Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-26, 14:45   #1591
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Dzien dobry ja wlasnie siedze na uczelni i wcinam jablka i pomarancze zwleklam sie rano z lozka, zjadlam porzadne sniadanie, przygotowalam sobie co bede jadla w ciagu dnia i od razu mi lepiejmam duuzo sil do walki znow, nie mam ochoty na zadne grzeszki w swieta tez bede trzymac diete - a co. Bedziecie mnie tylko musialy bic po lapach, jak bede chciala zjes jakies ciasto, bo teoretycznie mi sie wolno ze wzgledu na zdrowie. Wiec jak bede miala ochote, to od razu bede boegla na wizaz i kazala sie bic laciem

Wracam niniejszym do pisania jadlospisow:
1. Owsianka z bananem i zurawina
2. Pomarancza i jablko pokrojone
3. Rosol z kaszka krakowska <3
4. Po treningu- koktajl jogurtowo bananowy
5. Brak pomyslu, moze jajka na miekko??

Milego dniaaa dziewczynki
Oj tam, oj tam. Nie przesadzajmy. Święta to święta

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Lena właśnie nie można mieć takiego podejścia, to jest najgorsze! To, że zjesz kawałek ciasta nie przekreśla całego dnia trzymania diety, a wiele dziewczyn podchodzi do tego właśnie tak, że jak już zgrzeszyły kostką czekolady to mogą się już objadać ile wlezie, albo zjeść całą tabliczkę to najgorsze co może być!
Mam nadzieję, że i Ty się przestawisz
No właśnie ja też tak kiedyś miałam, ale to największa głupota! Nie wiem jak mogłam tak myśleć

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 14:45   #1592
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cindy ja jem tylko białe pieczywo, to samo jest z makaronem, bo u mnie w domu tylko taki się je ale makaron to tylko raz na 3-4 tygodnie mała miseczka spagetti.
A ser żółty jem codziennie na kolację 2 plasterki to samo z majonezem
No ja na szczęście już zdrowa teraz Ty się kuruj
Stary 2013-03-26, 14:47   #1593
madzia6245
Raczkowanie

Cindy90Tak samo jej powiedzialam Siostra ma firme w Anglii sprzatajaca wiec zalapie sie na poczatek u niej tak jak w tamtym roku wtedy przez 4 miesiace udalo mi sie schudnac 10 kg, pracowalam, cwiczylam, odzywialam sie zdrowo i waga leciala razem z cm dziekuje, dziekuje

Od wczoraj mam dziwne bole brzucha, jak cos zjem to od razu zle sie czuje i moj żołądek zaczyna wariowac;/ przestuj z cwiczeniami od wczoraj jutro musi sie juz udac pocwiczyc
dzisiaj w sumie zjadlam tylko na sniadanie dwie kromeczki chleba z szynka i serkiem zoltym, bo spieszylam sie na busa i bylo to sniadanie w biegu, w szkole niestety princpolo;/ i chwile temu jajecznice z dwoch jajek na obiadek ryz, miesko i fasolka szparagowa a co na kolacje to nie mam jeszcze pomyslu

Cocktailraspberry

spokojnie ja waze 56 kg, a w udzie mam 52 cm;/ ii nie podoba mi sie to, bo nie mam umiesnionych nog,a tluszczyk, bedziemy cwiczyc a na pewno osiagniemy to co chcemy spokoj i dyspozycyjnosc, to podstawa, codziennie sobie to powtarzam wyslalam zaproszenie do znajomych, bo tez jestem ciekawska osoba i chce zobaczyc Twoj efekt, ale skoro dziewczyny pisza, ze jest zmiana to na pewno jest tez sobie tak ciagle mowilam, ze nie chudne itp. po 3 tyg.cwiczenia z ewa skalpela, moj facet przyjechal do mnie i dopiero przegadal ze na prawde chudne, szczuplejszy brzuszek, pierwsze zarysy miesni, a tylek podniesiony do gory i ujedrniony znajomy widzial mnie na miescie po 5 miesiacach i wieczorem wiadomosc: Magda jak Ty schudlas, wow, gratulacje a wmawialam sobie, ze jest inaczej u Ciebie na pewno te efekty tez sa widoczne pracuje ciagle,zeby z ud spalic tluszczyk i z lydek, glowaaa do gory

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 14:47   #1594
meeedzik
Zakorzenienie

Poćwiczyłam teraz idę zjeść naleśniczka z serem cukrem i śmietaną
Stary 2013-03-26, 14:51   #1595
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Cindy zdjęcia pazurków wrzuciłam do swojej galerii link w podpisie
Niom bananów na długo starczy ale uwielbiam koktajle z bananem i kiwi moim zdaniem lepsze te banany niż zwykły jogurt bynajmniej zdrowsze, a szklanka na dzień to nie dużo innych owoców nie jem
Pokaż co tam nakupowałaś i siebie oczywiście w spodniach ja też mam czerwone rurki i bardzo je lubię

A ja się nabalsamowałam owinęłam uda i brzuch folią i poćwiczyłam
100 skrętoskłonów
100 nożyc
80 brzuszków
60 ścisków agrafką
50 skrętów
50 podnoszeń na plecy
30 pompek
20 przysiadów
20 wspięć na palce
planuję jeszcze 20 minut hula hop ale to 0 18
Pazurki jak zwykle mistrzostwo
No tak wiadomo, że lepiej koktajl z owoców niż jogurt, bo w jogurtach tyle chemii
Zaraz zrobię zdjęcia
za ćwiczenia

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:
Cindy ja jem tylko białe pieczywo, to samo jest z makaronem, bo u mnie w domu tylko taki się je ale makaron to tylko raz na 3-4 tygodnie mała miseczka spagetti.
A ser żółty jem codziennie na kolację 2 plasterki to samo z majonezem
No ja na szczęście już zdrowa teraz Ty się kuruj
No tak, ale mi bardziej smakuje po prostu pełnoziarniste
No ale różnica jest taka że ja jestem na redukcji a Ty na stabilizacji Ty sobie możesz pozwolić na więcej niż ja
Już się lepiej czuję jak tak leżakuję

Stary 2013-03-26, 14:54   #1596
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez madzia6245 Pokaż wiadomość
Cindy90Tak samo jej powiedzialam Siostra ma firme w Anglii sprzatajaca wiec zalapie sie na poczatek u niej tak jak w tamtym roku wtedy przez 4 miesiace udalo mi sie schudnac 10 kg, pracowalam, cwiczylam, odzywialam sie zdrowo i waga leciala razem z cm dziekuje, dziekuje

Od wczoraj mam dziwne bole brzucha, jak cos zjem to od razu zle sie czuje i moj żołądek zaczyna wariowac;/ przestuj z cwiczeniami od wczoraj jutro musi sie juz udac pocwiczyc
dzisiaj w sumie zjadlam tylko na sniadanie dwie kromeczki chleba z szynka i serkiem zoltym, bo spieszylam sie na busa i bylo to sniadanie w biegu, w szkole niestety princpolo;/ i chwile temu jajecznice z dwoch jajek na obiadek ryz, miesko i fasolka szparagowa a co na kolacje to nie mam jeszcze pomyslu

Cocktailraspberry

spokojnie ja waze 56 kg, a w udzie mam 52 cm;/ ii nie podoba mi sie to, bo nie mam umiesnionych nog,a tluszczyk, bedziemy cwiczyc a na pewno osiagniemy to co chcemy spokoj i dyspozycyjnosc, to podstawa, codziennie sobie to powtarzam wyslalam zaproszenie do znajomych, bo tez jestem ciekawska osoba i chce zobaczyc Twoj efekt, ale skoro dziewczyny pisza, ze jest zmiana to na pewno jest tez sobie tak ciagle mowilam, ze nie chudne itp. po 3 tyg.cwiczenia z ewa skalpela, moj facet przyjechal do mnie i dopiero przegadal ze na prawde chudne, szczuplejszy brzuszek, pierwsze zarysy miesni, a tylek podniesiony do gory i ujedrniony znajomy widzial mnie na miescie po 5 miesiacach i wieczorem wiadomosc: Magda jak Ty schudlas, wow, gratulacje a wmawialam sobie, ze jest inaczej u Ciebie na pewno te efekty tez sa widoczne pracuje ciagle,zeby z ud spalic tluszczyk i z lydek, glowaaa do gory
Wow! 10 kg brawo!! Też tak chcę!
Może za mało jesz i dlatego brzuch boli?

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:

Cocktailraspberry

Ale musisz się bosko czuć jak wszyscy widzą, że chudniesz nie? Zazdroszczę!

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Poćwiczyłam teraz idę zjeść naleśniczka z serem cukrem i śmietaną
Smacznego

Stary 2013-03-26, 15:03   #1597
madzia6245
Raczkowanie

Cindy
troche wysilku musialam w to wlozyc, zeby te 10 kg zlecialo, ale od pol roku jestem w polsce i nie wrocil ani jeden kilogram, a jem normalnie, w malych ilosciach i czesto sie zdarza slodycze:/ musze znowu wykluczyc z diety pieczywo, ziemniaki i slodycze
Bardzoooooo milo jest wtedy, ale i tak to nie jest ta sylwestka jaka chce miec waga mam idealna, aleee mam duzo tluszczyku na nogach i z tym walcze do waakacji mam 3 miesiace, mysle ze uda sie zrzucic kilka cm z ud

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 15:06   #1598
Margot85
Wtajemniczenie

Cindy jesteś na forum i jest co czytać

meeedzik co post Twój czytam to się w 100% zgadzam
Szczupła i mądra i blondynka
Byłam w galerii masz naprawdę wyjątkowo ładną płytkę paznokcia, zgrabnie wyglądają
Stary 2013-03-26, 15:07   #1599
czbasia
Zakorzenienie

Helol!!! Melduję, że żyję i stram się w miarę odżywiać. Na wadze widzę 5 z przodu wiec humor lepszy. Nieważne że 59,8kg Cindy godnie zastąpiłaś chilowa nieobecną Heroine Wątek żyje.
Pipson ładne to Twoje jedzonko:
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 15:10   #1600
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Cindy
troche wysilku musialam w to wlozyc, zeby te 10 kg zlecialo, ale od pol roku jestem w polsce i nie wrocil ani jeden kilogram, a jem normalnie, w malych ilosciach i czesto sie zdarza slodycze:/ musze znowu wykluczyc z diety pieczywo, ziemniaki i slodycze
Bardzoooooo milo jest wtedy, ale i tak to nie jest ta sylwestka jaka chce miec waga mam idealna, aleee mam duzo tluszczyku na nogach i z tym walcze do waakacji mam 3 miesiace, mysle ze uda sie zrzucic kilka cm z ud
No wiadomo! Nic się samo nie zrobi! najważniejsze, że się staramy i powoli, powoli dążymy do naszego wymarzonego ciałka
10 kg to na prawdę dużo, gratulacje

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość

Byłam w galerii masz naprawdę wyjątkowo ładną płytkę paznokcia, zgrabnie wyglądają
Hehe też się cieszę Mam dziś wolne od bachora to mogę z wami posiedzieć, ale na 19 do Maka i was opuszczę

Stary 2013-03-26, 15:11   #1601
lena161
Raczkowanie

Cytat:
spokojnie ja waze 56 kg, a w udzie mam 52 cm;/ ii nie podoba mi sie to, bo nie mam umiesnionych nog,a tluszczyk, bedziemy cwiczyc a na pewno osiagniemy to co chcemy
też ważę 56kg a w udzie mam 53cm i coś czuję że taka już moja uroda, bo górę mam stosunkowo drobną za to od bioder w dół już się charakteryzuję na szafę trzydrzwiową a marzą mi się takie filigranowe udeczka
lena161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 15:11   #1602
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

Zgadzam się w 100%
Stary 2013-03-26, 15:12   #1603
lena161
Raczkowanie

Cytat:
dokładnie aż sobie herbatkę czerwoną zaparzyłam żeby tak o 'suchym pysku' nie siedzieć
Stary 2013-03-26, 15:18   #1604
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Helol!!! Melduję, że żyję i stram się w miarę odżywiać. Na wadze widzę 5 z przodu wiec humor lepszy. Nieważne że 59,8kg Cindy godnie zastąpiłaś chilowa nieobecną Heroine Wątek żyje.
Pipson ładne to Twoje jedzonko:
oby tak dalej!
Ale ale ja tu nikogo nie zastępuję, ja tu jestem osobą personą

Chciałam napisać ile zjadłam wczoraj, bo lepiej się liczy wtedy kalorie i kontroluje siebie:
śn- 2 tosty pełnoziarniste z dżemem i bananem 350
obiad- mała zapiekanka z mięsem mielonym, ziemniakami i warzywami, ketchup, majonez 400
podwieczorek - strew 250
kolacja- wrap grillowany kurczak i 3 nugettsy z karmelem 450
1450 za dużo a myślałam, że tak ładnie No to dziś już będzie ładniej

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
Napisane przez lena161 Pokaż wiadomość
też ważę 56kg a w udzie mam 53cm i coś czuję że taka już moja uroda, bo górę mam stosunkowo drobną za to od bioder w dół już się charakteryzuję na szafę trzydrzwiową a marzą mi się takie filigranowe udeczka
Jak to czytam to aż mi się śmiać chce szafa 3drzwiowa przy 56 kg no na pewno

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
dokładnie aż sobie herbatkę czerwoną zaparzyłam żeby tak o 'suchym pysku' nie siedzieć

Też zaraz sobie herbatę walnę, a co

Pytanie mam. Bo ja spędzam święta z TŻ i chciałabym coś takiego świątecznego ugotować. Macie może jakieś pomysły/przepisy (najlepiej z obrazkami ). Z tego co wiem to on żurek będzie robił. Generalnie chcemy razem gotować, ale muszę najpierw wiedzieć co
No i co kupujecie TŻtom na Wielkanoc w prezencie?

Stary 2013-03-26, 15:30   #1605
lena161
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Chciałam napisać ile zjadłam wczoraj, bo lepiej się liczy wtedy kalorie i kontroluje siebie:
śn- 2 tosty pełnoziarniste z dżemem i bananem 350
obiad- mała zapiekanka z mięsem mielonym, ziemniakami i warzywami, ketchup, majonez 400
podwieczorek - strew 250
kolacja- wrap grillowany kurczak i 3 nugettsy z karmelem 450
1450 za dużo a myślałam, że tak ładnie No to dziś już będzie ładniej

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Jak to czytam to aż mi się śmiać chce szafa 3drzwiowa przy 56 kg no na pewno

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Też zaraz sobie herbatę walnę, a co

Pytanie mam. Bo ja spędzam święta z TŻ i chciałabym coś takiego świątecznego ugotować. Macie może jakieś pomysły/przepisy (najlepiej z obrazkami ). Z tego co wiem to on żurek będzie robił. Generalnie chcemy razem gotować, ale muszę najpierw wiedzieć co
z tym liczeniem kalorii to widzę, że nie tylko mnie takie cyrki wychodzą. Zjadłam sobie dzisiaj ładnie obiadek, nawet zadowolona byłam ale jak wszystko podliczyłam to już nie było tak kolorowo muszę chyba zrezygnować z kotleta w papirusie i zacząć jeść gotowaną pierś, bo to diabelstwo też ma sporo kalorii mimo że jest niby bez tłuszczu -.- chociaż i tak jest tłuste i do tego surówka z dodatkiem majonezu... błąd wielbłąd

a co do tej szafy... ja wiem, że to faktycznie może wydawać się śmieszne, ale przy szczupłych ramionach i płaskobiuście to to naprawdę komicznie wygląda

A z przepisem nie pomogę, ja to tylko w ciastach się specjalizuję I prezentu nie kupuje, jakoś zatarła się u nas tradycja zajączkowych prezentów. Na gwiazdkę to i owszem, ale Wielkanoc już niekoniecznie
Stary 2013-03-26, 15:35   #1606
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
A trzeba coś kupować??
Stary 2013-03-26, 15:40   #1607
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
A trzeba coś kupować??
czbasia mój Tż na Dzień Kobiet telefon dostał na święta nic nie przewiduje, zresztą nic ostatnio mu w oko nie wpadło bo prezentów niespodzianek to my oboje nie lubimy myślę, że jak ktoś chce to każdy dzień dobry na prezent a przymusu to wg mnie w żadne święto nie ma
Stary 2013-03-26, 15:43   #1608
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Moje zakupy oczywiście wszystko jest obcisłe, ładnie leży i jestem zadowolona
Większość rzeczy po 3 euro- w sh
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0006.jpg (126,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0007.jpg (77,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0008.jpg (140,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0009.jpg (84,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0010.jpg (90,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0011.jpg (125,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0012.jpg (103,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0013.jpg (147,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0014.jpg (117,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0015.jpg (115,8 KB, 21 załadowań)

Stary 2013-03-26, 15:44   #1609
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Czerwone spodnie 10 e w Primark, bielizna po 8 staniki i 4 e majtki Primark. Spodnie jeansowe Levis 3 e
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0016.jpg (151,4 KB, 31 załadowań)

Stary 2013-03-26, 15:52   #1610
Margot85
Wtajemniczenie

Cindy ale wielkie zakupy nigdy tyle ciuszków na raz nie kupiłam
Bardzo mi się obie pary spodni podobają i koszula w kropki i ta sukienka granatowa (chyba granatowa) bielizna też fajniutka
Stary 2013-03-26, 15:58   #1611
lena161
Raczkowanie

Cindy, bielizna klasa Obie sukieneczki bardzo ładne, jasny sweterek też (taki delikatny się wydaje) no i koszula w kropki. Spodnie też faaaajne, w ogóle to bardzo udane zakupy
Stary 2013-03-26, 16:10   #1612
lena161
Raczkowanie

Tak w ogóle to wskakuję już w strój sportowy i zmykam ćwiczyć

+ kilka motywacji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (23,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 16a894a7001027324f0c317e.jpg (19,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 451bc5e5000ccb004c67fa53.jpg (16,5 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f9c3fbcf0015667b4f6b91cb.jpg (34,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_llyqki2TM81qke924o1_500.jpg (14,8 KB, 3 załadowań)
Stary 2013-03-26, 16:26   #1613
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
z tym liczeniem kalorii to widzę, że nie tylko mnie takie cyrki wychodzą. Zjadłam sobie dzisiaj ładnie obiadek, nawet zadowolona byłam ale jak wszystko podliczyłam to już nie było tak kolorowo muszę chyba zrezygnować z kotleta w papirusie i zacząć jeść gotowaną pierś, bo to diabelstwo też ma sporo kalorii mimo że jest niby bez tłuszczu -.- chociaż i tak jest tłuste i do tego surówka z dodatkiem majonezu... błąd wielbłąd

a co do tej szafy... ja wiem, że to faktycznie może wydawać się śmieszne, ale przy szczupłych ramionach i płaskobiuście to to naprawdę komicznie wygląda

A z przepisem nie pomogę, ja to tylko w ciastach się specjalizuję I prezentu nie kupuje, jakoś zatarła się u nas tradycja zajączkowych prezentów. Na gwiazdkę to i owszem, ale Wielkanoc już niekoniecznie
No właśnie... ja z kolei kurczak w panierce, majonez...

Eeee tam, nie wierzę.

Ja ciast wcale nie piekę

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
czbasia mój Tż na Dzień Kobiet telefon dostał na święta nic nie przewiduje, zresztą nic ostatnio mu w oko nie wpadło bo prezentów niespodzianek to my oboje nie lubimy myślę, że jak ktoś chce to każdy dzień dobry na prezent a przymusu to wg mnie w żadne święto nie ma
Aaa to ja też nic nie kupię

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Cindy ale wielkie zakupy nigdy tyle ciuszków na raz nie kupiłam
Bardzo mi się obie pary spodni podobają i koszula w kropki i ta sukienka granatowa (chyba granatowa) bielizna też fajniutka
No ja jestem strasznie zadowolona z zakupów

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Cindy, bielizna klasa Obie sukieneczki bardzo ładne, jasny sweterek też (taki delikatny się wydaje) no i koszula w kropki. Spodnie też faaaajne, w ogóle to bardzo udane zakupy
A dziękuję

Edytowane przez Cindy90
Czas edycji: 2013-03-26 o 16:35
Stary 2013-03-26, 16:37   #1614
meeedzik
Zakorzenienie

Margotku Ty to mnie zawsze zawstydzasz tymi komplementami dziękuję kochana
Czbasiu Tobie również
Cindy mi tez smakuje, ale nie chce mi się osobno dla siebie robić jedynie co to od czasu do czasu bułki pełnoziarniste kupuję
Ja nawet na diecie jadłam białe pieczywo codziennie prawie 2 małe kromeczki przecież nie zaszkodzą
No i dziękuję ja jeszcze zaraz biorę się za kręcenie hula hop
OO widzę udane zakupki poproszę o zdjęcie Ciebie w tych spodniach czerwonych
Czbasiu noo wreszcie się panienka odezwała pisz do nas częściej dobrze, że znów 5 z przodu, oby tak dalej
Margotku dziękuję na szczęście na pazurki narzekać nie mogę, bo wyjątkowo się udały matce naturze haha
Cindy cieszę się, że już lepiej się czujesz oby Cię nie rozłożyło kochana
Ja się tak najadłam tymi naleśnikami, prawie 2 zjadłam teraz będę kręcić, żeby spalić co nieco
Stary 2013-03-26, 16:39   #1615
Margot85
Wtajemniczenie

Cindy a ja sobie właśnie wkleiłam na tapetę obrazek z wyzwaniem "przysiadowym" i coś czuje, że dołączę się od dziś zawsze to więcej ruchu a nóż widelec i mi taka pupka do maja się zrobina pewno gorsza nie będzie
Stary 2013-03-26, 16:40   #1616
meeedzik
Zakorzenienie

Co do prezentu na zajączka to pierwsze słyszę my nigdy nic nie kupujemy sobie z tej okazji, ale za to wpada duużo prezentów bez okazji ostatnio butki sobie kupiliśmy, to też taki prezencik był, bo nie planowałam kupować drugich adidasów, w styczniu dostałam jedne z pumy więc nie było potrzeby
Stary 2013-03-26, 16:48   #1617
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Cindy mi tez smakuje, ale nie chce mi się osobno dla siebie robić jedynie co to od czasu do czasu bułki pełnoziarniste kupuję
Ja nawet na diecie jadłam białe pieczywo codziennie prawie 2 małe kromeczki przecież nie zaszkodzą
No i dziękuję ja jeszcze zaraz biorę się za kręcenie hula hop
OO widzę udane zakupki poproszę o zdjęcie Ciebie w tych spodniach czerwonych
Cindy cieszę się, że już lepiej się czujesz oby Cię nie rozłożyło kochana
Ja się tak najadłam tymi naleśnikami, prawie 2 zjadłam teraz będę kręcić, żeby spalić co nieco
No ja wiem, że da się też tak schudnąć, bo tu generalnie chodzi o ilość. Jak za dużo jesz to i nie chudniesz, proste
W tych spodniach to się chętnie pokażę, ale nie teraz przed @, bo woda mi się nazbierała i spuchłam
Ja też się najadłam jak nie wiem. Pierś z kurczaka w panierce, ziemniaki i fasolka Heinz. Niestety za bardzo się najadłam. Mam nadzieję, że to uczucie sytości zaraz mi minie
Zaraz się biorę za przysiady i brzuszki. Potem kompu kompu i idę jeszcze poprasować, bo mi się nie chciało wcześniej ale mam lenia dziś

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Cytat:
Cindy a ja sobie właśnie wkleiłam na tapetę obrazek z wyzwaniem "przysiadowym" i coś czuje, że dołączę się od dziś zawsze to więcej ruchu a nóż widelec i mi taka pupka do maja się zrobina pewno gorsza nie będzie
No na pewno Ci się zrobi ładna pupcia! Na pewno się podniesie i wymodeluje. Tylko trzeba systematycznie do tego podejść

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Co do prezentu na zajączka to pierwsze słyszę my nigdy nic nie kupujemy sobie z tej okazji, ale za to wpada duużo prezentów bez okazji ostatnio butki sobie kupiliśmy, to też taki prezencik był, bo nie planowałam kupować drugich adidasów, w styczniu dostałam jedne z pumy więc nie było potrzeby
U mnie się raczej kupuje prezenty, ale zrobimy nową tradycję ważne że spędzimy święta razem

Stary 2013-03-26, 16:51   #1618
pipson
Zadomowienie

Cindy, ja mam tak samo, tez wole od bialego pieczywa ciemne, ale wiadomo, ze jak sie zezre pol chleba, to tez utuczy A co do swiat, to nie ubolewam, bo wychodzę z załozenia, ze jakich "okazji" do odstepstw to ja mam od groma. zreszta nie musze sie specjalnie organiczac, tylko ciasta chce wyeliminowac

meedzik
, no u mnie niestety zawsze bylo na zasadzie "zjadlam juz pol czekolady, i tak nie schudne dzis, to jeszcze paczka czipsow, a co tam" ale ztaram sie ta glupote eliminowac.

madzia6245
, e, to ja waze 51 a mam 52 cm w udzie... ladnie mnie zalamałas :/ a co cwiczyc na spalenie tluszczyku z ud i lydek ?

lena, jak wyzej - jestem 5 kg lzejsza, a mam tyle samo w udzie, nie lam się, to ja powinnam
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 17:00   #1619
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

http:// www.fitnesslandia.pl /2012/12/dieta-brzuch-robimy-w-kuchni-nie-na.html

Stary 2013-03-26, 17:48   #1620
meeedzik
Zakorzenienie

Cindy ja mam uraz do ciemnego chleba z ziarnami, bo kiedyś złamałam zęba na słoneczniku teraz jak jem bułki to tak ostrożnie, bo jak sobie pomyślę, że od zęba 200zł płacę, to nie stać mnie na takie drogie bułki

Pipson kochana, Ty za pewne jesteś też trochę niższa od Madzi i Leny, a wzrost tez swoje robi więc proszę się nie łamać, bo 52 cm to wcale nie jest tak dużo

Ja przed chwilą pokręciłam 20 minut hula hop o 18 jeszcze raz 20 minut pokręcę
A po 17 nałożyłam olej na mokre włosy z odżywką koło 20 zmyję

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości