|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 część VIII
Może to doprowadzi do spadku cen mieszkań... jak tu odłożyć 60tys jak trzeba wynajmować by gdzieś mieszkać
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby spadły ceny mieszkań to bym się nie obraziła, ale to że trzeba mieć własny wkład to paranoja.
Patrzcie fajny kufer, myślę czy nie kupić na buty zamiast tej półki brzydkiej http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_37288.htm ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Co tu dzisiaj taka pustka, gdzie wszystkie się podziały
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczka no własnie nie wiem w weekend takie wygadane
![]() W sumie Monita u rodziców, a Passion poleciała do lekarza ![]() Ten kuref to plastikowy jest.. poczekaj oni co jakiś czas mają takie śliczne zbijane z drewna na które można jeszcze poduszkę dać i siadać na nim
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
A to Monitka już w PL ale jestem zakręcona.
Też ładny ale dużo mniejszy, a Tż to ma duże buty i dużo ich jest
|
#95 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() widac kto w tym związku nosi spodnie dopiero jestem ![]() passion jak tam??
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2013-03-25 o 18:26 |
||
|
|
|
#96 |
|
Przyczajenie
|
Gdyby ktoś chciał potowarzyszyć mi w przygotowaniach ślubnych, to serdecznie zapraszam na mojego bloga
http://pissstacja.blogspot.com/ Będę wdzięczna za każdą opinie i radę. Mam nadzieję, że się spodoba, pozdrawiam |
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
wyniki ok, stresowałam się jak głupia, same czarne scenariusze przewidziałma
![]() teraz byle do usg w środę, w końcu się doczekałam, chłop idzie ze mną
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#99 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my spaniem nie możemy się pochwalić ![]() teraz zauważyłam że samo mleko na posiłek mu nie starcza, będę dawała już 2 posiłki z kleikiem bo mały bardzo się denerwuje i tak łapczywie ciągnie smoka że widać ze jest głodny... Cytat:
coś mi się pomyliło że ty dziś miałaś usg... kiedy będziemy mogły zobaczyć wasze ciążowe fotki?
|
||
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
ciążowe
![]() to może wrzucę moje zdjęcia z przed ćwiczeń z Ewą ![]() I_K, jak to, małe nie przesypia nocek? ![]() dzisiaj byłam u hepatologa, bo mojej gin w piątek nei spodobały się wyniki toksoplazmozy ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- reklama dla mojej szefowej ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- a zdjęcie zrobię jakies w święta
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe no nie przesypia... czasem oprócz jedzenia budzi się czasem po 10 razy muszę mu zmienić boczek do spania i śpi dalej, ale naprawdę wstaje wyspana... nie wiem jak to jest... Passion to dobrze że wszystko ok ![]() dziś koleżanka na innym wątku pisała że jej przyjaciółka w ciąży miała różyczkę i córeczce nie do końca wykształciły się paluszki zaraz jeszcze lookne ma moją wyprawkę i dopisze co tam wg mnie brakuje a jak cos to dopytasz dziewczyn czy im się przydało
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Passion super że jest wszystko ok tylko się cieszyć teraz
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
-rożek
-pampersy new born 2 paczki (na początku idzie tego bardzo dużo, jest dużo kupek, nam przez 1 tydz poszło 100 pieluch) - pieluchy flanelowe 2 szt (do tej pory ich używam, jedna jest zawsze w torebce na wyjscia żeby nie pakować tego za każdym razem) - kołdra i poduszka - smoczek (moim zadaniem konieczny juz w szpitalu )- termometr elektroniczny - frida (to tai już pisała ) ja nie kupiłam od razu ale jest niezbędna ![]() - niania elektroniczna, to już pisałaś u mnie niezbędna bo Pioterek jak juz się przebudzi to buczy albo bardzo cicho płacze tak że z kuchni na przeciwko go prawie nie słychać i raz nie chciało mi się podłączać niańki, weszłam do pokoju i nie wiem ile płakał strasznie był spłakany, ciężko go było uspokoić... no i jak idę sprzątać do łazienki czy gdzieś na dłuzej a on śpi to zawsze biorę ![]() -bephanten maść na brodawki i odparzenia (też moim zdaniem niezbędna) - miałam jeszcze kapturki do karmienia, też się przydały na 62 przyda się też jakieś takie bardziej eleganckie ubranko niż pajac my mieliśmy dresik, rampersa w paski i komplecik świąteczny jak się coś powtórzyło z Twojej listy to wybacz Edytowane przez I_K Czas edycji: 2013-03-25 o 22:04 |
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Mi to się dziś nic totalnie nie chce
poczytałabym książkę, ale mam w PDFie na kompie to nie wygodnie mi czytać. Chyba z nudów za chwilę pójdę spać
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam w piątek ale nie miałam się z kim napić bo jestem z mężem na wojennej ścieżce
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, dobrze, ze wszystko ok
. Moze w srode bedziesz mogla pochwalic sie jakims wydrukiem z usg... ![]() Do tego co IK dopisala do wyprawki dodalabym jeszcze, zeby miec kilka roznych smoczow ja mialam w szpitalu jeden i akurat nie podpasowal Zosi.. a przydalby sie baąaardzo Na brodawki mialam lano maść z ziaji, ale Zosia od początku dobrze chwytala piers wiec sie nie przydala (tzn. Sutki bolaly, ale tragedii nie bylo ) i oddalam kolezance z sali, ktora miala strasznie poranione U nas nocki sie pogorszyly, z 2 pobudek zrobily sie ze 4 ale na razie sie wysypiam zobaczymy co bedzie dalej ![]() Kupilismy dla Zosi slicze spodenko, tuniczke i sukienke w Kappalhu IK nie pisalas nic, ze macie ciche dni |
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Kappalh są piękne rzeczy mimio że Piotrkowi nie brakuje ciuszków to do zary, kappalh i h&m musze wejść chociaż pooglądać ![]() jeżeli chodzi o smoczki to podobno te są najczęściej akceptowane przez dzieci http://www.google.pl/imgres?hl=pl&cl...3&tx=129&ty=88 są w kształcie takiej łezki to są te http://allegro.pl/avent-smoczek-uspo...099570648.html tylko tu nie ma zdjęcia
|
|
|
|
|
#108 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale to czasem 2 razy, czasem wcale ![]() Cytat:
ja niani nie mam, niby sypialnia daleko ale mam jakiś wyczulony słuch no i Jasiek nie budzi się z płaczem zazwyczaj tylko z uśmiechem i woła "eeeeeeeeeee" albo obudzi się i grzecznie leży o bepanthen dobra rzecz - używam tylko jak się coś na pupce zaczerwieni (bardzo rzadko) albo do fałdek - np na szyji bo np sudocremu jeszcze nie otworzyłam (mam próbkę ze szpitala)a w szpitalu do pupki miałam linomag - do suchej skóry też jest fajny a z ciuchów racja - my też mieliśmy jakiś sweterek i spodnie zwłaszcza że my wyszliśmy już z 2-tygodniowym na Wigilię ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
tyle że Jasiek w tej kwestii jest mało wymagający - obecnie używam najtańszych z rossmanna
|
||||
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Cze
idę na kawę a tu znowu cisza dziś
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
I_K a co to za wojenna ścieżka? Dziś do lekarza a później do banku trzymajcie kciuki !Kurcze nad nami zaczęli remont mieszkań dla studentów i od 6 rano zaczęło się stukanie, pukanie bieganie po schodach ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Ja pewnie będę was dziewczyny męczyć o wyprawkę we wrześniu teraz to nie spamiętam wszystkiego a tak na świeżo będę się pytać i od razu kupować Badzia bardzo miło z twojej str,że pomogłaś
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya jednak źle obliczyłam ten pokój ta ściana będzie miała więcej
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
IK trzymam kciuki o szybkie pogodzenie
Badziu bardzo milo z twojej strony dobre masz serducho takaya powodzenia u lekarza ![]() hej ![]() wyprawilam męza do pracy i jestem
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczka no to dobrze
wrzuciłaś poprawione plany z wymiarami?Ewka jakie plany kulinarne na święta? Będziesz coś piekła czy teściowej pomagasz? |
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie wrzuciłam najpierw muszę na spokojnie zrobić, ale zaraz idę do księgowego i banku
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkie placki juz takie oklepane ![]() moze cos macie godne polecenia? kurde tyle mam prania a babcia mi mowi ze pralka nie wiruje
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki to w banku się bardziej przydadzą
Wczorajsza wizyta Passion mnie uspokoiła, zobaczymy co jeszcze powie mój lekarz.
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak mówisz że w banku się przydadzą to trzymam za bank ![]() ile potrzeba wam tego kredytu? ciekawe co u Monity... pewnie marznie
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
patrzciehttp://www.youtube.com/watch?v=TjR7qsLBPsE ale lasce sie glupio zrobilo ![]() a glos nicoli
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2013-03-26 o 11:03 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

no i wychodze wcześniej do tego lekarza