Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy. - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-28, 21:10   #3091
sanlan
Rozeznanie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Kurde tak mówicie o tych paletkach i spodobała mi się ta Sleek au naturel, moja jakaś stara z brązami to z gimnazjum jeszcze jest

Jak chciejlista mi się będzie dalej tak rozrastać to chyba będę musiała puścić totka
nie martw się, nie jesteś sama też tak mam

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
1. to jakaś nowość więc może jeszcze nie być.
2. Urban Decay to drooogie rzeczy, też mnie kusi
3. teoretycznie się nauczyłam ale filmików nigdy za dużo, dzięki
1. dobrze wiedzieć
2. niestety, chyba pozostaną mi niespełnione marzenia, zresztą szkoda by mi było strasznie, gdyby mi np spadły i się pokruszyły a z tym u mnie często, wiec po wypłacie (jutro?) zamówie sobie sleeka
3. no pewnie, a mozna się od niej nauczyć dużo, pokazuje jak maluje i reguluje brwi, jak robi kreski, jak maskuje cienie pod oczami noo wszystko wszystko, na pewno coś się moze przydac

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
ja też miałam czekać ze ścięciem na wiosnę i idę jutro, więc nie czekaj tylko maluj!
piona, ja ściełam wczoraj, chyba trochę nie tak jak chciałam, poszłam tylko ściąć końcówki bo miałam schodzić z cieniowania, ale poszłam pierwszy raz do innej fryzjerki - w końcu wyszłam na 10 min z pracy wiec nie mogłam byc wybredna, co skonczyło się jak zawsze, cieniowanie... chyba sie zalamałam, ale jakoś w sumie po umyciu lepiej to wygląda, długośc taka sama a trochę lżejsze włosy i lepiej się falują. w sumie jakoś przezyje, będę schodzic z cieniowania następne 10 lat

o6.11. - Jantar I
15.o4 Jantar II
sanlan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 21:11   #3092
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:

si, jutro efekty
To czekam na zdjęcia
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 21:22   #3093
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
przegięłam z tą burzą, miałam na myśli ogólny burdel zresztą na tym zdjęciu z przyprostem widać było, że cienizny z nich
W takim razie świetnie udają
Po tej zimie, która zupełnie zabiła mi objętość mam teraz takie zboczenie, choruję na nią
Cytat:
Napisane przez sanlan Pokaż wiadomość
chyba sie zalamałam, ale jakoś w sumie po umyciu lepiej to wygląda, długośc taka sama a trochę lżejsze włosy i lepiej się falują. w sumie jakoś przezyje, będę schodzic z cieniowania następne 10 lat
Kamień z serca

Ooo nie będzie źle
Szybką masz tą fryzjerkę

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 21:33   #3094
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
przegięłam z tą burzą, miałam na myśli ogólny burdel zresztą na tym zdjęciu z przyprostem widać było, że cienizny z nich

ja od czasu do czasu tylko naszyjniki właśnie, a kolczyków mam mnóstwo ładnych - od casualowych, bo bardziej eleganckie i nie noszę prawie żadnych a ostatnio ulubione to w kształcie wieży Eiffela

si, jutro efekty

właśnie, zegarek przydałoby się załatwić jakiś
A ja kolczyków jakoś od roku prawie wgl nie nosze. Zawsze mam tylko na szyi łańczuszek z wisiorkiem od TŻ. A jak sobię przypomnę to pierścionki (minimum 3 zawsze. 2 te same i 1 wymiennie) i bransoletkę. Czasem zegarek. Kiedyś miałam manię na zegarki. Teraz mi przeszło :x

Zaolejowałam sie mixem z OCM umyłam BDFM nałożyłam balsam NS do suchych z odrobiną oleju i zaraz bd suszyć. Doszłam do wniosku że lepiej wyglądają jak je tak wysuszę byle jak niż kiedy sie przyłoże i na szczotce susze.

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 21:38   #3095
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
A ja kolczyków jakoś od roku prawie wgl nie nosze. Zawsze mam tylko na szyi łańczuszek z wisiorkiem od TŻ. A jak sobię przypomnę to pierścionki (minimum 3 zawsze. 2 te same i 1 wymiennie) i bransoletkę. Czasem zegarek. Kiedyś miałam manię na zegarki. Teraz mi przeszło :x
Bo szczęśliwi czasu nie liczą dlatego do szkoły bez zegarka się nie ruszę za nic w świecie

Stary 2013-03-28, 21:46   #3096
201612231846
Konto usunięte

Nie miałam w ciągu ostatnich dni internetu .

Co tam u was? Jak przygotowania do świąt? Ja z roku na rok coraz mnie odczuwam świąteczny klimat.... Niestety

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:

1. dobrze wiedzieć
2. niestety, chyba pozostaną mi niespełnione marzenia, zresztą szkoda by mi było strasznie, gdyby mi np spadły i się pokruszyły a z tym u mnie często, wiec po wypłacie (jutro?) zamówie sobie sleeka
3. no pewnie, a mozna się od niej nauczyć dużo, pokazuje jak maluje i reguluje brwi, jak robi kreski, jak maskuje cienie pod oczami noo wszystko wszystko, na pewno coś się moze przydac

piona, ja ściełam wczoraj, chyba trochę nie tak jak chciałam, poszłam tylko ściąć końcówki bo miałam schodzić z cieniowania, ale poszłam pierwszy raz do innej fryzjerki - w końcu wyszłam na 10 min z pracy wiec nie mogłam byc wybredna, co skonczyło się jak zawsze, cieniowanie... chyba sie zalamałam, ale jakoś w sumie po umyciu lepiej to wygląda, długośc taka sama a trochę lżejsze włosy i lepiej się falują. w sumie jakoś przezyje, będę schodzic z cieniowania następne 10 lat
Oj . A gdzie mieszkasz? Jak w stronach stolicy, to następnym razem mogę Ci ściąć końcówki .

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez kaludia91 Pokaż wiadomość
dziękuję wszystkim
to zdjęcie jest dowodem na to, że nawet jak się ma dwie lewe ręce to się da... jakoś zawsze mówiłam, że szczyt moich możliwości to zwykły warkocz.. ale skoro tak, to zacznę trenować inne warkocze polubiłam je, bo w przeciwieństwie do wysokich 'koków' nie ciągną mnie za włosy więc głowa mnie nie boli a włosy nie przeszkadzają, win-win
trenuję jeszcze na koleżance z grupy (tej co mi zrobiła tego warkocza którego zdjęcie dodałam ostatnio) i o dziwo na moich włosach wychodzi mi dużo lepiej. mogę nawet dla śmiechu wstawić zdjęcie tego dziwoląga którego jej wytworzyłam wczoraj
jutro w domu na siostrzyczce potrenuję!
Hmm. Trening czyni mistrza . Mi wszyscy mówią, że pięknie wyglądam w warkoczach. Kiedyś wstawię zdjęcia. Ja uwielbiam chodzić w kłosie na bok
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 21:49   #3097
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
a ja bransoletek w ogóle nie noszę
tylko zegarek toleruję
a ja własnie jakos nie moge się przekoanć do zegarka a bransoletki zawsze
Cytat:

ja od czasu do czasu tylko naszyjniki właśnie, a kolczyków mam mnóstwo ładnych - od casualowych, bo bardziej eleganckie i nie noszę prawie żadnych a ostatnio ulubione to w kształcie wieży Eiffela
ja tez własnie mam mnóstwo
o ja mam bryloczki z wieżą eiffela

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 21:50   #3098
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
A ja sobie kupiłam pierwszy w życiu dopasowany stanik.

http://sklep.gorsenia.pl/produkt/125..._big_k006.aspx

Nie przepadam za białymi/ecru, ale jednak warto mieć, ja nie mam żadnego.

Ale teraz chyba będę musiała nakupować staników w dobrym rozmiarze, bo nawet jak po przymierzeniu tego (65H) założyłam swój (75E o zgrozo), to miałam wrażenie, że ta szmatka nic mi nie trzyma. Ach, ten Triumph.
Mi też by się przydał dobrze dobrany stanik. Nawet nie wiem jaki miałabym rozmiar w dobrze dobranym staniku?
Stary 2013-03-28, 21:50   #3099
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
\Co tam u was? Jak przygotowania do świąt? Ja z roku na rok coraz mnie odczuwam świąteczny klimat.... Niestety

\
ja tak samo..

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 22:01   #3100
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
Pofarbowałam włosy! Ogólnie na plus - są ciemniejsze, nałożyłam farbę równomiernie, nie wypadły wszystkie. Miał być jasny brąz, wyszedł trochę smutny, jakby siwy, ale pewnie się trochę spłucze i będzie inny. Szkoda, że aparatu nie mam, bo zrobiłabym zdjęcie.
Chętnie bym zobaczyła .

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Just:) Pokaż wiadomość
Cześć Nieśmiało chciałabym dołączyć. Poczytuję już jakiś czas, a we włosowym temacie udzielałam się do tej pory tylko na wątku o przyspieszaniu

Dziś zrobiłam sobie domową maskę drożdżową, bo po 2 miesiącach picia drożdży zaprzestałam stosowania ich wewnętrznie i teraz zużywam resztki na skalp. Zmyłam hippem i nałożyłam biowaxa aloesowego Teraz schnę
Cześć! Pokaż włosy
Stary 2013-03-28, 22:04   #3101
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Zdenkowałam przed chwilą dwa produkty

szampon fitomed do włosów suchych - bardzo przyjemny, dość delikatny, myślę, że kiedyś przy okazji jeszcze go kupię

odżywka dove z olejkami - bardzo dobra odzywka silikonowo-emolientowa, w sam raz na pogodę sprzyjającą puszeniu, jak ją wyhaczę kiedyś w promocji to też kupię ponownie

no już niedługo i będą zakupy
Stary 2013-03-28, 22:04   #3102
miranda122
Zakorzenienie

Wszyscy coś robią z włosami, też mam ochotę na zmiany.. Ale nie mam co zmienić :<
Chciałabym jakąś nową fryzurkę, kolor, coś.. Ale zapuszczam, więc nie obetnę, żeby zmienić kolor musiałabym rozjaśnić, bo na takie ciemne nic mi nie przyjmie.. Więc będę chodziła w starych włosach

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 22:07   #3103
sanlan
Rozeznanie

Cytat:

Kamień z serca

Ooo nie będzie źle
Szybką masz tą fryzjerkę
noo może przesadziłam, ale chyba nie trwało to serio wiecej niz 15 min, włosy miałam wyprostowane bo w prostych to chyba lepiej, przeczesane, więc ile to wycieniować i podciąć 1cm, no chwila

chociaż nie powiem, że chciałabym mieć swojego fryzjera, miałam jedną taką, która przychodziła do mnie do domu, ale ostatnio często nie miała czasu, bo ja w pracy, potem ona nie ma czasu a jak już się na coś zdecyduje to cięzko mi czekać

Cytat:

Oj . A gdzie mieszkasz? Jak w stronach stolicy, to następnym razem mogę Ci ściąć końcówki .
niestety, opolskie, kawał drogi a chciałabym, żeby ktoś w końcu ogarnął, ze podciąc końcówki to nie znaczy wycieniować tez. ehhm no coż.

o6.11. - Jantar I
15.o4 Jantar II
Stary 2013-03-28, 22:18   #3104
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kaludia91 Pokaż wiadomość
Just :hej:

zrobiłam dobieranego siama, siama!

daleki od doskonałości ale jest
pics or didn't happen więc dodaję zrobiłam dzisiaj trzy i ten jest najładniejszy, nie mam siły na czwartą próbę
Kolor włosów . Piękny

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, potrzebuję jakiejś kurtki na wiosnę, która ładniejsza?

http://www.stradivarius.com/webapp/w...kowana%2Bparka
http://www.hm.com/pl/product/07205?a...rticle=07205-A
2-ga

Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
Hey wszystkim!
Mnie też zaczyna wysypywać powoli. I nie wiem co bardziej winne. Zbliżający się @ czy Acne derm. Dzisiaj się miałam z TŻ widzieć ale jako że zbliżają się święta to mama kazała mi zrobić zakupy. Wszystko ładnie pięknie ale chyba 4 razy bd musiała iść i pojechac w 3 miejsca bo koło mnie wielu rzeczy nie ma ( tak mieszkam w warszawie. tak na woli jest wszystko ale nie w mojej cześci woli -.- )

A włosy jako takie. Ani złe ani dobre. Lekkie falki się porobiły ot co.

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Mnie też nie bolą ale sa większe Brzuch boli ale to z głodu plus się wczoraj na jajeczku klasowym podtrułam. Nie moge nic zjeść bo zwracam
Oj współczuję . Ale pogoda nie jest brzydka, więc sobie pospacerujesz. Wiesz, że czytałam ostatnio, że Wola ma się znacznie bardziej rozwinąć pod względem biurowców itd?

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
A co Ci tutaj zadziała wzmacniająco i przeciwtłuszczowo?:brzyda l:
Trochę nawilży, i w zasadzie tyle.

Jak ja kocham takie fryzjerki
Ile razy ja to usłyszałam w salonie. Ale faktycznie lepsze do czesania są włosy, które są sztywne. Śliskie jak wiadomo się ślizgają podczas czesania. Ale pod wizualnie i w dotyku wiadomo, że fajniejszą są te śliskie i gładkie niczym jedwab

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Zdenkowałam przed chwilą dwa produkty

szampon fitomed do włosów suchych - bardzo przyjemny, dość delikatny, myślę, że kiedyś przy okazji jeszcze go kupię

odżywka dove z olejkami - bardzo dobra odzywka silikonowo-emolientowa, w sam raz na pogodę sprzyjającą puszeniu, jak ją wyhaczę kiedyś w promocji to też kupię ponownie

no już niedługo i będą zakupy
Jaka to odżywka?

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Wszyscy coś robią z włosami, też mam ochotę na zmiany.. Ale nie mam co zmienić :<
Chciałabym jakąś nową fryzurkę, kolor, coś.. Ale zapuszczam, więc nie obetnę, żeby zmienić kolor musiałabym rozjaśnić, bo na takie ciemne nic mi nie przyjmie.. Więc będę chodziła w starych włosach
Oj nie takich starych . Spokojnie. Coś można zawsze wymyślić. A co byś powiedziała gdybyś zmieniła ,np uczesanie? Jakieś warkocze, koki itd?
Stary 2013-03-28, 22:24   #3105
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:

Oj nie takich starych . Spokojnie. Coś można zawsze wymyślić. A co byś powiedziała gdybyś zmieniła ,np uczesanie? Jakieś warkocze, koki itd?
Tylko że rzadko kiedy ładnie wyglądam w spiętych włosach, może jak w końcu doczekamy się wiosny, to to się zmieni Bo pod czapką wszystko się niszczy

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 22:36   #3106
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
no pewnie, a mozna się od niej nauczyć dużo, pokazuje jak maluje i reguluje brwi, jak robi kreski, jak maskuje cienie pod oczami noo wszystko wszystko, na pewno coś się moze przydac
Już ją sobie wyszukałam i dodałam do ulubuionych, jutro będę oglądać

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 22:36   #3107
rozwydrzona
Zadomowienie

a czy któraś chciałaby się wymienić na olejek GP z papryczką ? chętnie się pozbędę, póki świeży
Stary 2013-03-28, 22:43   #3108
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam, też mam! Śliczne złote ajfelki

kascysko
Mogłabyś powiedzieć coś na temat tego specyfiku: http://allegro.pl/kohl-kohol-100-nat...127010673.html ?
Naprawdę rozjaśnia białka i jest zupełnie bezpieczny?

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 22:45   #3109
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
a ja bransoletek w ogóle nie noszę
tylko zegarek toleruję
A ja nie toleruję...braku zegarka. Jak go nie mam na ręce dłużej niż na czas kąpieli to coś mnie trafia. A i w kąpieli łapię się na tym, że zaglądam na nadgarstek, żeby sprawdzić godzinę.

Cytat:

Nie miałam w ciągu ostatnich dni internetu .

Co tam u was? Jak przygotowania do świąt? Ja z roku na rok coraz mnie odczuwam świąteczny klimat.... Niestety
Ja to nawet nie wiem, czy będę miała święta. Mieliśmy jechać do rodziców TŻ, ale obydwoje jesteśmy tak spłukani z powodu przeprowadzki, że chyba nie będziemy mieć na bilety. W najgorszym wypadku święta spędzimy na rozpakowywaniu się na nowym mieszkaniu...
No, i zaraz idę dopakowywać i dopinać na ostatni guzik, jutro o 13 wyjazd z mieszkania. Dziś już odebrałam klucze do nowego - fajnie tam.
W związku z tym ogłaszam, że znikam do odwołania (a konkretniej do momentu, jak zamontują mi internet - czyli prawdopodobnie do środy ), życzę zdrowych, wesołych i samych GHD kochane.

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 22:45   #3110
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:

Jaka to odżywka?
KLIK

Ja tam czasem lubię użyć takiego silikonowca, zwłaszcza na jakieś wyjście, jak mi zależy na ujarzmieniu puchu, więc jak ktoś poszukuje tego typu odżywki to polecam
Stary 2013-03-28, 22:46   #3111
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Tylko że rzadko kiedy ładnie wyglądam w spiętych włosach, może jak w końcu doczekamy się wiosny, to to się zmieni Bo pod czapką wszystko się niszczy
A jakbyś tak wzmocniła skręt włosów?
Stary 2013-03-28, 23:06   #3112
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Mogłabyś powiedzieć coś na temat tego specyfiku: http://allegro.pl/kohl-kohol-100-nat...127010673.html ?
Naprawdę rozjaśnia białka i jest zupełnie bezpieczny?
Takie rzeczy to tylko w Erze - rozjaśnia białka optycznie, na zasadzie kontrastu z czernią, a nie obkurczając naczynka

Jest bezpieczny względnie - jeśli masz bardzo wrażliwe okolice oczu to może Ci nie podejść.
Albo jeśli nosisz soczewki, chociaż mi to nie przeszkadza w niczym.
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 23:13   #3113
sanlan
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Już ją sobie wyszukałam i dodałam do ulubuionych, jutro będę oglądać
mam nadzieje ze sie przyda do czegos

o6.11. - Jantar I
15.o4 Jantar II
Stary 2013-03-28, 23:21   #3114
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też by się przydał dobrze dobrany stanik. Nawet nie wiem jaki miałabym rozmiar w dobrze dobranym staniku?
Najlepiej wybrać się do sklepu, gdzie ktoś doradzi.
Ja poprosiłam najpierw o 70H (bo w innym sklepie takie pasowały), ale miseczka za duża, no to 70G, po czym pytam się babki, czy aby na pewno dobrze, licząc, że zna się lepiej, a ona, że no jak, przecież za szeroki i że koniecznie 65 mam brać (a mnie w tym 70 nawet ciasno się wydawało, w porównaniu do tego, jak zawsze mam).
Liczę więc, że dobrze się będzie nosił.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 23:24   #3115
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:
Kolor włosów . Piękny
hehe, to ten piękny kolor który uporczywie próbowałam wypłukać ale dziękuję
dam herom jeszcze prawie 2 mies spokoju od farbowania, ale na Kortowiadę MUSZĘ być redhead
Stary 2013-03-29, 00:00   #3116
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:

aj, ale było obcinanie z gęstości czy tylko z długości na niektórych pasmach? bo ja tak schodzę już prawie rok z degażowania i zejść nie mogę niby na początku się ładnie falują, bo lekkie, ale potem robią się - w moim przypadku - suche ogony

Cytat:
W takim razie świetnie udają
Po tej zimie, która zupełnie zabiła mi objętość mam teraz takie zboczenie, choruję na nią
w ogóle co złego to zima

Cytat:
przyjdzie wiosna i rzuci odmianę na włosy
póki nie wpadłam na szalony pomysł z fryzjerem cieszyłam się że wreszcie będę mogła myć kłaki rano

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Też mam, też mam! Śliczne złote ajfelki
z allegro za jakieś dwa złote?

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 00:25   #3117
sanlan
Rozeznanie

Cytat:
aj, ale było obcinanie z gęstości czy tylko z długości na niektórych pasmach? bo ja tak schodzę już prawie rok z degażowania i zejść nie mogę niby na początku się ładnie falują, bo lekkie, ale potem robią się - w moim przypadku - suche ogony

w ogóle co złego to zima

przyjdzie wiosna i rzuci odmianę na włosy
póki nie wpadłam na szalony pomysł z fryzjerem cieszyłam się że wreszcie będę mogła myć kłaki rano

ee z gęstości? ale w sumie rózne długosci tez mają przez to, ale tak było tez wczesniej ;D sorki ale o tej porze juz nie ogarniam... zreszta u mnie zawsze jest tak ze na poczatku miesiac mniej wiecej wszystko cacy a potem jakos tak hmm nie fajnie.

chyba zasiedziałam się na intymnym, łaadnie, 00:30 a ja o 5 musze wstac

o6.11. - Jantar I
15.o4 Jantar II
Stary 2013-03-29, 00:55   #3118
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:

chyba zasiedziałam się na intymnym, łaadnie, 00:30 a ja o 5 musze wstac
dzielę ból wstawania o 5 ale będzie płacz za 4 h
Stary 2013-03-29, 01:54   #3119
Just:)
Zakorzenienie

Cytat:
Chętnie bym zobaczyła .

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cześć! Pokaż włosy
tego się obawiałam dojrzewam do tego. i muszę zrobić sobie foto, bo nie mam żadnego typowo włosowego

---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ----------

Cytat:
Też od długiego czasu schodzę z cieniowania, ale to się nie kończy
Stary 2013-03-29, 07:08   #3120
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
noo może przesadziłam, ale chyba nie trwało to serio wiecej niz 15 min, włosy miałam wyprostowane bo w prostych to chyba lepiej, przeczesane, więc ile to wycieniować i podciąć 1cm, no chwila

niestety, opolskie, kawał drogi a chciałabym, żeby ktoś w końcu ogarnął, ze podciąc końcówki to nie znaczy wycieniować tez. ehhm no coż.
Ale jak masz pocieniowane, to podciąć końcówki znaczy podciąć wszystkie końcówki, cieniowane też ? Zaznacz, że tylko najdłuższą warstwę a te cieniowania nie jak tak dobitnie powiesz, to nie może Ci tknąć cieniowań chyba
Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
Ja to nawet nie wiem, czy będę miała święta. Mieliśmy jechać do rodziców TŻ, ale obydwoje jesteśmy tak spłukani z powodu przeprowadzki, że chyba nie będziemy mieć na bilety. W najgorszym wypadku święta spędzimy na rozpakowywaniu się na nowym mieszkaniu...
No, i zaraz idę dopakowywać i dopinać na ostatni guzik, jutro o 13 wyjazd z mieszkania. Dziś już odebrałam klucze do nowego - fajnie tam.
W związku z tym ogłaszam, że znikam do odwołania (a konkretniej do momentu, jak zamontują mi internet - czyli prawdopodobnie do środy ), życzę zdrowych, wesołych i samych GHD kochane.
Ale sobie prezent sprawiliście na święta Miłego mieszkania Trochę lipa, że na święta byście nie byli w domu... Nie mogą Wam rodzice pożyczyć na ten bilet?

Cytat:

w ogóle co złego to zima
Czym się różni zejście z gęstości od zejścia z długości na niektórych pasmach ?

Nienawidzę tej zimy , a wyglądam rano za okno a tam... Pada śnieg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości