|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9
she a czemu ona malej tak zrobila? uderzyla ja czy ociagla za jezyk bo nie rozumiem?
ale wszystko masz zakrecone eh |
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Neni nie pomogę z glukozą bo nie mam wiedzy na ten temat:/
|
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
she: nie wygląda to najlepiej.... bić dziecko po twarzy/języku. Mała Ci powiedziała że w język?
domciątko: przewijak super ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- aaaaa co do płynów, to ja zamierzam Małego na poczatku tylko mydłem myć. Żadnej chemii przez 3 miesiące... a do prania, to chcę zrobić, tak jak radziła nam połozna w szkole rodzenia (i kilka mam z autopsji) - kupić małe opakowania róznych firm i sprawdzić, które maleństwu będzie służyć. Podobnie zrobię z pieluchami jednorazowymi.
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Shestiger a moze mała kombinowała coś z bułką i rękami, coś do buzi wkłądała, wyciągała i WIEdźma klapła jej w rączkę...i dlatego to tak słychać było...?
nie widziałaś jak mówisz, więc nie ma co ją oskarżać że po języku biła, ja zreszta nie wiem jak by jej się to udało...tak w język...mała by musiałą cały czas mieć go wystawionego w co wątpię.... ech..... |
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że już wszystko ok
|
|
|
|
|
#2976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli mam dużo za nisko... No nic, po świętach mam wizytę to mi powie co i jak ![]() A co robiłaś u fryzjera? Cięcie i kolor? ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
![]() A z proszkami, pieluszkami, chusteczkami nawilżanymi mam ten sam plan |
||
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Neni: ja nie jestem expertem... wpisałam Ci normy jakie miałam na kartce z wynikami. Bez komentarza lekarza to można sobie gdybać. A u fryzjera podcięcie bardziej, plus wygolenie lekkie boku, i kolory..:P
mydło jako jedyna chemia biały jeleń zapewn
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
dzewczyny wyskakują Wam do akceptacji pliki cookies? w takim czarnym pasku?
Akceptujecie to czy olewacie? ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
plisssss
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
zaakceptowalam. Trudno sie mówi. Każda strona niestety używa. Pasqdy jedne
|
#2980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kosmetyki Babydream do mycia mają naturalne ph. Sama sprawdzałam tym specjalnym listkiem. Cytat:
|
||
|
|
|
#2981 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem u rodziców, matka mnie ignoruje..boli to bo ja stanęłam w obronie dziecka a =Ona pokazuje jak bardzo mnie tu nie chce..Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
Elaine pokaż się
|
|
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide sie zbierac i do tz podciac szwagierke i pewnie pozniej pizze zamowimy ha paaa do pozniej lub do jutra!
|
|
|
|
|
#2984 |
|
Zadomowienie
|
To dziwny wynik
ale to już pewnie wiesz, ja mam ponad 2 większy, daj znać co gin powiedział bo to wręcz zagadka
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to wszystko takie zagmatwane....Porażka.... Oby sie to jakos ułożyło.... Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-03-27 o 17:54 |
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
She musicie jakos ustawic swoje zycie i znalesc "przystan" oczywiscie nie pochwalam zachowania wiedzmy ale patrz jak sie wloczysz Ty w ciazy,male dziecko drugie a tz nigdy nie ma.. nie mozna tak... jakas ostoja powinna byc miejsce gdzie mala sie bedzie czula bezpiecznie bo z tego co teraz widze i czytam to tylko i wylacznie wloczenie sie.. pogadaj z mama wyciagnij do niej reke tam moze bedzie Ci dobrze niewiem .. jak mozna sobie tak zagmatwac zycie i z kazdym koty drzec ( sory ze to napisalam ale tak to wyglada)..i takie moje odczucie.
|
|
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2989 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40008819]A u nas - wszystko OK w sumie, szyjka "się trzyma", łożysko, wody OK, miałam pobrany materiał na wymaz bakteriologiczny i na cytologię, brzuszek nawet niezły (choć Nospę kontynuujemy). TP 20.07, a więc równiutko z OM, z Małym wszystko OK, waży ok. 570 g
[/QUOTE] Super, że wszystko w porządku i synuś ładnie rośnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Shestiger a nie masz jakiejś ciotki, babci, chrzestnej kogokolwiek kto by Cię na ten cięzki czas przygarnął...dopóki cos z Tż nei znajdziecie?
|
|
|
|
#2991 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() aaa Surka-dokładnie o kopy w to miejsce co pisałaś mi chodzilo ![]() Madi - babcia, która na 100% by się mną dobrze zajęła niestety nie zyje, chrzestny urwał ze mną kontakt zaraz po 18 urodzinach przez swoją żonę a chrzestnej to ja sama nie znam.. więc niestety ale nie Edytowane przez shestiger Czas edycji: 2013-03-27 o 18:01 |
|
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2993 |
|
Zadomowienie
|
no cóż, mógłby być mniejszy ale w normie się załapałam
), ale też myślę że przy tym lepiej mniej niż więcej, trzymam kciuki
Edytowane przez yevele Czas edycji: 2013-03-27 o 18:04 |
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- oczywiście zgadzam się z tym... |
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
jak się położyłam w łóżko po 14 tak się dopiero obudziłam
![]() oby ten jednodniowy wypoczynek coś dał 5 storn do nadrobienia ![]() wracam nadrabiać was w czasie gdy mi się łosoś piecze w piekarniku |
|
|
|
#2996 |
|
Rozeznanie
|
W jednym banku w Nowym Targu dostanie bo ma tam historię kredytową i już dzwonił i pytał. Będzie jeszcze z szefem gadał na ten temat. On bierze to na siebie ( i bardzo dobrze) bo jeszcze mi brakuje kolejnego stresu z lataniem po bankach..ja mu dziś tylko zaniosłam kartkę z ciekawymi ofertami na wynajem.
|
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze mniejsza kasa...i masz spokoj , mieszkasz w pokoju z MAriką,,,?i dojezdnym tż...? |
|
|
|
|
#2998 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I pięknie kotu czyści kuwetę Nikt tak nie potrafi, a już na pewno nie ja Cytat:
![]() A co najgorsze sam sobie drzwi odblokowuje i włazi ![]() ![]() Cytat:
A co do wyglądu to miałam i mam to samo ![]() Czuję się totalnie aseksualna na dodatek ![]() Cytat:
![]() Mój często szaleje jak oglądamy wieczorem Grysów i leżymy pod kołderką. Ale jak odkrywam kołdrę żeby TŻ zobaczył to spokój! Zakrywam-dzikie harce. Odkrywam-cisza! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
Pewnie będzie musiał wziąć dodatkowo różne ubezpieczenia
|
|||||||
|
|
|
#2999 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3000 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ANGELA
SHESTIGER, rozumiem, bo ja tez nie pozwolilabym NIKOMU a szczegolnie obcej badz nie badz babie nawet podniesc glosu na MOJE dzieci, o jakimkolwiek tykaniu nie mowiac. Dolaczam sie do prosby Meli - opisz, co sie stalo, dlaczego i w jakich okolicznosciach, bo nie umiem sobie wyobrazic bicia w jezyk... czy Twoj TZ zareagowal jak nalezy na to?... Kopniaczki czuje nadal nisko przewaznie, choc jestem w 26 tc Cytat:
![]() Ad 2 - ja to samo dziecko ugotuje ![]() A odnosnie termometrow do mierzenia tempki: nie sadze, by rteciowe w ogole byly jeszcze w sprzedazy... Ja mam KardioLine, wczesniej jakis pierwszy lepszy elektroniczny z apteki i nigdy nie narzekalam na pomiary. Z dzieckiem jest tak, ze jesli goraczka zaczyna je meczyc, co widac i czuc, podajesz czopek niezaleznie, czy jest 38 czy 39, i jesali nie spada po kilkunastu minutach, lecisz do lekarza/ wzywasz lekarza - zreszta najprosciej sprawdzic termometr na zdrowej doroslej osobie i ewentualnie zwrocic, jesli sie ma watpliwosci jakiekolwiek - tak mysle . Acha, i nie chce mi sie wierzyc w te do uszka/ przykladane do buzki i inne cuda - wg mnie najbezpieczniej i najlepiej mierzyc w pupce na poczatek, wcale nic strasznego zwazywszy, ze duuzo gorsze jest ladowanie w tę pupkę czopka niestety... a podrosnietemu i protestujacemu maluchowi mozna juz pod paszka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie siedze . Smazylam kaszanke z cebulka i gotowalam kapustke kiszona do niej i konczylam szlifowac przewijaczek pod bejce BARDZO ladny, czy to jest taki jasny braz kolor, czyli taki, do jakiego ja dążę wlasnie? ![]() Cytat:
a coz komu do tego?Nawiasem mowiac my oboje jestesmy grupowo ubezpieczeni i oboje zgarniamy kaske z okacji nowego dziecka
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

na szczęście okazało się że noszę pod sercem zdrowego chłopczyka. Czeka mnie jeszcze 04.04.2013 echo serduszka ale na połowkowym lekarz powiedział że na jego oko wygląda wszystko prawidłowo. Tak więc jestem już dobrej myśli
spodnie, legginsy kilka razy zakładam.

ale to już pewnie wiesz, ja mam ponad 2 większy, daj znać co gin powiedział bo to wręcz zagadka