|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
haniu, ciężki wybór przed Tobą
jeśli byłaś w Grecji, to może skusi Cię Chorwacja? albo może losowanie zrób? ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu ,zazdroszczę dylematów
![]() Przydałyby mi się wakacje, bo w ogóle nie czuję, jakbym była na urlopie |
|
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ja też bym nie pogardziła wakacjami...nie wiem, czy w tym roku gdzieś pojedziemy, bo mam do zrobienia praktyki... więc chyba nie starczy mi urlopu.
A nawet polskie morze by mnie satysfakcjonowało... |
|
|
|
#4654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zaraz potem...jak zwykle przyszło do głowy że tam chce z mężem. No takie mam kryterium pokrętne- ale sądzę że tak na prawdę sensowne- wiem że z mężem do Tunezji czy Egiptu bym nie poleciała- a tak byłam, zaliczyłam
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
Ze sprzątaniem przy dziecku to jest tak, ze ciągle można sprzątać
ja mimo, że jestem w domu to nie wyrabiam się ze wszystkim. Ścieraniem kurzu i myciem podłogi zajmuje się mążButter, co się stało?
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Mi mąż powiedział wczoraj że na bank na wakacje nie pojedziemy w tym roku- więc nie ma przeproś lecę na study.
Bez skrupułów.
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
Ja o wakacjach myślę od stycznia
Już różne opcje przerobiłam, np. zaplanowałam dwutygodniowy samodzielny wyjazd do Hiszpanii włącznie z kalkulacją cen i wstępnym wyborem noclegów, ciągle rozważam też opcję rejsu po północy Europy z zawitaniem w Petersburgu, ale na tę chwilę najbardziej realny wydaje się jednak wyjazd z biurem, Wyspy Kanaryjskie najpewniej... Oprócz tego mam zamiar na 4 dni wyskoczyć w czerwcu nad polskie morze.
|
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu, już zazdroszczę.
Ja odpuszczam z wiadomych względów. Ale dostałam zaproszenie na wyjazd do Oslo, mam tam metę, więc może skorzystam późnym latem i zobaczę fiordy |
|
|
|
#4659 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez bympolskim morzem nie pogardzila ![]() Cytat:
My przez ten przeklęty dom od 3 lat nigdzie nie byliśmy na wakacjach dłużej niz kilka dni w tym momencie, jak bardzo lubie wyjazdy ze zwiedzaniem i lazeniem, tak marze o tygodniu na plaży
|
|
#4660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja z mężem chcę zaliczyć w lipcu jakąś imprezę weekendową- może Austrię. Alp latem jeszcze nie widziałam .
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą Alpy latem Hani też Co tu dużo mówić - każde nowe-inne poznawane w przyjemnych okolicznościach jest super! |
|
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
dajcie spokój z tym Bałtykiem, zimno i wieje, ostatnio nie da się nawet połazić, tak zimno
|
|
|
|
#4663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
juz w tamtym roku planowałam, ale Tz był w Niemczech, przyjeżdżał na tydzień i nie bardzo się opłacało na 3dni np.Byłam wczoraj zaniesc pit, okazało się, ze mamy do zwrotu 1800zl, do tej pory w szoku jestem
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowałam, że robię na święta 1 sałatkę i zrobię podejście do mazurka - tak ambitna jestem
|
|
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, jestem w domu, ubłagałam lekarza i zaraz po zastrzyku mnie wypuścili. Na szczęście. Poleżę trochę, a potem może jakieś porządki porobię na święta... Bo przez ostatnie 1,5 tyg. leżałam plackiem... |
|
|
|
|
#4666 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Kurcze za każdym razem jak siadam, żeby cos napisać to ktoś czegoś ode mnie chce. Teraz też Dawid się juz obudził ale chwilkę poczeka ![]() Cytat:
Moja mama to pedantka chyba samą perfekcyjna Pania domu by zakasowała ale ja tego po niej nie przejęłam. Znaczy lubię mieć czysto w mieszkaniu ale nie kosztem tej odrobiny wolnego czasu jaka mi sie trafia jak dzieciaki śpią. Zresztą sprzątanie przy dwójce dzieci to prawdziwie syzyfowa praca. Sanetko nie wiem czemu ale nie wyświetlaja mi się zdjęcia malutkiej a bardzo bym chciała ja zobaczyć. Haniu chciałabym mieć takie zagwozdki jak Ty ;p U nas jakoś się kręci. Nadal na Mazowszu a nie na Śląsku i niby mamy sie przeprowadzac ale jeszcze nic pewnego nie wiadomo. Dzieciaki raz zdrowe raz chore, obecnie Oliwka zdrowa za to Dawid ma temp, katar i inne przyjemności z tym związane. Cały dzień z krótkimi przerwami na mnie wisi. Ja nadal ćwiczę i zdrowo się odżywiam. Mam taką cichą nadzieję, że już niedługo zobaczę 8 z przodu. Pochwalę się, że za mną juz 18 kg ![]() Betti my zwrotu mamy 2200 ale dzięki dzieciom a Wasz zwrot też super
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png Edytowane przez niuniuniau Czas edycji: 2013-03-28 o 17:46 |
|
|
|
|
#4667 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama w szoku byłam jak poszłam do księgowej, aż jej się pytałam, czy na pewno to dobrze policzone ![]() Butter, dobrze, że już w domu. Wszędzie dobrze, a w domu wiadomo najlepiej ![]() Cytat:
Zdrówka dla dzieciaczków Hmm, jakbym miała dziecko to bym jeszcze więcej zgarnęłą
|
|
#4668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja już całkowicie oszalałam, ale niech mu już będzie, ja mam święty spokój, a on spokojną głowę
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Betti, dziś i tak nic nie robiłam. Wróciłam, zaległam na kanapie i tak leżę do teraz. Mąż się mną idealnie zajmuje. Jutro może się za coś wezmę, chociaż to się okaże, bo leki, które biorę powodują, że wszystko mnie potwornie boli... |
|
|
|
|
#4670 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
-------------------- Znalezione na fejsie
|
|
#4671 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć piątkowo, wielkopiątkowo nawet
![]() Cytat:
Jak nie posprzątasz to nic wielkiego się nie stanie, Twoje zdrowie ważniejsze.Cytat:
![]() Nie śpię od 4 ![]() Sanetko malutka jest przecudna!!!! Sama słodycz
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png Edytowane przez niuniuniau Czas edycji: 2013-03-29 o 09:00 |
||
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą, świetny wynik osiągnęłaś w odchudzaniu!! Co teraz ćwiczysz?Dalej Ewkę? Cześć. |
|
|
|
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj przeżyłam szok, bo w sklepach kolejki straszne a ja jeszcze dziś muszę zakupy zrobić, zanim wyjadę do rodziców Śnieg pada |
|
|
|
|
#4675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ButterBear i bardzo dobrze, że sobie zrobiłaś wczoraj dzień lenistwa. Wypoczynek potrzebny, a porządki nie zając. A jak chcesz zająć czymś myśli to pograj sobie w tetrisa. Tutaj ciekawy artykuł na temat wpływu gry na nasze myślenie: http://lifehacker.com/5982005/rewire...ium=socialflow Edytowane przez xzora Czas edycji: 2013-03-29 o 09:18 |
|
|
|
|
#4676 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
******************* ******************* ******************* ******************* ******************* Oto co widzę za oknem ![]() Wczoraj przy ćwiczeniach coś mi "chrupnelo" w kostce. Chyba naciagnelam Achillesa, oby tylko. Dobrze, ze chodzić moge, boli mnie tylko przy mocnym wyproscie stopy. Nic to. Poczekam, jak nie przejdzie mi przez święta to pójdę na USG.
|
#4677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
My zrobiliśmy zakupy wczoraj o 8 rano żeby kolejek uniknąć. ![]() Cytat:
Współczuję Cześć. U nas też paskudnie. Mam już sprzątnięte, nic nie gotuję, upiekę tylko ciasto i mogę odpoczywać
|
|
#4678 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet mnie nie strasz. Ja nie kupiłam jeszcze kompletnie nic na święta! Cytat:
![]() Cytat:
Owinęłaś bandażem elastycznym? Z resztą, komu ja to mówię
|
|||
|
|
|
#4679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spryciarze jak ja wczoraj wyszłam na zakupy przed 17tą, to wróciłam o 20tej. A jeszcze wielu rzeczy nie było, bo już wykupione (chciałam m.in śledzie kupić takie do robienia, dorsza). tylko potem będziesz (jeśli cię dopadnie, mnie dopadło) wszędzie widziała klocki, a zasypiając będziesz układała grę
|
|
|
|
|
#4680 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie to nierealne, żeby moje mieszkanie mogło być posprzątane musiałabym mieć dodatkowy pokój zamykany na klucz gdzie mogłabym ukryć pierdzielnik A dodatkowo pewnych rzeczy nie zrobię wcześniej, np drzwi mogłabym umyć dzisiaj ale one do wieczora będą całe w paluszkach, Dawid wstaje przy czym może i każda szyba poznaczona jest jego odciskami palców. Cytat:
Co do ćwiczeń to Ewka jest na tapecie bardzo rzadko, zazwyczaj ćwiczę z Mel B, z Chalene Johnson, z Billym Blanksem powoli podchodzę do p90x, teraz ściągnęłam sobie Insanity ale tylko przejrzałam pobieżnie i też spróbuję ale myślę, że to jeszcze nie ta forma. Zmieniam sobie treningi bo nie lubię powtarzania tego samego. No i czekam na ocieplenie bo chcę zacząć biegać. Ogólnie jestem zadowolona z efektów, wiem że jeszcze długa droga przede mną, mam jedynie problem z ćwiczeniami na brzuch. Nie wiem czy jest to spowodowane tym, że miałam cc ale jak ćwiczę i zaczynają mnie palić mięśnie brzucha to dość szybko robię przerwę a np przy ćwiczeniach na nogi, które mam ogólnie słabe nie poddaję się tak łatwo. Może to bardziej kwestia mojej psychiki a w końcu na brzuchu mi najbardziej zależy żeby zrzucić. betti oby z tą kostką nie było nic poważnego. Sanetko ja jestem przerażona wizją zrobienia zakupów. Na szczęście my wielkich świątecznych nie robimy ale musimy uzupełnić podstawowe produkty więc trzeba będzie pchać się w te tłumy :/
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

jeśli byłaś w Grecji, to może skusi Cię Chorwacja? albo może losowanie zrób? 
.

.

juz w tamtym roku planowałam, ale Tz był w Niemczech, przyjeżdżał na tydzień i nie bardzo się opłacało na 3dni np.
mama się mnie pyta wczoraj skąd Ty dziecko taki wzorzec wynioslas, bo przecież nie ode mnie!
myślę, ze są rzeczy ważniejsze niż sprzątanie, perfekcyjnej Pani domu ze mnie nie będzie