|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
|
|
|
|
#1022 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale może nie zaszkodzą?
|
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1024 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my właśnie też będziemy mieć u rodziców wyżerkę już pewnie nagotowały jak dla wojska obie mamy, więc bez sensu jeszcze cos przynosić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad 2 uff ![]() ja sprzątałam przedwczoraj więc już bez przesady z tym sprzątaniem, pranie tylko zrobiłam ![]() Dostałam dziś od szefostwa Toffifee "na zająca" no i fajnie, podziękowałam itp I jakoś tak przed chwilą pomyślałam ze mam ochotę na słodkie (jak nigdy, raz na ruski rok mi się to zdarza, pewnie przez @ tym razem), otwieram opakowanie a tam banknot wsunięty ciekawe kiedy bym to odkryła jakby mi się dziś nie zachciało słodyczy, pewnie grubo po świętach |
|||
|
|
|
#1025 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mam żel micelarny z Biedry do mycia, peeling enzymatyczny Apis żurawinowy, jako tonik kozieradkę. No i tę Pollenę i Ślimaka. Tak całkiem bez kremu pożyć na samym oleju? BTW olej migdałowy jest fajny do twarzy czy taki se? A czekoladki wyżarte czy zostawili?
|
|
|
|
|
#1026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. oł maaaan hał najssss - jakbym to ja dostała to mam przewalone albowiem ja rozdaję ludziom bombonierki podostawane bo u mnie się to psuje cziiiiisas czyli mówisz że takie cuda się zdarzają ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
ja mam Dermoprotektor i/lub Veskowy, ale nie sugeruj się bo są tacy co nie lubią migdałowy - taki se ale na plus- jest go sporo w Hippie - i myślę ze jest mega bezpieczny, nadaje się bo zmywam nim - hippem mejkap - bez ocm, tak po prostu an ryło i ręcami masażyk i ścieram wacikiem - ale też nie zaobserwowałam żeby był pomocny bardzo - jak masz Hippa to stosuj - pamietam ze Ci pasował nie szkodzi na mnie chyba nie - ot neutral - a może działanie jego polega na tym że nie szkodzi, że pielęgnuje, ze pomaga zachować skórę w dobrej kondycji? no nie wiem bo jak widzisz ja minimalistka i mnie się nie chce posiadać pierdyliarda rzeczy i zredukowałam oleje do minimum
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-03-29 o 19:51 |
||
|
|
|
#1027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Były też czekoladki
![]() ale już wyżarliśmy z TŻem Cytat:
więc nawet jakbym chciała coś przynieść to nie wiem czy tego już nie ma. Wiem tylko że tej sałatki nie będzie więc my zrobimy ![]() A teściowa to jeszcze inna bajka, bo ona gotuje jak dla wojska nawet jak tylko ja i TŻ na zwykły obiad przyjeżdżamy więc to już faza nieuleczalna ![]() Cytat:
zwłaszcza jak nie jest zafoliowana
|
||
|
|
|
#1028 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham Wam znad mega przeziębienia, ale lody pożarłam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1029 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Z przygotowań świątecznych - właśnie nie dawno skończyłam odnawiać fugi na jednej ścianie i podłodze w łazience
Zupełnie nieplanowane to było Zamówiłam renowator i jako, że dziś niespodziewanie szybko dotarł no to musiałam sprawdzić jak działa I działa całkiem fajnie , choć w mym przypadku jakikolwiek efekt i tak byłby lepszy od tego co miałam przedtem - po prostu gorszych fug już mieć nie mogłam ![]() Cytat:
Cytat:
Jutro i w niedzielę parę rzeczy. Na jutro dostaliśmy zaproszenie na wieczorne "jajko"do sąsiada (tego od budyniu), w niedzielę siedzimy w domu, a w poniedziałek do Mamy ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
, porządna firma ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kup w mazidłach albo bu olej tamanu i jakiś do trądowej paszczy na przyklad, i może być ta hipp oliwka albo i BD bo tez fajna jest i koniecznie żel z kwasem hialuronowym. No i tak pożyjesz całkiem nieżle ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Winter, możesz zarzucić linkiem do tego białka co kupilaś ![]() Szukam i znależć nie moge... Zastanawiam sie jakie brać i nie mam koncepcji... Ewuś gratuluę czekoladek z wkladka. Taka mini premia
|
|
|
|
|
#1031 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki dobra kobieto |
|
|
|
|
#1033 |
|
Piers do przodu
|
Ja słyszałam, że lody są bardzo dobre na przeziębienie
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
nie narzekam
no w sumie ![]() jak mi by ktoś mówi żebym się nie zamęczała bo może każdy coś przyniesie i w ogóle to i tak nikt nie zje takich ilości to bym posłuchała ![]() ano
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2013-03-29 o 22:11 |
|
|
|
#1035 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Coś tu cicho
![]() U mnie dla odmiany słońce i ponad 3 stopnie, ale jutro znów ma być śnieg i w związku z tym nie wiem co spakować ale chyba raczej z kozakami się nie rozstanę
|
|
|
|
#1037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1038 | |
|
Panaroja
|
Machnę tak ogólnie
Cytat:
NIe wiem jakim cudem , ale wczoraj po południu wziąwszy się do roboty , zrobiłam całe żarcie świąteczne do pierwszej w nocy mięcho na obiad pieczone , mięcho pieczone na zimno w ramach wędliny , kura w galarecie , sałatka , żurek z kiełbasom , śledź , ciasto drożdżowe i owsiki .Sama siebie zadziwiam , nigdy jeszcze tak mi się nie udało wszystko w krótkim czasie ![]() Śnieżka jeszcze sałatkę z czerwonej kapusty i mazurka ma zrobić i wsio . A na razie polecieli do kościoła z mrożonką , tfu , święconką znaczy ![]() Drogi Baru , wesołego zająca i wielu jaj pod choinką oraz szybkiego roztopu wszytkim życzę i zmykam , lecę po wodę oligoceńską oraz próbować zrobić jakiś porządek
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
ja na święta tylko muffiny bananowo-czekoladowe robię ![]() chyba zyskałam niewolnika
|
#1040 |
|
Wtajemniczenie
|
Drogi Baru,
udanych świąt! Spokojnych i radosnych ![]() Ad mrożonki: wczoraj usłyszałam, od powracającego z targowiska: Stałem w kolejce tylko po to, żeby się dowiedzieć, że "już nie ma". No i choinki też wykupili!
|
|
#1041 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Idę poświęcić to i owo
Potem biorę się za sernikobrownies Okien nie myję, nie odbiło mi jeszcze
|
|
|
#1042 |
|
To ja :)
|
Nie wiem, uciekłam pół godziny wcześniej
![]() Jak myślicie, co zrobić z sarenka ze zwichniętą nogą?? Podobno od kilku dni chodzi koło domu moich Rodziców, dokarmiają ją, ale nie wiem, do weta jej przeciez nie zabiorą... A to taki łatwy łup teraz Jej stadko chodzi z nia, ale nie wiadomo, co będzie w razie zagrożenia...Swoją drogą -żeby zwierzaki się tak do ludzkich osiedli pchały, chyba głód w lesie... A fogle, zakochałam się w Eau des Merveilles i w Eliksirze tymże, teraz chce mi się czegoś podobnego... Słodziaki mnie przestały aż tak bardzo bawić... No i czego mi się chce, czego?? Wesołych Świąt, a tym, co nie obchodzą -udanego przedłużonego weekendu ![]() A, dodam jeszcze, że nietoperz znów cyrki robi, ale to może już po świętach opowiem, żeby nie było nerwów
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Kutwa, i tak nie sprawiedliwe. Z pryszczy i porów kraterów wejdę od razu w zmarchy
![]() Cytat:
Tru albo Flo by wiedziala,,, Edit; Albo do swojego nadleśnictwa zadzwonić i oni z weterynarzem zająć sie sarna i mlodymi? Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-03-30 o 14:02 |
|
|
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas są za oknem - przebiegają kilkanaście razy dzienie - niestety domy i ulica jest na ich trasie między polanami i laskami no i niebezpeiczeństwo dla wszystkich bo wyskakują na drogę - piękne są piękne ale za blisko nas siedzą my nie obchodzimy świąt Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-03-30 o 14:09 |
|
|
|
|
#1045 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jest taka pora,że raczej muszą sie zająć zwierzętami, tymbardziej jak ranne i zmęczone. |
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero usiadłam
Kochani,życzę Wam radosnych,rodzinnych ispokojnych Świąt Wielkanocnych i oczywiście mokrego Dryndusa Dyngusa!Och sorry,Śmigusa oczywiście:D |
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnych Świąt życzę ![]() Zrobiłam jajka-galaretki (załączone zdjęcie), bardzo szybkie muffiny (załączone zdjęcie), w lodówie siedzi ciasto monastyrska izba, sałatka krabowa zrobiona, sałatka ze szpinaku i suszonych pomidorów zrobiona A i jeszcze terrinę wielkanocną (załączone foto), czyli wszystkie dania na zimno A i Tż jeszcze upiekł chleb i schab, tyle. Dostałam: bigosu i pasztetu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-03-30 o 16:53 |
|
|
|
#1049 | |
|
|
Cytat:
Ja mam już 4 mazurki i własnie babę mi automat międli. Są też 2 rodzaje schabu, peklowana szynka, a w piekarniku kaczka w jabłkach w garnku rzymskim siedzi ![]() Jeszcze śledzie, sałatki, pieczarki w cieście i będzie tego...
|
|
#1050 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

taki zbiórkowy obiadek - myśmy swój zakupili albowiem mamy sprawdzony 
cziiiiisas czyli mówisz że takie cuda się zdarzają 
na mnie chyba nie - ot neutral - a może działanie jego polega na tym że nie szkodzi, że pielęgnuje, ze pomaga zachować skórę w dobrej kondycji? no nie wiem bo jak widzisz ja minimalistka i mnie się nie chce posiadać pierdyliarda rzeczy i zredukowałam oleje do minimum
więc nawet jakbym chciała coś przynieść to nie wiem czy tego już nie ma. Wiem tylko że tej sałatki nie będzie więc my zrobimy 

, choć w mym przypadku jakikolwiek efekt i tak byłby lepszy od tego co miałam przedtem - po prostu gorszych fug już mieć nie mogłam 

. To niesprawiedliwe
Jej stadko chodzi z nia, ale nie wiadomo, co będzie w razie zagrożenia...
no i niebezpeiczeństwo dla wszystkich bo wyskakują na drogę - piękne są piękne ale za blisko nas siedzą