|
|
#781 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oj tam ![]() ![]() Cytat:
i Mycie klamki ![]() Ano...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Red, Ty o tym kremie piszesz?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...-z-melisy.html Nawilza jakoś sensownie czy jeszcze nie wiesz ? Taki mam przesusz w okolicach ust i brody ostatnio że niczym rady nie daję
|
|
|
|
#783 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nawilża ale niespecjalnie. Tylko ja teraz mam masakrę po tej sodzie, na codzienne normalne użytkowanie byłby ok. Za to na super nawilżenie testowałam krem sutkowy BD i cud miód ale strach bo lanolina może zapchać. Nos se i tak wysmarowałam
|
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#785 |
|
BAN stały
|
Otwierają pocztę w moim bloku, na dole przy wejściu
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki. To chyba jednak daruję go sobie. Miałąm kiedyś kupować ten, ale nie było potrzeby. Teraz jest...no i chyba jutro popytam w aptekach... https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...uren-plus.html Nie...maśc sutkowa to tylko na usta u mnie, boje sie gdzie indziej
|
|
|
|
|
#788 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() __ ![]() a sos kupiony w zasadzie do kurczaka w sezamie i bananach - jutro V. przyjeżdża i będę działać
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2013-03-26 o 17:11 |
|
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aplikować - czym Ci pasuje - tzn pędzel do konturowanie, różu, skunks - laski robią to czym im wygodniej w zależności od kształtu i wielkości twarzy 2. hehehe
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-03-26 o 17:23 |
|
|
|
|
#790 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Serio, jestem ultrabułą ![]() Ale chodzi mi raczej o to, odkąd dokąd, bo od linii włosów po same usta to chyba nie?
|
|
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem dokąd ? ja robię na oko tzn an czuja - nie, nie do ust również zależy od kształtu twarzy i proporcji, raczej do lini pion od zew kącików oka - tak ajk teraz paczeu do lustra - ale jak mówię ja sie ztym nie babram - macham ciach ciach automatycznie i nie patrzyłam nigdy dokąd - aż do teraz
|
|
|
|
|
#792 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#793 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() wiesz, nie chcę latać z brązowymi plamami na policzkach ni w pięć, ni w dziesięć. niby ten nyx jest naprawdę jaśniutki i ziemisty, więc efekt cegły pewnie trudno uzyskać, but still. ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Z wizażowej reklamy żelków (żelek ) Frugo: Ile razy bałeś lub bałaś się, że twoje FRUGO wyjdzie?że co?
|
|
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
meganisobel lub tanya burr tzn nie mam linka do konkretnego filmiku ale u obu widziąłm ten NYX a tanya broncuje się co rusz w nowym filmiku więc jest tych tutoriali w piii erony Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-03-26 o 17:49 |
|
|
|
|
#795 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja nie myję, zasłaniam roletki ![]() Otóż kupiłam sobie wczoraj suuuper buty Karrimora za tak śmieszną cenę, że aż się bałam, co to do mnie przyjedzie. I przyjechało. I są takie, że mi się morda śmieje ![]() Poza tym, dla lubiących (są tu tacy poza mną w ogóle??) outdoorowe rzeczy -Campus padł niestety (a kochałam go miłością wielką, wszystko mam Campusa -kilka par butó, płaszcz, plecak, kamizelki, no uzależnienie...) i się wyprzaedaje z zapasów magazynowych o tutaj. Ceny niektóre wręcz zabawne -t-shirty po 8 zł np... Małżowi nakupowałam zatem hurtowo
|
|
#796 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
-jest frugo? -nie ma, wyszło... to chyba od tego ![]() Jestem tak padnięta że jedyne co jestem w stanie zrobić to przetransportować się na kanapę a sprzątać miałam... (nie żeby przedświątecznie, bo nie praktykuję zamęczania się z okazji świąt, tak zwyczajnie bo syf już jest trochę ) ale to jutro już chyba jednak ....
|
|||
|
|
|
#797 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No możliwe, że coś było ![]() Frugo weszło w okolicach mojej zerówki, pamiętam, że uwielbiałam zielone, ale reklamy nie pamiętam dokładnie.Nienawidzę tego, że jak mi się trafi jakiś luźniejszy dzień, to zamiast go jakoś spożytkować (i nie mówię o praniu i sprzątaniu), to wizażuję i maluję paznokcie. Niby ok, z tym że o pełnym relaksie oczywiście i tak mogę zapomnieć, bo ciągle mam z tyłu głowy myśl, że po świętach będzie płacz, jak mi się wszystkie nagromadzone rzeczy zwalą na łeb. Mogłabym dziś zrobić chociaż jedno tłumaczenie na zaś, skoro mam czas, ale nie - maluję paznokcie i się dręczę ![]() Kupiłam ten camembert nadziewany. Był jeden ostatni, pomidorowo-oliwkowy. Ale hm... rzeczywiście takise I tego nadzienia oczywiście tyle, co kot napłakał.
|
|
|
|
|
#798 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ej no..wyjdzie czyli skonczy sie so nie? jest frugo? nie ma, wyszło ![]() znaczy sie skonczyło sie
|
|
|
#799 |
|
Nindżopesz
|
Mój hikikomoryzm wziął w łeb bo szykują mi się trzy publiczne imprezy! Kuniec świata. Ale że włosię zapuszczone, ja schudnięta, cera ujdzie, cienie do oczu mam to trza się lansować
![]() No, to tyle mondrego chciałam napisać. |
|
|
|
#800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dam
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#801 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
płacic komu?---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- miołem mydło, takieło, wycofli :/ |
|
|
|
|
#802 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#803 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ze studiow pamitam ze trza srajtasme kupic bo wyszla i takoz czesto robila gorzalka
|
|
|
#805 |
|
grozi wypollizowaniem
|
I jeszcae sie mowi przeca ze cos sie rozeszlo tzn za komuny sie mowilo...ni ma klubowych w godzine sie rozeszly...
|
|
#806 | |||
|
Panaroja
|
Znad powrotu od denta
![]() ale potem na szczęście zaczęło znowu , jeszcze mam pysk lekko zdrętwiały .Cytat:
znaczy zakupów , nie padnięcia ulubionego sklepu Cytat:
Cytat:
![]() Babcia zalewała płatki wrzątkiem na papkę , a jak ostygły , myła twarz nimi normalnie i potem spłukiwała wodą . No niby owies cuda działa i fogle , ale może kiedyś woda była mniej toksyczna bo teraz mycie wodą to hardkor , przynajmniej dla mnie - wysuszenie i syf gwarantowane ![]() Na pocieszenie po dencie kupiłam sobie kolejny cień - matowy prawie czarny a co tam , jak straszyć to straszyć
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#807 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#810 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

i

) Frugo: Ile razy bałeś lub bałaś się, że twoje FRUGO wyjdzie?