Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-26, 19:39   #4951
little_zosh
Rozeznanie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
My dzielimy się po połowie, nie ma tak że ja płacę za swoje on za swoje. Tak się dogadaliśmy i tak będziemy robić Znając życie i tak to TŻ da większość bo ja nie dam rady tyle nazbierać
My też po połowie mimo, że ode mnie będzie 3/4 gości.

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 19:43   #4952
vixena
Rozeznanie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
wiem, miszczem jestem

takze ten, jakby co to moge cos jeszcze wymyslec, ale raczej na publikacje nie bedzie sie nadawac
czekam z niecierpliwoscia

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
u mnie podobnie, bo TZ stwierdzil ze ode mnei wiecej gosci, ale tez moze wiecej w koperte w sumie włożą
Stary 2013-03-26, 19:44   #4953
szklaneczka25
Rozeznanie

Cytat:
Ooo hehe wstajemy o tej samej godzinie
Czy tylko w Poznaniu ludzie tak wcześnie wstają?

My dzielimy się po połowie, nie ma tak że ja płacę za swoje on za swoje. Tak się dogadaliśmy i tak będziemy robić Znając życie i tak to TŻ da większość bo ja nie dam rady tyle nazbierać
My robimy tak, że każdy płaci za swoją liczbę gości czyli za talerzyk... reszta na pół.
Stary 2013-03-26, 19:44   #4954
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

U nas będzie ok. 50 osób, z czego połowa to przyjaciele. Oboje z TŻ jesteśmy jednogłośni, że chcemy ten dzień przeżyć z najbliższymi i żadnej piątej wody po kisielu nie zapraszamy. Tak na prawdę będą osoby z którymi mamy kontakt.
U mnie tak jak pisałam ok 100 i to też sama bliska rodzina, z którą utrzymujemy stały kontakt Z mojej strony 36 osób, od Tżta 32 plus wspólni znajomi i przyjaciele
Tak czasem wychodzi, wydaje mi się że nikt na siłę nie dodaje sobie gości

wiolixx
najserdeczniejsze życzenia Baranku (mówi to baranek jutrzejszy) Szczęścia i miłości! Niech się Twoje wszystkie marzenia spełniają i organizowanie ślubu i wesela sprawnie idzie

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 19:44   #4955
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
czekam z niecierpliwoscia

u mnie podobnie, bo TZ stwierdzil ze ode mnei wiecej gosci, ale tez moze wiecej w koperte w sumie włożą
moze jednak nie, bo jeszcze jakies karniaki dostane albo bana

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 19:46   #4956
monikkad
Wtajemniczenie

Próbowałam nadrobić, ale wybaczcie, nierealne to :P

Miałam się odnieść do wątkowej kłótni (do tego momentu dotarłam), ale może lepiej nie będę się wypowiadała, bo widzę, że temat już skończony. Czuję, że wypowiedziałabym się za ostro i zostałabym zbanowana a po co mi to Najkrócej i w jednym zdaniu: nie wiem co ma wspólnego moja wiara z tym, że chcę mieć piękny ślub, piękne wesele, że chcę, żeby wszystko było piękne i zaplanowane na ostatni guzik. I jak to mówi mój TŻ "wszystko na temat"

Misiadelko, no kuzyneczka niezła niezła :/ Ale to trzeba mieć tupet ;] Niestety, coraz więcej takich osób można spotkać, najgorzej, gdy to bliscy. Uważam podobnie jak większość dziewczyn, że nie ma sensu zmieniać sali. Rozumiem, że chcesz, aby to był wyjątkowy dzień, ale uwierz, goście nie przywiązują aż tak wagi do dekoracji itp. jak my - PM-ki. Swoją drogą, ja na moją 18-stkę zaprosiłam kilka koleżanek i poszłyśmy sobie do klubu, z którego nas wyrzucili po 22, bo nie mieliśmy dowodów osobistych, potem łaziłyśmy od klubu do klubu i nigdzie nas nie chcieli wpuścić Ostatecznie poszłyśmy do ogródka piwnego na starówkę Chłopak koleżanki kupował nam piwko A potem poszłyśmy pod miejską fontannę i się chlapałyśmy wodą jak jakieś wariatki Ale bardzo miło wspominam :P :P

My z TŻ-tem będziemy mieli gości po równo, może 1-2 osoby różnicy (z moją przewagą). Ale to będzie skromne wesele. Zapraszamy 60 osób, liczę, że więcej niż 10 nie odmówi. Jeśli odmówi ok. 10 osób to nie dopraszamy, ale jeśli więcej niż 10 to chcemy doprosić tak do 50. Mamy wspólny budżet, za wszystko płacimy razem, nie dzielimy twoje-moje.

Edytowane przez monikkad
Czas edycji: 2013-03-26 o 19:49
monikkad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 19:47   #4957
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
My robimy tak, że każdy płaci za swoją liczbę gości czyli za talerzyk... reszta na pół.
U nas jest mniej więcej po połowie z gośćmi, u któregoś jest 1 lub 2 osoby więcej tylko

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 19:47   #4958
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo hehe wstajemy o tej samej godzinie
Czy tylko w Poznaniu ludzie tak wcześnie wstają?

Poznań miasto doznań
My też się dzielimy po połowie. Podniosło mi się ciśnienie. TŻ mnie rozlicza i mówi, że mam 230 zł zapłacić do urzędu

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 19:48   #4959
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Nie rozumiem po co zapraszać osoby, z którymi nie ma się żadnego kontaktu no ale już nie poruszam tego tematu z tż. Gdybym się uparła to zebrałabym i 100 osób lekką ręką ale na co mi to (tylko komu chciało by się przejechać te 700km?). Zapraszam tylko najbliższą rodzinę, z którą widuję się na święta i uroczystości rodzinne. Zdaję sobie sprawę, że niektórzy mają większe bliższe rodziny.
Mamy takie samo podejście
Rodzice mnie w 100% popierają, ale zobaczymy co będzie przy zapraszaniu. Bo np.:ciotkę zapraszam, ale już jej córki z mężem (+4dzieci) nie. Mam z nimi kontakt tylko na pogrzebach, nie potrzebuję ich na ślubie, nie ma między nami więzi. Nie mam zamiaru nikogo zapraszać "bo wypada"

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Witam się dziewuszki,
Miałam fatalną noc co usnęłam to śniły mi się operacyjne koszmary. MASAKRA jakaś.
Wiem, znów przynudzam o operacji, ale potwornie się denerwuję, a TŻ za chwilę uszy spuchną od słuchania tego, no i nie chcę go jeszcze bardziej nakręcać, bo też się o mnie boi.
Będziemy trzymały kciuki!

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
gratki
ja też mam budżet 30 tys. i chciałabym się w nim zmieścić. Akurat mam dość tanią salę i foto też udało się znaleźć w dobrej cenie, to czy dużo przekroczę, zależy w sumie od tego, jaką kieckę kupię
My przy ok.100 osobach chcemy się zmieścić w 30tys. właśnie ze względu na dobrą cenę na sali

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Układamy: herbatniki/masa budyniowa/herbatniki/ masa kajmakowa/śmietana kremówka/herbatniki-maczane w mleku/polewa

Smacznego
Zapisałam
Na Wielkanoc ja robię ciasta bo na święta idziemy do moich rodziców. W sobotę bedzie wielkie pieczenie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
moj TZ wstaje do pracy na 4.30

zawsze sie obudze, jak wychodzi i w duchu sie ciesze, ze moge jeszcze spaaaac
Boże ja też tak mam i aż mi głupio bo tylko myślę, żeby już wyszedł i zgasił światła i nigdy nie kojarzę co do mnie rano mówi :P

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Ja już czuję, że mnie muli, bo wstawałam o 3.45, ale jeszcze muszę się spakować, przygotować na jutro do lekcji. Na szczęście wstaje o 6, ale za to do 19 poza domem, a potem szybko po walizkę na dworzec i czeka mnie dwugodzinna podróż pociągiem od 21-23 ;/
Ja tak mam codziennie, wstaję o 6:00, w domu po 17:00,a jeszcze zakupy/gdzieś zajechać i wieczór, dzień leci za dniem nie wiadomo kiedy
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 19:48   #4960
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
U nas jest mniej więcej po połowie z gośćmi, u któregoś jest 1 lub 2 osoby więcej tylko
U nas też prawie po równo, różnica chyba 2 osób

2014

Stary 2013-03-26, 19:52   #4961
monikkad
Wtajemniczenie

Adziu, doskonale rozumiem co czujesz i co to znaczy czekać na operację, chociaż moje zdrowotne historie nie były nigdy aż tak skomplikowane jak Twoje
Kochana, nie wiem jak tu by Cię pocieszyć, ale zobaczysz, wszystko będzie dobrze, jestem tego pewna. Jestem z Tobą!

Moja mama dzisiaj miała operację na halluksy, w innym mieście. Już jest po. Dzisiaj miała operację, jutro ją wypisują już :/ Rozmawiałam z nią już, jest obolała, ale najważniejsze, że już po wszystkim
Stary 2013-03-26, 19:54   #4962
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
My powiedzmy, że podobnie 100-105 osób mamy zamiar zmieścić się w 45 tysiącach.
A na avku to Wy?

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
wiolixx sto lat wszystkiego co najlepsze
A ja dzisiaj wróciłam z pracy, wchodzę do łazienki, a tam cała podłoga we krwi trzymam w mojej łazience dwa myszoskoczki, mają tam klatkę i wybieg, bo z płytek najłatwiej się sprząta. Od kilku dni jednemu zaczęło coś rosnąć na brzuchu, jakby guz, wzięłam go na ręce i oczywiście cały brzuszek we krwi. Pojechałam z nim do weta, na szczęście to tylko jakiś wrzód mu się zrobił, a nie żaden rak, wet mu oczyścił wszystko i dał antybiotyk, ale co się biedne zwierzątko nacierpiało Po powrocie był mega zmulony i krwawił, ale po jakieś 1,5 godziny się ogarnął, dałam mu jeść i wody, a teraz znowu śpi. Mam nadzieję, że przetrwa noc, bo nie jest już najmłodszy, ale wygląda już dużo lepiej niż po powrocie od weta.
Głupia jestem, ale strasznie się przywiązałam do tych myszek, są przekochane.
biedulek(

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 19:56   #4963
vixena
Rozeznanie

wiolix, 100 lat
Stary 2013-03-26, 19:57   #4964
szklaneczka25
Rozeznanie

Słuchajcie!
Mój TŻ wymyslił sobie, że chce czymś takim do ślubu jechać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cvxvcxcvx.jpg (161,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsdsfss.jpg (141,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 40.jpg (81,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg motor2.jpg (30,1 KB, 14 załadowań)
Stary 2013-03-26, 19:59   #4965
kulbensikowa
Wtajemniczenie

No dziewuchy Za niecałą godzinkę meczyk Polska - San Marino jak tego nie wygramy tym razem to ......................... .. masakra po całej linii

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Słuchajcie!
u lala ostro ale ja bym się nie zgodziła

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 20:00   #4966
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 20:02   #4967
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Boże ja też tak mam i aż mi głupio bo tylko myślę, żeby już wyszedł i zgasił światła i nigdy nie kojarzę co do mnie rano mówi :P
Ja chyba też będę tak miała, bo jak już razem zamieszkamy to TŻ przeprowadzi się ze swojej mieścinki do mnie. Ale pracy nie zamierza zmieniać i będzie codziennie dojeżdżać, a zaczyna pracę 7.30. Teraz wstaje 6.30, żeby się wyrobić. 5 minut piechotą ma do pracy. A ode mnie będzie dojeżdżał około godziny. Więc tak koło 5 bedzie wstawał.

Tzn. ja bym tak wstawała, a właśnie się go zapytałam, a on do mnie: "Co Ty, będę wstawał 6.00, 6.15. Wstaję, ząbki, kanapki, wrzucenie na siebie ciuchów i jadę "
No, ale zobaczymy jak to w praktyce wyjdzie

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
No dziewuchy Za niecałą godzinkę meczyk Polska - San Marino jak tego nie wygramy tym razem to ......................... .. masakra po całej linii

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------
Szczerze to nie łudziłabym się
No ale trzeba wierzyć, a nóż chłopaki zaszaleją
Stary 2013-03-26, 20:02   #4968
vixena
Rozeznanie

Cytat:
Słuchajcie!
moja kuzynka chyba takim pojedzie ale jej slub po moim bedzie. ja chyba bym sie nie odważyla
Stary 2013-03-26, 20:04   #4969
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
A na avku to Wy?
Tak my, znudził mi się tamten avek. Może szybciej przyjdzie wiosna

Cytat:
Nie mam telewizji, ale nie ubolewam nad tym

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-03-26 o 20:06
Stary 2013-03-26, 20:06   #4970
KaEs
Wtajemniczenie

wiolixx samych radości!

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 20:07   #4971
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Ja chyba też będę tak miała, bo jak już razem zamieszkamy to TŻ przeprowadzi się ze swojej mieścinki do mnie. Ale pracy nie zamierza zmieniać i będzie codziennie dojeżdżać, a zaczyna pracę 7.30. Teraz wstaje 6.30, żeby się wyrobić. 5 minut piechotą ma do pracy. A ode mnie będzie dojeżdżał około godziny. Więc tak koło 5 bedzie wstawał.

Tzn. ja bym tak wstawała, a właśnie się go zapytałam, a on do mnie: "Co Ty, będę wstawał 6.00, 6.15. Wstaję, ząbki, kanapki, wrzucenie na siebie ciuchów i jadę "
No, ale zobaczymy jak to w praktyce wyjdzie
Ja czasami potrafię wstać 6:40, do 7:00 ogarnąć się (łącznie z jedzeniem śniadania), zajechać na stację/do sklepu/odśnieżyć samochód i na 8:00 być w pracy, 50km od domu
Ale teraz wstaję o 6:00, słońce świeci to łatwiej wyleźć z łóżka i na spokojnie śniadanie, kawa, jeszcze połażę trochę po domu, kawę czy herbatę obejrzę
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 20:08   #4972
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Słuchajcie!
ja też bym się raczej nie odważyła
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 20:08   #4973
justynkie
Wtajemniczenie

Jeju, wracam na forum na kilku godzinach a tu kolejne strony do nadrobienia

wiollix sto lat i spełnienia marzen

Kishlaczkowa śliczne te dekoracje które wrzuciłaś... Tylko kurde, jak ktoś by chciał coś takiego to ile to kasy potrzeba...

kroooliczek89 a myślałam że tylko ja wstaję tak wcześnie... U mnie codziennie budzik dzwoni o 4:30. W pracy jestem przed 7 ale ja dojeżdżam 70 km w jedną stronę.

Widziałam, że byl temat o gościach, cenach, kolegach z pracy.
My planujemy wesele na 80-90 osób i chcemy się zamknąć w 40 tyś. Chociaż mój tata liczy 50 tyś. Nie wiem jak mu to wychodzi, bo na wszystko i tak krzyczy "drogo"
Za wesele placą nasi rodzice i za gości każda strona osobno, tylko za znajomych na pół, reszta kosztów też na pół. Uznaliśmy jedynie z TŻ że chcielibyśmy ubrać się i obrączki kupić za swoje. Ja mam pomysł na suknię i chcę taką jaka mi sie wymarzy, a nie mam pewności że dostanę używaną lub z wyprzedaży kolekcji. TŻ będzie miał garnitur szyty na miarę a to też koszt prawie 2 razy większy. No i obrączki wymyśliliśmy z odciskiem palców i one też tanie nie są... Tylko musimy nazbierać troche kasy w rok :/
A co do znajomych z pracy, to TŻ ma z poprzedniej pracy fajną ekipę ale w sumie oni już wszyscy razem nie pracują więc liczą się jako koledzy. Teraz pracuje w firmie 2-osobowej i szef jest nieco dziwnym człowiekiem i na pewno go nie zaprosi. A ja pracuję w swojej firmie od listopada więc jeszcze się jakoś szczególnie nie zaprzyjaźniliśmy, ale jeśli zostanę tam na dłużej to pewnie za rok sytuacja będzie onaczej wyglądać. Jeśli miałabym zapraszać to albo wszystkich z którymi mam dobry kontakt czyli 5 facetów z żonami, albo nikogo. Bo jak zaproszenie dostanie tylko szef i kolega z biurka naprzeciwko, to reszta może poczuć się gorsza... Na pewno pójdzie oficjalny mail do wszystkich, a z zaproszeniami zacznę myśleć za rok. Na ślub i tak nie wiem czy by ktoś przyjechał bo to ponad 100 km.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 20:09   #4974
szklaneczka25
Rozeznanie

Cytat:

u lala ostro ale ja bym się nie zgodziła

W sumie to mam jakies 5 min drogi do kosciola na piechote eheheh
Stary 2013-03-26, 20:09   #4975
KaEs
Wtajemniczenie

nie wiem skąd mam taką fryzurkę zapisaną na kompie, ale bardzo fajna może którąś z Was zainspiruje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5b80.jpg (35,6 KB, 11 załadowań)

Stary 2013-03-26, 20:09   #4976
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
wiolixx sto lat wszystkiego co najlepsze
A ja dzisiaj wróciłam z pracy, wchodzę do łazienki, a tam cała podłoga we krwi trzymam w mojej łazience dwa myszoskoczki, mają tam klatkę i wybieg, bo z płytek najłatwiej się sprząta. Od kilku dni jednemu zaczęło coś rosnąć na brzuchu, jakby guz, wzięłam go na ręce i oczywiście cały brzuszek we krwi. Pojechałam z nim do weta, na szczęście to tylko jakiś wrzód mu się zrobił, a nie żaden rak, wet mu oczyścił wszystko i dał antybiotyk, ale co się biedne zwierzątko nacierpiało Po powrocie był mega zmulony i krwawił, ale po jakieś 1,5 godziny się ogarnął, dałam mu jeść i wody, a teraz znowu śpi. Mam nadzieję, że przetrwa noc, bo nie jest już najmłodszy, ale wygląda już dużo lepiej niż po powrocie od weta.
Głupia jestem, ale strasznie się przywiązałam do tych myszek, są przekochane.
Co do myszkoskoczek to miałam kiedyś parke i się rozmnożyły;p
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 20:11   #4977
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak my, znudził mi się tamten avek. Może szybciej przyjdzie wiosna

Nie mam telewizji, ale nie ubolewam nad tym
świetne foto takie romantiko

Stary 2013-03-26, 20:13   #4978
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Słuchajcie!
Fajne na sesję
Do ślubu to zależy... Od pogody, od dystansu między kościołem a salą weselną, rodzaju sukienki. Bo szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie PM w sukni typu princessa ze średnicą koła 1,5 metra, w deszcz, jadącą przez cale miasto, 20 km na salę

Ja znalazłam http://klimatyczniedoslubu.pl/galeria.html ale w Gdańsku niestety. Ciekawe czy dojechaliby do Ol...

Chociaz my chyba nie będziemy mieli samochodu, z racji tej motorówki. Rozważam opcję jazdy autokarem z goścmi, tylko nie wiem co na to TŻ.
On na wszystkie moje pomysły reaguje tak samo: jaaaaaaa a ty znowu o ślubie... Nie masz co robić? Przecież jeszcze tyle czasu... Ehhh faceci

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 20:15   #4979
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja czasami potrafię wstać 6:40, do 7:00 ogarnąć się (łącznie z jedzeniem śniadania), zajechać na stację/do sklepu/odśnieżyć samochód i na 8:00 być w pracy, 50km od domu
Ale teraz wstaję o 6:00, słońce świeci to łatwiej wyleźć z łóżka i na spokojnie śniadanie, kawa, jeszcze połażę trochę po domu, kawę czy herbatę obejrzę
Jeździsz autkiem to łatwiej
Ja jestem ograniczona komunikacją miejską. Jadę około 20 minut na uczelnię. Jak mam na 8.00 to wstaję 6.30, o 7.30 mam autobus. 7.25 muszę wyjść i biegnę (dosłownie - zawsze niemal biegnę na przystanek). Przez 55 minut muszę wykonać podstawowe zabiegi higieniczne w tym umyć włosy, wysuszyć je :P Zrobić jakiś make-up, cokolwiek zjeść, ubrać się, nałożyć jakieś biżu no i goł Zawsze jestem na przystanku na styk, niemal codziennie biegnę i macham panu kierowcy, aby na mnie poczekał :P
Jestem ogólnie bardzo zdyscyplinowaną i uporządkowaną osobą, no ale jeśli chodzi o biegi do autobusu to taki mój mały codzienny standardzik Co ja poradzę, że tak uwielbiam długo spać i nie mogę się zwlec wcześniej z łoża :PP
Stary 2013-03-26, 20:17   #4980
KaEs
Wtajemniczenie

My do ślubu chcemy jechać białym hummer'em

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości