Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-26, 09:57   #1801
kooocur
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39982276]Serio?? Ja myślałam, że to tylko ja mam takie pomysły....

W miarę dobrze na razie, choć jak mam pełny pęcherz, to ból nie do pozazdroszczenia. No i same problemy ze wstawaniem i przewracaniem się.

Zastanawiam się nad taką dużą poduszką - rogalem. Teraz będziemy mieli więcej miejsca na łóżku i zmieściłabym się z tym chyba, dlatego myślę, czy by tego nie kupić - miałyście?
Tylko nie kupię oryginalnej z Motherhood, bo cena 160 zł wydaje mi się irracjonalna, widziałam jakąś podróbkę za 100 albo ew. używaną, ale nie wiem, czy w ogóle to warto...

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Słodziak [/QUOTE]

Ja mam rogala- używanego po mojej siostrze jeszcze. Jest super i dużo lepiej mi się z nim spi

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

mama pojechala tydzien temu. myslalam ze bedzie mi bardzo pomagac. ale ona pomagala MI (gotowala, sprzatala), ale przy dziecku - nie bardzo, bala sie malizny mojej
TŻ idzie za tydzien do pracy. ale wciaz na siebie warczymy :/ on twierdzi, ze presja straszna na nim ciazy mnie sie wtedy cisnienie podnosi, bo niby ja mam leTko...

cierpliwa podporka byl?

Pokaz Stasinka

dostalam od Mikolaja ten irracjonalnie drogi gadzet i nie zaluje ani zł Mikolaja od 6 XII moj ciazowy swiat wygladal inaczej kladlam sie i wstawalam z tego samego boku, nic nie wykopywalam. moj chlop tez uwielbia rogala. teraz na nim karmie
w Lidlu swego czasu byly rogale i tez laseczki byly zadowolone.

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Wypozyczylismy wage i Mlody w ciagu 10 dni przytyl 0,5 kg
Byku waży 3170

Po pierwsze to musicie się przyzwyczaić do nowej sytuacji. Ja myślę, że nerwy i kłótnie to chyba normalne...w końcu nie macie lekko oboje

Co do rogala to już pisałam, że jest super

No i kochana brawo za wagę Torreskaklaski :

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
monika napisała " Nie miałam wczoraj jak napisać. Zaczęli wywoływać, cewnik, ale balonik pekł od razu, potem oxy ale coś z tetnem się działo, monitorowali, w końcu zakrecili, skurcze osłabłyi okazało się, że się źle wstawiał, niewiele pamiętam nawet ale szybko zrobili cc po południu. z wieczora niewiele pamiętam poza tym, że zaraz wygonili tż bo koniec odiwedzin. zaczynam chodzić choć jeszcze z drenem. młodego prawie całą noc miałam przy sobie. Pozdrawiamy!"

Ufff..w końcu ma swoje szczęścieklask i::j upi:

Dziewczyny mam jeszcze do Was pytanie.. zna któraś jakiegoś dobrego ortopedę?? Obojętnie w jakiej części Polski??

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 10:01   #1802
anitaxas
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII

Cześć kochane
Przytulam każdą nową Aniołkową Mamę.. tak mi przykro, gdy czytam Wasze wpisy.. Trzymajcie się kochane.. Przeżycia związane z # są straszne i niestety niejednokrotnie traumatyczne.. pozostawiają w nas ślad do końca życia.. Serce Aniołkowych Mam można porównać do potłuczonej filiżanki,którą sklejono.. niby jest taka jak kiedyś.. ale ślad i blizna pozostaje.. Z czasem, mimo że czasami zwłaszcza początkowo trudno w to uwierzyć zaczniecie znów żyć.. i nawet się uśmiechać i cieszyć, ale nic nie będzie już tak jak przed #.

MONIKA GRATULACJE!!! Mam nadzieję, że z maluszkiem wszystko ok, bo jakoś nic o nim nie napisała.. pewnie dochodzi do siebie po cc.

Panika dla Torreska za cudny przyrost wagi i dla Ciebie za doskonałą "obsługę" A co do jakiś zatarć z tż to spokojnie - każdy z Was musi się odnaleźć w nowej roli - roli Mamy i Taty będzie dobrze Czujesz już pociążowe humorki? huśtawka emocjonalna jest?

Parse kciukam za wizytę!!! i przytulam mocno, bo wierzę że jest Ci bardzo ciężko, tak emocjonalnie ciężko

Agatko powiem tak "zobaczysz, że zobaczysz" Czwartek już pojutrze!

Izka kciuki za tż i za Twoje wolne żebyś mogła iść do gina!!!

Barbi remonty niech się sprawie do przodu posuwają Najgorzej zacząć potem już jakoś pomału do przodu pójdzie!

Amilcia.. Maksi.. tak smutno jak czyta się o cierpieniach Waszych maluszków i waszych.. Bardzo kochacie swoje pociechy, miłość matczyna po prostu płynie z postów. Mam nadzieję, że dzieciaczki będą zdrowieć!!!

i więcej nie pamiętam co komu ...

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość

Stasio i głupie mamusiowe pomysły, żeby go do worka włożyć
Dodatkowo zdjęcie z kąpieli w wannie, bo w wanience się już nie mieści
Fiol uwielbiam Twojego Stanisława ależ On cudowny
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 10:15   #1803
agatkaa1
Zakorzenienie

Witam...dziś już ze mną lepiej....

Cytat:
a jak je prać?
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39977013]W Bodziu?:O:O:O My je kupowaliśmy w sklepie meblowym takim nie za dużym, gdybym wiedziała, że są w Bodziu, to bym tam pojechała, mam dużo bliżej........

Filcowy może być Tylko właśnie - jak prać filc? Chcę coś nowoczesnego, bo mam same stare obrusy, aż mi wstyd przed znajomymi czasami :/

Te w Bodziu -teraz zerkam- są ciut mniejsze, mają 185 cm długości do spania, a mój TŻ ma 186 i byłoby mu ciasno, ta nasza ma 190.[/QUOTE]

tak w bodziu...no ale widzisz....jednak nie ma czego żałować
a filc normalnie się pierze....wkładam do wody z płynem i piorę a potem wykręcam albo na chwilkę do pralki wkładam odwirować i rozkładam na stole mokry! Mam 2 takie bieżniki...swego czasu były tanie w biedronce albo w pepco bo ogólnie jak widze te ceny bieżników to mi szkoda kasy hihi no ale ja teraz przyciskam pasa

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
wróciliśmy, z brzuszkiem wszystko ok ufffffff

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość

agatko
- trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo.
a TY ucałuj Darkę...biedna się namęczy

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Agatko,Perse bardzo mocno trzymam kciuki za wizytyBędzie dobrze

Dziewczyny trzymajcie kciuki jutro o 10:30 bo mój tż ma rozmowe o prace.

no to zaciskam mocno, dobrze że kompa włączyłam

Monika ogromne gratulacje!!!!

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Agatko powiem tak "zobaczysz, że zobaczysz" Czwartek już pojutrze!

Fiol Twój Staś jest cudowny!!!

Panika dla Torreska widzisz jak pięknie przybiera??!!! Zatem nie wkręcaj sobie że wyrodna matka jesteś bo nic nie wiesz!!

Koocurek

a ja zastanawiam się jaki chcę układ w szafie...czy wiecej półek czy wieszaków....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 10:19   #1804
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
A gdzie mam napisać? Szukałam na tym podforum pasującego wątku, ale nie znalazłam
Na podforum intymnie lub plotkowym
Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Witam...dziś już ze mną lepiej....

Tż poszedł..Denerwuje się.

Dostane to wolne na czwartek.Ale powiem wam że denerwuje się tą wizytą u gina,że nie da mi tego Clo tak jak mówił.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 10:36   #1805
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Na podforum intymnie lub plotkowym
Sądziłam, że pytanie jest ściśle związane z mamami, więc założyłam nowy wątek tutaj. No nic, może ktoś przeniesie
Stary 2013-03-26, 10:40   #1806
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Sądziłam, że pytanie jest ściśle związane z mamami, więc założyłam nowy wątek tutaj. No nic, może ktoś przeniesie
Wątek to Aniołkowe Mamy czyli Mamy które straciły swoje dzieci...

Stary 2013-03-26, 10:40   #1807
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Byku waży 3170
Pisz o nim więcej

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Stasio i głupie mamusiowe pomysły, żeby go do worka włożyć
Do wycałowania

Cytat:
monika napisała " Nie miałam wczoraj jak napisać. Zaczęli wywoływać, cewnik, ale balonik pekł od razu, potem oxy ale coś z tetnem się działo, monitorowali, w końcu zakrecili, skurcze osłabłyi okazało się, że się źle wstawiał, niewiele pamiętam nawet ale szybko zrobili cc po południu. z wieczora niewiele pamiętam poza tym, że zaraz wygonili tż bo koniec odiwedzin. zaczynam chodzić choć jeszcze z drenem. młodego prawie całą noc miałam przy sobie. Pozdrawiamy!"

Cytat:
Kochana tylko się nie przemęczaj
Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
PERSE spokojnie z tym przemeblowaniem, pamiętasz że masz nie szaleć i odpoczywać
Źle to ujęłam - moje przygotowania do przemeblowania będą polegały na umyciu dwóch par butów (żeby mi nie zagracały przedpokoju) i przepraniu narzut Tak więc chyba się nie przepracuję Dziękuję

Cytat:
tak w bodziu...no ale widzisz....jednak nie ma czego żałować
a filc normalnie się pierze....wkładam do wody z płynem i piorę a potem wykręcam albo na chwilkę do pralki wkładam odwirować i rozkładam na stole mokry! Mam 2 takie bieżniki...swego czasu były tanie w biedronce albo w pepco bo ogólnie jak widze te ceny bieżników to mi szkoda kasy hihi no ale ja teraz przyciskam pasa
Ok, jutro się rozejrzę, jak pojadę na miasto z L4 Dzięki!

Ja byłam w labie i myślałam, że się wścieknę.
Przychodzę, znowu masa ludzi Tam o którejkolwiek godzinie by się nie szło, to jest ludzi jak mrówek....
No i się pytam, kto jest ostatni. Taka babka mówi, że ona teraz przyszła. No to stoję za nią, ona weszła od razu, ja się ustawiam do wejścia, a za nią jakiś facet. Ja zdziwko i się pytam, kto w końcu wchodzi. No to mi jakaś babka w ciąży z wielką łaską (naprawdę miałam wrażenie, że jakby mogła to by na mnie nie patrzyła przy odpowiadaniu) mówi, że tamta babka weszła bez kolejki, bo jest z moczem.... No to ja już pełna konsternacja, wkurzyłam się i siadam i tak obczajałam tylko ludzi, kto był wcześniej, a kto przyszedł za mną, bo myślę - nie będę czekać do końca kolejki tylko dlatego, że ludzie łaskawie nie potrafią odpowiedzieć, kto jest ostatni....
Siedziałam tam dobre pół godziny, wkoło wszyscy kaszlą i smarkają, no bosko. Następnym razem jadę gdzie indziej...

Potem szłam na targ po pyszny chlebek i jak zobaczyłam kolejkę do piekarni, to myślałam, że mi oczy wyjdą z orbit. Chyba z 30 ludzi...

Zimno jak nie wiem, dobrze, że już jestem w domu...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 10:41   #1808
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Wątek to Aniołkowe Mamy czyli Mamy które straciły swoje dzieci...
Jejku, nie wiedziałam. Wybaczcie
Stary 2013-03-26, 11:03   #1809
iza243
Zakorzenienie

Tż dostał praceMówi że warunki finansowe średnie ale bedzie pracował i szukał czegoś lepiej płatnego.

Stary 2013-03-26, 11:06   #1810
Konto usunięte

Cytat:
Tż dostał praceMówi że warunki finansowe średnie ale bedzie pracował i szukał czegoś lepiej płatnego.

Wiesz co Iza, super bardzo się cieszę..
Twój TŻ jest żywym przykładem, że jak się chce, to można.
Ile razy czytałam na wizażu o takich właśnie "szukam pracy już pół roku i nie mogę nic znaleźć, bo... " i cała litania, a u Was - z jednej pracki do drugiej. Bardzo się cieszę i życzę mu, aby znalazł coś dobrze płatnego
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 11:07   #1811
iza243
Zakorzenienie

Jutro maja dzwonić i w czwartek badania.Do pracy chyba od przyszłego tygodnia.Nawet nie zdążył się zarejestrować na bezrobociu

Stary 2013-03-26, 11:09   #1812
anusia1808
Rozeznanie

Cytat:
SUPER
Wiedziałam że wszystko będzie dobrze
Najważniejsze że jakaś praca jest a zawsze w razie co można szukać czegoś innego

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 11:13   #1813
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Czujesz już pociążowe humorki? huśtawka emocjonalna jest?
ba
zwlaszcza ze chlop nie chce mi kupic serka homogenizowanego. mowi ze to samo ZUO...
jestem non stop glodna... (to i zła)

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39984470]Pisz o nim więcej
[/QUOTE]hehe o moim cycowym Talibie?! terrorysta maly.
teraz TZ probuje go uspokoic/ukoic... pojadl, sucho ma a krzyk jest. chyba ze zmeczenia

a masz blisko inne lab?!

Iza, Ty to masz szybkiego Billa! poprzednio tez tak bylo! Gratki!!!

Edytowane przez pani22ka
Czas edycji: 2013-03-26 o 11:14
pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 11:13   #1814
Wika28
Zakorzenienie

Monika, gratulacje : roza: Dzielna Mama z Ciebie

fiolusiek, Stasiu śliczny

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39977013]W Bodziu?:O:O:O My je kupowaliśmy w sklepie meblowym takim nie za dużym, gdybym wiedziała, że są w Bodziu, to bym tam pojechała, mam dużo bliżej........

Te w Bodziu -teraz zerkam- są ciut mniejsze, mają 185 cm długości do spania, a mój TŻ ma 186 i byłoby mu ciasno, ta nasza ma 190.[/QUOTE]

Perse, ja mam ten komplet z bodzia i kanapa jest chyba dłuższa, bo mój Małżonek ma 186 wzrostu i spokojnie się mieści ale nie masz czego żałować, bo są miękkie i do spania średnio się nadają. Poza tym ja siadam tak na brzegu tej kanapy, gdy korzystam z internetu, bo tak mam komputer ustawiony, i juz w tym miejscu kanapa jest zdeformowana, więc jakość taka sobie

Cytat:
Dziewczyny trzymajcie kciuki jutro o 10:30 bo mój tż ma rozmowe o prace.Niestety nie u mnie,ale ważne żeby praca była
Iza, i jak mu poszło?
No i już wiem - super

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
Hej, przyszłam zameldowac ze żyje (ale co to za zycie ), jutro bede nadrabiac

Cytat:

Byku waży 3170
No to całkiem spory chłop

Cytat:
a ja zastanawiam się jaki chcę układ w szafie...czy wiecej półek czy wieszaków....
Właśnie wczoraj robiłam porządki w szafie i jestem za tym, by więcej wieszaków jednak było Ja po praniu wszystko prasuję od razu i składam do półeczek. No i oczywiście, po wyjeciu znowu prasuję a gdyby to wszystko ładnie na wieszaczki dać, to byłoby bez podwójnego prasowania

Edytowane przez Wika28
Czas edycji: 2013-03-26 o 11:17
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 11:15   #1815
Konto usunięte

Cytat:
a masz blisko inne lab?!
Jakieś 20 minut autobusem (i bilety za prawie 7 zł w obie strony), ale na glukozę na pewno tam pojadę, bo nie będę 2 godziny siedzieć w smarkach :/ Tam mi na szczęście tata zajmie kolejkę i nie będę musiała stać.
Stary 2013-03-26, 11:17   #1816
iza243
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39984991]Wiesz co Iza, super bardzo się cieszę..
Twój TŻ jest żywym przykładem, że jak się chce, to można.
Ile razy czytałam na wizażu o takich właśnie "szukam pracy już pół roku i nie mogę nic znaleźć, bo... " i cała litania, a u Was - z jednej pracki do drugiej. Bardzo się cieszę i życzę mu, aby znalazł coś dobrze płatnego [/QUOTE]

Tak jak mówisz jego kuzyn szuka pracy już rok i nie może znalezcAle jak jest wybredny bo na produkcje nie pójdzie,a nawet szkoły nie maOn chyba myśli że od razu kierownikiem bez szkoły zostanieTż próbował z nim rozmawiać,doradzać mu ale jak grochem o ściane więc już się nie wypowiadamy na ten temat.Jak tż stracił prace to ten kuzyn mu mówił że nie znajdzie tak szybko,a jak znalazł to był wściekły i zazdrosny.No cóż jak on woli być na utrzymaniu dziewczyny,która też już powoli ma tego dość..

Dziekuje dziewczyny za wszystkie kciuki

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-03-26 o 11:19
Stary 2013-03-26, 11:19   #1817
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Perse, ja mam ten komplet z bodzia i kanapa jest chyba dłuższa, bo mój Małżonek ma 186 wzrostu i spokojnie się mieści ale nie masz czego żałować, bo są miękkie i do spania średnio się nadają. Poza tym ja siadam tak na brzegu tej kanapy, gdy korzystam z internetu, bo tak mam komputer ustawiony, i juz w tym miejscu kanapa jest zdeformowana, więc jakość taka sobie

Właśnie wczoraj robiłam porządki w szafie i jestem za tym, by więcej wieszaków jednak było Ja po praniu wszystko prasuję od razu i składam do półeczek. No i oczywiście, po wyjeciu znowu prasuję a gdyby to wszystko ładnie na wieszaczki dać, to byłoby bez podwójnego prasowania
Aha, dzięki za opinię.
Tamten jest dość twardy i dla nas musi taki być, bo TŻ ma problemy z kręgosłupem, a ja już też nie wyrabiam w tych dziurach powoli (tzn. w naszym komplecie się nam już porobiły wgłębienia).

Podziwiam za podwójne prasowanie.... U mnie jest norma tak 0,5 - tzn. jeden raz ale byle jak, więc się nie liczy za jeden :P

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Tak jak mówisz jego kuzyn szuka pracy już rok i nie może znalezcAle jak jest wybredny bo na produkcje nie pójdzie,a nawet szkoły nie maOn chyba myśli że od razu kierownikiem bez szkoły zostanieTż próbował z nim rozmawiać,doradzać mu ale jak grochem o ściane więc już się nie wypowiadamy na ten temat.Jak tż stracił prace to ten kuzyn mu mówił że nie znajdzie tak szybko,a jak znalazł to był wściekły i zazdrosny.No cóż jak on woli być na utrzymaniu dziewczyny,która też już powoli ma tego dość..

No dokładnie tak, jak milion wątków na wizażu.
Mam trochę alergię na takie osoby
Rozumiem, że ktoś może mieć wysokie aspiracje, ale jak nie ma kasy na chleb, to ja też bym schowała dumę do kieszeni i poszła do pierwszej lepszej pracy...
Stary 2013-03-26, 11:33   #1818
Mmedeah88
Wtajemniczenie

Dzień dobry!

Maksi, super! To jakie badania teraz?

Elizka, pisz, co się tam u Ciebie dzieje

Fiol, no, cudny ten Twój chłopaczek

Zeberko, ucałuj swoją dziewczyneczkę! Widać, że mała ma w nosie te wszystkie wady i dolegliwości, jakich chciał się u niej doszukać tamten doktorek

Kocur, a co by to miało być konsultowane z tym ortopedą?

Perse, jak czytam o tym Twoim labie, to mi się słabo robi :/

Pani, pięknie ta Twoja "Malizna" nadrabia!
A Twój konkubent sprawia wrażenie okrutnie przejętego

Monia, gratulacje! Dobrze, że szybko zadziałali z tą cesarką... A Ty w końcu masz swoje maleństwo przy sobie! Trzymajcie się tam

Iza, brawa dla Twojego męża!
Mmedeah88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 11:34   #1819
anitaxas
Zadomowienie

Izka dla tż!!! Super z niego facet

Cytat:
ba
zwlaszcza ze chlop nie chce mi kupic serka homogenizowanego. mowi ze to samo ZUO...
jestem non stop glodna... (to i zła)

hehe o moim cycowym Talibie?! terrorysta maly.
teraz TZ probuje go uspokoic/ukoic... pojadl, sucho ma a krzyk jest. chyba ze zmeczenia

A jak jesteś głodna to trzeba po prostu jeść powiedz Tż żeby Cię nie głodził - Matki Karmiącej

Perse współczuję przejść w labo. Też nie lubię chodzić do swojego.. Obyś tylko nic tam nie złapała!!!

a i pochwalę się że jestem wolna od wszelkich chlamydii, mykoplazm i ureoplazm jupiii
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 11:40   #1820
Konto usunięte

Cytat:
a i pochwalę się że jestem wolna od wszelkich chlamydii, mykoplazm i ureoplazm jupiii
Stary 2013-03-26, 11:47   #1821
Mmedeah88
Wtajemniczenie

Cytat:
Uff!
Mmedeah88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 11:57   #1822
pani22ka
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39985208]
Rozumiem, że ktoś może mieć wysokie aspiracje, ale jak nie ma kasy na chleb, to ja też bym schowała dumę do kieszeni i poszła do pierwszej lepszej pracy...[/QUOTE]dokladnie.

Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość
A Twój konkubent sprawia wrażenie okrutnie przejętego
bo jest... ale wnerwia tez okrutnie

Cytat:
A jak jesteś głodna to trzeba po prostu jeść powiedz Tż żeby Cię nie głodził - Matki Karmiącej
tja... ale on ma swoja wizje diety matki karmiacej. dzemu mi nie kupi - bo konserwanty, serka homo - nie, bo to trucizna itp. ser moge jesc. ewentualnie...

Cytat:
a i pochwalę się że jestem wolna od wszelkich chlamydii, mykoplazm i ureoplazm
i cudnie!!!!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 12:14   #1823
fiolusiek
Zakorzenienie

Stasio dziękuje za komplementy

Pani Michaś rośnie jak smok Oby tak dalej
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 12:15   #1824
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

tja... ale on ma swoja wizje diety matki karmiacej. dzemu mi nie kupi - bo konserwanty, serka homo - nie, bo to trucizna itp. ser moge jesc. ewentualnie...
Po prostu martwi się o was

Stary 2013-03-26, 12:21   #1825
fiolusiek
Zakorzenienie

Pani powinnaś się cieszyć, że konkubent dba o was
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 12:37   #1826
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
.. zna któraś jakiegoś dobrego ortopedę?? Obojętnie w jakiej części Polski??
Zelichowski w kielcach na zrodlowej przyjmuje http://www.ortopedia-kielce.pl/
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 12:44   #1827
Alfahelisa
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39984470]
Ja byłam w labie i myślałam, że się wścieknę.
Przychodzę, znowu masa ludzi Tam o którejkolwiek godzinie by się nie szło, to jest ludzi jak mrówek....
No i się pytam, kto jest ostatni. Taka babka mówi, że ona teraz przyszła. No to stoję za nią, ona weszła od razu, ja się ustawiam do wejścia, a za nią jakiś facet. Ja zdziwko i się pytam, kto w końcu wchodzi. No to mi jakaś babka w ciąży z wielką łaską (naprawdę miałam wrażenie, że jakby mogła to by na mnie nie patrzyła przy odpowiadaniu) mówi, że tamta babka weszła bez kolejki, bo jest z moczem.... No to ja już pełna konsternacja, wkurzyłam się i siadam i tak obczajałam tylko ludzi, kto był wcześniej, a kto przyszedł za mną, bo myślę - nie będę czekać do końca kolejki tylko dlatego, że ludzie łaskawie nie potrafią odpowiedzieć, kto jest ostatni....
Siedziałam tam dobre pół godziny, wkoło wszyscy kaszlą i smarkają, no bosko. Następnym razem jadę gdzie indziej...

Potem szłam na targ po pyszny chlebek i jak zobaczyłam kolejkę do piekarni, to myślałam, że mi oczy wyjdą z orbit. Chyba z 30 ludzi...

Zimno jak nie wiem, dobrze, że już jestem w domu...[/QUOTE]

w mojej Diagnostyce jest maszynka z numerkami i wyświetla się który teraz wchodzi

nie ogarniam niczego dziecko mi po domu pełza główny cel wędrówek kocia kuweta po 3 razy przenoszony idzie tam z powrotem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3571.jpg (32,3 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3605.jpg (50,9 KB, 34 załadowań)
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 13:33   #1828
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

dostalam podpowiedz jak poradzic sobie z kolkmi. siostrzenica Tz dala mi butelki firmy Dr. brown. wiecej mycia, ale ulga dla Malej
i jak tu ja ruszyc, jak ona tak lubi fotelik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_5322a.jpg (74,7 KB, 30 załadowań)
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 13:43   #1829
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość

Kocur, a co by to miało być konsultowane z tym ortopedą?

Moje cudowne odwapnione kości...

Cytat:

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
Zelichowski w kielcach na zrodlowej przyjmuje http://www.ortopedia-kielce.pl/

Już tam lookam. dzieki

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
nie ogarniam niczego dziecko mi po domu pełza główny cel wędrówek kocia kuweta po 3 razy przenoszony idzie tam z powrotem

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
dostalam podpowiedz jak poradzic sobie z kolkmi. siostrzenica Tz dala mi butelki firmy Dr. brown. wiecej mycia, ale ulga dla Malej
i jak tu ja ruszyc, jak ona tak lubi fotelik

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 16:43   #1830
margot_2012
Raczkowanie

Hej dziewczyny, dziekuje za ciepłe przyjęcie .
Berbie - pytałaś ile mam lat - 33, i dlatego chcialabym zajsc jak najszybciej, bo czas leci... ale tez boje się zajsc od razu, zanim tam sie wszystko unormuje, zeby znowu nie przezywac tego samego.... Ech, my sie juz chyba zawsze bedziemy martwic...
Gratuluje Moni - świeżo upieczonej mamie jak rozumiem . Wasze historie ze szczesliwymi dziećmi dodają mi otuchy .
Ide dalej zagłuszać smutek sprzątaniem, milego dnia!
margot_2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości