![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() MeGa WYMIANA ciuszków, bielizny, dodatków... ZAPRASZAM:) MARZEC
Zapraszam
![]() Hej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja Wish: Zapachy: -Chloe -Euphoria Blossom i inne…. Pielęgnacja: -wkłady Gillette do maszynek Venus -żele Gillette do golenia -żele pod prysznic (najchętniej kremowe, nawilżające) -aromatyczne produkty do kąpieli (chętnie kule musujące) -kosmetyki antycellulitowe (najchętniej Nivea lub olejek z Tołpy) -peelingi do ciała -kosmetyki apteczne do skóry wrażliwej -Lactacyd -pielęgnacja włosów -kosmetyki Clinique, Clarins Kolorówka: -kremy BB (tylko azjatyckie!!!), najchętniej Lioele Triple Solution, Missha -nowy tusz do rzęs -cienie Inglot / Mac (neutralne, beże i jasne róże, brązy) -dobry korektor pod oczy -meteoryty -róż Hervana z Benefitu Inne: -woski z Yankee Candle -nowe ciuszki -nowe tampony Edytowane przez aaniaa_89 Czas edycji: 2013-03-29 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: MeGa WYMIANA ciuszków, bielizny, dodatków... ZAPRASZAM:)
Na wymianę mam:
Spodnie / jeansy (większość jest nowa): 1- jeansy, stan idealny (mają jedynie mini plamkę na kolanie, której praktycznie nie widać, ale piszę wszystko szczerze), dł. 104-105 cm, w pasie 38 cm, szerokość nogawki na dole 15,5 cm 2-jeansy, stan idealny, dł. 104 cm, w pasie 37 cm, szerokość nogawki na dole 17,5 cm 3- jeansy, stan idealny, dł. 105,5 cm, w pasie 36 cm, szerokość nogawki na dole 16 cm Edytowane przez aaniaa_89 Czas edycji: 2013-03-29 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
4-jeansy- rybaczki z super zdobieniami, stan idealny, dł. 83 cm, w pasie 37,5 cm, szerokość nogawki na dole 19 cm
5-białe rybaczki, stan idealny, dł. 81 cm, w pasie 35,5 cm, szerokość nogawki na dole 20 cm 6- jeansy, stan bdb, dł. 103 cm, w pasie 37 cm, szerokość nogawki na dole 22,5 cm Edytowane przez aaniaa_89 Czas edycji: 2013-03-29 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
7-nowe jeansy (jeszcze z metką), dł. 105 cm, w pasie 35 cm, szerokość nogawki na dole 16 cm
8-jeansy, chodziłam w nich, są w stanie bardzo dobrym (jedyną wadą jest to, że musiałam je podwijać i w tym miejscu widoczne są jakby delikatne ślady od podwijania), dł. 105 cm a do podwinięcia 98 cm, w pasie 35 cm, szerokość nogawki na dole 13,5 cm 9-eleganckie, materiałowe rybaczki, idealne do koszuli z kołnierzykiem, mam do nich także pasek, stan idealny, dł. 78 cm, w pasie 37 cm, szerokość nogawki na dole 20 cm Edytowane przez aaniaa_89 Czas edycji: 2013-03-29 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Swetry:
1-śliczny sweterek z firmy Jacqueline Riu, stan bdb, dł. 59 cm 2-cieplutki golfik, w rzeczywistości jest bardziej niebieski niż na zdjęciu, stan bdb, dł. 57 cm 3- gruby golfik z krotkim rękawem, stan bdb, dł. 51,5 cm 4-biały sweterek, dł. 52 cm (mała plamka na rękawie) Edytowane przez aaniaa_89 Czas edycji: 2013-03-29 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Bluzeczki:
1-żółta, „gnieciona” tunika, stan db, dł. 66 cm 2-biała bluzeczka w kropki, stan bdb, dł. 52 cm 3-zielona bluzeczka, stan idealny, dł. 56 cm 4-jasna różowa bluzeczka z delikatnymi bufkami, stan bdb, dł. 58 cm 5-koszulka na cienkich ramiączkach, stan bdb, dł. 52 cm 6-chabrowa (chociaż na zdjęciu wyszła fioletowa) bluzeczka, stan bdb (minimalne zmechacenia pod paszkami, praktycznie niewidoczne), dł. 58 cm 7-bluzeczka bez pleców, stan bdb, dł około 57 cm 8-szara bluzka, stan db (ale bez żadnych wad), dł. 58 cm 9-żółta, lejąca się bluzeczka, stan db+, dł. 58,5 cm Edytowane przez aaniaa_89 Czas edycji: 2013-03-29 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
10-stan idealny, dł. 51,5 cm
11-fioletowa bluzka z kokardką, stan bdb, dł. 59 cm 12-szaro granatowa bluzeczka, z gumką na dole, stan idealny, dł. 60 cm 13-stan idealny, dł. 53 cm, pięknie układa się na biuście 14-bluzeczka- mgiełka, prześwitujące plecy, stan bdb, dł. 15-super koszulka na lato, ciekawe plecy, stan db (ma maleńką dziurkę), dł. 60 cm 16-tunika, stan db (bez wad), dł. 67 cm 17-śliczna bluzeczka ze srebrnymi zdobieniami, stan bdb, dł. 55 cm Edytowane przez aaniaa_89 Czas edycji: 2013-03-29 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
18-żółta bluzeczka z klamrą, stan bdb, dł. 51 cm
19-niebieska bluzeczka, stan db + (bez wad), dł. 52 cm 20-śliczna pudrowo różowa bluzeczka odcinana pod biustem, stan bdb, dł. 58 cm 21-koszulka na grubych ramiączkach, miałam ją na sobie raz, ma ledwo widoczną plamkę, dł 60 cm 22-ciekawa bluzeczka, fajna na plażę, stan bdb (mała kropeczka w jednym miejscu), dł. 56 cm 23-świecąca bluzeczka, stan bdb, oddam za drobiazg, dł. 48 cm Edytowane przez aaniaa_89 Czas edycji: 2013-03-29 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
24-cieniutka, trochę prześwitująca bluzeczka, stan bdb, dł. 49 cm
25-czaerne bolerko, stan db+, będzie dobre na M/L 26-szary golfik, ładnie dopasowuje się do ciała, stan db+, dł. 52 cm 27-granatowy golfik ze zdobieniem, stan idealny, dł. 59 cm 28-bluzka z kapturkiem, brązowo- beżowe paski, stan bdb, dl. 57 cm Edytowane przez aaniaa_89 Czas edycji: 2013-03-29 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Spódniczki i sukienki:
1-jeansowa mini, stan idealny, dł. 32 cm, w pasie 38 cm 2-jeansowa z Vero Mody, ma ledwo widoczną plamkę która można dojrzeć na zdjęciu, dł. 44 cm, w pasie 37,5 cm, bardzo porządny jeans 3-biała mini spódniczka Atmosphere, dł. 32 cm, szerokość 34 cm, w gumkę 4-śliczna czerwona sukienka, dł. całkowita to ok. 97 cm, szerokość w biuście 35,5 cm (ale z tyłu ma gumkę więc się fajnie dopasowuje), szerokość na samym dole to 67 cm 5-super jeansowa spódniczka bombka, miałam ją na sobie 1 raz, stan idealny… nie oddam jej łatwo ponieważ sporo za nią zapłaciłam, poza tym jest naprawdę śliczna… dł. 41,5 cm, w pasie 36,5 cm Edytowane przez aaniaa_89 Czas edycji: 2013-03-29 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
6-jeansowa spódniczka, stan bdb, super fason, dł. 53 cm, w pasie 35 cm
7-brązowa materiałowa mini spódniczka, idealna na lato, stan bdb, dł. 43 cm, w pasie 34,5 cm 8-żółta spódniczka, bdb, dł. 52 cm, w pasie 37 cm 9-sukienka bez ramiączek, stan idealny, dł. 70 cm, w najwęższym miejscu 28,5 cm (pasek do regulacji), szerokość na dole 44 cm 10-cieniowana mini spódniczka jeansowa, stan idealny, dł. 39 cm, w pasie 33 cm 11-jasna jeansowa spódniczka, stan bdb, dł. 42 cm, w pasie 34 cm Edytowane przez aaniaa_89 Czas edycji: 2013-03-29 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Bielizna:
Wszystkie biustonosze (z wyjątkiem białego) to typowe push-up’y, rozmiar to duże 75A, małe 75B, wszystkie są w stanie bardzo dobrym a nawet idealnym, nie mają żadnych wad i są naprawdę śliczne ![]() Edytowane przez aaniaa_89 Czas edycji: 2013-03-29 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Buty i dodatki:
1- rozmiar 41 (ja noszę 40 i są na mnie dobre), miałam je na sobie 2 razy, są w stanie idealnym (jedynie w środku na wysokości zapiętek lekko pęknięty materiał, czego oczywiście nie widać) 2-kozaczki z CCC, rozmiar 41 (jak dla mnie to 40), miałam je na sobie tylko kilka razy, bardzo delikatne obtarcia na czubkach (czego nawet nie widać na zdjęciu) 3,4- paski (oddam hurtem lub dorzucę do większej wymiany) Edytowane przez aaniaa_89 Czas edycji: 2013-03-29 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
CORELIPS
|
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1364566880 to taki sztywny jeans czy stretch'owy model? Jaki obwód w biodrach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#18 |
CORELIPS
|
Byłabym zainteresowana nimi w takim razie, tylko oczywiście poczekam na inf czy wejdą na moje 90 cm w biodrach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: MeGa WYMIANA ciuszków, bielizny, dodatków... ZAPRASZAM:) MARZEC
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MeGa WYMIANA ciuszków, bielizny, dodatków... ZAPRASZAM:) MARZEC
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1364567350 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam u siebie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.