|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9
ja jestem.. szukam czegos lekkiego do japki co zakryje mi niedoskonalosci...nie bedzie efektu maski ani nic.. nigdy nie stosowalam fluidow i podkladow wiec jestem ciemna.. :P
|
|
|
|
#4052 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9
Cytat:
A jak masz tego niedużo, to może starczy korektor? |
|
|
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9
ja jestem trochę tu trochę w kuchni, teraz czekam, aż patelnia się nagrzeje żeby usmażyć mięsko
sernik już w piekarniku Cytat:
![]() a mój tż śpi tak się zmęczył dziś zakupami |
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40057391]Ja też nie używam podkładu, ale używam kremu tonującego, to jest krem nawilżający+lekki podkład w jednym.
A jak masz tego niedużo, to może starczy korektor?[/QUOTE] No wlasnie ogolnie jestem blada i wlasnie najbardziej by mi odpowiadal krem nawilzajacy plus lekki podklad tak jak Ty masz,jakiego uzywasz? ja mialam kiedys ten garnier bb wsumie uzylam dwa razy i cale opakowanie stoi bo jest na ciemne.. myslalam o tym z Olay 7 effect czy jakos tak.. jaki uzywasz? |
|
|
|
#4055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mąż zabiera mnie na spacer.. wysłać lotto..wiedziałam, że to nie jest bezinteresowne wyjście Jeszcze tu wrócę
|
||
|
|
|
#4056 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście zapomniałam - 21 skończone - witam się więc w 22tc
Cytat:
Cytat:
porządne są nawet po 300zł. Pooglądamy i na pewno coś się wybierze. Teraz mnóstwo jakichś cudów jest na rynku, ale... materac droższy od łóżeczka ![]() http://allegro.pl/materac-traumeland...128726995.html http://allegro.pl/materac-alvi-max-z...111830097.html http://allegro.pl/materac-klima-klim...077183533.html Cytat:
![]() co do ktg - nie wiem, nie bywałam, dopiero w szpitalu jak poszłam już do porodu, to miałam robione (jak trafiłam do szpitala, to byłam w 37tc) Cytat:
Gwiazdeczka cudna! Cytat:
czyli poświęcony cały koszyk i cała torba jaj Edytowane przez roxi1980 Czas edycji: 2013-03-30 o 16:14 |
|||||
|
|
|
#4057 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A potem oczywiście puder.
|
|
|
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niewiem czy sie zdecydować na krem z podkladem czy nakladac normalny krem nawilzajacy plus np rimmel match perfecton puder pedzelkiem zeby troche twarz przypruszyc.. hm.. ciezkie jest zycie kobiety
|
|
|
|
|
#4059 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ten Rimmel z tego co widzę ma kiepskie opinie na wizażu :/ Ja używam czasami pod ten krem tonujący jeszcze swój krem, zależnie od pory roku - jakiś matujący lub nawilżający (teraz zdecydowanie nawilżający, odżywczy). Albo zdecyduję się na coś z Pharmacerisa, bo lubię tę markę, albo też poszukam jakiegoś lekkiego podkładu, ale wiem, jak ciężko taki dostać :/ I też oczywiście puder na to, ja używam tego Synergen z Rossmanna, jest OK A najlepszy puder jaki miałam to Gosh, ale on jest z 4 razy droższy niż Synergen.
|
|
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko na chwileczkę między pieczeniem ciasta a odkurzaniem, by życzyć wam Brzuchatki rodzinnych, ciepłych Świąt Wielkanocnych. I oczywiście wiosny w serduszkach
|
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40058012]Tani, bo ok. 20-22 zł, ale to jest limitowana edycja i strasznie ciężko go dostać. Podejrzewam, że jak mi się skończy, to już go nie znajdę i będę musiała się przerzucić na coś innego.
Ten Rimmel z tego co widzę ma kiepskie opinie na wizażu :/ Ja używam czasami pod ten krem tonujący jeszcze swój krem, zależnie od pory roku - jakiś matujący lub nawilżający (teraz zdecydowanie nawilżający, odżywczy). Albo zdecyduję się na coś z Pharmacerisa, bo lubię tę markę, albo też poszukam jakiegoś lekkiego podkładu, ale wiem, jak ciężko taki dostać :/ I też oczywiście puder na to, ja używam tego Synergen z Rossmanna, jest OK A najlepszy puder jaki miałam to Gosh, ale on jest z 4 razy droższy niż Synergen.[/QUOTE]Musze sie zastanowic... tak jakmowilam nie chce czegos strasznie drogiego bo w 70% po 3 dniach stosowania wloze go do szafy i bedzie lezało :Pcos mnie spanie lamie... |
|
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
Moj tż się wczuł i ogląda wózki na allegro
|
|
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
hm.. nie uzywam za bardzo pudrów i podkladów, mam jeden puder w kompakcie i używam bardziej jak jest mróz, do ochrony
![]() A dzisiaj w rossmanie kupiłam tusz maybelline rocket - zobaczymy jak się sprawdzi. Generalnie jest przecena na wszystkie tusze -20% jakby któraś byłą zainteresowana. no i oczywiście nie odmówiłam sobie dwóch lakierów, bo ostatnio pół pudełka po butach starych lakierów wywaliłam i teraz stopniowo nadrabiam
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie kruszy sie i nie skleja co jest wazne polozylam sie i lapek na kolana zaniedlugo to go nie bede widziala haha przez brzuszek
|
|
|
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
dotkaa: dzięki za opinie
też mam nadzieję że będę zadowolona. Nie rozmazuje sie?fiazo: fajnieA my dostaliśmy kolejną walizkę ciuszków dla Igorka.... jutro po śniadaniu będę przeglądac. dzisiaj obczajalam w rossmanie ceny na babydream serię i pieluszki. Bo co do tych ostatnich chce przetestowac wszystkie marki na poczatku i wybrac takie ktore dla malego i dla mnie beda najlepsze. (czyli poszukuje malych paczek na początek)
|
#4067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)obejrzymy i czy nacieszymy a co do produktów rosmana do dobre opinie wszędzie czytam. i produkty marki HIPP warto kupic takze |
|
|
|
|
#4068 |
|
Rozeznanie
|
TŻ wybył na cmentarz i do kościoła a my z Maleństwem zostaliśmy w domu i zajadamy kanapki. Wszystko już przygotowane na święta.
Dostałam dzisiaj rano od męża bukiet zółtych tulipanów
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
kurde, a ja zaczynam powoli mieć stres przedporodowy
![]() przy Norbercie dowiedziałam się od mojej neurolog około połowy ciąży, że moje zdrowie nie pozwala na SN i ona nie wyraża zgody, co napisała na zaświadczeniu. Szukałam w tym dobrych stron, dobrze się nastawiłam, szłam "pod nóż" odprężona, ale... znieczulenie i ból po doskonale pamiętam do dziś - k***a jak to bolało! I teraz jak już wiem, co mnie czeka, nie jest tak łatwo sobie wmówić, że to lepsze niż SN ależ mam świąteczne dylematy, co???Mały już w łóżku, po kolacji, ogląda bajkę, a ja czekam na moment jak zaśnie - włączę jakiś film, a potem już tylko łóżko Cała obolała jestem po tych porządkach. Mąż powinien dostać oraz - całe świąteczne sprzątanie odwaliłam SAMA, jeszcze do tego z Norbertem do towarzystwa, bo przez to zatrucie nie chodził do przedszkola... Ehhh faceci!
|
|
|
|
#4072 |
|
Wtajemniczenie
|
witam niewielkie wielkanocne grono mega mdlosciami bolem glowy i kregoslupa :-( wiem ze nieladnie w swieta narzekac ale czuje sie koszmarnie
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja życzę Ci lepszego samopoczucia i duuuużo zdrówka! |
|
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
Roxi bedzie dobrze, nie martw sie porodem
))ja w sumie nie myślę o tym jeszcze, jakoś odsuwam od siebie ta myśl puki co |
|
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
ja aby nie myslec, zajmuje sie kolekcjonowaniem wyprawki, zakupami, rozgladaniem sie za rzeczami dla małej.
|
|
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
U nas wyjątkowo leniwie- Tż stwierdził, że ściągnie mi simsy i się nudzić nie będę, a potem jak oglądał mecz jakiejś drużyny to zasnęłam i tak spałam. Dopiero niedawno wstałam i właśnie zjedliśmy resztę pizzy z wczoraj ![]() Mega świątecznie jednym słowem
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
enlevee u mnie nie ma prawie wcale klimatu świąt, jakoś tak buro i szaro i sama nie wiem.
|
|
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pizza, a Tż pije sobie drinka Jutro poczuję świąteczny akcent jak pójdę do Mamy, a tam cała rodzina no i w poniedziałek jak pojedziemy do rodziców Tżta na obiad.. Dziecko leniwe, Pies też taki leniwy, że nawet o spacer nie prosi ![]() A jak Wasze malenstwa?
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
|
#4080 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O The sims, mam gdzieś jeszcze dwójke oraz trochę dodatków. Muszę poszperać w kartonach na strychu. Po świętach se pogram.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

i jem rozka czekoladowego 

Moze skopiuje to do klubu zeby nie wsiąkło?

no i oczywiście nie odmówiłam sobie dwóch lakierów, bo ostatnio pół pudełka po butach starych lakierów wywaliłam i teraz stopniowo nadrabiam

oraz
- całe świąteczne sprzątanie odwaliłam SAMA, jeszcze do tego z Norbertem do towarzystwa, bo przez to zatrucie nie chodził do przedszkola... Ehhh faceci!