Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-27, 14:36   #2851
Oliath
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Oliath dla Ciebie foty niektórych rzeczy
Och Nen, słiiitaśne zupelnie w moim stylu, choc Lili sugeruje, ze jak dla niej maja za malo koronek i falban
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 14:37   #2852
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki

Gratuluje rozpoczętych tygodni i trzymam kciuki za wizyty

Witam się i melduję że wczoraj byłam na wizycie
Mały zdrowo rośnie i fika jak szalony

Gorzej bo w drodze do lekarza miałam małą stłuczkę z jakąś głupią babą i rozwaliłam sobie lusterko w aucie. Głupia pinda widziała że droga mało odśnieżona a jak zobaczyła że ja jej zjechałam to jechała sobie środkiem i ani myślała też zjechać
GRRR nie cierpię takich ludzi Ja potłuczone lusterko i ona też myślałam że ją zabiję
Ale w końcu się rozjechałyśmy bo i tak nie doszły byśmy do porozumienia. Tylko czekałam żeby mnie policja zatrzymała i mandat za lusterko był by do kompletu jak znalazł

Miałam po wizycie iść na jakieś zakupy dla małego ale wszystkiego mi się już odechciało, bo lusterko trzeba będzie kupić.

A teraz z milszych rzeczy przedstawiam wam Kacperka mojego przystojniaka małego

I bodziaki mi przyszły z all
Śliczny Kacperek !
Super, że wizyta udana, a body bardzo fajne !
Babie bym w łeb dała, bo nie lubię takich niemyślących ludzi, a do tego w ciąży ciągle mnie ktoś denerwuje hah

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Kochane moje! Stawiam soki!
Nie nadrabiam, bo na razie nie mam czasu, muszę jeszcze do mojego gina jechać, ale powiem Wam po krótce - USG wyszło ok, Filip wazy już ponad 500 g i ma śliczny profil. Nogi mam w porządku, nie ma cech zakrzepicy, więc widocznie te d-dimery przez tego naczyniaka mam takie duże. Bardzo Wam dziękuję za kciuki! Ach!! Jaka cudowna wiadomość na święta!
Będę pewnie późnym wieczorem, a teraz zmykam
No widzisz kochana.. i po co tyle stresu było, jak to szczęśliwy wątek ! Duży chłopak już !

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
haha to dlatego do niego chodzisz zeby sie napatrzec nie chce wiedziec co masz w glowie jak Ci robi badanie na samolocie hahahaha
e nie, lekarz nie w moim guście mimo, że odpicowany
Moim ideałem jest mój Tż niezmiennie odkąd się znamy

Cytat:
Ale dostalam kopa az sie przestraszylam A jak mała próbuje nagrac to wtedy nie kopie, robi na złosc matce ha
Złośliwiec malutki kochany!

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
nie wiem czy trzeba mieć, skoro mamy teraz eWUŚ
Właśnie czytałam dzisiaj, że eWUŚ padł w całym kraju.. ciekawe czy naprawią do naszych porodów hahah

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Wczoraj się nie odzywałam, bo dopadły mnie jakieś bóle..takie krzyżowe jak przy miesiączce i przeleżałam cały dzień z nospą
Z tego wszystkiego zamówiłam sobie już koszule do szpitala i jak paczka dotrze to zrobię taką małą torbę do szpitala, na wszelki wypadek..

I muszę się pożalić : tż się wyniósł się ode mnie w nocy, bo mówi, że chrapiemy z psem! ( pies śpi z nami, a dokładniej na głowie Tżta) Że pies chrapie to ja wiem, ale ja?!
Ojej nie przejmuj się, ja podobno też chrapię- pies też więc nie jesteś sama

Cytat:
Dzień dobry brzuchatki
Ależ mam dziś dzień - z rańca byłam na glukozie i innych badaniach (m.in. TSH). Glukoza niezbyt dobra, mdliło mnie po niej, ale dałam radę
Potem poszłam na pocztę a tam milion paczek dla mnie!!
A w paczkach:
- karuzela Fisher Price- stan idealny, jest cudna Nie mam baterii żeby ją przetestować, ale liczę na to, że działa
-śpiworki i ciuszki, które wylictowałam ostatnio m.in ten pajacyk z pieskowymi stópkami Dostałam też od tego sprzedwacy kilka gratisów Wszystko śliczne, zero śladów użytkowania
-paczka z laktatorem, smoczkami itd
-legginsy ciążowe-3 pary-rewelacja!
-bluzeczka biała z czarnym kołnierzykiem - super jest! Idealna na brzuszek, super się rozciągna i naciąga. Ma 59 cm długości, ale ja mam tylko 164 cm. Zdjęcie dla zainteresowanych w klubie

Ledwo weszłam do domu, a tu kurier dzowni!! Firanka i zasłona do sypialni
No a teraz wyprawiłam męża do pracy i mogę spokojnie nadrabiać
Super, że wszystko w takim dobrym stanie Najlepszy moment otwierać paczki jak dla mnie

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Oddam wanne w dobre ręce, tylko miejsce mi zajmuje w łazience.
Jak przesyłkę bierzesz na siebie to biorę w ciemno hahahaha
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 14:37   #2853
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiesz, nie myślałam o tym jeszcze, a da się je odczepić bez odcinania?? Moje wyglądają jak nówki, co nie oznacza, że roztoczy nie mają pierdyliald
Pomyślę nad wypraniem
No moja karuzela jest rozebrana tylko to coś na środku jest przytwierdzone sznureczkiem, a reszta jest do rozmontowania
Stary 2013-03-27, 14:39   #2854
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
dobra wzielam sie za liste do szpitala i pierwsze pytanie.. znalazlam ze trzeba miec przy sobie "dokument ubezpieczenia"Czyli rmua? ktorego ja juz w firmie nie dostaje? czy ksiazeczke ubez? czy co?

wystarczy dowód osobisty, bo teraz sprawdzają po peselu czy jesteś ubezpieczona

Cytat:
Dzień dobry brzuchatki
Ależ mam dziś dzień - z rańca byłam na glukozie i innych badaniach (m.in. TSH). Glukoza niezbyt dobra, mdliło mnie po niej, ale dałam radę
Potem poszłam na pocztę a tam milion paczek dla mnie!!
A w paczkach:
- karuzela Fisher Price- stan idealny, jest cudna Nie mam baterii żeby ją przetestować, ale liczę na to, że działa
-śpiworki i ciuszki, które wylictowałam ostatnio m.in ten pajacyk z pieskowymi stópkami Dostałam też od tego sprzedwacy kilka gratisów Wszystko śliczne, zero śladów użytkowania
-paczka z laktatorem, smoczkami itd
-legginsy ciążowe-3 pary-rewelacja!
-bluzeczka biała z czarnym kołnierzykiem - super jest! Idealna na brzuszek, super się rozciągna i naciąga. Ma 59 cm długości, ale ja mam tylko 164 cm. Zdjęcie dla zainteresowanych w klubie

Ledwo weszłam do domu, a tu kurier dzowni!! Firanka i zasłona do sypialni
No a teraz wyprawiłam męża do pracy i mogę spokojnie nadrabiać
Daj link do legginsów Muszę sobie kupić.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 14:42   #2855
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
No moja karuzela jest rozebrana tylko to coś na środku jest przytwierdzone sznureczkiem, a reszta jest do rozmontowania
Aaaa widzisz Moja w całości przyszła

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Daj link do legginsów Muszę sobie kupić.
Takie (rozmiary też dokładnie te co wzięłam):
http://allegro.pl/legginsy-getry-cia...093519793.html
http://allegro.pl/legginsy-getry-spo...093521462.html

Te z wiskozy rozciągają się baaaardzo, więc dobranie rozmiaru nie jest trudne.
Te bawełniane wiadomo-mniej się rozciągają, ale rozciągają się też jak to legginsy
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 14:44   #2856
enlevee
Zakorzenienie

Fajne legginsy ciążowe są też w h&mie, ale nie pamiętam niestety ile kosztują.

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-03-27, 14:46   #2857
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
dobra wzielam sie za liste do szpitala i pierwsze pytanie.. znalazlam ze trzeba miec przy sobie "dokument ubezpieczenia"Czyli rmua? ktorego ja juz w firmie nie dostaje? czy ksiazeczke ubez? czy co?
teraz chyba już nie trzeba, ja zapytam sie na szkole rodzenia jak to jest dokładnie
Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
a Mela to gdzie?

Własnei sobie tak myślę, że jak będzie cieplutko to tu będą pustki chyba , że bedziemy szukać wyprawek i na allegro siedzieć

już widze te teksty...
- a gdzie....X
-a gdzie ....Y

heheehh
pewnie tak będzie w lato, będziemy korzystały z pieknej pogody o ile kiedyś taka będzie
Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki

Gratuluje rozpoczętych tygodni i trzymam kciuki za wizyty

Witam się i melduję że wczoraj byłam na wizycie
Mały zdrowo rośnie i fika jak szalony

Gorzej bo w drodze do lekarza miałam małą stłuczkę z jakąś głupią babą i rozwaliłam sobie lusterko w aucie. Głupia pinda widziała że droga mało odśnieżona a jak zobaczyła że ja jej zjechałam to jechała sobie środkiem i ani myślała też zjechać
GRRR nie cierpię takich ludzi Ja potłuczone lusterko i ona też myślałam że ją zabiję
Ale w końcu się rozjechałyśmy bo i tak nie doszły byśmy do porozumienia. Tylko czekałam żeby mnie policja zatrzymała i mandat za lusterko był by do kompletu jak znalazł

Miałam po wizycie iść na jakieś zakupy dla małego ale wszystkiego mi się już odechciało, bo lusterko trzeba będzie kupić.

A teraz z milszych rzeczy przedstawiam wam Kacperka mojego przystojniaka małego

I bodziaki mi przyszły z all
ale śliczny ten Twój Kacperek bodziaki też fajne

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
A tak wogóle to witamy sie w 27 tygodniu
Ukonczyłyśmy caaałe 26

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
dziewczyny przepraszam, ale muszę się tym z kimś podzielić

http://www.youtube.com/watch?v=OS5QOn0jOwg

Wiem, że to nie trailer tylko ktoś sobie to sklecił.. ale tak tęsknię za jakimś przebraniem się dla Tżta w ładne ciuszki i czuciem się seksowną
Wybaczcie, musiałam wyrzucić z siebie tą frustrację

I ta piosenka...
wow pikantne ja chcę seksu
Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Super, mój od 3 tygodni taki sam.

Slucham wiadomości i tam komunikat:

"48 godzinne kolejki ciężarówek na przejściu granicznym w dorohusku"
i ja się zastanawiam: po co te ciężarne tam czekają??
dopiero zajarzyłam po chwili że chodzi o samochody ciężarówki, a nie kobiety ciężarne.

dobrze, że zostały mi pierogi z wczoraj bo nie mam siły na gotowanie

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 14:47   #2858
Neni1984
Zakorzenienie

Enlevee w mojej dziurze nie ma H&M Co lepiej-nie ma żadnego sklepu z ciuchami ciążowymi Muszę się zatem ratować allegro
Stary 2013-03-27, 14:50   #2859
d0tkaaa
Zakorzenienie

Neni super rzeczy

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 14:52   #2860
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Enlevee w mojej dziurze nie ma H&M Co lepiej-nie ma żadnego sklepu z ciuchami ciążowymi Muszę się zatem ratować allegro
Podejrzewam kochana, że na to samo wychodzi, a może i taniej Twoim sposobem. Legginsy to podstawa mojego ubioru na codzien po domu, ale jeszcze mieszczę się w te sprzed ciąży. Za to jestem wściekła bo na wyjścia z domu miałam takie legginsy z calzedoni, które nie prześwitywały ani nic i były bardzo jakby "zbite" i wyszczuplające przez to.. oczywiście jak już wydałam na nie kupę kasy i byłam zachwycona to zaszłam w ciążę i teraz mnie uciskają

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-03-27, 14:53   #2861
lachryma
Zakorzenienie

dobra, idę coś ze sobą zrobić, za ponad godzinę mam zajęcia w szkole rodzenia
Stary 2013-03-27, 14:54   #2862
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Oliath dla Ciebie foty niektórych rzeczy
śliczne rzeczy widać zadbane i w dobrym stanie
Cytat:

ja robilam posiew chyba kosztowal cos ok 30 zł i czeka sie na niego pare dni ( ok.tyg) bo musza tam jakies bakterie wychodowac.. przydatne badanie ja mialam wynik ujemny czyli wszystko ok ale jak jest dodatni to lepiej jakies leki dobrac bo tam Ci wychodzi co lepiej przyswajasz itp. Tylko pamietam mnie facet pytal czy mam pasywny mocz tzn musisz sie podmyc i byc "czysta" i ze srodkowego strumienia nabrac,oczywiscie pierwsze siuski -ja kupowalam zwykly pojemnik na mocz.
ja dzisiaj zaniosłam i wyniki najwcześniej we wtorek. Miałam sterylny pojemnik i tak jak piszesz z po podmyciu i ze środkowego strumienia

ładne rzeczy

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Pojawiły mi się pierwsze rozstępy

Na piersiach, są jasne różowe lekko. Smaruje się dwa razy dziennie na udach, pupie, brzuchu i piersiach

Za dużo mi piersi urosły, z 70D wskoczyłam już na 75F.

Dziewczyny jak się pojawią to smarujcie się dalej. Ja kiedyś brałam takie leki (na przewlekłe bóle głowy) po których w ciągu 2 tygodni przytyłam 10kg, a potem miałam zmienione i w ciągu miesiąca schudłam 19kg. Moja początkowa waga była 52, potem 62, a potem 43. Zrobiły mi się wtedy na pupie rozstępy, ale że smarowałam je oliwką to są prawie niewidoczne. Mam nadzieje, że tym razem będzie to samo
ja smaruje dalej ale moje piersi już nie ładnie wyglądają i nie działają na nie kremy

Łukaszek
Stary 2013-03-27, 14:55   #2863
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Podejrzewam kochana, że na to samo wychodzi, a może i taniej Twoim sposobem. Legginsy to podstawa mojego ubioru na codzien po domu, ale jeszcze mieszczę się w te sprzed ciąży. Za to jestem wściekła bo na wyjścia z domu miałam takie legginsy z calzedoni, które nie prześwitywały ani nic i były bardzo jakby "zbite" i wyszczuplające przez to.. oczywiście jak już wydałam na nie kupę kasy i byłam zachwycona to zaszłam w ciążę i teraz mnie uciskają
U mnie legginsy to tez podstawa Będę musiała zajrzeć do h&m'u, bo mam same ciemne, a chciałabym coś kolorowego na wiosnę

Ja pracowałam w calzedonii, jeżeli chodzi ci o te push upy modelujące, to szacunek za to, że w nie weszłaś Ja, jak tylko je przymierzyłam z nudów, to już czułam, jak mi się żylaki robią
Stary 2013-03-27, 14:56   #2864
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Hej Dziewczyny,
Zaraz nadrobię, u nas wszystko OK, mały waży 570 g.
Tylko mam pytanie - miałam robioną cytologię i wymaz na bakterie znowu. I jak wróciłam do domu, to zauważyłam na wkładce ciemnożółty/beżowy śluz. Myślicie, że może tak być? Miała któraś z Was tak?
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 14:56   #2865
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja już wiem, że będę się pakowała w wielką walizkę i nie wiem czy nie na kółkach
ja tez chyba na kolkach bo wygodnie itp

Cytat:
Czyzbys kupila te same leginsy co ja w calzedoni za ok 100 zl push up? moje leza i kwicza teraz hahhaha czekaja az urodze i schudne i zaczne sie w nie miescic...

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 14:57   #2866
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Też uwielbiam legginsy-zarówno domówki jak i te spodnie a`la leginsy
Niestety moje przedciążowe zaczęły mnie już uwierać w brzuch Mam ze 2 pary, w które się jeszcze mieszcze i do tej pory prałam je w kółko.
A takie wyszczuplające też mam, nie z Calzedonii, ale też je uwieliam

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-03-27 o 15:01
Stary 2013-03-27, 14:58   #2867
ita83
Wtajemniczenie

Cytat:
biorąc pod uwagę poród sn i przebywaniu w szpitalu 3 doby, to mając 10 koszul, masz 3 koszule na dobę plus jedna zostaje. to delikatnie mówiąc dużo
ja sie przebieralam co kilka godzin bo sie pocilam jak mysz

Cytat:
ja już wiem, że będę się pakowała w wielką walizkę i nie wiem czy nie na kółkach
no ja mialam na kolkach tak jak juz wspomnialam jak na wakacje dwutygodniowe

Cytat:
Fajne legginsy ciążowe są też w h&mie, ale nie pamiętam niestety ile kosztują.
w h&m sa po 39.99zl ale rozmiarowka troche duza ja nosze 42 i M sa na mnie dobre a nawet jeszcze wieksza sie tez zmieszcze
Stary 2013-03-27, 15:00   #2868
Neni1984
Zakorzenienie

A co do prania i noszenia ciuchów to mam taką głupią manię - nie ubiorę nic 2 razy. Mój mąż twierdzi, że jestem nienormalna, a ja codziennie muszę mieć świeże spodnie/legginsy, koszulkę i bluzkę. Nawet teraz jak siedzę w domu ...
I codziennie do spania nowy zestaw-koszulka +majtki.
Macie tak?
Stary 2013-03-27, 15:00   #2869
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
U mnie legginsy to tez podstawa Będę musiała zajrzeć do h&m'u, bo mam same ciemne, a chciałabym coś kolorowego na wiosnę

Ja pracowałam w calzedonii, jeżeli chodzi ci o te push upy modelujące, to szacunek za to, że w nie weszłaś Ja, jak tylko je przymierzyłam z nudów, to już czułam, jak mi się żylaki robią
Nawet nie wyobrażasz sobie mojego nerwowego śmiechu jak Pani mi powiedziała, że idealny rozmiar dla mnie to S i zobaczyłam nogawki jak dla lalki barbie ale jakoś poszło, ciężko się je wkłada przez to że są zbite ale ładnie wyglądają

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40007958]Hej Dziewczyny,
Tylko mam pytanie - miałam robioną cytologię i wymaz na bakterie znowu. I jak wróciłam do domu, to zauważyłam na wkładce ciemnożółty/beżowy śluz. Myślicie, że może tak być? Miała któraś z Was tak?[/QUOTE]

Super, że z Wami wszystko ok !
Mnie mój ginek ostrzegał jak miałam cytologię, że może pojawić się ślub różowy, brązowy lub nawet trochę krwi przez to że dotykał szyjki, więc myślę, że to właśnie się stało u Ciebie

Cytat:
ja tez chyba na kolkach bo wygodnie itp

Czyzbys kupila te same leginsy co ja w calzedoni za ok 100 zl push up? moje leza i kwicza teraz hahhaha czekaja az urodze i schudne i zaczne sie w nie miescic...
Hahahahaha tak tak, dokładnie te- ostatni raz jakoś się prezentowały na mnie jak pojechaliśmy na sylwestra

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-03-27, 15:01   #2870
ita83
Wtajemniczenie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40007958]Hej Dziewczyny,
Tylko mam pytanie - miałam robioną cytologię i wymaz na bakterie znowu. I jak wróciłam do domu, to zauważyłam na wkładce ciemnożółty/beżowy śluz. Myślicie, że może tak być? Miała któraś z Was tak?[/QUOTE]
hmm no jak masz bakterie to raczej normalne - nic nie dostalas na te bakterie???
Stary 2013-03-27, 15:01   #2871
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
A co do prania i noszenia ciuchów to mam taką głupią manię - nie ubiorę nic 2 razy. Mój mąż twierdzi, że jestem nienormalna, a ja codziennie muszę mieć świeże spodnie/legginsy, koszulkę i bluzkę. Nawet teraz jak siedzę w domu ...
Macie tak?
Ja tak nie mam

Tzn majtki zmieniam codziennie i koszulkę też, ale spodnie i legginsy wkładam normalnie

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-03-27, 15:03   #2872
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet nie wyobrażasz sobie mojego nerwowego śmiechu jak Pani mi powiedziała, że idealny rozmiar dla mnie to S i zobaczyłam nogawki jak dla lalki barbie ale jakoś poszło, ciężko się je wkłada przez to że są zbite ale ładnie wyglądają
Hahah, no fakt, S wyglądają jak spodnie dla 10latki
W sumie w tych leginach efekt push upu polegał właśnie na tym, że były strasznie ciasne, przez co wszystko się "upychało". Miały branie
Stary 2013-03-27, 15:03   #2873
stokrotka24
Zakorzenienie

brawo duży już Twój synek może to od badania? kiedyś pamiętam któraś z dziewczyna pisała że miała tak, ale nie pamiętam która. obserwuj czy jeszcze się pojawi taki śluz

Łukaszek
Stary 2013-03-27, 15:04   #2874
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Macie tak?
Ja też niestety należę do leniuchów
Zestaw do spania noszę parę razy - zależy jak intensywną mam noc
a w domu, często chodzę w tych samych leginsach
Stary 2013-03-27, 15:04   #2875
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Hahah, no fakt, S wyglądają jak spodnie dla 10latki
W sumie w tych leginach efekt push upu polegał właśnie na tym, że były strasznie ciasne, przez co wszystko się "upychało". Miały branie
Ja je kupiłam głównie dlatego i dlatego też, że rzeczywiście nie prześwitują, więc wolałam zainwestować niż bawić się w legginsy za 40 zł i się zastanawiać czy widać mi pośladki czy nie takie dylematy to mogę mieć w domu przy psie i Tżcie ale nie na ulicy Tak czy tak zakładam legginsy z dłuższymi bluzkami, ale nie do kolan znowu

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-03-27, 15:05   #2876
ita83
Wtajemniczenie

Cytat:
Macie tak?
ja w spodniach moge kilka razy przejsc ale buzka po pobycie w pracy jak dla mnie nadaje sie tylko do prania
Stary 2013-03-27, 15:05   #2877
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Super, że z Wami wszystko ok !
Mnie mój ginek ostrzegał jak miałam cytologię, że może pojawić się ślub różowy, brązowy lub nawet trochę krwi przez to że dotykał szyjki, więc myślę, że to właśnie się stało u Ciebie
No właśnie u mnie był kawowy, a teraz jest żółty... Żółty to tam OK, tylko ten wcześniejszy mnie zmartwił. Zawsze musi być coś

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
hmm no jak masz bakterie to raczej normalne - nic nie dostalas na te bakterie???
Na razie miałam wymaz robiony, zobaczymy, co mi z niego wyjdzie. Ostatnio miałam 3 Pimafuciny, a teraz zobaczymy, co wyjdzie w wymazie.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 15:06   #2878
Neni1984
Zakorzenienie

Nie miałam, ale po cytologii lekarz mnie uprzedzał, że mogę nawet krwawić, więc myślę, że jest ok

Koocurku ale śliczne te ciuszki I niedrogo

Ale mojemu TŻ podobały się te ciuszki co przyszły
I smoczek z napisem "I love daddy" strasznie go ucieszył
Stary 2013-03-27, 15:07   #2879
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Ja je kupiłam głównie dlatego i dlatego też, że rzeczywiście nie prześwitują, więc wolałam zainwestować niż bawić się w legginsy za 40 zł i się zastanawiać czy widać mi pośladki czy nie takie dylematy to mogę mieć w domu przy psie i Tżcie ale nie na ulicy Tak czy tak zakładam legginsy z dłuższymi bluzkami, ale nie do kolan znowu
No ten model faktycznie był zupełnie kryjący, w przeciwieństwie do niektórych w ofercie Ja często noszę zwykle bluzki do leginsów, w sumie za bardzo nie analizowałam, czy mi prześwituje bielizna w tych obecnych Są grubsze, jako takich prześwitów nie zauważyłam, a w sumie i tak zawsze pod ciemne rzeczy zakładam ciemną bieliznę więc...
Stary 2013-03-27, 15:07   #2880
enlevee
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40008103]No właśnie u mnie był kawowy, a teraz jest żółty... Żółty to tam OK, tylko ten wcześniejszy mnie zmartwił. Zawsze musi być coś

Na razie miałam wymaz robiony, zobaczymy, co mi z niego wyjdzie. Ostatnio miałam 3 Pimafuciny, a teraz zobaczymy, co wyjdzie w wymazie.[/QUOTE]

Perse jak się martwisz to zadzwoń do ginka, ale jak dla mnie to jest ewidentnie po badaniu szyjki- jest podrażniona i dlatego taki śluz poleciał. Jakby była krew to już gorzej, ale to jest stare i złuszczone odpady ze ścianki

Tomuś
3470g, 54cm
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości