Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-27, 20:53   #1681
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Bleeh wypiłam skrzyp z plasterkiem cytryny i pół łyżeczki cukru, jakie to ohydne teraz muszę się zmuszać do tego i wypić paczkę skrzypu i pokrzywy normalnie sado-maso

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
[

Dobra idę oglądać Tap Madl
Nooo nie, znowu to g.wno puścili?!?!?!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 22:10   #1682
lena161
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Lena pokaż zakupki
A co do ziółek to wiem, ale nie przełknę bez cukru
Cindy kochana ja mam już dość tej pogody
gdybyś wiedziała jakiego mam teraz lenia to nawet nie odważyłabyś o to poprosić ale może jutro znajdę chwilkę to pstryknę fotki i wstawię, chociaż dziwnie się tak ''chwalić''

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Poszłam dzisiaj do sklepu z bielizną żeby sprawdzić jak mi babka dobierze biustonosz i okazało się, że dobrze wiedziałam jaki nosze. Tylko wcześniej w Esotiqu jak przymierzałam ten rozmiar to był niby za mały był według babki. Kupiłam rozmiar większy przez neta i jest troche za duży. Także zostaje przy 65D. Ale sam fakt, że ja założyłam patrze do lustra dup.y nie urywa. Przyszła babka poprawiła co trzeba i nagle sie okazuje, że jednak mam cycki Nawet tą cene przeżyje... może
o widzisz, tez muszę gdzieś u siebie w mieście dorwać tę całą brafiterkę czy jak jej tam. Nie uśmiecha mi się całe życie chodzić w 75b , w sumie to bardziej A niż B przy moim płaskobiuściu nie no, tu się nie ma z czego śmiać pochwal się ile Cię to cudeńko kosztowało

Cytat:
ja też oglądam te głupoty
i ja dobrze się tak odmóżdżyć ale coraz bardziej mnie irytuje ten program... dzisiejsza Dżołana i jej ''jestem elerdżik'' i ta niby niespodziewana akcja jak wzięła do domi modelek 14 dziewczyn zamiast 13... No Boże na km widać że tam jest wszystko tak poustawiane żeby tylko publiki nie stracić -.-

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

aaa i zapomniałam zameldować ćwiczenia. Przygarnęłam dzisiaj mamę bo też chciała się trochę poruszać, ale to był błąd myślałam że mi ducha wyzionie przy rozgrzewce Tiffany a przy Chodakowskiej to już w ogóle...

tak więc u mnie dzisiaj łącznie 1h ćwiczeń
rozgrzewka z Tiffany
6 minutowe treningi Ewy
15min zumby

+ 30 min hula hop
lena161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 01:21   #1683
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez lena161 Pokaż wiadomość
Ciebie jednak choróbsko brało a ja to nie wiem czemu tak ''przeciekałam'' W zasadzie to dużo więcej teraz pije niż kiedyś, bo jeszcze 2 tygodnie temu w ciągu dnia wypijałam może z 3 szklanki jakichś płynów, a teraz po 5 herbat i jeszcze około litra wody do tego. Więc różnica jest i może przez to.
Swoją drogą to wracaj do zdrówka

A ja dzisiaj jestem po 5h latania z mamą po sklepach. W zasadzie najwięcej czasu spędziłyśmy na bazarku, mierzenie spodni i kurtek w taki ziąb to chyba najgorsze co mnie spotkało w tym tygodniu No ale zadowolona jestem, 2 pary spodni (jedne 38, drugie 40 ) i kurtka w której jestem zakochana Miałam kupić jeszcze jedne spodnie na których zależało mi najbardziej ale funduszy brakło W sobotę może jeszcze po nie skoczę.
Teraz czeka mnie sprzątanie, potem ćwiczenia i nauka, więc dzień szybciutko zleci. I w ogóle... jaki obiad dzisiaj miałam niezdrowy, kaloryczny ale jaki pyszny kurczak z rożna i frytki, ale zjadłam w miarę racjonalną porcję więc nie powinno mi to zburzyć bilansu
Jak dla mnie to Ty wyglądasz bardzo apetycznie

No ja się niestety rozchorowałam, leżę pod kołderką cały dzień, biorę leki. Nie poszłam do Maka dziś. Nie wiem jak jutro będzie. Mam zapalenie krtani Zawsze musiałam brać przy tym antybiotyk, nie wiem jak mi to ma samo przejść Biorę leki, piję wodę, staram się jeść choć za bardzo smaków nie czuję, ale wiem, że muszę, żeby nie obciążać organizmu. Piję sok pomarańczowy i jem jogurty. Obejrzę tylko serial i idę dalej spać

Pokaż zakupy

---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ----------

Cytat:
Hej hej
wpadam zameldować ćwiczonka
dziś :
160 ścisków agrafką
100 nożyc
50 brzuszków
40 przysiadów
40 wspięć
30 pompek
20 podnoszeń
10 min hula hop

Cindy kochana ja mam już dość tej pogody
za ćwiczenia!
No ja też mam dość tej pogody

---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Cindy na pewno nie jestem spamerem tutaj :P

Ja odstawiam wszystkie diety- miesiąc mi do matury został i teraz się tylko na tym muszę skupic. Waze na pewno 60kg obecnie, więc nie moge na siebie narzekac. Licze, ze taka samą wagę zobacze 22maja....
No teraz już nie bo zniknęłaś

No to powodzenia na maturze kochana

---------- Dopisano o 03:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Aaaaaa wpadło 5 kostek czekolady
Spoko, dobrze, że nie cała

---------- Dopisano o 03:21 ---------- Poprzedni post napisano o 03:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Cindy ja Ci dam dzidzie lubię kapustę

Jak mi się nie chce jechać do teściów na święta to nawet sobie wyobrazić nie potraficie Obiecałam Tż już w grudniu ale żałuje eh
Zamiast sobie leniwie 3 dni pospać do południa to czeka mnie tłumaczenie czemu majonezu nie jem, nie tykam żurku, białej kiełbasy i mazurka a i jeszcze alkoholu nie pije a to dla nich nie do pojęcia jakby nie ta skręcona noga Tż to byśmy w Bieszczady pojechali i spokój
Musiałam się wygadać, już mi lepiej, nie trzeba pocieszać

Zrobiłam tifoczki i 55 przysiadów i wszystko na dziś
Tak tylko pytam

A ja mimo wszystko pocieszę Nie przejmuj się, nie jesteś jedyna Monia też jedzie bo musi

Brawa za ćwiczenia

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 01:43   #1684
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Robie, ale w sumie okazyjnie

a ja wciągnęłam mini magnuma. Żeby było wesoło na śniadanie zjadłam kanapke z nutellą do tego nesquik Ale byłam na aerobiku babeczka dała nas w kość także nie jest źle. Ona to ma powera przestaniesz ćwiczyć to woła ,,Dołącz''

Poszłam dzisiaj do sklepu z bielizną żeby sprawdzić jak mi babka dobierze biustonosz i okazało się, że dobrze wiedziałam jaki nosze. Tylko wcześniej w Esotiqu jak przymierzałam ten rozmiar to był niby za mały był według babki. Kupiłam rozmiar większy przez neta i jest troche za duży. Także zostaje przy 65D. Ale sam fakt, że ja założyłam patrze do lustra dup.y nie urywa. Przyszła babka poprawiła co trzeba i nagle sie okazuje, że jednak mam cycki Nawet tą cene przeżyje... może
Haha! Dobrze, że taka babka Ci się trafiła, bo daje w kość, to i rezultaty będą

Hehe mi też właśnie tam babka dobrała prawidłowo stanik Ja mam 70C a zawsze myślałam że 75B i się dziwiłam, że jakoś mi nie wygodnie

---------- Dopisano o 03:25 ---------- Poprzedni post napisano o 03:23 ----------

Cytat:
Bleeh wypiłam skrzyp z plasterkiem cytryny i pół łyżeczki cukru, jakie to ohydne teraz muszę się zmuszać do tego i wypić paczkę skrzypu i pokrzywy normalnie sado-maso

Od dziś mam akcję włosową powróciłam do wcierania jantaru, od dziś piję pokrzywkę i skrzyp, na razie kuracja miesięczna, a później się zobaczy
Korci mnie niesamowicie pofarbować włosy, troszkę je rozjaśnić może o 2-3 tony no i grzywkę obciąć, ale tak ch.ole.rnie mi szkoda ich niszczyć pewnie na wiosnę będzie jeszcze bardziej zmiana mnie korciła

hehehe dobrze, że ja się nie muszę zmuszać

Takie masz piękne włosy! ja bym na Twoim miejscu ich nie niszczyła, choć w blondzie mi się bardziej podobasz

---------- Dopisano o 03:27 ---------- Poprzedni post napisano o 03:25 ----------

Cytat:
gdybyś wiedziała jakiego mam teraz lenia to nawet nie odważyłabyś o to poprosić ale może jutro znajdę chwilkę to pstryknę fotki i wstawię, chociaż dziwnie się tak ''chwalić''

o widzisz, tez muszę gdzieś u siebie w mieście dorwać tę całą brafiterkę czy jak jej tam. Nie uśmiecha mi się całe życie chodzić w 75b , w sumie to bardziej A niż B przy moim płaskobiuściu nie no, tu się nie ma z czego śmiać pochwal się ile Cię to cudeńko kosztowało

i ja dobrze się tak odmóżdżyć ale coraz bardziej mnie irytuje ten program... dzisiejsza Dżołana i jej ''jestem elerdżik'' i ta niby niespodziewana akcja jak wzięła do domi modelek 14 dziewczyn zamiast 13... No Boże na km widać że tam jest wszystko tak poustawiane żeby tylko publiki nie stracić -.-

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

aaa i zapomniałam zameldować ćwiczenia. Przygarnęłam dzisiaj mamę bo też chciała się trochę poruszać, ale to był błąd myślałam że mi ducha wyzionie przy rozgrzewce Tiffany a przy Chodakowskiej to już w ogóle...

rozgrzewka z Tiffany
6 minutowe treningi Ewy
15min zumby

+ 30 min hula hop
za ćwiczenia

---------- Dopisano o 03:43 ---------- Poprzedni post napisano o 03:27 ----------

No ja kochane nie będę ukrywać jestem zmasakrowana przez chorobę. Leżę, grzeję się, czuję się fatalnie. Spałam troszkę i zaraz znów idę spać. Mam zapalenie krtani. Nie za bardzo łapię nawet jak ktoś do mnie mówi. Mam nadzieję, że już jutro będę się dobrze czuła, bo muszę do maka do pracy iść no a poza tym święta. Tyle czasu z D. na to czekaliśmy a ja się rozchorowałam jeszcze go zarażę

Diety jak wiadomo od jakiegoś czasu u mnie nie ma. Miałam na obiad zrobić sobie coś z jajkiem, tuńczykiem i warzywami, ale choróbsko mnie wzięło i nie widziało mi się stanie nad garami. Zjadłam pizzę , wiem, wiem, że nie zdrowo, ale człowiek w chorobie to nie myśli.
śn- owsianka (nie muesli) z bakaliami, orzechami i bananem 350
2 śn- kawałek ciasta truskawkowego i kawa 200
obiad- pizza 1200
2 jogurty 500
kolacja- spaghetti z makaronem (mała porcja) 200
O Jesssu nawet nie będę tego liczyć bo ponad 2000kcal. Ale nie patrzę na to bo muszę mieć siły żeby zwalczyć chorobę.

Jutro już chcę mieć zaplanowane, zdrowe menu:
śn- owsianka (nie muesli) z bakaliami, orzechami i owocami
2 śn- jogurt i/lub owoc zobaczę jak bardzo będę głodna
obiad- spaghetti z ryżem ciemnym (nie chcę jeść makaronu białego dlatego chyba ryż zjem)
podwieczorek- owoc lub jogurt lub orzechy
kolacja-coś białkowego, albo sałatka z tuńczykiem, kukurydzą i jajkami albo po prostu jajka z warzywami

białko w: jajkach i tuńczyku, wołowinie
zdrowe węgle: płatki owsiane i ciemny ryż
zdrowe tłuszcze: oliwa z oliwek w spaghetti, orzechy w owsiance
do tego owoce i warzywa

Myślę, że mając taki jadłospis mój organizm się przestawi. Nie będę chodziła głodna i nie będzie domagała się jedzenia "na już" czyli albo ogromne ilości, albo słodycze, nad którymi ostatnio nie panuję. Muszę ustabilizować poziom cukru w organizmie i po prostu jeść zdrowo. Z nadzieją, że nie przytyję

Dobranoc lachony

Edytowane przez Cindy90
Czas edycji: 2013-03-28 o 01:51
Stary 2013-03-28, 07:19   #1685
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Cindy ja Ci dam dzidzie lubię kapustę
meeedzik mam nadzieje, że jak i ja kiedyś schudnę to nadal będę tak ćwiczyć jak Ty teraz

a heroine może coś pisała, jak tam się jej w pracy podoba i czy zaaklimatyzował się już??

zooska a gdzie ten tatuaż ulokujesz? projekt ciekawy osobiste masz powody a nie jak wszyscy modą... bo Rihanna ma gwiazdki to wszyscy nagle gwiazdki albo chińskie wzory tak popularne kilka lat temu

I masz rację szczupłe to marudne najbardziej
Sama taka byłam teraz to każdy widzi jak jest, marudzić nie muszę

monia udanego pakowania i szczęśliwej podróży !!!

pipson podoba mi się jak teraz mówisz o sobie

Losing to znowu na "zakupy" uciekła makaron też nie widać

Jak mi się nie chce jechać do teściów na święta to nawet sobie wyobrazić nie potraficie Obiecałam Tż już w grudniu ale żałuje eh
Zamiast sobie leniwie 3 dni pospać do południa to czeka mnie tłumaczenie czemu majonezu nie jem, nie tykam żurku, białej kiełbasy i mazurka a i jeszcze alkoholu nie pije a to dla nich nie do pojęcia jakby nie ta skręcona noga Tż to byśmy w Bieszczady pojechali i spokój
Musiałam się wygadać, już mi lepiej, nie trzeba pocieszać

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Zrobiłam tifoczki i 55 przysiadów i wszystko na dziś

Jestem, jestem. Czytam na bierząco, ale jakoś nie mogę się wbić w rozmowę
za ćwiczenia Ja do ćwiczeń wracam od jutra (koniec @).

Uh, współczuję tej wyprawy do teściów, mam nadzieję, że mój TŻ nie wpadnie na taki pomysł
Stary 2013-03-28, 07:32   #1686
Like_a_women
Zadomowienie

Hello laseczki
U mnie zimowo i mroźno,brrr a już się cieszyłam na wiosnę
Margot Podzielam Twoje zdanie dotyczące świętowania w towarzystwie teściów także tego.Tylko Ty masz gorzej jak nie pijesz,bo po dwóch lampkach wina,nawet przykry widok mojej teściowej nie jest tak bolesny
Stary 2013-03-28, 09:01   #1687
czbasia
Zakorzenienie

Dzien dobry wszystkim.
Uwaga uwaga!!! Chwalę się.. Dziś na wadze 59,5kg. Ale teraz święta to pewnie zaprzepaszcze wszystko No nic będę sie starać. LEcę Was nadrabiać bo od wczoraj nei czytalam

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:
Widziałam zdjęcia w galerii i stwierdzam że klamiesz...
Booosz te dziewczyny, które są chude a narzekają na wyimaginowane problemy Maaaasakra z wami!
To samo dotyczy Ciebie

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
ech.białe święta się zapowiadają
Trzeba się wziąć za ubieranie choinki

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Taki prototyp tatuażu który mam zamiar zrobić. Rysunek napaćkany w 10minut, więc na "talent" nie patrzeć. Jeszcze muszę zrobić jeden, czy w dziobie czy w szponach.
Podoba mi się

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Kochane moje ja znowu tylko na sekundę.... - wiem, okropna jestem że tak tylko wpadam i wypadam :P
No ale nie mam innej możliwości właśnie wróciłam z kursu i zaczynam pakowanie! Muszę też mieszkanie na błysk wysprzątać bo syfu nie zostawie przecież A jeszcze zaraz jadę po dzieci do przedszkola. Potem jakiś obiad i ruszamy w drogę do Polski!!!! Pogoda przepiękna u nas więc miło będzie się jechało, boję się tylko co zastanę w PL......
Będzie ciężko tyle kilosów zrobić ale myślę że jakoś damy radę. Może na jutro rano będziemy już w PL o ile nie będzie korków itp.....
Także proszę Was o trzymanie kciuków abyśmy szczęśliwie i szybko dojechali z góry dziękuję !!!!!

Buziaki dla Was Napiszę jak dojadę
*

paaaaaa !
Monia więc trzymam Szczęśliwej podróży. I wracaj do nas. Smutno tu bez Ciebie

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Macie jakieś sposoby na choróbsko?
Superr, że wolne ja jeszcze jutro do pracy Kol wzięła urlop a ja na posterunku muszę trwać A na choróbsko u mnie niezawodne mocno ciepłę piwo z miodem i cytyną i wygrzać sie. NA mne idealnie działa. Tylko to jak Cie bierze a nie jak rozłoży już

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
A co do obiadu to wymyślę jajka z warzywami i tuńczykiem. Na górę ser i zapiekę. Ciekawe czy będzie dobre?
Brzmi smakowicie

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
W ogóle to mam taki faaaajny humor Dzisiaj np. przy zmienianiu pościeli, ubrałam kołdrę jakoś na skos, nie wiem jak to wytłumaczyć i tym bardziej nie wiem jak do tego doszło Nie umiałam jej później wyciągnąć, już miałam zacząć wszystkim rzucać a zaczęłam się śmiać jak głupi do sera. Hmmm... a może to już zalążek jakiejś choroby psychicznej? Ja tam nie wiem, ale póki co na prawdę cieszę się że zmieniłam chociaż trochę swoje życie

Jeszcze tylko jedna sprawa mnie dręczy... Ale to wyjaśni się jutro. Czeka mnie poważna rozmowa z TŻtem
Cześć chyba się nie znamy
Haha!! Na bank widzę wesoła z Ciebie osóbka. I tak trzymać w tym szarym świecie jakiś pozytyw
To powodzenia z tż
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-28, 09:05   #1688
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
rozgrzewka z Tiffany
6 minutowe treningi Ewy
15min zumby

+ 30 min hula hop

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Hehe mi też właśnie tam babka dobrała prawidłowo stanik Ja mam 70C a zawsze myślałam że 75B i się dziwiłam, że jakoś mi nie wygodnie
Chciałabym żeby ktoś mi stanik dobrał ....
A Ty się tam kuruj kochana Bo zapalenie krtani to już nie przelewki

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Tylko Ty masz gorzej jak nie pijesz,bo po dwóch lampkach wina,nawet przykry widok mojej teściowej nie jest tak bolesny [/LEFT][/LEFT]

No nie mogę, dobre ^^ !!!
Czyli chyba tylko ja mam w porządku teściów?

Stary 2013-03-28, 09:05   #1689
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Ja dobierałam 2 razy i za pierwszym razem inna babka dobrała mi 65E i jest troche za duży Możliwe że wcale nie masz 75B tylko nosisz źle dobrany biustonosz Nie masz za luźnego w obwodzie? Ja przy 70 to mam biustonosz nad cyckami, bo mi ucieka za duży obwód Ostatnio właśnie kupowałam 2 biustonosze z neta i zapłaciłam 100zł które są za duże a wczoraj znowu 100

Swoją drogą Dzień Dobry Ja dzisiaj mam troche roboty. Zaraz zjem owsianke, musze naolejować włosy, posprzątać, zrobić pranie i sie spakować bo kolo 14 jade do domu.

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-03-28 o 09:06
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 09:05   #1690
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail ja też i namiętnie używam ale ten mnie będzie kusił, zobaczę w jakim tempie będzie znikał, jak wolno to może przecenią, bo kiedyś chyba był tańszy

Dobra idę oglądać Tap Madl
Też oglądałam. Ale te dziołchy głupie
Stary 2013-03-28, 09:09   #1691
zooska
Zakorzenienie

Czbasia Kochana, nastaw się na sukces, że przez święta nie utyjesz i uda Ci się, to się uda !!!
A ja wyglądam inaczej w realu niż na zdjęciach, to się nie liczy

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Swoją drogą Dzień Dobry Ja dzisiaj mam troche roboty. Zaraz zjem owsianke, musze naolejować włosy, posprzątać, zrobić pranie i sie spakować bo kolo 14 jade do domu.
Hm hm hm...to może i ja dzisiaj naolejuję włoski? jak wszystkie, to wszystkie
Smacznego

Stary 2013-03-28, 09:15   #1692
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

No nie mogę, dobre ^^ !!!
Czyli chyba tylko ja mam w porządku teściów?
Ja też !
Cytat:

Smacznego
Też naolejuj
Dziękuje ale owsianka nie dobra łee sam cukier, zjadłam 3 łyżki ide po banana
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 09:17   #1693
zooska
Zakorzenienie

Cocktail No to dobrze, nie jestem sama z teściami
Nom, chyba nałożę olej dzisiaj, bo w sobotę farbuję włosiska

Stary 2013-03-28, 09:23   #1694
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

Smacznego
No to ja zaszaleje i zrobie odżywkę z żółtka, waxa i olejku rycynowego, a może zaszaleję i lniany dołożę
Stary 2013-03-28, 09:26   #1695
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki

Zoska noo dalej dalej leci tap madl to już chyba 3 edycja jest jest się z czego pośmiać, niektóre panny to takie puściutkie, że głowa mała
A Ty jak się zaś farbujesz? Kusisz farbowaniem nie dobra Ty i cóż za olejek nakładasz ?
Cocktail, Cindy właśnie szkoda jest mi zniszczyć włoski i pofarbować tyle czasu nie farbowałam, a jak zacznę to już ciągle będę musiała.
Czbasiu no brawo brawo za spadek oby tak dalej
Lena nic nie głupio pokazuj zakupki a najlepiej to na sobie ja uwielbiam oglądać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-28, 09:32   #1696
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik Ja się farbuję z reguły na czerwono/fioletowo/rudo I ostatnio wszedł różowy w game kolorów Ale święta idą, to chyba walnę zwykły rudy co by babci przykrości nie robić

A olejek ten z papryki

Stary 2013-03-28, 14:00   #1697
Margot85
Wtajemniczenie

Cindy zdrówka !!! Jedz zdrowo, nie patrz na kcal aż wydobrzejesz

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Jestem, jestem. Czytam na bierząco, ale jakoś nie mogę się wbić w rozmowę
za ćwiczenia Ja do ćwiczeń wracam od jutra (koniec @).

Uh, współczuję tej wyprawy do teściów, mam nadzieję, że mój TŻ nie wpadnie na taki pomysł
makaron tak źle się czujesz w czasie @? Współczuje Wracaj do nas i do tifoczków

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Hello laseczki
U mnie zimowo i mroźno,brrr a już się cieszyłam na wiosnę
Margot Podzielam Twoje zdanie dotyczące świętowania w towarzystwie teściów także tego.Tylko Ty masz gorzej jak nie pijesz,bo po dwóch lampkach wina,nawet przykry widok mojej teściowej nie jest tak bolesny
Like jak nie wytrzymam to strzelę kielonek
Ja lubię teściową ale tak wiesz...2 godziny obiadek i 3 miesiące się nie widzimy a tak 3 dni 24h na dobę to można zacząć rzygać tęczą bo o czym tu tyle gadać by było miło a nie poruszać drażliwych kwestii

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Dzien dobry wszystkim.
Uwaga uwaga!!! Chwalę się.. Dziś na wadze 59,5kg. Ale teraz święta to pewnie zaprzepaszcze wszystko No nic będę sie starać. LEcę Was nadrabiać bo od wczoraj nei czytalam
czbasia Ty się chwalisz a ja gratuluje

U mnie dziś ciut drgnęła wskazówka w dobrą stronę, całe 100g w dół ale nie w miejscu jak od 2 miesięcy było jeszcze się nie cieszę choć jak po świętach będzie taki sam wynik to zacznę
Od dziś do soboty dieta resztkowa - wyjadam to co jest w lodówce by się nie zepsuło przez święta przynajmniej nie muszę w sklepach się męczyć bo już wczoraj był szał zakupów i z dwiema rzeczami godzinami w kolejce się stoi
Stary 2013-03-28, 14:24   #1698
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Cindy zdrówka !!! Jedz zdrowo, nie patrz na kcal aż wydobrzejesz

U mnie dziś ciut drgnęła wskazówka w dobrą stronę, całe 100g w dół ale nie w miejscu jak od 2 miesięcy było jeszcze się nie cieszę choć jak po świętach będzie taki sam wynik to zacznę
Od dziś do soboty dieta resztkowa - wyjadam to co jest w lodówce by się nie zepsuło przez święta przynajmniej nie muszę w sklepach się męczyć bo już wczoraj był szał zakupów i z dwiema rzeczami godzinami w kolejce się stoi
Tak zrobię słońce Padam, na prawdę. Myślałam, że dziś będzie lepiej, ale jest tylko troszeczkę lepiej. Leżę i się wygrzewam. Położyłam się o 20 spać. O 22.30 mnie G. obudziła żeby sprawdzić jak się czuję i nie mogłam zasnąć do 4 rano jak już zasnęłam to miałam jakieś głupie koszmary i spałam do 11 budząc się ciągle. Dziś nie pracuję ani jako au pair ani w McD. Czuję się strasznie słabo i chyba pójdę spać za niedługo. Mam nadzieję, że jutro już poczuję dużą różnicę bo chcę się z moim TŻtem spotkać

Gratulację spadku zawsze coś!

Ja już wymyśliłam co ugotuję na święta. Oczywiście za dużo jak na 2 osoby, ale co tam. D. będzie miał na później

Stary 2013-03-28, 14:39   #1699
lena161
Raczkowanie

Cytat:
Ja dobierałam 2 razy i za pierwszym razem inna babka dobrała mi 65E i jest troche za duży Możliwe że wcale nie masz 75B tylko nosisz źle dobrany biustonosz Nie masz za luźnego w obwodzie? Ja przy 70 to mam biustonosz nad cyckami, bo mi ucieka za duży obwód Ostatnio właśnie kupowałam 2 biustonosze z neta i zapłaciłam 100zł które są za duże a wczoraj znowu 100
No właśnie sęk w tym, że wiecznie muszę biustonosz poprawiać bo mi się dźwiga A przy ćwiczeniach to już w ogóle porażka. No i rozciągają mi się wszystkie Ale to takie badziewie za góra 20zł więc nie ma się co dziwić. Chyba pora zainwestować w jakiś porządny biustonosz.

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Dzien dobry wszystkim.
Gratuluję spadku I nie mów, że zaprzepaścisz bo wierzę, że będziesz dzielnie walczyć z pokusami I Ty też musisz w to uwierzyć!

Cytat:
A ja wyglądam inaczej w realu niż na zdjęciach, to się nie liczy
Aż z ciekawości zerknęłam do Twojej galerii i... Brzuszek płaski, ładna talia no i zgrabniutkie nóżki Ile masz wzrostu? Bo wydaje mi się że wysoka jesteś

Cytat:
Lena nic nie głupio pokazuj zakupki a najlepiej to na sobie ja uwielbiam oglądać
No wklejam, wklejam. Tylko z góry przepraszam że zamazałam pyszczek ale strasznie mnie przed @ obsuło na twarzy i wyglądam jak małe monstrum A nie chciało mi się tynku na dziób nakładać

w sumie szału nie ma ale nie mam jakiegoś swojego stylu, tak raczej pospolicie się ubieram
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg spodnie2.jpg (80,5 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg spodnie1.jpg (80,7 KB, 58 załadowań)

Edytowane przez lena161
Czas edycji: 2013-03-28 o 14:43
lena161 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-28, 14:59   #1700
tinekk
Zadomowienie

Lena świetne te miętowe spodnie ! i masz takie szczupłe nóżki

Meeedzik mnie tez już korci, żeby coś z włosami zrobić :P chciałabym rozjaśnić sobie końcówki, tak jak na zdjęciu poniżej. Długość mam podobną, mam ciemny brąz i końcówki właśnie takie bym chciała... wiem że to niszczy, ale dobrze mówisz, kiedy jak nie teraz :P
I kupiłam olejek VATIKA bede mocno olejować to może nie będzie tak źle

Cindy a jakie robisz wypieki? wiesz już?
Ja planuję serownika i mazurka, jeszcze makowiec mnie kusi tylko kto to później wszystko zje - pewnie ja i pójdzie w dupsko

Margot też mnie przeraża ten tłum w sklepach...
A wskazówka najważniejsze, że drgnęła !
Też bym chciała po Świętach wyjść właśnie z taką wagą wyjściową jak teraz

Dziewuszki co planujecie z wypieków na Święta, sama ciągle zastanawiam się co wsadzić do piekarnika, a potem objadać się
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg włosy.jpg (40,9 KB, 19 załadowań)

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 16:02   #1701
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
No i git ! Teraz może juz non stop w dół lecieć wskazówka będzie
Haha, to u mnie dieta podobna Co by do świąt wyjeść wszystko

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
Aż z ciekawości zerknęłam do Twojej galerii i... Brzuszek płaski, ładna talia no i zgrabniutkie nóżki Ile masz wzrostu? Bo wydaje mi się że wysoka jesteś

174,5 () cm A ja się ujędrniam tutaj głównie i przy okazji może schudnę z 2 kg Bo chciałabym mieć ciałko jak z 2 lata temu

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Dzisiaj jak na razie trzymam dietki Na obiad zrobiłam sobie makaron razowy z sosem a'la spagetti Teraz kaszka manna waniliowa, ale tak mini mini, a na kolację pewnie wieśniak ze śliwkami. Ciągle podjadam te śliwki, żeby nie mieć prbl, na miód mnie nie stać, a chciałabym znowu wrócić do picia cytrynki z miodem na czczo

Stary 2013-03-28, 16:17   #1702
meeedzik
Zakorzenienie

Cindy zdróweczka kochana

ZOska pofarbuj na rudy taki ognisty płomienną iskrą, albo jak nie chcesz farbą to ja odświeżałam kolor płomiennym rudym tez z joanny

Lena super zakupy spodnie miętowe i te drugie też mi się marzą ale nie mogę kupić nowych, bo po ostatnich porządkach naliczyłam 13 par spodni i 5 par getrów w których chodzę i Tż jak się dowiedział ( przypadkiem ) to zabronił mi kupować

Tinek no właśnie kiedy jak nie teraz, jak młode jesteśmy takie końce też mi się podobają Ty masz długaśne woski więc nawet jak Ci się znudzi i podetniesz te końce to i tak włoski nadal będą długaśne
A co do wypieków to ja robię sernik na czekoladowym cieście i sernik na zimno do tego mama piecze babkę taką dwukolorową kakaowo - jasna i serniczek
Stary 2013-03-28, 16:19   #1703
zooska
Zakorzenienie

Meedzik Tyle byłam ruda, że jutro będę czerwona

Stary 2013-03-28, 16:22   #1704
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska oo mówisz o miodzie i tak sobie pomyślałam, że do tych moich ziółek ( skrzyp i pokrzywa ) zamiast cukru dać trochę miodu?? Kombinuje czym by tu zastąpić, aby działania nie osłabić

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

czerwony też fajny albo wiśnia taka intensywna

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Lena też się borykam teraz z wypryskami, bo jestem przed @

Właśnie możecie polecić coś na czerwone plamki po pryszczach? Ostatnio z tym mam problem, bo wyskakują mi takie gulki pod skórą nie do wyciśnięcia, jak smaruję maścią Linoderm Acne ( chyba tak to się pisze ) to wysuszam je i gulki znikają, a czerwony ślad zostaje
Stary 2013-03-28, 16:23   #1705
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik Fajna opcja z miodem Też ma właściwości dobre, więc... jestem na tak
Wiesz, ja farbuję włosy co 3 tygodnie, także moooże moooże walnę sobie znowu rudy Na razie zejdę z różu, żeby babcia na zawał nie padła
A czym odświeżasz, podeślesz linka

Stary 2013-03-28, 16:38   #1706
meeedzik
Zakorzenienie

OOo to super, że miód się nada teraz będę piła z chęcią, a nie za karę
A co do włosów to ja jak miałam rude to odświeżałam kolor tym : http://www.goldmax.pl/joanna-szampon...t-p-12236.html
Stary 2013-03-28, 16:39   #1707
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
OOo to super, że miód się nada teraz będę piła z chęcią, a nie za karę
A co do włosów to ja jak miałam rude to odświeżałam kolor tym : http://www.goldmax.pl/joanna-szampon...t-p-12236.html
Dzięki Probowałam jej raz, wytrzymala 2 mycia

Stary 2013-03-28, 16:46   #1708
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska oj to szkoda, u mnie te szamponetki dość długo się utrzymywały, wiem że co 2 tygodnie odnawiałam kolor właśnie nimi
Stary 2013-03-28, 19:44   #1709
zooska
Zakorzenienie

Haaaaaaaaalo Co tu taka cisza?!?!?!

Stary 2013-03-28, 19:48   #1710
Margot85
Wtajemniczenie

Ja jestem, tylko medytuje co by tu poćwiczyć i zasadniczo nie mam jeszcze czym się pochwalić
Ostanie jajko i ostatni kawałek ryby zjadłam na kolację
Żeby tak dobrze projekt denko w kosmetykach mi szedł

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości