|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3122 | |
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4002388 6]Nic mi nie mów! Od prawie dziewięciu godzin nie śpię a jeszcze nie ma trzynastej...
![]() Jak to? Już u Ciebie pisałam- śliczne Cytat:
Chłopi.... jak cię mogę..... Zbrodnia i kara owszem ![]() Ale najlepsze były Mała Apokalipsa, Proces, Sklepy Cynamonowe, Pan Tadeusz....Wszystkie te nieobowiazkowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3123 | ||
Zakorzenienie
|
ale urocze i dziewczęce
![]() Cytat:
![]() u mnie paznokcie dużo się różnią między sobą ![]() Cytat:
![]() teraz muszę, ale nie lubię takich zaokrąglonych kwadratów u siebie, ble ![]() ![]() super! jaki pysio ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3124 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jaką rybę jadł Wokulski nożem i widelcem? ![]() Ja lektury czytałam albo długo przed tym jak były omawiane (bo mnie wcześniej ciągnęło, np cały Sienkiewicz ![]() Dzieć mi pobudkę zorganizował drugi dzień z rzędu ![]() ![]() Edytowane przez a40adf61f4fa839fc99377457d0e94ddcb8a5d57 Czas edycji: 2013-03-28 o 12:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4002499 6]
Ja lektury czytałam albo długo przed tym jak były omawiane (bo mnie wcześniej ciągnęło, np cały Sienkiewicz ![]() [/QUOTE] ja przeczytałam wszystko w terminie przez wszystkie klasy w szkole oprócz "Krzyżaków" właśnie ![]() ale powiem Wam, że po ok 10 latach nic już nie pamiętam ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2013-03-28 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Zakorzenienie
|
#3127 | |||
Lwiątko z Cintry
|
boskie ![]() Cytat:
też tak uważam ![]() ja się może kiedyś zbiorę w sobie i przeczytam Trylogię.. chociaż przebrnęłam przez jeden tom Potopu i nic z niego nie pamiętam. nie przepadam za Sienkiewiczem zbytnio, włączyło mi się to już w podstawówce ![]() ![]() z Chłopów przeczytałam tom I, Jesień, bo akurat to obejmuje program na podstawie ![]() ![]() teraz Dżuma przede mną ![]() Cytat:
taak.. Sienkiewicz i te jego opisy.. Orzeszkowej miałam jedynie fragmenty Nad Niemnem, ale i tak to było ciężkie do interpretacji.. a Pana Tadeusza lubię ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
pilna uczennica ![]() Krzyżaków zmęczyłam jeden tom, drugi ledwo zaczęłam ![]() ![]()
![]() |
#3128 |
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4002499 6]He he... miałaś moją polonistkę?
![]() Jaką rybę jadł Wokulski nożem i widelcem? ![]() Ja lektury czytałam albo długo przed tym jak były omawiane (bo mnie wcześniej ciągnęło, np cały Sienkiewicz ![]() [/QUOTE] Żartujesz? ![]() ![]() Bitch, please! ![]() Jedyną książką której nawet streszczenia nie przeczytałam w terminie była Granica. I miałam ją na maturze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 | ||||||
leśny stwór
|
Cytat:
Cytat:
Aha i jeszcze Dżuma i Jądro Ciemności - bardzo dobre, lubię. Cytat:
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4002499 6]He he... miałaś moją polonistkę? ![]() Jaką rybę jadł Wokulski nożem i widelcem? ![]() Ja lektury czytałam albo długo przed tym jak były omawiane (bo mnie wcześniej ciągnęło, np cały Sienkiewicz ![]() [/QUOTE] Tango nie pamietam w ogole... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Granica... nie pamiętam ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3130 | ||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja miałam czytać po 40 stron dziennie Granicy, a wyszło tak, że jednego dnia przeczytałam 40, drugiego 100, a trzeciego całą resztę ![]() Cytat:
rodzina Stomilów, bunt przeciwko formie, babcia nastolatka ![]() ![]() czuję się zachęcona ![]() ja mam w prezentacji Granicę.. Moda na sukces ![]()
![]() |
#3131 | |
leśny stwór
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czytaj Dżumę ![]() Edytowane przez Yenotek Czas edycji: 2013-03-28 o 13:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3132 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
krótkie to było ![]() ![]() ![]() no przeczytam przez święta, ostatnia lektura ![]()
![]() |
#3133 | |
leśny stwór
|
Cytat:
![]() Moralność, nie przepadam... A ja teraz czytam po raz trzeci (czwarty? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ejj to nie fiar, zaraz się okaże, że cały wątek potrafi malować łanstrołki tylko nie ja ![]() Cytat:
![]() Z Chłopów nie zmęczyłam pierwszego rozdziału, bo nie znoszę Reymonta. Z kolei Zbrodnię i karę dobrze mi się czytało ze względu na styl, ale (już to kiedyś pisałam) Raskolnikow w☠☠☠☠iał mnie niemiłosiernie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No ok jest kilka wyjątków: wspomniani Chłopi, Zbrodnia i kara i Ludzie bezdomni - tu utknęłam na pamiętniku Podborskiej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki znowuż za gratki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3135 |
Raczkowanie
|
Hej, Dziewczyny!
![]() Podglądam sobie ten wątek już od jakiegoś czasu. Stwierdzam, że chyba jestem już uzależniona od podziwiania Waszych pięknych paznokci, w związku z czym postanowiłam do Was nieśmiało dołączyć, mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciwko ![]() Na 'dzień dobry' wrzucam zdjęcia moich pazurków, malowane wczoraj wieczorem, skrócone prawie na zero po krótkim epizodzie z owalami, wracam do zaokrąglonych kwadratów. Odkopałam chyba mój ulubiony lakier. ![]() W sztucznym świetle, drugie nieostre, ale pięknie oddaje kolor. ![]()
CG od 08.2012 Edytowane przez DzierzbaCzarnoczelna Czas edycji: 2013-03-28 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 | |||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja też nie oglądałam ![]() oglądałam za to Moralność na żywo ![]() ja jakoś nie potrafię się do tego zmusić.. nawet do obejrzenia filmu.. ![]() Cytat:
rozpierduchę przeczytałam, a potem rzuciłam książkę daaaaleko, daleko ![]() Cytat:
widzę śliczne pazurki ![]() ![]() witamy ![]()
![]() |
#3137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz absolutnie przepiękną płytkę ![]() ![]() Zdradzisz numerek tego Inglota? ![]()
![]() |
#3138 | ||
Oby do wiosny
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ładne i zadbane pazurki |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Inglot ma numer 345, tylko to jest jakiś zupełny staroć, nie wiem od ilu lat już go mam i czy jeszcze go mają w sprzedaży ![]() Widzę, że jesteście w temacie lektur. Większość ludzi narzeka na Sienkiewicza, ale Krzyżacy byli świetni! Co prawda pamiętam, że przebrnięcie przez całość zajęło mi 3 miesiące, ale liczy się efekt końcowy ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę się za Ludzi bezdomnych zabrać, a sięgając pamięcią do Syzyfowych prac, może nie być łatwo ![]()
![]() |
#3140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
serio? ![]() ![]() Ludzi bezdomnych przeczytałam ![]() ![]()
![]() |
#3142 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Hmmm ja jestem raczej otwarta i siedząc na fotelu rozmową fryzjer/fryzjerka wprawia mnie w stan większego zaufania do tego co robi... ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4001906 8] Okej, to się poprawiam. ![]() ![]() Ale to z okazji @ i pacmana, tak mnie ssie od rańca. A żeby nie było to i Wy się częstujcie ![]() ![]() Pyszności...a ja nie mogę tego jeść ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To świetnie ! Trzeba się wybrać...albo nie..? A słońce rano było i się zbyło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie podołałam lekturom z romantyzmu, Dziady i Kordian to jest zupełna abstrakcja, chociaż Pana Tadeusza zmęczyłam ![]()
![]() |
#3144 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spróbuj się podetrzeć, a tam pazur przebija się przez papier ![]() ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4002347 8] Właśnie piłuję paznokcie... na kwadraty... ![]() Moje paznokcie mają dziwną barierę 18mm (wskazówki i środkowe). Dorastają do tej długości niepostrzeżenie, dosłownie nie wiem kiedy... i zaczynają przeszkadzać. Noża czy obieraczki nie mogę w rękę wziąć, no i odczuwam jak coś robię ręcyma, napinają się, boję się, żeby się znowu który nie oderwał od mięcha ![]() ooooo, pokazuj koniecznie kwadraty! ![]() ja wczoraj spiłowałam, zaczęłam malować i zmyłam ![]() zaraz 2 podejście ![]() ![]() piękne ![]() Cytat:
![]() ![]() właśnie mi przypomniałaś, że muszę do niej wrócić. ![]() Cytat:
![]() śliczne pazurki ![]() Cytat:
![]() w ogóle Wy tu o lekturach, a ja się nie powinnam odzywać, ale przez całe liceum przeczytałam AŻ Kamizelkę i Mendla Gdańskiego. w gimnazjum wcześniej niewiele więcej.... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | |||
leśny stwór
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ładne pazurki i ładny Inglocik ![]() oj Ty, oj Ty ![]() ![]() właśnie niedawno widziałam w Empiku. Muszę spróbować. Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Zakorzenienie
|
nadrabiałam swoją gadką, bo z tego co pamiętam raczej zawsze miałam 4 i 5 z polskiego
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeczytałam bo nie daj Boże, że kiedyś w towarzystwie chociażby nawinie się temat takich książek a ja bym nie wiedziała o co chodzi to bym się chyba pod ziemię zapadła ![]() ![]() Ale o co chodzi w Krzyżakach do dzisiaj nie wiem i się już chyba nie dowiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | ||
leśny stwór
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
![]() Na pewno nie będę się zmuszać do czytania, tylko dlatego, że to wypada znać, bo to jest jakiś kanon, który krytycy, czy znawcy stworzyli... Połowę lektur przeczytałam z poczucia szkolnego obowiązku a nie z miłości do literatury. Mimo, iż czytam bardzo dużo. Edytowane przez Yenotek Czas edycji: 2013-03-28 o 16:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.