Urodzone w 1989 :) - Strona 318 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-25, 00:14   #9511
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda
Dot.: Urodzone w 1989 :)

uuuu laylaaa widzę ze masz amanta ?Hihi nie warto się czymś takim przejmować, ciesz się że masz adoratora ale jeśli nie chcesz nic od niego i zależy Ci na TŻ to lepiej unikaj go i nie flirtuj

Fajny ten koncert można by rzez taki kameralny Sama bym się przeszła

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-25, 09:22   #9512
emememsik
po prostu Em :)

Motylki w brzuchu.. Do dziś pamiętam, jak to było. I wiecie co.. Nie chciałabym do tego wracać. Teraz mam coś innego, i nie oddałabym za nic!

Alatienka, gratuluję!!! Na pewno Wam się uda.

A ja wczoraj po pracy poszłam z TŻem do kina na "300" i bardzo mi się podobało. A potem na chwilkę wstąpiliśmy do H&Mu i znalazłam tam moje wymarzone balerinki!! Ale to nie są te z dziecięcego, o których wszyscy mówią, inne, według mnie ładniejsze , a kosztowały tyle samo (39,90). I wreszcie 36 jest na mnie dobre!
Stary 2007-03-25, 09:43   #9513
alufa
Zakorzenienie

dawno mnie na wątku nie było ale to dlatego, że wchodziłam na neta w tępie ekspresowym. Z tego co wiem nasz rocznk ma 8nastki Moja już za mną. mile wspominam

teraz zaczynam bać się matury. ten czas tak szybko leci, że nim się obejrzę będzie MAJ 2008 teraz tygodnie lecą mi jak z bicza strzelił a co dopiero po odliczeniu wszystkich dni wolnych... no tak. trzeba poprawić ocenki i czekac na wakacje
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-25, 10:55   #9514
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alufa
teraz zaczynam bać się matury. ten czas tak szybko leci, że nim się obejrzę będzie MAJ 2008
ciiiiii (rok i miesiąc )

laylaaa => pilnuj Tża jeśli Ci na nim zależy

a ja już chcę do Plazy - nawet obok niej nie przechodziłam jeszcze - nie było okazji w sobotę z koleżanką idziemy na podbój tylko szkoda, że chyba z pustym portfelem chociaż, może babcia wspomoże wnuczkę

idę porobić brzuszki

ciekawa_świata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-25, 11:10   #9515
blaque
Zakorzenienie

Dzinnn dybryyy! Mowi Wam Blaque zachrypnietym glosem
Ja juz po kosciolku

Znowu dzisiaj w kosciele byl X (moj kolega z gimnazjum-swietny gosc) z bratem I ten jego brat mialam wrazenie, ze patrzy sie na mnie.
Bo kiedys, tez na mszy X stal z bratem, i co rusz to widzialam jego glowe i oczy spogladajace na mnie. No i moje na niego tez

Fajny gosc. B.sympatyczny hehe

laylaaa- no to pieknie .. (ja tez zwracam uwage na takie wlasnie *******ki; niby nic, ale..)
em-zdjecie plis
alufa-wlasnie,oj oceny trzeba poprawiac.. Ej nigdy chyba taknie pragnelam wakacji, jak teraz.. (yy, to w ogole mozliwe? )

Ej mam problem. Co myslicie o tych balerinkach?
Podobaja mi sie i cena nie taka zla, ale chodzi mi o te 'wywietrzniki' Czy to ladnie bdzie wygladalo.. =? I czy jesli zamawialabym to rozmiar 40 czy 41? Nosze 40 ale dziewczyny pisaly, ze ta allegrowa 40)wkladka 25cm) to raczej rozm 39. Rozm 41 to 25.5 .. i badz tu madry(?) :|
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=178874039#desc
Stary 2007-03-25, 12:10   #9516
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

blaque te "wywietrzniki" faktycznie jakieś dziwne, ale ogólnie buciki mi się podobają I wkładka 25 cm to faktycznie rozmiar 39

Stary 2007-03-25, 12:23   #9517
Alatienka
Zadomowienie

em dzia
Fajnie, że zakupy się udały [chociaż ja nie przepadam za balerinami...;]]
Alatienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-25, 12:32   #9518
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Wklejam kilka fotek ze wczorajszych urodzin, tych z rodziną, które moja mam wypraiła w pierogarni Dostałam mnóstwo cudownych preznetów, o
których nawet nie marzyłam. M.in 18 tomów mojej ukochanej Jeżycjady
Zakochałam sie w misiu od cioci, co widać na fotakach.
A do tego wszystkiego 1200zł! Ale sobie poszaleje teraz
[img=http://img81.imageshack.us/img81/2821/obraz113fx7.th.jpg]
[img=http://img90.imageshack.us/img90/319/obraz098ol3.th.jpg]
[img=http://img185.imageshack.us/img185/5189/obraz106sz7.th.jpg]
[img=http://img402.imageshack.us/img402/9868/obraz068rd8.th.jpg]
[img=http://img471.imageshack.us/img471/9359/obraz118se6.th.jpg]

To zdjęcie z lalką jest z imprezy z moimi przyjaciółmi.Jest to mój synek-Julek
Niestety na razie więcej zdjęć z niej nie mam, jak zdobede to wkleje, bo zrobili mi oni mnóstwo niesamowitych niespodzianek.
Dostałam miedzy innymi dwugodzinny film o sobie! Moje Placuszki robily wywiad z ludzmi z podstawówki, zmówiły sie z moją mamą, która pokazywała zdjecia z dzieciństwa i odwiedzily wszystkie pamiętne miejsca naszego zielonego miasta Nawet o tym nie marzyłam Niespodzianek zrobili mi o wiele więcej, ale to Wam pokaże jak będe miec zdjęcia
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę

Edytowane przez krowa_bez_mleka
Czas edycji: 2007-03-25 o 13:02
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-25, 12:41   #9519
blaque
Zakorzenienie

mathilda-hmm, czyli jesli cos to 25,5 czy raczej 26 na rozmiar 40?Qrcze szukam wlasnie jakis zdjec, gdzie ktos miaby takie buty na nogach..
Krowka-pieknie Juz to penwie mowilam ale b.ladna jestes
I wlosy chcialabym miec takie!

http://www.allegro.pl/item178085156_...rdka_40]_.html
A takie? Zwykle balerinki.. Ale nigdzie nie moge znalezc jakis fajnych..
Stary 2007-03-25, 12:43   #9520
lolitka123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
Poszlam poszlam

ogolnie koncert.. ok. bylo dosc malo ludzi (hala jest na 7-8 tysięcy a było ze 2?) i troche "biednie" to wygladalo. ale poza tym sympatycznie (nawet skakalam), a Robert wyglada z bliska troche jak elf, hehe.

tylko jest jedno male "ale".. byl tam taki gosc, kolega kolegi, w sumie tez i moj, bylismy na jednej imprezie sylwestrowej i wlasciwie wiekszosc czasu przesiedzielismy w jednej grupie osob. jest sympatyczny, ale.. dosc wyraznie daje mi do zrozumienia, ze mu sie podobam lubie z kims pogadac, posmiac, ale jesli wiem ze ten ktos do mnie.. no wlasnie.. to zawsze trzymam dystans. dzisiaj 2 razy uslyszalam, ze mam ladny sweter, fajne buty.. poza tym mnie zszokowal, bo powiedzial, ze kiedys tam (daaaawno) mialam taka i taka fryzure w szkole i slicznie mi bylo

przed koncertem poszlysmy z kolezanka do pubu i.. pierwszy raz w zyciu poprosili mnie o dowod ale sie glupio poczulamtak.. gówniarsko

"po" wyladowalismy juz wieksza grupa w tym samym pubie.. kolega wspomniamy wyzej nie chcial mnie puscic do domu, sciskal moja kurtke i bawil sie jej rekawem [zwracam duza uwage na takie pierdoły] a potem z 5 minut przetrzymal mnie na zewnatrz namawiajac, zebym wrocila. jeszcze wczesniej dolaczyl do nas jego kumpel ktory opowiadal o.. swoim znajomym, ktory jest meska prostytutka pomieszanie z poplataniem a w lazience jakas dziewczyna zaczela do mnie mowic o swoich wlosach, ktore zmieniaja kolor

kurna.. nie lubie takich sytuacji i wiem ze musze zaczac unikac tego goscia, zeby sobie przypadkiem nie pomyslal za duzo. TZ potem moze byc zly.
zawsze predzej czy pozniej okazywalo sie, ze taki wlasnie zwykly kolega nie chce byc tylko zwyklym kolega. a ze nikim wiecej nie mogl dla mnie byc.. znajomosc sie konczyla albo mocno 'oziebiala'.

sie rozpisalam i padnieta ide spac,
ojj ja tez tak zawsze mam, ze jak sie komus spodobam to jakos mimowolnie trzymam dystans i stosunki sie oziebiaja ( z mojej winy) a w kazdym razie napewno sie zmieniaja.. jak ja tego nie lubieeee bo czasem ktos jest super kolega, ale tylko kolega. no i co? i przez takie cos trace kolege ;/ ehh skomplikowane to wszystko :P

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Motylki w brzuchu.. Do dziś pamiętam, jak to było. I wiecie co.. Nie chciałabym do tego wracać. Teraz mam coś innego, i nie oddałabym za nic!

Alatienka, gratuluję!!! Na pewno Wam się uda.

A ja wczoraj po pracy poszłam z TŻem do kina na "300" i bardzo mi się podobało. A potem na chwilkę wstąpiliśmy do H&Mu i znalazłam tam moje wymarzone balerinki!! Ale to nie są te z dziecięcego, o których wszyscy mówią, inne, według mnie ładniejsze , a kosztowały tyle samo (39,90). I wreszcie 36 jest na mnie dobre!
wklej zdjątko a te z dzieciecego to jakie? ja tez jestem wlasnie na kupnie balerinek ale niestety H&M nigdzie w mojej okolicy nie ma. ale moze jak gdzies pojade do 'wielkiego miasta' to cos upoluje

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość

Podobaja mi sie i cena nie taka zla, ale chodzi mi o te 'wywietrzniki' Czy to ladnie bdzie wygladalo.. =? I czy jesli zamawialabym to rozmiar 40 czy 41? Nosze 40 ale dziewczyny pisaly, ze ta allegrowa 40)wkladka 25cm) to raczej rozm 39. Rozm 41 to 25.5 .. i badz tu madry(?) :|
no fajne są mi sie podobaja, tylko 'wywietrzniki' mi troche nie pasuja.. moze popros sprzedawce zeby Ci wyslal fotki (jesli ma) z balerinkami na nodze zebys mogla zobaczyc jak to bedzie wygladac?

u mnie znow wiosna a u nas ostatnio byl taki wiatr ze az rusztowanie co bylo przy bloku spadlo.. cud, ze nikomu sie nic nie stalo i zadne auta nie staly na ulicy i ze okien nie powybijalo w sasiednim bloku, bo bylo blisko.. I to naprawde jakis cud byl bo rusztowanie spadlo akurat na taka ulice, ktora zawsze jest bardzo zaludniona i auta zawsze tam stoja.. Ale naszczescie wszystko bylo ok.. a pomyslec ze chwile przed tym jak to sie zawalilo to tamtędy przechodziłam brrrr.. uwazajcie dziewczyny na siebie jak wieje silny wiatr!!!

a wczoraj ogladalam film ' wytanczyc marzenia' - sliczny o tancu ale niestety jak to czesto bywa, jest podobny do innych filmow o tancu, ale i tak mi sie podoba, polecam
Stary 2007-03-25, 12:53   #9521
blaque
Zakorzenienie

lolitka-wyslalam mu juz wczoraj, tylko musi jakas kobiete znalezc Bo to facet jest hehe
A ja tez tak mam. Poznam fajnego chlopaka, jest dla mnie tylko kolega i nagle on zaczyna cos do mnie. A u mnie mechanicznie wlacza sie jakies swiatelko, cos sie uruchamia i staje sie oziebla, nie mila, czasami nawet chamska(jesli chlopak przesadza ). Najpierw daje mu do zrozumienia, ze nic z tego nie bdzie. Ale jesli on tego nie rozumie no to wtedy wlasnie wlacza sie 'to cos'..
Stary 2007-03-25, 12:58   #9522
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

blaque => te pierwsze mi się nie podobają, ale drugie bardzo fajne co do rozmiarów nie wiem, bo nigdy nie zamawiałam butów na allegro i chyba bym się nie odważyła, też mam rozmiar 40 i do tego wysokie podbicie, więc muszę przymierzać... też chcę balerinki

Krówka - śliczna jesteś

ciekawa_świata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-25, 13:22   #9523
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Krówka ale suuper naprawdę zazdroszczę tych prezentów i filmu. Super!

blaque qrcze nie chce wprowadzić Cię z błąd żeby później nie było na mnie, najlepiej weź po prostu swoje buty i zmierz dł. wkładki wewnętrznej

Stary 2007-03-25, 13:24   #9524
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

A ja Wam w takim razie pokażę moje balerinki Kupione przez mamę w monachium => https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3712

Stary 2007-03-25, 13:40   #9525
blaque
Zakorzenienie

mathilda-ok, ok Aaaa ja juz je widzialam ny ny ny ny
Najbardziej mi sie podobaja te ciemne

Ej pokaze Wam moje zdjecia, dobra?
Robilam je na jakis watek (bo okulary chcialam pokazac i opaske) i w ogole tak mi sie nudzilo, to sobie robilam

DSCN7780.jpg

DSCN7790.jpg DSCN7795.jpg
DSCN7791.jpg DSCN7793.jpg

Jak Wy to robicie, ze dajecie zdjecia w 'adresie' hehe
Stary 2007-03-25, 14:02   #9526
uhahana
Zakorzenienie

Dzień dobry

Mathilda ja już chyba butków gratulowałam na innym wątku, ale zrobię to jeszcze raz: śliczne, gratuluję

Krówko zazdroszczę Świetne zdjęcia, czekamy na więcej heh.

Blaque również ślicznie Nie każdemu pasuje taki typ okularów, Tobie jak najbardziej

Ale zdjęć nam się namnożyło
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-25, 14:06   #9527
Agosek
Zadomowienie

GG do Agosek Wyślij wiadomość przez MSN do Agosek

Buongiorno signorine! Una bellisima giornata, vero? (Piekny dzień, prawda? )-Wybaczcie, ale kupiłam sobie wczoraj "Włoski w miesiąc" z PONSa i zaczęłam się intensywnie uczyć. Jak tak dalej pójdzie to skończę go w tydzień .

Cytat:
Aaaa jestem zadomowiona yeaaah hehehe
Oczywiscie gdzie 1000 post..? Proste.. hehe
No ciekawe, ciekawe...

Cytat:
tylko jest jedno male "ale".. byl tam taki gosc, kolega kolegi, w sumie tez i moj, bylismy na jednej imprezie sylwestrowej i wlasciwie wiekszosc czasu przesiedzielismy w jednej grupie osob. jest sympatyczny, ale.. dosc wyraznie daje mi do zrozumienia, ze mu sie podobam lubie z kims pogadac, posmiac, ale jesli wiem ze ten ktos do mnie.. no wlasnie.. to zawsze trzymam dystans. dzisiaj 2 razy uslyszalam, ze mam ladny sweter, fajne buty.. poza tym mnie zszokowal, bo powiedzial, ze kiedys tam (daaaawno) mialam taka i taka fryzure w szkole i slicznie mi bylo

przed koncertem poszlysmy z kolezanka do pubu i.. pierwszy raz w zyciu poprosili mnie o dowod ale sie glupio poczulam tak.. gówniarsko

"po" wyladowalismy juz wieksza grupa w tym samym pubie.. kolega wspomniamy wyzej nie chcial mnie puscic do domu, sciskal moja kurtke i bawil sie jej rekawem [zwracam duza uwage na takie pierdoły] a potem z 5 minut przetrzymal mnie na zewnatrz namawiajac, zebym wrocila. jeszcze wczesniej dolaczyl do nas jego kumpel ktory opowiadal o.. swoim znajomym, ktory jest meska prostytutka pomieszanie z poplataniem a w lazience jakas dziewczyna zaczela do mnie mowic o swoich wlosach, ktore zmieniaja kolor

kurna.. nie lubie takich sytuacji i wiem ze musze zaczac unikac tego goscia, zeby sobie przypadkiem nie pomyslal za duzo. TZ potem moze byc zly.
zawsze predzej czy pozniej okazywalo sie, ze taki wlasnie zwykly kolega nie chce byc tylko zwyklym kolega. a ze nikim wiecej nie mogl dla mnie byc.. znajomosc sie konczyla albo mocno 'oziebiala'.
Oj, znam takie sytuacje. Jak tylko wyczuwam, że cos się święci, a nie bardzo mam na to ochotę, to staram się działać jak najszybciej. Wolę wcześniej zareagować i zacząć brać kogoś na dystans, niż potem mieć problemy, bo on się za bardzo zaangażuje, albo narobi sobie bezpodstawnych nadzieji... A bardzo łatwo coś takiego zauważyć, albo wyczuć... jak dotąd udawało sie bezbłędnie.

Cytat:
A ja wczoraj po pracy poszłam z TŻem do kina na "300" i bardzo mi się podobało. A potem na chwilkę wstąpiliśmy do H&Mu i znalazłam tam moje wymarzone balerinki!! Ale to nie są te z dziecięcego, o których wszyscy mówią, inne, według mnie ładniejsze, a kosztowały tyle samo (39,90). I wreszcie 36 jest na mnie dobre!
ja się wybieram na "300" z kolegą, jak tylko będzie u nas, bo strasznie nam się zapowiedzi przed "Testosteronem" podobały.
I gratulacje z bucikami.

alufa-Witaj spowrotem

Cytat:
Napisane przez ciekawa_świata Pokaż wiadomość
ciiiiii (rok i miesiąc )
Będę bić

Cytat:
Znowu dzisiaj w kosciele byl X (moj kolega z gimnazjum-swietny gosc) z bratem I ten jego brat mialam wrazenie, ze patrzy sie na mnie.
Bo kiedys, tez na mszy X stal z bratem, i co rusz to widzialam jego glowe i oczy spogladajace na mnie. No i moje na niego tez

Romans, romans wyczuwam...
A mnie się podobają balerinki, nawet z wywietrznikami.

Krówko-świetne prezenty, zwłaszcza ten film , ja dostałam taki album ze zdjęciami "dokumentującymi" całą naszą przyjaźń

add: blaque-śliczne zdjęcia
Stary 2007-03-25, 14:09   #9528
Alatienka
Zadomowienie

KBM Super foty I wgl gratuluję jeszcze raz takiego przyjęcia

blaque Też super Uwielbiam czarno-białe zdjęcia.

Zastanawiam się czy wkleić zdjęcie M Ale ono jest grupowe i nie jestem co do niego przekonana;p
Stary 2007-03-25, 14:18   #9529
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alatienka Pokaż wiadomość

Zastanawiam się czy wkleić zdjęcie M Ale ono jest grupowe i nie jestem co do niego przekonana;p
Wklejaj, wklejaj Nie możesz być gorsza od Blaque, Mathildy i Krowy
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-25, 14:23   #9530
Alatienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Ehehe no dobra To wklejam tylko na dziś i mam nadzieję, że wkrótce zastąpię je jakimś NASZYM

[link]
on jest pierwszy od prawej, którego dobrze widać

Edytowane przez Alatienka
Czas edycji: 2007-03-25 o 20:41 Powód: usunęłam link
Stary 2007-03-25, 14:25   #9531
Agosek
Zadomowienie

em-chyba będziemy sie miały szansę w tym tygodniu zobaczyć . Najprawdopodobniej przyjadę w czwartek wieczorem i w sobotę rano będę wracać.

Alatienka-Fajny ^^
Stary 2007-03-25, 16:11   #9532
laylaaa
Zakorzenienie

krowka, blaque, sliczne zdjecia krowa widze ze szykuja sie wieksze zakupy

blaque te balerinki (tylko ze bezowe) ma jedna dziewczyna z mojej szkoly i na zywo tak srednio mi sie podobaja, przez to ze sa dosc mocno zabudowane z przodu i maja ten maly koturn.

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-25, 16:24   #9533
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Dzięki dziewczynki

blaque śliczne zdjęcia, świetne okulary fajnie w nich wyglądasz

Alatienka
fajny fajny

Stary 2007-03-25, 17:08   #9534
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
em-zdjecie plis
Niestety, mam zepsutą cyfrówkę.

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Wklejam kilka fotek ze wczorajszych urodzin, tych z rodziną, które moja mam wypraiła w pierogarni Dostałam mnóstwo cudownych preznetów, o
których nawet nie marzyłam. M.in 18 tomów mojej ukochanej Jeżycjady
Zakochałam sie w misiu od cioci, co widać na fotakach.
A do tego wszystkiego 1200zł! Ale sobie poszaleje teraz
[img=http://img81.imageshack.us/img81/2821/obraz113fx7.th.jpg]
[img=http://img90.imageshack.us/img90/319/obraz098ol3.th.jpg]
[img=http://img185.imageshack.us/img185/5189/obraz106sz7.th.jpg]
[img=http://img402.imageshack.us/img402/9868/obraz068rd8.th.jpg]
[img=http://img471.imageshack.us/img471/9359/obraz118se6.th.jpg]

To zdjęcie z lalką jest z imprezy z moimi przyjaciółmi.Jest to mój synek-Julek
Niestety na razie więcej zdjęć z niej nie mam, jak zdobede to wkleje, bo zrobili mi oni mnóstwo niesamowitych niespodzianek.
Dostałam miedzy innymi dwugodzinny film o sobie! Moje Placuszki robily wywiad z ludzmi z podstawówki, zmówiły sie z moją mamą, która pokazywała zdjecia z dzieciństwa i odwiedzily wszystkie pamiętne miejsca naszego zielonego miasta Nawet o tym nie marzyłam Niespodzianek zrobili mi o wiele więcej, ale to Wam pokaże jak będe miec zdjęcia
Super! Strasznie Ci zazdroszczę. A jeżycjadę też uwielbiam.

Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
A ja Wam w takim razie pokażę moje balerinki Kupione przez mamę w monachium => https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3712
Śliczne!

Cytat:
Napisane przez Agosek Pokaż wiadomość
em-chyba będziemy sie miały szansę w tym tygodniu zobaczyć . Najprawdopodobniej przyjadę w czwartek wieczorem i w sobotę rano będę wracać.
Super! To gdzie i kiedy?

A ja wieczorem idę z TŻem na 18stką mojej koleżanki! Mam nadzieję, że będzie fajnie.
Stary 2007-03-25, 18:49   #9535
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Blaque również ślicznie Nie każdemu pasuje taki typ okularów, Tobie jak najbardziej

Ale zdjęć nam się namnożyło
Dziekuje Hehe A mnie sie wydawalo, ze tak srednio..
No wlasnie-to dawaj swoje

Cytat:
Napisane przez Agosek Pokaż wiadomość
No ciekawe, ciekawe...
Romans, romans wyczuwam...
blaque-śliczne zdjęcia
Thx Haha jaki romans Ja go nie znam, widze go moze 3,4 raz?
Hehe aale nie, tak to napisalam Wam, bo ja lubie cos takiego-takie glupoty wlasnie 'On sie popatrzyl, ja tez, pozniej sie usmiechnal...etc.' (tez tak macie, czy tylko ja jestem taka nie halo? )
Cytat:

Nie lubie chlopakow z dl wlosami ale Twoj jest fajny.Pocieszny taki i smiszny
Dziekuje Ja tez uwielbiam czarno-biale Maja taki..klimat Cos innego..Pieknego
Cytat:
Eee tam proste, ze nie jest Kazda tu rowna baba
Dobrze godom?
Cytat:
krowka, blaque, sliczne zdjecia
blaque te balerinki (tylko ze bezowe) ma jedna dziewczyna z mojej szkoly i na zywo tak srednio mi sie podobaja, przez to ze sa dosc mocno zabudowane z przodu i maja ten maly koturn.

Qrcze, chyba jednak ich nie kupie.. Szczerze to bylam tak srednio do nich nastawiona, ale jestem tak napalona na balerinki, ze nie mysle trzezwo chyba I w ogole ta wiosna..
Cytat:

blaque śliczne zdjęcia, świetne okulary fajnie w nich wyglądasz
Hehe tez dziekuje

A powiedzcie mi jakie sa lepsze korale: 50 czy 120 cm?
http://www.allegro.pl/item177178235_...4_kolorow.html
czy
http://www.allegro.pl/item175834809_...4_kolorow.html
Stary 2007-03-25, 19:28   #9536
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:

O czym Ty w kościele myslisz??

Cytat:
Krowka-pieknie Juz to penwie mowilam ale b.ladna jestes
I wlosy chcialabym miec takie!
Dziękuje Ale w moich włosach nie ma nic specjalnego

Cytat:
Napisane przez ciekawa_świata;4000137[FONT=Trebuchet MS

Krówka - śliczna jesteś
[/FONT]
Dziekuje...

Cytat:
Rówież dziękuje

W ogóle wszystkim Wam dziękuje

Cytat:
krowka, blaque, sliczne zdjecia krowa widze ze szykuja sie wieksze zakupy.
Oj szykują sie, szykują, hihi

Alatienko, gdzie poznałaś tego przystojniaka
Blaque- śliczne zdjęcia, nie wiem dlaczego uważasz, że jesteś brzydka
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-25, 19:31   #9537
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

blaque zdecydowanie dłuższe, mozesz wtedy z nimi pokombinować przełożyć 2 razy czy coś, a krótkie są takie nijakie

Stary 2007-03-25, 19:33   #9538
Alatienka
Zadomowienie

Agosek, mathilda & blaque Dziękować

KBM Na koncercie Mystic Tour

Edytowane przez Alatienka
Czas edycji: 2007-03-25 o 20:42
Stary 2007-03-25, 19:41   #9539
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
O czym Ty w kościele myslisz??
No wiesz..ekhm, ee sluchalam co ksiadz mowil łof kors
Cytat:
Dziękuje Ale w moich włosach nie ma nic specjalnego
Kobieto sa sliczne! Chcialabym miec takie!
Cytat:
Blaque- śliczne zdjęcia, nie wiem dlaczego uważasz, że jesteś brzydka
Bo ja tutaj tak na zdjeciach wyszlam nie najgorzej..A tak to..

Cytat:
blaque zdecydowanie dłuższe, mozesz wtedy z nimi pokombinować przełożyć 2 razy czy coś, a krótkie są takie nijakie
Tez mi sie tak wydaje
Stary 2007-03-25, 19:48   #9540
Agosek
Zadomowienie

Cytat:
Super! To gdzie i kiedy?
Ustalimy wszytko, jak już będę miała superkonkretne plany .

Cytat:
Thx Haha jaki romans Ja go nie znam, widze go moze 3,4 raz?
Hehe aale nie, tak to napisalam Wam, bo ja lubie cos takiego-takie glupoty wlasnie 'On sie popatrzyl, ja tez, pozniej sie usmiechnal...etc.' (tez tak macie, czy tylko ja jestem taka nie halo? )

Nie lubie chlopakow z dl wlosami ale Twoj jest fajny.Pocieszny taki i smiszny
Romans, romans u mnie znajomość z TŻ-em też się zaczęła od takiego patrzenia się (najpierw krótkie spojrzenia, a potem wgapianie się przez cały koncert ). Miłe "złego" początki.
A długowłosych dawniej bardzo lubiłam, taki fetysz normalnie , ale mi przeszło .

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości