|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cindy ja jem tylko białe pieczywo, to samo jest z makaronem, bo u mnie w domu tylko taki się je
ale makaron to tylko raz na 3-4 tygodnie mała miseczka spagetti.A ser żółty jem codziennie na kolację 2 plasterki to samo z majonezem ![]() No ja na szczęście już zdrowa teraz Ty się kuruj
|
#1593 |
|
Raczkowanie
|
Cindy90Tak samo jej powiedzialam
Siostra ma firme w Anglii sprzatajaca wiec zalapie sie na poczatek u niej tak jak w tamtym roku wtedy przez 4 miesiace udalo mi sie schudnac 10 kg, pracowalam, cwiczylam, odzywialam sie zdrowo i waga leciala razem z cm dziekuje, dziekuje Od wczoraj mam dziwne bole brzucha, jak cos zjem to od razu zle sie czuje i moj żołądek zaczyna wariowac;/ przestuj z cwiczeniami od wczoraj jutro musi sie juz udac pocwiczyc dzisiaj w sumie zjadlam tylko na sniadanie dwie kromeczki chleba z szynka i serkiem zoltym, bo spieszylam sie na busa i bylo to sniadanie w biegu, w szkole niestety princpolo;/ i chwile temu jajecznice z dwoch jajek na obiadek ryz, miesko i fasolka szparagowa a co na kolacje to nie mam jeszcze pomysluCocktailraspberry spokojnie ja waze 56 kg, a w udzie mam 52 cm;/ ii nie podoba mi sie to, bo nie mam umiesnionych nog,a tluszczyk, bedziemy cwiczyc a na pewno osiagniemy to co chcemy spokoj i dyspozycyjnosc, to podstawa, codziennie sobie to powtarzam tez sobie tak ciagle mowilam, ze nie chudne itp. po 3 tyg.cwiczenia z ewa skalpela, moj facet przyjechal do mnie i dopiero przegadal ze na prawde chudne, szczuplejszy brzuszek, pierwsze zarysy miesni, a tylek podniesiony do gory i ujedrniony znajomy widzial mnie na miescie po 5 miesiacach i wieczorem wiadomosc: Magda jak Ty schudlas, wow, gratulacje a wmawialam sobie, ze jest inaczej u Ciebie na pewno te efekty tez sa widoczne pracuje ciagle,zeby z ud spalic tluszczyk i z lydek, glowaaa do gory
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
Poćwiczyłam teraz idę zjeść naleśniczka z serem cukrem i śmietaną
|
#1595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak wiadomo, że lepiej koktajl z owoców niż jogurt, bo w jogurtach tyle chemii Zaraz zrobię zdjęcia za ćwiczenia---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
No ale różnica jest taka że ja jestem na redukcji a Ty na stabilizacji Ty sobie możesz pozwolić na więcej niż ja Już się lepiej czuję jak tak leżakuję
|
|
#1596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawo!! Też tak chcę! ![]() Może za mało jesz i dlatego brzuch boli? ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
Zazdroszczę! ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Smacznego
|
|
#1597 |
|
Raczkowanie
|
Cindy
troche wysilku musialam w to wlozyc, zeby te 10 kg zlecialo, ale od pol roku jestem w polsce i nie wrocil ani jeden kilogram, a jem normalnie, w malych ilosciach i czesto sie zdarza slodycze:/ musze znowu wykluczyc z diety pieczywo, ziemniaki i slodycze Bardzoooooo milo jest wtedy, ale i tak to nie jest ta sylwestka jaka chce miec waga mam idealna, aleee mam duzo tluszczyku na nogach i z tym walcze do waakacji mam 3 miesiace, mysle ze uda sie zrzucic kilka cm z ud
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
#1598 |
|
Wtajemniczenie
|
Cindy
jesteś na forum i jest co czytać meeedzik co post Twój czytam to się w 100% zgadzam Szczupła i mądra i blondynka ![]() Byłam w galerii masz naprawdę wyjątkowo ładną płytkę paznokcia, zgrabnie wyglądają
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
Helol!!! Melduję, że żyję i stram się w miarę odżywiać. Na wadze widzę 5 z przodu wiec humor lepszy. Nieważne że 59,8kg
Cindy godnie zastąpiłaś chilowa nieobecną Heroine Wątek żyje.Pipson ładne to Twoje jedzonko: |
|
|
|
#1600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najważniejsze, że się staramy i powoli, powoli dążymy do naszego wymarzonego ciałka 10 kg to na prawdę dużo, gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
też się cieszę i was opuszczę
|
|
#1601 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i coś czuję że taka już moja uroda, bo górę mam stosunkowo drobną za to od bioder w dół już się charakteryzuję na szafę trzydrzwiową a marzą mi się takie filigranowe udeczka
|
|
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1603 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1604 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby tak dalej! ![]() Ale ale ja tu nikogo nie zastępuję, ja tu jestem osobą personą ![]() ![]() Chciałam napisać ile zjadłam wczoraj, bo lepiej się liczy wtedy kalorie i kontroluje siebie: śn- 2 tosty pełnoziarniste z dżemem i bananem 350 obiad- mała zapiekanka z mięsem mielonym, ziemniakami i warzywami, ketchup, majonez 400 podwieczorek - strew 250 kolacja- wrap grillowany kurczak i 3 nugettsy z karmelem 450 1450 za dużo a myślałam, że tak ładnie No to dziś już będzie ładniej ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
no na pewno ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
Też zaraz sobie herbatę walnę, a co ![]() Pytanie mam. Bo ja spędzam święta z TŻ i chciałabym coś takiego świątecznego ugotować. Macie może jakieś pomysły/przepisy (najlepiej z obrazkami ). Z tego co wiem to on żurek będzie robił. Generalnie chcemy razem gotować, ale muszę najpierw wiedzieć co ![]() No i co kupujecie TŻtom na Wielkanoc w prezencie?
|
|
#1605 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
muszę chyba zrezygnować z kotleta w papirusie i zacząć jeść gotowaną pierś, bo to diabelstwo też ma sporo kalorii mimo że jest niby bez tłuszczu -.- chociaż i tak jest tłuste wielbłąd a co do tej szafy... ja wiem, że to faktycznie może wydawać się śmieszne, ale przy szczupłych ramionach i płaskobiuście to to naprawdę komicznie wygląda A z przepisem nie pomogę, ja to tylko w ciastach się specjalizuję I prezentu nie kupuje, jakoś zatarła się u nas tradycja zajączkowych prezentów. Na gwiazdkę to i owszem, ale Wielkanoc już niekoniecznie
|
|
|
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1607 |
|
Wtajemniczenie
|
czbasia mój Tż na Dzień Kobiet telefon dostał
na święta nic nie przewiduje, zresztą nic ostatnio mu w oko nie wpadło bo prezentów niespodzianek to my oboje nie lubimy myślę, że jak ktoś chce to każdy dzień dobry na prezent a przymusu to wg mnie w żadne święto nie ma
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Moje zakupy
oczywiście wszystko jest obcisłe, ładnie leży i jestem zadowolona Większość rzeczy po 3 euro- w sh
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Czerwone spodnie 10 e w Primark, bielizna po 8 staniki i 4 e majtki Primark. Spodnie jeansowe Levis 3 e
|
#1610 |
|
Wtajemniczenie
|
Cindy ale wielkie zakupy
Bardzo mi się obie pary spodni podobają i koszula w kropki i ta sukienka granatowa (chyba granatowa)
|
#1611 |
|
Raczkowanie
|
Cindy, bielizna klasa
|
|
|
|
#1612 |
|
Raczkowanie
|
Tak w ogóle to wskakuję już w strój sportowy i zmykam ćwiczyć
![]() + kilka motywacji |
|
|
|
#1613 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeee tam, nie wierzę. Ja ciast wcale nie piekę ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2013-03-26 o 16:35 |
||||
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Margotku Ty to mnie zawsze zawstydzasz tymi komplementami
dziękuję kochana Czbasiu Tobie również ![]() Cindy mi tez smakuje, ale nie chce mi się osobno dla siebie robić jedynie co to od czasu do czasu bułki pełnoziarniste kupuję Ja nawet na diecie jadłam białe pieczywo codziennie prawie 2 małe kromeczki przecież nie zaszkodzą ![]() No i dziękuję ja jeszcze zaraz biorę się za kręcenie hula hop ![]() OO widzę udane zakupki poproszę o zdjęcie Ciebie w tych spodniach czerwonych ![]() Czbasiu noo wreszcie się panienka odezwała dobrze, że znów 5 z przodu, oby tak dalej ![]() Margotku dziękuję na szczęście na pazurki narzekać nie mogę, bo wyjątkowo się udały matce naturze Cindy cieszę się, że już lepiej się czujesz oby Cię nie rozłożyło kochana ![]() Ja się tak najadłam tymi naleśnikami, prawie 2 zjadłam teraz będę kręcić, żeby spalić co nieco
|
#1615 |
|
Wtajemniczenie
|
Cindy a ja sobie właśnie wkleiłam na tapetę obrazek z wyzwaniem "przysiadowym" i coś czuje, że dołączę się od dziś
zawsze to więcej ruchu a nóż widelec i mi taka pupka do maja się zrobi
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Co do prezentu na zajączka to pierwsze słyszę
my nigdy nic nie kupujemy sobie z tej okazji, ale za to wpada duużo prezentów bez okazji ostatnio butki sobie kupiliśmy, to też taki prezencik był, bo nie planowałam kupować drugich adidasów, w styczniu dostałam jedne z pumy więc nie było potrzeby
|
#1617 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tych spodniach to się chętnie pokażę, ale nie teraz przed @, bo woda mi się nazbierała i spuchłam Ja też się najadłam jak nie wiem. Pierś z kurczaka w panierce, ziemniaki i fasolka Heinz. Niestety za bardzo się najadłam. Mam nadzieję, że to uczucie sytości zaraz mi minie ![]() Zaraz się biorę za przysiady i brzuszki. Potem kompu kompu i idę jeszcze poprasować, bo mi się nie chciało wcześniej ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
|
|
#1618 |
|
Zadomowienie
|
Cindy, ja mam tak samo, tez wole od bialego pieczywa ciemne, ale wiadomo, ze jak sie zezre pol chleba, to tez utuczy
A co do swiat, to nie ubolewam, bo wychodzę z załozenia, ze jakich "okazji" do odstepstw to ja mam od groma. zreszta nie musze sie specjalnie organiczac, tylko ciasta chce wyeliminowac ![]() meedzik, no u mnie niestety zawsze bylo na zasadzie "zjadlam juz pol czekolady, i tak nie schudne dzis, to jeszcze paczka czipsow, a co tam" ale ztaram sie ta glupote eliminowac. ![]() madzia6245, e, to ja waze 51 a mam 52 cm w udzie... ladnie mnie zalamałas :/ a co cwiczyc na spalenie tluszczyku z ud i lydek ? ![]() lena, jak wyzej - jestem 5 kg lzejsza, a mam tyle samo w udzie, nie lam się, to ja powinnam
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
http:// www.fitnesslandia.pl /2012/12/dieta-brzuch-robimy-w-kuchni-nie-na.html
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Cindy ja mam uraz do ciemnego chleba z ziarnami, bo kiedyś złamałam zęba na słoneczniku
teraz jak jem bułki to tak ostrożnie, bo jak sobie pomyślę, że od zęba 200zł płacę, to nie stać mnie na takie drogie bułki Pipson kochana, Ty za pewne jesteś też trochę niższa od Madzi i Leny, a wzrost tez swoje robi więc proszę się nie łamać, bo 52 cm to wcale nie jest tak dużo ![]() Ja przed chwilą pokręciłam 20 minut hula hop o 18 jeszcze raz 20 minut pokręcę ![]() A po 17 nałożyłam olej na mokre włosy z odżywką koło 20 zmyję
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

ja wlasnie siedze na uczelni i wcinam jablka i pomarancze
zwleklam sie rano z lozka, zjadlam porzadne sniadanie, przygotowalam sobie co bede jadla w ciagu dnia i od razu mi lepiej
w swieta tez bede trzymac diete - a co. Bedziecie mnie tylko musialy bic po lapach, jak bede chciala zjes jakies ciasto, bo teoretycznie mi sie wolno ze wzgledu na zdrowie. Wiec jak bede miala ochote, to od razu bede boegla na wizaz i kazala sie bic laciem 

jutro musi sie juz udac pocwiczyc
moim zdaniem lepsze te banany niż zwykły jogurt
za ćwiczenia

jesteś na forum i jest co czytać
Cindy godnie zastąpiłaś chilowa nieobecną Heroine
i was opuszczę

450
no na pewno 

ale ztaram sie ta glupote eliminowac.