|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
.
Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-03-28 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
Ratunku!!!
zostałam sama w domu , pełno żarcia ... I zdałąm sobie sprawe że mój schemat jest taki - drzwi sie zamykaja a ja do lodówki ... ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Dodam że jem umiarkowanie dietetycznie - ale na razie trzymam się w ryzach ![]() ![]() Furry smutno byłoby bez Ciebie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- A w ogole to kupiłam spodnie - troche jak kretynka ![]() Tj kupowałam dzinsy, jak pisałam kupuje w tesco mam tam swój model ... rozmiar 42 leciał mi z tyłka (mam w szafie też 44 ![]() ![]() A dziś kupiłam to 38 - wiec chyba uwierzyłam że naprawde schudne ![]() ![]() Dodam ze wczoraj w h&m 40 w ogole mi nie weszła na tyłek ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Ze wstydem przyznam również że zważyłam sie rano na wadze rodziców - jest jak trzeba 75 (waga wskazókowa)... Może i to ważenie jest obsesyjne - ale mnie trzyma w ryzach ...I szczerze to bede jakdłą w świeta normalnie itd ..ale świeta są od nd i trwaja dwa dni wiec póki co bede sie pilnować ![]() Ide orbitrekować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no dobra idę robić przysiady ......całe 50 ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1774 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do treningow to ja sie nie zgodzie, lepiej robic umiarkowanym temmpem te 40 min niz zrywac sie i zalewac potem i ledwo co zyc po 15 min. Przypominam, ze nasz organizm zaczyna czerpac energie z tluszczu (czyli go spalac) po 30/40 min. Ja mialam meeega klotnie z K., okazalo sie, ze wyjezdza dopiero okolo 15 kwietnia, dostalam kwiatka na przeprosiny. Najlepsze jest to, ze po klotni on wyszedl a ja chcialam sie z tego wszystkiego najesc... no i nalozylam sobie na obiad pol czarnej bulionowki fasolki po bretonsku i pol grahamki i oczywiscie chcialam sie tak naaajesc, a ledwo co to zjadlam ![]() Ja zaraz biore sie za przysiady i moze cos innego wyczaruje? Moze skalpel II do tego ![]() PS. Joanno precz od lodowki bo kijem pogonie!
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
Hejka. A te przysiady to mają stworzyć wystający tyłek? Ja w sumie mam, ale moze jeszcze troche ;p robicie milenka z kwiatuszkiem tak?
Na pietach to sie ciezko robi ;( ja najpierw to musze zrobic test, ale cos zebrac sie nie moge ;/ moze poczekam na okres... Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-03-28 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja juz po cwiczeniach! CZUJE, ZE ZYJE! ![]() ogolnie Tobie na poprawe humoru tez radze pomachac reka albo noga, albo na spacerek isc marszem! ![]()
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
A ja miałam dziś kocioł w pracy
![]() I jeszcze ta wredna @ mnie męczy,mąż dopiero jutro wraca,chyba zaraz biore prysznic i się kłade bo naprawde padam z nóg ![]()
#1778 |
Zakorzenienie
|
Ja mam dobry humor. I codziennie idę na spacer kilkukilometrowy.
To, że nie spowiadam się z ruchu to nie znaczy, że całe dnie leżę na kanapie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle to ile najwięcej ważyłaś? Tyle co na studniówce? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Zakorzenienie
|
No to super Ci idzie. Jestem z Ciebie dumna
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Rozeznanie
|
fury wrzucam kolejną porcję moich wypocin. dzisiaj serwuję
![]() 1- na obiad zjadlam 2 jajka i saładka (1/4 lodowej, 5-6 zielonych oliwek, 3lyżki czerwonej fasolki, plaster fety, papryka czerwona i żolta. standardowo nie przyprawiam ![]() 2- zapiekanka brokółowa. ( 1 cały brokól- różyczki obgotować około 6-7 minut we wrzątku. ułożyć do naczynia i polać jogurtem greckim 200 ml+ czosnek, sól, pieprz. i inne przyprawy - ja dałam trochę curry i majeranku), posypać odrobiną sera żóltego. zapiec 15 minut w piekarniku 180 stopni
#1785 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- milenka melduję że zrobiłam przysiady- całe 50 ![]()
![]() |
#1786 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1787 |
Zakorzenienie
|
No to jest problem każdej z nas poza kwiatuszkiem i nadalka(jeśli kogos pomijam to sorry
![]() Bo mam wrażenie że tylko one sa na takiej naprawde restrykcyjnej diecie bez grzeszków... Nazwałabym to dietą niskokaloryczna - choc chyba akurat obie kalorii nie liczą ![]() Potem jest gromadka "grzesznic progresywnych" - wybacz mi ogolnie ale tu bym dała Ciebie i siebie ![]() ![]() ![]() ![]() Wydaje mi się że ogolnie rzadziej grzeszy - ale jak patrze co pisze to mm wrażenie że grzeszy towarzysko - ciacho albo pizza z psiapsióła itd - mam to samo ![]() ![]() No i są kobietki które chudna wolniej choc w sumie jedza lepiej od nas z grupy nr dwa ![]() ![]() Zmierzam do tego i to już wniosek - że nie każdy może byc Kwiatuszkiem/Nadalka Im słuza twarde reguły i są zdolne do samodyscypliny- ideał ... ale inni nie są ... Róbmy to co jest w naszych możliwościach ... I co nas mniej boli ... Furry to akurat do ciebie - gdzies istnieje Twoja specjalna metoda odchudzania i w końcu ją znajdziesz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- No ja jak juz pisze to elaborat ![]() Zapomniałam podzielić sie refleksja że moje zestawy jedzeniowe sa naprawde okropne ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś przy kolacji bylam "w miare"grzeczna... Zjadłąm wątróbke która była co prawda smażona na oleju ale bez cebulki bo wiem że ona chłonie tłuszcz i bez chleba.. za to z sałata z pomidorem... Której zreszta nie ruszył nikt z mojej rodziny ... Wiadomo sałata moze cie zabic ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Co do kwestii spalania tłuszczu dopiero po 30-40 minutach - to już chyba przestarzała wiedza... Wiele badań wykazuje że interwały dużo szybciej przyśpieszajja metabolizm i spalaja tłuszczyk nawet po treningu ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Poza tym przekonałam przyjaciółke do ćwiczeń z Ewą ![]() ![]() kwiatuszek wybierz sie do Tesco - tam wejdziez w 38 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Joanna XL Czas edycji: 2013-03-28 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Dzisiaj jedzenie w sumie dobrze, chociaż jakoś mnie wieczorem żołądek bolał ![]() Co do przysiadów to i ja się skusiłam i z siostrą robiłam ![]() A jeśli chodzi o dietę ogólnie to ja staram się nie grzeszyć i w sumie tego robie za bardzo, teraz w święta wiem, że coś wpadnie, ale nie chudłam po to, żeby w święta (które trwają przecież 2 dni) przytyć nie wiadomo ile. ![]() Idę spać Dobranoc ![]()
![]() |
#1789 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny ...
w pracy odnośnie mojej wypłaty wszytko załatwione zaległe pieniądze z 3mc dostane w następny piątek na konto mam to na piśmie ... ![]() idę lulu bo padam na ..... Monia ty prócz spacerów ćwiczysz coś?? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 |
Rozeznanie
|
cześć kobietki.....ja zaliczam wlaśnie poranną kawkę
![]()
#1792 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Wczoraj na silowni zaliczylam 140min spalania a koszulke i spodnie musiialam wycisnac nad umywalka przed wyjsciem ![]() Efekt?? Waga jak w ,podpisie ![]() Witam nowe a zarazem znajome twarze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
piękny poemat walnełaś ![]() ![]() a jeśli chodzi o ciastka, czekolady, batony, lody -to ja ich nigdy nie lubiłam . dla mnie prawdziwe wyzwanie to ciasto ![]() ![]() po 2 asiu do ideału to mi daleko ![]() ![]() ![]() masz rację asiu że każdy musi znaleść swój sposób odchodzania, fury ja też w ciebie wierzę ![]() ![]() a co do ubrań zz tesco - to ostatni kupiłam Danielowi 2 pary spodni z tej firmy f&f . i jest bardzo zadowolony ![]() ![]() muszę poszperać w spodniach. chociaż ja ostatnio kupiła jeginsy w lidlu- też są fajne- za 30 zł ![]() ![]() ps, aśka - nie przsaszaj zjedz tę cebulę!!!!!!!! ps2- co to za saładki z kaszą . wrzuć zdjęcie i przepis ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1794 |
Raczkowanie
|
Witam się w wielki piątek.. oczywiście dziecie mi nie da pospać jak mama nie pracuje tylko o 6,00 pobudka
![]() Dziś wraca mąż z delegacji jestem wniebowzięta i czekam z utęsknieniem ![]() stamęłam dziś na wadze i waga pokazała 77.4 ![]() ![]() ratunku włosy mi wypadają ale bardzo ![]() a co do tych przysiadów to pomysł mi się bardzo podoba ![]() Joanna jeśli chodzi o kwestie grzeszków to ja dwa miesiące raz w tygodniu kawałek ciasta miałam i wpadła pizza domowej roboty..ze 2razy.. było ok ale jak poszłam do pracy to od 3 tyg popsułam się ![]() zapotrzebowanie kaloryczne dzienne też nie licze haha ![]()
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Zakorzenienie
|
Ja tez lubie ciuszki z tesco
![]() Kwiatuszku, jeszcze mi sie @ nie spoznia powiedzmy. I mam nadzieje, ze nie spozni ![]() sagapo, ja tez mam problem z wlosami ostatnio. Musze przede wszystkim podciac, bo mega sie łamią... i kupic jedwab i jakas dwufazowa odzywke... hahah Joanna,teraz juz wiem dlaczego mam spodnice z tesco rozmiar 36 xDD Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-03-29 o 06:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Kinia kiedyś ćwiczyłam regularnie codziennie i dzień przerwy na regenerację był dla mnie katastrofą, ale teraz już nie ćwiczę, bo ja jestem na to zbyt leniwa, aby ćwiczyć w domu. Moje sporty to sporty na powietrzu ![]() Joanna przez dwa tygodnie trzymałam się dzielnie diety i stąd taki ładny spadek, więc nie oszukujmy się, ale u mnie dieta prawidłowa działa lepiej niż wersja z podjadaniem ![]() ![]() I z tego miejsca mówię, że ja nie zrezygnowałam i nie zamierzam rezygnować z przyjemności jaką jest jedzenie ![]() ![]() Aha, do podżeraczy to ja bym Carlę dodała jeszcze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hay
![]() Ja dziś zaliczyłam czarny chlebek z serkiem i kawe ![]() Wiecie ze niektórzy tak dziś świrują że piją tylko wode z racji tego że to wielki post ![]() U mnie pruszy śnieg ![]() A tak liczyłam na wielkanocny spacerek z mężem w słoneczku ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.