|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Nooo nie, znowu to g.wno puścili?!?!?! ![]()
![]() |
#1682 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i ja ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- aaa i zapomniałam zameldować ćwiczenia. Przygarnęłam dzisiaj mamę bo też chciała się trochę poruszać, ale to był błąd ![]() ![]() tak więc u mnie dzisiaj łącznie 1h ćwiczeń rozgrzewka z Tiffany 6 minutowe treningi Ewy 15min zumby + 30 min hula hop ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja się niestety rozchorowałam, leżę pod kołderką cały dzień, biorę leki. Nie poszłam do Maka dziś. Nie wiem jak jutro będzie. Mam zapalenie krtani ![]() ![]() ![]() Pokaż zakupy ![]() ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- Cytat:
![]() No ja też mam dość tej pogody ![]() ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Cytat:
![]() No to powodzenia na maturze kochana ![]() ---------- Dopisano o 03:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- Spoko, dobrze, że nie cała ![]() ![]() ---------- Dopisano o 03:21 ---------- Poprzedni post napisano o 03:19 ---------- Cytat:
![]() A ja mimo wszystko pocieszę ![]() ![]() ![]() Brawa za ćwiczenia ![]()
![]() |
#1684 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe mi też właśnie tam babka dobrała prawidłowo stanik ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 03:25 ---------- Poprzedni post napisano o 03:23 ---------- Cytat:
![]() Takie masz piękne włosy! ja bym na Twoim miejscu ich nie niszczyła, choć w blondzie mi się bardziej podobasz ![]() ---------- Dopisano o 03:27 ---------- Poprzedni post napisano o 03:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 03:43 ---------- Poprzedni post napisano o 03:27 ---------- No ja kochane nie będę ukrywać jestem zmasakrowana przez chorobę. Leżę, grzeję się, czuję się fatalnie. Spałam troszkę i zaraz znów idę spać. Mam zapalenie krtani. Nie za bardzo łapię nawet jak ktoś do mnie mówi. Mam nadzieję, że już jutro będę się dobrze czuła, bo muszę do maka do pracy iść ![]() ![]() ![]() Diety jak wiadomo od jakiegoś czasu u mnie nie ma. Miałam na obiad zrobić sobie coś z jajkiem, tuńczykiem i warzywami, ale choróbsko mnie wzięło i nie widziało mi się stanie nad garami. Zjadłam pizzę ![]() śn- owsianka (nie muesli) z bakaliami, orzechami i bananem 350 2 śn- kawałek ciasta truskawkowego i kawa 200 obiad- pizza 1200 2 jogurty 500 kolacja- spaghetti z makaronem (mała porcja) 200 O Jesssu nawet nie będę tego liczyć bo ponad 2000kcal. Ale nie patrzę na to bo muszę mieć siły żeby zwalczyć chorobę. Jutro już chcę mieć zaplanowane, zdrowe menu: śn- owsianka (nie muesli) z bakaliami, orzechami i owocami 2 śn- jogurt i/lub owoc zobaczę jak bardzo będę głodna obiad- spaghetti z ryżem ciemnym (nie chcę jeść makaronu białego dlatego chyba ryż zjem) podwieczorek- owoc lub jogurt lub orzechy kolacja-coś białkowego, albo sałatka z tuńczykiem, kukurydzą i jajkami albo po prostu jajka z warzywami białko w: jajkach i tuńczyku, wołowinie zdrowe węgle: płatki owsiane i ciemny ryż zdrowe tłuszcze: oliwa z oliwek w spaghetti, orzechy w owsiance do tego owoce i warzywa Myślę, że mając taki jadłospis mój organizm się przestawi. Nie będę chodziła głodna i nie będzie domagała się jedzenia "na już" czyli albo ogromne ilości, albo słodycze, nad którymi ostatnio nie panuję. Muszę ustabilizować poziom cukru w organizmie i po prostu jeść zdrowo. Z nadzieją, że nie przytyję ![]() Dobranoc lachony ![]()
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2013-03-28 o 01:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem, jestem. Czytam na bierząco, ale jakoś nie mogę się wbić w rozmowę ![]() ![]() ![]() Uh, współczuję tej wyprawy do teściów, mam nadzieję, że mój TŻ nie wpadnie na taki pomysł ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Zadomowienie
|
Hello laseczki
![]() U mnie zimowo i mroźno,brrr a już się cieszyłam na wiosnę
![]() Margot Podzielam Twoje zdanie dotyczące świętowania w towarzystwie teściów ![]() ![]()
![]() |
#1687 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry wszystkim.
Uwaga uwaga!!! Chwalę się.. Dziś na wadze 59,5kg. Ale teraz święta to pewnie zaprzepaszcze wszystko ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Trzeba się wziąć za ubieranie choinki ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Superr, że wolne ja jeszcze jutro do pracy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() Haha!! Na bank ![]() ![]() To powodzenia z tż ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() A Ty się tam kuruj kochana ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No nie mogę, dobre ^^ !!! Czyli chyba tylko ja mam w porządku teściów? ![]()
![]() |
#1689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Swoją drogą Dzień Dobry ![]() Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-03-28 o 09:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |
Zakorzenienie
|
Czbasia Kochana, nastaw się na sukces, że przez święta nie utyjesz i uda Ci się, to się uda !!!
![]() A ja wyglądam inaczej w realu niż na zdjęciach, to się nie liczy ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() Smacznego ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1692 | |
Zakorzenienie
|
Ja też !
![]() Cytat:
![]() Dziękuje ale owsianka nie dobra łee sam cukier, zjadłam 3 łyżki ide po banana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
Cocktail No to dobrze, nie jestem sama z teściami
![]() ![]() Nom, chyba nałożę olej dzisiaj, bo w sobotę farbuję włosiska ![]()
#1694 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Zoska noo dalej dalej leci tap madl ![]() ![]() ![]() A Ty jak się zaś farbujesz? Kusisz farbowaniem nie dobra Ty ![]() ![]() Cocktail, Cindy właśnie szkoda jest mi zniszczyć włoski i pofarbować ![]() Czbasiu no brawo brawo za spadek ![]() ![]() Lena nic nie głupio ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
Meeedzik Ja się farbuję z reguły na czerwono/fioletowo/rudo
![]() ![]() ![]() A olejek ten z papryki ![]()
#1697 | |||
Wtajemniczenie
|
Cindy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja lubię teściową ale tak wiesz...2 godziny obiadek i 3 miesiące się nie widzimy a tak 3 dni 24h na dobę to można zacząć rzygać tęczą bo o czym tu tyle gadać by było miło ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie dziś ciut drgnęła wskazówka w dobrą stronę, całe 100g w dół ale nie w miejscu jak od 2 miesięcy było ![]() ![]() Od dziś do soboty dieta resztkowa - wyjadam to co jest w lodówce by się nie zepsuło przez święta ![]() ![]()
![]() |
#1698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratulację spadku ![]() Ja już wymyśliłam co ugotuję na święta. Oczywiście za dużo jak na 2 osoby, ale co tam. D. będzie miał na później ![]()
![]() |
#1699 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aż z ciekawości zerknęłam do Twojej galerii i... ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() w sumie szału nie ma ale nie mam jakiegoś swojego stylu, tak raczej pospolicie się ubieram ![]() Edytowane przez lena161 Czas edycji: 2013-03-28 o 14:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Zadomowienie
|
Lena świetne te miętowe spodnie ! i masz takie szczupłe nóżki
![]() Meeedzik mnie tez już korci, żeby coś z włosami zrobić :P chciałabym rozjaśnić sobie końcówki, tak jak na zdjęciu poniżej. Długość mam podobną, mam ciemny brąz i końcówki właśnie takie bym chciała... wiem że to niszczy, ale dobrze mówisz, kiedy jak nie teraz :P I kupiłam olejek VATIKA bede mocno olejować to może nie będzie tak źle ![]() Cindy a jakie robisz wypieki? wiesz już? ![]() Ja planuję serownika i mazurka, jeszcze makowiec mnie kusi ![]() ![]() Margot też mnie przeraża ten tłum w sklepach... A wskazówka najważniejsze, że drgnęła ! Też bym chciała po Świętach wyjść właśnie z taką wagą wyjściową jak teraz ![]() Dziewuszki co planujecie z wypieków na Święta, sama ciągle zastanawiam się co wsadzić do piekarnika, a potem objadać się ![]()
#1701 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Haha, to u mnie dieta podobna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() 174,5 ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Dzisiaj jak na razie trzymam dietki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1702 |
Zakorzenienie
|
Cindy zdróweczka kochana
![]() ZOska pofarbuj na rudy ![]() ![]() ![]() Lena super zakupy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tinek no właśnie kiedy jak nie teraz, jak młode jesteśmy ![]() ![]() ![]() A co do wypieków to ja robię sernik na czekoladowym cieście ![]() ![]() ![]() ![]()
#1703 |
Zakorzenienie
|
Meedzik Tyle byłam ruda, że jutro będę czerwona
![]()
#1704 |
Zakorzenienie
|
Zoska oo mówisz o miodzie i tak sobie pomyślałam, że do tych moich ziółek ( skrzyp i pokrzywa ) zamiast cukru dać trochę miodu?? Kombinuje czym by tu zastąpić, aby działania nie osłabić
![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- czerwony też fajny ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Lena też się borykam teraz z wypryskami, bo jestem przed @ ![]() Właśnie możecie polecić coś na czerwone plamki po pryszczach? Ostatnio z tym mam problem, bo wyskakują mi takie gulki pod skórą nie do wyciśnięcia, jak smaruję maścią Linoderm Acne ( chyba tak to się pisze ![]() ![]()
#1705 |
Zakorzenienie
|
Meeedzik Fajna opcja z miodem
![]() ![]() ![]() Wiesz, ja farbuję włosy co 3 tygodnie, także moooże moooże walnę sobie znowu rudy ![]() ![]() A czym odświeżasz, podeślesz linka ![]()
#1706 |
Zakorzenienie
|
OOo to super, że miód się nada
![]() ![]() A co do włosów to ja jak miałam rude to odświeżałam kolor tym : http://www.goldmax.pl/joanna-szampon...t-p-12236.html
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1708 |
Zakorzenienie
|
Zoska oj to szkoda, u mnie te szamponetki dość długo się utrzymywały, wiem że co 2 tygodnie odnawiałam kolor właśnie nimi
![]()
#1709 |
Zakorzenienie
|
Haaaaaaaaalo
![]() ![]()
#1710 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem, tylko medytuje co by tu poćwiczyć i zasadniczo nie mam jeszcze czym się pochwalić
![]() Ostanie jajko i ostatni kawałek ryby zjadłam na kolację ![]() Żeby tak dobrze projekt denko w kosmetykach mi szedł ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.