|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#30421 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
Naprawdę smutne.Cytat:
A takie fanki to sobie tylko mogą pomarzyć Cytat:
![]() edit: Qrde, zapomniałabym o zwycięstwie naszych Boyów Za te 5 pięknych brameczek Za Olę i Tri CZekamy na fotki |
|||
|
|
|
#30422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach... jesiennych eliminacji to ja już nie odpuszczę za nic pojadę i nic mnie nie zatrzyma jeszcze raz za chłpaków i mykam spać |
|
|
|
|
#30423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Serio? Osz to dopiero Szczęściara Ile ja bym dała za zdjęcie z Crisem Patrzcie na pierwsze foto.. jak ja jej zazdroszczę 2- chciałabym się pod nim znaleźć 3- mogłabym na nim siedzieć i siedzieć
|
|
|
|
|
#30424 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chciałabym w to wierzyć ale one wiedzą swoje ... to nic iśc tam moge ale nie wiem czy mi to pomoże .. Cytat:
eee tam pomyśl sobie że ta panienka to jego siostra ( tak wiem, to nie ona ) i lepiej Ci sie zrobi ![]() 2 - fajne 3 - hehe
|
|
|
#30425 |
|
Zakorzenienie
|
W pierwszym spotkaniu rundy wiosennej trzeciej ligi, rezerwy Wisły zremisowały 1:1 w wyjazdowym spotkaniu ze Stalą Sanok.
Gospodarze prowadzenie objęli w 64. minucie po strzale z rzutu karnego Borowczyka, który jeszcze do niedawna grał w barwach Wisły. Do wyrównania w 82. minucie doprowadził Serb Branko Radovanović, który w poniedziałek wraca do treningów z pierwszym zespołem. jejejeje
|
|
#30426 |
|
Zakorzenienie
|
Niespełna miesiąc przed 18-tymi urodzinami Sebastian Janik zadebiutował w barwach Wisły Kraków. Młody pomocnik rozegrał 12 minut, po tym jak w 79 minucie zmienił Nikolę Mijailovicia. Dwie minuty po wejściu na boisku doskonale zagrał z pierwszej piłki do Tomasza Dawidowskiego, który powinien był zamienić to podanie na bramkę. Sebastian Janik przedstawia się naszym czytelnikom.
- Bardzo się cieszę, że zadebiutowałem dziś w pierwszej drużynie Wisły. Tak się cieszę, że nie wiem co powiedzieć. Wiem, że mogłem zaliczyć asystę, ale Dawidowski chyba źle przyjął piłkę - powiedział po swym debiucie w barwach "Białej Gwiazdy" niemal 18-letni Sebastian Janik. - W piłkę gram od siedmiu lat, od sześciu w Wiśle. Zaczynałem w drużynie Wawelu - przedstawia się dla naszych czytelników Sebastian. - Najlepiej czuję się na lewej pomocy, ale mogę grać też w środku. Dosyć dobrze wykonuję rzuty wolne, zwłaszcza lewą nogą, nad prawą muszę jeszcze popracować. - Ostatnio cały czas trenowałem z drużyną rezerw, ale nie zostałem zgłoszony przez trenera Kulawika do kadry zespołu na rundę wiosenną, więc dalej będę grał w juniorach. Co robię poza grą w piłkę? Oglądam mecze ![]() i tak oto mamy nowy młody talent
|
|
#30427 |
|
Zakorzenienie
|
troche fotek z meczu z Odrą
1 - świeża krew w Wisełce, moje nowe ciacho
|
|
#30428 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze jedno nowe ciastko, bramkarz Odry
|
|
#30429 |
|
Zakorzenienie
|
i dwie ostatnie
|
|
#30430 |
|
Zakorzenienie
|
witam w piękny, niedzielny pomeczowy poranek
za Małysza oby mu się dobrze wiodło zmykam teraz do kościółka mam nadzieję że nasze gwiazdy stadionu Ola i Tri niedługo się pojawią |
|
|
|
#30431 |
|
Zakorzenienie
|
taratatam oto jestem
![]() miałam wpaść wczoraj, ale byłam tak zmeczona, że padłam spać ![]() było cudownie!!! atmosfera niesamowita, okrzyki, brawa, podskoki, walenie w krzesełka kiedy szła fala ![]() ![]() ![]() 5:0 jednakowoż nie mogę oprzeć się wrażeniu, że gdyby moje chłopaki grały, to wynik byłby o wiele wyższy ![]()
|
|
|
|
#30432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo witamy super ach...niewątpliwie gdyby grał Ebi i Kubuś to by było z 10:0 jeszcze raz za zwycięstwo |
|
|
|
|
#30433 |
|
Zakorzenienie
|
MAŁYSZ MISTREZM ŚWIATA
|
|
|
|
#30434 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#30435 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#30436 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#30437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie a zauważyłam prawidłowość Ty Tri byłaś na meczu z Portugalią i wygraliśmy 2:1 teraz pojechało więcej wizażanek i wygraliśmy 5:0 jak pojedzie nas jeszcze więcej zmykam na razie |
|
|
|
|
#30438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#30439 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
|
|
|
|
#30440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#30441 |
|
Zakorzenienie
|
widzę Ole
zmyakm na film i poczyatć |
|
|
|
#30442 |
|
Zakorzenienie
|
Elo elo
wrocilam Przepraszam ze tak pozno, ale zrzucalismy te foty, i ogladalismy film kamerowany przez mojego tate na meczu ![]() A wiec tak ![]() Madziu fotki super ale nie wiem, jak wy mozecie posadzac Poldka i Lahmcia o pedofilie?! no nie wiem Izus dziekuje z Bufcia Jacek tez ma torbe lv ![]() Talcia, Magda!! to zescie obgadaly moj glos Luncia widzisz super ze Ci sie zakupy udaly, ja mialam pochodzic po Zlotych Tarasach ale wolalam posiedziec z Tri i nic nie kupilam a z tym kolesiem zapoznalas sie?![]() A więc tak, zaraz zdam relację, wybiorę najlepsze foty (bo przecież nie wrzucę tych wszystkich 500, ile by było zmiejszania, chyba do wakacji bym się z tym nie wyrobiła )TAK TAK TAK, MAM FOTY Z PILKARZAMI z Arczim, Mackiem, Darkiem, Jackiem, Kuba, Baszczem, Rado Matu, Jelen, Lewy zaraz Wam zapodam
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#30443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co Ty gadasz aj....zazdroszcę jak nie wiem co następnym razem mam nadzieję i ja będę mieć |
|
|
|
|
#30444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, i zaczynam nowy etap w życiu ![]() no i jest ktoś nowy w moim życiu a raczej kilka osób
|
|
|
#30445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bo tam bylo tak glosno to nie wiedzialam czy slyszysz bedziesz bedziesz miala ![]() Cytat:
![]() no i widzisz jak super ![]() p.s. fotki zaladowywuje ale ona sa ogromne (1,5 mb jedno zdjecie )
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
||
|
|
|
#30446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#30447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko byś spróbowała nie wierzyć słyszałam i Ciebie i dźwięki stadionowe ach...pięknie no mam nadzieję obyśmy się spotkały na następnym meczu |
|
|
|
|
#30448 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra a teraz relacja z weekendu
![]() Przyjechalismy do warszawy, to pogoda byla do dupy.deszcz lal, szaro na dworzu i wiatr.no ale coz.jakos dotarlismy do tego pana, ogarnelismy sie, zjedlismy sniadanko i on nas podrzucil do centrum.tam poszlismy do palacu kultury i nauki. wjechalismy na sama gore na taras widokowy, 30 pieter winda pokonala w 20 sekund no i poszlismy tam na gore, strasznie tam wialo, dobrze ze zimowa kurtke ubralam. no to tam porobilismy foty, wylukalismy gdzie co jest i udalismy sie dalej ![]() szlismy sobie w strone sejmu, ulica nowy swiat, a tam tyle butikow, escada, max mara, hugo boss itp, normalnie jak 5th avenue no i tak idziemy idziemy w koncu tata mowi ze sheraton w oddali.no to jazda )no to poszlismy na druga strone ulicy, czekamy (godzina 14 byla) no i tak czekamy czekamy, godzina 14, 14.30, 15 ich nie ma w koncu patrzymy 15.20 a tata krzyczy "Olaaa patrz, jada" ja patrze a oni w auokarze, granatowe i czerwone kurteczki, ja lzy w oczach, sobie mysla (matko oni sa juz tak blisko) no i tata zaczal robic fotki, autobus sie zatrzymal zaczeli wysiadac pierwszy wyszedl rasiak, wzial torbe, za nim inni pilkarze zaczeli wychodzic. no i patrze idzie jacek bak, sam, no to mowie jazda, podchodze do niego i takim trzesacym sie glosem ze zdenerowania pytam sie "prze przepraszam, czy mo moglabym sobie z pane z zrobic zdjecie?" a on na to jasne, no i bum! mam dobra poszedl, za chwile patrze jelen idzie, do niego podlecialam i ten sam tekst, to jasne ustawil i znow bum, znowu mam fote (wbil sie nawet dziekanowki (oni wszyscy tak szli szybko do tego hotelu) a w pewnej chwili patrze Matusiak idzie, tak sie na mnie patrzy i idzie spacerkiem.pewno sobie myslal czy do niego tez podejde fotke zrobic no to jazda podlecialam i zrobilam :d (z tylu widac juz boruc sie zbliza ) zrobilam ta fotke, patrze arczi, on juz prawie do hotelu wchodzil, no to szybko podlecialam i tradycyjny tik (zlapalam go za ramie) on sie odwrocil tak sie na mnie popatrzal, ja na niego ale pierwsze co mi sie w oczy rzucilo to jego pryszcz na czole no ale stanal, objal mnie (ach co za uscisk) i jeeeeest potem smignal darek dudka to do niego tez podeszlam slicznie wyszedl na fotce, tez mnie objal, to ja uchachana za chwile patrze idzie kuszczak i oglada sobie palce widze ze ma sluchawke w uszach ale mowie ide raz kozie smierc, no i zapytalam, on sie usmiechnal, przystanal, objal i znow fotka (nie wiem czemu ale na tym zdjeciu mam wrazenie jakby on byl moim starszym bratem po chwili patrze, baszczu idzie, no to podeszlam do niego, on obladowany torbami, no i sie pytam go o ta fotke, ale sprawial wrazenie jakby nie slyszal wiec ja sie wkurzylam zataranowalam mu droge i mam fotke ![]() na ktoryms ze zdjec w tle widac leosia ![]() potem poszlismy do sejmu ale do srodka nie mozna bylo wejsc wiec weszlismy tylko na jego teren, to akurat z pomieszczenia sejmu wychodzila anna fotyga i wojciech olejniczak no ktos jeszcze z nimi byl ale tylko ich kojarzylam no i potem podjechal po nas pan wieslaw to pojechalismy na stare miasto :d porobilismy foty na starowce, przy zamku, przy kolumnie zygmunta, kolo barbakanu tam tez przeszlam kolo faceta z taka szopa na glowie i mowie do taty "ty tato tam poszedl jean michel jarr" a on mowi ze nie widzial, no to kit, dopoki na nastepny dzien nie zobaczylam ze jest on w dziendobry tvn to bylam juz pewna ze to on ![]() i padnieta ale szczesliwa wrocilam do chatki sie przespac bo w sobote kolejne przygody ![]() c.d.n --> ide przygotwac te foty
|
|
|
|
#30449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#30450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o Boże , o Boże jak bosko ![]() ![]() Ola świetnie to opisujesz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.

ale musze aż tak nieszczęśliwie wyglądać jeśli mnie tam zabierają ...
szczegolnie jak sie ma dojczkowe wtyki w postaci MOJEJ OSOBY 
A takie fanki to sobie tylko mogą pomarzyć
... boskie
Serio? Osz to dopiero Szczęściara

a z tym kolesiem zapoznalas sie?
no bo tam bylo tak glosno to nie wiedzialam czy slyszysz