na pewno wkleje. Powiem Wam tylko, ze nawet nie marzyłam o takiej osiemnastce ![]() I bardzo ciesze sie szczeciem Alatienki, już nie moge sie doczekac więcej inforamcji, ale musze dzisaj ochłonąc, bo padnę z emocji
|
|
|
#9506 |
|
Zadomowienie
|
mathilda Dzia
Ja bym nawet sama poszła, gdybym nie miała z kim ;pTrzymaj się :tuli: KBM Dzia I jestem bardzo ciekawa szczegółów
|
|
|
|
#9507 |
|
Zakorzenienie
|
Krówko:No to jeszcze życzenia ode mnie
![]() Nie miałam wcześniej czasu napisać. Więc życze spełnienia marzeń tych najbardziej ukrywanych,szczęscie w miłości i ogólnie życiu.Samych sukcesów,dużo zdrowia(bo to najważniejsze) i szczęścia również Alatienka:Achh wiem co to są te motylki w brzuchu,już ten stan trwa w moim przypadku jakiś rok Życze powodzenia Właśnie wróciłam z spacerku z koleżanką,a później z TŻ-tem Najadłam się czekolady z duużyymi orzechami i żelków A teraz tylko strasznie mnie bolą nogi od chodzenia caly dzień. A po południu robilam z koleżanką z klasy plakat o papieżu pt,,Papież Superstar" wyszedł naprawde fajnie. Jestem tak zmęczona,że zaraz ide spać. |
|
|
|
#9508 |
|
Zadomowienie
|
Krówko-cudnie, że impreza się udała
czekam z niecierpliwością na zdjęcia ![]() idę spać, jakoś mnie ta sobota zmęczyła...
|
|
#9509 |
|
Zakorzenienie
|
Agosek-heh tylko kiedy?Nie mam ochoty juz czekac..
DobranocKrowko-to fajnie, ze impreza wspaniala Ciekawa-oj zazdroszcze takiego podejscia No i powodzenia of kors marta-masz mozliwosc pokazania plakatu? Ja tez ide spac. Strasznie jestem zmeczona. Ogladnelam wlasnie 3/4 'Dreamgirls' ![]() Dobranoc Aaaa jestem zadomowiona yeaaah heheheOczywiscie gdzie 1000 post..? Proste.. hehe
|
|
#9510 |
|
Zakorzenienie
|
Poszlam poszlam
ogolnie koncert.. ok. bylo dosc malo ludzi (hala jest na 7-8 tysięcy a było ze 2?) i troche "biednie" to wygladalo. ale poza tym sympatycznie (nawet skakalam ), a Robert wyglada z bliska troche jak elf, hehe.tylko jest jedno male "ale".. byl tam taki gosc, kolega kolegi, w sumie tez i moj, bylismy na jednej imprezie sylwestrowej i wlasciwie wiekszosc czasu przesiedzielismy w jednej grupie osob. jest sympatyczny, ale.. dosc wyraznie daje mi do zrozumienia, ze mu sie podobam lubie z kims pogadac, posmiac, ale jesli wiem ze ten ktos do mnie.. no wlasnie.. to zawsze trzymam dystans. dzisiaj 2 razy uslyszalam, ze mam ladny sweter, fajne buty.. poza tym mnie zszokowal, bo powiedzial, ze kiedys tam (daaaawno) mialam taka i taka fryzure w szkole i slicznie mi bylo![]() przed koncertem poszlysmy z kolezanka do pubu i.. pierwszy raz w zyciu poprosili mnie o dowod tak.. gówniarsko![]() "po" wyladowalismy juz wieksza grupa w tym samym pubie.. kolega wspomniamy wyzej nie chcial mnie puscic do domu, sciskal moja kurtke i bawil sie jej rekawem [zwracam duza uwage na takie pierdoły] a potem z 5 minut przetrzymal mnie na zewnatrz namawiajac, zebym wrocila. jeszcze wczesniej dolaczyl do nas jego kumpel ktory opowiadal o.. swoim znajomym, ktory jest meska prostytutka a w lazience jakas dziewczyna zaczela do mnie mowic o swoich wlosach, ktore zmieniaja kolor![]() kurna.. nie lubie takich sytuacji i wiem ze musze zaczac unikac tego goscia, zeby sobie przypadkiem nie pomyslal za duzo. TZ potem moze byc zly. zawsze predzej czy pozniej okazywalo sie, ze taki wlasnie zwykly kolega nie chce byc tylko zwyklym kolega. a ze nikim wiecej nie mogl dla mnie byc.. znajomosc sie konczyla albo mocno 'oziebiala'. ![]() sie rozpisalam i padnieta ide spac,
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

bo się teleportuję i ukradnę Ci bilet 

)
Baaardzo fajnie się rozmawiało. A zważywszy na to, że obydwoje nie jesteśmy zbytnio wygadani [z charakteru] to naprawdę poszło nam wspaniale