|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9
Cytat:
Wysyłamy do Margoś dobre fluidy i ściągamy telepatycznie co by się zameldowała w końcu. ![]() Powiedziała to życiowa pesymistka - optymistka ciążowa
|
|
|
#2732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie..gdzie jest Margoś?? Cytat:
wyobraziłam sobie polowanie w lodówce |
||
|
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hahahaha uśmiałam się z tym kubkiem ![]() Mój śmieci wynosi bo ja mu powiedziałam, że tego nie mam zamiaru robić, bo u nas trzeba isc takim parkingiem podziemnym i ja się zawsze boję, że mnie gdzieś tam zgwałcą jak na filmach ![]() ale my mamy inaczej rozwiązane- stoi wielki worek 120L na śmieci i go zapełniamy- już jak się z niego wysypuje to jego problem i on to potem musi ogarniać
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak, po prostu staram się nie straszyć
|
|
#2735 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeezu, ja z tym swoim durnym poczuciem humoru pewnie zaczęłabym się rechotać na wizycieNa ostatniej, jak gin badał mi piersi ledwo co powstrzymałam się od śmiechu... i nie, nie wiem, o co mi chodziło. Jakieś takie głupie głupwaki w tej ciąży łapię ![]() Jak to lekarzom ![]() Jak mnie zacytowałaś magolina znowu zobaczyłam, że ja się podniecam tą swoją połówką, a tu za niedługo dziewczyny w 3 trymestrze będą Ciągle do tyłu jestem, w ogóle nie mogę was dogonić![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Ja tam dzięki bogu na nic polować z lodówki nie muszę, bo przy takich pustkach ciągle bym pudłowała
|
|
#2736 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry dziewczynki!!!
i jednak nie pojechałam na glukoze, po pierwsze rano jak wstałam byłam tak głodna że zjadłabym konia z kopytami po drugie musiałam zawieść synka do przedszkola na drugą stronę miasta bo TZ wczoraj rozwalił o naszą bramę koło i felgę planuję badanie na piątek... co do gadania innych dotyczących kończącego się życia po urodzeniu się dziecka to olewajcie to ciepłym moczem !!!! trudno będzie - wiadomo; będą momenty że będzie sie chciało oddac dziecko do okna życia - wiadomo, będą zarwane nocki i dnie, będą spadki nastrójów i kłótnie domowe bo przestawienie się wszystkich domowników na nowego członka rodziny bywa trudne, ale dziecko nie zamyka furtki do starego życia, tylko je zmienia - bardziej lub mniej a momenty spędzone z własnym dzieckiem, obserwowanie jak się zmienia, jak jesteśmy dla niego najważniejszymi osobami na świecie, jego świeże podejście do życia, nabieranie doświadczenia, uśmiechy, zabawy - są sprawami które rekompensują wszystko i są najcudowniejszym doświadczeniem w naszym dorosłym życiu !!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, mykam coś ze sobą zrobić, bo szlafrok mam ciągle na sobie
czasami jak otwieram listonoszowi drzwi w szlafroku o 12tej, dziwnie się na mnie patrzy
|
#2738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybym ja pozwoliła na trzymanie takiego worka, to chyba całkiem zatopiłabym się w śmieciach... A najlepsze jest to, że chodzę i ciągle truję mu, żeby wyrzucił śmieci, to zawsze jest "później, jutro", a kończy się tak, że wychodzi obładowany 5 workami, 6 butelek pod pachą i oczywiście zło wypisane na twarzy, bo mu nie przypominałam o śmieciachCytat:
Wcześniej codziennie myte włoski, starannie układane, makijaż dzienny wyglądał jak ten ze zdj brzucha w klubie Serio... a teraz nic mi się nie chce
|
|
#2739 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super, do mnie socjal paka przyjedzie jak zamówię zakupy w almie... i sobie za nie zapłacę ![]() Cytat:
I mój TŻ też się zdziwił pierwszy raz jak poszedł i go zobaczył. No wstaw wstaw foto, zobaczymy jak tam Bezik apartament rozepchał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2740 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Vita-Miner Prenatal z DHA brałam 2 miesiące i zadowolona byłam z niego.Brałam tylko dodatkowo Magne B6 bo mnie skurcze nóg męczyły. No kochana musze Ci przynac racje-ostatnio w sklepie nie wiedziałam kóre body Laurce kupic tyle tego było a jak zerknęłam na chłopięce ciuszki to juz mniejszy wybór. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cudnego bede mieć ŻIĘCIUNIA ![]() Nie zamartwiaj sie na zapas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie było szans.........
|
|
#2741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) a po wraca wszystko do normy:P jako że zdążymy się przyzwyczaić że lepiej wyglądają, to wydaje nam się że są gorsze, słabsze itd. A tu po prostu powrót do normalności i tych extra trzeba się pozbyć...no chyba że my nie uzupełniamy witaminek i wszystkiego co dzidzia od nas w ciąży zabiera, to wtedy faktycznie włosy (i nie tylko siadają i to zaraz po ciąży najbardziej widać). Cytat:
Brawo dla teściów! ooj, ja też tyle musze spać, więc dzoan dla mnie to co spisz normalnie to malooo
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
A tak wogóle to witamy sie w 27 tygodniu
![]() Ukonczyłyśmy caaałe 26
|
#2743 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40004015]dzień dobry dziewczynki!!! i jednak nie pojechałam na glukoze, po pierwsze rano jak wstałam byłam tak głodna że zjadłabym konia z kopytami po drugie musiałam zawieść synka do przedszkola na drugą stronę miasta bo TZ wczoraj rozwalił o naszą bramę koło i felgę planuję badanie na piątek... co do gadania innych dotyczących kończącego się życia po urodzeniu się dziecka to olewajcie to ciepłym moczem !!!! trudno będzie - wiadomo; będą momenty że będzie sie chciało oddac dziecko do okna życia - wiadomo, będą zarwane nocki i dnie, będą spadki nastrójów i kłótnie domowe bo przestawienie się wszystkich domowników na nowego członka rodziny bywa trudne, ale dziecko nie zamyka furtki do starego życia, tylko je zmienia - bardziej lub mniej a momenty spędzone z własnym dzieckiem, obserwowanie jak się zmienia, jak jesteśmy dla niego najważniejszymi osobami na świecie, jego świeże podejście do życia, nabieranie doświadczenia, uśmiechy, zabawy - są sprawami które rekompensują wszystko i są najcudowniejszym doświadczeniem w naszym dorosłym życiu !!!!!!!!!!!!! Ładnie to napisałaś ![]() A na glukozę pójdziesz w piątek i też będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy u Was też to jest ale u mnie zawsze jak Tż zawali to i tak jest moja wina- tak samo było u mnie w domu- ojciec zawalił- matki wina- a mama metodą spychacza zrzucała winę na mnie Odnośnie ubrania to teraz non stop dresy.. pomalować się pomaluję, ale żeby to czasochlonny makijaz był to nie bardzo- włosy niegdyś ułożone są związywane w niedbały koczek na czubku głowy , szpilki 12cm które nosiłam niezależnie od pory roku zmieniłam na bardzo seksowne rozczłapane emu.. no kosmos ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Gratuluję żabeńko nasza
|
||||
|
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2745 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
niech kopieee ,moj Tz sie zawsze cieszy jak Laura szaleje.Cytat:
moj zięciunio juz w brzuszku jest modelem Cytat:
Cytat:
|
|
#2746 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam was bruzchatki w ten piekny zimowy poranek....w Irl spadlo ok 2 cm sniego co sparalizowalo caly ruch i dotarcie do pracy zajelo mi zaledwie 2 godz......ozywiscie drogi czarniutenkie a snieg tylko na poboczu ale irlanczykom to wystarczylo do paniki i poruszania sie z predkoscia 10km/h
|
#2747 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Dziś planuję kupić materacyk,pościel i kilka innych rzeczy na allegro, dziewczyny jak dobierałyście rozmiar materacyka? Mam łóżeczko używane i nie jestem pewna,czy należy zmierzyć samo dno łóżeczka i ściśle wg tych wymiarów? Cytat:
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brat mi mówił, że zaczyna brakować pokładów gazu ![]() Ewusia- zrobię zdjęcie, ale najpierw muszę się doprowadzić do stanu używalności zobaczysz jak Bezik urósł ![]() No-na drugie śniadanie zjadłam muesli z mlekiem i z malinami
|
|
|
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() A no tak, też mam fukcję robota wielozadaniowego - muszę o wszystkim myśleć i pamiętać z tym, że w ziązku z tym, że ostatnio pamięć mi porządnie nawala, to tż stara się stawać na wysokości zadania... pomijając śmieci ofc![]() A na temat wyglądu już się nie wypowiadam ![]() U mnie też transformacja była wybitna Co prawda zapuszczona nie jestem, ale... ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Rocky no patrz, a gdzie gratki z okazji mojego aż 20tc??!! ![]() No pięknie ![]()
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Coś czuję, że sobie zapożyczę
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40004015]dzień dobry dziewczynki!!!
a momenty spędzone z własnym dzieckiem, obserwowanie jak się zmienia, jak jesteśmy dla niego najważniejszymi osobami na świecie, jego świeże podejście do życia, nabieranie doświadczenia, uśmiechy, zabawy - są sprawami które rekompensują wszystko i są najcudowniejszym doświadczeniem w naszym dorosłym życiu !!!!!!!!!!!!! )))Cytat:
)ale śniegu nam nie przesyłaj!:P Rockyy: nooo gratki!! jestem kilka dni za toba ![]() Usmialam sie przy opisie wynoszenia smieci:P u mnie w miare to dziala.. Gin moj tez mega zadbany i ma fajne autko. CHodzi w rozowych koszulach i jak dla mnie jest troszke zbyt metro, ale tak to go bardzo lubie!
|
|
#2754 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
oczywiscie ![]() Cytat:
my tez ściskamy,fajnie ze sie odezwałaś ![]() Cytat:
Jak sie człowiek dobrze zorganizuje to znajdzie czas dla siebie i na swoje sprawy.Tylko trzeba chciec.Śmierć towarzyska i wogóle.... a to G*** prawda Ale niektórzy ludzie tak podchodzą-jak urodzisz dziecko to juz koniec imprez,spotkań ,rozrywek itp. A np. jego kuzyn ma dwie coreczki i jeszcze nigdy z nimi nigdzie nie byli ,nie licząć Zamoscia i odwiedzin u rodziny ![]() Cytat:
bedzie dobrze ![]() Cytat:
wlasnie ,gdzie MArgosiaaa?
|
|
#2755 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja ostatnio jadam arbuzy...arbuz na sniadanie arbuz na obiad arbuz na kolacje Cytat:
![]() klask i: 20tygu mnie dziec juz pelnoletni i ma ponad 18tyg dalej nie mamy imienia bo maz nie moze sie przestawic i caly czas mowi do brzucha jak do dziewczynki
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
lachryma: a kto Ci broni w szlafroku chodzic:P
szlam po drozdzowke do kuchni i zapomnialam ja wziac. Za to wlaczyłam sobie Samaela - niech dziecię się przyzwyczaja. ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- ita: slodki ten twoj maz ) hihihihi
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny przepraszam, ale muszę się tym z kimś podzielić
![]() http://www.youtube.com/watch?v=OS5QOn0jOwg Wiem, że to nie trailer tylko ktoś sobie to sklecił.. ale tak tęsknię za jakimś przebraniem się dla Tżta w ładne ciuszki i czuciem się seksowną ![]() Wybaczcie, musiałam wyrzucić z siebie tą frustrację I ta piosenka...
|
|
|
|
#2759 | ||
|
Zadomowienie
|
A Ty też przegapiłaś swoją studniówkę? Bo mnie sie dopiero na wieczór w poniedziałek przypomniało i świętowałam arbuzem
![]() Cytat:
i współczuje, oby powrót do domu zajął Ci mniej czasu.Cytat:
![]() A ja miałam polowanie na lodówkę wyjątkowo udane zjadłam jajecznicę z 2 jaj i kanapkę z szynką i pomidorem. I pomarańcza na deser, a teraz dopijam inkę. ![]() A musli to jem codziennie na 1 śniadanie, wiec drugie to zazwyczaj już na słono ![]() Ale mam już plan co będzie na lunch... gofry z bitą śmietaną i malinami
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
envl:pomarudz nam a potem niech Ci sie humorek poprawi.
aaaaa Oliath: moi znajomi jak im sie coreczka urodzila to ubierali ja w słodkie czarne body z napisem Rammstein )) hihi a najlepsze ze mała zasypiała i uspokajała się przy ich muzyce. Kolezanka sporo w ciąży słuchała...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.

) i nie mam z tym absolutnie żadnego problemu, jedynym(!!!) jego obowiązkiem będzie wyrzucanie śmieci i pilnowanie, żeby ciągle się nie walały. Oczywiście jak się to skończyło?

98 gdzie miałam 93..

klask i: 20tyg