Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 13 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.13 2 4,08%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.13 0 0%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.13 3 6,12%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.13 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.13 2 4,08%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 3 6,12%
Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 22 44,90%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.13 10 20,41%
Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.13 0 0%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.13 5 10,20%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 2 4,08%
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-27, 14:55   #3091
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
A my witamy sie w 34 tc i 48 dnii do koncaaaaa

Cytat:
Napisane przez lonely_lady
Jestem juz w drodze do ginekologa. Dziś mamy usg III trymestru wiec jedziemy do innego miasta. Zdam pózniej relacje.
Przyjemnego plotkowania Wam życzę, do napisania pózniej
powodzenia
ja miałam iść wczoraj, ale trafiłam tylko do okulisty i już później nie było mi po drodze do gina. i idę po Świętach.

Cytat:
Napisane przez maarchewka
chcieli włożyć nie w tę dziurkę

Cytat:
Napisane przez Atena564
2) niewolno jeść sera mozarella- a ja jadłam do tej pory w sałątkach, bo ser ten jest niezpasteryzowanego maleka i może mieć szkodliwe bakterie dla dziecka

3) po 32 tyd ciązy niewolno pić herbaty zielonej i soku wionogronowego bo u wiekszość dzieci powoduje to zatykanie jakiegoś przewodu (ale niepamietam tej skomplikowanej nazwy)
z mozarellą jestem zaskoczona - aż sprawdzę jak wrócę do domu a winogrona można jeść? o zielonej herbacie też pierwsze słyszę

Cytat:
Napisane przez lonely lady
My juz po wizycie. Wracamy do domku wiec tak na szybko tylko napisze ze wszystko ok. Wiktorek ma bardzo długie nóżki i spora główkę a brzuszek znacznie mniejszy. Lekarz jednak powiedział ze wszystko jest idealnie, także Cloche nie martw sie wytłumaczył mi jak to jest z tym brzuszkiem i nie ma powodów do obaw. Lozysko nie ma żadnych zwapnien i jest bardzo młode. Wody płodów ok. Mały ma dużo włosów
Cały czas leży główka w dół .
za wizytę
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 14:56   #3092
kalka
Zadomowienie

Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
ja też mam taką i jest do bani, te guziki się odpinają same i rano się budzę z cyckami na wierzchu
Ja mam piżamkę, gdzie mam 4 guziki na jednej piersi i4 na drugiej,( tak jak u tej koszuli z linku) to wzięłam zmniejszyłam dziurki po dwa od dołu i się nie odpinają. Dwa górnę zostawiłam, nawet jak się odepną, nie widac cyców od razu więc luz a rozchył się przyda. Może zwężycie dziurki i będzie ok????

Niedawno żaliłam się na skurcze, a dziś męczy mnie kłucie w szyjce. Okropne uczucie, zwolniłam bieg o połowę

Edytowane przez kalka
Czas edycji: 2013-03-27 o 14:58
kalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 15:02   #3093
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość

Tak się tylko zastanawiałam jak weekendy rozwiązujecie
Ale spoko, chociaż zakupów mniej robicie
Ja akurat lubię gotować - właśnie robię wędlinę - gotowaną pierś z indyka, żeby mieć na kanapki
no powiem Ci, że nie wiem czy nas taniej nie wychodzi to jedzenie na mieście, no bo ok. jakby jechał na schabowym w domu to wyjdzie taniej, ale jak się robi samemu wszystko typu krokiety, pierogi czy jakieś mięsa bardziej wymyślne to chyba wychodzi podobnie

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

przyszedł materac dla młodego, a mebli ni ma

przysłali mi ofertę z nc+ ale zdzierstwo:/ boję się polsatu, ale nie wiem czy się tam nie przenieść:/ ma któraś z was polsat? kiedyś była kiepska jakość, ale może jets lepiej?

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

aaa i przyszło w końcu mamo to ja i twój maluszek zamówiłąm chyba w styczniu i dopiero odpalili prenumeratę całe 10 zł za pól roku
Stary 2013-03-27, 15:06   #3094
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elusiek Pokaż wiadomość
Wizyta u gina pozytywna, wyniki w normie Za 2 tygodnie idę na usg.

Cytat:
Napisane przez Ag_nes Pokaż wiadomość
Specjalnie się na mozarellę przerzuciłam, żeby sery pleśniowe odstawić bo też nie wolno eh ...
pleśniawki z pasteryzowanego mleka można

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
a kupiłyście już staniki do karmienia czy dopiero po porodzie ja juz będzie wiadomo jaki rozmiar cyca?
ja stawiam na zwykłe lub sportowe

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
a moja nigdy niema pod reka "kapturków"( jak je nazywa) by dopochwo zrobic usg i kiedyś do mojego tż z tekstem : " niema pan w portfelu gumeczki zapasowej, bo mi się niechce wstawać i szukać moich kapturków a żonie szyjke trzeba zmierzyć" tż oczywiście buraczka lekkiego złapał- bo nieprzyzwyczajony do jej gadek noi jak twierdzi sam gabinet go onieśmiela, i z tekstem tylko do niej powiedział : " niesteyy niemam, teraz z żona nieużywamy"

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
no chyba nie u mnie w domu
u mnie też to nie przejdzie ja też zarabiam, to mąż niech też sprząta

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
A moje kociaki miały niedawno roczek Lapis ( on) 20.03, a Amber ( ona) 22.03 z tej okazji foteczka słodziaków z okazji ich roczku
Załącznik 5179825
śliczne kociaki wszystkiego najlepszego dla nich

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
Hump!!! widzialas te wielorybki? piekna posciel i kuuuusi mnie baaaaardzo. szkoda, ze komplet taki drogi, ale moze zazyczymy sobie w ramach jakiegos prezentu. piekna! albo odgapie i babci zasugeruje zeby sowki haftowala

http://allegro.pl/piekna-posciel-loz...104402423.html
aaaaaaaaaaa są cudne no to teraz żadna inna pościel nie przejdzie -wielorybki muszą być (choć dobrze by było żeby były tańsze)
Stary 2013-03-27, 15:07   #3095
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:

przysłali mi ofertę z nc+ ale zdzierstwo:/ boję się polsatu, ale nie wiem czy się tam nie przenieść:/ ma któraś z was polsat? kiedyś była kiepska jakość, ale może jets lepiej?[COLOR="Silver"]
Moi rodzice mają i nie narzekają na jakość i raczej żadnych problemów nie mają.
Większość moich znajomych też zmieniła n na polsat jakiś czas temu.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 15:10   #3096
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

My mamy Nkę, ostatnio coś przyszło z tego NC+ ale nie czytałam, nie oglądam TV, więc niech mężu decyduje czy mu odpowiada czy nie

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 15:11   #3097
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
no powiem Ci, że nie wiem czy nas taniej nie wychodzi to jedzenie na mieście, no bo ok. jakby jechał na schabowym w domu to wyjdzie taniej, ale jak się robi samemu wszystko typu krokiety, pierogi czy jakieś mięsa bardziej wymyślne to chyba wychodzi podobnie
Myślę, że cenowo wychodzi porównywalnie

Jak pracowałam to też dużo mniej gotowałam i jadłam w pracy, TŻ je w pracy i wydatki na jedzenie nie zmieniły nam się wcale.
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 15:11   #3098
maarchewka
Zakorzenienie

Ta mozarella z biedronki jest chyba produkowana z Galbani.. tzn jest pod inną marką sottilo gusto ale to chyba to samo, i tutaj także jest napisane mleko: http://www.galbani.pl/products/galba...all/index.html

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 15:14   #3099
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Ta mozarella z biedronki jest chyba produkowana z Galbani.. tzn jest pod inną marką sottilo gusto ale to chyba to samo, i tutaj także jest napisane mleko: http://www.galbani.pl/products/galba...all/index.html
Produkcja Mozzarelli Galbani charakteryzuje się zastosowaniem naturalnych, dobrej jakości składników, nie zawierających konserwantów. Są to: wysokiej jakości mleko, z optymalną zawartością tłuszczu i białka, poddane procesowi pasteryzacji, kwas cytrynowy jako regulator kwasowości dla zachowania słodkiego, delikatnego smaku mleka podpuszczka pełniąca rolę enzymów koagulacyjnych, produkowana przez specjalne bakterie sól dla zachowania smaku mozzarelli.

http://www.lactalis.pl/product,products,58.html

Stary 2013-03-27, 15:16   #3100
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Wczoraj spotkałam się z koleżankami i jedna pyta czy mam już łóżeczko, mówię, że tak a ona "noo, i powiedz mi jeszcze, że skręcone?!" potwierdziłam "taaak się nie rooobiii!!!!" wg niej powinien zostać przytachany do domu jak się młody urodzi i to jest dziewczyna 23 lata

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz
laski ale czaaaaaad
zrobili nam w pracy stretching przychodzi bardzo fajnie wyglądający pan i 15 minut ćwiczymy w konferencyjnej, ale sie super rozbudziłam
rewelka!

Cytat:
Napisane przez maluska88
witam ja wczoraj zaczęłam 35tydzien do daty porodu zostało mi 34dni
Stary 2013-03-27, 15:19   #3101
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Produkcja Mozzarelli Galbani charakteryzuje się zastosowaniem naturalnych, dobrej jakości składników, nie zawierających konserwantów. Są to: wysokiej jakości mleko, z optymalną zawartością tłuszczu i białka, poddane procesowi pasteryzacji, kwas cytrynowy jako regulator kwasowości dla zachowania słodkiego, delikatnego smaku mleka podpuszczka pełniąca rolę enzymów koagulacyjnych, produkowana przez specjalne bakterie sól dla zachowania smaku mozzarelli.

http://www.lactalis.pl/product,products,58.html
o dzięki!! no to luzik

Wojtek
Stary 2013-03-27, 15:21   #3102
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
o dzięki!! no to luzik
spoko mnie się wydaje, że ciężko dostać jakiś ser z mleka niepasteryzowanego

Stary 2013-03-27, 15:22   #3103
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
No fakt, nie postarał się producent... Ale i tak jestem pewna, że jest to mleko pasteryzowane. Nawet nie wiem czy można sprzedawać w sklepach mleko niepasteryzowane...
Stary 2013-03-27, 15:27   #3104
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
No fakt, nie postarał się producent... Ale i tak jestem pewna, że jest to mleko pasteryzowane. Nawet nie wiem czy można sprzedawać w sklepach mleko niepasteryzowane...
pewnie można, ale takie mleko szybciej się psuje więc sklepy raczej go unikają. ale może w jakiś mniejszych sklepikach przy gospodarstwach takie mleko się spotyka
Stary 2013-03-27, 15:28   #3105
lonely_lady
Zakorzenienie

Ale mamy dzisiaj zabiegany dzień
musimy wszystko poogarniać, bo wieczorkiem wyjeżdżamy już do rodziców Tż, a jutro z samego rana wyruszamy w trasę do mojej rodzinki
Przyszliśmy do domku, zjedliśmy obiadek i położyłam się na chwilkę żeby odpocząć- korzystając z okazji wpadłam podczytać co tu u Was słychać

Cytat:
Ja akurat lubię gotować - właśnie robię wędlinę - gotowaną pierś z indyka, żeby mieć na kanapki
ja może nie przepadam za gotowaniem, ale w miarę możliwości staram się robić obiadki bo jednak taniej wychodzi.
A mięsko na kanapki też czasem piekę, już wcześniej pisałam że prawie wcale nie kupujemy wędlin w sklepach.. bo aż strach pomyśleć co tam w nich jest

Cytat:
Wczoraj spotkałam się z koleżankami i jedna pyta czy mam już łóżeczko, mówię, że tak a ona "noo, i powiedz mi jeszcze, że skręcone?!" potwierdziłam "taaak się nie rooobiii!!!!" wg niej powinien zostać przytachany do domu jak się młody urodzi i to jest dziewczyna 23 lata

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
A moje kociaki miały niedawno roczek Lapis ( on) 20.03, a Amber ( ona) 22.03 z tej okazji foteczka słodziaków z okazji ich roczku
Załącznik 5179825
wspaniałe
100 lat dla kocurków

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
LACTULOSA - syrop na zaparcia, położne w szpitalu polecały na zaparcia, lepszy podobno niż czopki i bezpieczny w ciąży. Zakupiłam, ale jednak nie było potrzeby stosowania. Stoi, podobno dzieciaczkom można podawać, to może wykorzystam kiedyś (oby nie)
dzięki Ci dobra KObieto
jakiś czas temu strasznie się męczyłam z tą przypadłością
ostatnio jest już troszkę lepiej, ale może zaopatrzę się w ten syropek na wszelki wypadek

Razem z Wiktorkiem dziękujemy za wszysteki oklaski i gratulacje

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 15:28   #3106
maarchewka
Zakorzenienie

Wam się też za każdym razem wyświetla to durne okienko o plikach cookies??

Wojtek
Stary 2013-03-27, 15:30   #3107
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
My mamy Nkę, ostatnio coś przyszło z tego NC+ ale nie czytałam, nie oglądam TV, więc niech mężu decyduje czy mu odpowiada czy nie
właśnie u nas ja głównie oglądam i ja płacę i jestem w kropce:/ tyle złego się nasłuchałam o polsacie:/
Stary 2013-03-27, 15:36   #3108
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
mi tak
Stary 2013-03-27, 15:38   #3109
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
pewnie można, ale takie mleko szybciej się psuje więc sklepy raczej go unikają. ale może w jakiś mniejszych sklepikach przy gospodarstwach takie mleko się spotyka
Chyba sklep musi spełniać jakieś dodatkowe normy, żeby sprzedawać takie mleko. A stragany itd to wiadomo, że rządzą się innymi prawami Ja generalnie bardzo chętnie korzystam z takiej nieprzetworzonej żywności, tylko w ciąży nie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
A mięsko na kanapki też czasem piekę, już wcześniej pisałam że prawie wcale nie kupujemy wędlin w sklepach.. bo aż strach pomyśleć co tam w nich jest
Dokładnie Ja raz spróbowałam u koleżanki mięsko z tego przepisu :

http://www.wielkiezarcie.com/recipe22845.html

I teraz sama robię Przygotowanie jest łatwiejsze niż pieczenie, a wychodzi pyszniutkie i soczyste
Stary 2013-03-27, 15:43   #3110
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba sklep musi spełniać jakieś dodatkowe normy, żeby sprzedawać takie mleko. A stragany itd to wiadomo, że rządzą się innymi prawami Ja generalnie bardzo chętnie korzystam z takiej nieprzetworzonej żywności, tylko w ciąży nie

Dokładnie Ja raz spróbowałam u koleżanki mięsko z tego przepisu :

http://www.wielkiezarcie.com/recipe22845.html

I teraz sama robię Przygotowanie jest łatwiejsze niż pieczenie, a wychodzi pyszniutkie i soczyste
a nie robiłaś tego z szynki wieprzowej??
kurcze bo ja mam spory zapas szynki wieprzowej (rodzice zawsze mnie obdarowują) i bym z tego mogła wędliny robić, tylko co probuje jakąś marynatę to wychodzi obrzydliwa i muszę mięso wyrzucić bo się nie daje jeść.. już tak przerobilam marynatę na occie, oraz na koniaku..

Wojtek
Stary 2013-03-27, 15:43   #3111
antoinettee
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
mi tak

Ja mam spokój puki co, zaznaczyłam haczyk w tym okienku i kliknęłam akceptuj i znikło.

Edytowane przez antoinettee
Czas edycji: 2013-03-27 o 15:44
antoinettee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 15:43   #3112
lonely_lady
Zakorzenienie

Już jesteśmy spakowani, słodycze i prezenciki dla dzieci na zajączka porobione
Zaraz lecimy z Tż na zajęcia SR

Tak sobie analizuję dzisiejsze badanie IItrymestru i......
Na dzisiejszej wizycie po raz kolejny utwierdziłam się w tym, że mój ginekolog ma fatalne USG.
Jest ordynatorem w szpitalu, ma dużą wiedzę i jest naprawdę świetny.. ale mógłby się zaopatrzyć w lepszy sprzęt.. Nie dziwię się, że na każde ważniejsze USG wysyła mnie do innego miasta.
3tygodnie temu jak byliśmy u niego to z pomiarów wyszło że mały waży 1,7kg
i gin powiedział, że niezły klocek z niego
Dzisiaj według USG mały ważył 1712g
Więc to raczej niemożliwe, żeby przez 3 tygodnie nic nie przybrał na masie.
nóżki ma długie na 32t+3dni
główka 32t+6dni
brzuszek 29t + 3dni
Termin porodu według USG wychodzi na 23 maja, gin powiedział że od 10 mogę już rodzić
Na początku stwierdził, że Wiktorek jest dosyć duży, ale zasugerował się tp który mam wpisany w karcie ciąży (czyli 30 maj) a zawsze u niego na USG tp wychodził mi między 20 a 25maja

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 15:46   #3113
maarchewka
Zakorzenienie

A i się nie pochwaliłam, że ten telefonik co go doszczętnie wodą zalałam aż pływała woda w wyświetlaczu (co to nie zauważyłam bez okularów ze w szklance była woda i sobie tak pływal) postał 3 dni na sloncu na parapecie i dziala co nokia to nokia
dobrze ze TZcik na mnie krzyczał i zabronil mi go włączać i kazał czekać i czekać bo pewnie by mi słabo wysechl i bym go wlączyła

Wojtek
Stary 2013-03-27, 15:46   #3114
xal
Zakorzenienie

Cytat:
też o tym myślałam, ale przydaloby się zebyś mogła z tego cycka wyciagnąć..
Cytat:
dlatego ja biorę na ramiączkach i bez problemu mi dziecko położą na piersi
Z jednej strony przydałoby się na ramiączkach, a z drugiej boję się, że może mi być zimno, bo ja nawet w lecie sypiam w krótkim rękawku, taki odchył

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 15:48   #3115
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Z jednej strony przydałoby się na ramiączkach, a z drugiej boję się, że może mi być zimno, bo ja nawet w lecie sypiam w krótkim rękawku, taki odchył
obawiam sie ze po porodzie to Ci może być tylko gorąco.. to moze weź jeszcze jakiś sweterek rozpinany albo szlafrok po prostu

właśnie zapakowałam do torby do porodu wachlarz
ostatnio mi jakoś strasznie duszno i ciągle wietrze.. a tż który zawsze miał takie samo odczuwanie temperatury dziwnie się na mnie patrzy i zawija w koc
a zawsze ze mnie taki zmarzluch był

Wojtek

Edytowane przez maarchewka
Czas edycji: 2013-03-27 o 15:50
Stary 2013-03-27, 15:49   #3116
xal
Zakorzenienie

Cytat:
obawiam sie ze po porodzie to Ci może być tylko gorąco.. to moze weź jeszcze jakiś sweterek rozpinany albo szlafrok po prostu
Mam jakiś taki komplet u rodziców w domu, muszę spróbować czy wcisnę tam brzucha Już parę lat nie używałam bo nie lubię więc nie będzie szkoda.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 15:49   #3117
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
A i się nie pochwaliłam, że ten telefonik co go doszczętnie wodą zalałam aż pływała woda w wyświetlaczu (co to nie zauważyłam bez okularów ze w szklance była woda i sobie tak pływal) postał 3 dni na sloncu na parapecie i dziala co nokia to nokia
dobrze ze TZcik na mnie krzyczał i zabronil mi go włączać i kazał czekać i czekać bo pewnie by mi słabo wysechl i bym go wlączyła
super
Stary 2013-03-27, 15:49   #3118
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
zaznaczyłam, że się zgadzam na to i mam spokój
Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
myślisz, że podczas porodu będzie Ci zimno?

ja latem nie zasnę odkryta, mężu śpi w samych bokserkach, bez przykrycia a ja w piżamie i z kołderką

Edytowane przez XxXJuSstiii
Czas edycji: 2013-03-27 o 15:51
Stary 2013-03-27, 15:53   #3119
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
zaznaczyłam, że się zgadzam na to i mam spokój
ja za każdym razem klikam akceptuje i nie znika...

Wojtek
Stary 2013-03-27, 15:54   #3120
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
ja za każdym razem klikam akceptuje i nie znika...
a no to nie wiem

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości