|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Lolita mam nadzieje ze ldpsze...rozmawialam z rodzin i po swietach zaczne roznosic CV. Jesli dostane gdzies prace to zloze wypowiedzenie i tyle.
Jadlam dzis niemal idealniie a nastroj poprawilam 4 kostkami czekolady z orzechami i mimo ze mialam cala tabliczke potrafilam sie pohamowac
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
lolita, mysle ze moge juz Ci gratulowac
|
|
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znowu mam doła wieczornego, wybaczcie
Dostałam tabliczkę Nussbeisera od obcego faceta za to, że mu paczkę od kuriera odebrałam z tego zdołowania chciałam otworzyc i zjesc choc kawałek, ale uznałam ze dzis na kawałku by sie nie skonczyło i schowałam do szuflady...zjem sobie w swięta. spadam dziewczynki. milego wieczoru ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- a kiedy będzie wiadomo na 100%? no ja rozrzutna jestem
|
|
|
|
#1685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
|
|
#1686 | ||
|
Rozeznanie
|
Hey skarby
normalnie nie mam siły na obecny bieg wydarzeń... Jedno dobre jutro K. będzie no ale oczywiście nie o tej godzinie, która była planowana tylko późniejMonia co jest Kotek? A z tymi schodami jak to się stało - wszystko dobrze? Ja moskitierę zamontowałam w czasie ostatniego roztopu jak to 5cm ode mnie (niczego nieświadomej) K. zabił tarantulę ![]() Co do kasy - ja czasem jestem pewna, że lepiej nie mieć jak mieć zbyt mało ![]() Cytat:
eh jednak jutro, do tego problemów się namnożyło Niech już wraca a tą jego familię to bym wybiła...Szykuj się na rozróbę w Poznaniu ![]() Cytat:
Lolita trzymam bardzo, bardzo mocno kciuki a szefową się nie przejmuj - niech się swoim życiem kobieta zajmie a nie układaniem TwojegoSagapo miałam nerwicę (miewam do dziś stany nerwicowe) strasznie męczy organizm i psychikę trzymaj się Asiu ogromne brawa za wytrwałość z 6 też masz już ładniutką figurkę - gonisz Kwiatuszka![]() Anuszka ale rozbudziłaś wakacyjne marzenia jaka z Ciebie lacha była - i niedługo znów będzieUciekam kochane
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Iza noooo, wszystko dobrze, tylko mnie plecy strasznie bolą i lewa noga, ale to chyba od lędźwi ciągnie, bo czuję. wypiłam lek i do jutra powinno być ok - zalecenia pani neurolog, zeby pic lek jak tylko zaboli
a przezorny zawsze ubezpieczony więc wlałam w siebie szklankę tego ohydztwa. Ja mam postulat ![]() Joanna trzyma nadwagę w szafie
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1688 |
|
Rozeznanie
|
witam skarby na chwileczkę , dzisiaj dzień jak w rodzinie adamsów
co chwila ktoś pukał, dzwonił, jedni goście wychodzili drudzy wchodzili . nawet nie miałam czasu zjeść normalnie . teraz ledwo na oczy patrzę. odebralam wyniki barań. raka nie mam, za to jest jakiś inny guz do wycięcia, ale to już mniejsze zło. dzisiaj zaszalalam i kupiłam sobie sukienkę na wesele czerwoną. mialam maoralniaka czy w ogóle ją kupować bo tania nie była, ale tato sam od siebie dorzucił mi 100 zł i w końcu uległam i ją kupiłam ![]() a oprocz tego pożarłam dzisiaj kotleta mielonego i siedział mi na żoładku pól dnia. myślałam ze nie wyrobię tak mnie żoładek bolał. .....sama tego chciałam......do jutra słodziaki
|
#1689 |
|
Zadomowienie
|
Heja, ja tak na sekundę, daję znać, że żyję. Pół dnia zdominowane przez nagłą chorobę młodego, temperatura mu wywaliła w szkole i od południa się bujamy... właśnie skończyliśmy kąpiel chłodzącą
młody już w łóżku, próbuje zasnąć (rozgadał się w najlepsze, czyli najwyraźniej nie jest tak źle ), a ja popijam herbatkę i zastanawiam się, kiedy Was nadrobię.. tzn czytam na bieżąco, tylko mam jak zwykle dużo do powiedzenia, za to z czasem gorzej. Może jutro, bo cały dzień spędzamy w domu z wiadomych przyczyn; co prawda planuję ogarnąć wreszcie chatę, ale może da się połączyć przyjemne z pożytecznym ![]() See ya, lachonki ---------- Dopisano o 02:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ---------- Kwiatuszku, cieszę się, że przynosisz dobre wieści, tzn guz nie brzmi dobrze, ale tak jak mówisz, to mniejsze zło i tego się trzymajmy ale z Ciebie dzielna dziewczyna.No i kieckę pokaaaa
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie zwazylam i dupa....87.4 why???
|
|
|
|
#1691 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry kobietki
![]() ---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ---------- dziewczyny ( piszę dz wszystkich nie tylko do ciebie anulciak) po jaką cholerę wy się codziennie wżycie!!!!!!!!! . same sobie robicie krzywdę. wżyć należy się raz w tygodniu a teroryzować biedną wagę co 5 mininut!!!!! to mózg wam puchnie od tego warzenia a nie tłuszcz!!!!!!!!!!!!
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dostałam okres
![]() Tak bardzo wierzylam w to że się uda i się nie udało ![]() Ale to dopiero 1c starań zaraz jak się @ skończy próbujemy dalej...ale i tak jakos dziwnie się czuje chyba muszę iść do ginekolog bo naprawde dziwnie się czuje-jakoś inaczej niż zwykle
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
lolita współczuję, ale jak nie teraz to następnym razem
nam się udało za 9 razem ![]() Dzisiaj środa więc ja przedstawiam swoje wyniki ![]() Waga -1 w tydzień. W 2 tygodnie: talia - 2 (razem -13) pępek - 2 (razem -16) biodra - 4 (razem -17) udo - 2 (razem - 9) |
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - siłą wol chyba ale dobrnełam - na wadze jest 74,9 choć miałam problem żeby w to uwierzyć ... Drugi raz nie ważyłam bo jeszcze bym zepsuła
Może ja chudne na autosugestie ? ogolnie w szafie trzymam kompleksy , nadwaga sie już nie mieści Wczoraj wylazły na moment ale już dobrze ... Byłam wczoraj zdołowanaw sklepie, ale kupiłam łososia i zjadłam nawet bez sosu który był dołaczony a nie zauważyłąm ... I nic wiecej Lece na pociag, chudnijcie grzecznie - ojczyzno nadchodzę w odchudzonej wersji |
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1696 |
|
Rozeznanie
|
Hey dziewczyny
Olu może to dziwnie brzmi - ale ciesze się, że okazało się, że to coś innego A sukienkę pokaż ![]() Lolita ja się na ciążach wcale nie znam ale ze mną moja mama miała okres normalnie do 4 miesiąca więc może jak się dziwnie czujesz lepiej sprawdzić?Furry młodemu zdrówka Nadalka ![]() Dziś czeka mnie intensywny dzień ale to dobrze - nie będę miała czasu myśleć wybieram się dziś po kurtkę - ciekawe czy w jakąś wejdę (wczoraj zeszłoroczną wydałam siostrze, bo wyglądam w niej jak szynka na święta,; mam już dość kupowania co rok bez sensu tego samego, bo w stare się nie mieszczę).Miłego dnia
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Kwiatuszek codzienne ważenie jest jak codzienna kupa - jak nie zrobisz to coś jest nie tak
Nie chce u mnie zadziałać siła autosugestii na kupę Za mało piłam przez dwa dni. A tak w ogóle to ja chciałam tak zaznaczyć czy powiedzieć...Jak codziennie się ważycie/ważymy to wzrost to raczej tkanka tłuszczowa to nie jest Taka moja mała sugestia Idę się ogarnąć i zmykam na zakupy |
|
|
|
#1698 | |||
|
Zadomowienie
|
Dobry!
U mnie dzisiaj słońce wychodzi, ale co z tego jak temp. jest na minusie Cytat:
Ja mam guzki w tarczycy i też się kiedyś bałam, że to nowotworowe, ale na szczęście nie były, miałam tabletki i nic się z nimi nie działo, więc nie miałam wycinanych i dalej sobie tam są ![]() Cytat:
No i z tym okresem, to czasami zdarza się że okres wystąpi mimo ciąży, ale to chyba rzadkość. Cytat:
![]() Z ważeniem codziennie, to ja też tak mam, wiem że nie powinnam ale jednak to robię ![]() Mama kupiła nutelle, skosztowałam trochę i... szczerze mogę powiedzieć że mi nie smakuje zalatuje mi sztucznością, nie wiem jak to wytłumaczyć. No i cocacole też ostatnio kupili też spróbowałam, ale myślałam że rzygnę jak poczułam ten cukier Teraz zbieram się na śniadanko ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Aha no i co do wagi, okres się kończył i jest 72,7 mam nadzieję, że w połowie kwietnia zobaczę już 69,9
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
lolitka, nie martw sie kochanie, malo komu sie udaje za pierwszym razem... ja pierwszy raz poroniłam, a drugi sie udal
a krwawienia czasem wystepuja wiec moze lepiej sie przejsc do gina? to moga byc tez urojone objawy...Beata, haha, a mialysmy na poczatku kwietnia zobaczyc 69,9 xd u mnie tez liptonik. 71,9 |
|
|
|
#1700 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za centymetry---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
aśka widze że mnie gonisz .........uciekammmmm:buni a:---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
|
|
#1701 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobra dziolchy tyle naprodukowalyscie, ze bede dzis chyba pol dnia to czytac. ja wczoraj dostalam swojskie wino i UWAGA wypilam cala butelke. Nie musze mowic, ze mialam niezla bombke, dzis kac morderca. Rano o 4 K. wstawal to sie smial ze mnie bo oko otworzylam jedno i szukalam reka wody hehehe. Na kaca najlepsze jest co? Trening Kochane, trening. Wiec zapodalam sobie 60 min orbiego i 1 dzien wyzwania przysiadowego... pot leje mi sie jeszcze z czola, ale czuje sie o wiele lepiej. Dobra ide ogarnac bajzel i bede nadrabiac Was
|
|
#1702 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
dawno mnie tu nie było ale normalnie nie wyrabiam. Mój syncio tak przechodzi wychodzenie ząbków ze szok! Nie śpie po nocach żel mu nie pomaga płacze i płacze że głowa mała! Nie czytałam was ale zauważyłam w ostatnich postach że Joanna pięknie idzie w dół z waga- gratuluję!! Ja też powoli ale w dół obecnie waga z wczoraj 73,5 w sumie za miesiąc wyszło tylko dwa kilo w dół ale dobre i to. Po za tym po ćwiczeniach fajnie mi się ujędrnił brzuch Z odchudzania nie zrezygnuję choćby nie wiem co. Martwią mnie tylko nadchodzące święta w związku z nadmiarem jedzenia zwłaszcza ciasta na stołach
|
#1703 |
|
Rozeznanie
|
musiałam zrobić sobie małą przerwęi zajrzeć do was, bo aż mi w gardle zaschlo od tej roboty. wziełam się za pokój dziweczyn. MASAKRA jest tam wszystko!!!!!!!! już 2 godziny sprzątam i jeszcze nie ma końca.
fury widze ze jesteś , zaraz wrzucę ci przepis na te ciasteczka ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- CIASTECZKA A'LA SNIKERS 1 karton mleka zagęszczonego nie slodzonego= 500 ml 250g płatków owsianych 100 g żurawiny albo rodzynek ( ja dałam tego i tego po 50 g) 125 g orzechów 75 g wiórek kokosowych 125 g pestek( dynia slonecznik itp) 2-3 łyżek miodu wymieszać - uformować lyzką ciasteczka( ja robiłam na papierze pergaminowym) mi wyszło 24 ciastka ( bardzo duże) i każdy miał 160 kcal. następnym razem zrobię mniejsze . piec 130 stopni , około 45-60 minut. ostatnie 10-15 minut zwiększałam temp. do 170-180 żeby się delikatnie zrumieniły. są masakrycznie dobre SMACZNEGO
|
#1704 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Kwiatku, jestem jednym okiem, podpatruję trochę i łażę po domu.. młody cały czas 39,5-40 stopni, wyjęłam go jakis czas temu z wanny, teraz przysnął..
|
#1705 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc lepiej zrobić test, albo jeszcze dokładniej- pójść do lekarza.A ja chciałabym się pochwalić, że wczoraj w nocnym podrywał mnie ekspedient dzięki tym straconym kg jestem pewniejsza siebie i chyba to widać (nie wykluczam też, że pewność siebie wywołało wino, które wcześniej wypiłam więc dzisiaj znowu wycisnę z siebie ile się da
|
|
|
#1706 | |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny .... u mnie waga stoi w miejscu znowu
chyba nie zobaczę 9 przed świętami ....w pracy szykują sie zwolnienia , może i to dobrze bo juz mam dość ludzi tam i wogóle ... czas na zmianę... ale to po urlopie ![]() Cytat:
![]() Jeszcze muszę posprzątać .. okna już umyłam wczoraj bo była pogoda prze chwile ![]() furry moja Wiktoria tez gorączkuje i kaszle jak gruźlik daje jej nurofen co 8 godz , ale gorączka juz się utrzymuje od dwóch dni na początku miała 39.5 teraz już jej spada na 38..... nigdy jej nie chłodziłam bo za bardzo nie wiem jak to zrobić , a pyzatym się boję żeby jeszcze gorzej nie było.... idę gotować zupę pomidorowa i do pracy.... macie jakiś przepis na śledzie w śmietanie ?? ja osobiście nie lubie ale moj M. chce wiec może bym mu zrobiła jak bym znalazła jakiś sprawdzony przepis![]() lolia nie martw się my staraliśmy 8 mc zanim zaskoczyło będzie dobrze trzymam kciuki
Edytowane przez Kinia_Sw Czas edycji: 2013-03-27 o 13:38 |
|
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia ja mam przepis , nie tradycyjny więc nie wiem czy będzie Ci pasował
w śmietanie to normalnie, śmietana, pieprz sól trochę cukru i cebulka. A inne to jabłko, mały pęczek szczypiorku, pół puszki ananasa, śmietana pieprz i sól można też ogórek konserwowy, groszek, koper, śmietana pieprz sól
|
|
|
|
#1708 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miło mi to czytać ![]() Cytat:
Ja juz wszystko porobilam, teraz bede posciel szykowac K. na wyjazd. Narazie sie trzymam i nie placze, ba nawet nie smuce i nie smece... ale wiem, ze przyjdzie dzien wyjazdu i bedzie masakra. Musze byc silna! MUSZE! Dzis na obiad golabeczek, cale 300g mi przysługuje Dobra laski a teraz nie bedzie tak rozowo: Kto wam kaze stawac na wage codziennie? Cwiczyc codziennie - to ja rozumie, ale nie na wage stawac!!!!! Za cwiczenia sie brac ale juz, ktora dzis nie cwiczyla! pomijam Furry (docen moja dobroc hahaha ), ktora ma chorego malego! Cwiczyc ale juz!!!
|
|
#1709 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kąpieli nie ma się co bać, lejesz ciepłą (letnią) wodę, nie zimną. Musi być chłodniejsza niż dzieciak, ale z tego co pamiętam w okolicach 36-37st, to i tak dość chłodna woda, szczególnie jak ktoś ma gorączkę. Moczysz, moczysz i sru a jak nie kąpiesz to chociaż okłady na czoło, przedramiona, golenie itp.---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
ale ja dzisiaj zabieram się mimo wszystko za orbitka, wczoraj strzeliłam sobie debiucik 45-minutowy, dzisiaj powtórka. Więc jak moje dziecię zaśnie to sobie wskoczę. Albo wieczorem, jeszcze nie wiem.Podziwiam Cię za tę siłę i power, lubię czytać Twoje posty, bo są naładowane energią
|
|
#1710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Siemka
Biorę się od dzisiaj ostro za przygotowania do Świąt, żeby nie było jak co roku- dużo planów a marna realizacja ![]() Anuszka Fadnie Ci z tą wagą Lolita Nie załamuj się po pierwszej nieudanej próbie Ostatnio sporo spotykam kobiet które zdecydowały się nawet na inseminację i kilka już spodziewa się maluszków Więc wyjście zawsze jestAsiu WOW Ja też chcę na autosugestię schudnąć![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
Twój podpis spędza mi sen z powiek...
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

za to, że mu paczkę od kuriera odebrałam
Ostatnio w H& M B w przymierzalni a ja w dziale dziecięcym...ehh:rolleyes :
normalnie nie mam siły na obecny bieg wydarzeń... Jedno dobre jutro K. będzie no ale oczywiście nie o tej godzinie, która była planowana tylko później
eh jednak jutro, do tego problemów się namnożyło
a tą jego familię to bym wybiła...
a szefową się nie przejmuj - niech się swoim życiem kobieta zajmie a nie układaniem Twojego
też masz już ładniutką figurkę - gonisz Kwiatuszka

więc może jak się dziwnie czujesz lepiej sprawdzić?
Za mało piłam przez dwa dni.
chyba nie zobaczę 9 przed świętami 

Za cwiczenia sie brac ale juz, ktora dzis nie cwiczyla! pomijam Furry (docen moja dobroc hahaha